cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
1 / 60
Ocena
hotelu:
3.1 / 5
Najbliższy termin
19.06 - 26.06
już od 2028 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.09 - 18.09
już od 1838 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Slavey
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Slavey
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Slavey:
3.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Slavey:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 czerwca 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 września 2020

Hotel Slavey w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna  4*

Położenie

- ok. 350 m od plaży - ok. 250 m od centrum Złotych Piasków - ok. 28 km od portu lotniczego w Warnie

Plaża

- publiczna, piaszczysta - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 22 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, mini lodówka - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Large - o większej powierzchni, wyposażony podobnie jak pokój standardowy - dodatkowo podwójna rozkładana sofa

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, basen kryty - leżaki i parasole przy basenie - ręczniki basenowe (depozyt) - taras słoneczny z widokiem na morze - siatkówka, aerobik, gimnastyka wodna - tenis stołowy, rzutki, mini football - programy animacyjne Płatne - masaże, sauna, jacuzzi - bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub, plac i sala zabaw, brodzik ze zjeżdżalnią

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-22:00 w wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - lobby bar - bar przy basenie - snack bar

Dodatkowe informacje

- hotel wyremontowany w 2009 roku, dysponuje 232 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - z uwagi na różnice poziomów na terenie hotelu nie polecamy osobom z dysfunkcjami ruchowymi - www. hotelslavey.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel w nowoczesnym stylu, położony w malowniczym miejscu, blisko pięknej plaży i tętniącej życiem promenady. Sporo możliwości aktywnego wypoczynku, beztroska atmosfera, bogaty system all inclusive, kaskadowe baseny na zboczu wzgorza.

Położenie

Na wzgórzu, blisko centrum Złotych Piasków, ok. 300 m od publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (serwis plażowy odpłatnie), ok. 35 km od Warny (przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu), 130 km od lotniska w Burgas. W pobliżu znajdują się restauracje, bary, dyskoteki, sklepy, park.  Uwaga, hotel położony na różnych wysokościach, do plaży wiodą schody.  

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i bezpłatnym Internetem bezprzewodowym, odpłatnym sejfem (ok. 2,5 euro/dzień), 4 windy (budynek jest 6-piętrowy), restauracja główna (bufety, kuchnia bułgarska i międzynarodowa), snack bar (czynny w godz. 10.00-23.00), bar w lobby (czynny od 08.30 do 00.30), bar przy basenie (czynny w godz. 10.00-21.00), punkt wymiany walut, pralnia, taras z widokiem na morze, parking (5 euro/dzień).

Pokoje

Pokój standardowy - powierzchnia ok. 22 m kw., indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), TV sat, telefon, mała lodówka, balkon (widok na park lub morze).  Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju standardowym typu large (większa powierzchnia; dodatkowo sofa).

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (7.30-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-21.00) w formie bufetów, do posiłków głównych lokalne napoje bezalkoholowe, wino stołowe, woda, kawa, herbata. System all inclusive objete są też bary: snack bar (przekąski, owoce, lody, lokalne alkohole, piwo z nalewaka, woda, napoje, kawa, herbata, cappuccino), bar przy basenie (lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe, koktajle, espresso), bar w lobby (woda, napoje, piwo z nalewaka, cappuccino, herbata, kawa espresso, podwieczorek). Płatne są alkohole importowane, wina bułgarskie w butelkach, soki i napoje w puszkach i butelkach, konsumpcja w lobby po godz. 23.00, dania a'la carte i wszelkie zamówienia nie ujęte w systemie all inclusive. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia.         

Sport i rozrywka

2 baseny ze słodką wodą, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją, kryty basen, tenis stołowy, rzutki, boisko wielofunkcyjne; siatkówka i piłka nożna, animacje, przedstawienia, wieczorna rozrywka. Odpłatnie: bilard, centrum wellness; jacuzzi, sauna, masaże.

Dla dzieci

Brodzik ze zjeżdżalnią, sala zabaw, plac zabaw w ogrodzie, w sezonie miniklub (2-12 lat), animacje, łóżeczka niemowlęce (konieczna rezerwacja).

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.            


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

  ****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Blisko centrum kurortu Złote Piaski, w otoczeni zieleni, w pobliżu pubów i restauracji, 40 km od portu lotniczego.

Plaża

*    Ok. 350 m od hotelu, piaszczysta, publiczna; leżaki, parasole i materace płatne.

Zakwaterowanie

*    232 pokoje;; *    Typu pokoi: pokoje standardowe (1 pokój, 23 m2), pokoje large (1 pomieszczenie, 28 m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z WC, suszarka do włosów, balkon, telewizor, telefon, mała lodówka.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja a'la carte (Goście raz na pobyt mogą skorzystać z restauracji a'la carte po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji); *    2 bary: lobby bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski i lody w ciągu dnia; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-23.00.

Sport i Rozrywka

*    2 Baseny zewnętrzne (położone kasadowo), leżaki i parasole bezpłatne; *    Bezpłatnie: centrum fitness; *    Odpłatnie: sauna, masaże, jacuzzi, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik, plac zabaw, mini klub (2-12 lat), łóżeczko dla niemowląt (płatne).

Pozostałe udogodnienia

*    Fryzjer, pralnia, parking (płatny 5 euro/doba), sejf (ok. 2,50 euro/doba), dostęp do Internetu Wi-Fi w pobliżu lobby i basenu, kantor, wypożyczalnia samochodów.

Naszym zdaniem

*    Hotel położony na zboczu wzgórza, zapewnia spokojną atmosferę i możliwość wypoczynku, równocześnie znajduję w odległości krótkiego spaceru od tętniącego życiem centrum miasta.

Strona internetowa

*    www.hotelslavey.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów i pralnia.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Lodówka i minilodówka również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Pasjonatom sportu proponujemy siatkówkę. Do programu sportów wodnych obiektu należą narty wodne, jet ski, rower wodny i przejażdżki na bananie wodnym. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard i dart. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, sauną i zabiegami masażu. Program animacyjny i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Położenie

na wzgórzu w otoczeniu zieleni, Do centrum ze sklepami, restauracjami i barami ok. 250 m, zejście spacerem ok. 10 minut. supermarket oddalony o ok. 50 m. Przystanek autobusowy w pobliżu. Lotnisko oddalone o ok. 30 km.

Plaża

piaszczysta, publiczna plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona o ok. 350 m, zejście po schodach i przejście przez centrum kurortu. Na plaży leżaki i parasole za opłatą (ok. 30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

Wyposażenie

nowoczesny hotel idealny na rodzinne wakacje, wyremontowany całkowicie w 2009 r. oferuje 232 pokoje na 6 piętrach, 4 windy. Eleganckie lobby, recepcja z sejfami (za opłatą ok. 2,5 EUR/dzień), restauracja główna, restauracja a'la carte, bar w lobby, taras z widokiem na morze, mały ogród. Przed hotelem 2 baseny ze słodka wodą, bar z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenie gratis. Ze względu na lokalizacje w górnej części Złotych Piasków oraz tarasowego położenia hotel nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi. www.hotelslavey.com

Zakwaterowanie

elegancko urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): od strony lądu, ok. 23 m (możliwość 1 dostawki), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV sat., telefon, lodówka, łazienka z prysznicem, WC, suszarka, wyposażony balkon. Pokoje dwuosobowe (1-3B): od strony morza. Pokoje Komfort Plus (2-3K). położone na wyższych piętrach z widokiem na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S): ok. 20 m, położone na dolnych piętrach., poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-3C): ok. 30 m, od strony lądu, z rozkładaną sofą (max. 2 dostawki dla dzieci). Od strony morza (2-3D): wyposażone jak pokoje 2C. Oferta rodzinna (2Y): pokoje rodzinne z 2 dostawkami w promocyjnej cenie.

Dzieci

brodzik ze zjeżdżalnią, miniklub, plac zabaw. W restauracjach dostępne foteliki dla dzieci.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis. Kącik internetowy za opłatą (ok. 2 EUR/30 min).

Sport

tenis stołowy, rzutki, mini piłka nożna, siatkówka.

Wellness

za opłatą: jacuzzi, sauna, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu, śniadanie dla śpiochów w godz. 10-12:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00, w barze przy basenie w godz. 10-17:00. Przekąski w godz. 12-15:00. Kawa, herbata, ciasta, owoce w godz: 12-17:00. W lobby barze w godz. 8-23:00 kawa, herbata, mleko, woda mineralna. Raz na pobyt kolacja w restauracji a'la carte z kuchnią bułgarską i międzynarodową gratis (wymagana wcześniejsza rezerwacja, do wyboru 3 menu).

Wcześniej = taniej

do 31.01.16: 30% zniżki, 1.02-29.02.16: 25% zniżki, 1.03-31.03.16: 20% zniżki, 1.04-30.04.16: 15% zniżki, 1.05-31.05.16: 10% zniżki.

Dni gratis

7=5, 14=10 w terminach 9.05-15.06.16, 8.09-30.09.16. 7=6, 14=12 w terminie 28.08-7.09.16.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki na pobyty w terminie 9.07-19.08.16, 5% zniżki na pobyty w terminach 9.05-8.07.16, 20.08-30.09.16.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • kaskadowe baseny położone na zboczu wzgórza
  • idealny na relaks i zabawę
  • plaża wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga


Mapa Hotelu Slavey

Opinie o Hotelu Slavey

3.1
może być

BARMANI NIEDOUCZENI. JEDZENIE BARDZO POSPOLITE, W ZASADZIE CODZIENNIE TO SAMO,BRAK TYPOWYCH DAN KUCHNI BULGARSKIEJ.WINO W ALL INCLUSIVE MIERNEJ JAKOSCI.GDY CHCIALO SIE WYPIC DOBREGO WINA BULGARSKIEGO TO TRZEBA BYLO SOBIE KUPIC.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.1

Slavey - możliwości zakwaterowania:

dbl large park side
dbl large sea side
dbl standard park side
dbl standard sea side
sgl standard park side

Slavey - Możliwości wyżywienia:


Slavey - miasta wylotu:


Slavey - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Slavey? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00