Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
  • Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera), Rodos
1 / 30
Udogodnienia hotelu Sunshine Rhodes (ex Club Calimera)
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera)
star 4

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Sunshine Rhodes (ex Club Calimera):
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sunshine Rhodes (ex Club Calimera):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 października 2018

Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera) w ofercie Biura podróży:

Grecos Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko miejscowości Ialyssos, blisko Starego Miasta w Rodos Town, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • pokoje rodzinne, bogaty program animacyjny
  • opcja All Inclusive Plus, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

Grecja/Rodos/Ialyssos

Warto podkreślić

- Przy plaży - Minizjeżdżalnie wodne - Pokoje rodzinne - Blisko Starego Miasta Rodos - Bogaty program animacyjny - Kategoria lokalna 4*

Okiem Grecosa

Hotel położony jest przy długiej plaży z cudownymi widokami na wybrzeże. Sporty wodne i długie plaże są magnesem dla miłośników wypoczynku. Dodatkowych wrażeń dostarczy miasto Rodos z życiem nocnym i licznymi zabytkami.

Położenie

• przy morzu • w pobliżu bary, restauracje i sklepy • przystanek autobusowy ok. 700 m • miasto Rodos ok. 7 km • lotnisko ok. 8 km

Plaża

• bezpośrednio przy hotelu • długa, kamienisto-piaszczysta • łagodne, kamieniste wejście do wody • leżaki i parasole (bezpłatne) • ręczniki plażowe (kaucja)

Hotel

• budynek główny i 8 bocznych • recepcja 24 h, windy • 2 restauracje - główna i a la carte (kuchnia śródziemnomorska) • 4 bary, w lobby i przy basenie • kącik TV-SAT • Wi-Fi w lobby (bezpłatne) • szybki Internet w wyznaczonych strefach (płatny) • parking, minimarket • 405 pokoi, kategoria lokalna 4*

Pokoje

Standard • 2-3 os. (ok. 26 m2) • dostawka dla 3. osoby • klimatyzacja centralna (bezpłatna 01.06-30.09) • TV-SAT, telefon, lodówka, Wi-Fi (płatny) • sejf (bezpłatny) • łazienka - wanna/prysznic, suszarka • balkon lub taras • widok na morze za dopłatą Rodzinny • 2-4 os. (ok. 37 m2) • dostawka dla 3. i 4. osoby; jako 4. osoba wyłącznie dziecko (2-13 lat) • dwa pokoje oddzielone drzwiami • wyposażony jak pokój standard

Wyżywienie

• All Inclusive Plus • do kolacji obowiązuje strój formalny

All inclusive Plus

• śniadanie, lunch i kolacja - bufet • przekąski, owoce, lody, kawa, herbata, ciastka (w wyznaczonych godzinach i barach) • raz na pobyt kolacja w restauracji a la carte • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych barach (09.00-01.00)

Pełen relaks

Bezpłatnie • 4 baseny ze słodką wodą • leżaki i parasole przy basenach • 2 korty tenisowe, minigolf, łucznictwo • tenis stołowy, siatkówka plażowa • rzutki, aerobik, aqua aerobik • piłka wodna, sauna, program animacyjny • muzyka na żywo • animacje hotelowe Odpłatnie • salon piękności • pakiet GRECOS ACTIVE by Ewa Chodakowska (15.06-13.09)

Dla dzieci

• łóżeczka dla niemowląt • 2 baseny i brodzik, 2 minizjeżdżalnie • animacja, miniklub, plac zabaw • menu dla dzieci (wymagana wcześniejsza rezerwacja) • krzesełka w restauracji • opiekunka (odpłatnie)

CENA OBEJMUJE

przelot samolotem Polska - Grecja - Polska, opłatę lotniskową, opłatę za wylot z lotniska lokalnego, noclegi, wyżywienie, opiekę rezydenta, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, ubezpieczenie podstawowe T.U. EUROPA (15 000 EUR), NNW (3 000 EUR) i bagażu (300 EUR).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Grecos Holiday, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Grecji. Na sukces Grecos Holiday pracuje zespół profesjonalistów, dla których Grecja to nie tylko destynacja turystyczna, ale także pasja i sposób na życie. Biuro ma w swojej ofercie aż osiemnaście najpiękniejszych greckich miejsc wakacyjnych wybranych przez znawców Grecji. Najważniejsze z nich to Kreta, Rodos, Peloponez, Kos i Zakhyntos. Jednak coraz częściej polscy turyści wybierają mniej komercyjne, bardziej kameralne, greckie wyspy takie ja: Skiathos, Skopelos, Kefalonię, Ios czy Mykonos.

Oprócz Grecji biuro podróży Grecos Holiday oferuje wypoczynek na hiszpańskiej Majorce, a także jako całkowitą nowość proponuje wakacje na słonecznym Cyprze. Także w tych dwóch destynacjach ma do dyspozycji światną, sprawdzoną i cenioną przez klientów bazę hotelową umożliwiającą wypoczynek na najwyższym poziomie. Propozycje wycieczek all inclusive tego biura podrózy zawsze cieszą się ogromną popularnością.

Grecos Holiday to również doświadczony organizator interesujących wycieczek objazdowych. Dzięki doskonałej znajomości regionu, wykwalifikowanym pilotom i przewodnikom oraz wzorowo przebiegającej współpracy z Grecką Narodową Organizacją Turystyczną, Grecos Holiday zapewnia najwyższy poziom świadczonych usług i niezapomniane wrażenia z wakacji.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko miejscowości Ialyssos, blisko Starego Miasta w Rodos Town, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • pokoje rodzinne, bogaty program animacyjny
  • opcja All Inclusive Plus, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4.5

Region

Grecja/Rodos/Ialyssos

Opinia 7islands

Hotel jest idealną opcją dla tych, którzy nie znoszą nudy. Najmłodsi oprócz basenów mają do dyspozycji placu zabaw i miniklub z programem dostosowanych do wieku zajęć. Kilka razy w tygodniu w hotelu organizowane są kulinarne wieczory tematyczne. Bliskość plaży zachęca do kąpieli i uprawiania sportów wodnych. Można również korzystać z hotelowego kompleksu basenów ze zjeżdżalniami dla dzieci.

Położenie

Na północno- zachodnim wybrzeżu, w miejscowości Ialyssos, ok. 800 m od jej centrum, gdzie znajdują się bary, restauracje i sklepy, ok. 7 km od stolicy Rodos, ok. 8 km od lotniska.

Plaża

Bezpośrednio przy hotelu, piaszczysto-żwirowa, stromo opadająca do morza. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks hotelowy otoczony bujnym i zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 restauracje ? la carte (grecka, włoska), 2 bary (w tym 1 przy basenie. Odpłatnie: Internet Wi-Fi w lobby. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 405 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są klimatyzację (dostępna od czerwca do września), telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, Internet Wi-Fi. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki rodzinne z możliwością 2 dostawek (pokój dzienny i sypialnia), rodzinne jednoosobowe z widokiem na morze z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-11:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Możliwość skorzystania raz w trakcie pobytu z kolacji w restauracjach ? la carte (19:00-21:30, wymagana wcześniejsza rezerwacja). W godzinach 12:30-16:00 dostępne są przekąski, natomiast w godzinach 17:00-18:00 serwowane są kawa, herbata i ciastka. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w wybranych barach w godzinach 09:00-01:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), siłownia na świeżym powietrzu, animacje dzienne i wieczorne, sauna, 2 korty tenisowe, mini golf, tenis stołowy, siatkówka plażowa. Odpłatnie: masaże, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki, zjeżdżalnie dla dzieci, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie).

Kontakt do hotelu

www.sunshinevacationclubs.com / Tel.: 00 30 224 109 24 11

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko miejscowości Ialyssos, blisko Starego Miasta w Rodos Town, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • pokoje rodzinne, bogaty program animacyjny
  • opcja All Inclusive Plus, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Rodos Liczne atrakcje zarówno dla dorosłych jak i dla najmłodszych, położenie bezpośrednio przy długiej plaży, a także możliwość uprawiania sportów wodnych, to wszystko sprawia, że hotel jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które nie lubią nudy.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1970 r. Odnowiony w latach 2014/2015 Na terenie znajduje się restauracja główna, 2 restauracje a'la carte, 5 barów, sejf w recepcji (bezpłatny), 2 baseny odkryte (1 dla dorosłych, 1 brodzik dla dzieci). Program animacyjny dla dzieci i dorosłych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis 2. dziecko do 14 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

Bezpośrednio przy hotelu, wydzielona część plaży publicznej, piaszczysto-żwirowa, 600 m długości. Parasole, leżaki - bezpłatne, ręczniki plażowe - depozyt.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną (bezpłatna, działa od czerwca do września), sejf (bezpłatny), TV, telefon, lodówkę (bezpłatna), prysznic lub wanna, WC, balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym i 8 budynkach bocznych: pokoje standardowe bez widoku na morze dla max 3 os. , pokoje standardowe z widokiem na morze dla max 3 os. , pokoje rodzinne bez widoku na morze dla max 4 os. , pokoje rodzinne z widokiem na morze dla max 4 os. , pokoje rodzinne z widokiem na basen dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja główna, 2 restauracje a'la carte, 5 barów (m.in. bar z przekąskami) All Inclusive (09:00-01:00) Formuła zawiera:śniadania (07:00-10:00), późne śniadanie (10:00-11:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (19:00-21:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski w godzinach 12:30-16:00 w barze z przekąskami, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe - w trakcie pobytu jedna wizyta w wybranej restauracji gratis. Wymagana rezerwacja.grecka i włoska

z myślą o dzieciach

animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, brodzik, 2 zjeżdżalnie wodne, opiekunka (na życzenie, płatna), plac zabaw menu w restauracji, krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

tenis stołowy, szachy, rzutki, mini golf , aerobik, siatkówka, mini boisko do piłki nożnej, siatkówka plażowa, animacje, 2 korty tenisowe, piłki i rakiety do tenisa, sauna

płatne

masaż, bilard, lekcje tenisa (na życzenie), sporty wodne na plaży (zewnętrzna firma)

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:00

usługi dostępne w hotelu

Przy plaży Tenis Mini Klub


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko miejscowości Ialyssos, blisko Starego Miasta w Rodos Town, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • pokoje rodzinne, bogaty program animacyjny
  • opcja All Inclusive Plus, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany na północno-zachodnim wybrzeżu, w  miejscowości Lalyssos słynącej nie tylko z dobrych warunków do uprawiania windsurfingu, lecz także z wakacyjnej atmosfery. Oddalony ok. 800m od centrum miejscowości, ok. 7km od centrum miasta Rodos i ok. 8km od lotniska.

PLAŻA

Przy hotelu, piaszczysto-żwirowa ze stromym zejściem do morza. Leżaki i parasole bezpłatnie; ręczniki plażowe za kaucją.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Kompleks hotelowy otoczony bujnym i zadbanym ogrodem, składa się z budynku głównego oraz 8 bocznych. Częściowo odnowiony w 2015r. Idealne miejsce na rodzinne i aktywne wakacje.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, lobby, windy, kącik TV, mini market, salon piękności, wypożyczalnia rowerów, wypożyczalnia samochodów. Hotel akceptuje karty Visa i MasterCard. Restauracje i bary: restauracja główna, 4 bary, 2 restauracje á la carte.

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą oraz bezpłatne Wi-Fi w lobby.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: 4 baseny zewnętrzne ze słodką wodą, leżaki i parasole przy basenie, taras słoneczny, minigolf, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, aerobik, program animacyjny. Odpłatnie: masaże, zabiegi kosmetyczne, sporty wodne przy plaży.

DLA DZIECI

2 brodziki, 2 małe zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub (czynny w określonych godzinach, 4-12 lat), wysokie krzesła w restauracji, opiekunka za opłatą i na życzenie, łóżeczko dla dzieci do 2 lat na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 373 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard Land View lub Sea View: ok. 26m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania maks. 2+1. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa rozkładana, łazienka (prysznic/wanna, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja (czynna sezonowo), TV, telefon, sejf (bezpłatnie), lodówka, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10.00-00.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

www.sunshinevacationclubs.com

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Grecjii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

CENA

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy , transfer lotnisko - hotel - lotnisko /nie dotyczy ofert z dojazdem własnym/; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej kategorii. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych kategorii lotniczych, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko miejscowości Ialyssos, blisko Starego Miasta w Rodos Town, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • pokoje rodzinne, bogaty program animacyjny
  • opcja All Inclusive Plus, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF 4*

KATEGORIA GRECKA

****

Położenie

Hotel położony bezpośrednio przy żwirkowej plaży, 7 km od miasta Rodos, 8 km od lotniska, 50 metrów od najbliższego przystanku autobusowego, w pobliżu promenada z licznymi barami, restauracjami i sklepami.

HOTEL OFERUJE

Wybudowany w 1970 roku, ostatni remont miał miejsce w 2008 roku. Do dyspozycji Gości - recepcja czynna całą dobę, bar, 3 restauracje, pralnia, kafejka internetowa (dodatkowo płatna), mini market, jubiler, parking, wypożyczalnia samochodów, fryzjer, kosmetyczka, salon masażu oraz sauna.

POKOJE

Hotel posiada 371 pokoi (268 pokoi standardowych oraz 103 pokoje rodzinne) rozmieszczonych w 7 budynkach. Wszystkie standardowo urządzone wyposażone są w - klimatyzację, telefon, TV- sat, lodówkę, sejf, łazienkę z prysznicem, każdy posiada balkon lub taras. Sprzątanie pokoi oraz wymiana ręczników odbywa się 6 razy w tygodniu, wymiana pościeli: dwa razy w tygodniu.

Wyżywienie

Hotel oferuje opcję All inclusive - śniadania w godzinach 07.00-10.30, obiady w godzinach 12.30-14.30 oraz kolację w godzinach 19.00-21.30, posiłki w formie bufetu w restauracji Dionissos. Resataucje a'la carte Taverna Zorbas oraz Mamma Mia, dostępne są w godzinach 19.00-21.30, konieczna wcześniejsza rezerwacja. Przekąski wydawane są w godzinach 12.30-16.00, kawa i ciastka w godzinach 17.00-18.00. Napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe rodzimej produkcji dostępne są w wyznaczonych barach w godzinach 09.00-01.00. Dodatkowo płatne - alkohole importowane, posiłki w restauracjach a'la carte.

SPORT I ROZRYWKA

Hotel bezpłatnie udostępnia Gościom - animację, gry na plaży, Baccia, wieczorki greckie, muzykę na żywo 2 razy w tygodniu, wczesną gimnastykę, łucznictwo, waterpolo, aerobik. Sauna, rzutki, tenis stołowy, mini golf, aqua-aerobik, korty tenisowe oraz siatkówkę plażową. Za dodatkową opłatą - wypożyczalnia samochodów, motorów, rowerów, sporty wodne przy plaży. W odległości 1 km znajduję się szkoła windsurfingu i kite surfingu, w odległości 15 km znajduję się szkoła nurkowania (1 lekcja w basenie gratis)

DZIECI

Dla najmłodszych hotel proponuje - plac zabaw, basen, animacje, mini klub oraz krzesełka w restauracji.

NASZYM ZDANIEM

Doskonała propozycja zarówno dla rodzin z dziećmi jak i osób ceniących sobie spędzanie wakacji w miłej atmosferze. Dzięki doskonałej lokalizacji (w pobliżu promenada z licznymi barami, restauracjami i sklepami ) każdy znajdzie tu coś dla siebie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko miejscowości Ialyssos, blisko Starego Miasta w Rodos Town, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • pokoje rodzinne, bogaty program animacyjny
  • opcja All Inclusive Plus, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Rodos, Grecja

Opis hotelu

Polozony naprzeciwko plazy kurort “all inclusive" w centrum Ialyssos, 7 km. od miasta Rodos.

Sunshine Rhodes to kurort “all inclusive" przy plazy Ialyssos, 800 m od sklepów i restauracji, z latwym dostepem do pobliskich osrodków Trianda i Ixia. 7 km od historycznego centrum miasta Rodos, latwo dostepnego nadmorska droga.

Udogodnienia i serwis: recepcja, windy, mini market, kacik internetowy (brak WiFi, dodatkowo platny), sala TV, hol muzyczny, koktajl bar, kilka restauracji, grecka tawerna, strefa basenowa z barem basenowym, taras sloneczny z lezakami i parasolami (ograniczona ilosc), odkryty baseny i basen dla dzieci. Ponad to: salon pieknosci/ fryzjer (po umówieniu, nieczynny w niedziele), spa z masazami, sauna, oferta sportowa: silownia, korty tenisowe, tenis stolowy, rzutki, siatkówka plazowa, aerobik, lekcje nurkowania (dodatkowo platne). Hotel oferuje dla dzieci: plac zabaw, klub dla dzieci (w szczycie sezonu), kino na swiezym powietrzu, program animacyjny i widowiska wieczorne (w szczycie sezonu).

W pokojach znajduje sie klimatyzacja, TV, telefon, mini lodówka, balkon lub taras, lazienka z wanna/ prysznicem i suszarka do wlosów.

**Klimatyzacja dziala od czerwca do konca wrzesnia (dodatkowo platna).**

**W sklad pakietu All inclusive wchodza: wszystkie posilki (sniadanie, lunch, obiad i przekaski) i drinki w czasie posilków: napoje, piwo, wino, woda i drinki alkoholowe, wszystkie lokalnych marek.

Napoje sa podawane od rana do póznego wieczora (w przyblizeniu do 22.-24.00).

Godziny otwarcia moga byc rózne w róznych hotelach.

W niektórych hotelach dostepny jest program sportowy.**

Adres: 1 Rapti Square, 85101 Ialyssos, Rhodes, Grecja.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja niedaleko miejscowości Ialyssos, blisko Starego Miasta w Rodos Town, przy plaży, z łagodnym zejściem do morza, leżaki i parasole na plaży bezpłatne
  • pokoje rodzinne, bogaty program animacyjny
  • opcja All Inclusive Plus, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RODOS/GRECJA

Do dyspozycji gości

• recepcja • windy • kącik TV • bar • restauracja główna z tarasem • włoska restauracja a la carte  • basen zewnętrzny (woda słodka) • 3 baseny relaksacyjne (woda słodka) • taras słoneczny • ogród

Wyposażenie

• Wi-Fi (o niskiej prędkości, w lobby, w cenie) • leżaki, parasole (przy basenie i na plaży, w cenie) • ręczniki (za kaucją ok. 10 €)

Dodatkowe udogodnienia

• minimarket • parking

Karty

Visa, MasterCard, American Express, Diners

Liczba pokojów

405

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

• wydzielony brodzik dla dzieci • 2 baseny dla dzieci • 2 zjeżdżalnie dla dzieci • wielojęzyczny miniklub dla dzieci w wieku 4-11 lat  • klub dla nastolatków (w wieku 12-16 lat, czynny w sezonie głównym) • plac zabaw • menu dla dzieci (min. 10 dzieci, po wcześniejszej rezerwacji dzień przed, 19.00-20) • łóżeczka dla niemowląt (w cenie) • opieka nad dzieckiem (na zapytanie, płatna)

Sport i wellness

W cenie • minigolf • łucznictwo • aerobik • gimnastyka w wodzie • piłka wodna • siatkówka plażowa • 1 demonstracyjna lekcja nurkowania w basenie • sauna • • minigolf • tenis stołowy • kort do piłki nożnej (5x5) • szachy w ogrodzie • 2 korty tenisowe

Płatne  • masaże • zabiegi kosmetyczne • rowery górskie (konieczna rezerwacja) • sporty wodne (w ofercie firm zewnętrznych)

Rozrywka

• międzynarodowy program animacyjny (w ciągu dnia) • wieczorny program animacyjny • wieczorek grecki • muzyka na żywo (2 razy w tyg.) • przedstawienia (w zależności od warunków pogodowych) 

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 2 os. • ok. 27 m2 • widok na ląd • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 45 m2 • widok na ląd • dodatkowa sypialnia • pokój dzienno-sypialny z 2 sofami • dodatkowa sypialnia • łazienka • wanna lub prysznic • WC • klimatyzacja (od czerwca do września) • sejf • mała lodówka • suszarka • Wi-Fi (płatne) • 2 TV sat LCD • telefon • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 33 m2 • widok na morze • klimatyzacja (od czerwca do września) • sejf • mała lodówka • suszarka • Wi-Fi (płatne) • TV sat. • tel. • łazienka • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 45 m2 • ograniczony widok na morze • dodatkowa sypialnia • pokój dzienno-sypialny z 2 sofami • dodatkowa sypialnia • łazienka • wanna lub prysznic • WC • klimatyzacja (od czerwca do września) • sejf • mała lodówka • suszarka • Wi-Fi (płatne) • 2 TV sat. LCD • telefon • balkon lub taras

Pokój rodzinny z widokiem na basen FZX2

• 2-4 os. • ok. 45 m2 • widok na basen • nowy budynek • dodatkowa sypialnia oddzielona drzwiami przesuwnymi • w nowym budynku (budowany 2014/15) • pokój dzienno-sypialny z 2 rozkładanymi sofami i sypialnia oddzielona przesuwanymi drzwiami • łazienka z prysznicem • WC • klimatyzacja (od czerwca do września) • sejf • mała lodówka • suszarka • Wi-Fi (płatne) • 2 TV sat. LCD • telefon • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 27 m2 • widok na ląd • klimatyzacja (od czerwca do września) • sejf • mała lodówka • suszarka • Wi-Fi (płatne) • TV sat. • telefon • łazienka • wanna lub prysznic • WC • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • wczesne śniadanie (6.00-7.00, na zapytanie, przy liczbie min.30 gości) • śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.00-21.30) w formie bufetu • show cooking • śniadanie dla śpiochów (10.00-11.00) • wieczory tematyczne (kilka razy w tygodniu) • kolacja w restauracji a la carte (raz na pobyt w cenie, konieczna rezerwacja, min. 30 gości) • lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (9.00-01.00) • przekąski (12.30-16.00) • kawa, herbata i ciastka (17.00-18.00)

Dodatkowe informacje • wymagany odpowiedni strój do kolacji (długie spodnie u panów)


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Club Calimera Sunshine Rhodes to hotel usytuowany przy długiej plaży, blisko stolicy wyspy Rodos - Rodos Town. Polecamy zarówno miłośnikom plażowania, jak i rozrywek i życia nocnego ze względu na dużą ilość barów, tawern i klubów. Hotel rekomendujemy także dla aktywnych osób oraz tym, którzy pragną odkrywać uroki wyspy Rodos.


Mapa Hotelu Sunshine Rhodes (ex Club Calimera)
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja

Opinie o Hotelu Sunshine Rhodes (ex Club Calimera)

Hotel Sunshine to całkiem spory teren, dużo budynków, basenów, różnych atrakcji sportowych, animacji, zajęć dla dzieci. Ogólnie ok. Standard 4* ze względu na te atrakcje jest ok, ale widać miejscami, że hotel ma już swoje lata. stopniowo jest odnawiany. jeśli zależy Wam na plaży to tutaj dzieci za bardzo się nie pobawią bo plaża jest kamienista, raczej baseny i teren hotelowy. pokój jak dla mnie ok, był przestronny i czysty. lokalizacja super bo blisko do fantastycznego miasta Rodos!! a tu oprócz magicznej starówki mnóstwo tawern, sklepów, disco!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.3

Sunshine Rhodes (ex Club Calimera) - możliwości zakwaterowania:

wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
2+1 Standard
2+1 Standard s výhledem na moře
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wariant ekonomiczny wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokój standard
Pokój standard widok na morze
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój 1 os. standard

Sunshine Rhodes (ex Club Calimera) - Możliwości wyżywienia:


Sunshine Rhodes (ex Club Calimera) - miasta wylotu:


Sunshine Rhodes (ex Club Calimera) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sunshine Rhodes (ex Club Calimera)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00