cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
  • Hotel Beverly Park, Gran Canaria
1 / 39
Ocena
hotelu:
3.7 / 5
Najbliższy termin
02.11 - 09.11
już od 1957 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
22.05 - 29.05
już od 1344 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Beverly Park
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Beverly Park
star 3

Hiszpania: Gran Canaria
Ocena hotelu Beverly Park:
3.7 / 5
Średnia z 10 opinii
Szczegóły oceny hotelu Beverly Park:
  • Lokalizacja
    4.1
  • Hotel
    3.6
  • Pokoje
    3.4
  • Wyżywienie
    3.9
  • Atrakcje
    i sport
    3.5
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 22 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
  • przestronne pokoje rodzinne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

Hotel Beverly Park w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
  • przestronne pokoje rodzinne
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

W okolicy

  • ok. 1,5 km od Playa del Ingles
  • ok. 150 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 1,5 km od Playa del Ingles
  • ok. 150 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • ok. 150 m od plaży Las Burras, w pobliżu hotelu promenada, którą można dojść do dużej plaży i słynnych wydm Maspalomas
  • piaszczysta
  • hotel oddzielony od plaży ulicą
  • ręczniki za opłatą

Wyposażenie

  • recepcja: 24 h
  • kantor: w recepcji
  • sejf: w recepcji, za opłatą, płatność gotówką 
  • winda
  • sala TV
  • ogród
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, za opłatą
  • pralnia: za opłatą, płatność gotówką
  • sklep z pamiątkami
  • fryzjer
  • parking: niezadaszony, w cenie

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

469

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  •  baseny: 2
  • basen: 12+, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • basen dla dzieci: 4-8 lat, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • jacuzzi: ze słodką wodą, lekko opadające, podgrzewane
  • leżaki: wliczone w all inclusive, parasole: wliczone w all inclusive
  • ręczniki: za opłatą, płatność gotówką

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: 4-8 lat, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja
  • miniklub: 4-12 lat w zależności od sezonu, 14:00 - 16:00, w cenie
  • animacje dla dzieci: 4-8 lat, czerwiec-wrzesień, 14:00 - 16:00
  • pokój gier i zabaw: 4-8 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 4-8 lat, pon.-pt. 20:30 - 21:00, w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • minigolf
Płatne
  • pokój relaksacyjny
  • program polewania kamieni w saunie suchej 
  • sauna fińska
  • aromaterapia
  • masaże 
  • zabiegi medyczne 
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • tenis
  • snorkeling
  • wycieczki ze snorkelingiem 

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
  • muzyka na żywo (raz w tygodniu, wieczorami)
  • rzutki w cenie

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 4 os.
  • widok na morze lub góry
  • w budynku głównym ostatni częściowy remont w 2017 r.
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec-wrzesień, centralnie sterowana
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy od strony morza DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok boczny na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec-wrzesień, centralnie sterowana
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • widok na morze lub ogród
  • w budynku głównym
  • suszarka do włosów
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec-wrzesień, centralnie sterowana
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna
  • WC
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 23 m2
  • klimatyzacja: w cenie, czerwiec-wrzesień, centralnie sterowana
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV
  • wanna
  • WC
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: w formie bufetu
  • kolacja: 18:30 - 21:15, w formie bufetu
  • przekąski: 12:00 - 16:00
  • ciasto: codziennie 16:00 - 17:00
  •  wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • wybór obiadu lub kolacji: obiad: w formie bufetu, kolacja: 18:30 - 21:15, w formie bufetu
Śniadania
  • 07:30 - 10:00, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: śródziemnomorska, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, bufet, show cooking, raz w tygodniu, 07:30 - 10:00, 12:30 - 15:00 i 18:30 - 21:15, wysokie krzesełka dla dzieci

    bary i inne: 2
  • bar w lobby: 18:00 - 01:00, za opłatą, wliczony w all inclusive
  • bar przy zewnętrznym basenie: 18+, codziennie 10:00 - 18:00, za opłatą, płatność gotówką, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Propozycja na aktywne wakacje w gronie rodziny lub grupie przyjaciół. Wygodny hotel położony w dużym, zadbanym ogrodzie blisko plaży w małej zatoczce, oferuje Gościom przestronne i wygodne pokoje rodzinne. Trzy baseny, miniklub, miejsca do zabaw i gier sportowych sprawiają, że pokochają go od razu najmniejsi goście. Dorośli z kolei znajdą wytchnienie w centrum wellness, ucztę kulinarną w znakomitej restauracji z kuchnią międzynarodową i dwóch barach serwujących pyszne drinki i desery. Bliskość tętniącego życiem Playa del Ingles gwarantuje również wieczorną rozrywkę na najwyższym poziomie.

    POŁOŻENIE:

    na wzgórzu, w dzielnicy hotelowej Playa del Ingles, ok. 800 m od centrum miejscowości PLAYA DEL INGLES, ok. 300 m od hotelu centrum handlowe, sklepy, restauracje i bary, ok. 1 km od San Agustin, ok. 5 km od wydm Maspalomas; ok. 25 km od lotniska Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Playa del Ingles, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 150 m od hotelu, dojście promenadą, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet/dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1970 r., częściowo odnowiony w 2006 r., 469 pokoi, 1 budynek, 7 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; 2 bary: Saloon Bar i Pool Bar; parking, kącik telewizyjny, kantor, sklep z pamiątkami, kiosk; taras z widokiem na ogród i basen, ogród; za opłatą: room-service, internet bezprzewodowy (ok. 1,5 EUR/godz., ok. 5 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydz.), lekarz na wezwanie, pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², przestrzenny i elegancki, klimatyzowany (lipiec-wrzesień), łazienka (wanna, prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny: woda słodka, dwa ok. 250 m², gł. 1,1-1,9 m, hydromasaż, basen, woda słodka, ok. 150 m², gł. 1,1-1,9 m, podgrzewany w sezonie zimowym, 2 brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 16 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, piłka wodna, łucznictwo; miniklub (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: minigolf, bilard, sporty wodne na plaży; centrum wellness: bezpłatnie: sala fitness; płatne: masaże, sauna, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (18.30-21.15) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek: kawa, ciasto (16.00-17.00); przekąski serwowane w barze przy basenie (12.30-16.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.00-23.00) serwowane w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928774042, www.beverlyparkhotel.es


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Wyspy Kanaryjskie / Gran Canaria

    Opis oferty:

    Propozycja na aktywne wakacje w gronie rodziny lub w grupie przyjaciół. Wygodny hotel położony w dużym, zadbanym ogrodzie blisko plaży w małej zatoczce, oferuje Gościom przestronne i wygodne pokoje rodzinne. Wakacyjna atmosfera, trzy baseny, miejsca do gier sportowych sprawiają, że pokochają go od razu najmłodsi Goście. Dorośli z kolei znajdą wytchnienie w centrum wellness, po czym mogą wybrać się na ucztę kulinarną w znakomitej restauracji z kuchnią międzynarodową i do 2 barów serwujących pyszne drinki i desery. Bliskość tętniącego życiem Playa del Ingles gwarantuje również wieczorną rozrywkę na najwyższym poziomie.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Playa del Ingles, ok. 800 m od centrum miejscowości PLAYA DEL INGLES, ok. 300 m od hotelu centrum handlowe, sklepy, restauracje i bary, ok. 1 km od San Agustin, ok. 5 km od wydm Maspalomas; ok. 25 km od lotniska Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Playa de Veril, publiczna, piaszczysta, ok. 100 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet/dzień); Playa del Ingles, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 1,8 km od hotelu, dojście promenadą, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet/dzień).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1970 r., częściowo odnowiony w 2006 r., 469 pokoi, 1 budynek, 7 pięter, 3 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; 2 bary: Snack Bar i Bar-Lounge; parking, kącik telewizyjny, kantor, sklep z pamiątkami, kiosk; taras z widokiem na ogród i basen, ogród; za opłatą: sejf w recepcji, internet bezprzewodowy (ok. 1,5 EUR/godz., ok. 5 EUR/dzień, ok. 20 EUR/tydz.), lekarz na wezwanie, pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m², przestronny i elegancki, klimatyzowany (lipiec-wrzesień), łazienka (wanna, prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą;

    rodzinny:

    4-os., ok. 36 m², sypialnia i pokój dzienny, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    3 baseny: woda słodka, dwa ok. 250 m², gł. ok. 0,9-1,55 m, hydromasaż, basen, woda słodka, ok. 150 m², gł. 0,9-1,55 m, podgrzewany w sezonie zimowym, 2 brodziki dla dzieci, słodka woda, ok. 16 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu za dodatkową opłatą), tenis stołowy, piłka wodna, łucznictwo; miniklub (4-12 lat, otwarty w godz. 10:00-13:00), animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: minigolf, bilard, sporty wodne na plaży; centrum wellness: bezpłatnie: sala fitness; płatne: masaże, sauna, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (lato: 19.00-21.45, zima: 18.30-21.15) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek: kawa, ciasto (16.00-17.00); przekąski serwowane w barze przy basenie (10.30-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) serwowane w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/928774042, www.beverlyparkhotel.es

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Hotel znajduje się ok. 25 km od lotniska Las Palmas nad malowniczą zatoką, w pobliżu promenady prowadzącej do centrum kurortu Playa del Ingles (bary, kluby i restauracje, sklepy). Do słynnych wydm Maspalomas, będących wizytówką Gran Canarii, ok. 1 km. Do lotniska ok. 28 km.
    Plaża:

    Do najbliższej plaży del Cochino, (piaszczysta, zatokowa) ok. 150 m. Parasole i leżaki płatne ok. 12 Eur/komplet).
    Do dyspozycji gości:

    Częściowo odnowiony w 2018 roku, recepcja, lobby, windy, restauracja bufetowa, 2 bary, w tym 1 przy basenie, 3 baseny i 2 brodzik dla dzieci (w basenach słodka woda, 1 podgrzewany zimą), taras słoneczny z leżakami i parasolami, sejf (płatny), plac zabaw dla dzieci i mini klub, kantor wymiany walut, sklep z pamiątkami, fryzjer, pralnia, parking (płatne). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (płatne).
    Wyżywienie:

    Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Istnieje możliwość dopłaty dotrzech posiłków lub All inclusive
    Program sportowy i animacyjny:

    Hotel prowadzi całodzienne animacje, tenis stołowy, piłka wodna, łucznictwo. Bezpłatnie: sala fitness. Płatne: spa (sauna, zabiegi pielęgnacyjne, masaż, jacuzzi), tenis, mini golf, ping-pong, pokój gier z elektronicznymi maszynami i bilardem.
    Internet:

    Wifi w hotelu płatne ok. 1,5 Eur/godz., ok. 5 Eur/dzień, ok. 20 Eur/tydz.).
    Kategoria lokalna:

    ***
    Strona www:

    Naszym zdaniem:

    Dobry hotel w dogodnej lokalizacji, blisko plaży i promenady prowadzącej do centrum kurortu. Funkcjonalne pokoje i bogate zaplecze hotelowe uczynią wypoczynek udanym.
    Opinie klientów:

    Klienci oceniają ten hotel na 2.3/6. Sprawdź opinie:
    Program

    Dzień pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko (dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    GRAN CANARIA

    Wycieczki lokalne i atrakcje

    Gran tour
    Podczas całodniowej wyprawy będziecie Państwo mieli okazję poznać północną i centralną część wyspy, podziwiając niezwykłe zróżnicowane krajobrazy i odkrywając najpiękniejsze zakątki wyspy. Jadąc krętymi drogami dotrzecie Państwo do malowniczych wiosek z typową, kanaryjską architekturą, np. Arucas ze słynną neogotycką katedrą Jana Chrzciciela, czy Firgas i Moya. W Fontanales przerwa na kanaryjski obiad. Przejeżdżając przez góry porośnięte lasami sosny kanaryjskiej zatrzymamy się w punktach widokowych Cruz de Tajeda czy Fataga, które pozwolą zachwycić się pięknem wyspy i dostarczą niezapomnianych wrażeń! CENA: ok. 53 EUR/os dorosła, ok. 26 EUR/dziecko do 12 lat.
    Las Palmas i okolice
    Podczas tej wycieczki poznamy bliżej kosmopolityczne Las Palmas, czyli stolicę Gran Canarii i zarazem największe miasto archipelagu Wysp Kanaryjskich. Odwiedzimy dwie najważniejsze dzielnice: zabytkową Veguete z katedrą św. Anny oraz tętniącą życiem Triane, pełną butików i knajpek. Zobaczymy także najpiękniejszą plażę miejską w Europie - Las Canteras, porównywaną często z brazylijską Copacabaną. W programie wycieczki również wizyta w największym ogrodzie botanicznym w Hiszpanii w miejscowosci Tafira oraz największy krater wulkanu na Gran Canarii - Caldera de Bandama. CENA: ok. 25 EUR/os dorosła, ok. 15 EUR/dziecko do 12 lat.
    Rejs Przygoda pod żaglami
    Ekskluzywny 5-godzinny rejs jachtem żaglowym z polską załogą pod polską banderą. Możliwość zdobycia pierwszych szlifów żeglarskich. Okazja do poruszania się po Oceanie Atlantyckim wykorzystując siłę wiatru. Podziwianie wyspy z dalszej odległości jak i również od jej zachodniej, klifowej strony. Postój w jednej z wybranych zatok, z krystalicznie czystą wodą, okazja do snurkowania oraz czas na ciepły posiłek. Niewielkie, kameralne grupy pozwolą na przyjemny relaks pośród fal oceanu. CENA: ok. 69 EUR/os.
    Tajemnice Gran Canarii
    Wycieczka krajobrazowo-fotograficzna po trudno dostępnych, dziewiczych zakątkach południowej i zachodniej Gran Canarii. Zobaczymy wyspę z innej perspektywy - zachwyci nas kanaryjskie Morskie Oko", zaskoczy tęczowa skała a wrażenia dopełnią ukryte w górach urokliwe wioski. Wyjazdy odbywają się w towarzystwie fotografa, w małych grupach 8 osobowych, w wygodnych, klimatyzowanych minibusach. Gwarantujemy spektakularne widoki, fantastyczne wspomnienia i fotopamiątki w Twoim albumie z wakacji wszystko to w rodzinnej atmosferze bez tłumów i pośpiechu.
    Cena: ok. 39 Eur/os.
    HISZPAŃSKIE SMAKI - KURS GOTOWANIA
    Chcesz poczuć się jak Master Chef? Zapraszamy na wyjątkowy kurs gotowania, podczas którego w kilka godzin zgłębisz tajniki najbardziej kultowych hiszpańskich potraw! Eksperci Greenpoint Cooking Academy nauczą Cię przyrządzać wyborny chłodnik gazpacho, najsłynniejszą kanaryjską przekąskę  - pomarszczone ziemniaki papas arrugadas, oraz paellę rodem z Walencji. To wszystko okraszone winem i atmosferą wspaniałej zabawy! Czas trwania - ok. 4 h.
    Cena: ok.69 EUR/os. gotująca SOLO przy stole, ok. 99 Eur/2 os. gotujące w DUECIE. Minimalny wiek - 12 lat.
    Jeep safari
    Przygoda, która daje możliwość odkrycia ukrytego piękna niedostepnych czesci wyspy! Podczas przejażdżki jeepami 4x4 zobaczycie Państwo niesamowity powulkaniczny krajobraz, górskie wioski, zamieszkane jaskinie czy doliny pełne migdałowców. Dodatkowa atrakcja wycieczki będzie przejażdżka na... wielbłądach. Mnostwo frajdy dla calej rodziny! CENA: ok. 56 EUR/os dorosła, ok. 44 EUR/dziecko do 12 lat.
    Loro Park
    Wyprawa na wyspę Teneryfę do największego ogrodu zoologiczno-botanicznego w Europie! Fantastyczny dzień dla całej rodziny. Największymi atrakcjami parku są pokazy orek, delfinów i lwów morskich. W Loro Parku można zobaczyć też akwarium w kształcie tunelu, górę lodową z pingwinami oraz wybiegi ze zwierzętami takimi jak aligatory, goryle, jaguary, leniwce itp. CENA: ok. 98 EUR/os dorosła, ok. 72 EUR/dziecko do 12 lat.
    Żółta łódź podwodna
    Łódź Yellow Submarine schodzi 25 metrów w głąb oceanu, dzięki czemu doskonale zobaczycie z niej Państwo podwodne życie wyspy-tajemnicze wraki, kolorowe ławice ryb i inne niesamowite widoki. CENA: ok. 32 EUR/os. dorosła, ok. 16 EUR/dziecko do 12 lat.
    Nurkowanie
    Nie trzeba umieć pływać, aby z nami zanurkować!!! Pięciogwiazdkowa polska baza nurkowa oferuje wycieczkę nurkową i indywidualne szkolenia (nawet dla osób nieumiejących pływać). Wszystko pod okiem profesjonalnych, polskojęzycznych instruktorów. Gran Canaria to idealne miejsce na nurkowy debiut - gorąco polecamy!. Ceny od 85 EUR/os.
    Wycieczki piesze
    Piesze wędrówki po Gran Canarii, podczas których można zwiedzić wyspę z innej perspektywy. Dzięki trekkingowi odkryjecie Państwo te zakątki, do których da się dotrzeć tylko pieszo. Można wybrać jedną z trzech dostępnych tras: Magiczne Wodospady - szlak w północnej części wyspy, obrazujący kontrast mikroklimatu panującego między południem i północą Gran Canarii, Roque Nublo - centralna część wyspy, lasy porośnięte sosną kanaryjską i "księżycowy" płaskowyż oraz Szczyty Gran Canarii - najwyższa część wyspy i jej najwyższy szczyt - Pico de las Nieves, skąd przy dobrej widoczności można zobaczyć Roque Nublo oraz najwyższy szczyt Hiszpanii znajdujący się na Teneryfie - wulkan Teide. Cena ok 60 EUR/os.
    Z dziećmi

    Palmitos Park
    Przepięknie usytuowany ogród zoologiczny, gdzie można podziwiać pokazy delfinów, ptaków drapieżnych, czy papug. Miejsce, gdzie można spędzić świetnie czas w gronie rodziny, przechadzając się pośród wielu gatunków zwierząt, będąc otoczonym fascynującą roślinnością.
    Aqualand
    Park rozrywki z licznymi zjeżdżalniami i atrakcjami wodnymi. Idealne miejsce dla miłośników spędzania czasu w wodzie, dającej ulgę w upalne dni.
    Poema del Mar
    Otwarte w 2018 roku akwarium, którego twórcami są właściciele Loro Parku. Położony w portowej części miasta Las Palmas obiekt odkrywa przed nami świat podwodny. W ogromnych zbiornikach przez szyby (również największa szyba-ekran w Europie) można podziwiać ryby z całego świata, żółwie, meduzy, płaszczki, rekiny.
    Przyroda

    Wydmy w Maspalomas
    Przepiękny rezerwat przyrody, najmocniej łączący Gran Canarie z Afryką. Góry piasku, które można pokonywać zmierzając w kierunku oceanu lub w kierunku latarni morskiej w Maspalomas. Wędrując po kanaryjskiej pustyni można również zobaczyć niewielki zbiornik wodny Charca de Maspalomas, do którego zlatuje się wiele gatunków ptaków z całego świata.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

    "
    Inne

    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego lub paszportu.
    Czas
    Zimą minus 1 godzina w stosunku do czasu polskiego, latem minus 2 godziny.
    Język urzędowy

    hiszpański
    Orientacyjne ceny
    Warto pamiętać, że Wyspy Kanaryjskie są obszarem wolnocłowym i można tu kupić taniej wiele artykułów, np. kosmetyki, alkohol czy sprzęt elektroniczny. Generalnie ceny popularnych towarów są przystępne, np. obiad w restauracji od 10 Eur, woda 1l - 1-1,5 Eur, piwo w barze od 1,5 Eur, kawa w kawiarni od 2 Eur, bilety autobusowe w zależności od trasy od 0,7 Eur do 5 Eur.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 Eur. Skrzynki pocztowe dostępne są w wielu miejscach, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w wielu sklepach i kioskach. Cena karty waha się od 6 do 12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne, dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Gran Canaria
    Trzecia co do wielkości wyspa archipelagu Wysp Kanaryjskich znana jest ze swej różnorodności. Znajdziemy tu kilka stref klimatycznych oraz szeroką gamę egzotycznej roślinności. Centrum wyspy zajmują wysokie góry pokryte śniegiem, podczas gdy na wybrzeżu niezliczone plaże oferują prawdziwie letnią atmosferę. Słynne wydmy w Maspalomas działają jak magnes i od lat przyciągająmasowo turystów z całego świata. Wyspa jest prawdziwym rajem dla miłośników aktywnego wypoczynku , można tu uprawiać wszelkiego rodzaju sporty wodne takie jak surfing, nurkowanie czy sporty motorowodne.
    Playa del Ingles
    To wymarzone miejsce dla tych, którzy kochają plażę w dzień i zabawę wieczorem. Długa, piaszczysta plaża ciągnąca się aż do Maspalomas zachęca do opalania i wypoczynku a niezliczone bary, dyskoteki i kluby czynne do późnej nocy zachęcają do odrobiny szaleństwa.
    Maspalomas/Meloneras
    Najsłynniejsze wydmy Wysp Kanaryjskich, nadmorska promenada, eleganckie hotele i pola golfowe - to wszystko znajduje się właśnie tutaj. Doskonałe miejsce dla tych którzy uwielbiają spacerować i cieszyć się słońcem bo plażą można dojść aż do Playa del Ingles.
    San Augustin
    Położony na uboczu mały kurort oferujący wszystkie udogodnienia i spokojną atmosferę. Piaszczysta plaża w zatoce oferujeidealne warunki do opalania i spacerów. Miejscowość jest również doskonałym miejscem wypadowym do zwiedzania wyspy.
    Playa de Taurito
    Jedno z bardziej znanych kąpielisk na wyspie charakteryzuje się zatokową plażą ze spokojną wodą iciemnym piaskiem. To doskonałe miejsce dla rodzin i dla tych którzy chcą spędzić wakacje z dala od zgiełku wielkich kurortów. Dodatkową atrakcją jest duży aquapark.
    Wyloty z: Warszawy.
    Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora
    Sezonowość

    Na Wyspach Kanaryjskich zwykle wysoki sezon turystyczny trwa cały rok. Wyjątkiem jest sezonowość podgrzewania basenów hotelowych, która przypada jedynie zimą, mniej więcej od 1/11 do 31/03.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    3 Hiszpania/Gran Canaria

    Informacje Ogólne

    Beverly Park Hotel znajduje się w odległości 200 m od plaży piaszczysta. Dla Państwa komfortu hotel posiada salon, kiosk, recepcję i lobby. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. W 8-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku i angielsku. Do dyspozycji są 3 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Goście mogą zrelaksować się przy drinku w barze przy basenie. W pobliżu hotelu znajdują się postój taksówek i przystanek autobusowy. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: lotnisko LPA (35 km) i dyskoteka (3 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje usługi opiekunki, sejfy, pokojówki i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje klub dziecięcy i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie w godz. 07:00 - 10:00 : bufet. W hotelu znajduje się restauracja. Wieczorem odwiedź bar w recepcji.

    Sport i Rozrywka

    Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje program zajęć animacyjnych. Beverly Park Hotel posiada jacuzzi i słoneczny taras.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Warszawa Modlin i Kraków Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 200zł/osobę - 20 kg - 300zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Warszawa Chopin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 130zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

    Rodzaje wyżywienia

    BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:30 - 23:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania/Gran Canaria

    Opis

    • Lokalizacja blisko plaży w małej zatoczce kąpielowej Playa del Veril
    • Przestronne pokoje z panoramicznym widokiem na ocean i wybrzeże Gran Canarii
    • Bardzo dobre, urozmaicone wyżywienie
    • Udogodnienia dla dzieci: mini klub, placu zabaw

    Lokalizacja

    w Playa del Ingles, ok. 200 m od plaży, ok. 35 km od lotniska, ok. 300 m od centrum handlowego, ok. 50 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 300 m od lokalnego centrum.

    Wyposażenie

    liczba pokoi: 481, restauracje: 1, windy: 3, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, fryzjer, kiosk, opieka lekarska (płatna), wnętrza klimatyzowane, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

    Basen

    3 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; 2 brodziki dla dzieci; 2 jacuzzi.

    Pokoje

    klimatyzacja centralnie sterowana, telewizja satelitarna, telefon, taras/balkon, muzyka, łazienka z wanną lub prysznicem Typ pokoju -

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    POKOJE Z WIDOKIEM NA OCEAN: dla max. 3 osób.

    RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób.

    Plaża

    publiczna, piaszczysto-żwirowa, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport i fitness

    tenis ziemny (płatny), masaże (płatne), jacuzzi, sauna (płatna), bilard (płatny), mini golf (płatny).

    Rozrywka

    salon gier video (płatny), dyskoteka.

    Dla dzieci

    mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce.

    Wyżywienie

    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00 - 10.00), lunch (13.00 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.45) w formie bufetu w głównej restauracji; napoje bezalkoholowe oraz lokalne napoje alkoholowe od 10.30 do 23.00; przekąski (10.30-18.00) i podwieczorek (kawa, herbata, ciasta, lody, między 16.00 a 17.00).
    Płatne: przekąski i napoje importowane w barze przy basenie, napoje po 23.00.

    Cena zawiera

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer shuttle bus lotnisko-hotel-lotnisko.

    W cenie bagaż podręczny:

    lot Ryanair (FR): 1 sztuka bagażu podręcznego  o wymiarach 40 x 20 x 25 cm; dopłata do drugiego bagażu podręcznego 55 cm x 40 cm x 20 cm 150zł/szt./2 strony;


    W cenie bagaż podręczny i bagaż rejestrowany:

    lot Enter Air (ENT): 1 szt. bagażu podręcznego 5 kg/os + 1 szt. bagażu rejestrowanego 20 kg/os

     

    Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Dopłaty do bagażu głównego (opcjonalnie, za sztukę):

    RYANAIR:

    - bagaż rejestrowany 20kg 400zł/2 strony; 

    - bagaż rejestrowany 10 kg max. 55 cm x 40 cm x 20 cm 200 zł/2 strony;

    Ceny w momencie rezerwacji. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi cenami.

    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

    Obsługa na miejscu

    Obsługa przedstawiciela lokalnego agenta w języku polskim przez cały rok (kontakt telefoniczny, spotkanie informacyjne na życzenie).

     


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    KonsorcjumPBP

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Hotel Beverly Park położony jest na wyspie Gran Canaria. Obiekt znajduje się 2,5 km od centrum Playa del Ingles, 1,5 km od San Augustin i 5 km od Maspalomas. Beverly Park jest usytuowany zaledwie 100 metrów od plaży.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 469 pokojami dwuosobowymi z możliwością dostawki oraz pokojami rodzinnymi. Każdy pokój wyposażony jest w telefon, TV satelitarną, klimatyzację (od 21 czerwca do 20 września).

    Do dyspozycji gości

    Miniclub dla dzieci, strefa relaksu (sauna, jacuzzi, solarium), kort tenisowy, strefa WiFi, minigolf, 5 basenów, pokój gier, sala telewizyjna, salon fryzjerski i kosmetyczny, restauracja, grill bar, bar przy basenie, bar Tapas, opieka medyczna, sklep z pamiątkami, wypożyczalnia samochodów i rowerów

    CENA ZAWIERA

    przelot na trasie Warszawa/Gran Canaria/Warszawa, transfer z i na lotnisko, zakwaterowanie w hotelu przez 7/14 nocy, wyżywienie zgodnie z ofertą, ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków, kosztów leczenia i chorób przewlekłych

    CENA NIE ZAWIERA

    dodatkowych posiłków, wydatków własnych, napiwków, bagażu rejestrowanego (dopłata 332 PLN/bagaż do 15 kg)

    UWAGI

    1. Możliwość krótszych i dłuższych pobytów - indywidualna kalkulacja na zapytanie 2. Cena nie zawiera bagażu rejestrowanego. Istnieje możliwość wykupienia bagażu rejestrowanego do 15 kg za dopłatą 332 PLN. 3. Obowiązuje opłata klimatyczna płatna na miejscu 4. Dziecko w wieku 8-13 lat z 2 osób dorosłych oraz 3 osoba w pokoju 2-os zakwaterowana jest na dostawce. 5. Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty zaliczki. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 48 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty. Podane ceny skalkulowane są dla najniższej taryfy biletów lotniczych, obowiązującej w okresie ważności cennika. W przypadku niedostępności tej taryfy istnieje możliwość rezerwacji biletu w innej wyższej - za odpowiednią dopłatą. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego 6. Możliwość wykupu ubezpieczenia od kosztów rezygnacji - 2,5% kosztu imprezy. 7. Istnieje możliwość płatności zarówno w PLN jak i EUR (na oddzielne konto walutowe Konsorcjum PBP). Kurs EUR rozliczany na dzień pełnej wpłaty wg aktualnej tabeli kursów sprzedaży obcych walut Banku PeKaO SA 8. Opis hotelu dostępny na stronie www.twojepodroze.com.pl


    Wycieczka pochodzi z oferty Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company, które działa już od ponad 27 lat. To w pełni polska firma z bogatym doświadczeniem na rynku turystycznym, tworzona przez pełen pasji zespół pasjonatów, będących jednocześnie ekspertami w swojej branży.

    W ofercie Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel znajdują się zarówno wycieczki pobytowe oraz objazdowe do ponad stu kierunków egzotycznych, takich jak Indie, Meksyk, USA, Izrael, Kuba, Malediwy i Seszele, Chiny,  Floryda, Hawaje, Jawa czy Sri Lanka. Istnieje także możliwość zorganizaowania wyjazdów na specjalne uroczystości czy według szczegółowych życzeń klientów.

    Dzięki wieloletniej współpracy z najlepszymi liniami lotniczymi, biurami podróży za granicą, a także innymi przedstawicielami branży turystycznej,  Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company intensywnie rozszerza swoją działalność proponując bardzo zróżnicowane programy, skierowane do różnych grup klientów.

    Rzetelność i  wysoki poziom świadczonych usług potwierdza członkowstwo w Polskiej Izbie Turystyki, a także w Polskim Związku Organizatorów Turystyki. Jako jedyne biuro w Polsce Konsorcjum Polskich Biur Podróży Trade & Travel Company zostało nagrodzone Godłem Fundacji Teraz Polska. 

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Ecco Holiday X

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Wyposażenie

    Hotel zbudowany został w roku 1970. Obiekt oferuje łącznie 469 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Poza tym goście skorzystać mogą z przechowalni rowerów. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka nad dziećmi, opieka medyczna, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyłożone są wykładziną dywanową oraz wyposażone w sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Na życzenie dostępne są dostawki oraz łóżeczka dziecięce. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic, wannę i jacuzzi. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Obiekt oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Na terenie hotelu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras do opalania, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Entuzjastom ruchu i aktywności fizycznej proponujemy tenisa ziemnego, minigolfa i strzelanie z łuku. Snorkeling to niewątpliwa atrakcja dla entuzjastów sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard i aerobik. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. Program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka i miniklub zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    AlfaStar

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    3

    Region

    Gran Canaria,Playa del Ingles

    Położenie

    Hotel położony w miejscowości Playa del Ingles (2,5 km od centrum), 1,5 km do San Augustin, 5 km od Maspalomas,ok. 300 m od hotelu centrum handlowe, sklepy, restauracje i bary,przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu. Plaża piaszczysta oddalona około 150 metrów od hotelu, dojście promenadą. Leżaki i parasole dodatkowo płatne (ok 9 EUR za komplet).

    Hotel

    Zadbany obiekt, zbudowany w 1970 roku, wyremontowany w roku 2006. Do dyspozycji gości na terenie hotelu:recepcj, sejf (płatny dodatkowo), punkt wymiany walut, lobby, restauracja (bufet; kuchnia międzynarodowa i lokalna), grill, bar przy basenie, bar Tapas, taras słoneczny, ogród, kącik internetowy (dodatkowo płatny), opieka medyczna (na życzenie, dodatkowo płatna), fryzjer, kiosk, sklepy z pamiątkami, pralnia, biuro informacji turystycznej, wypożyczalnia samochodów i rowerów, parking. 3 baseny ze słodką wodą - jeden z podgrzewaną wodą w okresie zimowym (leżaki i parasole bezpłatne).

    Pokoje

    Standard - dwuosobowe (z możliwością 1 dostawki), z łazienką (WC, prysznic lub wanna). Wyposażenie: klimatyzacja (tylko w okresie 20.06-20.09), TV SAT (kanał muzyczny), telefon, balkon widok na ruchliwą ulicę (widok na morze na życzenie - za dodatkową opłatą).

    Wyżywienie

    Hotel posiada dwie formuły wyżywienia: HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne). All Inclusive- śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino) i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00. importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe, przekąski w snack barze, oraz soki ze świeżych owoców - dodatkowo płatne.

    Sport i relaks

    Jacuzzi, tenis stołowy, siatkówka, piłka wodna, łucznictwo, wieczorny program rozrywkowy, dyskoteka, okazjonalnie muzyka na żywo. Kort tenisowy, SPA (sauna, masaże, basen kryty, solarium, zabiegi odnowy biologicznej), bilard, salon gier video, mini golf; sporty wodne na plaży (kajaki, rowery wodne, windsurfing, kitesurfing), w pobliżu znajdują się pola golfowe Lopesan Meloneras Golf i Maspalomas Golf - dodatkowo płatne. Rozrywki i życie nocne w centrum Playa del Ingles lub San Augustin. Dla dzieci: brodzik, plac zabaw, mini klub, łóżeczko (bezpłatnie), opiekunka (dodatkowo płatna).

    Możliwości zakwaterowania

    Pokoje dwuosobowe, pokoje dwuosobowe z mozliwością dostawki dla dziecka, pokoje dwuosobowe z możliwością dostawki dla osoby dorosłej.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    POŁOŻENIE

    na wzgórzu, w dzielnicy hotelowej Playa del Ingles, ok. 800 m od centrum miejscowości PLAYA DEL INGLES, ok. 300 m od hotelu centrum handlowe, sklepy, restauracje i bary, ok. 1 km od San Agustin, ok. 5 km od wydm Maspalomas; ok. 25 km od portu lotniczego w Las Palmas; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu.

    PLAŻA

    Playa del Ingles, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 150 m od hotelu, dojście promenadą, parasole i leżaki płatne (ok. 9 EUR/komplet/dzień).

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 3* zadbany hotel, zbudowany w 1970 r., częściowo odnowiony w 2006 r., 7 pięter, 3 windy, przestronne lobby, Propozycja na aktywne wakacje w gronie rodziny lub grupie przyjaciół. Wygodny hotel położony w dużym, zadbanym ogrodzie blisko plaży w małej zatoczce. Trzy baseny, miniklub, miejsca do zabaw i gier sportowych sprawiają, że pokochają go od razu najmniejsi goście. Dorośli z kolei znajdą wytchnienie w centrum wellness, ucztę kulinarną w znakomitej restauracji z kuchnią międzynarodową i dwóch barach serwujących pyszne drinki i desery. Bliskość tętniącego życiem Playa del Ingles gwarantuje również wieczorną rozrywkę na najwyższym poziomie.  

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; 2 bary: Saloon Bar i Pool Bar; parking, kącik telewizyjny, kantor, sklep z pamiątkami, kiosk; taras z widokiem na ogród i basen, ogród; za opłatą: room-service, lekarz na wezwanie, pralnia, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    INTERNET

    internet bezprzewodowy (ok. 6 EUR/godz., ok. 25 EUR/tydz.)

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    3 baseny ze słodką wodą, w tym jeden z hydromasażem i podgrzewany w sezonie zimowym, brodzik dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; kort tenisowy (oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu płatne), tenis stołowy, piłka wodna, łucznictwo; miniklub (4-12 lat), plac i pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych; za opłatą: minigolf, bilard, sporty wodne na plaży; centrum wellness: bezpłatnie: sala fitness; płatne: masaże, sauna, zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.  

    ZAKWATEROWANIE

    469 pokoi, Standardowy: 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 18 m, przestrzenny i elegancki, klimatyzowany (lipiec-wrzesień), łazienka (wanna, prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, internet bezprzewodowy; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą; Rodzinny: 2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 30 m, pokój dzienny z aneksem kuchennym i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju standardowym, lodówka, zestaw do kawy i herbaty; pokój rodzinny za dopłatą.

    DLA DZIECI

    mini klub, plac zabaw, brodzik.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek: kawa, ciasto; przekąski serwowane w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholoweserwowane w wyznaczonym barze w godzinach 10.00-23.00; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.beverlyparkhotel.es

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny o wymiarach: Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (nie dotyczy regionu Alcudia na Majorce oraz Wysp Kanaryjskich - tu opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.   Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    III Millenium

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    KATEGORIA

    ***

    REGION

    Hiszpania/Gran Canaria/Playa del Ingles

    ODLEGŁOŚĆ OD PLAŻY

    300 m

    OPIS

    Hotel Beverley Park położony jest 300 metrów od plaży Las Burras na wyspie Gran Canaria i otoczony tropikalnym ogrodem. Na terenie tego nowoczesnego obiektu znajduje się kort tenisowy i 3 odkryte baseny, z których 1 oferuje podgrzewaną wodę w okresie zimy. Wszystkie pokoje w hotelu Beverly Park dysponują balkonem i wyposażone są w telewizor z dostępem do kanałów telewizji satelitarnej. Klimatyzacja dostępna jest od końca czerwca do końca września. Goście hotelu mogą zagrać w tenisa stołowego i skorzystać z pola do minigolfa. Dzieciom obiekt oferuje klub dla dzieci oraz plac zabaw. Sauna i gabinet masażu dostępne są na życzenie. W restauracji hotelu Beverly Park podawane są zróżnicowane posiłki w formie bufetu. Do dyspozycji Gości jest również pub, minimarket oraz bar przy basenie, który otwarty jest w ciągu dnia. Spacer z obiektu do centrum miejscowości Playa del Inglés zajmuje 15 minut. Odległość od centrum handlowego wynosi 500 metrów. Tętniący życiem kurort Maspalomas położony jest 5 km od hotelu.

    ZAMELDOWANIE

    od 13:00 do 00:00

    WYMELDOWANIE

    od 01:00 do 12:00

    bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

    transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

    Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

    Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Costa Blanca (w terminie od maja do września) Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

    Ryanair

    bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

    Wizzair

    bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

    Norwegian

    bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

    Do zapłaty na miejscu

    Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

    Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

    Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(4% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

    Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

    sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 230 ZL/szt./w obie strony cena; 280 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon "wysoki" 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 320 ZL/szt./w obie strony cena; 430 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

    Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

    cena; 320 ZL/szt./w obie strony

    Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

    cena; 180 ZL/szt./w obie strony

    Informacje dotyczące przelotu samolotem

    przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin,Norwegian lub EasyJet. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

    Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

    cena; 180 ZL/szt./w obie strony

    Informacje dotyczące przelotu samolotem

    przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Nekera

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kraj

    HISZPANIA

    Położenie

    na obrzeżach miejscowości. Do centrum Playa del Ingles ok. 1,5 km (ok. 15 minut pieszo).

    Plaża

    od małej zatoki z piaszczystą plażą Playa del Veril oddzielony boczną uliczką. Leżaki i parasole na plaży za opłatą. Do długiej, piaszczystej plaży z wydmami ok. 15 minut spacerem.

    Wyposażenie

    469 pokoi, 7 pięter. Lobby, recepcja z sejfami (za opłatą), windy, sala z TV sat., restauracja, bar z tarasem, sala gier, kiosk. W ogrodzie 3 baseny ze słodką wodą (jeden podgrzewany), 2 whirlpoole, taras słoneczny, bar z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenach bez opłaty.

    Wyżywienie

     Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu. All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00. Przekąski i lody w godz. 12-16:00 w barze przy basenie. Kawa, herbata i wypieki w godz. 16-17:00.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WI-FI na ternie całego hotelu za opłatą.

    Zakwaterowanie

     Pokoje dwuosobowe: na 2. piętrze; kącik wypoczynkowy, klimatyzacja (centralnie sterowana, tylko latem), TV sat., telefon, umeblowany balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Pokoje trzyosobowe: z trzema łóżkami. Pokoje z widokiem na ocean: na 3.-6. piętrze. Pokoje rodzinne: wyposażone jak pooje dwuosobowe.

    Sport

    strzelanie z łuku, minigolf, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, tenis (z oświetleniem).

    Wellness

    za opłatą: masaże, sauna, fryzjer.

    Dzieci

    2 oddzielne brodziki, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, w określonych terminach), łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia, wieczorami przedstawienia lub muzyka na żywo.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


    Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Gran Canaria, Hiszpania

    Położenie

    na obrzeżach miejscowości. Przystanek autobusu liniowego przed hotelem. Sklepy, restauracje i bary oddalone o ok. 500 m. Do centrum miejscowości ok. 1,5 km. Connected service w języku polskim.

    Plaża

    piaszczysta plaża oddalona o ok. 100 m, przejście przez ulicę. Leżaki i parasole na plaży za opłatą. Do długiej, piaszczystej plaży z wydmami ok. 15 min pieszo.

    Wyposażenie

    469 pokoi na 7 piętrach. Lobby, recepcja z sejfami (za opłatą), windy, sala TV sat., restauracja, bar z tarasem, sala gier, sklepik. W ogrodzie 3 baseny ze słodką wodą (jeden podgrzewany), 2 whirlpoole, bar z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenach bez opłaty. www.beverlyparkhotel.es

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (1-3A): kącik do siedzenia, TV sat., telefon, umeblowany balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Z widokiem na ocean (2-3B). Pokoje Komfort Plus (1-3K): położone na najwyższych piętrach, z widokiem na ocean, poza tym wyposażone jak pokoje 2A. Pokoje - wariant ekonomiczny (2S).

    Dzieci

    2 oddzielne brodzik, plac zabaw, miniklub (5-12 lat, w określonych terminach), łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia, wieczorami przedstawienia lub muzyka na żywo.

    Dostęp do internetu

    kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    strzelanie z łuku, minigolf, tenis stołowy, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: bilard, tenis (z oświetleniem).

    Wellness

    za opłatą: masaże, sauna, fryzjer.

    Wyżywienie

    Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00. Przekąski i lody w godz. 12-16:00 w barze przy basenie. Kawa, herbata i wypieki w godz. 16-17:00.

    Polecamy

    • przy plaży
    • do wydm Maspalomas tylko ok. 15 min. spacerem
    • blisko Playa del Ingles

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Beverly Park to zadbany hotel usytuowany w ładnym ogrodzie, blisko centrum Playa de Ingles i San Agustin ze sklepami, barami i restauracjami oraz plaży. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego, jak i rodzinom z dziećmi (miniklub, plac zabaw, animacje).

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja na wzgórzu, w bliskiej odległości od centrum Playa del Ingles, około 1 km od centrum San Agustion, bardzo blisko publicznej plaży, z łagodnym zejściem do oceanu
    • przestronne pokoje rodzinne
    • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe - baseny, kort tenisowy, animacje, centrum wellness, sporty wodne

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


    Kategoria

    ***

    Region

    Gran Canaria, Hiszpania

    Położenie

    na obrzeżach miejscowości. Do centrum Playa del Ingles ok. 1,5 km (ok. 15 minut pieszo).

    Plaża

    od małej zatoki z piaszczystą plażą Playa del Veril oddzielony boczną uliczką. Leżaki i parasole na plaży za opłatą. Do długiej, piaszczystej plaży z wydmami ok. 15 minut spacerem.

    Wyposażenie

    469 pokoi, 7 pięter. Lobby, recepcja z sejfami (za opłatą), windy, sala z TV sat., restauracja, bar z tarasem, sala gier, kiosk. W ogrodzie 3 baseny ze słodką wodą (jeden podgrzewany), 2 whirlpoole, taras słoneczny, bar z przekąskami. Leżaki i parasole przy basenach bez opłaty.

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu, napoje do posiłków. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00. Przekąski i lody w godz. 12-16:00 w barze przy basenie. Kawa, herbata i wypieki w godz. 16-17:00.

    Internet

    kącik internetowy za opłatą. WI-FI na ternie całego hotelu za opłatą.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (A1-2A): na 2. piętrze; kącik wypoczynkowy, klimatyzacja (centralnie sterowana, tylko latem), TV sat., telefon, umeblowany balkon lub taras. Wanna, prysznic, WC. Pokój trzyosobowy (B2-3A): z trzema łóżkami. Z widokiem na ocean (A1-2B): na 3.-6. piętrze. Pokój trzyosobowy (B2-3B): z trzema łóżkami. Wariant ekonomiczny dwuosobowy (A2S): z balkonem lub tarasem lub jednoosobowy (A1P): z balkonem, wyposażone jak A2A. Pokoje rodzinne (C2-4A): wyposażone jak A2A. Pokoje Komfort Plus (A2K): położone na najwyższym piętrze, z widokiem na ocean, poza tym wyposażone jak A2A. Pokoje dwuosobowe 60 Plus (S2-3B): dla osób od 60 lat, z widokiem na ocean.

    Sport

    strzelanie z łuku, minigolf, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, tenis (z oświetleniem).

    Wellness

    za opłatą: masaże, sauna, fryzjer.

    Dzieci

    2 oddzielne brodziki, plac zabaw, miniklub (4-12 lat, w określonych terminach), łóżeczko dla dziecka do lat 2 bez opłaty.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia, wieczorami przedstawienia lub muzyka na żywo.

    Dla dzieci

    2-12 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    3 gwiazdki

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    • przy plaży Playa del Veril
    • 3 baseny
    • blisko Playa del Ingles


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

    Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

    Mapa Hotelu Beverly Park
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Gran Canaria)
    Stolica Gran Canarii czyli miasto Las Palmas z popularną dzielnicą zakupową Vegueta
    Lubiany przez turystów park kaktusów na Gran Canarii
    Popularny kurort na Gran Canarii z piękną, długą plażą czyli Playa del Ingles
    Playa Taurito blisko Puerto Rico na Gran Canarii
    Najpopularniejsze w Europie wydmy Maspalomas
    Popularna na Gran Canarii Kaldera Pinos de Galdar
    Jedno z najpiękniejszych, klimatycznych miasteczek na Gran Canarii - Teror
    Przepiękne miasteczko na Gran Canarii z licznymi kanałami wodnymi, mostami, białą zabudową i restauracjami czyli Puerto de Mogan
    Popularna plaża Amadores na Gran Canarii
    Słynna latarnia morska w miejscowości Maspalomas na Gran Canarii
    Nowoczesna dzielnica z luksusowymi hotelami czyli Meloneras na Gran Canarii
    Gran Canaria to idealne miejsce na uprawianie sportów wodnych

    Opinie o Hotelu Beverly Park

    3.7
    może być

    Z hotelu Beverly Park wróciliśmy 2 tygodnie temu, nie mamy nic do zarzucenia. Pokoje wygodne aczkolwiek małe, do plaży przejscie tylko przez promenadę, również do centrum rzut beretem, nawet z balkonu widać. Jedzenie ok. Na Gran Canarię nie przyjeżdża się siedzieć w hotelu, tylko zwiedzać tą piękną wyspę. Przemieszczanie się busami jest tanie, warto wykupić ze 2 wycieczki po wyspie.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    • figure
    • figure
    • figure
    Podsumowanie: może być
    3.7
    4.0
    polecam

    Beverly Park - dobra opcja w przystępnej cenie. Hotel ok - nie jest luksusowy, ale fajnie położony - w tętniącym życiem kurorcie Playa Del Ingles, blisko plaży. Wyposażenie jest proste, ale hotel czysty, a obsługa sympatyczna. My nie siedzimy w hotelu, a raczej zwiedzamy okolicę lub spędzamy czas na plaży, więc nie mieliśmy zastrzeżeń. Nie było problemu z wypożyczeniem auta. A na Gran Canarii jest co zwiedzać, zatem wyjazd zaliczamy do udanych!

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    3.4
    może być

    Beverly Park - szału nie ma, ale idzie wytrzymać, takie słuszne 3*. Jak na Gran Canarię i ogólnie Hiszpanię, spodziewaliśmy się czegoś troszkę lepszego, ale pogoda była, zapłaciliśmy niewiele, więc wróciliśmy zadowoleni.

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.4
    3.6
    może być

    Jak do swoich trzech gwiazdek Beverly Park ma wystarczający standard. Dość duży, położony przy ruchliwej drodze a z drugiej strony przy promenadzie. Pokoje sprzątane, choć wyposażenie już trochę stare. Obsługa hotelu z kolei bardzo miła i uprzejma. DObry hotel na aktywne wakacje na Gran Canarii dla niewymagajacych

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.6
    4.0
    polecam

    W hotelu Beverly Park spędziliśmy fantastyczny tydzień. wszystko było ok, hotel praktycznie zaraz przy plaży w mieście Playa Del Ingles. Było w nim sporo polaków jak w sumie na całej Gran Canarii

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    3.7
    polecam

    hotel o dość podstawowym wyposażeniu, ale ma 3*, więc jak na ten poziom jest ok. meble nieco stare, przydałoby się nieco odświeżenia. ale na plus jak dla mnie to mała odległość od plaży, blisko centrum Playa del ingles, więc wszystkie rozrywki są w zasięgu spaceru, można też podjechać. na tym nam zależało więc Beverly playa jest ok. Gran canaria to super wyspa - na rozrywkę i zwiedzanie- piękne miejsce

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    3.7
    3.4
    może być

    Gran Canaria super, chyba najbardziej mi się podobała z Wysp Kanaryjskich co prawda na Lanzarote byłam tylko na wycieczce ale coś tam widziałam. Natomiast hotel Beverly Park to naprawdę ekonomiczna opcja zakwaterowania, trochę słaby ale do przeżycia. My chcieliśmy raczej zwiedzać więc a nie siedzieć w hotelu więc było powiedzmy - ok ;)

    POLECAM:
    ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: może być
    3.4
    3.7
    może być

    Hotel niedaleko ładnej plaży (spacerek deptakiem), posiadający 3 baseny, 2 brodziki dla dzieci i 2 jacuzzi, pokoik do zabaw dla małych dzieci. Innych rozrywek dla dzieci brak. Wyżywienie bardzo dobre, ale przy HB, napoje (nawet woda) do kolacji płatne. W pokojach od ulicy, przy otwartym oknie nie da się spać, jest straszny hałas. Jeżeli jest włączona klimatyzacja i zamknie się okno, jest ok. Pokoje małe, ale czyste i przytulne. Brak polskich kanałów oraz jakichkolwiek kanałów z bajkami dla dzieci w TV.Hotel nie znajduje się w centrum, ale można dojechać autobusem.

    POLECAM:
    osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: może być
    3.7
    3.1
    może być

    Hotel ok jesli sie w nim tylko śpi. W pokojach czuc stechliznę i trzeba wietrzyc. Obsluga mila. Goscie rózni...- nadęci Niemcy. Na plus lokalizacja, bo blisko oceanu, a jednak z boku innych molochów hotelowych. Swietne baseny. Jedzenie ok. Suma sumarum moze byc, ale nie wart swojej ceny.

    POLECAM:
    dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: może być
    3.1
    4.3
    polecam

    Pobyt w hotelu uważam za udany pod wieloma względami.Hotel jest dobrze zlokalizowany: blisko plaży, promedany, autostrady, blisko centrum na wieczorną zabawę, ale też cisza i spokój w samym hotelu. Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa przyjemna i zawsze służąca radą i pomocą. Polecam zdecydowanie pokoje z widokiem na morze.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
    Podsumowanie: polecam
    4.3

    Beverly Park - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pokój dwuosobowy
    Pokój dwuosobowy - Widok na morze
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny - Balkon
    Pok. 1 os.

    Beverly Park - Możliwości wyżywienia:


    Beverly Park - miasta wylotu:


    Beverly Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Beverly Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00