cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
  • Hotel Lilia, Albena
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.10 - 25.10
już od 295 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
28.10 - 31.10
już od 295 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Lilia
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Lilia
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Lilia:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Lilia:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 października 2019

Hotel Lilia w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum kurortu Złote Piaski
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • w pobliżu długiej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • taras na dachu
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, za opłatą
  • parking: za opłatą
  • sejf: recepcji, za opłatą
  • kantor
  • pralnia: za opłatą
  •  sale konferencyjne: 2
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • butik
  • fryzjer
  • lekarz

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

230

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt

Dla dzieci

  •  wydzielona część basenu dla dzieci
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, wymagana rezerwacja

Sport i wellness

Płatne
  • łaźnia parowa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • solarium
  • siłownia
  • tenis stołowy

rozrywka

  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na morze/basen
  • ostatni, częściowy remont: 2015
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • biurko
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na park
  • ostatni, częściowy remont: 2015
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • biurko
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita SUX1
  • 2-4 os.
  • ok. 32 m2
  • widok na park lub morze
  • ostatni, częściowy remont: 2015
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • widok na park
  • ostatni, częściowy remont: 2015
  • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, centralnie sterowana
  • biurko
  • minibar: za opłatą, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, przekąski: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie:07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: 12:00 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu
  • wybrane napoje bezalkoholowe
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe
Dwa posiłki
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, dania sezonowe: za opłatą, odpowiedni dobór składników żywnościowych: za opłatą, dania wegetariańskie: za opłatą, bufet, a la carte, wybór z menu, show cooking, 07:30 - 22:00, z klimatyzacją, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bar w lobby: maj - październik, codziennie 10:00 - 22:00, wliczony w all inclusive
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Popularny, czterogwiazdkowy hotel w Złotych Piaskach, chwalony za bardzo dobry standard zakwaterowania i obsługi. Nieco oddalony od hałaśliwego centrum kurortu, położony jednak na tyle blisko, by w miarę potrzeb korzystać z rozrywkowych atrakcji. Usytuowany tuż obok plaży, na której znajdują się baseny publiczne oraz zjeżdżalnia wodna. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w północnej części ZŁOTYCH PIASKÓW, ok. 600 m od centrum kurortu, przy promenadzie nadmorskiej z licznymi sklepikami, restauracjami, barami, pubami, dyskotekami; ok. 30 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 130 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (3 BGN/Warna).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, dojście przez promenadę nadmorską, płatne parasole i leżaki (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, elegancki, nowocześnie urządzony, 230 pokoi, 1 budynek, 5-8 pięter, 4 windy, całodobowa recepcja, eleganckie lobby, restauracja główna z zadaszonym tarasem, kuchnia europejska i bułgarska, dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, Beer House - á la carte, kuchnia lokalna, wyselekcjonowany wybór piw bułgarskich i importowanych, bar w lobby, barbecue bar przy basenie głównym, sky bar (czynny: lipiec-sierpień) przy basenie na tarasie najwyższej kondygnacji z pięknym widokiem na okolicę; kantor, sklepy (biżuteria, wyroby skórzane, perfumy, kosmetyki); centrum konferencyjne dla maks. 140 osób; za opłatą: punkt internetowy (6 BGN/godz.), sejf przy recepcji (5 BGN/dzień), room-service, salon piękności, usługi prania i prasowania, możliwość zamówienia opiekunki do dziecka; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22-25 m², ładnie urządzony, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 230 m², gł. 1,4-1,6 m, okrągły basen dla dzieci zintegrowany z basenem głównym, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,7 m, przy basenie głównym bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; za opłatą: basen na tarasie najwyższej kondygnacji, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4 m (czynny: czerwiec-sierpień w godz. 09.00-17.00; wstęp 10 BGN/dzień; leżak, materac i parasol w cenie); tenis stołowy, bilard; centrum zdrowia i urody: siłownia, sauna, solarium, masaże, salon piękności; na plaży: basen ze zjeżdżalnią wodną (oferta zewnętrzna); sporty wodne (oferta zewnętrzna).

    SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole do obiadu i kolacji oraz w barze w lobby (10.00-22.00) i w barze przy basenie (10.00-17.00); kawa i herbata w barze w lobby (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/52357000, www.hotellilia.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Popularny, czterogwiazdkowy hotel w Złotych Piaskach, chwalony za bardzo dobry standard zakwaterowania i obsługi. Nieco oddalony od hałaśliwego centrum kurortu, położony jednak na tyle blisko, by w miarę potrzeb korzystać z rozrywkowych atrakcji. Usytuowany tuż obok plaży, na której znajdują się baseny publiczne oraz zjeżdżalnia wodna.

    POŁOŻENIE:

    w północnej części ZŁOTYCH PIASKÓW, ok. 600 m od centrum kurortu, przy promenadzie nadmorskiej z licznymi sklepikami, restauracjami, barami, pubami, dyskotekami; ok. 30 km od lotniska w Warnie, ok. 130 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (3 BGN/Warna).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 50 m od hotelu, dojście przez promenadę nadmorską, płatne parasole i leżaki (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, 230 pokoi, 1 budynek, 5-8 pięter, 4 windy, całodobowa recepcja, eleganckie lobby, restauracja główna z zadaszonym tarasem, kuchnia europejska i bułgarska, dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, Beer House - á la carte, kuchnia lokalna, wyselekcjonowany wybór piw bułgarskich i importowanych, bar w lobby, barbecue bar przy basenie głównym, sky bar (czynny: lipiec-sierpień) przy basenie na tarasie najwyższej kondygnacji z pięknym widokiem na okolicę; kantor, sklepy (biżuteria, wyroby skórzane, perfumy, kosmetyki); centrum konferencyjne dla maks. 140 osób; za opłatą: punkt internetowy (6 BGN/godz.), sejf przy recepcji (5 BGN/dzień), room-service, salon piękności, usługi prania i prasowania; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 22-25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą; pokoje z 2. dostawkami na zamówienie i za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 230 m², gł. 1,4-1,6 m, okrągły basen dla dzieci zintegrowany z basenem głównym, słodka woda, ok. 20 m², gł. 0,7 m, przy basenie głównym bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; za opłatą: basen na tarasie najwyższej kondygnacji, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,4 m (czynny: maj-wrzesień w godz. 9.00-17.00; wstęp: 10 BGN/dzień; leżak, materac i parasol w cenie); tenis stołowy, bilard; centrum zdrowia i urody: siłownia, sauna, solarium, masaże, salon piękności; na plaży: basen ze zjeżdżalnią wodną (oferta zewnętrzna); sporty wodne (oferta zewnętrzna).

    SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole do obiadu i kolacji oraz w barze w lobby (10.00-22.00) i w barze przy basenie (10.00-17.00); kawa i herbata w barze w lobby (10.00-22.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/52357000, www.hotellilia.com


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Złote Piaski

    Kategoryzacja hotelu

    - kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna  4*

    Położenie

    - przy plaży (przejście przez nadmorską promenadę) - ok. 1,5 km od centrum Złotych Piasków - ok. 30 km od portu lotniczego w Varnie

    Plaża

    - publiczna, szeroka i piaszczysta - leżaki i parasole (płatne) - baseny na plaży nie należą do hotelu (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 20 m2 - klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon - mini bar i internet Wi-Fi (płatny) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Apartament - powierzchnia ok. 35 m2 - jeden pokój z wydzieloną optycznie częścią dzienną i sypialną, wyposażony podobnie jak pokój standardowy

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen w ogrodzie - parasole i leżaki przy basenie Płatne - basen na dachu - bilard - siłownia, masaże, sauna - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - brodzik, plac zabaw - menu i wysokie krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 22:00 w lobby barze i w godzinach 10:00 - 17:00 w barze przy basenie.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - lobby bar - bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - obiekt dysponuje 229 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (płatny) - sejf w recepcji (płatny) - http:www.hotellilia.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    *       500 m od centrum Złotych Piasków, 30 km od portu lotniczego.

    PLAŻA

    *       50 od hotelu, szeroka, piaszczysta; serwis plażowy płatny.

    ZAKWATEROWANIE

    *    229 pokoi; *    Typy pokoi: standardowe (25 m2); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, łazienka z WC i suszarką do włosów, balkon; płatny minibar, sejf i Internet;

    RESTAURACJE I BARY

    *    Restauracja główna,; *    Lobby bar, bar przy basenie, bar na dachu, dyskoteka (płatna).

    Wyżywienie

    *    HB: 2 posiłki dziennie; *    All inclusive light: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz. 10:00-22:00.

    SPORT I ROZRYWKA

    *    Basen zewnętrzny, basen na dachu (płatny w Lipcu i Sierpniu); *    Odpłatnie: siłownia, sauna, masaże, bilard, sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    *    Brodzik, łóżeczka dla niemowląt, krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna).

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    *    Płatne: pralnia, sklep, kantor, Internet Wi-Fi w pobliżu lobby; bezpłatny parking.

    NASZYM ZDANIEM

    *    Przyjemny hotel z basenem na dachu, przestronnymi pokojami oraz smacznym wyżywieniem. Polecamy wszystkim tym, którzy poszukują hotelu położonego w spokojnym miejscu w Złotych Piaskach. Dużym atutem jest bliskość pięknej plaży.

    STRONA INTERNETOWA

    *    www.hotellilia.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Mapa Hotelu Lilia
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Lilia

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      3.9
    • Pokoje
      4.1
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      i sport
      3.6
    • Obsługa
      3.8
    HolidayCheck
    Ocena Lilia:
    3.9 / 6

    Wyjazd w celu wypoczynkowym 2017-11-06
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Super hotel lilia zlote piaski 2009-09-23
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.5

    4.6
    Fajny hotel, super lokalizacja,100% satysfakcji 2010-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel polozony w idealnym miejscu,bardzo blisko plazy,promenady i rozrywek,polecamy pokoj z widokiem...
    więcej

    5.4
    Świetna lokalizacja oraz jedzenie 2010-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo miła obsługa, wyśmienite jedzenie (3h dziennie w restauracji). Hotel czysty, położony w spoko...
    więcej

    5.2
    Hotel ok, lokalizacja super, czysty 2010-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Opinia 2010-09-03
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Hotel godny polecenia, blisko plaży. 2010-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Udany wyjazd 2010-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.7

    Można spędzić w tym hotelu udane wakacje. Plaża i sklepy, a także inne rozrywki zaraz pod hotelem. J...
    więcej

    5.4
    Hotel godny polecenia 2010-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Hotel Lilia jest godny polecenia! 2011-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel dla mało wymagających 2011-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Dobry wypoczynek 2012-07-26
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    Jeżeli miałbym opisać ten hotel w kilku słowach to opisałbym jako: "dobry hotel, dla mało wymagający...
    więcej

    4.9
    Ogólnie pozytywnie 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.8

    Troszkę świata już objeździłem i twierdzę, że hotel "Lilia" obecnie już nie zasługuje na 4 gwiazdki....
    więcej

    4.5
    Hotel Lilia Złote piask i śmirdzący kebab 2012-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    3.8
    Podróż z dziećmi 2012-09-05
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      6.0

    3.7
    Lilia Hotel - rozsądne warunki za rozsądną cenę 2013-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Udany pobyt 2013-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.4
    Super 2013-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.3

    Pobyt zaliczyliśmy do udanych. Czystosć w pokojach i uprzejmosć personelu bardzo dobra. Posiłki prze...
    więcej

    4.4
    Rozczarowanie Złotymi Piaskami 2014-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    3.5
    Wrażenia z pobytu w Złotych Piaskach 2015-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.0

    2.5
    Idealny dla młodych ludzi! 2015-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Warty polecenia 2015-09-04
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Jak na Hotel **** prysznic z zasłonkami to przegięcie. Ale po wstawieniu tam kabiny prysznicowej nie...
    więcej

    5.5
    Zatłoczone Złote Piaski 2015-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.3
    Hotel Lilia 2016-06-17
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Przyjemny hotel za rozsądną cenę. Duże pokoje, Miła obsługa, Brak animacji co dla jednych może być w...
    więcej

    5.4
    Polecam 2016-06-30
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Ten hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki 2016-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      5.0

    3.8
    Porażka internetowa 2016-09-25
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      5.7

    Internet jest oczywiście darmowy; ale: tylko w holu recepcyjnym i na tarasie przy basenie. Żeby uzys...
    więcej

    5.1
    Nie polecam 2017-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      2.0

    3.0
    Beznadziejna obsługa i wyżywienie 2017-12-27
    Szczegóły oceny hotelu Lilia:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    3.0

    Lilia - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Dvoulůžkový pokoj s 2 přistýlkami
    Pok. 2 os.
    Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
    Pok. 2 os. w/morze
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Jednolůžkový pokoj
    Suita

    Lilia - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Lilia? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00