cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
  • Hotel Atlas, Albena
1 / 21
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
28.04 - 01.05
już od 527 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.06 - 08.06
już od 417 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Atlas
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Bez paszportu

Hotel Atlas
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Atlas:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Atlas:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 28 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 czerwca 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atlas to świetnie usytuowany hotel blisko tętniącego życiem centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami i piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program animacji oraz specjalnego menu dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko centrum kurortu Złote Piaski i aquaparku Aquapolis, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogaty program zajęć sportowo rekreacyjnych, zjeżdżalnie przy basenie dla dzieci, centrum SPA
  • rozbudowana opcja wyżywienia w ramach opcji ultra all inclusive, wi fi i wstęp do SPA gratis

Hotel Atlas w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Atlas to świetnie usytuowany hotel blisko tętniącego życiem centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami i piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program animacji oraz specjalnego menu dla dzieci.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko centrum kurortu Złote Piaski i aquaparku Aquapolis, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
  • bogaty program zajęć sportowo rekreacyjnych, zjeżdżalnie przy basenie dla dzieci, centrum SPA
  • rozbudowana opcja wyżywienia w ramach opcji ultra all inclusive, wi fi i wstęp do SPA gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • w centrum kurortu Złote Piaski
  • ok. 350 m od piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • taras
  • sala TV
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  •  kawiarenka internetowa: za opłatą
  • lekarz
  • kantor
  • fryzjer
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony
  •  pralnia: za opłatą
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

273

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • data otwarcia hotelu: 2003 r.

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat
  • animacje dla dzieci: wt. - niedz. 10:30 - 12:00, 15:30 - 17:30
  • pokój gier i zabaw: 4-12 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: wt. - niedz. 20:30 - 21:00

Sport i wellness

W cenie
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • siłownia
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis stołowy
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • aqua aerobik
  • zumba

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na basen lub ograniczony widok na morze
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • Wi-Fi: za opłatą
  • wanna
  • oddzielne WC
  • w budynku głównym
  • ostatni częściowy remont: 2018 r.
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • suszarka na ubrania
  • minibar: woda, w cenie
  • telefon
  • TV kab.
  • room service: za opłatą
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny FZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 30 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na ląd
  • pokój dzienno-sypialny
  • Wi-Fi: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • w budynku głównym
  • ostatni częściowy remont: 2018 r.
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • suszarka na ubrania
  • minibar: woda, w cenie
  • telefon
  • TV kab.
  • room service: za opłatą
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy dla seniorów DZX2
  • 1-2 os.
  • ok. 22 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na ląd
  • minimalny wiek przy zakwaterowaniu: 60 lat
  • w budynku głównym
  • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf
  • sofa
  • biurko
  • suszarka na ubrania
  • minibar: woda, w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV kab.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • balkon
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2 os.
  • ok. 20 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na ląd
  • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • suszarka na ubrania
  • minibar: woda, w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV kab.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 22 m2
  • ograniczony widok na morze lub widok na ląd
  • ostatni, częściowy remont: 2018 r.
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: za opłatą
  • biurko
  • suszarka na ubrania
  • minibar: woda, w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV kab.
  • room service: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:30, w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 15:30 - 17:30, ciasto, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 24 h
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:30 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, dania dietetyczne, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar w lobby
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atlas to świetnie usytuowany hotel blisko tętniącego życiem centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami i piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program animacji oraz specjalnego menu dla dzieci.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko centrum kurortu Złote Piaski i aquaparku Aquapolis, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogaty program zajęć sportowo rekreacyjnych, zjeżdżalnie przy basenie dla dzieci, centrum SPA
    • rozbudowana opcja wyżywienia w ramach opcji ultra all inclusive, wi fi i wstęp do SPA gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Gratka dla Gości ceniących wakacje w kurorcie. Położony w pięknym, zielonym ogrodzie, oferuje bogaty i urozmaicony program zajęć sportowo-rekreacyjnych dla dorosłych i dzieci. Szczególnie najmłodszych ucieszą zjeżdżalnie przy basenie, dorosłym przypadnie do gustu centrum spa z możliwością bezpłatnego korzystania z siłowni, sauny oraz łaźni parowej. Wszyscy docenią atrakcyjną ofertę ultra all inclusive z menu dla dzieci oraz wybranymi importowanymi alkoholami dla dorosłych. O doznania smakowe dba szef hotelowej kuchni, oferując dania bułgarskie i kuchni międzynarodowej. Zaledwie 300 m od hotelu znajduje się park wodny Aquapolis. Dla Klientów ITAKI - specjalne przywileje w ramach programu "Quality Partner".

    POŁOŻENIE:

    w turystycznym kurorcie ZŁOTE PIASKI, w dzielnicy hotelowej, ok. 500 m od centrum, ok. 100 m od sklepów, ok. 300 m od aquaparku Aquapolis; ok. 30 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 130 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 3 BGN/Warna).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, zejście schodami, ok. 350 m od hotelu, dojście przez miasto, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 30 BGN/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2012 r., 283 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i bułgarska, dania wegetariańskie, dwa razy w tygodniu bufety tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Bistro, 2 bary: w lobby i przy basenie; kantor, sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla 120 osób, zielony ogród z bujną roślinnością, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 6 BGN/godz.), room-service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 30 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), łącze internetowe, telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda mineralna i butelka wina na powitanie); za opłatą: sejf (5 BGN/dzień, 30 BGN/tydzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; suszarka na pranie).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 360 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, basen dla dzieci, słodka woda, 30 m², gł. 0,8 m, 2 zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; basen kryty, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,6 m, podgrzewany w maju i październiku; tenis stołowy, rzutki, boccia, siatkówka, wypożyczalnia rowerów (1 godz./dzień); pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, 5 dni w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych: gry i zabawy przy basenie, aerobik, aqua aerobik, minidisco, wieczorne przedstawienia i pokazy, bezpłatny wstęp do dyskoteki Arrogance Music Factory w hotelu Astera; za opłatą: bilard; centrum spa: bezpłatnie: sauna, łaźnia parowa, siłownia; płatne: różne rodzaje masaży, aromaterapia; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

    ULTRA ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie kontynentalne (10.30-11.00), przekąski i lody (10.00-17.00), podwieczorek (16.00-18.00) w Bistro lub w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe ciepłe i zimne (całodobowo) i lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe (10.30-23.00) w barach; uzupełnienie minibaru (woda mineralna i napoje bezalkoholowe); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/952811811, www.atlashotel.bg

    GRATIS:

    Wi-Fi wstęp do spa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atlas to świetnie usytuowany hotel blisko tętniącego życiem centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami i piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program animacji oraz specjalnego menu dla dzieci.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko centrum kurortu Złote Piaski i aquaparku Aquapolis, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogaty program zajęć sportowo rekreacyjnych, zjeżdżalnie przy basenie dla dzieci, centrum SPA
    • rozbudowana opcja wyżywienia w ramach opcji ultra all inclusive, wi fi i wstęp do SPA gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Złote Piaski

    Opis oferty:

    Gratka dla Gości ceniących wakacje w kurorcie. Położony w pięknym, zielonym ogrodzie, oferuje bogaty i urozmaicony program zajęć sportowo-rekreacyjnych dla dorosłych i dzieci. Szczególnie najmłodszych ucieszą zjeżdżalnie przy basenie, dorosłym przypadnie do gustu centrum spa z możliwością bezpłatnego korzystania z siłowni, sauny oraz łaźni parowej. Wszyscy docenią atrakcyjną ofertę ultra all inclusive z menu dla dzieci oraz wybranymi importowanymi alkoholami dla dorosłych. O doznania smakowe dba szef hotelowej kuchni, oferując dania bułgarskie i kuchni międzynarodowej. Zaledwie 300 m od hotelu znajduje się park wodny Aquapolis.

    POŁOŻENIE:

    w turystycznym kurorcie ZŁOTE PIASKI, w dzielnicy hotelowej, ok. 500 m od centrum, ok. 100 m od sklepów, ok. 300 m od aquaparku Aquapolis; ok. 30 km od lotniska w Warnie, ok. 130 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 3 BGN/Warna).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, zejście schodami, ok. 350 m od hotelu, dojście przez miasto, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 30 BGN/komplet).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2012 r., 283 pokoje, 1 budynek, 6 pięter, 2 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i bułgarska, dania wegetariańskie, dwa razy w tygodniu bufety tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, restauracja Bistro, 2 bary: w lobby i przy basenie; kantor; sala konferencyjna dla 120 osób, zielony ogród z bujną roślinnością, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 6 BGN/godz.), room-service, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - rozkładana sofa), ok. 30 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), łącze internetowe, telewizja satelitarna, telefon, minibar (woda mineralna i butelka wina na powitanie); za opłatą: sejf (5 BGN/dzień, 30 BGN/tydzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; suszarka na pranie); pokój z 2. dostawkami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 360 m², gł. 1,6 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, gł. 0,5 m, basen dla dzieci, słodka woda, 30 m², gł. 0,8 m, 2 zjeżdżalnie, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; basen kryty, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,6 m, podgrzewany w maju i październiku; tenis stołowy, rzutki, boccia, siatkówka, wypożyczalnia rowerów (1 godz./dzień); pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, 5 dni w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych: gry i zabawy przy basenie, aerobik, aqua aerobik, minidisco, wieczorne przedstawienia i pokazy; za opłatą: bilard; centrum spa: bezpłatnie: sauna, łaźnia parowa, siłownia; płatne: różne rodzaje masaży, aromaterapia; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

    ULTRA ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie kontynentalne (10.30-11.00), przekąski i lody (10.00-17.00), podwieczorek (16.00-18.00) w Bistro lub w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe ciepłe i zimne (całodobowo) i lokalne oraz wybrane importowane napoje alkoholowe (10.30-23.00) w barach; uzupełnienie minibaru (woda mineralna i napoje bezalkoholowe); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0035/952811811, www.atlashotel.bg 

    GRATIS:

    Wi-Fiwstęp do spa 


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Atlas to świetnie usytuowany hotel blisko tętniącego życiem centrum miejscowości Złote Piaski ze sklepami, barami, pubami i dyskotekami i piaszczystej plaży. Polecamy miłośnikom rozrywek i życia nocnego, a także rodzinom z dziećmi ze względu na bogaty program animacji oraz specjalnego menu dla dzieci.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w zadbanym ogrodzie, blisko centrum kurortu Złote Piaski i aquaparku Aquapolis, niedaleko pięknej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza
    • bogaty program zajęć sportowo rekreacyjnych, zjeżdżalnie przy basenie dla dzieci, centrum SPA
    • rozbudowana opcja wyżywienia w ramach opcji ultra all inclusive, wi fi i wstęp do SPA gratis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Złote Piaski

    Kategoryzacja hotelu

    kat lokalna 4* kat. Exim Tours 4*

    Położenie

    - ok. 350 m od plaży - ok. 350 m od centrum Złotych Piasków, sklepy i restauracje w pobliżu - ok. 130 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta i szeroka - leżaki i parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon, internet (płatny), sejf (płatny) - mini bar (bezpłatnie butelka wody codziennie) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Rodzinny - przestronniejszy, wyposażenie jak w standardzie

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatne - basen zewnętrzny, basen kryty, leżaki i parasole przy basenie - sauna, łaźnia turecka, fitness, aerobik - tenis stołowy, boccia, rzutki, szachy - mini piłka nożna, siatkówka - dzienny i wieczorny program animacyjny Płatne - spa, masaże - bilard, bowling - sporty wodne na plaży  

    Dla dzieci

    - mini klub, plac zabaw - basen ze zjeżdżalnią - mini bufet

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lody, lekkie przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30 - 23:00.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - lobby bar, bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - hotel otwarty w 2003 r., dysponuje 273 pokojami - Wi Fi w lobby (bezpłatne) - fryzjer, sklepy, sala konferencyjna - www.atlashotel.bg

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Atlas
    Filmy hotelu Atlas:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Atlas
    https://youtu.be/8xPttdBF2io
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Atlas

    4.0
    polecam

    Jak dla nas hotel Atlas ma idealna lokalizację, wychodzi się przed hotel i już jest promenada. Blisko tez do plaży, pokoje są czyste i duże. Jedzenie ok , chociaż zawsze można coś ulepszyć. Ceny na mieście są niskie, więc można posmakować lokalnych specjałów.

    POLECAM:
    singlom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.0
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      4.1
    • Hotel
      4
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.3
    • Obsługa
      4.2
    HolidayCheck
    Ocena Atlas:
    4 / 6

    Best choice in Golden Sands 2008-06-24
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      3.5

    5.6
    Dobry hotel, dobra cena 2008-09-06
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo miły hotel. Polecam zwłaszcza pokoje rodzinne - apartamenty. Są bardzo przestronne, mają dwie...
    więcej

    5.4
    Wspniałe miejsce na rodzinne wakacje 2008-09-20
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Świetnie usytuowany czterogwiazdkowy hotel idealny na rodzinne wakacje. Bardzo miła obsługa, zwłaszc...
    więcej

    5.5
    Najlepszy hotel w bułgarii! 2009-01-24
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Polecam! 2009-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Znakomity hotel, ale trochę zimne morze 2009-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Paweł, wiek 30 lat pobyt z dzieckiem 2010-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel w dobrym położeniu w centrum,blisko do plazy,mnóstwo sklepików,barów.Pokoje czyste codziennie ...
    więcej

    5.1
    Ocena 2012-05-15
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Hotel Atlas - rewelacja 2013-07-25
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel i atmosfera w nim rewelacja. Obsługa fantastyczna, bardzo mili, uczynni, troszczą się o każdeg...
    więcej

    6.0
    Świetny hotel w Złotych Piaskach. Polecam! 2014-07-22
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hotel Atlas jest czystym, zadbanym i świetnie położonym miejscem. Polecam każdemu kto chce spędzić w...
    więcej

    5.7
    Nie polecam! 2014-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      1.3
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      2.5

    Hotel usytuowany blisko ulicy z głośnymi dyskotekami. Polecany tylko dla osób młodych, szukających w...
    więcej

    2.8
    Bardzo dobre wakacje rodzinne! 2014-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel godny polecenia! 2014-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.0

    Hotel naprawdę godny polecenia! Dosyć duży, a mimo to nie było tłoku w basenie czy też w restauracji...
    więcej

    5.6
    Atlas 2014-11-05
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Bardzo fajne miejsce 2015-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      4.3

    Polecam ten hotel dla osób aktywnych nocą, ponieważ zlokalizowany jest w samym centrum miasteczka. P...
    więcej

    4.7
    Hotel Atlas i jego uroki 2015-07-31
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      2.0

    2.8
    Hotel 3 gwiazdkowy 2015-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Bardzo polecam! 2016-05-24
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Fatalny hotel- Ostrzegam! 2016-08-29
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      1.0

    2.2
    Całkiem przyzwoity w niezłej cenie. 2017-06-20
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.0
    Polecam :) 2017-08-19
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Animation są Najlepsi na Świecie 2017-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Pokój bardzo kiepski 2017-10-23
    Szczegóły oceny hotelu Atlas:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    4.0

    Atlas - możliwości zakwaterowania:

    Family Room
    standard dbl
    Apartment Balkon
    Studio Balkon
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Single mit Kind Balkon
    Doppelzimmer Balkon
    Doppelzi Balkon Sparpreis
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Einzelzimmer Balkon
    Familienunterbri. in 2 DZ
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Jednolůžkový pokoj

    Atlas - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Atlas? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00