cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel LTI Neptun Beach, Słoneczny Brzeg
1 / 39
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.05 - 24.05
już od 489 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.09 - 27.09
już od 489 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu LTI Neptun Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel LTI Neptun Beach
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu LTI Neptun Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu LTI Neptun Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 maja 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 września 2022

Hotel LTI Neptun Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Polozenie


• ok. 1 km od centrum


• bezpośrednio przy plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Plaza


• bezpośrednio przy plaży


• piaszczysta


• ręczniki za kaucją

Wyposażenie


• recepcja
• kantor
• winda
• ogród
• Wi-Fi: w całym hotelu
• sklep z pamiątkami
• minimarket
• fryzjer

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

334

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• hotel nie akceptuje zwierząt
• ostatni, całkowity remont: 2019 r.


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI

Basen


• baseny: 3
• kompleks basenowy: zewnętrzny
• basen: kryty, ze słodką wodą
• basen dla dzieci
• ręczniki: wymagana kaucja

Dla dzieci


• basen dla dzieci
• wysokie krzesełka dla dzieci
• bufet dla dzieci
• łóżeczka dla dzieci: za opłatą
• miniklub: 4-12 lat
• plac zabaw
• minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
• aqua aerobik

Płatne
• masaże
• siłownia
• sauna fińska
• łaźnia parowa

Pokoje

Studio z widokiem na morze STM1

• 2-4 os. • TV sat. • wanna lub prysznic • WC

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 30 m2 • widok na morze • w budynku głównym • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf • minibar: za opłatą • telefon • Wi-Fi • TV sat. • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Studio STX1

• 2-4 os. • TV sat. • wanna lub prysznic • WC

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 20 m2 • w bocznym budynku • telefon • Wi-Fi • suszarka do włosów • klimatyzacja: centralnie sterowana • minibar: za opłatą • TV sat. • prysznic • WC • balkon

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-3 os. • ok. 25 m2 • widok na park • w budynku głównym • sejf • klimatyzacja: centralnie sterowana • minibar: za opłatą • TV sat. • prysznic • WC • balkon

Wyżywienie

All inclusive
• śniadanie
• późne śniadanie
• obiad
• kolacja
• ciasto
• wybrane napoje bezalkoholowe
• wybrane lokalne napoje alkoholowe

Restauracje i bary
• restauracje: 2
• główna restauracja: dania dietetyczne, bufet dla dzieci, bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
• restauracja: a la carte, wymagana rezerwacja, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne: 2
• bar w lobby: za opłatą
• bar przy zewnętrznym basenie


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Plaża


Do dyspozycji gości


Pokoje


Wyżywienie


Położenie


Internet


Kategoria lokalna

****

Program

Dzień Pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachlokalnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) , wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu
Przylądek Kaliakra, to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się delfiny. Balczik nazywany jest "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Główny punkt programu - zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii.
PIRACKIE PARTY (1/2 dnia) - cena. ok. 39 EUR
Ekscytujący rejs pirackim statkiem !Turystów wita ekipa animacyjna i personel, którzy są przebrani w stroje pirackie i wyglądają jak bohaterzy z filmu “Piraci z Karaibów". Statek ma trzy pokłady i zjeżdżalnię wodną. Podczas rejsu drobny poczęstunek, napoje, gry i zabawy.
ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 75 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR online, na granicy 25 EUR lub 30 USD)
Wycieczka do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim. UWAGA! Konieczny ważny paszport!
Z dziećmi
WODNE FIGLE W AQUAPARKU ACTION
Najbardziej znany park wodny w Słonecznym Brzegu. Oferuje ponad 30 wodnych atrakcji dostosowanych do każdego wieku i gustu. Zabawy dostarczą rwące rzeki, fontanny, baseny, wodospady i zjeżdżalnie. Najwyższa zjeżdżalnia liczy 18 metrów, a najdłuższa 120 metrów. Czynny od końca maja do połowy września.
Relaks
SZALEJ OD ZMIERZCHU DO ŚWITU, IMPREZOWICZU!- cena ok. 10 EUR
Słoneczny Brzeg jest enklawą dla wszystkich imprezowiczów. Zaszalej w Cacao Beach - okrzykniętym przez Internautów w 2011 roku najlepszym klubem w południowo-wschodniej Europie. Bilet wstępu kosztuje 20 lew (10 EUR).
cacaobeach.bg/en
BŁOGIE LENISTWO NA ZŁOCISTEJ PLAŻY
Rozkoszuj się słonecznymi kąpielami na najpiękniejszej i najdłuższej plaży w Bułgarii. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest 6-cio kilometrowa plaża, tworząca półksiężyc otoczony wydmami i hotelami. Miejscami szeroka na 60 metrów! Została oznaczona Błękitną Flagą, gdyż jest jedną z najczystszych w Europie. Morska bryza w dużym stopniu niweluje upał w ciągu dnia, a nocą orzeźwia.
Dla aktywnych
PORA RUSZAĆ W GÓRY

Kilkudniowa wyprawa w góry Bałkan to doskonały sposób na urozmaicenie pobytu w kurortach Bułgarii. Ze Słonecznego Brzegu blisko jest do Bałkan Wschodnich. Pasmo Stara Płanina (Bałkan) rozciąga się od granicy z Serbią przez środkową Bułgarię, aż do Morza Czarnego.
RAJ DLA AKTYWNYCH

Słoneczny Brzeg to wymarzone miejsce dla amatorów sportów wodnych. Do wyboru masz pływanie, żeglugę, windsurfing, narty wodne, parasailing i nurkowanie .
Zwiedzanie
WIELKIE TYRNOWO- WZGÓRZE CAREWEC

Rezerwat archeologiczny znajdujący się na wzgórzu skrywa w sobie zachowane do dziś fragmenty murów obronnych, pozostałości cerkwi i wież. Część budynków została odtworzona i zrekonstruowana. Najstarsze ślady ludzkości na wzgórzu są datowane na II wiek p.n.e.
Kuchnia
GJUWECZ"- BUŁGARSKI PRZYSMAK
Gjuwecz, czyli gulasz bułgarski, to bogactwo smaku mięsa i warzyw połączonych aromatycznym sosem. Jest przyrządzany tradycyjnie w małych, glinianych naczyniach zwanych... "gjuwecz".
WINA, WINA DAJCIE!

Bułgarzy słyną z produkcji wielu gatunków wybornych win. Istnieje nawet święto o nazwie "Dzień Świętego Tryfona" poświęcone ludziom zajmującym się wyrobem wina.
Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
"

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne

Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.

Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.

Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.

Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
W regionie

Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.

Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.

Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
Sozopol

Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: : stronie operatora.
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Bułgarii trwa od połowy czerwca do połowy września.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Burgas

OPIS

Czterogwiazdkowy hotel tuż przy plaży, świetny na pobyt rodzin z dziećmi. Dla najmłodszych przygotowano masę atrakcji łącznie z miniklubem i placem zabaw. Z pewnością wypoczynek zapewnią przytulne pokoje z komfortowymi łóżkami i widokiem na morze. Do dyspozycji gości będzie także małe centrum osnowy biologicznej.

lokalizacja

550 m od centrum Słonecznego Brzegu, 33 km od lotniska w Burgas-BOJ. Hotel usytuowany na powierzchni: 3000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2003 r. Odnowiony w 2010 r.Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), sejf w recepcji (płatny), pralnia (płatna), basen kryty, basen odkryty.

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

30 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, 300 m długości. Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane w 1 budynku:- budynek główny (liczba pięter: 8, liczba wind: 2)Typy pokoi:- pokoje standardowe double: klimatyzacja centralna (działa w godzinach 10:00-23:00), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC)- pokoje double: klimatyzacja centralna (działa w godzinach 08:00-23:00), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC)

Wyżywienie

- restauracja główna, bary (2)All Inclusive- śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:00-14:30), kolacja (19:00-21:30)- wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik- animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat- dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna- plac zabaw- krzesełka dla dzieci w restauracji- łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- rzutki- siatkówka plażowa- aerobik- lekkie animacje- jacuzzi

płatne

- tenis stołowy- minigolf- bilard- siłownia- masaż- sauna- salon piękności

Aktualizacja opisu

24.02.2021 13:58

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinnyWi-FiMini KlubAll InclusiveSerwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna 4*

Położenie

- przy plaży (przejście przez promenadę) - ok. 300 m od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 5 km od Nessebar - ok. 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

- publiczna, piaszczysta - leżaki, parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 20 m2 - centralna klimatyzacja - TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - mini bar i sejf (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon Pokój Superior - powierzchnia ok. 25 m2 - elegancko i nowocześnie urządzony, wyposażony podobnie jak pokój standardowy

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - kompleks basenowy, jacuzzi - leżaki i parasole przy basenie - gimnastyka w basenie, aerobik - tenis stołowy, rzutki, piłka wodna, siatkówka - lekkie programy animacyjne Płatne - bilard - siłownia, salon spa - sporty wodne na plaży  

Dla dzieci

- brodzik, plac zabaw, mini klub - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu,  po południu kawa, herbata, ciasta. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach. Restauracja a'la carte i bar w lobby płatny.

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a'la carte - bar na tarasie restauracji głównej - bar w lobby - bar przy basenie

Dodatkowe informacje

- hotel otwarty w 2003 roku, odnowiony w 2019 roku, dysponuje 278 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - www.neptunbeach.com

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie: lobby, restauracje, bary, baseny, spa, place zabaw i kluby dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na: https://eximtours.pl/lp/Nowe_standardy_bezpieczenstwa

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg - w przypadku przelotów samolotami rejsowymi; Gdańsk, Kraków, Katowice, Warszawa Modlin(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  350 PLN - 32 kg -  490 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  350 PLN - 32 kg -  490 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Gdańsk, Kraków, Katowice, Poznań, Rzeszów, Warszawa, Wrocław (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

*    200 m od centrum Słonecznego Brzegu, ok 5 km od miasteczka Nessebar; lotnisko w Burgas oddalone jest o 30 km, przystanek autobusowy 200m od hotelu.

Plaża

*    Bezpośrednio przy hotelu piaszczysta plaża (przejście przez promenadę), leżaki i parasole dostępne są za opłatą, a ręczniki za depozytem.

Zakwaterowanie

*    334 pokoi; *    Typy pokoi: 272 pokoje standardowe (22m, max. obłożenie 2+1) , w tym 121 pokoi z widokiem na morze,  42 pokoje Studio (35m, max. obłożenie 3+1),  w tym 16 pokoi z widokiem na morze, 12 z bocznym widokiem na morze, 13 apartamentów z widokiem na morze( 46m, max obłożenie 3+1, łazienka z wanną),  4 większe apartamenty z  widokiem na morze (55m, max obłożenie 4+1, łazienka z wanną lub prysznicem), pokoje rodzinne (2 pokoje dwuosobowe połączone drzwiami; pokoje rodzinne nie mają widoku na morze); *    Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, mini bar (dodatkowo płatny), telefon, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, balkon, Internet (bezpłatnie w apartamentach); sejfy dostępne są w recepcji za opłatą(ok. 3 euro za dzień).

Restauracje i bary

*    Restauracja główna,  restauracja a la carte (raz na pobyt gratis, wymagana wcześniejsza rezerwacja); *    3 bary - lobby bar, bar przy basenie, bar na tarasie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, przekąski, obiady, kolacje; napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w hotelowych barach w godz. 10:00-23:00; w barze na tarasie przekąski w godz. 11:00-14:30 oraz kawa i herbata w godz. 15:00-17:30.

Sport i Rozrywka

*    Basen zewnętrzny z jacuzzi, basen kryty; leżaki i parasole przy basenie bezpłatne; *    Bezpłatnie - tenis stołowy, fitness, sauna i łaźnia parowa - 1 godzina bezpłatnie raz na pobyt; *    Odpłatnie - bilard, masaże, tenis, mini golf, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

*    Brodzik, mini club (4-12 lat), plac zabaw dla dzieci, mini disco, łóżeczka (płatne, ok. 40 euro za tydzień), wysokie krzesełka w restauracji.

Pozostałe udogodnienia

*    Fryzjer, lekarz, salon piękności, pralnia, wypożyczalnia samochodów, kantor, parking przy hotelu, sala konferencyjna (ekran, flipchart, projektor, mikrofon, multimedia); Internet dostępny w całym hotelu; w pobliżu kasyno.

Naszym zdaniem

*    Hotel godny polecenia ze względu na lokalizację, jak również bardzo dobre wyżywienie i miłą obsługę. Dobra propozycja dla rodzin z dziećmi.

Strona internetowa

*    www.lti.de/Home/Hotels/lti-Neptun-Beach.html


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Dertour Polska

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nazwa obiektu

lti Neptun Beach

Kategoria

****

Miejscowość

Słoneczny Brzeg

Region

Bułgarska Riwiera

Kod

BOJ21001 FH

Liczba pokoi

334

Zalety

Jeden z najpopularniejszych hoteli. Wielu stałych klientów ceni ten hotel za panującą w nim relaksującą atmosferę, bezpośrednie położenie plaży oraz restauracje z fantastycznym widokiem na morze.Super terminy oszczędnościowe. Top zniżki dla dzieci. Dodatkowe świadczenia w cenie (sezonowo).

Położenie

Oddzielony jedynie nadbrzeżną promenadą od piaszczystej plaży, do centrum ok. 100 m. Miejsca zakupów i rozrywki, a także restauracje, bary, dyskoteki w bezpośrednim otoczeniu.

Opis

Przyjazny dla rodzin, z nieformalną atmosferą. Restauracja bufetowa z tarasem z widokiem na morze, restauracja a la carte, lobby bar (za opłatą), WLAN w lobby, jacuzzi, kryty basen, basen z widokiem na morze z brodzikiem dla dzieci, leżaki, parasole i ręczniki plażowe (depozyt) fryzjer, lekarz, bar przy basenie, parking (ograniczona liczba miejsc).

Wyżywienie

2 posiłki (H) ze śniadaniem i obiadokolacją w formie bufetu lub all inclusive (all inclusive obowiązkowe do rezerwacji od 11.6-10.9). All inclusive zawiera śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, do godz. 11 późne śniadania dla śpiochów, 3 x w tygodniu bufet tematyczny,1 x pobyt -restauracja a la carte (po wcześniejszym zgłoszeniu), od 11 do 14.30 przekąski i pizza po południu od 15 do 17 kawa, herbata, ciastka i lody, od 10 do 23 napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe.

Zakwaterowanie (pokoje)

Przestronne pokoje dla niepalących ok. 26-30 m kw. z prysznicem / WC, suszarką do włosów, tel., TV, minibarem (płatnym), klimatyzacją, częścią wypoczynkową, balkonem. Sejf do wynajęcia w recepcji. Pokoje dla niepełnosprawnych na zamówienie.

Pokój typ 1

DU / EU = pokoje dwuosobowe od strony lądu.Również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 2

DUX = pokoje ekonomiczne, tak samo wyposażone, jak DU, ale ograniczona dostępność.

Pokój typ 3

DUM / EUM = pokoje dwuosobowe z widokiem na morze.

Pokój typ 4

DUB = pokoje TOP jak DUM, znajdują się na wyższych piętrach.

Pokój typ 5

DUA = superior ok. 21-25 m kw. tak samo wyposażone jak DU, nowocześnie urządzone, położone w bocznym budynku od strony lądu.

Pokój typ 6

FU = zakwaterowanie rodzinne w 2 pokojach dwuosobowych (DU) z drzwiami łączącymi ok. 36-40 m kw. od strony lądu.

Pokój typ 7

BUA = studia, bardziej przestronne, o pow. ok. 31-35 m kw.

Pokój typ 8

BUM = jak BUA, ale z bocznym lub całkowitym widokiem na morze.

Pokój typ 9

AUM = apartamenty ok. 41-45 m kw. z połączonym salonem / sypialnią z kanapą do spania, oddzielną sypialnią, od strony morza lub z bocznym widokiem na morze, dla maks. 3 osób.

Pokój typ 10

AUA = apartamenty ok. 46-50 m kw. z połączonym salonem / sypialnią, oddzielną sypialnią, widokiem na morze, dla maks. 4 osób.

Pokój typ 11

DU1 / DU2 = jak DU / DUM dla singla z dzieckiem. DUZ / EUZ jak DU / UE ze zniżką 5% dla seniorów.

Sport, rozrywka, wellness

W cenie = tenis stołowy, aerobik w wodzie, rzutki, boccia, program animacyjny 6 dni w tygodniu. Za opłatą = siłownia, salon kosmetyczny, sauna, łaźnia parowa, masaże.

Dla dzieci

Hotel idealny dla rodzin = zakwaterowanie rodzinne, Top zniżki dla dzieci, oferta dla singla z dzieckiem, łóżeczka dziecięce (płatne), brodzik, plac / pokój zabaw, Mini Disco, Lti Kids World z międzynarodowym zespołem animatorów i opieką od 4 do 12 lat przez 6 dni w tygodniu.

Warto wiedzieć

Więcej w cenie = siłownia, sauna lub łaźnia parowa - 1 godz. /na pobyt (godz. 9-18).Zakres świadczeń może się różnić w zależności od sezonu.

Pies

Niedozwolony.

Parking / Garaż

Za opłatą.

Transfery

Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

RP808102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

Oasis Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

BAGAŻ I REZYDENT - WIZZAIR, RYANAIR, PLL LOT

Oferta z przelotem liniami: LOT, WIZZAIR, RYANAIR (Royal Air Force) jet ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia- bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład) - cena w systemie rezerwacyjnym. - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm -cena w systemie rezerwacyjnym. - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 20 kg i wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm - cena w systemie rezerwacyjnym. - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 32 kg -cena w systemie rezerwacyjnym. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. Ryanair (Royal Air Force) - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. Ceny uzależnione są od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Serwis pokładowy - zgodnie z warunkami przewoźnika.

BAGAŻ, REZYDENT, ZMIANA UCZESTNIKA NA PRZELOTACH LINIAMI LOT, RYANAIR, WIZZAIR

Oferta z przelotem liniami: LOT, WIZZAIR, RYANAIR (Royal Air Force) jet ofertą pochodzącą z DYNAMICZNEGO PAKIETOWANIA, ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, co oznacza, że cena wycieczki od momentu zrobienia rezerwacji do momentu potwierdzenia jej przez Organizatora może ulec zmianie. OBSŁUGA REZYDENTA na telefon z możliwością ustalenia spotkania w hotelu. Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Zmiana Uczestnika wiąże się z kosztami zgodnie z taryfą przewoźnika i może być równoznaczna z koniecznością wykupienia nowego biletu. Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu podręcznego 10 kg lub bagażu rejstrowanego 10kg, 20kg lub 32 kg -cena w systemie rezerwacyjnym. Ryanair (Royal Air Force) - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia dodatkowego bagażu 10 kg i o wymiarach 55x40x23 cm (w taryfie standard jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) lub bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg - cena w systemie rezerwacyjnym. PL LOT - cena oferty zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12). Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego 23 kg. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu (ilość, wymiary, waga) podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie zgodnie z taryfą obowiązującą u danego przewoźnika. Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa.

HOTELE

W chwili obecnej wszystkie hotele wdrażają nowe regulacje sanitarne mające na celu zapewnienie Klientom bezpiecznego i beztroskiego wypoczynku. W każdym hotelu znajdą się wytyczne dotyczące korzystania z: infrastruktury (baseny, siłownie, SPA, sale zabaw, wspólne pomieszczenia, sposób wydawania posiłków itp.), z systemu All Inclusive, atrakcji oraz animacji itp. Hotele zastrzegają sobie prawo do wprowadzania obostrzeń i zasad korzystania z oferty hotelowej zgodnie z rozwojem sytuacji i nakazanymi w danym kraju wymogami. Wszelkie zalecenia i regulacje mogą się zmieniać dynamicznie i mogą być wprowadzane w trybie nagłym. Obiekty działają zgodnie z wytycznymi władz danego kraju obowiązującymi w związku z przeciwdziałaniem epidemii COVID-19. Wszelkie zmiany wynikają z wdrażania przepisów sanitarnych, do których stosowania zobowiązane są hotera oraz turyści. Obowiązek dostosowania sie do reżimu stanitarnego nie uprawnia Klienta do możliwości żądania odszkodowania. Prosimy każorazowo o zapoznawanie się z komunikatami MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi i sanitarnymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych. W przypadku rezerwacji wakacji w Polsce: https://www.gov.pl/web/rozwoj/hotele-i-inne-miejsca-noclegowe.


Mouzenidis Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Sunny Beach

Opis

  • przy plaży
  • dobra lokalizacja
  • rodzinny
  • bezpłatne Wi-Fi

Opis

Bardzo dobrze oceniany pod względem jakości i położenia hotel. Zlokalizowany bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży. Blisko centrum Słonecznego Brzegu pełnego barów, restauracji, sklepów. Ceniony za świetny serwis, zadbane wnętrza, smaczną kuchnię i przyjazną atmosferę. Polecany dla par, grupy przyjaciół, a także rodzin z dziećmi.

  • budynek 7-piętrowy
  • 334 pokoje
  • 3 windy
  • restauracja główna
  • bary
  • sale konferencyjne
  • kantor
  • salon kosmetyczny
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)
  • parking (płatny)
  • Wi-Fi w holu (bezpłatnie)

Polozenie

  • w Słonecznym Brzegu
  • blisko centrum z licznymi restauracjami i barami
  • ok. 33 km od lotniska w Burgas

Słoneczny Brzeg to nowoczesny, bardzo popularny kurort w Bułgarii. Znajdziemy tu ponad 200 różnorodnych hoteli. Od północy osłania go pasmo Gór Bałkańskich. Położony między górami a urokliwą zatoką gwarantuje wyjątkowe widoki. W trakcie pobytu możemy się zrelaksować na szerokiej (30 - 60 metrów), piaszczystej plaży o długości 8 km, która została odznaczona Błękitną Flagą. Amatorzy aktywnego wypoczynku znajdą tu bogatą ofertę sportów wodnych. Nie brakuje też atrakcji życia nocnego: bary, puby, dyskoteki. Wszystkiemu towarzyszy słońce w ciągu dnia i wspaniała atmosfera w nocy. Słoneczny Brzeg jest dobrze skomunikowany z okolicznymi kurortami takimi jak Burgas i Pomorie oraz Nessebar, które dzięki swojej historycznej zabudowanie figuruje na liście światowego dziedzictwa UNESCO.

Plaza

  • ok. 20 m od hotelu
  • publiczna
  • piaszczysta
  • serwis plażowy (płatny)

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

Łącznie 334 pokoje: Double Rooms (~22m2).

W pokojach: centralna klimatyzacja, TV-Sat, telefon, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (bezpłatny), minibar (płatny), łazienka (prysznic, wc, suszarka do włosów), balkon

Sprzątanie pokoi - codziennie, zmiana pościeli - 2 razy w tygodniu, zmiana ręczników - codziennie.

Sport

Sport i rozrywka:

  • basen zewnetrzny
  • parasole, leżaki przy basenie - bezpłatnie
  • basen kryty
  • tenis stołowy
  • fitness (raz na pobyt- bezpłatnie)
  • sauna (raz na pobyt - bezpłatnie)
  • łaźnia parowa (raz na pobyt - bezpłatnie)
  • programy animacyjne
  • bilard (płatny)
  • usługi SPA (płatne)

Dla dzieci:

  • brodzik
  • krzesełka w retauracji
  • plac zabaw
  • mini klub (4-12 lat)
  • mini disco
  •  łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne - na zamówienie przed przyjazdem)

O wyzywieniu

All inclusive:

  • śniadanie: w formie bufetu, 07.30-10.00
  • obiad: w formie bufetu, 12.30-14.30
  • kolacja: w formie bufetu 18.00-21.00
  • późne śniadanie 10.00 -11.00
  • przekąski ciepłe i zimne: 11.00 - 14.30
  • kawa, herbata: 15.00 do 17.30

Lokalne napoje (alkoholowe i bezalkoholowe) od 11.00 do 23.00 napoje importowane - za dodatkową opłatą.

Godziny otwarcia restauracji mogą ulec zmianie.
Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedniego powiadomienia.

Inne informacje

Hotel zastrzega sobie prawo do zmian cen usług dodatkowych płatnych oraz godzin posiłków.

W związku z sytuacją epidemiologiczną (Covid-19) dyrekcja hotelu zastrzega sobie prawo do wprowadzenia procedur bezpieczeństwa. Mogą się one wiązać z pewnymi nakazami (np. dezynfekcja rąk, zachowanie bezpiecznej odległości) lub ograniczeniami w funkcjonowaniu infrastruktury hotelowej m. in. formuły i godziny podawania posiłków, serwisu plażowego i basenowego, czy wyposażenia i obsługi pokoju.


Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

 

 



Prima Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

W samym sercu Słonecznego Brzegu, największego bułgarskiego kurortu nad Morzem Czarnym. Hotel Neptun Beach jest strategicznie zlokalizowany w centralnej części Słonecznego Brzegu, ok. 5 km od Nesebyru i ok. 25 km od Burgas.

PLAŻA

Przy hotelu, przejście przez promenadę, leżaki i parasole za opłatą.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA 4*Kompleks hotelowy położony tuż przy piaszczystej plaży. Polecany na rodzinny wypoczynek.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, sejf przy recepcji płatny, restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie, bar w restauracji. Za dodatkową opłatą usługi pralni, salon piękności, mini market.

INTERNET

Bezpłatny internet WiFi w wyznaczonych miejscach, również w pokojach.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki i parasole przy basenie, tenis stołowy, siłownia, sauna, hotelowe programy animacyjne lipiec-sierpień.Odpłatnie: sporty wodne przy plaży

DLA DZIECI

Mini club dla dzieci w wieku 4-12, brodzik.

ZAKWATEROWANIE

Standard dwuosobowy z możliwością jednej dostawki, o powierzchni 21-25m. Klimatyzowane wyposażone w łazienki( wanna/pryszic), TV/SAT, mini lodówkę, telefon, bezpłatne WiFi oraz balkon.Superior dwuosobowy z możliwością jednej dostawki, o powierzchni 26-30m. Klimatyzowane wyposażone w łazienki( wanna/pryszic), TV/SAT, mini lodówkę telefon, bezpłatne WiFi oraz balkon. Po renowacji w 2019r. Pokoje superior z widokiem na morze za dodatkową opłatą.

WYŻYWIENIE

All Inclusive śniadania, obiady i kolacje w formi bufetu. Późne śniadanie, przeąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciasto. Lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe w godzinach 11.00-23.00.

INFORMACJE DODATKOWE

https://neptunbeach.com/

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, bagaż  [dla czarterów bagaż 23kg + 5 kg bagaż podręczy // dla przelotów low costowych Ryanair bagaż 10kg + mała podręczna torebka, przy lotach Wizzair Klienci Prima mają w cenie WIZZ Priority: podręczna walizka na kółkach (55x40x23 cm maks. 10kg), stanowisko odprawy priorytetowej, pierwszeństwo wejścia na pokład  // dla lotów rejsowych LOT tylko bagaż podręczny 8kg], opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta (przy  pobytach od 19 czerwca do 18 września), ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG - uruchamiany w przypadku niewypłacalności touroperatora), Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP - uruchamiany w przypadku opóźnień w zwrotach przedpłat na skutek wystąpienia nieuniknionych i nadzwyczajnych okoliczności uniemożliwiających realizację imprezy turystycznej. Składka na TFP jest bezzwrotna nawet w przypadku rezygnacji Klienta z imprezy turystycznej), VAT.Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), oraz od 01.01.2021 analogiczą wyskość składki na Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP): 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT.Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu u rezydenta), dodatkowego ubezpieczenia: od kosztów rezygnacji, chorób przewlekłych( ok. 68 PLN/os/tydz.), a także dodatkowego ubezpieczenie KL w okresie pandemii (w tym COVID-19 - KL do 20 000 EUR) / cena ok. 47.12 PLN/ os/tydz.), opłaty za bagaż rejestrowany [na połączeniach low costowych ok. 300pln/bagaż / na połączeniach rejsowych LOT ok 250pln/bagaż], wycieczek fakultatywnych.Przy połączeniach rejsowych cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom.W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO w cenie:Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY!Usługa daje mozliwość:* zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg))* zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg)* pierwszeństwo wejścia na pokład* możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne.Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.EasyJet: bagaż o wymiarach nie przekraczających 45x36x20 cm (w tym kółka, kieszonki i rączki, mała torba podręczna która musi mieścić się pod siedzeniem pasażera)W przypadku zakupienia miejsca Up front (dodatkowo płatne) Klient może zabrać na pokład duży bagaż podręczny (maks. 56 x 45 x 25 cm), który musi mieścić się w schowku nad głową.LOT: 8 kg nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 23 cm. Dodatkowo jako bagaż podręczny pasażer może zabrać ze sobą torebkę damską lub torbę męską lub laptopa (wymiary 40 cm x 35 cm x 12 cm)Bułgaria Air: waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg!W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO:Wizzair: 10kg/20kg/32kg - od ok. 100 do ok. 440 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od wagi bagażu, trasy i terminu lotuRyanair: 20 kg - ok. 300 zł - cena na potwierdzenie uzależniona od trasy i terminu lotuEasyJet: 15 kg ok. 350 PLNLOT: 23KG - ok. 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie!

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny  dowód osobisty lub paszport. * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego.* każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00PRZY POŁĄCZENIACH LINIAMI LOTNICZYMI TYPU LOW COSTWIZZAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)RYANAIR BEZPŁATNA ODPRAWA NA 24 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO RÓWNIEŻ POWROTU Z DESTYNACJI)

COVID-19

Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych.W związku z powyższym prosimy o bieżące śledzenie warunków wjazdowych do krajów odwiedzanych : https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych , jak również obostrzeń na polskiej granicy przy powrocie z wakacji: https://www.strazgraniczna.pl/ .Podróżując w  czasie pandemi należy liczyć się z pewnymi obostrzeniami i ograniczeniami.Część infrastruktury hotelowej (restauracje, oferta rekreacyjno - sportowa),  animacje może być ograniczona, czy też niedostępna ze względu na obostrzenia sanitarne. Wszycy pasażerowie podczas przelotu zobowiązani są do posiadania maseczek FFP2 (chirurgiczne lub materiałowe). Szaliki, osłony twarzy (przyłbice) oraz maski z zaworami nie będą przez przewoźnika akceptowane. -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Turyści z Polski wybierający się na wakacje w Bułgarii zobowiązani do okazania negatywnego wyniku testu PCR przeprowadzonego do 72 godzin przed wjazdem do kraju LUB negatywnego wyniku testu antygenowego na COVID-19 przeprowadzonego do 48 godzin przed wjazdem do kraju, liczonego od daty badania wpisanej do dokumentu. [Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabetem łacińskim oraz wynik negatywny (NEGATIVE), umożliwiający interpretację dokumentu]. Akceptowany jest Unijny Certyfikat COVID pobrany z Internetowego Konta Pacjenta/aplikacji mObywatel.Z okazywania wyników testów zwolnione są:dzieci do 12 lat,osoby, które przeszły pełen cykl szczepień przeciw COVID-19,ozdrowieńcy,osoby przejeżdżające przez Bułgarię tranzytem, w przypadku gdy można zagwarantować natychmiastowy wyjazd z terytorium Republiki Bułgarii. Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami: Od 01 lipca 2021r. Bułgaria przyjęła zasady UE zgodnie z którymi kraje (27 państw UE oraz Islandia, Liechtenstein, Norwegia i Szwajcaria) oznacza się różnymi kolorami (zielony, pomarańczowy i czerwony) w zależności od sytuacji epidemiologicznej (liczby zakażeń).Zgodnie rozporządzeniem Ministerstwa Zdrowia Republiki Bułgarii  z dnia 30.06.2021 r. nr RD-01-547/30.06.2021 lista krajów w określonych kolorami zonach jest weryfikowana co najmniej raz w tygodniu i w razie potrzeby aktualizowana (dostępna na https://reopen.europa.eu/pl)Polska obecnie oznaczona jest jako zielona strefa niskiego ryzyka, co oznacza, że obywatele polscy mogą wjeżdżać na terytorium RB na następujących warunkach:* Po okazaniu ważnego unijnego certyfikatu cyfrowego UE Covid, lub analogicznego dokumentu zawierającego te same dane co certyfikat cyfrowy UE,w przypadku braku ważnego unijnego certyfikatu cyfrowego UE Covid lub analogicznego dokumentu zawierającego te same dane, co certyfikat cyfrowy UE, dana osoba zostaje poddana kwarantannie przez 10 dni w domu lub innym miejscu zakwaterowania.* Kwarantanna może zostać odwołana po przedstawieniu drogą elektroniczną dokumentu o negatywnym wyniku badania przeprowadzonego w ciągu 24 godzin od wjazdu na terytorium Bułgarii.* W przypadku ozdrowieńców dokument wystawiony od 15 do 180 dni od daty pozytywnego wyniku testu PCR lub szybkiego testu antygenowego na COVID-10. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabetem łacińskim (PCR lub RAT) oraz wynik pozytywny (POSITIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.*  Na podstawie dokumentu potwierdzającego negatywny wynik testu PCR przeprowadzonego do 72 godzin przed wjazdem do kraju lub negatywny wynik szybkiego testu antygenowego na COVID-19 przeprowadzonego do 48 godzin przed wjazdem do kraju, liczonego od daty badania wpisanej do dokumentu. Dokument musi zawierać: imię i nazwisko osoby zgodne z dokumentem tożsamości, z którym się podróżuje, dane placówki medycznej wykonującej badanie (nazwa, adres lub inne dane kontaktowe), datę przeprowadzenia testu PCR lub szybkiego testu antygenowego dla COVID-19, zapisane alfabetem łacińskim oraz wynik negatywny (NEGATIVE), umożliwiający interpretację dokumentu.* Na terytorium Bułgarii , bez konieczności przedstawiania dokumentów dot. Covid-19 mogą wjeżdżać:* osoby przejeżdżające tranzytem przez terytorium Republiki Bułgarii, w przypadku gdy można zagwarantować natychmiastowy wyjazd z terytorium Republiki Bułgarii;* dzieci do 12 roku życia.Aktualne informacje dotyczące sytuacji związanej z epidemią w Bułgarii znajdują się na oficjalnej rządowej stronie internetowej.Przy podróży lotniczej do Niemiec: wejście na pokład samolotu lecącego do Niemiec jest możliwe tylko z negatywnym wynikiem testu (niezależnie od miejsca wylotu). Szybkie testy antygenowe mogą być wykonane najwcześniej 48h a testy PCR, LAMP, TMA 72h przed planowaną godziną lądowania w Niemczech. Ponad to linie lotnicze realizujące loty do Niemiec mogą mieć dodatkowe, indywidalne wymagania,z którymi należy się zapoznać (Wizzair np akceptuje tylko testy PCR). Powrót do Polski z zagranicy:UWAGA! Ze względu na dynamiczną sytuację i częstotliwość zmian dotyczących procedur podróżowania, prosimy o zapoznanie się z komunikatem na temat aktualnych informacji i wymogów dotyczących kwarantanny na stronie STRAŻY GRANICZNEJ.Od 17 lipca każdy, kto przyleci do naszego kraju, musi wypełnić przez internet Kartę Lokalizacji Podróznego.  https://aplikacje.gov.pl/app/klp/#/home


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Słoneczny Brzeg

Położenie

centralne, do plaży tylko przez promenadę.

Plaża

do szerokiej i piaszczystej plaży tylko przez promenadę.

Wyposażenie

334 pokoi rozmieszczonych na 7 piętrach, windy. Hol powitalny z recepcją, płatnym sejfem, terminal internetowy (za opłatą), restauracja z bufetem i a' la carte, bary, kawiarnia, sklepik. Basen, taras słoneczny i bar przy basenie, leżaki i parasole bez opłaty (na plaży płatne).

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby i w pokojach gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

klimatyzowane, z mini barem (za opłatą), TV sat., telefonem, prysznicem, WC, suszarką. Balkon. A1A/A2A/A3A: pokój 2-os. A1E/A2E/A3E: pokój 2-os., z widokiem na morze. A2F: pokój 2-os. w nowym budynku. A2K/A3K: pokój 2-os. na wyższych piętrach z widokiem na morze. A2S/A3S: wariant ekonomiczny, tutaj oszczędzają Państwo pozostawiając hotelarzowi wybór położenia i wyposażenia pokoju. A2C/A3C/A4C: 2 pokoje 2-os. połączone drzwiami, balkon lub taras, pozostałe wyposażenie jak A2A.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat).

Sport

tenis stołowy. Za opłatą: bilard, siłownia, rozmaite sporty wodne przy plaży.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00. Śniadanie dla "śpiochów" 10:00-11:00, przekąski i pizza w godz. 11:00-14:30. 1 x rezerwacja kolacja w restauracji a' la carte (wymagana rezerwacja).

Parkowanie

parking ok. 10 BGN/dzień.

Zwierzę domowe

nie.

Dodatkowe informacje

Zniżki- A2A/A2E/A2S/A2K- 2 dorosłych + 1 dziecko (2-11 lat)- 100% na dostawce. A2F- 2 dorosłych + 1 dziecko (2-11 lat)- 100%. A4C- 2 dorosłych + 2-4 dzieci (2-14 lat)- 100% na dostawce.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu LTI Neptun Beach
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii

Opinie o Hotelu LTI Neptun Beach

Masz pytania o Hotel LTI Neptun Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00