cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
  • Hotel Three Corners Ocean View, Morze Czerwone
1 / 50
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
02.12 - 06.12
już od 2083 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.12 - 09.12
już od 1869 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Three Corners Ocean View
  • Windsurfing
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Three Corners Ocean View
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Three Corners Ocean View:
4.6 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Three Corners Ocean View:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 grudnia 2018
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Hotel Three Corners Ocean View w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Hurghada Czterogwiazdkowy Three Corners Ocean View usytuowany jest wzdłuż Abu Tig Marina, przy hotelowym basenie z wyjątkowym widokiem na Morze Czerwone. Hotel oferuje wakacje w ekskluzywnym, stylowym otoczeniu.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2002 r. Odnowiony 2013 r. Na terenie znajdują się 3 restauracje, 5 barów, winda, 2 baseny odkryte, pralnia (płatna).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

3 km od hotelu, prywatna, piaszczysta. Parasole, leżaki, materace i ręczniki - bezpłatne. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację indywidualną, minibar (płatny), sejf (bezpłatny), łazienkę (WC, prysznic, suszarka), telefon, TV, balkon, taras lub balkon francuski. Typy pokoi: w 2 budynkach: pokoje standardowe , pokoje łączone

Wyżywienie

3 restauracje, 5 barów All Inclusive (10:00-00:00) Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe Formuła nie zawiera:napojów importowanych, soków ze świeżych owoców, napojów serwowanych w butelkach

aii inclusive golden (10:00-00:00)

Formuła zawiera:śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, przekąski, podwieczorek w wybranych barach, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, soki ze świeżych owoców Formuła nie zawiera: napojów importowanych, napojów serwowanych w butelkach Restauracje a la carte - 1 wizyta bezpłatna. Wymagana rezerwacja.włoska - płatna. Wymagana rezerwacja.steak

w cenie

siłownia, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, aerobik, animacje, rzutki, bilard

płatne

salon piękności, centrum SPA, sauna, masaż, jacuzzi, centrum nurkowe, bilard

dodatkowe informacje

Uwaga !: Hotel nie przyjmuje Gości poniżej 15 r.ż. Pakiet Golden Package zawiera: kosz owoców w dniu przyjazdu, kawa i herbata w pokoju, late check out do 17:00 bezpłatny.

Aktualizacja opisu

02.10.2017 10:38

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA Siłownia All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

KATEGORIA OFICJALNA

****

POLOŻENIE

25 km na północ od Hurghady, w pięknej miejscowości El Gouna, bezpośrednio przy morzu, jednakże do plaży trzeba przejść przez port lub przepłynąć wodną taksówką.

HOTEL OFERUJE

Ten niewielki, przytulny hotel (234 pokoje), usytuowany tuż na brzegiem morza posiada basen, bar, restaurację. Z pokoi hotelowych rozpościera się widok na port, lub morze. Niektóre pokoje mają widok na wewnętrzne patio. W trosce o swoich Gości hotel oferuje wiele atrakcji aby umilić im spę-dzanie wolnego czasu. Do dyspozycji Gości piękne baseny, centrum odnowy biologicznej - za do-datkową opłatą, ekipa animacyjna organizująca show oraz zajęcia fizyczne, nieopodal hotelu malow-niczy port Abu Tig gdzie znajdują się bary, sklepiki i restauracje. Możliwość uprawiania sportów wodnych oraz korzystania ze szkoły nurkowej za dodatkową opłatą. Przy basenie i na plaży leżaki oraz ręczniki bezpłatnie.

POKOJE

Hotel oferuje zakwaterowanie w 234 pokojach typu standard, junior suite oraz suite. Każdy z nich jest gustownie urządzony. Jeśli chodzi o pokoje standardowe każdy z nich jest klimatyzowany i po-siada balkon lub taras. Mogą mieć widok na lagunę, basen, marinę lub ogród. Na wyposażenie skła-da się; minibar - dodatkowo płatny, sejf, łazienka z prysznicem, telefon i telewizor z telewizją sateli-tarną. Dla rodzin istnieje możliwość pokoi łączonych.

Wyżywienie

All inclusive zawiera; posiłki - od 7.00 do 10.00 śniadanie, od 13.00 do 15.00 obiad, od 19.00 do 22.00 kolacja - wszystkie w formie bufetu, w restauracji Oceana. Ponadto w godz. 16.00 do 17.00 przerwa na kawę lub herbatę oraz coś słodkiego. W godz. od 10.00 do 23.00 w cenę wliczone są na-poje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji (piwo, wino). Dodatkowo płatne są świeże soki, importowane alkohole, oraz minibar. Do dyspozycji Gości za dodatkową opłatą są również in-ne restauracje a la carte; Bon Apetit, Chez Pascal, Dolce Vita - można w nich delektować się np. kuchnią belgijską lub włoską. Do dyspozycji Gości również bary; Lobby Bar otwarty w godzinach; 10.00-24.00, bar przy basenie; 10.00-17.00, bar na plaży; 10.00-17.00 - Goście posiadający opcję All inclusive mają bezpłatnie tylko wodę i napoje typu cola, sprite, rozcieńczane soki.

SPORT I ROZRYWKA

Na terenie hotelu znajduje się basen z otaczającym go tarasem słonecznym. Hotel zapewnia również opiekę ekipy animacyjnej, która dba o to aby każdy z Gości, który lubi aktywnie spędzać czas miał co robić! W ciągu dnia o określonych godzinach organizowane są zajęcia ze strechingu, gimnastyki, gimnastyki wodnej, siatkówki plażowej. Na terenie hotelu znajduje się również centrum odnowy, z którego Goście mogą korzystać za dodatkową opłatą. W porcie Abu Tig Marina jest również szkoła nurkowa gdzie pod okiem profesjonalnych instruktorów można zdobywać wiedzę na temat nurko-wania. Za dodatkową opłatą można uprawiać kitesurfing, windsurfing oraz narty wodne.

DZIECI

Dla najmłodszych brodzik.

NASZYM ZDANIEM

Jest to dobra propozycja dla tych z Państwa, którzy lubią miłą, kameralną atmosferę. Ze względu na brak atrakcji dla najmłodszych, hotel ten nie jest polecany dla rodzin z dziećmi.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Malowniczo i oryginalnie usytuowany hotel, pięknie wkomponowany w otoczenie, przyjmujący tylko gości dorosłych. Idealne miejsce na spokojny relaks w komfortowych warunkach.

Położenie

W urokliwym miasteczku El Gouna (kilometr od jego centrum), wzdłuż Abu Tig Marina, nad samym morzem, 25 km od lotniska, 30 km od Hurghady. Przy hotelu znajduje się mała i wąska plaża, a do prywatnej plaży nad otwartym morzem (koralowce) dowozi bus hotelowy (5 minut jazdy). W niedużej odległości port jachtowy, kawiarenki, sklepy itd.

Wyposażenie

Restauracja główna z tarasem, 2 restauracje a' la carte (włoska i belgijska), bary (w lobby, przy basenie, przy plaży), pralnia, bezpłatne łącza internetowe w Peanuts Bar.

Pokoje

W dwóch budynkach, gustowne urządzone, klimatyzowane, z łazienką, minibarem, TV sat, sejfem, telefonem, balkonem lub tarasem (widok na morze, basen, marinę lub wewnętrzne patio). Powierzchnia pokoju standardowego- ok. 33 m kw. Możliwa rezerwacja zakwaterowania w pokojach łączonych (2 sypialnie i 2 łazienki).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje (także tematyczne) w formie bufetu, przekąski (przy basenie i na prywatnej plaży), podwieczorek (kawa, herbata, ciasto) na tarasie, lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole serwowane od godz. 10.00 do północy.

Sport i rozrywka

2 baseny (w tym jeden z panoramicznym widokiem na morze), siatkówka plażowa, tenis stołowy, water polo, aerobik, boccia, fitness, joga, sauna, łaźnia, jacuzzi, rowery, centrum nurkowania, animacje. Niedaleko  znajdują się ośrodki sportów wodnych (np. łodzie, żaglówki, baza windsurfingu kiteserfingu ) oraz lądowych i pole golfowe. W hotelu można zarezerwować spacer z przewodnikiem po mieście i rejs po lagunach.

Dla dzieci

Brak infrastruktury. Hotel z formułą adults only"- minimalny wiek gości w hotelu 16 lat.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

w eleganckim porcie jachtowym Abu Tig Marina, w miejscowości El Gouna (300 m od centrum), ok. 30 km od centrum Hurghady, 25 km od lotniska w Hurghadzie.

PLAŻA

Piaszczysta, wąska, bezpośrednio przy hotelu, w pobliżu laguny. Druga plaża oddalona ok. 500 m na której leżaki, parasole i ręczniki plażowe bezpłatne. Do dyspozycji Gości na plaży prysznice i toalety. Na plaży znajduje się również bar & Beach Restaurant, w którym serwowane są napoje oraz można zjeść lunch w formie zimnego bufetu, składający się z różnych sałatek, kanapek i makaronów. Bus hotelowy kursuje co 30 minut do plaży i z powrotem bezpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4* Nowoczesny kompleks hotelowy należący do sieci The Three Corners Hotels & Resorts, zbudowany w 2002 r., składa się z dwóch budynków o niskiej zabudowie. Ocean View Hotel oferuje pobyty tylko dla Gości dorosłych.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, lobby, restauracja główna, 2 restauracje a'la carte Dolce Vita i Chez Pascal hotelu Rihana Resort, lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar Peanuts, usługi pralni chemicznej, sklepik z pamiątkami, parking.

INTERNET

Intenet WiFi w lobby bezpłatnie, kawiarenka internetowa za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen (podgrzewany sezonowo), leżaki i parasole przy basenie, ręczniki plażowe, siłownia, programy sportowo -animacyjne: boccia, rzutki, tenis stołowy, gimanstyka w wodzie, nordic walking, rozciąganie, yoga, jogging, aerobic), wieczorne show. Odpłatnie: wypożyczalnia rowerów, centrum spa, masaże, sporty wodne, centrum nurkowe. Pole golfowe 18 dołkowe, lekcje golfa (płatne) dla osób o różnym stopniu zaawansowania. Dojazd płatnym minibusem ok. 10-20 minut.

ZAKWATEROWANIE

Pokoje standardowe dwuosobowe z możliwością jednej dostawki z łazienką (WC, prysznic). Wyposażone w klimatyzację (indywidualnie sterowana), TV/SAT, telefon, sejf, lodówkę, łącze internetowe (płatne), mini bar (płatny). Część pokoi z balkonem lub tarasem, w części tylko duże okno (tzw. okno francuskie). Pokoje z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

WYŻYWIENIE

All inclusive śniadania, obiady i kolacjew formie bufetu, przekąski w ciągu dnia i popołudniowa kawa, herbata, ciasto. Kolacje tematyczne  m.in. włoska, orientalna, arabska. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 10.00-24.00 w wyznaczonych  barach. Opcja all inclusive nie obejmuje soków wyciskanych ze świeżych owoców, anpojów importowanych oraz mini baru.

INFORMACJE DODATKOWE

www.threecorners.com Holiday Check 5,5/97% Do kolacji obowiązuje dress code: Panowie długie spodnie i koszule z długim rękawem.

CENA

Cena PLN dla oferty z przelotem zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (Uwaga !!! W hotelu Wadi Lahmy Azur kontakt z rezydentem tylko telefoniczny), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena PLN dla oferty z dojazdem własnym zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: opłaty za wizę egipską ok. 25 USD płatnej na lotnisku w Egipcie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

wymagany paszport ważny 6 m-cy (ważność liczona od daty powrotu) dla obywateli Polski wiza pobytowa, ważna 30 dni do uzyskania w ambasadzie lub na lotnisku w Egipcie - koszt wizy 27 USD. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. Uwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/egipt


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Egipt/Hurghada

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy małej plaży z pomostem - ok. 3 km od większej plaży (bezpłatny bus hotelowy) - ok. 30 km od Hurgady - ok. 25 km od lotniska w Hurghadzie 

Plaża

- piaszczysta - leżaki oraz parasole (bezpłatne)

Pokoje

- klimatyzacja indywidualna - TV-Sat - telefon - sejf (bezpłatny) - mini bar (płatny) - łazienka ( WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon/ taras

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - piłka plażowa - siatkówka - tenis stołowy - boccia - rzutki - aerobik w wodzie Płatne - golf - centrum Planet Spa - sauna - łaźnia parowa - jacuzzi - sporty wodne na plaży

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, późne śniadanie, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna - 2 restauracje a la carte (płatne) - 5 barów

Dodatkowe informacje

- hotel tylko dla dorosłych - Wi Fi (w lobby, na tarasie oraz w dwóch barach bezpłatnie) - pralnia (płatna) - hotel dysponuje 303 pokojami - rok otwarcia hotelu: 2002 r, odnowiony w 2013 r.  - www.threecorners.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta;  wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG EuropejskieA), opłaty lotniskowe i paliwowe. Cena nie zawiera: opłaty za transport sprzętu sportowego (dotyczy linii lotniczych oraz transferów w Egipcie) oraz wizy płatnej przez klientów na lotnisku.

Informacje paszportowo-wizowe

Przy wjeździe do Egiptu należy posiadać paszport ważny co najmniej 6 miesięcy licząc od daty powrotu oraz wizę, która uprawnia do miesięcznego pobytu w Egipcie. Wizę można otrzymać na lotnisku przy wjeździe do Egiptu (znaczek wklejany jest do paszportu - koszt 25 USD).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hurghada, Egipt

Opis hotelu

Hotel oferuje łącznie 238 pokoi. W klimatyzowanym obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na większość pięter można dostać się za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się ogród. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do hotelowej oferty należą opieka medyczna, serwis pokojowy, pobudka na życzenie, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Ponadto dostępne są sejf i biurko oraz za dodatkową opłatą minibarek. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienka posiada prysznic. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras oraz taras do opalania wraz z leżakami i parasolami przeciwsłonecznymi. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu znajduje się bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. rower / rower górski, tenis ziemny, siatkówka, minigolf, golf i jazda konna. Nurkowanie i aqua fitness dostarczą miłośnikom sportów wodnych wyśmienitej zabawy. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, darta, jogę i aerobik. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię parową i zabiegi masażu, jak również za dodatkową opłatą saunę i salon piękności. Program animacyjny i muzyka na żywo to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Napoje wliczone są w cenę. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


ETI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt/Hurghada/El Gouna

Położenie

Ośrodek zlokalizowany w nowej dzielnicy Abu Tig Marina. Centrum tętniącej życiem El Gouny znajduje się ok. 1 km. od obiektu. W bezpośrednim sąsiedztwie znajduje się wiele sklepów, restauracji i barów. Goście mają do dyspozycji 800-metrową plażę, do której hotel zapewnia darmowy transfer. Lotnisko w Hurghadzie oddalone jest ok. 25 km.

Wyposażenie

Zbudowany w orientalnym stylu hotelu posiada łącznie 157 pokoi. Oferuje szeroką gamę udogodnień, obejmują one przestronny hol z recepcja, darmowy, bezprzewodowy Internet w ogólnodostępnych pomieszczeniach, restaurację główną, 2 restauracje a la carte (kuchnia belgijska i włoska), kilka barów, kącik internetowy, pralnię, VITALIS Wellfit Centrum. Na zewnątrz; kompleks 2 basenów (1 podgrzewany w sezonie zimowym), taras do opalania. Leżaki, parasole oraz bar na plaży w cenie. Ręczniki plażowe dostępne za kaucją.

Pokoje

POKOJE STANDARDOWE (DZG / EZG) wyposażone w prysznic, WC, suszarkę, telefon, sejf, TV sat., mini bar (płatny), klimatyzacje, balkon / taras lub balkon francuski, POKOJE STANDARDOWE z WIDOKIEM NA MORZE (DZM / EZM). Pokoje jednoosobowe to pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania.

Sport i rozrywka

Tenis stołowy, aerobik wodny, rzutki, siłownia, programy animacyjne oraz rozrywkowe, wieczory z muzyką na żywo, pokazy folkloru i tańca. Za opłatą; wellness, zabiegi kosmetyczne w centrum odnowy biologicznej, SPA z sauną, łaźnią parową, jacuzzi, różne sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, 18-dołkowe pole golfowe, jazda konna, wypożyczalnia rowerów, mini-golf oferowane przez lokalnych kontrahentów.

Wyżywienie

All inclusive; śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, po południu kawa / herbata, ciastka, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10 - 24. Na plaży napoje bezalkoholowe i mały lunch w formie bufetu wliczone w cenę.


TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Uroczy hotel w centrum malowniczej El Gouny, przy samym porcie. Polecamy go głównie parom na romantyczne, spokojne wakacje.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

HURGHADA/EGIPT

Do dyspozycji gości

• recepcja • winda • 3 restauracje • 5 barów • taras • 2 baseny (podgrzewane w okresie zimowym)

Wyposażenie

• Wi-Fi (w lobby, w cenie) • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • sklep z wyrobami ze skóry • jubiler • sklep z pamiątkami • biblioteka

Karty

Visa, American Express, MasterCard

Liczba pokojów

234

Kategoria lokalna

4,5 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• hotel tylko dla dorosłych (18+)

Sport i wellness

W cenie • boisko do siatkówki plażowej • tenis stołowy • rzutki • aqua aerobik • stretching • bilard

Płatne • wypożyczalnia rowerów • nurkowanie powierzchniowe • narty wodne • windsurfing • kitesurfing • centrum odnowy biologicznej: sauna, jacuzzi, łaźnia, masaż • 18-dołkowe pole golfowe • jazda konna • quady

Rozrywka

• zespół na żywo • programy animacyjne • karaoke

Pokoje

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 22 m2 • widok na morze • • klimatyzacja • sejf • minibar (płatny) • łazienka z prysznicem • WC • suszarka • TV sat. • balkon • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty • telefon • Wi-Fi (płatne)

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie w formie bufetu w restauracji Oceana (7.00-10.00) • obiad w formie bufetu w restauracji Oceana (13.00-15.00) • przekąski w Soleil Pool (15.00-17.00) i na plaży (12.00-14.00) • kawa, herbata, ciasto (16.00-17.00) • kolacja w formie bufetu w restauracji Oceana (codziennie inna międzynarodowa kuchnia, 18.30- 21.30) • wszystkie napoje bezalkoholowe i lokalne: gorące napoje, piwo, wino (10.00-24.00).

Dodatkowe informacje • świeże soki, importowane alkohole (płatne)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Mapa Hotelu Three Corners Ocean View

Opinie o Hotelu Three Corners Ocean View

4.6
zdecydowanie polecam

Położenie piękne, jak cała El Gouna. Hotel jest bardzo cichy i kameralny, idealny na spokojny wypoczynek lub dla osób starszych. Jest cicho, nie ma głośnych animacji, warunki idealne żeby się poopalać i kąpać w ciepłym morzu. jedzenie palce lizać, do tej pory je wspominam. Spędziliśmy tam wspaniały dwutygodniowy urlop z żoną i zawsze będziemy chcieli tutaj wrócić, pozdrawiam!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6
4.7
zdecydowanie polecam

Hotel o bardzo dobrym standardzie. Pięknie położony i gustownie urządzony - polecam go osobom preferującym spokojny wypoczynek na plaży.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
4.4
polecam

Hotel super położony - w samym centrum El Gouny. Można pospacerować, zachwycające widoki.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.4

Three Corners Ocean View - możliwości zakwaterowania:

dbl standard room [sea view]
dbl standard room
standard dbl
standard [sea view] dbl
STANDARD ROOM
Pokój 2 os.
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
POKÓJ DWUOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA OGRÓD
POKÓJ JEDNOOSOBOWY STANDARD Z WID. NA MORZE
STANDARD ROOM SEA VIEW

Three Corners Ocean View - Możliwości wyżywienia:


Three Corners Ocean View - miasta wylotu:


Three Corners Ocean View - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Three Corners Ocean View? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00