cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
  • Hotel Berlin Golden Beach, Bułgaria
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
10.06 - 17.06
już od 1781 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
13.09 - 20.09
już od 1643 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Berlin Golden Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Berlin Golden Beach

Bułgaria
Ocena hotelu Berlin Golden Beach:
4.5 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Berlin Golden Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 czerwca 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 13 września 2022
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Hotel Berlin Golden Beach w ofercie Biura podróży:

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Kompleks dwóch budynków hotelowych - rozłożystego 5-piętrowego i wysokiego 11-piętrowego (tuż po generalnym remoncie w 2008 r.); usytuowany w północnej części miejscowości, bezpośrednio przy piaszczystej plaży i nadmorskiej promenadzie wiodącej przez cały kurort z jego niezliczonymi atrakcjami: tętniącymi życiem restauracjami, kawiarniami i sklepikami. Niespotykana w Złotych Piaskach, prywatna hotelowa plaża jest dostępna o każdej porze dnia i nocy! Hotel jest częścią znanej z dobrej jakości usług, sieci hotelowej LTI.

 

Pokoje

Wygodne pokoje 2- osobowe z jedną dostawką (możliwość rezerwacji pokoju 2+2 z łóżkiem piętrowym - za dopłatą; łóżeczko dla niemowląt - bezpłatnie) z klimatyzacją, telefonem, TV Sat, mini-barem (za opłatą), łazienkę z prysznicem lub wanną (suszarka do włosów) i balkon. Pokoje z widokiem na park, widok na morze dodatkowo płatny przy rezerwacji.

 

Do dyspozycji gości:

24- godz. recepcja, kantor, sejf (płatny), sklep, fryzjer, pralnia oraz pokój bagażowy. W lobby bezpłatny Internet WI-FI oraz kącik internetowy (płatny). Ponadto w hotelu: restauracja główna z tarasem, restauracja a’la carte, lobby bar oraz bar przy basenie. Dostępny basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci i widokiem na morze, a także basen wewnętrzny - oba baseny ze słodką wodą. Leżaki i parasole przy basenach i na plaży bezpłatne. Ręczniki plażowe bezpłatne (depozyt). Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard;

 

Wyżywienie

 

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, dla chętnych możliwość dokupienia All Inclusive: śniadanie (07.00-10.00) , lunch (12.00-14.00) i kolacje (18.00-21.00) w formie bufetu serwowane w restauracji głównej. Organizowane są wieczory tematyczne z kuchnią włoską, hiszpańską itp. Raz w trakcie pobytu możliwość zamówienia kolacji w restauracji a’la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Popołudniowe przekąski (15.00-17.00) z herbatą, kawą i ciastkami. W barach na terenie hotelu serwowane są lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10.00-23.00).

 

Program animacyjny i sportowy

Przy basenie bezpłatnie, m.in. siatkówka plażowa, rzutki, poranna gimnastyka, aqua aerobik; tenis stołowy, centrum fitness oraz wieczorny show i mini disco dla dzieci oraz plac zabaw i mini club. Za opłatą: bilard, masaże, sauna, salon kosmetyczny, korty tenisowe ( w hotelu Lti Berlin Green Park)


Nadzwyczajna lokalizacja przy plaży sprawia, że wypoczynek w tym hotelu jest wyjątkowy i niepowtarzalny! Szczególnie dedykowany rodzinom z dziećmi oraz wszystkim preferującym nieograniczoną swobodę pobytu w kurorcie!

 

Cena zawiera:

  • przelot samolotem czarterowym
  • transfer lotnisko-hotel-lotnisko
  • zakwaterowanie
  • wyżywienie
  • opiekę pilota
  • ubepzieczenie KL, NNW
  • opłaty lotniskowe i paliwowe

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Złote Piaski

Kategoryzacja hotelu

Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna 4*

Położenie

- przy plaży (przejście przez nadmorską promenadę) - ok. 2,5 km od centrum Złotych Piasków - ok. 30 km od portu lotniczego w Varnie

Plaża

- wydzielona część hotelowa na publicznej plaży - szeroka i piaszczysta - 2 leżaki i parasol na pokój (bezpłatnie) - materace (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 26 m2 - klimatyzacja centralna - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf i mini bar (płatne) - łazienka (WC wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen - parasole i leżaki przy basenie - ręczniki basenowe (depozyt) - taras słoneczny z widokiem na morze - tenis stołowy, rzutki, boccia - siatkówka plażowa, gimnastyka wodna - programy animacyjne Płatne - bilard - masaże - korty tenisowe w hotelu Berlin Green Park - sporty wodne na plaży  

Dla dzieci

- brodzik ze zjeżdżalnią, mini klub, animacje - menu dla dzieci  i wysokie krzesełka w restauracjach

Wyżywienie

All Inclusive Gold: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski i lody w ciągu dnia, nocna przekąska. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są 24 h w wybranych barach. Raz na pobyt restauracja a'la carte bezpłatnie, wymagana rezerwacja. Bar na plaży funkcjonuje w opcji All Inclusieve.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - lobby bar - bar na tarasie przy basenie - bar na plaży

Dodatkowe informacje

- obiekt otwarty w 2001 roku, wyremontowany w 2015 roku, dysponuje 264 pokojami - internet Wi-Fi w większości miejsc publicznych i na plaży (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - kantor, fryzjer, sklep - www.hotelberlin.bg

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis hotelu:

Całkowicie odnowiony w 2000 roku 4.gwiazdkowy kompleks składa się z dwóch budynków - 5 i 11 piętrowego. W sumie posiada 265 pokoi i suitów nowocześnie i funkcjonalnie wyposażonych w klimatyzację, telewizję satelitarną, telefon, mini bar oraz balkon. Na terenie obiektu goście mają do dyspozycji 2 restauracje, 3 bary oraz odkryty i kryty basen z ciepłą i mineralizowaną wodą. W hotelu znajduje się także centrum urody - z sauna, fitness clubem oraz szeregiem masaży i zabiegów kosmetycznych, a także centrum biznesowe z salami konferencyjnymi dla 15 do 100 osób. Hotel położony jest wzdłuż promenady dzielącej kompleks od złotej i piaszczystej plaży.

Plaża:

piaszczysta, publiczna, leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Położenie:

Odległość od lokalnego centrum:  100m.

Do dyspozycji gości:

recepcja, restauracja, restauracja a la carte, lobby bar, bar przy basenie, koktajl bar, sklepy z pamiątkami, kantor wymiany walut, internet, basen, basen kryty, fryzjer, business center, sala konferencyjna, sejf, centrum urody.

Opis pokoi:

klimatyzacja, telefon, telewizja satelitarna, radio, mini bar, łazienka z prysznicem lub wanną, balkon.


Sport i rozrywka:

sauna, fitness club, masaż, aromaterapia.


Dla dzieci:

plac zabaw, basen.

Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

Cena obejmuje:

  • przelot,
  • hotel,
  • transfery,
  • wyżywienie
  • podatek VAT,
  • opiekę polskiego rezydenta.

Cena nie obejmuje:

  • opłat lotniskowych i paliwowych
  • obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Orbis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

ZŁOTE PIASKI - perła bułgarskiej Riwiery, położona ok. 16 km na północ od Warny. Kurort słynie z łagodnego klimatu, szerokich, piaszczystych plaż oraz czystego błękitnego morza, jest to rejon ekologicznie czysty. Niewątpliwą atrakcją są źródła wód mineralnych. Dziesiątki hoteli są rozrzucone pośród unikatowego parku. Do większości hoteli jest dojście schodkami. Pomiędzy hotelami kursuje turystyczna kolejka chu-chu. Infrastruktura kurortu jest doskonale rozwinięta, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Na smakoszy czekają liczne ludowe tawerny, restauracje, pizzerie, kawiarnie. Na miłośników sportu czekają tereny sportowe o europejskim standardzie: korty tenisowe, kręgielnie, minigolf itp.

 

Hotel Park Hotel Golden Beach**** - Złote Piaski

 

Położenie:

około 400 m od morza (plaża piaszczysta) w północnej części kurortu w parku, na wzniesieniu (zejście do plaży po schodkach), wybudowany w 2004 roku, z dala od klubów nocnych i restauracji (do centrum kurortu ok. 700 m), oferuje bogate możliwości spędzenia wolnego czasu, daje możliwość korzystania z atrakcji w kurorcie, a jednocześnie zapewnia ciszę i spokój;

 

Hotel:

posiada: 9 pięter i 234 pokoje, klimatyzowaną restaurację, lobby bar, bar, sklepy, salon fryzjersko-kosmetyczny, punkt wymiany walut na recepcji, klub zdrowotny z częścią SPA, 3 sale konferencyjne, 5 wind;

 

Pokoje:

2-os. z łazienką (suszarka, wanna lub prysznic), klimatyzacja centralna indywidualnie sterowana, telefon, TV, balkon, płatny mini-bar i sejf; lub pokoje 3-os. (dla minimum 3 osób) z możliwością dostawki dla dziecka do 12 lat, wyposażenie jak w pokoju standardowym lub 2-os. pokoje typu apartamentowego (maksymalnie dla 2 dorosłych i 2 dzieci do 12 lat) składające się z pokoju dziennego (sofa dla 2 osób,stolik, krzesła), sypialni (łóżko małżeńskie) o wyposażeniu standardowym;

 

Sport i rozrywka:

basen odkryty (leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), basen kryty z jacuzzi, płatne: siłownia, sauna, masaże, zabiegi lecznicze, programy animacyjne;

 

Wyżywienie:

śniadania i kolacje (bufet); napoje do kolacji płatne dodatkowo;

 

Dla dzieci:

basen i plac zabaw.

 

Informacje dodatkowe:

  • Leżaki do opalania i parasole na plaży są płatne, opłata wynosi około 2.5 EUR za parasol oraz 2.5 EUR za leżak dziennie. W większości hoteli przy basenach leżaki do opalania są bezpłatne.
  • Dziecko (0-2 lata) nie korzystające z oddzielnego miejsca w samolocie oraz oddzielnego łóżka w hotelu bezpłatnie - nie korzysta z usług, (ubezpieczenie gratis).
  •  W Złotych Piaskach baseny odkryte znajdujące się na terenie kurortu są bezpłatnie dostępne dla gości kurortu (w niektórych przypadkach - korzystanie z parasoli i łóżek przy basenach odpłatnie).
  •  Wymiana waluty: 1 BGN = 2.4 PLN; bankomaty przyjmują karty: Cirrus, Maestro, JCB, Visa, MasterCard, American Express. Przy wymianie walut w kantorach wskazane jest zwracanie uwagi na napisy pod tabelą kursów (przeważnie oznaczają prowizję).
  • Różnica czasu między Warszawą i Warną wynosi plus 1 godz.
  • W Bułgarii przeczący ruch głową oznacza potwierdzenie i odwrotnie.

 

Cena obejmuje:

  • Zakwaterowanie.
  • Transport.
  • Wyżywienie: 7/14 śniadań i 7/14 kolacji.
  • Pakiet ubezpieczeniowy.
  • Opiekę rezydenta. Uwaga! Rezydent będzie miał pod opieką turystów zamieszkałych w kilku hotelach.
  • Podatek 7% VAT.

 

Cena nie obejmuje:

  • Opłat lotniskowych - 220 zł przy wylocie z Warszawy, 200 zł przy wylocie z Katowic.
  • Napojów do kolacji.
  • Posiłków i napojów w czasie przelotów (istnieje możliwośc ich zakupu na pokładzie samolotu).

 

Dopłata do pokoju 1-os. - 890 zł/tydzień, 1770 zł/2 tyg.

Stała cena dla dostawki 2-12 lat - 1040 zł/tydz., 1050 zł/2 tyg.

Zniżka dla 2 dziecka 2-12 lat - 510 zł/tydz., 1050 zł/2 tyg.

Zniżka dla dostawki (powyżej 12 lat) - 200 zł/tydz., 420 zł/2 tyg.

 

Specjalna oferta dolotowa do czarterów Centralwings!

Przeloty krajowymi rejsami z Bydgoszczy, Gdańska, Krakowa, Rzeszowa, Szczecina i Wrocławia do Warszawy w cenie:

- 90 zł za przelot w jedną stronę,

- 180 zł za przelot w obie strony.

Ceny nie obejmują opłat portowych i transakcyjnych. Rezerwacja w kasach lotniczych PLL LOT po okazaniu potwierdzenia udziału.

 


Triada

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Golden Beach ****

Położenie

Hotel położony w parku, na wzniesieniu, w północnej części najpopularniejszego kurortu wybrzeża Morza Czarnego – Złotych Piaskach. Oddalony ok. 200 m od piaszczystej, pięknej plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi (ok. 24 BGN/dzień/2 leżaki i parasol, zejście po schodkach). Obiekt oddalony zaledwie 400 m od centrum kurortu pełnego restauracji, barów, pubów i dyskotek, gdzie rozbudowana infrastruktura turystyczna i bogate życie nocne przyciągają Turystów z całego świata (przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu). Od najbliższego aquaparku hotel oddalony ok. 3 km oraz ok. 1 km od pola z mini golfem. Odległość od lotniska ok. 25 km.

Opis hotelu

Elegancki, rodzinny kompleks dysponujący 249 pokojami rozmieszczonymi na 9 piętrach. Do dyspozycji Gości: klimatyzowana restauracja główna (Panów obowiązują długie spodnie i pełne buty podczas kolacji), Lobby Bar, bar przy basenie, kafejka internetowa (ok. 2 BGN/30 min), WiFi w lobby (ok. 5 BGN/dzień, konieczność wykupienia dostępu na cały pobyt), sala konferencyjna, kantor, sklep, fryzjer, kosmetyczka, pralnia, taxi hotelowe, windy. Hotel akceptuje karty kredytowe.

Pokoje

Przestronne i funkcjonalnie urządzone pokoje 2-osobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek. Wyposażone w klimatyzację, TV SAT, telefon, lodówkę z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), sejf (ok. 30 BGN/tydz.), łazienkę z wanną lub prysznicem. Wszystkie pokoje z balkonami, z widokiem na morze.

Sport i rekreacja

2 baseny ułożone kaskadowo (ręczniki plażowe – depozyt ok. 30 BGN), kryty basen, siłownia, jacuzzi, boisko do siatkówki plażowej, bilard (ok. 3 BGN/gra), tenis stołowy, TV w lobby, mini golf (sprzęt – depozyt ok. 40 BGN), piłkarzyki (ok. 3 BGN/gra), profesjonalna grupa animacyjna (w tym osoba polskojęzyczna) organizująca liczne zabawy w ciągu dnia i wieczorne występy typu: musicale, występy folklorystyczne, centrum SPA i wypożyczalnia sprzętów wodnych na plaży (dodatkowo płatne).

Dla dzieci

Brodzik, mini klub, wieczorne mini disco, plac zabaw z huśtawkami i zjeżdżalnią, wysokie krzesła w restauracji, gry i zabawy prowadzone przez polskiego animatora, możliwość zamówienia bezpłatnego łóżeczka dla dzieci do 2 lat, możliwość wynajęcia opiekunki (dodatkowo płatna).

Wyżywienie

Program All Inclusive

• 07:30 – 10:00 śniadanie w restauracji głównej w formie bogatego bufetu, kawa, herbata, woda mineralna gazowana i niegazowana, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych)
• 10:00 – 11:00 przekąski, lody i owoce dostępne w barze przy basenie
• 10:00 – 23:00 lokalne napoje bezalkoholowe typu: cola, fanta, sprite, herbata, kawa, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) i lokalne napoje alkoholowe typu: lane piwo, wino białe i czerwone, wódka, brandy, gin, tequila, rum, whisky oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w Lobby Bar i w barze przy basenie
• 12:00 – 14:00 lunch podany w restauracji głównej w formie bogatego bufetu dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, lokalne napoje bezalkoholowe typu: cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu: wino białe i czerwone, lane piwo, wódka, rakija, whisky, gin
• 15:00 – 17:00 ciepłe i zimne przekąski, lody i owoce dostępne w barze przy basenie
• 18:00 – 21:00 kolacja w restauracji głównej podana w formie bogatego bufetu dań kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, show cooking, lokalne napoje bezalkoholowe typu: cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu: wino białe i czerwone, lane piwo, wódka, rakija, whisky, gin
• 4 razy w tygodniu wieczory tematyczne z kuchnią bułgarską, rosyjską, włoską i wieczór barbecue
• kryty basen, siłownia, jacuzzi, tenis stołowy, dzienny i wieczorny program animacyjny
• parasole i leżaki przy basenie
• opieka polskiego rezydenta

Program

Dzień 1.

Zbiórka na 2 godziny przed wylotem, na lotnisku w hali odlotów, przy stanowisku odpraw SKY CLUB/TRIADA. Wylot samolotem do Varny, powitanie na lotnisku. Transfer do hotelu w okolicach Varny. Zakwaterowanie, nocleg.

 

Dzień 2. Bukareszt – Bran

Śniadanie. Przejazd do Bukaresztu – najpiękniejszego i najważniejszego miasta Rumunii, które niegdyś nazywane było „Paryżem Wschodu”. Posiadający chaotyczną zabudowę Bukareszt, szczyci się wieloma interesującymi zabytkami. Znajdziemy tu śliczne cerkwie, reprezentacyjne gmachy z II połowy XIX w. oraz wiele parków, ogrodów, neoklasycystycznych budowli i innych magicznych miejsc, które oferują niezwykłą rozmaitość wrażeń. Następnie udajemy się autokarem przez miasto, gdzie zwiedzamy wybudowany w latach 80-tych Pałac Parlamentu będący drugim co do wielkości i jednym z najdroższych budynków na świecie. Kolejno przejazd do Bran. Zakwaterowanie w hotelu. Kolacja i nocleg.

 

Dzień 3. Bran – Brasov

Po śniadaniu możliwośc wzięcia udziału w wycieczce fakultatywnej do Pałacu Peles w Sinaia – dawnej rezydencji władców Rumunii. Następnie przejazd i czas wolny w miasteczku Brasov, które jest jednym z najpiękniejszych miast rumuńskich. Położone jest na skraju Kotliny Braszowskiej, u stóp Karpat, na północ od przełęczy Predeal, w miejscu gdzie stykają się Karpaty Wschodnie i Południowe. Będąc tu, warto odwiedzić rynek wraz z zabytkowym późnogotyckim ratuszem z 1420 roku i przylegającą do niego 58-metrową wieżą strażniczą, Cerkiew prawosławną Narodzenia Matki Boskiej z 1896 roku, mury miejskie z bramami, Muzeum Etnograficzne oraz dwa kościoły: św. Bartłomieja i Czarny Kościół, który nazwę swoją zawdzięcza sadzy powstałej w trakcie wielkiego pożaru w 1689 roku. Udając się w dalszą trasę docieramy do kolejnego miasta Bran, słynącego z średniowiecznego zamku położonego w malowniczej dolinie, który został wzniesiony w XIV w. przez królów węgierskich. Zamek reklamowany jest jako obiekt związany z pierwowzorem Drakuli, czemu zawdzięcza swą popularność. Miasteczko Bran posiada niepowtarzalny klimat, który tworzony jest przez piękny zamek, wiejskie typowe domki u jego podnóża oraz rzemieślników sprzedających tradycyjne wyroby. Powrót do hotelu, kolacja i nocleg.

 

Dzień 4. Bran – Balea – Cartisoara

Po śniadaniu przejazd nad polodowcowe jezioro Balea położone w łańcuchu Gór Fogaraskich, przy szosie Transfogarskiej – najwyżej położonej drodze Rumunii (2034 m n.p.m.), budowanej w latach 70-tych za panowania dyktatora Nicolae Ceauşescu. Wokół jeziora znajduje się rezerwat przyrody oraz dwa całoroczne schroniska turystyczne i stacja meteorologiczna. Nad jeziorem w 2005 roku, w sezonie zimowym powstał pierwszy w tej części Europy hotel zimowy z lodu i śniegu. Udając się w dalszą trasę dojeżdżamy do miasteczka Cartisoara, gdzie odwiedzimy tradycyjne wiejskie domy. Następnie powrót nad jezioro, gdzie będziemy mogli jeszcze raz podziwiać przepiękne krajobrazy najwyższego pasma górskiego Rumunii. Powrót do hotelu, kolacja i nocleg.

 

Dzień 5. Bran – Saschiz – Sighisioara – Biertan 

Śniadanie. Przejazd do niezwykłego miasteczka Sighisoara zwanego często „Perłą Transylwanii”. Po drodze postój w Saschiz, które znane jest ze znajdującego się tam jednego z charakterystycznych dla regionu kościołów warownych. Dojazd do Sighisoara, jednego z najlepiej zachowanych średniowiecznych zespołów miejskich w Europie Środkowo-Wschodniej. Zwiedzanie m. in. Wzgórza Zamkowego – wpisanego na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO, starej Cytadeli Sighispara, wieży zegarowej, miejsca narodzin Vlada Tepesa znanego jako hrabia Drakula. W drodze powrotnej zwiedzanie kolejnej z siedmiogrodzich wsi – Biertan z najbardziej znanym i okazałym kościołem warownym. Powrót do hotelu, kolacja i nocleg.

 

Dzień 6. Bran – Sibiu

Po śniadaniu wyruszymy w dalszą podróż do Sibiu, położonego u podnóży gór Sybińskich nad rzeką Cibin. To malownicze miasto założone w XII w. przez niemieckich kolonistów z Saksonii  już w okresie średniowiecza było ważnym ośrodkiem kulturalnym i naukowym kraju. W 2007 roku Sibiu zostało Europejską Stolicą Kultury. Będąc tu zobaczymy stare, historyczne centrum, które zachowało swój średniowieczny niemiecki charakter. W programie: Wielki i Mniejszy Plac oraz Żelazny Most, który nazwany jest „Mostem Kłamców”, rynek z zabytkowym ratuszem z XII w., Pałac Brukenthal. Następnie odwiedzimy Muzeum Kultury Ludowej utwożone w tutejszym lesie Dumbrava. Jest to największy i najbogatszy skansen w Rumunii, rozciągający się na otwartej przestrzeni o powierzchni 96 ha. W skansenie zgromadzono bogatą kolekcję różnego rodzaju zabudowań m.in. domy, młyny, wiatraki, gospody z urządzeniami gospodarczymi oraz cerkiew. Dla chętnych możliwość udziału w Wieczorze Folklorystycznym organizowanym w hotelu. Kolacja i nocleg.

 

Dzień 7. Bran – Varna

Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu, przejazd do Brasov. Następnie przejazd w okolice Varny. Zakwaterowanie w hotelu w pobliżu Varny. Kolacja i nocleg.

 

Dzień 8.

Śniadanie. Przejazd do wybranego hotelu w Złotych Piaskach lub Św. Konstantyn i Elena.

 

Dzień 9. - 14.

Rozpoczęcie części pobytowej w wybranym hotelu All Inclusive w Złotych Piaskach lub Św. Konstantyn i Elena. Możliwość skorzystania z wycieczek fakultatywnych.

 

Dzień 15.

Po śniadaniu wykwaterowanie z hotelu do godziny 12:00. transer na lotnisko i powrót do Polski.

 

Ważne informacje:

– w programie kolejność zwiedzania oraz kolejność realizacji imprezy (7-dniowego zwiedzania i 7-dniowego pobytu) może być realizowana zamiennie i jest uzależniona od Organizatora, jednakże wszystkie punkty programu zawsze zostaną zrealizowane
– cena obowiązkowego pakietu płatnego na miejscu: ok. 95 EUR/os., w tym: bilety wstępu, przewodnik lokalny, napiwki, opłata za przejazd przez most na granicy bułgarsko – rumuńskiej – cena pakietu może ulec zmianie
– dodatkowo płatne wycieczki fakultatywne organizowane w trakcie objazdu: Wieczór folklorystyczny ok. 30 EUR/os., Zamek w Sinaia ok. 30 EUR/os.
– wyżywienie: śniadania i obiadokolacje podczas objazdu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatna), All Inclusive podczas pobytu
– zakwaterowanie podczas objazdów w hotelach spełniających wg Organizatora wymogi standardu **/***
- podczas pobytu zakwaterowanie w wybranych hotelu All Inclsuive w Złotych Piaskach lub Św. Konstantyn i Elena


Wygoda Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

**** Bułgaria/Zlote Piaski

Najważniejsze cechy hotelu

Basen w hotelu Bezpośrednio przy plaży Bogata infrastruktura

Jednym zdaniem

Wyjątkowa lokalizacja i imponująca architektura hotelu wraz z wieloma udogodnieniami, sprawia, że jest to idelane miejsce na letni wypoczynek.

Opis miejscowości

Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny - z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci. Nasze hotele usytuowane są w centrum Złotych Piasków oraz w dzielnicy Czajka (ok. 2 km od centrum kurortu).

Budynek

Berlin Golden Beach Hotel położony jest w północnej części kurortu Złote Piaski bezpośrednio na białych piaskach wybrzeża Morza Czarnego, w pobliżu portu jachtowego. Nowoczesny kompleks hotelowy składa się z 240 pokoi (2 budynki - 6 i 11 piętrowy -całkowicie odnowiony w roku 2008.

Pokoje

Wygodne pokoje 2-osobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek; klimatyzacja, telefon, TV Sat, mini-bar (odpłatnie), łazienka z prysznicem lub wanną,suszarka do włosów, balkon.

Do dyspozycji gości

recepcja, kantor, sejf (płatny), sklep, fryzjer, pralnia oraz pokój bagażowy. W lobby  Internet WI-FI, restauracja główna z tarasem, restauracja a'la carte, lobby bar, bar przy basenie oraz bar na plaży. Dostępny basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, basen wewnętrzny, leżaki i parasole przy basenach oraz na plaży bezpłatnie (1 parasol + 2 leżaki na pokój; liczba ograniczona); rztuki, tenis stołowy, wieczorne animacje, fitness.

Plaża

Plaża publiczna, piaszczysta, szeroka przy hotelu (przejście przez nadmorską promenadę). 

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (7.00-10.00), lunch (12.00-14.00) i obiadokolacja (18.00-21.00) w formie bufetu. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole 10.00-23.00. W godz. 12.00-14.00 przekąski (Beach Bar): grill, frytki, pizza, owoce, warzywa. 15.00-17.00 słodkie przekąski oraz kawa i herbata. Raz w trakcie pobytu możliwość zamówienia kolacji w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja)

Cena zawiera

9 noclegów lub 7 w terminach oznaczonych (7) (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL, NNW, bagaż * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Złote Piaski

Położenie

Przystanek autobusowy ok. 100 mHotel znajduje się w Złotych Piaskach, centrum ok. 1 kmSklepy ok. 500 m, restauracje i bary ok. 1 kmPort lotniczy Warna ok. 30 km

Plaża

Prywatna, piaszczysta, bezpośrednio przy hoteluPrzejście przez promenadęRęczniki plażowe - depozytLeżaki, materace i parasole - bezpłatneBar - bezpłatny

Pokoje

Pokój Standard ok. 26 m²KlimatyzacjaŁazienka z prysznicem lub wanną i WC, suszarka do włosówTV-SatTelefon - płatnyMinibar, na zapytanie - płatnySejf - bezpłatnyŁóżeczko dla dzieci do 2 lat - bezpłatneBalkonPokój Standard Side sea view ok. 26 m²Widok na morzeWyposażenie jak w pokoju Standard

Wyżywienie

All Inclusive:Śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetuPrzekąski między posiłkami w wyznaczonych przez hotel godzinachNapoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w barach wskazanych przez hotel w godzinach ich otwarcia, w lobby barze 24hRaz na pobyt minimum 5 dni możliwość bezpłatnej kolacji w bułgarskiej restauracji a'la carte, wymagana rezerwacja (od 20.06 do 07.09)

Opis hotelu

Hotel składa się z 2 budynkówRecepcjaRestauracja główna i restauracja a'la carteBar w lobby, przy basenie i na plażyBasen zewnętrzny z wydzieloną częścią dla dzieciLeżaki i parasole przy basenie - bezpłatneWymiana walutSejf w recepcji - płatnyOficjalna kategoria hotelu 4*

Internet

Wi-Fi we wszystkich pomieszczeniach ogólnodostępnych hotelu i pokojach - bezpłatne

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: Animacje dla dzieci i dorosłych, wieczorne show, mini disco, tenis stołowy, rzutki, aerobik i zajęcia sportoweOdpłatnie: Masaże, sauna, sporty wodne na plaży

Uwagi

OSTRZEŻENIE: W związku z wybuchem epidemii wirusa SARS-CoV-2 w czasie trwania wybranej imprezy turystycznej mogą obowiązywać zwiększone wymagania dotyczące higieny i innych środków ostrożności ze względu na ochronę zdrowia i bezpieczeństwo podróżnych. Należy zapoznać się z informacjami dotyczącymi wymogów sanitarnych obowiązujących w Bułgarii.

WAŻNE INFORMACJE

Opis imprezy turystycznej uwzględnia usługi świadczone w szczycie sezonu, który przypada na lipiec i sierpień. Zakres niektórych usług dostępnych w obiektach zakwaterowania (hotelach), świadczonych poza szczytem sezonu może nieznacznie różnić się od zakresu usług świadczonych w szczycie sezonu. Szczegółowe informacje na temat usług z określeniem różnic zostały wskazane w Informatorze ogólnym.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Bułgaria/Złote Piaski

Strefa

Family, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Złote Piaski - północna część, przy deptaku ciągnącym się wzdłuż plaży centrum - ok. 1 km liczne bary , sklepy, restauracje i bogata infrastruktura rozrywkowa Warna - ok. 18 km, delfinarium, nadmorska promenada z klubami nocnymi, w centrum miasta liczne sklepy, restauracje Aqua Park - ok. 2 km przystanek komunikacji lokalnej - ok. 700 m, skąd można dojechać do Warny lotnisko w Warnie - ok. 26 km

Atuty

- rodzinny resort z wieloma atrakcjami - All Inclusive dostępne przez cała dobę - bezpłatne leżaki i parasole na plaży oraz bar All Inclusive - przy nadmorskiej promenadzie, blisko centrum Złotych Piasków - wysokie oceny Klientów z całej Europy - bezpłatne WiFi na terenie całego hotelu i na plaży

Plaża

przy hotelu oddzielona jedynie turystyczną promenadą, piaszczysta, szeroka, z łagodnym zejściem do wody, idealnym dla najmłodszych wczasowiczów, bezpłatne parasole oraz leżaki, w pobliżu przystań jachtowa

Hotel

czterogwiazdkowy, nowocześnie i komfortowo urządzony, usytuowany w spokojnej części kurortu, bezpośrednio przy głównej nadmorskiej promenadzie, oferuje 264 pokoje zlokalizowane w 2 budynkach hotelowych - 5 piętrowym oraz 11 piętrowym z panoramicznym widokiem na morze

Udogodnienia

całodobowa recepcja oraz lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut w recepcji, pralnia, windy, sklepy z pamiątkami, sejf w recepcji płatny (ok. 3,5 EUR/dzień), fryzjer, ręczniki plażowe za kaucją (ok.5 EUR), płatny parking

Internet

WiFi w lobby, przy basenie, w pokojach i na plaży bezpłatne

Pokoje

2-os.z możliwością 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci, komfortowe i dobrze wyposażone, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, TV SAT, klimatyzacja centralna lub indywidualna, telefon, mini bar (płatny), balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna - kuchnia międzynarodowa i bułgarska restauracja a la carte - serwująca dania kuchni bułgarskiej i międzynarodowej lobby bar / main bar bar przy basenie / pool bar bar na plaży / beach bar

Wyżywienie

All Inclusive Gold 24 h

Rozrywka

duży zewnętrzny basen z leżakami i parasolami, tenis stołowy, animacje dzienne, gimnastyka, siatkówka plażowa, piłka wodna, boccia, rzutki, wieczorne przedstawienia w amfiteatrze

Płatne

salon piękności, bilard, sporty wodne na plaży, korty tenisowe (w siostrzanym hotelu Berlin Green Park)

Dla dzieci

brodzik ze zjeżdżalnią, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini disco, międzynarodowy zespół animacyjny organizujący liczne zabawy, gry i konkursy, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, podczas kolacji specjalne dziecięce menu w restauracji głównej i restauracji a la carte

Program All Inclusive Gold 24 h

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, desery 18.00-20.30 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, wieczory tematyczne, podczas kolacji od Panów wymagane długie spodnie oraz zakryte buty 10.00-15.00 lekkie przekąski, typu fast food pizza, kebab podawane w barze na plaży 15.00-17.00 podwieczorek, przekąski, kanapki, ciastka, lody, kawa, herbata podane w jednym z barów 24 godziny na dobę lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe, np. wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w lobby bar, pool bar w godzinach ich funkcjonowania do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole, np. piwo, wino białe, wino czerwone - możliwość kolacji w restauracji a la carte - jednorazowo podczas pobytu / wymagana wcześniejsza rezerwacja - leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie oraz na plaży - mini klub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat - animacje dzienne i wieczorne - bezpłatne WI Fi na terenie całego hotelu oraz na plaży hotelowej - bezpłatne Wi Fi Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.hotelberlin.bg

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie ****+ Sport \ rozrywka ****+

Karty kredytowe

brak możliwości

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej, a także innych wydatków osobistych

Warna, delfinarium

Wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdujące się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez około pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Miasto jest wypełnione muzeami, ogrodami i starymi zabytkowymi domami, które warto zobaczyć. Cena ok. 25 EUR/os.

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia narodowego tworzą niezapomnianą atmosferę. Wycieczka obejmuje zwiedzanie starego miasta z polskim przewodnikiem, degustację bułgarskiego wina w jednej z urokliwych nessebarskich winiarni, jak również czas wolny, który można przeznaczyć na posiłek w nowoczesnej restauracji, samodzielne zwiedzanie miasta czy zakupy. Cena ok. 30 EUR/os.

Bałczik

Bałczik - tak zwane Białe Miasto zostało założone już w starożytności. Przez pewien czas, w XX wieku, należało do Rumunii. Wtedy w miejscowości powstał pałac rumuńskiej królowej Marii - jej letnia rezydencja. Wycieczka obejmuje zwiedzanie pałacu, zwanego "Cichym Gniazdem", wraz z okalającym go ogrodem botanicznym, w którym znajduje się ponad 3500 gatunków roślin, w tym jedna z największych europejskich kolekcji kaktusów. Cena ok. 22 EUR/os.

Jeep Safari

Możliwość spojrzenia na Bułgarię z innej strony, obejrzenia górzystych krajobrazów, szybkiej, niekiedy podnoszącej adrenalinę jazdy po rzadko uczęszczanych szlakach. Niezapomniane, nieoczekiwane przeżycia. Jazda przeplatana krótkimi postojami, podczas których można zasmakować tradycyjnej rakii i win, zobaczyć część kultury Bułgarii. Jeep Safari to przede wszystkim świetna zabawa. Podczas jazdy trzymajcie się mocno! Cena ok. 22 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wyprawa morska jachtem. Przyjemna podróż, która pozwala cieszyć się słońcem oraz morską bryzą, a także rozkoszować się łowieniem ryb czy kąpielą w morzu podczas postojów. Podczas rejsu serwowane są przekąski i napoje. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Wycieczka zależna jest od warunków pogodowych, gdy nie spełniają wymogów - rejs się nie odbywa. Cena ok. 25 EUR/os.

Pirackie party

Rejs statkiem dla całej rodziny. Pół dnia pełne atrakcji - animacje o tematyce pirackiej, gry i konkursy, dyskoteka, atakowanie drugiego statku. Do Państwa dyspozycji będzie bufet i napoje. Pirackie party to pomysł na wspaniałą zabawę. Wycieczka zależna jest od warunków pogodowych, gdy nie spełniają wymogów - rejs się nie odbywa. Cena ok. 29 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

****+ Bułgaria/Złote Piaski

Położenie

Kompleks hotelowy usytuowany w północnej części Złotych Piasków, bezpośrednio przy piaszczystej plaży i nadmorskiej promenadzie wiodącej przez cały kurort. W poblizu hotelu liczne restauracje, kawiarnianie i sklepiki.

Plaża

Tuż przy  hotelu  prywatna hotelowa plaża, z bezpłatnym serwisem - co jest niezwykle żadko spotykane w kurorcie Złote Piaski. Leżaki i parasole na plaży gratis.

Hotel

Kategoria lokalna: 4*Kompleks dwóch budynków hotelowych - rozłożystego 5-piętrowego i wysokiego 11-piętrowego budynku ( po generalnym remoncie w 2008 r.) Niezwykła lokalizacja przy samej plaży i namporskiej promenadzie z licznymi atrakcjami, sprawia, że wypoczynek w tym hotelu jest wyjątkowy. Hotel  idealny dla rodzin z dziećmi, obiekt należał niegdyś do znanej sieci hotelowej LTI, co gwarantuje usługi na najwyższym poziomie.

Do dyspozycji gości

Recepcja 24 godz, kantor, sejf (płatny), sklep, fryzjer, pralnia oraz pokój bagażowy. Do dyspozycji gości również: restauracja główna z tarasem, restauracja a'la carte, lobby bar, bar przy basenie oraz bar na plaży. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard.

Internet

W lobby bezpłatny Internet WI-FI,  kącik internetowy płatny ok. 6 leva/godz.

Sport i rekreacja

Bezpłatnie: basen z brodzikiem dla dzieci - z widokiem na morze, kryty basen, siatkówka plażowa, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness, wieczorne animacje. Leżaki i prasole przy basenie gratis.

Odpłatnie

bilard, masaże, sauna, salon kosmetyczny, korty tenisowe w hotelu Berlin Green Park.

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, animacje.

Zakwaterowanie

Pokój typu Standard: wygodne pokoje 2-osobowe z jedną dostawką  z klimatyzacją, telefonem, TV Sat, mini-barem (za opłatą), sejfem ( płatny ok. 40 leva/tydz), łazienką z prysznicem lub wanną (suszarka do włosów) i balkon.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadanie, lunch  i kolacja serwowane w restauracji głównej, w formie szwedzkiego stołu.  Wieczory tematyczne z kuchnią włoską, hiszpańską itp. Raz podczas  pobytu możliwość zamówienia kolacji w restauracji a'la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Popołudniowe przekąski z herbatą, kawą i ciastkami. W barach na terenie hotelu serwowane są lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.00-23.00.  

Cena

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT.

Cena nie zawiera

opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

Informacje dodatkowe

-


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Ambit Tour

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Złote Piaski - perła bułgarskiego wybrzeża czarnomorskiego. Unikalne połączenie wspaniałej roślinności, cudownych krajobrazów i terenów sportowych. Znajdują się ok. 15 km od Varny, jednego z największych miast kraju. Średnia temperatura powietrza latem wynosi 28o C, a wody morskiej 24o C. Do atrakcji tego centrum urlopowego należą tętniące życiem kluby, bary i kawiarnie. Turyści, którzy chcieliby aktywnie spędzić czas mogą grać tu w tenisa, mini golfa, popływać na desce surfingowej, rowerach i skuterach wodnych. Na dzieci czeka Aqua Park, kolejki oraz nadmuchiwane pałace i dziecięce ośrodki sportowe. Złote Piaski zostały uhonorowane prestiżową nagrodą ekologiczną "Blue Flag".

Położenie

Hotel usytuowany nad samym brzegiem morza. Odległość od lotniska w Varnie ok. 15 km.

Plaża

hotelowa, szeroka, pokryta drobnym, złocistym piaskiem. Bezpłatny serwis plażowy (leżaki i parasole)

Hotel

Nowoczesny otwarty w 2001 roku, dysponuje 264 komfortowo wyposażonymi pokojami. Do dyspozycji gości - recepcja, lobby, baseny. Bary i restauracje - restauracja główna z tarasem, restauracja a 'la carte, lobby bar, bar przy basenie, bar przy plaży. Odpłatnie - sejf, kantor, bilard, masaż, sauna.

Internet

Wi-Fi w hotelu przy basenie i przy plaży bezpłatnie.

Zakwaterowanie

Pokoje 1-os., 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek. Wszystkie pokoje urządzone nowocześnie i komfortowo, klimatyzowane, wyposażone w łazienkę (prysznic lub wanna, WC, umywalka), telefon, telewizję kablową, balkon.

Sport i rozrywka

Boisko do siatkówki i koszykówki. Animacje prowadzone przez profesjonalny zespół animatorów, oferujących rozrywkę zarówno w ciągu dnia (gimnastyka wodna, siatkówka, bingo), jak i wieczorem (tematyczne programy show). Odpłatnie - bogate życie nocne oraz liczne rozrywki w centrum kurortu, rozrywki wodne przy plaży (skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne, banan).

Dla dzieci

Mini-klub, wydzielona sekcja basenowa, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Baseny

2 baseny (1 wewnętrzny- uruchamiany przy złej pogodzie i 1 zewnętrzny). Bezpłatne leżaki i parasole.

All Inclusive Gold

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie (07:30-10:30), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:30-21:00). Restauracja a 'la carte (1 wizyta na pobyt- wymagana wcześniejsza rezerwacja). Alkohole bułgarskie i napoje bezalkoholowe- Lobby bar w Berlin Golden Beach (24h), fitnes bar w Berlin Green Park (24h), Midnight Buffet (23:00-03:00), bar przy plaży (10:00-23:00). Przekąski przy plaży (12:00- 14:00), Dolce Vita - lodowy dom przy plaży- (15:00-17:00).

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie w/g oferty, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU Europa, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Traveliada

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Złote Piaski

Złote Piaski

Kurort turystyczny położony nad Morzem Czarnym, w odległo?ci około 20 km na północ od Warny. Zaprasza do wypoczynku na długiej, pięknej plaży i po?ród zieleni tworzonej przez unikalny park. Oprócz kšpieli morskich można również rozkoszować się pływaniem w wielu bezpłatnych, ulokowanych wzdłuż plaży basenach. Bogata oferta barów, restauracji, klubów i dyskotek zaprasza do zabawy co wieczór w innym lokalu. Istnieje możliwo?ć uprawiania sportów wodnych i jazdy konnej. Znajdujš się tu kompleksy balneologiczne, w których można zażywać kšpieli w basenach termalnych.

Hotel

Hotel Berlin Golden Beach należy do jednego z najpiękniejszych hoteli wakacyjnych w Bułgarii. Otwarty latem 2001 roku i oferuje ekskluzywną atmosferę na relaksujące wakacje dla wszystkich grup wiekowych w naszych 264 komfortowych i stylowo urządzonych, klimatyzowanych pokojach, studiach i apartamentach. Niezapomniane godziny spędzone na plaży, ekscytujące sporty wodne, długie spacery i wycieczki rowerowe po nietkniętej naturze z niepowtarzalnym krajobrazem.

Lokalizacja

Hotel położony jest bezpośrednio przy plaży, w pobliżu przystani.

Pokoje 2-, 3-osobowe (pokoje 2-osobowe z możliwością jednej dostawki)

podwójne łóżka, rozkładaną sofę/fotel, telewizor, mini bar, czajnik elektryczny, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, balkon, widok na morze/park.

Apartamenty 2-, 3-, 4-osobowe

sypialnia z podwójnym łóżkiem, pokój dzienny z częścią wypoczynkową z 2 rozkładanymi sofami, telewizor, mini bar, czajnik elektryczny, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, balkon, widok na morze/park.

Wyżywienie

All Inclusive oferuje - śniadania, obiady, kolacje, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Udogodnienia

Prywatna plaża, sklep, kantor wymiany walut, parking (za dodatkową opłatą), dziecięce menu, łóżeczko dziecięce (bezpłatnie),lekarz,pralnia / pralnia chemiczna, usługa prasowania

Restauracje

Główna restauracja, restauracja z wyborem dań z karty, lobby bar, bar przy basenie

Sport i rozrywka

Mini klub, animacja, Wi-Fi w częściach wspólnych, plac zabaw, mini golf, tenis stołowy, bilard, aerobik, gimnastyka w wodzie, rzutki

Zdrowie i uroda

Sauna, masaże, salon fryzjerski

Opłaty klimatyczne

W Bułgarii obowiązuje opłata klimatyczna w wysokości 6 EUR/os. dorosła, 3 EUR/ dziecko do 12 lat - za cały pobyt (w niektórych hotelach odpowiednio 8 EUR i 4 EUR).

Cena zawiera - dojazd własny

Zakwaterowanie, wyżywienie wg opisu oferty, ubezpieczenie KL i NNW, obowišzkowš opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, atrakcje w hotelu wg oferty. Wysoko?ć składek na TFG (doliczona na końcowym etapie rezerwacji) - dojazd własny - państwa graniczšce z Polskš - 0zł/osoba, - dojazd własny do pozostałych destynacji - 10zł/osoba.

Cena nie zawiera - dojazd własny

Kosztu przejazdów, opłaty klimatycznej, opieki rezydenta, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, ?wiadczeń niezawartych w ofercie.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Berlin Golden Beach to dobrej klasy hotel zlokalizowany blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, tuż przy pięknej piaszczystej plaży. Polecamy rodzinom z dziećmi ze względu na dużą ilość animacji, specjalne menu dla dzieci w restauracji, program All Inclusive Gold oraz bezpłatne parasole i leżaki na plaży, gdzie można korzystać z darmowego wi-fi. Polecamy!

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko centrum Złotych Piasków, przy nadmorskiej promenadzie, przy pięknej piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami dla Klientów hotelu
  • rodzinny hotel z wieloma atrakcjami, animacje
  • All Inclusive Gold - dostępne przez całą dobę, wi fi w lobby gratis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski

Położenie

spokojne, blisko centrum ok. 1 km, bezpośrednio przy długiej, piaszczystej, lekko opadającej do morza plaży (przejście przez promenadę nadbrzeżną). W pobliżu liczne sklepy i restauracje.

Wyposażenie

240 pokoi na kilku piętrach, recepcja z sejfami (ok. 40 BGN/tydzień), winda, bar w lobby, WLAN w całym obiekcie i na plaży gratis, kącik internetowy za opłatą, 2 restauracje, restauracja a la carte ze specjalnym menu dla dzieci, 2 bary. Na zewnątrz basen z tarasem słonecznym, leżakami. Ręczniki plażowe za kaucją.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Pokoje

wyremontowane w 2013 roku, klimatyzacja, minibar (za opłatą), sejf do wynajęcia, TV-sat., czajnik, dostęp do internetu (za opłatą), telefon, wanna lub prysznic, suszarka i balkon. A2A: pokój 2-os. (ok. 30 m kw.). A2B: pokój 2-os. (ok. 34 m kw.) z widokiem na morze.

Rozrywka

program animacyjny 6 x w tygodniu, wieczorne pokazy.

Sport

bez opłaty: rzutki, gimnastyka, tenis stołowy. Za opłatą: bilard i sporty wodne na plaży.

Wellness

za opłatą: sauna , masaże, fryzjer, kryty basen.

Dzieci

mini club dla dzieci (4-12 lat), plac zabaw, zjeżdżalnia, brodzik.

24 h All inclusive

3 posiłki w formie bufetu. 3 x na tydzień bufet tematyczny i 1 x na tydzień uroczysta kolacja. Lody w barze na plaży w godz. 15:00-17:00. Kawa, ciasto, przekąski i owoce w godz. 10-11:00 i 15:00-17:00, przekąski o północy w godz. 23:00-3:00. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe w lobby barze 24 h. 1 x na pobyt kolacja w restauracji a la carte.

Zniżki A2A/A2B

2 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100%, (od 14 lat): 25% na dostawce.

Parkowanie

tak, za opłatą, ok. 6 BGN/dzień.

Zwierzę domowe

tak, za opłatą ok. 8 BGN/dzień (do 6 kg).

Przyjazd/ min. czas pobytu

codz./5 nocy. 8.07-19.08 codz./7 nocy.

Dodatkowe informacje

7 = 6, 14 = 12- 30.05-17.06, 1.09-16.09. Wcześniej = taniej- 25% zniżki przy rez. do 31.01, 20% do 31.03, 15% do 30.04. NPLUS- 2 leżaki i 1 parasol/pokój gratis na plaży lub basenie. W dniu przyjazdu butelka wody mineralnej do pokoju, czajnik z torebkami herbaty i kawą.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Berlin Golden Beach

Opinie o Hotelu Berlin Golden Beach

4.1
polecam

Hotel wart polecenia. Byliśmy w drugiej dekadzie m-ca września 21 , sezon prawie się już kończył , ale działanie obiektu , a w zasadzie już wygaszanie - nie miało wpływu na jakość. Bardzo dużym plusem był fakt , że obsługa recepcji pozwoliła "urzędować" w pokoju do czasu transferu na lotnisko ( o 18,45) a z reguły pokój w dniu wyjazdu zdaje się do godz. 11,00. Poza tym w tym hotelu gościem hoteloeym jest się od momentu przyjazdu do momentu wyjazdu. Nie we wszystkich tak jest . Wycieczki trochę "ubogie ". Bułgaria jest jeszcze w czasie socjalizmu lat osiemdziesiątych i to warto wiedzieć .

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.1
4.4
zdecydowanie polecam

hotel wart polecenia, czysto i przyjemnie , nie licząc plaży bo jest gorsza od naszych nad Bałtykiem

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
5.0
zdecydowanie polecam

Bardzo dobry hotel godny polecenia. Czysto ,posiłki smaczne i urozmajcone obsługa kulturalna i miła.Codzienne animacje.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Berlin Golden Beach - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy, widok na morze
1 os. pokoj standardowy, widok na morze
2 os. pokoj standardowy

Berlin Golden Beach - Możliwości wyżywienia:


Berlin Golden Beach - miasta wylotu:


Berlin Golden Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Berlin Golden Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00