Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
  • Hotel Summer Dream, Rodos
1 / 68
Udogodnienia hotelu Summer Dream
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja

Hotel Summer Dream
star 3

Grecja: Rodos
Ocena hotelu Summer Dream:
3.1 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Summer Dream:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Ocena hotelu:
3.1 / 5
Średnia z 4 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 29 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 października 2018

Hotel Summer Dream w ofercie Biura podróży:

7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3

Region

Grecja/Rodos/Theologos

Opinia 7islands

Skromny hotel położony w spokojnej okolicy oferujący formułę all inclusive w przystępnej cenie. Polecany dla osób ceniących wypoczynek z dala od zgiełku głośnych kurortów, dla miłośników kitesurfingu. W pobliżu hotelu znajduje się jedna z najbardziej popularnych atrakcji turystycznych na wyspie - Petadoules - Dolina Motyli.

Położenie

Na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w malowniczej miejscowości Theologos, ok. 500 m od jej centrum, gdzie znajdują się sklepy, bary, restauracje, ok. 4 km od lotniska, ok. 20 km od miasta Rodos.

Plaża

Ok. 500 m od hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole płatne dodatkowo. Przejście na plażę przez ulicę.

Hotel

Kompleks składający się z 6 dwupiętrowych budynków otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się całodobowa recepcja, 3 windy, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, Internet Wi-Fi w lobby, parking. Odpłatnie: kącik internetowy, sejf w recepcji. Kategoria lokalna 3*.

Pokoje

Hotel dysponuje 79 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację (płatna dodatkowo), telewizję satelitarną, lodówkę, sejf (płatny dodatkowo). Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością dostawki, rodzinne z łóżkami piętrowymi.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania, obiady, kolacje. W barze przy basenie przed i po obiedzie serwowane są przekąski. Napoje bezalkoholowe oraz alkohole lokalne dostępne są w barze przy basenie w godzinach 10:15-17:45 oraz w barze głównym w godzinach 18:00-22:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 22:00 są dodatkowo płatne.

Sport i Rozrywka

Bezpłatnie: basen (leżaki i parasole bezpłatne). Odpłatnie: bilard, salon gier, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

Kontakt do hotelu

Tel.: 00 30 224 104 13 40

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.

**

Informujemy, że podatek wprowadzony w dniu 27.05.2016 roku, przez Rząd Grecji i obowiązujący od dnia 01.01.2018 roku, uzależniony jest od kategorii obiektu i w tym hotelu będzie wynosił 1,5 euro/pokój/dzień. Podatek będzie płatny na recepcji hotelu/apartamentu podczas zameldowania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

1995 r. Odnowiony w 2006 r.


Położenie:

500 m od centrum Theologos, 20 km od miasta Rodos, 4 km od lotniska.

 

Pokoje:

w 6 budynkach: 79 pokoi standardowych dla max. 2+2 os.; klimatyzacja indywidualna (bezpłatna od 15.06 do 15.09) , TV, lodówka (bezpłatna), wanna lub prysznic, balkon lub taras.

 

Wyposażenie hotelu:

estauracja, 2 bary, basen odkryty

 

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne: rzutki, animacje w wybrane dni tygodnia.
Płatne: kącik internetowy, internet bezprzewodowy, pokój gier, sejf w recepcji, bilard.

 

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, opiekunka (płatna), łóżeczka (na życzenie).

 

Plaża:

500 m od hotelu, żwirowa, publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne. Brak ręczników plażowych.

 

Wyżywienie:

All Inclusive (10:30-22:30)

Posiłki: śniadanie, lunch, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

 

Cena zawiera:

  • przelot,
  • zakwaterowanie w hotelu,
  • transfery,
  • wyżywienie wg oferty,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE:

Hotel zlokalizowany jest 6km od Doliny Motyli, 4 kilometry od lotniska i 150 m od przystanku autobusowego. Hotel położony jest 20 km od miasta Rodhos, plaża oddalona jest tylko o 500 m.

HOTEL OFERUJE:

Recepcja czynna jest dla gości całą dobę, w hotelu znajduję się sala telewizyjna i bar główny oraz bar przy basenie Wszystko to urządzone w romantycznej atmosferze. Dla gości dostępny jest basen czynny do godziny 18. Za dodatkową opłatą skorzystać można z kawiarenki internetowej.

POKOJE:

Hotel oferuje 79 pokoji, wszystkie z balkonem albo tarasem, elegancko umeblowane z oddzielną łazienką z wanną. W wyposażeniu znajdziemy także telefon, TV, radio oraz klimatyzację (bezpłatna 15.06-15.09). Hotel dysponuje: 12 apartamentami dwupokojowymi (max. dla 4 - 5 osób / pokój) 7 pokojami typu studio z jednym pokojem (2 - 3 osoby) oraz 60 standardowymi (2 - 3 osoby).

WYŻYWIENIE:

Hotel oferuje formułę All Inclusive (śniadania, lunche, kolacje). Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:30 – 22:30.

SPORT I ROZRYWKA:

Do dyspozycji gości hotel przygotował basen z bordzikiem oraz salę telewizyjną.

DZIECI:

Dla najmłodszych hotel oferuje brodzik. Na życzenie do pokoju można wstawić łóżeczko dla niemowlaka.

Cena zawiera:

  • przelot,
  • opłaty lotniskowe,
  • zakwaterowanie,
  • wyżywienie wg. pakietu,
  • transfer do/z hotelu,
  • ubezpieczenie,
  • opiekę rezydenta na miejscu.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Rodos

Opis hotelu

Hotel Summer Dream znajduje się w malowniczym miasteczku Theologos, na północno-zachodnim wybrzeżu wyspy, w pobliżu słynnej Doliny Motyli. Dojście do piaszczysto-kamienistej plaży zajmuje około 10 minut spacerem. Wszystkie pokoje posiadają standardowe wyposażenie oraz wyjście na balkon z widokiem na zadbany ogród. Hotelowa restauracja serwuje smacznie przyrządzone dania w formule all inclusive, a między posiłkami można spróbować lekkich przekąsek w barze przy basenie. Blisko obiektu mieści się przystanek autobusowy, z którego regularnie kursują autobusy do Rodos oraz innych miejscowości. To miejsce, w którym przyjazna atmosfera, miła obsługa i otaczający spokój zapewniają udany wypoczynek.





Lokalizacja:

w Theologos, ok. 500 m od plaży, ok. 500 m od centrum , ok. 5 km od lotniska, ok. 100 m od głównej ulicy, w pobliżu centrum handlowego, ok. 250 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 400 m od centrum rozrywki.



Plaża:

publiczna, piaszczysto-kamienista, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).



Sport i fitness:

masaże (płatne), bilard (płatny).



Sport na plaży:

nurkowanie (płatne), surfing (płatny), windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), kitesurfing (płatny), parasailing (płatny), sporty wodne (płatne), żeglarstwo (płatne).



Rozrywka:

karaoke, salon gier video (płatny), okazjonalnie program artystyczny.



Dla dzieci:

plac zabaw, łóżeczko dziecięce.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie (7.00 - 9.30), lunch (12.30 - 14.00) i obiadokolację (19.00 - 21.00) w formie bufetu w głównej restauracji; ciasta (10.15 - 12.00); przekąski w barze przy basenie: pizza, kanapki (15.00 - 16.00). Główny bar (czynny 18.00 - 23.00, ostatnie zamówienie 22.30) i bar przy basenie (czynny: 10.30 - 18.00 - ostatnie zamówienie 17.45) oferują szeroki wybór lokalnych alkoholi, koktajli, piw i napojów orzeźwiających.





Dodatkowe informacje:



Ok. 20 km od miasta Rodos

Klimatyzacja w cenie w okresie od 15 czerwca do 15 września (poza tym okresem klimatyzacja płatna 6 EUR/dzień)

Bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy lobby oraz głównego baru



Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

***

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3 Udogodnienia:3

liczba pokoi

66, restauracje: 1, bary: 2, bar przy basenie, sejf (płatny), lobby, internet bezprzewodowy, TV w lobby, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, skrzynka pocztowa, opieka lekarska (płatna).

Opis pokoi

klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, lodówka, telefon, taras/balkon, muzyka, aneks kuchenny, łazienka z wanną lub prysznicem.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób

RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

***


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Skromny  hotel o niewielkim wyposażeniu. Niska zabudowa w stylu greckim, ogród, kameralna atmosfera, spokojna okolica. Dla mniej wymagających klientów, którzy nastawiają się głównie na zwiedzanie i korzystanie z atrakcji wyspy. Cena adekwatna do jakości.

Położenie

Na zachodnim wybrzeżu Rodos, 800 m od żwirowej, publicznej plaży (leżaki i parasole odpłatne, brak ręczników), 6 km od lotniska,  500 m od centrum turystycznej miejscowości Theologos, niedaleko słynnej Doliny Motyli, 20 km od miasta Rodos.

Wyposażenie

Recepcja całodobowa z odpłatnymi sejfami, jadalnia, bar główny, bar przy basenie, odpłatne łącza internetowe.

Pokoje

Podstawowo wyposażone; łazienka, klimatyzacja (odpłatna), telefon, lodówka, telewizor,  balkon lub taras. Powierzchnia- ok. 20 m kw. Studia i apartamenty mają dodatkowo aneks kuchenny.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, przekąski, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (do godz. 22.30).

Sport i rozrywka

Nieduży basen z tarasem słonecznym, bilard, gry wideo. Hotel nie prowadzi animacji ani programu rozrywkowego,  Sporty wodne (np. windsurfing, kitesurfing,  parasailing, narty wodne) i miejsca rozrywkowe - przy plaży i w centrum.

Dla dzieci

Brodzik.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

Położenie

w miejscowości Theologos, na zachodnim wybrzeżu Rodos. Do piaszczysto-żwirowej plaży ok. 500 m. Możliwość zakupów, sklepy, restauracje, bary w pobliżu (ok. 500 m). Ze względu na bliskość lotniska należy się liczyć z hałasem. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

Wyposażenie

nieduży kompleks bungalowów w greckim stylu oferuje 79 pokoi. Hol powitalny, recepcja, sejfy (za opłatą), kącik TV, terminal z internetem (za opłatą), restauracja, bar. W ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-2A): klimatyzacja (15.06-15.09, w cenie), lodówka, TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, WC. Pokoje rodzinne (2-3G): przestronniejsze; wyposażone jak pokoje 2A. Dla 4 osób (2+2, 3+1). W hotelu nie ma możliwości rezerwacji pobytu dla infantów.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, pokój gier.

Sport

za opłatą: bilard, rzutki oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Kawa, herbata, ciasto, przekąski w barze przy basenie w godz. 10.30-12.00 oraz 15-18.00. Pizza w barze przy basenie w godz. 16-17.00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 13.30-22.30. 1 x na tydz. wieczór grecki, 1 x na tydz. karaoke.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Rodos, Grecja

Położenie

w miejscowości Theologos, na zachodnim wybrzeżu Rodos. Do piaszczysto-żwirowej plaży ok. 500 m. Możliwość zakupów, sklepy, restauracje, bary w pobliżu (ok. 500 m). Ze względu na bliskość lotniska należy się liczyć z hałasem. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

Wyposażenie

nieduży kompleks bungalowów w greckim stylu oferuje 79 pokoi. Hol powitalny, recepcja, sejfy (za opłatą), kącik TV, terminal z internetem (za opłatą), restauracja, bar. W ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar. Leżaki i parasole słoneczne przy basenie w cenie.

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Zakwaterowanie

funkcjonalnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-2A): klimatyzacja (15.06-15.09, w cenie), lodówka, TV sat., telefon, balkon lub taras. Wanna, WC. Pokoje rodzinne (2-3G): przestronniejsze; wyposażone jak pokoje 2A. Dla 4 osób (2+2, 3+1). W hotelu nie ma możliwości rezerwacji pobytu dla infantów.

Dzieci

oddzielny brodzik, plac zabaw, pokój gier.

Sport

za opłatą: bilard, rzutki oraz sporty wodne oferowane przez lokalne agencje na plaży.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Kawa, herbata, ciasto, przekąski w barze przy basenie w godz. 10.30-12.00 oraz 15-18.00. Pizza w barze przy basenie w godz. 16-17.00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 13.30-22.30. 1 x na tydz. wieczór grecki, 1 x na tydz. karaoke.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Hotel skromny dla niewymagających klientów, nastawionych na czynny wypoczynek i zwiedzanie wyspy. Okolica bardzo spokojna i cicha w otoczeniu gór.


Mapa Hotelu Summer Dream
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Rodos)
Zabudowania kawalerów rodyjskich w Lindos na wyspie Rodos
Petaloudes - Dolina Motyli to jedno z najczęsciej odwiedzanych miejsc na Rodos
Monolithos to dawna twierdza Joannitów na Rodos w Grecji
Prasonissi to jedna z najpopularniejszych plaży na wyspie Rodos
Miasto Rodos z portem Mandraki
Rodos, Rejs na Symi a po drodze podziwianie wysp Chalki, Thilos, i Sesklia w Grecji
Tsambika beach, malownicza plaża na wyspie Rodos - Grecja
Tętniące wieczorową porą Stare Miasto Rodos, Grecja
Filmy hotelu Summer Dream:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Summer Dream
https://youtu.be/IaOk1kyTEuE

Opinie o Hotelu Summer Dream

Położony na końcu świata. Jak ktoś lubi spokój to hotel może być.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: może być
3.1

Czysto i schludnie, jedzonko ok. , sprawna klima i fajna ekipa to sposób na udane wakacje w Grecji!

POLECAM:
ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: może być
3.6

Stołówka w rzezczywistości nie wyglada tak jak na przedstawionych zdjeciach. Posiłki w hotelu są przez cały tydzien takie same.Okolica hotelu to pola rolnicze i mnóstwo chwastów. Plaża jest kamienista i zanieczyszczona. W miejscowości Theologos gdzie znajduje się hotel nie ma żadnych atrakcji. Rezydenta przez cały okres pobytu brak.Odradzam lunch packet.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.6

Byłem w pierwszej połowie czerwca, trafił nam się fajny pokój, smaczne jedzenie i mili barmani i kelnerzy. W okolicy dużo atrakcji, tawerny , dyskoteka. Warto tak jak my wynająć auto i pozwiedzać Rodos.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.3

Summer Dream - możliwości zakwaterowania:

FAMILY ROOM BUNKBED
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój rodzinny
SINGLE ROOM
DOUBLE STANDARD ROOM
Pokój rodzinny

Summer Dream - Możliwości wyżywienia:


Summer Dream - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Summer Dream? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00