cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
  • Hotel Sun City, Wybrzeże Egejskie
1 / 11
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 2312 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.05 - 11.05
już od 2124 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sun City
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Sun City
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Fethiye
Ocena hotelu Sun City:
4.5 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2020

Hotel Sun City w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Oludeniz

Opis oferty:

Fantastyczne wakacje w stylowym kompleksie otoczonym wielkim, zadbanym ogrodem z palmami i pięknie kwitnącymi bugenwillami, dającymi poczucie intymności nawet w szczycie sezonu. Niedaleko od słynnej laguny, posiada prywatną piaszczystą plażę. Alternatywą dla plaży są ładnie zaprojektowane, duże baseny z widokiem na góry. Mocną stroną hotelu są prowadzone z ogromnym zaangażowaniem animacje i zajęcia sportowe w ciągu dnia oraz wieczorne pokazy i show w hotelowym amfiteatrze. Urozmaicone, pyszne posiłki, bogata oferta all inclusive, komfortowo urządzone, przestronne pokoje sprawiają, że jest on chętnie wybierany na rodzinny wypoczynek. W 2014 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

ok. 150 m od centrum OLUDENIZ, w pobliżu sklepów, restauracji i barów; ok. 12 km od centrum Fethiye; ok. 60 km od portu lotniczego w Dalaman; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu (Fethiye).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, w pobliżu Błękitnej Laguny, łagodne zejście do morza, ok. 1,5 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy, bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, parasole i leżaki płatne.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany i stylowy, zbudowany w 1996 r., 206 pokoi, 13 budynków, 2 piętra, przytulne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dania wegetariańskie, Snack Restaurant - dania w formie bufetu, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, bar przy basenie, bar na tarasie; minimarket, sklep z galanterią skórzaną, jubiler, kantor; ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: pralnia, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, opiekunka do dziecka, lekarz na wezwanie; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m2, zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, sejf (płatny); balkon lub taras (stolik i krzesełka); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem;

rodzinny:

2-os. (możliwość 2 dostawek - łóżko piętrowe), ok. 24 m2, wyposażenie jak w pokoju standardowym.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1000 m2, basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 300 m2, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 50 m2, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace, ręczniki za kaucją; kort tenisowy (oświetlenie płatne), tenis stołowy, centrum fitness, rzutki, minigolf, boccia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), dyskoteka, animacje dla dorosłych i dzieci: gry i zabawy sportowe w ciągu dnia, wieczorne pokazy i show w hotelowym amfiteatrze; za opłatą: bilard, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna): windsurfing, jet ski, banan, parasailing, nurkowanie; centrum spa: basen kryty, słodka woda, ok. 150 m2, bezpłatnie: łaźnia turecka, sauna, płatne: masaże.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.00), kolacja (19.30­-21.30), nocne przekąski (23.00-24.00) w formie bufetu w restauracji głównej; lody (12.30-14.00); przekąski (12.30-17.30) serwowane w restauracji z przekąskami i w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe (10.00-24.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2526170111, www.suncity.com.tr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w zadbanym ogrodzie w miejscowości Oludeniz, otoczonej zielonymi zboczami gór oraz błękitem Morza Śródziemnego. Do centrum miasteczka z szerokim wyborem barów, restauracji oraz sklepów ok. 200 m. Do Fethiye ok. 12 km, do lotniska w Dalamanie ok. 65 km.
Plaża:

Ok. 350 m od piaszczysto-żwirowej, publicznej plaży, uznawanej za jedną z najpiękniejszych w Turcji, zakończonej malowniczą laguną. Serwis plażowy za opłatą (ok. 15 TL za leżak lub parasol) Ponadto hotel posiada urokliwą, prywatną, piaszczystą plażę w pobliżu Błękitnej Laguny, oddaloną o ok. 4 km od kompleksu, dokąd dowozi bezpłatny hotelowy bus. Bezpłatne ręczniki plażowe, leżaki i parasole.
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, kantor, lobby, restauracja główna ze stolikami na tarasie, restauracja a'la carte serwująca dania kuchni włoskiej (dodatkowo płatna), 2 bary: snack bar oraz bar przy basenie. 3 baseny: główny, relaksacyjny (dla osób powyżej 16 lat) i kryty oraz brodzik dla dzieci. Bezpłatne ręczniki kąpielowe, leżaki i parasole. Za opłatą: lekarz, fryzjer, mini market, usługi opiekunki dla dzieci.
Pokoje:

244 przyjemnie urządzone pokoje, rozmieszczone w 14 budynkach w ogrodzie. Pokoje standardowe, o pow. ok. 20 m2, mogą zakwaterować max 3 os. dorosłe (dostawka w formie rozkładanej sofy), lub 2 os. dorosłe i 2 dzieci (dostawka w formie łóżka piętrowego). Wyposażone są w: łazienkę z prysznicem lub wanną, suszarkę do włosów, centralnie sterowaną klimatyzację, TV Sat., telefon, sejf (płatny dodatkowo), mini lodówkę, zestaw do przygotowywania kawy i herbaty oraz balkon. Możliwość wstawienia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), lunch (12:30-14:00), obiadokolacja w formie bufetu (19:30-21:30).Przekąski w ciągu dnia (12:00-17:00), lody (16:00-18:00), wieczorna przekąska (23:00-24:00). Raz na pobyt możliwość skorzystania z restauracji a'la carte (wymagana rezerwacja, za opłatą ok. 12 EUR/os.). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-24:00). Płatne dodatkowo: napoje serwowane po 24:00, importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe oraz świeżo wyciskane soki.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel organizuje dzienne i wieczorne animacje. Ponadto: siłownia, centrum SPA (sauna, łaźnia turecka), rzutki, boccia, piłkarzyki. Za depozytem: tenis, tenis stołowy, bilard. Za opłatą: sporty wodne, nurkowanie, rowerki wodne, masaże i zabiegi w SPA, oświetlenie kortu. Dla dzieci: mini klub.
Internet:

Bezpłatny Internet Wi-Fi w częściach wspólnych hotelu.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

www.suncity.com.tr
Naszym zdaniem:

Bardzo przyjemny hotel o dobrym standardzie. Położenie w zaciszu hotelowego ogrodu, a zarazem blisko centrum Oludeniz i pięknej plaży zakończonej laguną, połączone ze starannie prowadzonymi animacjami hotelowymi oraz dobrą kuchnią sprawiają, że jest to wymarzone miejsce na wypoczynek zarówno z rodziną, jak i we dwoje.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 5.8/6. Sprawdź opinie:
Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbowna poszczególnych lotniskachna 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.stronie operatora.
Dzień 2 - 7 (lub 14)
Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień 8 (lub 15)
Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko-hotel-lotnisko, 7, 10, 11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, ubezpieczenie TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków i napoi innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, pozostałych wydatków osobistych oraz wizy tureckiej.
Uprzejmie informujemy że od dnia 26.04.2019 w Turcji przestaną być honorowane banknoty o nominale 500 EUR. W związku z tym nie będzie możliwości opłacania pakietów płatnych pilotowi oraz wycieczek lokalnych banknotami o tym nominale. Prosimy o poinformowanie Klientów.
Wycieczki lokalne

EFEZ
Jedno z najlepiej zachowanych starożytnych miast świata. Wycieczka do Efezu to prawdziwa podróż w objęcia kultury greckiej i rzymskiej oraz do korzeni chrześcijaństwa. Miasto było ośrodkiem kultu bogini Artemidy, prężnie działającym miastem portowym i centrum handlu. Za panowania Rzymian wzniesiono tu świątynie ku czci cesarzy: Domicjana, Trajana i Hadriana. Niesamowite miejsce, którego kamienie pamiętają filozofa Heraklita, a zbocza góry Pion niosą echo wystąpień Św. Pawła. Zgodnie z wierzeniami okolice Efezu to także ruiny bazyliki z grobem św. Jana Ewangelisty oraz Dom Marii - Matki Jezusa, gdzie spędziła ostatnie lata życia. Wśród najczęściej odwiedzanych zabytków i atrakcji turystycznych Turcji w 2012 r., Efez ustąpił miejsca jedynie Muzeum Hagia Sophia i Pałacowi Topkapı. Podczas wycieczki zwiedzą Państwo: antyczne miasto Efez, Meryemana (Dom Marii Matki) oraz ruiny Świątyni Artemidy.
Cena ok. 64 EUR - z regionu Fethiye oraz Hisaronu, ok.60 EUR - z regionu Marmaris.

NOC TURECKA
Tradycyjny wieczór turecki w baśniowej krainie tańca i śpiewu. W tę noc dziedziniec XVI-wiecznego karawanseraju w Marmaris wypełni tłum gości, zapach tureckiej kuchni oraz dźwięki tradycyjnej muzyki. Wśród atrakcji: tańce brzucha, wirujący derwisze i inne tańce regionalne.
Cenaok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

HAMAM
To idealne miejsce dla Turystów pragnących połączyć przyjemne z pożytecznym - zrelaksować się i jednocześnie zadbać o urodę całego ciała. W czasie zabiegów w łaźni tureckiej (masaż w pianie, peeling specjalną rękawicą) można odpocząć i w pełni się odprężyć. Polecamy zwłaszcza na początku urlopu, peeling dodatkowo przyspieszy opaleniznę.
Cena ok. 25 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

PAMUKKALE
Ten turecki cud przyrody znajduje się na terenie Parku Narodowego i został umieszczony na Liście Światowego Dziedzictwa Przyrody UNESCO. Fantastyczne wapienne tarasy, wodospady i gorące źródła królują nad terenami zachodniej Anatolii. Obecny wygląd Pamukkale to efekt trwającego od 14 tysięcy lat procesu osadzania się soli wapnia wytrącanych z wód mineralnych. Nazywane są "Bawełnianym Zamkiem" - białe, kaskadowo ułożone baseny z daleka rzeczywiście wyglądają jak kłębki wełny.
Cena ok.50 EUR - z regionu Fethiye oraz Marmaris.

DALYAN
Wspaniała wyprawa do Dalyanu - niezwykłego miejsca, gdzie spotykają się i mieszają ze sobą flora i fauna typowe dla wód słodkich i słonych. Wynikiem tego spotkania dwóch, zwykle odrębnych światów jest niezwykłe bogactwo, przyrodniczy raj, którego piękno przyciąga turystów wszystkich narodowości. Z autokaru przesiądziemy się na łódkę i popłyniemy do pierwszego punku naszej wycieczki jakim są kąpiele błotne i siarczanowe. Po lunchu wyruszymy w dalszy rejs, naturalnym kanałem łączącym morze z jeziorem Koycegiz. W ten sposób docieramy do miejsca, stanowiącego jeden z najbardziej rozpoznawalnych widoków Turcji - wykute w skale grobowce licyjskie. W końcu dopłyniemy do Żółwiej Plaży - miejsca, w którym zagrożone wyginięciem żółwie morskie składają jaja. Tam przerwa na pływanie i plażowanie.
Cena ok. 37 EUR - z regionu Fethiye, ok.40 EUR - z regionu Marmaris.

NURKOWANIE
Współpracujemy z najlepszymi szkołami nurkowania w Turcji. Firmy te organizują nurkowania i szkolenia dla pojedynczych gości, jak i całych grup. Pozwalają zdobywać międzynarodowe certyfikaty, a doświadczonym nurkom umożliwiają wyprawy w najciekawsze miejsca w okolicy, zapewniając sprzęt i asekurację. Dla wszystkich tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować tej niezwykłej przygody proponujemy program dla początkujących. Instruktor wprowadzi wszystkich w podstawowe zasady nurkowania, zaznajomi ze sprzętem. Następnie w asyście instruktora zejdziemy pod wodę. W przerwie pomiędzy nurkowaniami lunch na pokładzie. Dołącz do ekskluzywnego klubu odkrywców głębin!
Cena ok. 50 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

JEEP SAFARI
Szalona wyprawa dla amatorów mocnych wrażeń. Asfaltowe drogi i wygodny autokar mogą dać namiastkę górskiej wycieczki - ale takie zwiedzanie nie zadowoli tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To właśnie z myślą o nich przygotowaliśmy program Jeep Safari. W górach znajdziemy stylowe domki, nadzwyczajne widoki i nieprzebrane bogactwo przyrody. Zobaczymy wiejski meczet, a na lunch zabierzemy Państwa do uroczej restauracji na rzece Dimcay.
Cena ok.28 EUR - z regionu Fethiye,
ok. 30 EUR - z regionu Marmaris.

RAFTING
Szalony spływ pontonami po górskiej rzece Kanionu Köprülü. Aby skorzystać z tej rozrywki nie trzeba być doświadczonym sportowcem, gdyż spływ odbywa się pod czujnym okiem profesjonalnych instruktorów. Uczestnicy otrzymują wiosła, kamizelki i kaski. Trasa ma około 14 km, a sam spływ trwa ok. 2,5 godz. W trakcie wyprawy planowane są postoje, podczas których będzie można odpocząć oraz popływać w orzeźwiającej, krystalicznie czystej wodzie.
Cena ok.55 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

MORSKA WYPRAWA
Wakacje to tak długo oczekiwany przez wszystkich czas. Urlop wymyślono właśnie po to, aby zrelaksować się i naładować akumulatory pozytywną energią. Zapraszamy Państwa na rejs statkiem - wycieczka idealna dla wszystkich tych, którzy chcą uciec od miasta, codzienności i spędzić cudowny dzień na łonie natury. Więc koniec z wczesnym wstawaniem, stresem i pośpiechem - dzisiaj płyniemy w rejs. Słońce, delikatny szum morza oraz malownicze krajobrazy z pewnością pozwolą Państwu się zrelaksować. Podczas rejsu można popływać w krystalicznie czystych wodach, opalać się oraz podziwiać piękno urokliwych zatoczek.
Cena ok. 20 EUR - z regionu Fethiye iMarmaris.

WYSPA KLEOPATRY
Niesamowity całodniowy rejs po turkusowych wodach zatoki Gökova do przepięknej Wyspy Kleopatry, słynącej z unikatowych na skalę światową plaż. Legenda głosi, że niespotykany nigdzie indziej poza Egiptem piasek został tu przewieziony statkami na polecenie Marka Antoniusza dla swojej ukochanej Kleopatry. W cenę wycieczki wliczone są: transfer z hotelu do portu i z powrotem, śniadanie, lunch oraz przerwa kawowa z przekąskami. Liczne przerwy na pływanie (warto wziąć rurkę i maskę do snorkelingu) oraz możliwość kąpieli błotnych.
Cena ok. 35 EUR - z regionu Marmaris.

PARAGLIDING
Możliwość tandemowego skoku z paralotnią, w towarzystwie doświadczonego instruktora. Podczas lotu podziwiać można niesamowite widoki na okolicę z lotu ptaka - piękne plaże, zatoki oraz lazur roztaczających się wód.
Cena ok. 105 EUR - z regionu Fethiye, ok. 130 EUR - z regionu Marmaris.

RODOS
- czyli Wyspa Słońca to niewątpliwie miejsce, w którym można poczuć prawdziwą, grecką atmosferę i tym samym podczas jednego urlopu zobaczyć dwa kraje. Po ok. 2,5 godzinnym rejsie zapraszamy na spacer po porcie oraz odwiedzenie miejsca, w którym znajdował się jeden z cudów starożytnego świata - Kolos Rodyjski. Zachęcamy również do obejrzenıa Pałacu Wielkich Mistrzów - jednego z najbardziej imponujących zabytków na Rodos. Na wyspie zachowały się też obiekty z okresu panowania tureckiego tj: Meczet Sulejmana Wspaniałego, łaźnie tureckie oraz biblioteka osmańska posiadająca w swoich zbiorach cenne manuskrypty islamskie. Spacerując po Rodos nie można nie ulec czarowi malowniczych, wąskich uliczek oraz tętniących życiem greckich tawern, gdzie można spróbować wyśmienitych, lokalnych przysmaków.
Cena z regionu Fethiye ok. 70 EUR, z regionu Marmaris ok. 57 EUR.

SAKLIKENT
- czyli najdłuższy wąwóz w tej części Turcji liczący ok. 18 km długości oraz 300 metrów wysokości. Został on uformowany przez spływająca z gór Taurus rzekę Eşen. Podczas wycieczki zapraszamy na spacer po tym malowniczym miejscu, które zostało odkryte stosunkowo niedawno. Orzeźwiająca woda oraz niesamowite formacje skalne z pewnością sprawią, że będzie to niezapomniane przeżycie. Następnie udamy się na obiad do resturacji Yaka Park, gdzie można skosztować m.in. świeżego pstrąga. Po lunchu zapraszamy na zwiedzanie miasta Tlos - jednego z najstarszych i najważniejszych ośrodków starożytnej Licji. Zachwyca ono do dziś rzesze turystów swoim położeniem na stromym, skalnym urwisku. W Tlos możemy podziwiać bardzo dobrze zachowane ruiny antycznego miasta takie jak: teatr, stadion, termy czy grobowce licyjskie charakterystyczne dla tego regionu Turcji.
Cena z regionu Fethiye ok. 37 EUR.

Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymacie Państwo u naszego przedstawiciela. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na wycieczki lokalne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane. Ceny wycieczek mogą się różnić w zależności od lokalizacji hotelu.
Inne

TURCJAMARMARIS informacje ogólne:

Waluta

TL - lira turecka. Warto zabrać ze sobą Euro lub Dolary. Wymiany pieniędzy można dokonać w kantorach, na poczcie, w banku lub w recepcji hotelu (w hotelach kurs jest zazwyczaj najmniej korzystny).
Napiwki

Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwki. Zarobki w Turcji są niskie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Język urzędowy:
turecki
Orientacyjne ceny

Pizza ok.20 TL woda 1,5l. ok. 1,5-2 TL, piwo w sklepie ok.9 TL. Poza sklepami spożywczymi warto się targować.
Poczta

Poczta oznaczona jest PTT (granatowy napis na żółtym tle). Na poczcie można zakupić kartki, znaczki, karty telefoniczne oraz wymienić pieniądze. W niektórych hotelach możliwość pozostawienia kartek pocztowych z przyklejonym znaczkiem w recepcji. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą.
Elektryczność

Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów. Telefony Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta ze 100 jednostkami za ok. 5 EUR wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych są stosunkowo drogie, dlatego prosimy o sprawdzenie operatora stawek przed wyjazdem.
W regionie

Marmaris

Jeden z najpopularniejszych kurortów egejskiego wybrzeża Turcji znany z największego, malowniczego portu jachtowego i bogatego życia nocnego. Doskonałe położenie, piękne widoki i mnóstwo zieleni czynią z Marmaris doskonałe miejsce do wypoczynku i zwiedzania. Stąd blisko do Efezu, Pamukkale czy Dalyanu, a nawet na grecką wyspę Rodos na którą katamaranem płynie się zaledwie 60 min.
Oludeniz

Oludeniz jest bardzo znanym i popularnym miejscem wypoczynkowym. Po pierwsze położone jest przy zdecydowanie najpiękniejszej i najczęściej fotografowanej plaży w Turcji. Po drugie uznawane jest za jedno z najlepszych miejsc na świecie do uprawiania paraglidingu. Podczas lotu paralotnią podziwiać można przepiękne widoki na lagunę oraz unikalne zatoczki.
Fethiye

Położone w miejscu antycznego miasta Telmessos, którego ruiny podziwiać można podczas spacerów wzdłuż wybrzeża. Obecnie jest ono jednym z najbardziej popularnych centrów turystycznych w Turcji przyciągając co roku rzesze turystów z całej Europy.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Gdańskaoraz Poznania. Zbiórka przy stanowisku odpraw Rainbow na poszczególnych lotniskach na 2 godziny przed wylotem samolotu. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na stronie operatora.
"
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Turcji trwa od 01.06 do 30.09.
Wizy

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowegonajpóźniej na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawana jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga:
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z opiekunem rezerwacji lub agentem, u którego dokonywałeś zakupu wycieczki.
Uwaga!
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 19.08.2019 r. i mogą ulec zmianie.
Wizy - informacje dla sprzedawców

Do przekroczenia granicy tureckiej przez obywateli Polski niezbędna jest wiza oraz paszport ważny co najmniej 150 dni od daty wjazdu do Turcji oraz 60 dni od momentu wygaśnięcia ważności wizy. Pośredniczymy w uzyskaniu wizy. Usługa dostępna jest w systemie travella i kosztuje 99 zł/os (konieczność wypełnienia i potwierdzenia wniosku wizowego w systemie rezerwacyjnym Travella maksymalnie na 3 dni przed rozpoczęciem imprezy). W przypadku dzieci do lat 2 (podlegają obowiązkowi wizowemu) cena będzie zmieniona ręcznie u jednej z osób dorosłych na rezerwacji. Uzyskana wiza wydawane jest na okres 180 dni i uprawnia do 90 dni pobytu na terenie Turcji, jest to wiza wielokrotnego przekroczenia granicy. Istnieje możliwość wykupienia wizy po przylocie.
Opłata za wizę wyrabianą na lotnisku w Turcji wynosi odpowiednio 30 USD / 25 EUR / 20 GBP od osoby - płatne gotówką. Każdy obywatel Polski zobowiązany jest do wykupienia wizy.
Uwaga!
Posiadacze paszportów tymczasowych nie mogą nabyć wizy w systemie E-visa ani na granicy. Muszą uzyskać ją w tureckiej placówce konsularnej i mogą obowiązywać ich inne warunki wizowe. Osoby posiadające inne obywatelstwo niż polskie mogą podlegać innym warunkom wizowym, w związku z tym prosimy o kontakt z Działem Wiz Rainbow w celu weryfikacji.
Uwaga!
Powyższe ceny wiz podane zostały na dzień 19.08.2019 r. i mogą ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Fethiye

OPIS

Położony wśród zieleni, w luksusowej części regionu. Do wyboru mamy piękną piaszczystą plażę gdzie możemy złapać promienie słoneczne czy dać się porwać sportom wodnym lub skorzystać z dobrodziejstw ośrodka. Na aktywnych czeka siłownia, kort tenisowy a także boisko do koszykówki. Niedaleko hotelu znajduje się przystanek autobusowy, z którego można dojechać do centrum Fethiye z antycznymi pozostałościami. Na północ od miasta zaś obejrzeć można wykute w skale grobowce.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1996 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracje (2), room service (płatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen odkryty.Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Kawiarenka internetowa bezpłatna, Wi-Fi w częściach wspólnych bezpłatne

plaża

200 m od hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe (depozyt), płatne: bar na plaży.

pokoje

Zlokalizowane są w 14 budynkach (liczba pięter: 3, liczba wind: 0). Typy pokoi: pokoje standardowe: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 15:00-02:00), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon , pokoje rodzinne z łóżkiem piętrowym: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna (działa w godzinach 15:00-02:00), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (pusty), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, restauracja a la carte, cukiernia All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:30-10:00), późne śniadanie (10:00-10:30), obiad (12:30-14:00), kolacja (19:30-21:30) serwowane w restauracji głównej, przekąski (12:00-17:00), późny posiłek (23:00-23:59) serwowane w barze z przekąskami, podwieczorek (17:00-18:00) serwowane w lobby, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte - płatna (wymagana rezerwacja).włoska

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4 - 12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

korty do tenisa ziemnego (1), rakiety i piłki do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, badminton, koszykówka, piłka nożna, miniboisko do piłki nożnej, bilard, aerobik, siłownia, animacje soft, sauna

płatne

oświetlenie kortów, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, salon piękności, łaźnia turecka

Aktualizacja opisu

23.11.2018 16:57

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni Wi-Fi SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne

Sale konferencyjne

Błękitna Flaga


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu Sun City
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Sun City

4.4
polecam

Ciekawe położenie budynków hotelu sprawia, że miejsce to jest spokojne i bardzo malownicze. Wyżywienie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, w dowolnej ilości. Pokoje czyste z małymi balkonami. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie obsługa - bardzo przyjazna, pomocna i niezwykle pracowita - a przy tym wszyscy uśmiechnięci i optymistyczni. (Oczywiście jak wszędzie i tu mile widziane są napiwki). Dzieci są tu rozpieszczane, chociaż dla nich jest niewiele miejsc do zabawy. Blisko do morza i publicznej plaży. Z hotelu jeżdżą też busy do plaży hotelowej. Niedaleko uliczka handlowa. Jest to raczej miejsce dla osób szukających odpoczynku i relaksu, dzieci mogą się tu trochę nudzić. Polecem.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.4
4.4
polecam

Ciekawe położenie budynków hotelu sprawia, że miejsce to jest spokojne, przyjazne i bardzo malownicze. Wyżywienie dobre, każdy znajdzie coś dla siebie, w dowolnej ilości. Pokoje czyste z małymi balkonami. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie obsługa - bardzo przyjaźna, pomocna i niezwykle pracowita. (Oczywiście jak wszędzie i tu mile widziane są napiwki). Blisko do morza i publicznej plaży. Z hotelu jeżdżą też busy do plaży hotelowej. Niedaleko uliczka handlowa. Jest to raczej miejsce dla osób szukających odpoczynku i relaksu, dzieci mogą się tu trochę nudzić.

POLECAM:
osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

Super hotel w pięknym,bajecznym miejscu - przepiękna roślinność wokół,kolorowo czysto i schludnie.Różnorodność potraw - powala na kolana ! Wszystko smaczne codziennie świeże i w ogrrrrromnych ilościach.Przepyszne ciasta torty owoce codziennie świeże warzywa surówki mięsa ryby i dania kuchni tureckiej.każdy znajdzie coś dla siebie .Naprawdę,ilości nie do przejedzenia.Obsługa - fantastyczna,przemili kelnerzy,którzy wprost rozpieszczali naszego 3letniego synka.Animatorzy przesympatyczni,mini disco dla dzieci super ;) pokoje duże i czyste,sprzątanie i wymiana ręczników - codziennie ( z tym że co drugi dzień zostawialiśmy przemiłej pani napiwek ) Miejscowość mała i przyjazna- bezpieczna morze ..... nawet ciepłe ,A kolory poprostu powalające.cudnie ;) jedyny minus - kamienie polecam zaopatrzyć się w tenisówki by spokojnie pochodzić czy też popływać wszelkie japonki klapki botki plastikowe - spadają z nóg i odpływają wraz z falami. mój ,teraz już narzeczony,oświadczył mi się tam podczas sesji zdjęciowej z hotelowym ( przemiły pan ) fotografem.dlatego to miejsce już zawsze będzie mi się kojarzyło z samymi wspaniałymi chwilami :) POLECAM !

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Sun City:
4.7 / 6

Wakacje naszego życia 2008-11-28
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    6.0

5.3
Raj w kwitnącym ogrodzie 2009-07-03
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Polecam - bardzo fajny hotel. 2009-08-05
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

4.1
Dobre miejsce na letni wypoczynek 2009-09-05
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    3.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

4.9
Hotelik super 2009-09-08
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

4.9
Hotel czysty, pachnący, przytulny 2009-09-17
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.5

5.2
Najlepsze miejsce na wypoczynek! 2010-02-11
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Naprawdę warto wybrać ten hotel! Przemili ludzie, przemiła atmosfera! Bardzo dobra organizacja czasu...
więcej

5.9
Jak najbardziej polecam ten hotel! Było super 2010-06-16
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Super hotel w pięknym,bajecznym miejscu - przepiękna roślinność wokół,kolorowo czysto i schludnie.Ró...
więcej

5.9
Bardzo dobry hotel za rozsadna cene 2010-06-28
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

hotel jest bardzo czysty, jest przepiekna restauracja glowna, bardzo mila obsluga, super jedzenie, w...
więcej

5.9
Zdecydowanie polecam! 2010-07-13
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Przereklamowany hotelik 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    5.0

4.6
Fantastyczny urlop w czystej postaci 2011-02-18
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Polecam hotel 2011-06-08
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Koniecznie odwiedżź! 2011-06-21
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

To jest miejsce do którego chcemy wrócić.Cudownie położona miejscowość turystyczna.Super zespół ludz...
więcej

5.5
Świetny hotel, wspaniała atmosfera 2011-09-02
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    4.7
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Piękny ogród, fantastyczna atmosfera, wszyscy bardzo mili, zawsze uśmiechnięci - barmani, kelnerzy,...
więcej

5.4
Malownicza okolica Oludeniz, dobry hotel 2011-11-28
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    2.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    5.0

3.5
Oludeniz Sun City 2012-05-18
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Super hotel 2012-07-15
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Super hotel położony w pięknym ogrodzie u podnóża gór. Super widoki, piękna plaża publiczna. Możliwo...
więcej

5.9
Hotel z czystym sumieniem polecamy! 2012-08-22
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel z czystym sumieniem polecamy! Piękny, czysty, zadbany. Dużo egzotycznej roślinności. 2 baseny,...
więcej

5.9
Bajkowy hotel w Baśniowym Oludeniz 2013-01-10
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Gdyby nie pokoje... 2014-06-23
Szczegóły oceny hotelu Sun City:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    2.8

Hotel położony u podnóża gór, przepiękne widoki, jednak jest to hotel dość stary i zaniedbany, pokoj...
więcej

3.9

Sun City - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy
STANDARD ROOM
2 os. Pokój rodzinny z łóżkiem piętrowym
1 os. Pokój rodzinny z łóżkiem piętrowym
STANDARD ROOM SINGLE USE
STANDARD BUNKBED ROOM

Sun City - Możliwości wyżywienia:


Sun City - miasta wylotu:


Sun City - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sun City? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00