cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Crystal (Koyunbaba), Wybrzeże Egejskie
1 / 24
Ocena
hotelu:
3.6 / 5
Najbliższy termin
02.05 - 05.05
już od 1534 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.05 - 12.05
już od 1134 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Crystal (Koyunbaba)
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Crystal (Koyunbaba)
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu Crystal (Koyunbaba):
3.6 / 5
Średnia z 14 opinii
Szczegóły oceny hotelu Crystal (Koyunbaba):
  • Lokalizacja
    3.6
  • Hotel
    3.8
  • Pokoje
    3.4
  • Wyżywienie
    3.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Jakość
    do ceny
    3.7
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 maja 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 maja 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel położony na malowniczym wzgórzu. Duża różnica poziomów może być utrudnieniem dla niektórych osób. Świetne miejsce na romantyczne wypady.

Hotel Crystal (Koyunbaba) w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel położony na malowniczym wzgórzu. Duża różnica poziomów może być utrudnieniem dla niektórych osób. Świetne miejsce na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Bodrum Dzięki położeniu na wzgórzu hotel oferuje malownicze widoki na zatokę i morze. Jest to wprost idealne miejsce, na spokojne wakacje w rodzinnej atmosferze.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2002 r. Odnowiony w 2016 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (4), room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, 2 baseny odkryte.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w hotelu bezpłatne

plaża

400 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe, bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 5 budynkach:1 budynek główny (liczba pięter: 4, liczba wind: 1), 4 bloki (liczba pięter: 3, liczba wind: 0) Typy pokoi: pokoje promo dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC) , pokoje standardowe dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne dla max. 5 os.: salon, jadalnia, 2 sypialnie, drzwi łączące między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bary (4) All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:30-21:30) serwowane w restauracji głównej , przekąski (15:00-17:00), podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w barze przy basenie , napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe , pakiety dla nowożeńców (na życzenie)

z myślą o dzieciach

brodzik, zjeżdżalnia wodna dla dzieci, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 3 - 12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

kort do tenisa ziemnego, oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka, siatkówka plażowa, miniboisko do piłki nożnej, bilard, aerobik, siłownia, animacje soft, w nocy, w dzień, sauna

płatne

centrum SPA, masaż, dyskoteka, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

06.12.2018 13:55

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Disco Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel położony na malowniczym wzgórzu. Duża różnica poziomów może być utrudnieniem dla niektórych osób. Świetne miejsce na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Bodrum

Opis oferty:

Hotel położony w cichym i spokojnym miejscu, z dala od wielkomiejskiego zgiełku, już od siedmiu sezonów cieszy się dobrymi opiniami naszych Gości. Na wzgórzu, z pięknym panoramicznym widokiem na zatokę, w okolicy miejscowości Yalikavak, która słynie z odbywającego się tutaj raz w tygodniu targu, największego na półwyspie Bodrum. Znajduje się tutaj też wiele kawiarni oraz restauracji i pubów. Hotel zyskuje dobre opinie przede wszystkim ze względu na wysoki poziom obsługi, smaczne i bogate wyżywienie oraz bogatą ofertę all inclusive, która obejmuje także hotelową plażę. To idealne miejsce dla osób poszukujących ciszy i spokoju w rodzinnej atmosferze.

POŁOŻENIE:

ok. 26 km od centrum BODRUM, ok. 5 km od centrum miejscowości Yalikavak; ok. 50 km od portu lotniczego Bodrum-Milas; przystanek lokalnych minibusów przy hotelu (Yalikavak, Bodrum, Turgutreis).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, ok. 600 m od hotelu - dowóz co ok. godzinę (9.00-19.00), bezpłatne leżaki, parasole i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive - napoje i przekąski w ciągu dnia.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, dobrej klasy, zbudowany w 2002 r., odnowiony w 2012 r., 157 pokoi, 3 budynki, 3 i 5 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, bar przy basenie, snack bar, bar na plaży, disco bar, sala telewizyjna, minimarket; sala konferencyjna, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ładnie urządzony, ok. 20-24 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen ze zjeż­dżalnią, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m², gł. 1,4-1,8 m, basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4-1,7 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy, siatkówka, koszykówka, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub, dyskoteka, dzienne i wieczorne animacje; za opłatą: wypożyczalnia sprzętu, snooker, centrum spa: bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka; płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (15.00-17.00), kawa, herbata i ciastko (17.00-18.00); nielimitowana ilość napojów bezalkoholowych i lokalnych alkoholi w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2523887040, www.crystalbodrum.com

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. dziecko i 2. dziecko do 14 latserwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo dobrej klasy hotel położony na malowniczym wzgórzu. Duża różnica poziomów może być utrudnieniem dla niektórych osób. Świetne miejsce na romantyczne wypady.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Bodrum

Opis oferty:

Położony w spokojnym miejscu, na wzgórzu, z pięknym panoramicznym widokiem na zatokę. Blisko stąd do centrum miejscowości Yalikavak słynącej z odbywającego się tutaj raz w tygodniu targu, największego na półwyspie Bodrum. Hotel od wielu sezonów cieszy się dobrymi opiniami naszych Gości - ceniony jest za wysoki poziom obsługi, smaczną kuchnię oraz bogatą ofertę all inclusive. Idealne miejsce dla osób poszukujących ciszy i spokoju w rodzinnej atmosferze.

POŁOŻENIE:

ok. 26 km od centrum BODRUM, ok. 5 km od centrum miejscowości Yalikavak; ok. 50 km od lotniska Bodrum-Milas; przystanek lokalnych minibusów przy hotelu (Yalikavak, Bodrum, Turgutreis).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, ok. 600 m od hotelu, dowóz bezpłatnym hotelowym busem co ok. godzinę (9.00-19.00), bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar hotelowy objęty all inclusive - napoje i przekąski w ciągu dnia.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 2002 r., częściowo odnowiony w 2017 r., 157 pokoi, 3 budynki, 3 i 5 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci; bar w lobby, bar przy basenie, snack bar, bar na plaży, sala telewizyjna, minimarket; sala konferencyjna, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: opiekunka do dziecka, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), odnowiony, ładnie urządzony, ok. 23 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen ze zjeżdżalnią, słodka woda, nieregularny kształt, ok. 300 m², gł. 1,4-1,8 m, basen, słodka woda, nieregularny kształt, ok. 100 m², gł. 1,4-1,7 m, brodzik, słodka woda, gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu (płatna), siatkówka, koszykówka, rzutki; plac zabaw dla dzieci, miniklub, dyskoteka, dzienne i wieczorne animacje; za opłatą: centrum spa: bezpłatnie: sauna, łaźnia turecka; płatne: zabiegi na twarz i ciało, masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30-21.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (15.00-17.00), kawa, herbata i ciastko (17.00-18.00); nielimitowane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2523887040, www.crystalbodrum.com

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fibus na plażę


Mapa Hotelu Crystal (Koyunbaba)

Opinie o Hotelu Crystal (Koyunbaba)

1.3
odradzam

klimat kiepski, ciągle mgły,morze zimne,ludzie niemili,komunikacja tragedia,ceny od czapy,obsługa w większości niemiła,cena nieadekwatna do oferty, hotel i plaża nie są warte nawet połowy tej ceny

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
1.3
1.6
odradzam

klimat kiepski, ciągle mgły,morze zimne,ludzie niemili,komunikacja tragedia,ceny od czapy,obsługa w większości niemiła

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
1.6
2.1
odradzam

Nie polecam syf kiła i mogiła: Brud w pokojach,woda niegaz z kranu nalewana w butelki wieczorami i podawana nast dnia Wino po kolacji niedopite przez gości białe i czerwone mieszają razem i podawane następnego dnia jako róźowe Wódka kończy sie juz w czwartek i trzeba pić ten ich syf Nie polecam plaży tam to dopiero syf nie do opisania Zero animacji Zachłanna na napiwki obsługa

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.1
4.1
polecam

przyjemny hotel, spokojny, bez animacji, są tylko zajęcia dla dzieci. wyżywienie dobre, najbardziej smakowały mi dania na kolacji, reszta dość powtarzalna, i oczywiście genialne przekąski. malownicza plaża! obsługa miła i przyjemna, kelnerzy i barmani uśmiechnięci i pomocni, nienachalni

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1
4.0
polecam

Największą zaletą tego hotelu jest zdecydowanie jego położenie, bo okolica jest na pewno piękna, pełna uroczych zakątków, bardzo spokojna i sprzyjająca relaksowi. Jedzenie jest w porządku, choć dość monotonne. Wad nie ma zbyt wiele, jednak największą jest brak czystości w niektórych ogólnodostępnych miejscach, oraz zapuszczone łazienki w pokojach.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0
4.3
zdecydowanie polecam

Skromny, niedrogi, czterogwiazdkowy hotel we wspaniałej lokalizacji, urocze miejsce. Jedzenie bardzo smaczne, typowo lokalne. Obsługa miła, pomocna. Pokoje nie zachwycają ale w końcu tam się tylko śpi. Polecam mniej wymagającym!

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.3
3.9
polecam

Hotel położony na wzgórzu z pięknymi widokami z dala od miejskiego zgiełku . Posiłki są smaczne i urozmaicone . Do plaży jest około 900 m , co godzinę dowożą " ciuchcią " . Plaża jest mała ale czysta , częściowo kamienista . W barze na plaży serwują piwo , drinki , kawę , przekąski , bardzo miła obsługa . Wycieczki lepiej wykupić z miejscowych biór podróży są o połowę tańsze . Na terenie hotelu znajdują się dwa baseny .Jadalnie znajdują się na tarasie z pięknym widokiem na morze . Podczas meldunku w hotelu do paszportu lepiej dać parę dolarów to będzie fajny pokój .Ogólnie było super . Niezapomniane wrażenia .

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
3.9
3.9
polecam

Obsługa w hotelu bardzo troskliwa. Jedzenie bardzo dobre i dużo. Nie było problemu z posiłkami nawet pół godziny przed końcem wydawania. Jedynie do czego ja (moi przyjaciele mieli super) się mogę przyczepić to jakość sprzątania pokoju. Pokoje nie są luksusowe ale wszystko inne to rekompensuje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
3.9
4.4
polecam

Super miejsce, u szczytu samych gór. Widoki rewelacja, jedzenia mnóstwo i różnorodne. Codziennie dyskoteki, animacje dzienne i wieczorne, obsługa bardzo miła. Ogólnie region nie należy do najtańszych, bardzo brakuje centrum ale da się przeżyć. Raz w tygodniu można jechać dolmuszem na bazar do Yalikavak. W pobliżu ok.15 min jest market więc można się przejść. Plaża kamienista ale odpowiednie buty wszystko załatwią :) Z wycieczek polecam zdecydowanie Pamukkale !! Warto zobaczyć !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.4
4.4
polecam

polecam dobre jedzonko, animacje itd....uwaga na powierzchnię przy basenie (strasznie ślisko) z 7 dniowych wakacji 4 dni byłem w szpitalu z tytułu upadku przy basenie

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.4

Crystal (Koyunbaba) - możliwości zakwaterowania:

STANDARD ROOM
Standard Room SingleUse
Family Room
PROMO ROOM
Promo Room SingleUse

Crystal (Koyunbaba) - Możliwości wyżywienia:


Crystal (Koyunbaba) - miasta wylotu:


Crystal (Koyunbaba) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Crystal (Koyunbaba)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00