cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
  • Hotel Royal Garden, Riwiera Turecka
1 / 28
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
19.10 - 22.10
już od 1685 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.04 - 11.04
już od 1176 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Garden
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Royal Garden
star 4

Turcja: Riwiera Turecka: Alanya
Ocena hotelu Royal Garden:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 kwietnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel oferujący duże pokoje, udogodnienia dla dzieci i animacje. Polecany dla rodzin z dziećmi.

Hotel Royal Garden w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel oferujący duże pokoje, udogodnienia dla dzieci i animacje. Polecany dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

5*

REGION

Alanya Położony na obrzeżach gór Taurus, wzdłuż pięknego wybrzeża Morza Śródziemnego, oferuje niezapomniane miejsce na wakacje. Nieduża odległość od plaży i miasteczka Konakli, aquapark z 6 zjeżdżalniami oraz program animacyjny dla dzieci i dorosłych to tylko niektóre z zalet tego hotelu.

kategoria hotelu

5*

kategoria lokalna hotelu

5*

Data otwarcia

2013 r. Na terenie znajdują się 5 restauracji, 5 barów, 3 sale konferencyjne, windy, pralnia (płatna), basen kryty, 2 baseny odkryte, aquapark 3 zjeżdżalnie(otwarty w wyznaczonych godzinach: 10:00-12:00, 15:00-17:00). Program animacyjny dla dzieci i dorosłych, oraz szeroki wybór zajęcia rekreacyjno-sportowe dla osób aktywnych.

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 250 m długości. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki - bezpłatne, ręczniki - wymiana płatna. Beach Bar zawarty w AI (serwuje napoje bezalkoholowe i piwo).

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację indywidualną, sejf (płatny ok. 3$/doba), minibar (bezpłatny), telefon, TV, łazienkę (prysznic, WC, suszarka), balkon. Typy pokoi: w ośmiopiętrowym budynku głównym: pokoje economy , pokoje standardowe dla max 3 os. , pokoje przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Wyżywienie

restauracja główna, 4 restauracje a la carte, 5 barów All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:00-21:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12:30-15:00), podwieczorek (16:00-17:00) serwowane w barze przy basenie, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie) Formuła nie zawiera: wysokojakościowych alkoholi, soków ze świeżych owoców , napojów serwowanych w butelkach, napojów energetycznych , pakietów urodzinowych (ok. 35€/pakiet) Restauracje a la carte - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.włoska, rybna, turecka, chińska

z myślą o dzieciach

brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne, 2 place zabaw, animacje i zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności (płatne ok. 5€/doba), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

siłownia, siatkówka plażowa , tenis stołowy, rzutki, animacje

płatne

centrum SPA, sauna, łaźnia turecka, masaż, bilard, sporty wodne na plaży

dodatkowe informacje

Goście hotelu Royal Garden Select mogą korzystać ze wspólnej części infrastruktury (aquaparku, restauracji rybnej, włoskiej, wybranych barów, sali konferencyjnej, pokoju telewizyjnego, pokoju gier, mini klubu, łaźni tureckiej, plaży) wraz z gośćmi hotelu Royal Garden Suite.

Aktualizacja opisu

18.09.2018 10:42

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Siłownia Mini Klub Serwis plażowy Zjeżdżalnie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel oferujący duże pokoje, udogodnienia dla dzieci i animacje. Polecany dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

5* Turcja/Riwiera Turecka

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 5* - kategoria lokalna 5*

Położenie

- przy plaży - ok. 500 m od centrum Konakli - ok. 13 km od centrum Alanyi - ok. 110 km od lotniska w Antalyi

Plaża

- prywatna, piaszczysto- żwirowa - leżaki, parasole, ręczniki plażowe (bezpłatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - usytuowany w budynku Suite - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat, telefon, sejf - mini bar (bezpłatne napoje bezalkoholowe) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Suite (Standard) - usytuowany w budynku Suite - powierzchnia ok. 42 m2 - salon + sypialnia, wyposażony podobnie jak pokój standardowy - możliwość 2 dostawek Pokój Suite (Club) - usytuowany w budynku Anex - powierzchnia ok. 42 m2 - salon + sypialnia, wyposażony podobnie jak pokój standardowy - możliwość 2 dostawek Pokój Superior - powierzchnia ok 35 m2 - podwyższony standard, wyposażony podobnie jak pokój Standardowy

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen główny, basen z 3 zjeżdżalniami - leżaki i parasole przy basenach - siłownia - tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa - programy animacyjne, dyskoteka Płatne - bilard, gry elektroniczne - spa, masaże - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik, basen ze zjeżdżalniami, plac zabaw, mini klub

Wyżywienie

Ultra All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, dzienne  przekąski, nocna przekąska. Lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 24:00 w wybranych barach, bar w dyskotece do 07:00. Restauracja a'la carte raz na pobyt bezpłatnie (wymagana rezerwacja).

Restauracje i bary

- restauracja główna - 4 restauracje a'la carte: turecka, rybna, włoska, chińska - 4 bary: w lobby, przy basenie, na plaży, w dyskotece

Dodatkowe informacje

- obiekt dysponuje 418 pokojami w 2 budynkach głównych Suite i 1 budynku klubowym Anex - internet Wi-Fi w lobby i przy basenie (bezpłatny) - sklepy hotelowe, fryzjer - www.royalgarden.cc

Cena

Cena zawiera: bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: wizy uzyskanej przez elektroniczny system wniosków wizowych www.evisa.gov.tr, koszt 20 USD.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel oferujący duże pokoje, udogodnienia dla dzieci i animacje. Polecany dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

*    Miejscowość Konakli, 14 km do Alanyi (regularne połączenie płatnym busikiem), 120 od portu lotniczego.

Plaża

*    Tuż przy hotelu, piaszczysto-żwirowa (miejscami kamienne płyty). Parasole i leżaki bezpłatne.

Zakwaterowanie

*    188 pokoi; *    Typy pokoi: ekonomiczne, standardowe; *    Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z WC, telewizor, telefon, mini bar i sejf (płatne).

Restauracje i bary

*    Restauracja główna, 2 restauracje a'la carte (wymagana rezerwacja); *    5 barów: lobby bar, bar przy basenie, green bar, bar na plaży, bar w dyskotece.

Wyżywienie

*    All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje podawane są w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia w określonych godzinach. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w godz. 10.00-24.00 w poszczególnych barach.

Sport i Rozrywka

*    4 baseny zewnętrzne w tym 2 baseny ze zjeżdżalniami; *    Bezpłatnie: centrum fitness, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa; *    Odpłatnie: centrum SPA (sauna, łaźnia turecka, masaże) bilard, pokój gier, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik ze zjeżdżalniami, mini klub.

Pozostałe udogodnienia

*    Internet Wi-Fi, kawiarenka Internetowa (płatna), Play Station, pralnia, wypożyczalnia samochodów, sklepy z pamiątkami, dyskoteka, parking.

Naszym zdaniem

*    Otwarty w 2013 r. hotel o dobrym standardzie. Polecany jest gównie rodzinom z dziećmi.

Strona internetowa

*    www.royalgardenselect.cc


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Orex

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przestronny hotel oferujący duże pokoje, udogodnienia dla dzieci i animacje. Polecany dla rodzin z dziećmi.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

kompleks hotelowy położony w zadbanym ogrodzie składa się 2 budynków głównych oraz budynku bocznego; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, 2 baseny ze zjeżdżalniami dla dorosłych, basen kryty, 2 restauracje główne, 4 restauracje A la carte: turecka, chińska, włoska, rybna (raz na pobyt kolacja w wybranej restauracji A la Carte-bezpłatnie, wymagana wczesniejsza rezerwacja), 5 barów, cukiernia, 4 sale konferencyjne

Położenie

ok. 500 m od centrum Konakli, ok. 14 km od Alanyi, ok. 120 km od lotniska w Antalyi

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa znajduje się bezpośrednio przy hotelu, leżaki, parasole, materace, ręczniki plażowe przy basenie oraz na plaży -bezpłatnie, bezpłatny bar na plaży (10.00-18.00)

Zakwaterowanie

418 pokoi: pokoje standardowe, pokoje promocyjne w budynku bocznym – na zapytanie, pokoje suite room w budynku bocznym (sypialnia + pokój dzienny), pokoje suite room w budynku głównym (sypialnia + pokój dzienny); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z prysznicem, suszarka, TV-SAT, sejf (płatny), minibar (bezpłatna woda i napoje bezalkoholowe), balkon 

Wyżywienie

Ultra All Inclusive – śniadanie (07.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.00-21.00), nocny posiłek (24.00-07.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10.00-17.00), gözleme (10.00-17.00), lody (15.00-16.00), podwieczorek (16.00-17.00), lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: pozostałe napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane 

Sport i rozrywka

animacje, dyskoteka, aerobik, aqua-aerobik, siłownia, rzutki, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa, zabiegi na twarz i ciało, lekarz (na wezwanie), fryzjer, pralnia, bilard, mini-market, salon gier, kawiarenka internetowa, sporty wodne na plaży 

Dla dzieci

animacje, mini klub (4-12 lat), 2 brodziki ze zjeżdżalniami, plac zabaw, kino, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

WWW

www.royalgardenselect.cc/ www.royalgarden.cc  Ważne informacje: Pokoje promocyjne – na zapytanie (liczba pokoi promocyjnych ograniczona) ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Royal Garden
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Royal Garden

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Obsługa
    0
HolidayCheck
Ocena Royal Garden:
0 / 6

Miły, niezbyt duży hotel, pokoje nowe i czyste 2007-07-31
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wspaniały hotel 2007-08-13
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Godny polecenia hotel. Położenie, standard, obsługa, wyżywienie wszystko na bardzo dobrym poziomie. ...
więcej

5.7
Bardzo Dobry 2007-10-30
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Miły hotel daleko do plaży 2007-11-17
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    3.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.5

Hotel naprawde mily, sympatyczna obsługa, czysto. Najwieksza moim zdaniem wada tego hotelu to poloże...
więcej

4.7
Bardzo dobry hotel 2008-07-10
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel bardzo dobry. W pełni zasługuje na 4*. Czystość w hotelu na 5. Pyszne i urozmaicone jedzenie. ...
więcej

5.8
5-piętrowy hotel, usytuowany w dzielnicy Armutalan 2008-08-02
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

5.8
Royal Garden - polecamy! Magda & Luki 2009-01-06
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.3

Hotel stara się o piątą 'gwiazdkę' więc wszystko jest na najwyższym poziomie. Szczerze polecamy, i j...
więcej

5.8
Wyśnione wakacje 2011-01-08
Szczegóły oceny hotelu Royal Garden:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

Hotel spełnia oczekiwania nawet nieco bardziej wymagających gości. Miła obsługa. Pyszne jedzenie. ...
więcej

5.7

Royal Garden - możliwości zakwaterowania:

family room double annex
family room double mainbuilding
standard double premium
standard double standard
FAMILY ROOM 2 (SIDE BUILDING)
standard single w.child premium
standard singleuse premium
SELECT ROOM SINGLE USE
STANDARD DBL ROOM (ROH)
SELECT ROOM
DOUBLE ROOM
SUITE ROOM
ANEX SUIT ROOM
FAMILY ROOM 1 (ROH)
ANEX ECONOMY ROOM

Royal Garden - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Royal Garden? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00