cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
  • Hotel smartline Meridian, Słoneczny Brzeg
1 / 45
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
05.05 - 08.05
już od 285 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.05 - 26.05
już od 285 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu smartline Meridian
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel smartline Meridian
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu smartline Meridian:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu smartline Meridian:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Hotel smartline Meridian w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

RIWIERA BUŁGARSKA/BUŁGARIA

Polozenie


• ok. 3 km od centrum Nessebaru


• ok. 500 m od centrum Słonecznego Brzegu


• w pobliżu sklepów i restauracji


• ok. 200 m od plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 50 min


• ok. 2 km od aquaparku Action Aquapark (wstęp za opłatą)

Plaza


• ok. 200 m od plaży


• piaszczysta


• hotel oddzielony od plaży ulicą


• ręczniki za opłatą

Wyposażenie


• recepcja: codziennie 24 h
• winda
• taras
• Wi-Fi: w recepcji/lobby w cenie, w pozostałych miejscach ogólnodostępnych za opłatą
• kantor
• sejf: w recepcji, za opłatą
• minimarket
• fryzjer
• lekarz
• pralnia: za opłatą
• parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą
• sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

266

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• data otwarcia hotelu: 2005 r.
• ostatni, całkowity remont: 2017 r.
• hotel akceptuje psy: do 3 kg, za opłatą, płatność gotówką, wymagana rezerwacja


• W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: +48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI

Basen


• baseny: 2
• basen: maj - październik, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
• basen dla dzieci: 2-12 lat, maj - październik, w cenie
• jacuzzi: 18+, maj - październik, za opłatą, w strefie spa
• leżaki, parasole
• ręczniki: wymagana kaucja, płatność gotówką

Dla dzieci


• basen dla dzieci: 2-12 lat, maj - październik, w cenie
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub: 4-12 lat, czerwiec - wrzesień, kilka razy w tygodniu, w cenie
• animacje dla dzieci: 4-12 lat, czerwiec - wrzesień, kilka razy w tygodniu
• plac zabaw
• minidyskoteka: 4-12 lat, czerwiec - wrzesień, kilka razy w tygodniu, w cenie
• łóżeczka dla dzieci: płatność gotówką, ok. 3 €/dzień, wymagana rezerwacja

Sport i wellness

Płatne
• strefa spa "Aura": maj - październik, codziennie 10:00 - 18:00, płatność gotówką
• sauna fińska: płatność gotówką
• hammam: płatność gotówką
• masaże
• zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
• solarium: płatność gotówką

Rozrywka


• międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, od 2020-06-01 do 2020-09-30)


• przedstawienia kilka razy w tygodniu


• rzutki w cenie


• bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1

• Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 18 m2 • widok na basen lub miasto • w budynku głównym • ostatni, częściowy remont: 2017 r. • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, centralnie sterowana • sofa • biurko • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV • room service: codziennie 24 h, za opłatą • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy DZX2

• 2-4 os. • ok. 22 m2 • widok na basen lub miasto • w budynku głównym • ostatni, częściowy remont: 2017 r. • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, centralnie sterowana • sofa • biurko • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV • room service: codziennie 24 h, za opłatą • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Pokój 2-osobowy DZX3

• 2-4 os. • ok. 22 m2 • widok na basen lub morze • zestaw do parzenia kawy/herbaty • czajnik elektryczny • w budynku głównym • ostatni, częściowy remont: 2017 r. • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: w cenie, maj - październik, centralnie sterowana • sofa • biurko • telefon • Wi-Fi: w cenie • TV • room service: codziennie 24 h, za opłatą • prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon

Wyżywienie

All inclusive
• śniadanie: codziennie 08:00 - 10:00, w formie bufetu
• późne śniadanie: codziennie 10:00 - 10:30
• obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 20:30, w formie bufetu
• przekąski: codziennie 15:00 - 17:00, ciasto: codziennie 15:00 - 17:00, lody: codziennie 15:00 - 17:00
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 11:00 - 23:00
• kawa/herbata po południu

Dwa posiłki
• śniadanie: codziennie 08:00 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 18:30 - 20:30, w formie bufetu

Restauracje i bary
• restauracje: 2
• główna restauracja "Maritza": rodzaje kuchni: azjatycka, międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, bufet, show cooking, w cenie, maj - październik, codziennie 08:00 - 10:30 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja "Meridian": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet, show cooking, za opłatą, wliczona w all inclusive, maj - wrzesień, codziennie 12:30 - 23:00, z klimatyzacją, przy basenie, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

• bary i inne: 2
• bar w lobby "Parallel": maj - październik, codziennie 24 h, za opłatą
• bar przy zewnętrznym basenie "Pool bar": czerwiec - sierpień, codziennie 11:00 - 18:00, za opłatą, wliczony w all inclusive


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

4*

REGION

Burgas Nowoczesny hotel w słynnym bułgarskim kurorcie Słoneczny Brzeg. Jego położenie blisko centrum docenią goście ceniący dobrą zabawę. Wokół jest mnóstwo miejsc, gdzie można się rozerwać i dobrze zjeść.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2005 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja w budynku i na wolnym powietrzu, 2 bary, sejf (płatny), niewielka sala konferencja, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w lobby płatne

plaża

ok. 800 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

pokoje

Wyposażone są w klimatyzację centralną, telefon, TV, lodówkę (pusta), wannę, balkon. Typy pokoi: w budynku głównym: 268 pokoi standardowych , 16 apartamentów

Wyżywienie

restauracja w budynku i na wolnym powietrzu, 2 bary

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania Formuła nie zawiera: napoi do obiadokolacji All Inclusive Formuła zawiera:śniadanie, obiad, przekąski, kolacja, wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalne - płatna. Wymagana rezerwacja.europejska

z myślą o dzieciach

brodzik

płatne

centrum odnowy biologicznej, sauna, fryzjer, masaż, bilard, rzutki

Aktualizacja opisu

31.05.2016 15:01

usługi dostępne w hotelu

All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Naszym zdaniem

Ciekawie zaprojektowany, dobrej klasy, komfortowy, 10-piętrowy  hotel (windy, w tym panoramiczna) usytuowany w centrum Słonecznego Brzegu. Bliskość plaży i atrakcji kurortu, panoramiczna restauracja na najwyższym piętrze, system all inclusive.

Położenie

Na rogatkach centrum kurortu (ok. 800 m od ścisłego centrum), 200 m od piaszczystej plaży (serwis plażowy odpłatnie), 20 m od przystanku autobusowego, ok. 4 km od Nessebaru, 20 km od lotniska w Burgas. W pobliżu liczne lokale gastronomiczne, sklepy, punkty usługowe itp.

Wyposażenie

Recepcja z sejfami (ok.35BGN/tydzień), punkt wymiany walut, restauracja z tarasem na najwyższym piętrze budynku,  restauracja a'la carte, bar w lobby, sezonowy bar przy basenie, pub, pizzeria, sklepiki, kącik internetowy (odpłatnie), sala TV, sala konferencyjna,  salon fryzjerski.

Pokoje

268 gustownie wyposażonych pokoi z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów),  klimatyzacją, telefonem, telewizorem, minibarem i balkonem.

Wyżywienie

HB - śniadania i kolacje w formie bufetów All inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów, przekąski w dzień,  kawa, herbata, ciasta,  napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji.

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny , leżaki przy basenie płatne 5BGN (w pakiecie HB), (serwis plażowy bezpłatny w pakiecie all inclusive, nie ma ręczników plażowych),  bilard, zabiegi kosmetyczne i pielęgnujące, sporty wodne oferowane przy plaży przez miejscowe agencje , gry elektroniczne, animacje, wieczór taneczny.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, animacje, odpłatne łóżeczka niemowlęce.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Informacje o lotach liniami Enter Air / LOT Polish Airlines / Wizzair / Ryanair

Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych. Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 8kg) który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - bagaż rejestrowany 23kg; cena 250PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. // Wizzair: jedna sztuka bagażu podręcznego, nie większa niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (domyślnie w cenie).    Bagaż główny za dopłatą: - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka WIZZ Priority Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Koszt usługi Wizz Priority to 140 PLN/os. za lot w dwie strony. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. // Ryanair: Do kabiny można wnieść jeden bagaż podręczny (max 40cm x 20cm x 25cm), który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym hotelem. W przypadku chęci zabrania dodatkowego bagażu za dodatkową opłatą dostępne są opcje: - pierwszeństwo wejścia na pokład - Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu (nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm), umieszczona będzie w schowku nad siedzeniem : cena 120 PLN/os. - bagaż rejestrowany 10 kg; cena 180 PLN/sztuka - bagaż rejestrowany 20kg; cena 270 PLN/sztuka Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji  będzie wiązało się z wyższymi ich cenami. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będzą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie.

Aktualizaje Covid - 19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ Środki bezpieczeństwa przeciwko Covid-19 na zalecenie i wymagania Ministerstwa Zdrowia Bułgarii Jak zawsze, bezpieczeństwo naszych gości i współpracowników pozostaje naszym najwyższym priorytetem. Bardzo poważnie podchodzimy do standardów higieny i czystości i aktywnie wdrażamy dodatkowe procedury i środki higieny. Dokładamy wszelkich starań, aby zapobiec rozprzestrzenianiu się Covid-19. Prosimy, aby nasi goście zrobili to samo i postępowali zgodnie z wytycznymi opieki zdrowotnej. Środki podejmowane w celu zapewnienia bezpieczeństwa gości i personelu · Higiena rąk: Właściwe i częste mycie rąk jest niezbędne, aby pomóc w walce z rozprzestrzenianiem się wirusów. Podczas codziennych spotkań naszemu zespołowi przypomina się, że czystość zaczyna się od tego prostego czynu. Jest to ważne dla ich zdrowia i zdrowia naszych gości. · Plakaty w toaletach publicznych informujące o dobrej higienie rąk · Wszystkie wspólne obszary i toalety kompleksu są regularnie czyszczone i dezynfekowane i wentylowane. · Przy wejściach do budynków, recepcji i basenu umieściliśmy środki do dezynfekcji rąk. · Dodatkowe czyszczenie miejsc publicznych i często dotykanych powierzchni (klamki / recepcja / przyciski windy) - przy użyciu produktów skutecznie zabijających wirusy. · Bielizna pościelowa prana w wyższej temperaturze. · Dla wspólnego bezpieczeństwa umieściliśmy szkło ochronne na recepcji. · Zameldowanie odbywa się indywidualnie, przy ograniczonej liczbie osób z jednej rezerwacji, przy maksymalnym ograniczeniu liczby procedur. · Używamy znakowania podłogi, aby zapewnić bezpieczną odległość między ludźmi, jeśli powstanie duża grupa ludzi, niektórzy z nich zostaną poproszeni o poczekanie na zewnątrz. · Podczas meldowania się goście mogą wybrać, czy personel hotelu może wejść do pokoju. Jeśli zrezygnują z tego, będą to standardowe usługi codziennej konserwacji wykonywane przez pozostawienie czystych ręczników i kosmetyków przed pokojem, starannie zapakowanych w torby sanitarne. · Regularna dezynfekcja wszystkich kluczy do pokojów i terminali płatniczych. · W punktach płatności preferowane są karty zbliżeniowe. · Na basenie leżaki zostaną umieszczone w bezpiecznej odległości od siebie. · Pokoje gościnne: Protokoły czyszczenia i dezynfekcji w celu czyszczenia pomieszczeń po wymeldowaniu gości i przed przybyciem następnego gościa.· Każdy pracownik wykonuje swoje obowiązki w rękawiczkach jednorazowych oraz, zgodnie z wymogami, w masce lub hełmie ochronnym, w częściach obiektu, w których odbywa się bezpośredni kontakt z gościem. Działania w podejrzanych sprawach COVID-19 Jak postępować z gośćmi, którzy wykazują objawy związane z wirusem: * Wyślemy gości hotelowych do ich pokoi, izolacja od innych osób przebywających w hotelu * Wezwanie lekarza lub karetki pogotowia, który podejmie niezbędne środkiKażdy ze środków opisanych powyżej może zostać odpowiednio zmieniony zgodnie z instrukcjami Ministerstwa Zdrowia i Ministerstwa Turystyki.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA OFICJALNA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony jest w południowej części kurortu Słoneczny Brzeg, od najbliższych sklepów i restauracji dzieli go odległość ok. 300 m, zaledwie 50 m od przystanku autobusowego, ok. 35 km od lotniska w Burgas.

Plaża

ok. 200 m od hotelu; leżaki i parasole na plaży są płatne dodatkowo.

Zakwaterowanie

268 pokoi rozmieszczonych na 10 piętrach; Typy pokoi: standardowe (ok. 18 m2 dla dwóch osób dorosłych i dziecka) lub standardowe (24 m2 dla dwóch osób dorosłych i dwoje dzieci); Wyposażenie: łazienka (suszarka do włosów), telefon, telewizor, mini bar, klimatyzacja, balkon.

Restauracje i bary

Panoramiczna restauracja główna, restauracja a la carte, pizzeria; 2 bary: bar przy basenie oraz lobby bar (otwarty przez całą dobę); pub irlandzki.

Wyżywienie

HB - śniadania i kolacje w formie bufetu (napoje do kolacji płatne); All Inclusive: śniadania, obiady, przekąski, kolacje oraz napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godz. 10.00-22.30 (po godz. 22.30 napoje są dodatkowo płatne).

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny; dla Gości z opcją HB leżaki przy basenie są dodatkowo płatne; Bezpłatnie: hotel organizuje raz w tygodniu specjalny wieczorny program animacyjny; Odpłatnie: profesjonalne centrum SPA, gdzie można skorzystać z masaży, kąpieli i zabiegów relaksacyjno-upiększających, solarium, sauny, łaźni tureckiej.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw; łóżeczka dla niemowląt dostępne są na prośbę Gości.

Pozostałe udogodnienia

Kafejka internetowa, łącze WiFi w lobby (płatne), sala konferencyjna, parking (płatny); w recepcji można odpłatnie skorzystać z sejfu.

Naszym zdaniem

Hotel oferuje różnorodne opcje wyżywienia, dzięki czemu każdy może wybrać najodpowiedniejszą dla siebie. Na uwagę zasługuje fantastycznie położona restauracja na 11 piętrze, skąd roztacza się niesamowity widok na okolicę. Polecany Klientom, którzy chcą korzystać z atrakcji dziennych i nocnych, jakie oferuje duży kurort turystyczny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Strefa

Active, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg - w pobliżu liczne bary, dyskoteki, restauracje , sklepy, mini wesołe miasteczko i bogata infrastruktura rozrywkowa Nessebar - ok. 6 m, zabytkowe centrum wpisane na listę UNESCO, Aqua Park/ dogodne połączenie komunikacji miejskiej lotnisko Burgas - ok. 27 km

Plaża

ok. 150 m od hotelu, dojście lokalną uliczką, publiczna, szeroka i piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, odznaczona certyfikatem Błękitna Flaga przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, leżaki i parasole płatne ok. 8 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol

Hotel

czterogwiazdkowy, nowoczesny resort, położony w sercu Słonecznego Brzegu, odświeżony i wyremontowany w 2015 roku, należący do znakomitej sieci Smartline by Thomas Cook, w pobliżu wiele rozrywek, bary, restauracje i sklepy, posiada 268 pokoi rozmieszczonych w dwunastopiętrowym budynku głównym

Udogodnienia

całodobowa recepcja, windy, lobby z miejscami do wypoczynku, całodobowy room service, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (ok. 2,5 EUR/dzień), pralnia, sklep z pamiątkami, mini market, parking płatny (ok. 5 EUR/dzień)

Internet

WiFi w lobby bezpłatne, w pokojach płatne ok. 2,5 EUR/dzień

Pokoje

standard - 2 os. z możliwością1 dostawki (rozkładana sofa), łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem (zawartość płatna), balkon lub taras, odnowione w 2015 roku large - 2 os. o większym metrażu, możliwość 2 dostawek (2 rozkładane sofy), pozostałe wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

restauracja główna - zlokalizowana na jednym z najwyższych pięter z panoramicznym widokiem na kurort Słoneczny Brzeg, morze oraz Nessebar restauracja tematyczna serwująca tradycyjne dania kuchni bułgarskiej lobby bar / main bar pool bar / bar przy basenie Irish Pub

Wyżywienie

BB - śniadania w formie urozmaiconego bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i lokalna (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive

Rozrywka

basen z tarasem słonecznym, leżaki i materace - płatne tylko dla Klientów opcją BB i HB, sala telewizyjna, animacje dzienne, wieczorne pokazy 2 razy w tygodniu

Płatne

centrum Spa, masaże, siłownia, salon piękności, sporty wodne na plaży, skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne

Dla dzieci

Mini Club dla dzieci 4-12, brodzik, plac zabaw, animacje, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 (ok. 1 EUR/dzień)

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, woda, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w barze przy basenie, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, wybór przystawek, sałatek, grillowanych mięs, deserów i owoców 18.00-21.00 kolacja w formie urozmaiconego bufetu serwowana w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, 3 razy w tygodniu kuchnia tematyczna- bułgarska, śródziemnomorska, azjatycka 15.00-18.00 podwieczorek, przekąski, ciastka, lody, kawa, herbata serwowane w barze przy basenie 11.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata, woda oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone, wódka, gin, brandy oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barach All Inclusive w godzinach ich funkcjonowania do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki, parasole oraz materace przy basenie

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.meridian-tours.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- rewelacyjne położenie w samym sercu Słonecznego Brzegu - w pobliżu pięknej piaszczystej plaży odznaczonej Błękitną Flagą - należy do prestiżowej sieci Smartline by Thomas Cook - nowoczesne wnętrza i przyjazna obsługa - blisko Nessebaru wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 13 EUR/os.

Sozopol i Ropotamo

Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie oraz krótki spacer w Burgas. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 31 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 62 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 92 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej. Cena ok. 40 EUR/os.

Jeep Safari

Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Po smacznym obiedzie polecamy spacer po wiosce, degustacja miodu, zwiedzanie dobrze zachowanej starej wiejskiej szkoły i autentycznego domu Strandżanskiego, zbudowanego 300 lat temu.Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

Warna, delfinarium i skalny klasztor

Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Popołudniem odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp płatny dodatkowo (szczegóły poniżej*). Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy.Wstęp do delfinarium nie jest wliczony w cenę - ok.15 EUR/dorosły i ok. 10 EUR/dziecko. Cena ok. 45 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z z portu Nesebyr. Szansa na kąpiel w głębiach morza Czarnego oraz nurkowanie z płetwami i fajką. Podczas resju będzie serwowany pyszny obiad - rybka z rusztu, dodatki, mieszane sałatki, napoje bezalkoholowe i piwo. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 35 EUR/os.

Dyskoteka w pianie

Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawęz przyjaciółmi i to na złocistej plaży Słonecznego Brzegu! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sunshine

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

OPIS HOTELU

Lokalizacja

- odległość od plaży

200 m

- położenie

Słoneczny Brzeg

- odległość od centrum

700 m

- odległość od lotniska

30 km Plaża - publiczna, piaszczysta - leżaki, parasole, materace płatne Hotel

- ilość gwiazdek

4*

- rok otwarcia

2005

- rok odnowienia

2013

- ilość pokoi

268

- ilość basenów

1 basen zewnętrzny dla dorosłych z wydzieloną częścią dla dzieci; materace, leżaki płatne dla klientów BB i HB Udogodnienia

- bezpłatne

sala telewizyjna

- płatne

sejf w recepcji, pralnia, salon piękności, SPA, siłownia, lekarz na wezwanie, parking Internet - Wi-Fi w lobby płatne - kawiarenka internetowa płatna Pokoje

- wyposażenie

łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV, mini bar(płatny), telefon, balkon. Dostawka w formie rozkładanej sofy. Restauracje i bary

- Restauracje

restauracja główna, restauracja tematyczna

- Bary

lobby bar, bar przy basenie, Irish Pub (płatny) Wyżywienie

- BB

śniadania

- HB

śniadanie i kolacja  (napoje płatne)

- All Inclusive

lokanlne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 11:00-23:00;

- posiłki

śniadanie, obiad 12:30-14:30, przekąski 15:00-18:00, kolacja Sporty

- bezpłatne

ping pong

- płatne

bilard, sporty wodne na plaży Dla dzieci - brodzik, plac zabaw, łóżeczko dla dziecka (płatne)

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POłOżENIE

Usytuowany w południowej części Słonecznego Brzegu, ok. 800 m od ścisłego centrum kurortu, w pobliżu licznych restauracji, barów i tawern, 20 m od przystanku autobusowego.

PLAżA

Oddalona ok. 200m. Leżaki, parasole i materace odpłatnie.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Nowoczesny i elegancko urządzony 12-piętrowy obiekt.

DO DYSPOZYCJI GOśCI

Ogólne i usługi - recepcja, lobby, room service, pokój TV, windy, sejf (odpłatnie), usługa pralni, mini market, sklepik z pamiątkami, fryzjer, salon piękności, punkt wymiany walut, parking (odpłatnie. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard. Restauracje i bary - restauracja główna, restauracja a 'la carte, snack bar, lobby bar, bar przy basenie, Irish Pub.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Sala konferencyjna.

INTERNET

Punkt internetowy za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie - basen odkryty, kryty basen, leżaki i parasole przy basenie, program animacyjny. Odpłatnie - masaż, łaźnia turecka, sauna, siłownia, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Brodzik, mini klub (2-12 lat), plac zabaw, wysokie krzesła w restauracji, łóżeczko na życzenie (odpłatnie).

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 268 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard - dwuosobowy z możliwością jednej dostawki lub dwóch dostawek dla dzieci. Wyposażenie - łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini bar, balkon.

WYZYWIENIE

BB - śniadanie. HB - śniadanie, kolacja. All inclusive - śniadanie i kolacja w formie bufetu, lunch serwowany, lekkie przekąski w ciągu dnia, lody, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godzinach 11.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, importowanych i wysokojakościowych alkoholi, kawy typu espresso, cappuccino.

INFORMACJE DODATKOWE

http://www.meridian-tours.com/

CENA

Cena PLN zawiera bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WIZA I PASZPORT

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. KAżDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Marco

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg

Słoneczny Brzeg

Słoneczny Brzeg to jeden z największych kurortów nad Morzem Czarnym, leżący około 30 km od Burgas, zajmujący rozległy pas wybrzeża pomiędzy przylądkiem Elenite a Neseberem. Kurort, który został założony w latach 60., obecnie dalej prężnie się rozwija. Wzdłuż nadmorskiej promenady wciąż powstają nowe kompleksy hotelowe. Prawdziwą atrakcją i atutem Słonecznego Brzegu jest złocista, bardzo długa (około 8 km) i szeroka (prawie 100 m), piaszczysta plaża rozciągająca się wzdłuż całej zatoki otoczonej lasami i stokami gór z pięknym widokiem na Neseber (w czasie przypływów mogą pojawić się kamienie przy brzegu). Dzięki temu, że plaża kurortu łagodnie schodzi do morza, jest to idealne miejsce na letni wypoczynek. Słoneczny Brzeg zapewnia atrakcje także najmłodszym gościom, znajdują się tutaj bowiem place zabaw dla dzieci, wesołe miasteczka, aquaparki. W Słonecznym Brzegu zlokalizowanych jest ponad 200 hoteli, są liczne restauracje, sklepy, tawerny, nocne kluby, dyskoteki zapewniające doskonałą rozrywkę. Również miłośnicy aktywnego wypoczynku znajdą tutaj bogatą ofertę uprawiania sportów wodnych. Dzięki dogodnej lokalizacji i dobrym połączeniom z innymi turystycznymi miejscowościami, Słoneczny Brzeg jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania Neseberu, Sozopola, Burgas, Pomorie czy nawet Istambułu.

Położenie

w południowej części Słonecznego Brzegu, około 200 m od piaszczystej plaży (serwis plażowy i sprzęt wodny dodatkowo płatne), około 800 m od ścisłego centrum kurortu, w pobliżu licznych restauracji, barów i tawern, 20 m od przystanku autobusowego.

Hotel

nowoczesny, elegancko urządzony. Recepcja, klimatyzowana restauracja główna na najwyższym piętrze, z pięknym widokiem na Słoneczny Brzeg i Neseber, lobby bar, restauracja oraz bar przy basenie, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w lobby hotelowym, kantor wymiany walut, winda, parking (ilość miejsc ograniczona). Na terenie hotelu można odpłatnie skorzystać z usług fryzjerskich oraz sejfu.

Pokoje

2-osobowe, z możliwością 1 lub 2 dostawek, gustownie i estetycznie umeblowane, łazienka (prysznic, umywalka, WC, suszarka do włosów), klimatyzacja sterowana centralnie, TV, mini-bar (płatny według konsumpcji), balkon.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (leżaki i parasole bezpłatne, w ograniczonej ilości, tylko dla gości z opcją AI), brodzik, plac zabaw, animacje dla dzieci, płatne - centrum SPA, salon piękności, sauna, łaźnia turecka.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo). Istnieje możliwość dokupienia Opcji All inclusive. Opcja ALL INCLUSIVE obejmuje 3 posiłki w formie bufetu - śniadania (7.30-10.00), obiadokolacje (18.00-21.00) dostępne w restauracji głównej, obiady (12.30-14.30) dostępne w restauracji przy basenie. W godzinach 12.30-23.00 dostępne napoje w restauracji przy basenie i w barze przy basenie (10.30-17.30) - kawa, herbata, woda mineralna oraz lokalne napoje alkoholowe. W godzinach 15.00-17.00 dostępne przekąski i lody w barze przy basenie.

Cena obejmuje

- przejazd komfortowym autokarem (klimatyzacja, video, barek, WC) - 9 noclegów - 9 śniadań (bufet) - 9 obiadów (bufet) - opcja AI - 9 obiadokolacji (bufet) - ubezpieczenie (KL + NW + bagaż, nie obejmuje CP) - opieka pilota-rezydenta - obowiązkowe składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny oraz Turystyczny Fundusz Pomocowy (naliczane przy zakładaniu rezerwacji) Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją pierwszego dnia pobytu, a kończą śniadaniem w ostatnim dniu pobytu (opcja HB). Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją pierwszego dnia pobytu, a kończą obiadem w ostatnim dniu pobytu (opcja AI). Zakwaterowanie od godz. 14.00. Wykwaterowanie do godz. 10.00. Wyjazdy z Polski wg rozkładu jazdy. Przyjazd na miejsce w godzinach przedpołudniowych. Wyjazd ze Słonecznego Brzegu w godzinach popołudniowych. Powrót do Bielska-Białej w godzinach popołudniowych. Pozostałe miasta wg rozkładu jazdy.

Cena nie uwzględnia

napojów do obiadokolacji (opcja HB). Uczestnicy sami pokrywają na miejscu koszty taksy klimatycznej 6 EUR za pobyt

Naszym zdaniem

Nowoczesny hotel 4*, obecny już 10. sezon w naszej ofercie, którego atutem jest lokalizacja blisko szerokiej, piaszczystej plaży oraz centrum Słonecznego Brzegu. "Meridian" przyciąga turystów chcących spędzić aktywnie czas w rodzinnym gronie oraz te osoby, które pragną korzystać z wielu rozrywek oferowanych przez kurort. Niewątpliwą atrakcją hotelu jest usytuowanie restauracji głównej na najwyższym piętrze budynku z panoramicznym widokiem na okolicę. PREZENTOWANE CENY UWZGLĘDNIAJĄ OBOWIĄZUJĄCE RABATY I PROMOCJE.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Wygoda Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Najważniejsze cechy hotelu

Blisko plaży i centrum Nowoczesny obiekt Welness & SPA

Jednym zdaniem

Nowoczesny, odnowiony hotel, który ze względu na swoje położenie stanowi idealne miejsce dla osób lubiących aktywny wypoczynek i wieczorną rozrywkę.

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

Budynek

Nowoczesny i bardzo zadbany, położony w odległości 200 m od plaży i 800 m od centrum rozrywkowego kurortu Słoneczny Brzeg. Do najbliższego przystanku autobusowego ok. 300 m. Oficjalna kategoria ****. Od 2013 roku hotel należy do sieci hoteli SMARTLINE.

Pokoje

2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek: klimatyzacja, TV sat, telefon, mini bar (odpłatnie), łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, balkon, Wi-Fi (odpłatnie).

Do dyspozycji gości

Basen zewnętrzny z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole przy basenie (tylko w opcji All Inclusive), restauracje (w tym jedna la carte), bar w lobby, pizza bar, bar przy basenie, recepcja, sejf (odpłatnie 3/dzień), winda, plac zabaw dla dzieci, centrum SPA (odpłatnie), sala telewizyjna, pralnia, wymiana walut, minimarket, przechowalnia bagażu, parking (odpłatnie 5/dzień).

Plaża

Piaszczysta, publiczna, ok. 200 m od hotelu. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Wyżywienie

śniadania  i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Dostępna również opcja All Inclusive. All inclusive: śniadania (08:00-10:00) i kolacje (18:30-20:30) w głównej restauracji w formie bufetu, lunch (12:30-15:00 - bufet); przekąski dostępne w godzinach 15:00-18:00. Lokalne alkohole, napoje zimne i gorące serwowane w restauracji 11:00-23:00 oraz w pobliżu basenu 11:00-18:00. Raz w tygodniu bufet tematyczny - kuchnia bułgarska, włoska lub międzynarodowa. 

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. (płatne na miejscu).


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Nekera

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

BULGARIA

Położenie

 w pobliżu wydmy Słonecznego Brzegu. W pobliżu hotelu restauracje, bary oraz sklepy. Po kurorcie kursuje kolejka dla dzieci. Do centrum z deptakiem ok. 1 km. Lotnisko w Burgas oddalone o ok. 30 km.

Plaża

 do szerokiej, piaszczystej plaży ok. 150 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

 nowoczesny hotel, gruntownie wyremontowany w 2013 r., oferuje 268 pokoi na 11 piętrach (wszystkie pokoje wyremontowane w 16/17 r.), windy. Nieduże lobby z recepcją i sejfami (za opłatą), restauracja panoramiczna na ostatnim piętrze (śniadania i kolacje) oraz restauracja na parterze (śniadania), kawiarenka, bary, sklepik, salon fryzjerski. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras do opalania. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty.

Wyżywienie

z dwoma posiłkami, śniadanie i kolacja w formie bufetu. Za opłatą można korzystać 2 godzinny dziennie: świeże owoce i lody. All Inclusive: 3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11.00-23:00. Przekąski i lody w godz. 14;30-17:30. 2 godzinny dziennie świeże owoce i lody. Kilka razy w tygodniu kolacje tematyczne. Również kuchnia dietetyczna.

Internet

 WiFi w lobby i w pokojach gratis.

Zakwaterowanie

 ładnie i funkcjonalnie urządzone. Pokoje dwuosobowe: ok. 25 m2, klimatyzacja, telefon, TV Sat, minibarek, kącik wypoczynkowy, balkon od strony lądu. Łazienka, prysznic, suszarka, WC. Wariant ekonomiczny: ok. 25 m2, prosto wyposażone. Pokoje rodzinne: większe, ok. 27 m2, poza tym wyposażone jak pokój dwuosobowy. Większy pokój dwuosobowy: dla 2os – do 4 os. ok. 27 m2, wyposażony jak pokój dwuosobowy. Komfort plus: położone na najwyższych pietrach z widokiem na morze.

Sport

 za opłatą: bilard, siłownia i sporty wodne oferowane przez lokalne agencje przy plaży.

Wellness

 za opłatą: łaźnia turecka.

Dzieci

 zintegrowany brodzik, miniklub dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą (ok. 5 BGN/dzień).

Rozrywka

 w centrum kurortu kluby, puby i dyskoteki.

Parkowanie

 tak, za opłatą ok. 10 BGN/dzień.

Zwierzę domowe

 nie.

Kategoria lokalna

  4 gwiazdki.

Cena zawiera

Noclegi, wyżywienie zgodnie z rezerwacją, ubezpieczenie Allianz Travel oddział w Polsce, telefoniczną opiekę rezydenta. Dodatkowo w przypadku imprez pakietowych z przelotem, oprócz ww. świadczeń w cenie zawarty jest: przelot, opłata lotniskowa, opłata za wylot z lotniska lokalnego, transfer lotnisko-hotel-lotnisko (chyba, że dana oferta stanowi inaczej), telefoniczna lub bezpośrednia opieka rezydenta. Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba). TELEFONICZNA OPIEKA W JEZYKU POLSKIM  


Wycieczka pochodzi z oferty biura podróży Nekera, polskiego touroperatora, który stawia na nowoczesne technologie i współpracuje z największymi sieciami linii lotniczych, hoteli i miejsc wakacyjnych. Tworzy je zespół doświadczonych specjalistów z ponad 25-letnim stażem w międzynarodowej branży turystycznej. Nekera w swojej ofercie ma propozycje wyjazdów do wszystkich ulubionych destynacji Polaków (około 15.000 wyselekcjonowanych hoteli) oraz zapewnia stabilne i profesjonalne wsparcie produktowe w świetnych cenach. Znaleźć tu można wycieczki zarówno do krajów europejskich (np. Grecja, Hiszpania, basen Morza Śródziemnego), egzotycznych (np. kraje karaibskie, afrykańskie czy azjatyckie), jak i regionów polskich (już ok. 700 obiektów), które w ostatnich tygodniach niezwykle zyskują na popularności. Touroperator specjalizuje się w wycieczkach typu last minute oraz all inclusive, a wszystkie oferty objęte są gwarancją najniższej ceny, niezmienności ceny, a także polskojęzyczną obsługą w systemie 24/7. Dodatkowo, zgodnie z prawem polskim i ustawą o świadczeniu usług turystycznych, odprowadza składki na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG). Gwarantuje więc klientom ochronę ich wpłat w przypadku jakichkolwiek nieoczekiwanych kłopotów przy świadczeniu usług. Posiada gwarancję ubezpieczeniową firmy Allianz Partners (AWP P&C S.A. oddział w Polsce) oraz jest członkiem Polskiego Związku Organizatorów Turystyki PZOT. 
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ecco Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Opis

  • Hotel położony jest w pobliżu południowego centrum Słonecznego Brzegu, 200 m od plaży
  • Obiekt oferuje 268 pokoi rozmieszczonych na 10 piętrach
  • Za dodatkową opłatą można korzystać z bezprzewodowego dostępu do Internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych
  • Zakwaterowanie w pokojach STANDARD dla 2 osób dorosłych i 1 dziecka
  • W cenie śniadania i obiadokolacje, możliwość dopłaty do All Inclusive

Wyposażenie

Hotel zbudowany został w roku 2005. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 230 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się minibarek. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon i telewizor. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Studio fitness i bilard stanowią część oferty sportowo-rekreacyjnej hotelu. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. Obiekt oferuje program rozrywkowy przeznaczony dla dorosłych gości.

Wyżywienie

Przygotowaliśmy dla Państwa zróżnicowane warianty żywieniowe. Dostępne opcje to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Atur

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kraj

BULGARIABOJ

Hotel info

ciekawa, nowoczesna architektura wyróżnia hotel spośród licznych obiektów kurortu. Centralna lokalizacja, w otoczeniu gwarnych deptaków gwarantuje dostęp do licznych atrakcji i rozrywek, a nadmorski relaks umożliwia pobliska, piaszczysta plaża. Miejscem wakacyjnego odpoczynku są również hotelowe tarasy słoneczne i basen, gdzie czas umila muzyka lub cykliczne animacje i zabawy. Atrakcją hotelu jest także panoramiczna restauracja, nietypowo umieszczona na jednym z najwyższych pięter hotelu. Rozpościera się stąd widok na Słoneczny Brzeg i jego okolicę. Kategoria lokalna 4****

Lokalizacja

Słoneczny Brzeg, centralna lokalizacja w otoczeniu liczne restauracje, bary, butiki. W pobliżu przystanek komunikacji lokalnej. Lotnisko w Burgas ok. 30 km.

Plaża

ok.200m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

248 pokoi, 12 pięter, hol powitalny, recepcja 24h, lobby, windy, restauracja główna z tarasem, sezonowa restauracja a la carte, lobby bar, sezonowy bar przy basenie, płatny kącik internetowy, sala konferencyjna, butik punkt wymiany walut, płatny sejf w recepcji, płatne miejsca parkingowe.

Pokój

standardowo wyposażony, klimatyzacja (sezon letni), TV, telefon, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki co może jednak ograniczać komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: fitness, masaż, sauna, zabiegi kosmetyczne i relaksacyjne, łaźnia parowa. Cykliczne, lekkie programy animacyjne lub wieczory z muzyką. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek centrum Słonecznego Brzegu.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive

Uwagi

hotel objęty obsługą rezydenta z językiem polskim - telefon alarmowy, spotkanie informacyjne w hotelu. Leżaki przy basenie bezpłatne tylko dla gości z pakietem all inclusive.

Nasza opinia

z uwagi na centralną lokalizację polecany wszystkim, którzy poszukują zabawy i rozrywki. Atutem jest sąsiedztwo licznych atrakcji i bliskość plaży. Duży, wysoki obiekt oferuje wygodne zakwaterowanie w popularnym nadmorskim kurorcie

200903Przewóz bagażu

limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - LOT (kod lotu LO) - duży bagaż podręczny o max wymiarach 55x40x23cm, max waga do 8kg, które pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany o max wadze do 23kg przewożony w luku bagażowym. - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - lokalna taksa klimatyczna - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Ski Sun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


**** Bułgaria/Burgas

ATUTY

restauracja panoramiczna na 10 piętrze nowoczesny design bardzo dobra jakość i serwis wyremontowane pokoje bardzo dobra kuchnia GRATIS Wifi na terenie hotelu

POŁOŻENIE

w południowej cześć Słonecznego Brzegu, do półwyspu Nessebar z historycznym Starym miastem, które znajduje się na światowej liście dziedzictwa kultury UNESCO spacerem plażą i dalej promenadą nadbrzeżną ok. 4 km, lub płatną kolejką turystyczną kursującą po całym kurorcie. Do centrum kurortu z restauracjami, sklepami, barami, dyskotekami i atrakcjami dla turystów ok. 3.5 km. Przystanek autobusów miejskich ok. 50 m.

PLAŻA

do szerokiej i piaszczystej plaży Słonecznego Brzegu ok. 200 m, leżaki i parasole na plaży publicznej płatne ok. 30 BGN/2 leżaki i parasol. Plaża miejska strzeżona przez ratowników w określonych godzinach. Na plaży duża oferta sportów wodnych (oferowane przez lokalne firmy za opłatą).

DLA DZIECI

oddzielny mini basen ze słodką wodą, plac zabaw, mini klub, plac zabaw na zewnątrz i w budynku. Łóżeczko dla dziecka ok. 6 BGN/dzień.

HOTEL

hotel oferuje 268 pokoi na 10 piętrach, wyremontowany w 2017 roku (rok budowy 2005). Kolorowe lobby z recepcją (kantor, sejf za opłatą ). 2 duże restauracje, panoramiczna na ostatnim piętrze (śniadania i kolacje) Maritsa East&Maritsa West) oraz restauracja na parterze (obiady), 2 bary (w tym bar w lobby płatny), basen, osobny brodzik dla dzieci, taras słoneczny. Wifi w lobby i przy basenie w cenie.

KATEGORIA LOKALNA

4 gwiazdki.

POKOJE

wszystkie pokoje wyremontowane w 2017 roku, ładny i nowoczesny design, wyposażone w klimatyzacje , telefon, TV , minibar, łazienka, prysznic, balkon. Pokoje dwuosobowe (2A) : dwa regularne łóżka (można złączyć) oraz rozkładana sofa, dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci.Pokój dwuosobowe Deluxe (2B): dwa łóżka gueen size"(można złączyć), pościel z satyny, 1 lub 2 rozkładane sofy, zestaw do parzenia kawy/herbaty, po przyjeździe woda mineralna,

SPORT I ROZRYWKA

za opłatą: siłowania, bilard. Bardzo dużo atrakcji dla dzieci: dmuchane zamki, trampoliny i dorosłych możliwości rozrywki, zabawy w centrum Słonecznego Brzegu.

WELLNESS

za opłatą: różnorodne masaże, łaźnia parowa, sauna.

WYŻYWIENIE

DWA POSIŁKI: śniadania i kolacje w formie bufetu. ALL INCLUSVIE: 3 posiłki w formie bufetu: Śniadanie: w godz: 7:30-10:00. Obiad: w godz: 12:30-14:30 Kolacja: w godz: 18:00-21:00. Przekąski o północy w godz: 24:00-00:30 Snack Bar: przekąski, kawa, herbata, ciastka, lody w godz: 15:00-18:00 w restauracji Merdian przy basenie. Bar przy basenie 11-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 11:00-23:00 Śniadania i kolacje w resauracji panoramicznej na 10 p. "Maritsa East&Maritsa West". Obiady w restauracji na paterze przy basenie "Meridian".

PARKING

przy hotelu płatny ok. 15 BGN/dzień (w zależności od dostępności, niestrzeżony, płatność gotówką).

ZWIERZĘ DOMOWE

do 3kg ok. 6BGN/dzień.

CHECK IN/CHECK OUT

zakwaterowanie w dniu przyjazdu od 14:00, wykwaterowanie w dniu wyjazdu do 12:00

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Opis hotelu

Hotel zbudowany został w roku 2005. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 230 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, kawiarnia, bar i pub. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych świadczonych usług należą opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację i łazienkę. Balkon należy do standardowego wyposażenia większości pokoi. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. W pokoju znajduje się minibarek. Optymalny komfort pobytu zapewniają internet, telefon i telewizor. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Studio fitness i bilard stanowią część oferty sportowo-rekreacyjnej hotelu. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, salon piękności, zabiegi masażu i solarium. Obiekt oferuje program rozrywkowy przeznaczony dla dorosłych gości.

Wyżywienie

Przygotowaliśmy dla Państwa zróżnicowane warianty żywieniowe. Dostępne opcje to wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Smartline Meridian to hotel położony w sercu Słonecznego Brzegu, co gwarantuje bliskość sklepów i tawern. Polecamy zarówno rodzinom dziećmi, jak i osobom pragnącym wypocząć w hotelu o dobrym standardzie. Z restauracji głównej, zlokalizowanej na ostatnim piętrze, rozciąga się panoramiczny widok na zatokę Słonecznego Brzegu. Dodatkowym atutem jest bliskość Nessebaru wpisanego na listę UNESCO.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w centrum Słonecznego Brzegu, w pobliżu pięknej piaszczystej plaży z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • należy do prestiżowej sieci Smartline, co gwarantuje wysoką jakość świadczonych usług, wyremontowany w 2013 roku
  • możliwe różne formy wyżywienia - BB / HB / All Inclusive

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

w pobliżu wydmy Słonecznego Brzegu. W pobliżu hotelu restauracje, bary oraz sklepy. Po kurorcie kursuje kolejka dla dzieci. Do centrum z deptakiem ok. 1 km. Lotnisko w Burgas oddalone o ok. 30 km.

Plaża

do szerokiej, piaszczystej plaży ok. 150 m. Leżaki i parasole na plaży za opłatą.

Wyposażenie

nowoczesny hotel wybudowany w 2005 roku, a gruntownie wyremontowany w 2013 r. oferuje swoim Gościom 268 pokoi, windy. Przestronne lobby z recepcją i sejfami (za opłatą), restauracja panoramiczna na ostatnim piętrze oraz restauracja na parterze, kawiarenka, bary, sklepik, salon fryzjerski. Na zewnątrz basen ze słodką woda, taras do opalania. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

ładnie i funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 25 m, klimatyzacja, telefon, TV sat, minibarek, kącik wypoczynkowy, balkon od strony lądu. Łazienka, prysznic, suszarka, WC. Pokoje - wariant ekonomiczny (2-3S): prosto wyposażone. Pokoje rodzinne (2C): większe, ok. 27 m, poza tym wyposażone jak pok. 2A. Pokoje (2-4D): wyposażone jak pok. 2C.

Dzieci

zintegrowany brodzik, miniklub dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą (ok. 5 BGN/dzień).

Rozrywka

w centrum kurortu kluby, puby i dyskoteki.

Dostęp do internetu

WI-FI w lobby gratis.

Sport

za opłatą: bilard, siłownia i sporty wodne oferowane przez lokalne agencje przy plaży.

Wellness

za opłatą: różnorodne masaże, łaźnia parowa, sauna.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadanie i kolacja w formie bufetu.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski w godz. 15-18:00. Kilka razy w tygodniu kolacje tematyczne.

Wcześniej = taniej

do 31.12.15 25% zniżki, 1.01-31.01.16 20% zniżki, 1.02-31.03.16 15% zniżki, 1.04-30.04.16 10% zniżki.

Dni gratis

7 = 5, 14 = 10 w terminach 15.05-11.06.16, 7 = 6, 14 = 12 w terminach 12.06-22.06.16, 12.09-24.09.16.

Dla singli

1A=2A bez dopłaty w terminach 15.05-19.06.16, 12.09-8.10.16.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • położony przy wydmowej plaży
  • jakość i serwis
  • panoramiczna restauracja

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu smartline Meridian
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu smartline Meridian:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu smartline Meridian
https://youtu.be/_6T7QWI_uu8

Opinie o Hotelu smartline Meridian

smartline Meridian - możliwości zakwaterowania:

single pokój 1-osobowy
standard pokój dwuosobowy
standard pokój dwuosobowy deluxe
dbl standard 2+1 all
dbl standard 2+1 hb
dbl standard 2+2 all
dbl standard 2+2 hb
sgl standard all
sgl standard hb
Pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
Pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
Pokoj 2 osobowy
Pokój dwuosobowy większy - Large
Pokój dwuosobowy DELUXE
Pokój jednoosobowy
sr23 standard room 2-3
sr23 standard room 2-3
sr23 standard room 2-3
supr superior room

smartline Meridian - Możliwości wyżywienia:


smartline Meridian - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel smartline Meridian? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00