cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
1 / 60
Ocena
hotelu:
3.1 / 5
Najbliższy termin
30.05 - 02.06
już od 578 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.09 - 25.09
już od 578 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Slavey
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Slavey
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Slavey:
3.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Slavey:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 września 2021

Hotel Slavey w ofercie Biura podróży:

Itaka R

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Opis oferty:

Położony blisko centrum kurortu i piaszczystej plaży, oferuje odpoczynek w typowo wakacyjnej atmosferze. Kaskadowe baseny położone na zboczu wzgórza, z których roztacza się widok na okolicę, są świetnym miejscem na zabawę i relaks. Dla dzieciaków przygotowano brodzik ze zjeżdżalnią, a dla dorosłych basen, w którym można aktywnie spędzić czas, grając w piłkę wodną. Goście doceniają smaczne posiłki oparte na kuchni bułgarskiej i międzynarodowej oraz funkcjonalnie urządzone pokoje z nowoczesnymi detalami.

POŁOŻENIE:

ok. 250 m od centrum ZŁOTYCH PIASKÓW, na wzgórzu, przy drodze lokalnej, supermarket ok. 50 m od hotelu, restauracje, bary i dyskoteki ok. 200 m od hotelu; ok. 30 km od lotniska w Varnie, ok. 130 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (ok. 3 BGN/Varna).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 350 m od hotelu, zejście po schodach i przejście przez centrum kurortu, parasole, leżaki i materace płatne (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, ponownie otwarty w 2009 r. po generalnym remoncie, 232 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 4 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia bułgarska i międzynarodowa, restauracja á la carte; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack bar, bar przy basenie; wymiana walut, przechowalnia bagażu; taras z widokiem na morze, mały ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (2,5 EUR/dzień), parking (5 EUR/dzień), usługi pralnicze; występują różnice poziomów - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla os. dorosłej - rozkładany fotel lub 2 dostawek dla dzieci - rozkładana sofa), ok. 27 m² i ok. 32 m² (pokój z 2 dostawkami), zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, mała lodówka; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 2,5 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą; pokój z 2 dostawkami na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, prostokątny kształt, słodka woda: ok. 240 m², gł. 1,6 m i ok. 110 m², gł. 1,4 m, brodzik, słodka woda, ok. 60 m², gł. 0,6 m, zjeżdżalnia dla dzieci (do 10 lat), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen, słodka woda, ok. 110 m², gł. 1,2 m; tenis stołowy, rzutki, minipiłka nożna, siatkówka; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci (6 dni w tygodniu); za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), centrum wellness: jacuzzi (ok. 10 EUR/30 min), sauna (ok. 10 EUR/godz.), masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze: kanapki, pizza, sałatki (10.00-16.30), frytki (12.00-16.30), owoce (15.00-17.00), lody (12.00-17.00); podwieczorek w barze w lobby (15.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w snack barze i barze w lobby (10.00-23.00) oraz barze przy basenie (10.00-21.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/5235529, www.hotelslavey.com 

GRATIS:

Wi-Fi 


Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07.30-10.00), obiady (12.30-14.30) i kolacje (18.30-21.00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej. Do posiłków kawa, herbata, woda, soki oraz do lunchu i kolacji dodatkowo lokalne wino i piwo. W snack barze dostępne przekąski takie jak pizza, sałatki, kanapki (10:00 - 16:30), frytki (12:00 - 16:30), ciasto i owoce (15:00 - 17:00), oraz lody (12.00-17.00). Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne w snack barze (10:00 - 23:00) oraz w barze przy basenie (10.00-21.00). W lobby barze lawa, herbata, woda oraz soki (08:30 - 23:00), piwo i napoje bazalkoholowe (10:00 - 23:00) oraz owoce i ciasto (15:00 - 17:00).

Program sportowy i animacyjny

W ciągu dnia program animacyjny i sportowy dla dzieci i dorosłych, m.in. aerobik i gimnastyka wodna oraz zabawy dla dzieci. Dostępne jest boisko do siatkówki i mini piłki nożnej a także tenis stołowy, rzutki, plac zabaw i mini klub dla dzieci. Za dodatkową opłatą bilard, masaże, sauna oraz jacuzzi.

Kategoria lokalna

****

Naszym zdaniem

Dobry hotel w świetnej, centralnej lokalizacji pozwalający na wygodny wypoczynek oraz bliskość atrakcji kurortu.

Plaża

Oddalony o ok. 350 m od piaszczystej plaży.

Internet

Bezpłatne Wi - Fi w częściach wspólnych hotelu oraz w pokojach.

Strona www

www.hotelslavey.com

Zakwaterowanie


Stoki


Opinie klientów


Położenie

Wygodny, wybudowany w 2009 r. hotel, położony wśród zieleni, w centrum kurortu Złote Piaski. Nieopodal obiektu znajduje sie promednada z niezliczoną ilością barów, restauracji, pubów i sklepików. Do międzynarodowego lotniska w Warnie ok. 25 km, w Burgas ok 140 km.

Do dyspozycji gości

Lobby z 24-godz. recepcją, sejf (płatny ok 2,5 EUR za dzień), kantor oraz 4 windy. Ponadto: restauracja główna z dużym tarasem, snack bar, bar przy basenie, lobby bar z tarasem, dwa baseny zewnętrzne z wydzieloną częścią dla dzieci, leżakami i parasolami (bezpłatnie) oraz wewnętrzny basen. Ręczniki plażowe dostępne za depozytem. W hotelu dostępna pralnia (płatna).

Pokoje


Program

Dzień Pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków, jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

Wycieczki lokalne

NESSEBAR (1 dzień)

Wycieczka autokarowa do jednego z najpiękniejszych miast bułgarskich, którego starówka wpisana jest na Listę Światowego Dziedzictwa Kultury UNESCO. Nessebar położony jest na malowniczym półwyspie połączonym z lądem jedynie wąskim przesmykiem. Wyjątkowość miasta kryje się w fakcie, iż podziwiać w nim można zabytki sięgające najdawniejszych czasów. Znajdziemy tu pozostałości po starożytnych Rzymianach, Grekach, przepiękne cerkwie średniowieczne, fragmenty budowli tureckich i małe, drewniane domki wybudowane w stylu bułgarskiego odrodzenia narodowego. Uroku miastu dodają liczne tawerny i restauracyjki nad brzegiem morza. To swoiste połączenie piękna przyrody, malowniczych zabytków i niepowtarzalnej atmosfery miasta sprawia, że Nessebar jest dziś odwiedzany przez turystów z całego świata. Cena ok. 32 EUR bez obiadu/ ok. 37 EUR z obiadem.
BUKARESZT- PARYŻ WSCHODU (1 dzień)

Wycieczka autokarowa do najbardziej zaludnionego miasta na Półwyspie Bałkańskim. Miasto zostało okrzyknięte "Paryżem Wschodu" ze względu na Łuk Triumfalny, przepływającą tu rzekę oraz XIX- wieczną architekturę. Bukareszt to metropolia kontrastów, która na każdym kroku zaskakuje i zachwyca. W programie m.in. Łuk Triumfalny, Plac Zwycięstwa, Teatr Narodowy, Katedra Patriarchalna, Plac Uniwersytecki, Pałac Królewski oraz stare historyczne centrum miasta. Czas na zdjęcia oraz lunch. Powrót do hotelu późnym wieczorem. /ok.62 EUR
WARNA- DELFINARIUM, (1 dzień)

Niezapomniana wizyta w największym w tej części Europy delfinarium, podczas której podziwiać będzie można występy tresowanych delfinów - skoki, balanse, tańce i zabawy z publicznością. To wspaniała rozrywka zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Po programie przewidziane jest zwiedzanie Warny - drugiego pod względem wielkości miasta w Bułgarii, nazywanego "Perłą Morza Czarnego". Cena ok. 29 EUR ze Złotych Piasków / 42-47 EUR ze Słonecznego Brzegu.
BAŁCZIK I WIECZÓR BUŁGARSKI (1 dzień)

Wycieczka autokarowa do Balcziku - jednego z najbardziej urokliwych miasteczek bułgarskich. Jest on nazywany "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Głównym punktem programu będzie zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii. Podziwiać w nim można m.in. piękne budowle, a także rezerwat kaktusów i róż.
Jak się bawić, to tylko w gorącym, bałkańskim stylu. Będzie można przekonać się o tym biorąc udział w niepowtarzalnym wieczorze bułgarskim. Nie zabraknie specjałów lokalnej kuchni i typowo bułgarskich napojów oraz występów. Cena ok. 48 EUR.
JEEP SAFARI - (1/2 dnia)

Wycieczka zapewniająca mnóstwo adrenaliny, będąca wspaniała zabawa dla całej rodziny. Wyjazd z hotelu w godz. 9- 10, jeepami z napędem 4x4 w góry bałkańskie. Jazda jeepami po trudnym terenie, leśnych ścieżkach i pagórkach. Wycieczka również dla hoteli w Słonecznym Brzegu. Cena ok. 36-43 EUR/os.
Przyroda
ZACISZE W PARKU PRZYRODNICZYM ZŁOTE PIASKI
Idealne schronienie dla osób poszukujących wytchnienia od plażowego lenistwa. Park Przyrodniczy Złote Piaski leży w bezpośrednim sąsiedztwie kurortu. Po zaledwie kilkunastu minutach spaceru od Grand Hotelu Hermitage otoczy nas gęsta, żywa zieleń, a dobiegający zewsząd szum wielkiego kurortu zniknie. Na terenie parku można wędrować wyznaczonymi szlakami. Około 90% z 13,2 km2 stanowią tutaj drzewa i krzewy!
Relaks
PORA NA ZABAWĘ

Kurort Złote Piaski oferuje niezliczoną liczbę znakomitej klasy klubów, pubów, dyskotek. Lokale o tak "gorących" nazwach jak: Roxy Disco, Arrogance Disco czy Papaya zapewnią wspaniałą atmosferę oraz przepyszne drinki, a wisienką na torcie jest znakomita muzyczna oprawa! Na nudę zatem nie można narzekać!
WSZYSTKO CZEGO DUSZA ZAPRAGNIE

Nadmorska promenada to serce Złotych Piasków! Miejsce tętni życiem 24 godziny na dobę. Tutaj znajdziecie wypożyczalnie, sklepy, bary oraz restauracje.
NIEBIAŃSKIE PLAŻE

Turyści kochają Złote Piaski za szerokie, piękne plaże pokryte drobnym piaskiem. To wymarzone miejsce na korzystanie z kąpieli słonecznych.
CZAS NA PLAŻOWANIE W ALBENIE!

Plaża w Albenie jest szeroka i piaszczysta, więc czas spędzony tutaj na opalaniu to czysta przyjemność! Dzieci mogą bawić się swobodnie i bezpiecznie, gdyż zejście do morza jest łagodne i długo nie przekracza głębokości 150 cm.
Zwiedzanie
KLASZTOR Z XIV-WIEKU
Zobacz na własne oczy Monaster Aładża! Nadzwyczajna skała, wysoka na ok.30 metrów, skrywa w sobie dwa poziomy wykutych w skale pomieszczeń. Znajdowały się tutaj niegdyś cele, w których spali zakonnicy, sala modlitewna, dwie cerkiewki, kaplica, krypta, kuchnia i jadalnia. Połączone korytarzami i kamiennymi schodami robią niesamowite wrażenie! Katakumby z I i II wieku, również wykute w skale, są oddalone ok. 800 metrów od klasztoru.
Z dziećmi
ROZRYWKA DLA NAJMŁODSZYCH
Lunapark w Albenie gwarantuje wspaniałą zabawę dzieciom. Wachlarz atrakcji jest duży - do wyboru dyskoteka, dmuchana trampolina, tor kartingowy i mini-kolejka. Z myślą o maluchach organizowane są również konkursy oraz przedstawienia teatrzyku lalkowego.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne

Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
Obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie

Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.

Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.

Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 -kilometrowej plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Lublina, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : stronie operatora.
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Bułgarii trwa od połowy czerwca do połowy września.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna  4*

Położenie

- ok. 350 m od plaży - ok. 250 m od centrum Złotych Piasków - ok. 28 km od portu lotniczego w Warnie

Plaża

- publiczna, piaszczysta - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 22 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, mini lodówka - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Large - o większej powierzchni, wyposażony podobnie jak pokój standardowy - dodatkowo podwójna rozkładana sofa

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, basen kryty - leżaki i parasole przy basenie - ręczniki basenowe (depozyt) - taras słoneczny z widokiem na morze - siatkówka, aerobik, gimnastyka wodna - tenis stołowy, rzutki, mini football - programy animacyjne Płatne - masaże, sauna, jacuzzi - bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub, plac i sala zabaw, brodzik ze zjeżdżalnią

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-22:00 w wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - lobby bar - bar przy basenie - snack bar

Dodatkowe informacje

- hotel wyremontowany w 2009 roku, dysponuje 232 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - z uwagi na różnice poziomów na terenie hotelu nie polecamy osobom z dysfunkcjami ruchowymi - www. hotelslavey.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Nekera

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

BULGARIA

Położenie

 na wzgórzu, w otoczeniu zieleni. Do centrum Złotych Piasków ze sklepami, restauracjami i barami ok. 250 m. Port lotniczy w Warnie oddalony o ok. 30 km.

Plaża

 publiczna, piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona o ok. 350 m. Zejście po schodach i przejście przez centrum kurortu. Leżaki, parasole słoneczne na plaży za opłatą. 

Wyposażenie

 hotel oferuje 232 pokoje rozmieszczone na 6 piętrach. Do dyspozycji Gości: hol powitalny z recepcją i miejscami do wypoczynku, sejfy na recepcji, (za opłatą ok. 2,5 EUR/dzień), 4 windy, restauracja główna, restauracja a la carte, lobby bar, taras z widokiem na morze, przechowalnia bagażu, minimarket. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bar z przekąskami oraz tarasy słoneczne z bezpłatnymi leżakami i parasolami słonecznymi. Ręczniki kąpielowe za kaucją.

Dostęp do internetu

Wi-Fi w lobby gratis. 

Zakwaterowanie

 pokoje dwuosobowe od strony parku (DBL A2A GV): ok. 23 m2; klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV sat., telefon, mała lodówka, balkon, łazienka z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (DBL A2B SSV). Pokoje dwuosobowe większe od strony parku (DBL A2C GV): ok. 32 m2; możliwość dwóch dostawek. Dla max. 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 os. dorosłych. Pokoje dwuosobowe większe z bocznym widokiem na morze (DBL A2D SSV). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą 2,50 EUR/dzień. 

Sport

 tenis stołowy, rzutki, mini piłka nożna, siatkówka.

Wellness

 basen kryty. Za opłatą: jacuzzi, sauna, masaże.

Rozrywka

dzienne i wieczorne animacje, wieczorne przedstawienia. 

Dzieci

 brodzik ze małą zjeżdżalnią, miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, animacje, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji. 

All Inclusive

 trzy posiłki: śniadanie, obia i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. Późne śniadanie dla "śpiochów" w godz. 10-12:00. Przekąski, kanapki, sałatki w godz. 10-16:00. Kawa, herbata, ciasto, owoce w godz. 15-17:00, lody w godz. 12-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00.

Kategoria Nekera

4 gwiazdki, kategoria lokalna: 4 gwiazdki. 

Parkowanie

miejsca parkingowe przy hotelu za opłatą 5 EUR/dzień. 

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JĘZYKU POLSKIM

Mocne strony

- Położony w centrum w otoczeniu parku - Piaszczysta plaża 300 m. od hotelu - Animacje, atrakcje dla rodzin - 2 baseny i brodzik ze zjeżdżalnią


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 

Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/Złote Piaski

Opis

Wyżywienie:

All Inclusive

Pokoje:

Zakwaterowanie w pokojach:

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.
STANDARD z bocznym widokiem na morze: pokoje dla max. 3 osób.

Możliwość dopłaty do pokoi dla max 2 osób dorosłych i 2 dzieci

Wyposażenie

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. W skład wyposażenia wchodzą sejf, kantor wymiany walut, restauracja, bar, pokój zabaw dla dzieci, opieka nad dziećmi i pralnia. Dostęp do internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych umożliwia pozostanie online. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia w większości pokoi i oferuje dodatkową przestrzeń na odpoczynek i relaks w trakcie pobytu. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Do udogodnień we wszystkich pokojach należą lodówka, minilodówka, telefon i telewizor. Łazienka posiada prysznic. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. Pasjonatom sportu proponujemy siatkówkę. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego i darta, jak również za dodatkową opłatą bilard. Zabiegi w Centrum Wellness, w tym spa naładują Państwa baterie po pełnym wrażeń dniu. Za dodatkową opłatą proponujemy naszym gościom saunę i zabiegi masażu. Rozrywkę i urozmaicenie w czasie wolnym zapewniają program animacyjny i miniklub.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

Świadczenia

Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, cena zawiera: bagaż główny 20 kg i bagaż podręczny

Dodatkowo płatne

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

  • brak obsługi polskiego przedstawiciela


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Travel Time

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Złote Piaski - Perła bułgarskiej Riwiery, położona ok. 16 km na północ od Warny. Kurort słynie z łagodnego klimatu, szerokich, piaszczystych plaż oraz czystego, błękitnego morza. Jest to rejon ekologicznie czysty. Niewątpliwą atrakcją są źródła wód mineralnych. Dziesiątki hoteli są rozrzucone pośród unikatowego parku. Pomiędzy hotelami kursuje turystyczna kolejka chu-chu. Infrastruktura kurortu jest doskonale rozwinięta, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Na smakoszy czekają liczne ludowe tawerny, restauracje, pizzerie, kawiarnie. Na miłośników sportu czekają tereny sportowe o europejskim standardzie: korty tenisowe, kręgielnie, minigolf itp.

 

HOTEL SLAVEY **

 

Położenie:

ok. 350 m od piaszczystej plaży, w centralnej części kurortu;

 

Hotel:

4-piętrowy budynek o prostej architekturze, w niewielkim ogrodzie, odgrodzony od drogi dojazdowej, posiada 180 pokoi. Na terenie: restauracja (dania kuchni bułgarskiej) z tarasem wychodzącym na park, lobby bar, bar przy basenie, recepcja z punktem wymiany walut oraz płatnym sejfem, 2 windy.

 

Pokoje:

2-osobowe z łazienką (prysznic), balkon; możliwość wypożyczenia lodówki (ok. 3 EUR/tydz.) i TV (ok. 3 EUR/tydz.).

 

Sport i rozrywka:

basen odkryty, programy animacyjne.

 

Wyżywienie:

śniadania; możliwość dokupienia kolacji (bufet); napoje do kolacji płatne dodatkowo.

 

Dla dzieci:

basen i plac zabaw w ogrodzie.

 

Cena obejmuje:

  • zakwaterowanie,
  • transport,
  • wyżywienie: 7/14 śniadań,
  • pakiet ubezpieczeniowy,
  • opiekę rezydenta. Uwaga - rezydent będzie miał pod opieką turystów zamieszkałych w kilku hotelach.

 

Cena nie obejmuje:

  • opłat lotniskowych płatnych i dopłat paliwowych.
  • napojów do kolacji,
  • posiłków i napojów w czasie przelotu (istnieje możliwość ich zakupu na pokładzie samolotu)


Informacje dodatkowe:
1) Leżaki do opalania i parasole na plaży są płatne, opłata wynosi około 2.5 EUR za parasol oraz 2.5 EUR za leżak dziennie. W większości hoteli przy basenach leżaki do opalania są bezpłatne.
2) Dziecko (0-2 lata) nie korzystające z oddzielnego miejsca w samolocie oraz oddzielnego łóżka w hotelu bezpłatnie - nie korzysta z usług, (ubezpieczenie gratis).
3) W Złotych Piaskach baseny odkryte znajdujące się na terenie kurortu są bezpłatnie dostępne dla gości kurortu (w niektórych przypadkach - korzystanie z parasoli i łóżek przy basenach odpłatnie).
4) Wymiana waluty: 1 BGN = 2.4 PLN; bankomaty przyjmują karty: Cirrus, Maestro, JCB, Visa, MasterCard, American Express. Przy wymianie walut w kantorach wskazane jest zwracanie uwagi na napisy pod tabelą kursów (przeważnie oznaczają prowizję).
5) Różnica czasu między Warszawą i Warną wynosi + 1 godz.
6) W Bułgarii przeczący ruch głową oznacza potwierdzenie i odwrotnie.

7) Przy wjeździe do Bułgarii wymagany jest paszport.

 

Specjalna oferta dolotowa do czarterów Centralwings!

Przeloty krajowymi rejsami z Bydgoszczy, Gdańska, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina i Wrocławia do Warszawy w cenie:

- 90 zł za przelot w jedną stronę,

- 180 zł za przelot w obie strony.

Ceny nie obejmują opłat portowych i transakcyjnych. Rezerwacja w kasach lotniczych PLL LOT po okazaniu potwierdzenia udziału.

 

 


AlfaStar

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Bułgaria,Złote Piaski

Położenie

Hotel Slavey położony jest w centralnej części słynnego bułgarskiego kurortu Złote Piaski. Oddalony od lotniska w Burgas 130 km, od lotniska w Varnie 30 km. W pobliżu bo około 200 metrów od hotelu liczne bary, dyskoteki i restauracje. Plaża: 250 metrów od hotelu z łagodnym zejściem do morza. Parasole, leżaki i materace dodatkowo płatne.

Hotel

Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna (20 miejsc) i taras (100 miejsc), restauracja a la carte, lobby bar, snack bar oraz bar przy basenie. Hotel posiada kompleks trzech odkrytych basenów (jeden przeznaczony dla dzieci z mini zjeżdżalnią) oraz jeden basen kryty, mini club, plac zabaw w ogrodzie, sejf w recepcji (dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), amfiteatr, zespół profesjonalnych animatorów (mini disco, dzienne oraz wieczorne animacje - 6 dni w tygodniu), kącik internetowy (dodatkowo płatny), WI-Fi na terenie recepcji i lobby bar (bezpłatnie), parking przy hotelu (dodatkowo płatny). Zwierzęta nie są akceptowane.

Pokoje

Do dyspozycji hotel oddaje: 156 pokoi dwuosobowych (około 25 m2), 65 pokoi dwuosobowych typu large (29 m2), 5 dużych pokoi typu studia (35 m2) i 7 apartamentów z jedną sypialnią (32 m2). Pokoje komfortowo wyposażone w: 2 pojedyncze łóżka lub jedno małżeńskie z ewentualnymi dostawkami, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV, balkon, telefon, mini-lodówkę, łazienkę z WC, suszarkę do włosów. Do pokoju możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka (dodatkowo płatne).

Wyżywienie

Na terenie obiektu obowiązuje opcja All inclusive. Posiłki serwowane są w formie bufetu w głównej restauracji - śniadanie 07:30-10:00, lunch 12:30-14:30 i kolacja 18:30-21:00. Dodatkowo snack bary otwarte w godzinach 12:00-15:00 i od 15:00-17:00 serwujące kanapki, pizze, sałatki, owoce . Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w cenie dostępne w godzinach od 10:00 do 23:00. Importowane napoje alkoholowe extra płatne.

Sport i relaks

Dodatkowo płatne: jacuzzi, sauna, masaże, bilard. Bezpłatnie: boisko do siatkówki, plac zabaw, tenis stołowy , bilard, siłownia.

Dodatkowe informacje

http://www.hotelslavey.com/index.php

Możliwości zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe, pokoje dwuosobowe + dziecko na dostawce; pokoje dwuosobowe + osoba dorosła na dostawce, pokoje jednoosobowe, pokoje dwuosobowe + dwójka dzieci na dostawce.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel w nowoczesnym stylu, położony w malowniczym miejscu, blisko pięknej plaży i tętniącej życiem promenady. Sporo możliwości aktywnego wypoczynku, beztroska atmosfera, bogaty system all inclusive, kaskadowe baseny na zboczu wzgorza.

Położenie

Na wzgórzu, blisko centrum Złotych Piasków, ok. 300 m od publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (serwis plażowy odpłatnie), ok. 35 km od Warny (przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu).  W pobliżu znajdują się restauracje, bary, dyskoteki, sklepy, park.  Uwaga, hotel położony na różnych wysokościach, do plaży wiodą schody.  

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i bezpłatnym Internetem bezprzewodowym, odpłatnym sejfem (ok. 2,5 euro/dzień), 4 windy (budynek jest 6-piętrowy), restauracja główna (bufety, kuchnia bułgarska i międzynarodowa), snack bar (czynny w godz. 10.00-23.00), bar w lobby (czynny od 08.30 do 00.30), bar przy basenie (czynny w godz. 10.00-21.00), punkt wymiany walut, pralnia, taras z widokiem na morze, parking (5 euro/dzień).

Pokoje

Pokój standardowy - powierzchnia ok. 22 m kw., indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), TV sat, telefon, mała lodówka, balkon (widok na park lub morze).  Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju standardowym typu large (większa powierzchnia; dodatkowo sofa).

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (7.30-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-21.00) w formie bufetów, do posiłków głównych lokalne napoje bezalkoholowe, wino stołowe, woda, kawa, herbata. System all inclusive objete są też bary: snack bar (przekąski, owoce, lody, lokalne alkohole, piwo z nalewaka, woda, napoje, kawa, herbata, cappuccino), bar przy basenie (lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe, koktajle, espresso), bar w lobby (woda, napoje, piwo z nalewaka, cappuccino, herbata, kawa espresso, podwieczorek). Płatne są alkohole importowane, wina bułgarskie w butelkach, soki i napoje w puszkach i butelkach, konsumpcja w lobby po godz. 23.00, dania a'la carte i wszelkie zamówienia nie ujęte w systemie all inclusive. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

Sport i rozrywka

2 baseny ze słodką wodą, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją, kryty basen, tenis stołowy, rzutki, boisko wielofunkcyjne; siatkówka i piłka nożna, animacje, przedstawienia, wieczorna rozrywka. Odpłatnie: bilard, centrum wellness; jacuzzi, sauna, masaże.

Dla dzieci

Brodzik ze zjeżdżalnią, sala zabaw, plac zabaw w ogrodzie, w sezonie miniklub (2-12 lat), animacje, łóżeczka niemowlęce (konieczna rezerwacja).

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

  ****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Blisko centrum kurortu Złote Piaski, w otoczeni zieleni, w pobliżu pubów i restauracji, 40 km od portu lotniczego.

Plaża

*    Ok. 350 m od hotelu, piaszczysta, publiczna; leżaki, parasole i materace płatne.

Zakwaterowanie

*    232 pokoje;; *    Typu pokoi: pokoje standardowe (1 pokój, 23 m2), pokoje large (1 pomieszczenie, 28 m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z WC, suszarka do włosów, balkon, telewizor, telefon, mała lodówka.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja a'la carte (Goście raz na pobyt mogą skorzystać z restauracji a'la carte po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji); *    2 bary: lobby bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski i lody w ciągu dnia; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-23.00.

Sport i Rozrywka

*    2 Baseny zewnętrzne (położone kasadowo), leżaki i parasole bezpłatne; *    Bezpłatnie: centrum fitness; *    Odpłatnie: sauna, masaże, jacuzzi, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik, plac zabaw, mini klub (2-12 lat), łóżeczko dla niemowląt (płatne).

Pozostałe udogodnienia

*    Fryzjer, pralnia, parking (płatny 5 euro/doba), sejf (ok. 2,50 euro/doba), dostęp do Internetu Wi-Fi w pobliżu lobby i basenu, kantor, wypożyczalnia samochodów.

Naszym zdaniem

*    Hotel położony na zboczu wzgórza, zapewnia spokojną atmosferę i możliwość wypoczynku, równocześnie znajduję w odległości krótkiego spaceru od tętniącego życiem centrum miasta.

Strona internetowa

*    www.hotelslavey.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

ok. 250 m od centrum ZŁOTYCH PIASKÓW, na wzgórzu, przy drodze lokalnej, supermarket ok. 50 m od hotelu, restauracje, bary i dyskoteki ok. 200 m od hotelu; ok. 30 km od lotniska w Varnie, ok. 130 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 150 m od hotelu (ok. 3 BGN/Varna)

PLAŻA

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 350 m od hotelu, zejście po schodach i przejście przez centrum kurortu, parasole, leżaki i materace płatne (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

HOTEL

czterogwiazdkowy, nowoczesny, ponownie otwarty w 2009 r. po generalnym remoncie, 232 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 4 windy

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia bułgarska i międzynarodowa, restauracja la carte; w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack bar, bar przy basenie; wymiana walut, przechowalnia bagażu; taras z widokiem na morze, mały ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (2,5 EUR/dzień), parking (5 EUR/dzień), usługi pralnicze; występują różnice poziomów - nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi

INTERNET

bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatny: 2 baseny, prostokątny kształt, słodka woda, brodzik, słodka woda, zjeżdżalnia dla dzieci (do 10 lat), przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kryty basen, słodka woda, tenis stołowy, rzutki, minipiłka nożna, siatkówka; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci (6 dni w tygodniu); Odpłatnie: bilard (ok. 2 EUR/gra), centrum wellness: jacuzzi (ok. 10 EUR/30 min), sauna (ok. 10 EUR/godz.), masaże

DLA DZIECI

 brodzik, zjeżdżalnia dla dzieci (do 10 lat)

ZAKWATEROWANIE

All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski w snack barze: kanapki, pizza, sałatki, frytki, owoce, lody; podwieczorek w barze w lobby; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w snack barze i barze w lobby (10.00-23.00) oraz barze przy basenie (10.00-21.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

WYŻYWIENIE

pokój standardowy: 2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - rozkładana, 2-os. sofa), ok. 27 m i ok. 32 m (pokój z 2 dostawkami), zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, mała lodówka; łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: ok. 2,5 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą; pokój z 2 dostawkami na zamówienie, za dopłatą.

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, bagaż  [dla czarterów bagaż 23kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład  // dla lotów rejsowych LOT tylko bagaż podręczny 8kg], opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta (przy  pobytach od 19 czerwca do 18 września), ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG),  oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP):  15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu u rezydenta), dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), opłaty za bagaż rejestrowany [na połączeniach low costowych ok. 300pln/bagaż / na połączeniach rejsowych LOT ok 250pln/bagaż], wycieczek fakultatywnych.Przy połączeniach rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie: Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego. EasyJet: o wymiarach nie przekraczających 56x45x25 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki) LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm) Bułgaria Air: waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie. CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 10kg/20kg/32kg - od ok. 100 do ok. 440 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotu Ryanair: 20 kg - ok. 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotu EasyJet: 15 kg ok. 350 PLN LOT: 23KG - ok. 300 PLN  Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie!

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny  dowód osobisty lub paszport.  * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00

COVID-19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ . Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami. Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Osoby podróżujące linią Easy Jet, podczas przelotu zobowiązane są do posiadania maseczek FFP2 (chirurgiczne lub materiałowe). Szaliki, osłony twarzy (przyłbice) oraz maski z zaworami nie będą przez przewoźnika akceptowane.  Ogolne wytyczne sanitarne w Bułgarii LOTNISKO W WARNIE I BURGAS - na lotnisko mogą wejść tylko pasażerowie - elektroniczny pomiar temperatury osób wchodzących  - zwiększona częstotliwość dezynfekcji urządzeń do kontroli  - markery podłogowe do dystansu społecznego (min. 1,5 m) - ogólnodostępne środki do dezynfekcji na terenie lotniska - obsługa lotniska wyposażona w środki osobistej ochrony (maseczki i rękawiczki)Przyjazd gosci hotelowych: - Musza byc zachowane odpowiednie normy odległosci, wynoszace połtora metra, pomiedzy osobami, również członkami tej samej rodziny lub grupy. - Hotel Informuje o maksymalnej liczbie Gosci, ktora moze przebywac w danej czesci obiektu, a takze obowiązku zachowania odległosci przestrzennej co najmniej 1,5 metra. - Dozowniki z płynnymi srodkami odkazajacymi będą umieszczane w punktach dostepnych dla Gosci i personelu wewnatrz obiektu - w szczegolnosci przy wejsciach, w recepcji, przy wejsciach do windy, przy wejsciu do pomieszczen w ktorych serwowany jest catering i rozrywka, a takze przy wejsciach do publicznych toalet, stref basenowych itp.Zalecenia dla hoteli podczas kwaterowania w recepcji:  - Jednoczesnie mozna meldowac do 2 osob, chyba, ze naleza do jednej rodziny lub grupy. - Zaleca sie korzystac z płatnosci bezgotowkowych/zblizeniowych. Nalezy ograniczyc do minimum czas jaki goscie spedzaja w recepcji. - Recepcjonisci sa odpowiednio przeszkoleni w zakresie COVID-19 aby moc skutecznie, bezpiecznie i profesjonalnie wykonywac swoje obowiazki nie dopuszczajac do rozprzestrzeniania sie wirusa w obiekcie. - Goscie będą informowani o procedurach i polityce obiektu dotyczacej bezpieczenstwa i ochrony oraz srodkach zapobiegawczych zastosowanych w stosunku do COVID-19 w danym obiekcie. - Recepcjonisci są odpowiednio szkoleni na wypadek,  gdy zajdzie podejrzenie obecnosci wirusa wsrod gosci hotelowych. Lista odpowiednich numerow telefonow do regionalnych władz ds. zdrowia, instytucji medycznej, z ktora obiekt zakwaterowania ma umowe o swiadczenie usług, pogotowia ratunkowa, apteki itp. musi byc dostepna dla pracownikow recepcji w łatwo dostepnym miejscu.W Lobby hotelowym: Nalezy unikac gromadzenia sie obcych ludzi. Nalezy przestrzegac 1,5m odstepu od obcych osob. Korzystanie z wind powinno byc ograniczone do jak najmniejszej liczby osobSprzatanie: Podczas pandemii Covid hotele bedą stosować  bardziej specjalistyczne srodki czyszczace i dezynfekujace (biocydy). W szczególności dotyczy to powierzchni, takich jak klamki, przyciski windy, porecze, przełaczniki, klamki, ramiona krzeseł i płaskie powierzchnie, w tym blaty w obszarach roboczych i jadalniach itp. Tam, gdzie to mozliwe, drzwi i okna powinny pozostac otwarte w ciagu dnia. Wymagane jest zachowanie niezbednej odległosci miedzy personelem a goscmi (co najmniej 2 metry). Zastosowanie będzie miała również czesta dezynfekcja publicznych toalet, wind, recepcji (po kazdym kontakcie z Klientem), klamek, poreczy, uchwytow, telefonow, klawiatur komputerowych i innych czesto dotykanych powierzchni.Restauracje i miejsca rozrywki: - Konieczne jest przestrzeganie wytycznych, wydanych przez Bułgarska Agencje Bezpieczenstwa Zywnosci i koordynowanych przez Ministra Zdrowia. Priorytetem musi byc ochrona zdrowia. Nalezy, tam gdzie to mozliwe, stosowac techniki bezdotykowe", takie jak np. serwowanie dan a'la carte zamiast bufetow. - Nalezy zachecac Gosci do umycia rak przed jedzeniem i stosowac dozowniki płynow wirusobojczych podczas wchodzenia i wychodzenia ze stref gastronomicznych. - Musza byc zachowane odpowiednie odległosci pomiedzy obcymi osobami oraz wyznaczone odpowiednie ciagi piesze. - Wdrozenie srodkow czyszczenia i dezynfekcji we wszystkich obszarach roboczych restauracji (bufety, otwarte obszary restauracji; kuchnie itp.) jako ogolny srodek zapobiegawczy podczas całej epidemii COVID-19. Zwłaszcza przy czesto dotykanych przedmiotach - takich jak stoły, krzesła, porcelana, sztucce, przyprawy itp. - Dozwolone jest oferowanie jedzenia w formie bufetu, ale pod warunkiem, ze jedzenie jest umieszczone za przezroczysta bariera i jest wydawane przez pracownika wyposazonego w maske i rekawiczki. Niedozwolona jest samoobsługa ani bezposredni kontakt gosci z jedzeniem. - Przy stole powinny siedziec maksymalnie 4 osoby. Odległosci pomiedzy stolikami powinny wynosic minimum 1,5 metra.Baseny i obiekty sportowe: - Dozwolone jest korzystanie z basenow. Przy basenach powinien znalezc sie dozownik z płynem do dezynfekcji. - Animacje powinny byc przeprowadzane na zewnatrz budynkow z zachowaniem odpowiednich odległosci. - Nie zezwala sie na korzystanie z hal do zajec rekreacyjnych wewnatrz pomieszczen, placow zabaw dla dzieci, sal gier, basenow krytych, dyskotek i innych, ktore wiaza sie z tłumem ludzi, chyba ze nastapi zmiana w zarzadzeniu Ministra Zdrowia. - W centrach spa/wellness czynne beda tylko baseny, chyba, ze nastapi zmiana w zarzadzeniu Ministra Zdrowia.Ponadto przy wjeździe do Bułgarii Klienci powinni wypełnić oświadczenie załączone do dokumentów podróży (do pobrania również na stronie Prima Holiday) i przekazać je organom celnym na lotnisku. Zalecamy wykupienie dodatkowego ubezpieczenia KL chroniącego w przypadku zachorowania na COVID. 


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów i pralnia.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Lodówka i minilodówka również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Pasjonatom sportu proponujemy siatkówkę. Do programu sportów wodnych obiektu należą narty wodne, jet ski, rower wodny i przejażdżki na bananie wodnym. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard i dart. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, sauną i zabiegami masażu. Program animacyjny i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Położenie

na wzgórzu w otoczeniu zieleni, Do centrum ze sklepami, restauracjami i barami ok. 250 m, zejście spacerem ok. 10 minut. supermarket oddalony o ok. 50 m. Przystanek autobusowy w pobliżu. Lotnisko oddalone o ok. 30 km.

Plaża

piaszczysta, publiczna plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona o ok. 350 m, zejście po schodach i przejście przez centrum kurortu. Na plaży leżaki i parasole za opłatą (ok. 30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

Wyposażenie

nowoczesny hotel idealny na rodzinne wakacje, wyremontowany całkowicie w 2009 r. oferuje 232 pokoje na 6 piętrach, 4 windy. Eleganckie lobby, recepcja z sejfami (za opłatą ok. 2,5 EUR/dzień), restauracja główna, restauracja a'la carte, bar w lobby, taras z widokiem na morze, mały ogród. Przed hotelem 2 baseny ze słodka wodą, bar z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenie gratis. Ze względu na lokalizacje w górnej części Złotych Piasków oraz tarasowego położenia hotel nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi. www.hotelslavey.com

Zakwaterowanie

elegancko urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): od strony lądu, ok. 23 m (możliwość 1 dostawki), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV sat., telefon, lodówka, łazienka z prysznicem, WC, suszarka, wyposażony balkon. Pokoje dwuosobowe (1-3B): od strony morza. Pokoje Komfort Plus (2-3K). położone na wyższych piętrach z widokiem na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S): ok. 20 m, położone na dolnych piętrach., poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-3C): ok. 30 m, od strony lądu, z rozkładaną sofą (max. 2 dostawki dla dzieci). Od strony morza (2-3D): wyposażone jak pokoje 2C. Oferta rodzinna (2Y): pokoje rodzinne z 2 dostawkami w promocyjnej cenie.

Dzieci

brodzik ze zjeżdżalnią, miniklub, plac zabaw. W restauracjach dostępne foteliki dla dzieci.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis. Kącik internetowy za opłatą (ok. 2 EUR/30 min).

Sport

tenis stołowy, rzutki, mini piłka nożna, siatkówka.

Wellness

za opłatą: jacuzzi, sauna, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu, śniadanie dla śpiochów w godz. 10-12:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00, w barze przy basenie w godz. 10-17:00. Przekąski w godz. 12-15:00. Kawa, herbata, ciasta, owoce w godz: 12-17:00. W lobby barze w godz. 8-23:00 kawa, herbata, mleko, woda mineralna. Raz na pobyt kolacja w restauracji a'la carte z kuchnią bułgarską i międzynarodową gratis (wymagana wcześniejsza rezerwacja, do wyboru 3 menu).

Wcześniej = taniej

do 31.01.16: 30% zniżki, 1.02-29.02.16: 25% zniżki, 1.03-31.03.16: 20% zniżki, 1.04-30.04.16: 15% zniżki, 1.05-31.05.16: 10% zniżki.

Dni gratis

7=5, 14=10 w terminach 9.05-15.06.16, 8.09-30.09.16. 7=6, 14=12 w terminie 28.08-7.09.16.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki na pobyty w terminie 9.07-19.08.16, 5% zniżki na pobyty w terminach 9.05-8.07.16, 20.08-30.09.16.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • kaskadowe baseny położone na zboczu wzgórza
  • idealny na relaks i zabawę
  • plaża wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga


Mapa Hotelu Slavey

Opinie o Hotelu Slavey

3.1
może być

BARMANI NIEDOUCZENI. JEDZENIE BARDZO POSPOLITE, W ZASADZIE CODZIENNIE TO SAMO,BRAK TYPOWYCH DAN KUCHNI BULGARSKIEJ.WINO W ALL INCLUSIVE MIERNEJ JAKOSCI.GDY CHCIALO SIE WYPIC DOBREGO WINA BULGARSKIEGO TO TRZEBA BYLO SOBIE KUPIC.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.1

Slavey - możliwości zakwaterowania:

Standard DBL
2 os. Pokój Standardowy Large z widokiem na park
1 os. pokoj standardowy z bocznym widokiem na morze
Standard Sea Side DBL
2 os. pokoj economy
superior sea side dbl
2 os. pokoj standardowy z bocznym widokiem na morze
2 os. pokoj standardowy large z bocznym widokiem na morze
2 os. pokój standardowy z widokiem na park
standard large [park view] dbl
standard large [side sea view] dbl
standard [park view] dbl
standard [side sea view] dbl
pokój dwuosobowy od strony parku
pokój dwuosobowy z bocznym widokiem na morze
pokój dwuosobowy większy od strony parku
pokój dwuosobowy większy z bocznym widokiem na morze
Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy z bocznym widokiem na morze
pokój dwuosobowy do pojedynczego wykorzystania od strony parku

Slavey - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Slavey? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00