cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
  • Hotel Slavey, Albena
1 / 60
Ocena
hotelu:
3.1 / 5
Najbliższy termin
01.06 - 08.06
już od 1586 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.06 - 15.06
już od 1582 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Slavey
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Slavey
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Slavey:
3.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Slavey:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    3.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 czerwca 2021

Hotel Slavey w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Wygodny, nowo wybudowany i oddany do użytku w 2009 r. hotel, położony wśród zieleni, w centrum kurortu. Oddalony 350 m od plaży, wzdłuż której biegnie promenada z niezliczoną ilością barów, restauracji, pubów i sklepików.
Do dyspozycji gości:

Nowoczesne lobby, a w nim 24-godz. recepcja z mini-sejfami (dodatkowo płatne), kantor, pokój bagażowy oraz 4 windy. Na terenie lobby hotelowego dostępny bezpłatny internet (WI-FI), a także kącik internetowy (dodatkowo płatny). Ponadto: lobby bar z tarasem (dodatkowo płatny) restauracja główna z dużym tarasem, restauracja a la carte, snack bar, bar przy basenie. Przy hotelu dwa baseny z wydzieloną częścią dla dzieci oraz ze zjeżdżalnią, leżakami i parasolami (bezpłatnie) oraz wewnętrzny podgrzewany basen z jacuzzi (baseny ze słodką wodą). Ręczniki plażowe bezpłatnie (depozyt). W hotelu dostępna pralnia i gabinet fryzjerski (dodatkowo płatne).
Pokoje:

232 nowocześnie urządzone pokoje 2- osobowe ulokowane na 6 piętrach. W pokojach standardowych możliwa 1 dostawka, w pokojach typu "large" (rezerwowane za dodatkową opłatą) możliwe 2 dostawki dla dzieci. Łóżeczko dla niemowląt dostępne bezpłatnie. Każdy z pokoi wyposażony jest w: łazienkę (prysznic, WC i suszarka do włosów), klimatyzację, telefon, tv sat, małą lodówkę oraz balkon.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie (07.30-10.00), obiad (12.30-14.30) i kolację (18.30-21.00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej oraz jeden posiłek w trakcie pobytu w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Przekąski: pizza, sałatki, tosty, owoce serwowane są w snack barze w wyznaczonych godzinach (10.00-17.00), lody (12.00-17.00). Drinki alkoholowe (lokalnej produkcji): bułgarskie piwo, wino, wódka, gin, brandy oraz napoje bezalkoholowe oferowane w restauracji głównej (w trakcie posiłków), w snack barze (10.00-23.00) i również w barze przy basenie w godz. 10.00-21.00.
Program sportowy i animacyjny:

aerobik i gimnastyka wodna, program animacyjny dla dzieci, mini klub, wieczorne rozrywki przy basenie na otwartej scenie. Bezpłatnie można skorzystać z fitnessu, tenisa stołowego, rzutek, siatkówki oraz mini boiska do piłki nożnej i placu zabaw dla dzieci. Natomiast bilard, a także sporty wodne na plaży za dodatkową opłatą.
Kategoria lokalna:

****
Naszym zdaniem:

Nowoczesny hotel w rewelacyjnej, centralnej lokalizacji - wygodny wypoczynek, all inclusive plus bliskość atrakcji kurortu!


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna  4*

Położenie

- ok. 350 m od plaży - ok. 250 m od centrum Złotych Piasków - ok. 28 km od portu lotniczego w Warnie

Plaża

- publiczna, piaszczysta - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 22 m2 - klimatyzacja indywidualna - TV-Sat, telefon, mini lodówka - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Large - o większej powierzchni, wyposażony podobnie jak pokój standardowy - dodatkowo podwójna rozkładana sofa

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny, basen kryty - leżaki i parasole przy basenie - ręczniki basenowe (depozyt) - taras słoneczny z widokiem na morze - siatkówka, aerobik, gimnastyka wodna - tenis stołowy, rzutki, mini football - programy animacyjne Płatne - masaże, sauna, jacuzzi - bilard - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub, plac i sala zabaw, brodzik ze zjeżdżalnią

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-22:00 w wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - lobby bar - bar przy basenie - snack bar

Dodatkowe informacje

- hotel wyremontowany w 2009 roku, dysponuje 232 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - z uwagi na różnice poziomów na terenie hotelu nie polecamy osobom z dysfunkcjami ruchowymi - www. hotelslavey.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Travel Time

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Złote Piaski - Perła bułgarskiej Riwiery, położona ok. 16 km na północ od Warny. Kurort słynie z łagodnego klimatu, szerokich, piaszczystych plaż oraz czystego, błękitnego morza. Jest to rejon ekologicznie czysty. Niewątpliwą atrakcją są źródła wód mineralnych. Dziesiątki hoteli są rozrzucone pośród unikatowego parku. Pomiędzy hotelami kursuje turystyczna kolejka chu-chu. Infrastruktura kurortu jest doskonale rozwinięta, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Na smakoszy czekają liczne ludowe tawerny, restauracje, pizzerie, kawiarnie. Na miłośników sportu czekają tereny sportowe o europejskim standardzie: korty tenisowe, kręgielnie, minigolf itp.

 

HOTEL SLAVEY **

 

Położenie:

ok. 350 m od piaszczystej plaży, w centralnej części kurortu;

 

Hotel:

4-piętrowy budynek o prostej architekturze, w niewielkim ogrodzie, odgrodzony od drogi dojazdowej, posiada 180 pokoi. Na terenie: restauracja (dania kuchni bułgarskiej) z tarasem wychodzącym na park, lobby bar, bar przy basenie, recepcja z punktem wymiany walut oraz płatnym sejfem, 2 windy.

 

Pokoje:

2-osobowe z łazienką (prysznic), balkon; możliwość wypożyczenia lodówki (ok. 3 EUR/tydz.) i TV (ok. 3 EUR/tydz.).

 

Sport i rozrywka:

basen odkryty, programy animacyjne.

 

Wyżywienie:

śniadania; możliwość dokupienia kolacji (bufet); napoje do kolacji płatne dodatkowo.

 

Dla dzieci:

basen i plac zabaw w ogrodzie.

 

Cena obejmuje:

  • zakwaterowanie,
  • transport,
  • wyżywienie: 7/14 śniadań,
  • pakiet ubezpieczeniowy,
  • opiekę rezydenta. Uwaga - rezydent będzie miał pod opieką turystów zamieszkałych w kilku hotelach.

 

Cena nie obejmuje:

  • opłat lotniskowych płatnych i dopłat paliwowych.
  • napojów do kolacji,
  • posiłków i napojów w czasie przelotu (istnieje możliwość ich zakupu na pokładzie samolotu)


Informacje dodatkowe:
1) Leżaki do opalania i parasole na plaży są płatne, opłata wynosi około 2.5 EUR za parasol oraz 2.5 EUR za leżak dziennie. W większości hoteli przy basenach leżaki do opalania są bezpłatne.
2) Dziecko (0-2 lata) nie korzystające z oddzielnego miejsca w samolocie oraz oddzielnego łóżka w hotelu bezpłatnie - nie korzysta z usług, (ubezpieczenie gratis).
3) W Złotych Piaskach baseny odkryte znajdujące się na terenie kurortu są bezpłatnie dostępne dla gości kurortu (w niektórych przypadkach - korzystanie z parasoli i łóżek przy basenach odpłatnie).
4) Wymiana waluty: 1 BGN = 2.4 PLN; bankomaty przyjmują karty: Cirrus, Maestro, JCB, Visa, MasterCard, American Express. Przy wymianie walut w kantorach wskazane jest zwracanie uwagi na napisy pod tabelą kursów (przeważnie oznaczają prowizję).
5) Różnica czasu między Warszawą i Warną wynosi + 1 godz.
6) W Bułgarii przeczący ruch głową oznacza potwierdzenie i odwrotnie.

7) Przy wjeździe do Bułgarii wymagany jest paszport.

 

Specjalna oferta dolotowa do czarterów Centralwings!

Przeloty krajowymi rejsami z Bydgoszczy, Gdańska, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina i Wrocławia do Warszawy w cenie:

- 90 zł za przelot w jedną stronę,

- 180 zł za przelot w obie strony.

Ceny nie obejmują opłat portowych i transakcyjnych. Rezerwacja w kasach lotniczych PLL LOT po okazaniu potwierdzenia udziału.

 

 

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

AlfaStar

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Bułgaria,Złote Piaski

Położenie

Hotel Slavey położony jest w centralnej części słynnego bułgarskiego kurortu Złote Piaski. Oddalony od lotniska w Burgas 130 km, od lotniska w Varnie 30 km. W pobliżu bo około 200 metrów od hotelu liczne bary, dyskoteki i restauracje. Plaża: 250 metrów od hotelu z łagodnym zejściem do morza. Parasole, leżaki i materace dodatkowo płatne.

Hotel

Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna (20 miejsc) i taras (100 miejsc), restauracja a la carte, lobby bar, snack bar oraz bar przy basenie. Hotel posiada kompleks trzech odkrytych basenów (jeden przeznaczony dla dzieci z mini zjeżdżalnią) oraz jeden basen kryty, mini club, plac zabaw w ogrodzie, sejf w recepcji (dodatkowo płatny), pralnia (dodatkowo płatna), amfiteatr, zespół profesjonalnych animatorów (mini disco, dzienne oraz wieczorne animacje - 6 dni w tygodniu), kącik internetowy (dodatkowo płatny), WI-Fi na terenie recepcji i lobby bar (bezpłatnie), parking przy hotelu (dodatkowo płatny). Zwierzęta nie są akceptowane.

Pokoje

Do dyspozycji hotel oddaje: 156 pokoi dwuosobowych (około 25 m2), 65 pokoi dwuosobowych typu large (29 m2), 5 dużych pokoi typu studia (35 m2) i 7 apartamentów z jedną sypialnią (32 m2). Pokoje komfortowo wyposażone w: 2 pojedyncze łóżka lub jedno małżeńskie z ewentualnymi dostawkami, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV, balkon, telefon, mini-lodówkę, łazienkę z WC, suszarkę do włosów. Do pokoju możliwość wstawienia łóżeczka dla dziecka (dodatkowo płatne).

Wyżywienie

Na terenie obiektu obowiązuje opcja All inclusive. Posiłki serwowane są w formie bufetu w głównej restauracji - śniadanie 07:30-10:00, lunch 12:30-14:30 i kolacja 18:30-21:00. Dodatkowo snack bary otwarte w godzinach 12:00-15:00 i od 15:00-17:00 serwujące kanapki, pizze, sałatki, owoce . Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w cenie dostępne w godzinach od 10:00 do 23:00. Importowane napoje alkoholowe extra płatne.

Sport i relaks

Dodatkowo płatne: jacuzzi, sauna, masaże, bilard. Bezpłatnie: boisko do siatkówki, plac zabaw, tenis stołowy , bilard, siłownia.

Dodatkowe informacje

http://www.hotelslavey.com/index.php

Możliwości zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe, pokoje dwuosobowe + dziecko na dostawce; pokoje dwuosobowe + osoba dorosła na dostawce, pokoje jednoosobowe, pokoje dwuosobowe + dwójka dzieci na dostawce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Naszym zdaniem

Komfortowy hotel w nowoczesnym stylu, położony w malowniczym miejscu, blisko pięknej plaży i tętniącej życiem promenady. Sporo możliwości aktywnego wypoczynku, beztroska atmosfera, bogaty system all inclusive, kaskadowe baseny na zboczu wzgorza.

Położenie

Na wzgórzu, blisko centrum Złotych Piasków, ok. 300 m od publicznej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza (serwis plażowy odpłatnie), ok. 35 km od Warny (przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu).  W pobliżu znajdują się restauracje, bary, dyskoteki, sklepy, park.  Uwaga, hotel położony na różnych wysokościach, do plaży wiodą schody.  

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i bezpłatnym Internetem bezprzewodowym, odpłatnym sejfem (ok. 2,5 euro/dzień), 4 windy (budynek jest 6-piętrowy), restauracja główna (bufety, kuchnia bułgarska i międzynarodowa), snack bar (czynny w godz. 10.00-23.00), bar w lobby (czynny od 08.30 do 00.30), bar przy basenie (czynny w godz. 10.00-21.00), punkt wymiany walut, pralnia, taras z widokiem na morze, parking (5 euro/dzień).

Pokoje

Pokój standardowy - powierzchnia ok. 22 m kw., indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), TV sat, telefon, mała lodówka, balkon (widok na park lub morze).  Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w pokoju standardowym typu large (większa powierzchnia; dodatkowo sofa).

Wyżywienie

All inclusive - śniadania (7.30-10.00), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.30-21.00) w formie bufetów, do posiłków głównych lokalne napoje bezalkoholowe, wino stołowe, woda, kawa, herbata. System all inclusive objete są też bary: snack bar (przekąski, owoce, lody, lokalne alkohole, piwo z nalewaka, woda, napoje, kawa, herbata, cappuccino), bar przy basenie (lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe, koktajle, espresso), bar w lobby (woda, napoje, piwo z nalewaka, cappuccino, herbata, kawa espresso, podwieczorek). Płatne są alkohole importowane, wina bułgarskie w butelkach, soki i napoje w puszkach i butelkach, konsumpcja w lobby po godz. 23.00, dania a'la carte i wszelkie zamówienia nie ujęte w systemie all inclusive. Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany formuły wyżywienia bez wcześniejszego powiadomienia. 

Sport i rozrywka

2 baseny ze słodką wodą, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją, kryty basen, tenis stołowy, rzutki, boisko wielofunkcyjne; siatkówka i piłka nożna, animacje, przedstawienia, wieczorna rozrywka. Odpłatnie: bilard, centrum wellness; jacuzzi, sauna, masaże.

Dla dzieci

Brodzik ze zjeżdżalnią, sala zabaw, plac zabaw w ogrodzie, w sezonie miniklub (2-12 lat), animacje, łóżeczka niemowlęce (konieczna rezerwacja).

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA BUŁGARSKA

  ****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    Blisko centrum kurortu Złote Piaski, w otoczeni zieleni, w pobliżu pubów i restauracji, 40 km od portu lotniczego.

Plaża

*    Ok. 350 m od hotelu, piaszczysta, publiczna; leżaki, parasole i materace płatne.

Zakwaterowanie

*    232 pokoje;; *    Typu pokoi: pokoje standardowe (1 pokój, 23 m2), pokoje large (1 pomieszczenie, 28 m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z WC, suszarka do włosów, balkon, telewizor, telefon, mała lodówka.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, restauracja a'la carte (Goście raz na pobyt mogą skorzystać z restauracji a'la carte po dokonaniu wcześniejszej rezerwacji); *    2 bary: lobby bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, przekąski i lody w ciągu dnia; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-23.00.

Sport i Rozrywka

*    2 Baseny zewnętrzne (położone kasadowo), leżaki i parasole bezpłatne; *    Bezpłatnie: centrum fitness; *    Odpłatnie: sauna, masaże, jacuzzi, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik, plac zabaw, mini klub (2-12 lat), łóżeczko dla niemowląt (płatne).

Pozostałe udogodnienia

*    Fryzjer, pralnia, parking (płatny 5 euro/doba), sejf (ok. 2,50 euro/doba), dostęp do Internetu Wi-Fi w pobliżu lobby i basenu, kantor, wypożyczalnia samochodów.

Naszym zdaniem

*    Hotel położony na zboczu wzgórza, zapewnia spokojną atmosferę i możliwość wypoczynku, równocześnie znajduję w odległości krótkiego spaceru od tętniącego życiem centrum miasta.

Strona internetowa

*    www.hotelslavey.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie hotelu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, wypożyczalnia samochodów i pralnia.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Pokoje dysponują łóżkiem podwójnym i sofą. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Lodówka i minilodówka również należą do standardowego wyposażenia. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Pasjonatom sportu proponujemy siatkówkę. Do programu sportów wodnych obiektu należą narty wodne, jet ski, rower wodny i przejażdżki na bananie wodnym. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard i dart. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, sauną i zabiegami masażu. Program animacyjny i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Położenie

na wzgórzu w otoczeniu zieleni, Do centrum ze sklepami, restauracjami i barami ok. 250 m, zejście spacerem ok. 10 minut. supermarket oddalony o ok. 50 m. Przystanek autobusowy w pobliżu. Lotnisko oddalone o ok. 30 km.

Plaża

piaszczysta, publiczna plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona o ok. 350 m, zejście po schodach i przejście przez centrum kurortu. Na plaży leżaki i parasole za opłatą (ok. 30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

Wyposażenie

nowoczesny hotel idealny na rodzinne wakacje, wyremontowany całkowicie w 2009 r. oferuje 232 pokoje na 6 piętrach, 4 windy. Eleganckie lobby, recepcja z sejfami (za opłatą ok. 2,5 EUR/dzień), restauracja główna, restauracja a'la carte, bar w lobby, taras z widokiem na morze, mały ogród. Przed hotelem 2 baseny ze słodka wodą, bar z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenie gratis. Ze względu na lokalizacje w górnej części Złotych Piasków oraz tarasowego położenia hotel nie jest polecany osobom z ograniczeniami ruchowymi. www.hotelslavey.com

Zakwaterowanie

elegancko urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): od strony lądu, ok. 23 m (możliwość 1 dostawki), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV sat., telefon, lodówka, łazienka z prysznicem, WC, suszarka, wyposażony balkon. Pokoje dwuosobowe (1-3B): od strony morza. Pokoje Komfort Plus (2-3K). położone na wyższych piętrach z widokiem na morze. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S): ok. 20 m, położone na dolnych piętrach., poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje rodzinne (2-3C): ok. 30 m, od strony lądu, z rozkładaną sofą (max. 2 dostawki dla dzieci). Od strony morza (2-3D): wyposażone jak pokoje 2C. Oferta rodzinna (2Y): pokoje rodzinne z 2 dostawkami w promocyjnej cenie.

Dzieci

brodzik ze zjeżdżalnią, miniklub, plac zabaw. W restauracjach dostępne foteliki dla dzieci.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis. Kącik internetowy za opłatą (ok. 2 EUR/30 min).

Sport

tenis stołowy, rzutki, mini piłka nożna, siatkówka.

Wellness

za opłatą: jacuzzi, sauna, masaże.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu, śniadanie dla śpiochów w godz. 10-12:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00, w barze przy basenie w godz. 10-17:00. Przekąski w godz. 12-15:00. Kawa, herbata, ciasta, owoce w godz: 12-17:00. W lobby barze w godz. 8-23:00 kawa, herbata, mleko, woda mineralna. Raz na pobyt kolacja w restauracji a'la carte z kuchnią bułgarską i międzynarodową gratis (wymagana wcześniejsza rezerwacja, do wyboru 3 menu).

Wcześniej = taniej

do 31.01.16: 30% zniżki, 1.02-29.02.16: 25% zniżki, 1.03-31.03.16: 20% zniżki, 1.04-30.04.16: 15% zniżki, 1.05-31.05.16: 10% zniżki.

Dni gratis

7=5, 14=10 w terminach 9.05-15.06.16, 8.09-30.09.16. 7=6, 14=12 w terminie 28.08-7.09.16.

Dla seniorów

Senior 55 Plus: 10% zniżki na pobyty w terminie 9.07-19.08.16, 5% zniżki na pobyty w terminach 9.05-8.07.16, 20.08-30.09.16.

Dla dzieci

2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • kaskadowe baseny położone na zboczu wzgórza
  • idealny na relaks i zabawę
  • plaża wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Slavey

Opinie o Hotelu Slavey

3.1
może być

BARMANI NIEDOUCZENI. JEDZENIE BARDZO POSPOLITE, W ZASADZIE CODZIENNIE TO SAMO,BRAK TYPOWYCH DAN KUCHNI BULGARSKIEJ.WINO W ALL INCLUSIVE MIERNEJ JAKOSCI.GDY CHCIALO SIE WYPIC DOBREGO WINA BULGARSKIEGO TO TRZEBA BYLO SOBIE KUPIC.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.1

Slavey - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy z bocznym widokiem na morze
2 os. pokoj economy
2 os. pokoj standardowy z bocznym widokiem na morze
2 os. pokoj standardowy large z bocznym widokiem na morze
2 os. pokój standardowy z widokiem na park
2 os. Pokój Standardowy Large z widokiem na park

Slavey - Możliwości wyżywienia:


Slavey - miasta wylotu:


Slavey - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Slavey? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00