cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
  • Hotel TOP Summer Sun, Costa Brava
1 / 18
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 02.05
już od 1780 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.05 - 16.05
już od 1525 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu TOP Summer Sun
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel TOP Summer Sun
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu TOP Summer Sun:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 maja 2020

Hotel TOP Summer Sun w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Costa Barcelona

kategoria organizatora

3*

kategoria lokalna

3*

Data otwarcia

1987 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, basen odkryty.

internet

Wi-Fi w hotelu płatne

plaża

100 m od hotelu, publiczna, piaszczysto - żwirowa. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 5, liczba wind: 3) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bar

śniadanie

śniadanie , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja silver (half board silver)

śniadanie, obiadokolacja , wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadokolacji

śniadanie, obiad i kolacja

śniadanie, obiad, kolacja , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja silver (full board silver)

śniadanie, obiad, kolacja , wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do obiadu i kolacji All Inclusive Classic śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych w barze Dodatkowo: 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja).

all inclusive gold

śniadanie, obiad, kolacja serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (10:00-00:00 z wyjątkiem posiłków), lody (10:00-18:00), wybrane lokalne napoje do posiłków, wino i piwo do kolacji, wybór lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych oraz szeroki wachlarz specjalnych drinków i marek premium w barze Dodatkowo: 50% rabatu na wieczorną wycieczkę do średniowiecznego zamku Tordera (transport, wstęp, pokaz, kolacja).

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje

płatne

bilard DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

28.08.2019 17:27

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Spokojna okolica 100 m od plaży Dobra baza wypadowa do zwiedzania Costa Brava

Jednym zdaniem

Doskonały wybór dla osób szukających wypoczynku w spokojnym miejscu niedaleko plaży.

Opis miejscowości

Santa Susanna to niewielki kurort położony na śródziemnomorskim wybrzeżu Katalonii w pobliżu znanych kurortów Blanes, Calella i Malgrat de Mar. Santa Susana, podobnie jak inne miejscowości w regionie, oferuje to czego zapragnie każdy turysta: piękną piaszczystą plażę szeroki wybór hoteli i ogromną ilość barów oraz restauracji oferujących specjały hiszpańskiej kuchni. Do niewątpliwych atutów miejscowości zalicza się jej kameralny charakter. Nawet w szczycie sezonu nie ma tu wielkiego ścisku, charakterystycznego dla innych kurortów Costa Brava. Santa Suzana podobnie jak inne kurorty w regionie jest doskonale skomunikowana z odległą o niespełna 60 km Barceloną.

Budynek

Zlokalizowany w spokojnej miejscowości Santa Susana, w hotelowej dzielnicy ok. 1,5 km od centrum i zaledwie 100 m od piaszczystej plaży. 5-pietrowy budynek odnowiony w 2009 roku dysponuje 163 funkcjonalnie urządzonymi pokojami. Oficjalna kategoria ***.

Pokoje

Standardowe 2-osobowe z możliwością 2 dostawek. Wszystkie pokoje są klimatyzowane, wyposażone w sejf , telefon, telewizor, TV sat., łazienkę z prysznicem lub wanną, balkon.

Do dyspozycji gości

Całodobowa recepcja, kantor, zewnętrzny basen z tarasem słonecznym (dla gości bezpłatne leżaki i parasole przy basenie), restauracja, bar, sala telewizyjna, parking przy hotelu; za dodatkowa opłatą: bilard, sala gier, stanowiska internetowe, Wi-Fi .

Plaża

Publiczna, szeroka, piaszczysta, ok. 100 m od hotelu (przejście przez ulice i tunel pod torami kolejki). Leżaki i parasole płatne dodatkowo (ok. 10 EUR za komplet 2 leżaki + parasol). Na plaży sporty wodne (odpłatnie): kajaki, rowery wodne, skutery wodne, żeglowanie, surfing, windsurfing.

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje, lub śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo), lub ALL INCLUSIVE: śniadania, obiady i kolacje z napojami do posiłków w cenie oraz napojami bezalkoholowymi i lokalnymi napojami alkoholowymi w godzinach 10 - 22. 

Cena zawiera

9 noclegów (autokar) * 7 lub 14 noclegów (samolot, dojazd własny) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta (w okresie od połowy czerwca do połowy września) * ubezpieczenie KL, NNW+ bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna Bezpieczne Podróże * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna płatna na miejscu (0,45/dzień/os. dorosła > 16 lat). Opcjonalne: leżaki i parasole przy plaży, napoje do obiadokolacji.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Atur

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kraj

HISZPANIACB

OFERTA ATUR - HOT DEAL

- bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - lokalny rezydent z językiem polskim

Hotel Info

Wakacyjny, systematycznie modernizowany hotel usytuowany przy tętniącej życiem promenadzie pełnej lokalnych kafejek i restauracji. Hotelowy basen, taras słoneczny oraz pobliska piaszczysta plaża to idealne miejsce błogiego relaksu i słonecznego wypoczynek. Przynależność do sieci H Top Hotels & Resorts, gwarantuje dobry standard usług, smaczną kuchnię oraz cykliczne programy animacyjne zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Oferta specjalna dla naszych gości - limitowane woda i wino przy kolacji dla turystów wybierających pobyt z 2 posiłkami dziennie. Ponadto H Top Passport (ok. czerwiec-wrzesień) uprawniający do bezpłatnych transferów pomiędzy nadmorskimi kurortami oraz korzystania z posiłków i infrastruktury większości hoteli sieci H Top Hotels & Resorts na wybrzeżu (szczegółowe informacje w recepcji hotelu). Udogodnienie to pozwoli, bez dodatkowych wydatków, uatrakcyjnić wakacje i lepiej poznać okolicę. Kategoria lokalna 3***

Lokalizacja

Santa Susana, przy głównej promenadzie, centralna część tętniącego życiem kurortu, butiki, bary, restauracje w sąsiedztwie. Przystanek kolejki, którą dojechać można do Barcelony lub Blanes ok. 800m Lotnisko w Gironie ok. 35km, w Barcelonie ok. 80km.

Plaża

przed hotelem (oddzielona nadbrzeżną ulicą, przejście podziemne), dojście ok. 100m, piaszczysto-żwirkowa, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

Hotel

162 pokoje, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna, bar, kącik wypoczynkowy, płatny kącik internetowy.

Pokój

klimatyzacja, ogrzewanie (jesień-zima), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna), balkon lub taras. 2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek. Pokój 1-os. na zamówienie.

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny z kaskadą wodną, taras słoneczny, leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, bilard. Cykliczne programy animacyjne.

Dzieci

brodzik, kącik zabaw

Opcje wyżywienia

- śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft - all inclusive

All inclusive

śniadanie, lunch, kolacja w formie bufetu / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / w godzinach popołudniowych snacki, przekąski lub słodycze / 10:30-23:00 lokalne napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole / leżaki przy basenie bezpłatnie Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu.

All inclusive soft

3 posiłki główne: śniadanie, obiad, kolacja * danie kuchni lokalnej oraz międzynarodowej * cykliczne menu tematyczne* limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

Nasza opinia

popularny hotel z miłą, wakacyjną atmosferą. Dobra lokalizacja blisko piaszczystej plaży i wszelkich atrakcji kurortu. Doskonała relacja jakości do ceny. Oferta specjalna - H Top Passport to dodatkowy atut hotelu. 160425

Cena zawiera

- bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - lokalny rezydent z językiem polskim - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

Cena nie zawiera

- taksa klimatyczna płatna w Hiszpanii, w zależności od standardu zakwaterowania 2**-3*** 0,5 EUR/os/dzień, 4**** 1 EUR/os/dzień, 5***** 2,5 EUR/os/dzień, opłata max za 7 dni, (nie dotyczy dzieci 0-16 lat) - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych

Przewóz bagażu

Limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mała podręczna torebka + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x23 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20 kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10 kg i max wymiarach 55x40x20 cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 15 kg lub do 20 kg - WizzAir (kod lotu W6) duży bagaż podręczny do 15 kg i max wymiarach 56x45x25cm; opcjonalnie za dopłatą możliwość zmiany na - mały bagaż podręczny o max wymiarach 42x32x25cm + bagaż rejestrowany do 23 kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis kontrahenta

Hotel położony około 300 m od plaży. Najbliższe restauracje i bary znajdują się w odległości 100 metrów. Centrum miasta oddalone jest o około 600 metrów. Najbliższe sklepy w promieniu około 800 m, około 200 m od supermarketu. W okolicy dyskoteka (ok. 500 m), park wodny (ok. 10 km) i kino (ok. 1,2 km). Na plaży dostępne są ręczniki plażowe. Ten klimatyzowany hotel oferuje bezprzewodowy dostęp do Internetu, windę, miejsca parkingowe oraz salon telewizyjny. Na zewnątrz budynku znajduje się ogród oraz otwarty sezonowo basen, gdzie można wypożyczyć leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe. Ponadto można zrelaksować się na tarasie. Sejf hotelowy. Jeśli chcesz poznać region, możesz skorzystać z wypożyczalni samochodów w pobliżu hotelu. Dzięki swoim udogodnieniom bez barier hotel jest odpowiedni dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Wyżywienie: Śniadanie podawane jest w formie bufetu. Lunch i kolacja serwowane są również w formie bufetu. Odległości     Lotnisko: ok. 60 km     Przystanek autobusowy: ok. 100 m     Dworzec kolejowy: ok. 1 km     Apteka: ok. 200 m     Szpital: ok. 500 m     Najbliższy bank: ok. 1 km     Szkoła żeglarska: ok. 1 km     Szkoła windsurfingu: ok. 1 km     Szkoła kitesurfingu: ok. 1 km Sport i rozrywka: tenis stołowy, wypożyczalnia rowerów.

Oferta

Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu.

Opieka na miejscu

Na miejscu Klienci są pod telefoniczą opieką polskojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta.Oferta pochodząca z dynamicznego pakietowania nie oferuje standardowych spotkań informacyjnych z rezydentem.

CENA NIE ZAWIERA

UWAGA! Cena oferty nie zawiera: TRANSFERU Istnieje możliwość dokupienia usługi transferu podczas zakładania rezerwacji (shuttle bus) lub poprzez kontakt z biurem (transfer indywidualny). Dostępne opcje transferu: - Shuttle Bus w godzinach 6:30 - 23:30 - Transfer indywidualny PODATKU TYRYSTYCZNEGO Na terenie Katalonii obowiązuje podatek turystyczny, który Klienci uiszczają bezpośrednio w recepcji hotelowej przy zakwaterowaniu. Podatek płatny jest maksymalnie za 7 nocy pobytu i dotyczy osób powyżej 16 roku życia, a jego cena uzalezniona jest od kategorii obiektu zakwaterowania i jego lokalizacji. Hotele 5* - ok. 2,50 Euro za osobę za noc Hotele 4* - ok. 1 Euro za osobę za noc; w Barcelonie - ok. 1,25 Euro za osobę za noc Hotele 3 * i pozostałe obiekty - ok. 0,50 Euro za osobę za noc; ok. 0,75 Euro w Barcelonie za osobę za noc.

Przelot, bagaż

Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. WIZZAIR - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - bagażu podręcznego - Wizz Priority (1 sztuka bagażu podręcznego - umieszczana pod fotelem, 1 podręczna walizka na kółkach na pokładzie, stanowisko odprawy priorytetowej i pierwszeństwo wejścia na pokład) - bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm; - 20 kg o wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm (cena uzależniona jest od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu). Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. RYANAIR - cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach, które nie przekraczają 40x20x25 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia: - dodatkowego bagażu o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach nieprzekraczających 55x40x23 cm (w taryfie standard będzie on przewożony jako bagaż rejestrowany - należy nadać go w punkcie odprawy przed kontrolą bezpieczeństwa; w taryfie z wykupioną usługą Pierwszeństwa wejścia na pokład bagaż dodatkowy będzie przewożony jako podręczny - dostępność usługi jest ograniczona na każdym locie) - bagażu rejestrowanego o wadze 20 kg. Ceny uzależnione są od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu. Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa.

Opcje wyżywienia

Możliwe opcje wyżywienia dostepne w zależności od obiektu: RO/Self Catering - bez wyżywienia BB - śniadania w formie bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu; napoje do obiadokolacji za dodatkową opłatą. FB - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; napoje do obiadu i kolacji za dodatkową opłatą. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje  w formie bufetu, możliwe przekąski w ciągu dnia, wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe serwowane w wyznaczonych przez hotel godzinach i miejscach.

Informacje dodatkowe

Część sportów i gier dodatkowo płatna. Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach  All Inclusive lub wybranego wyżywienia Goście otrzymują w hotelu. Hotel zastrzega sobie prawdo do modyfikacji oferty All Inclusive. Pakiet różni się w zależności od sezonu (wysoki/niski). All Inclusive w wyznaczonych barach. Godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw. Oferta może zawierać przykładowe zdjęcia pokoi.


Mapa Hotelu TOP Summer Sun
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu TOP Summer Sun

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    2
  • Pokoje
    1
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    i sport
    2.3
  • Obsługa
    4
HolidayCheck
Ocena TOP Summer Sun:
1.8 / 6

Hotel Sant Jordi, trzy gwiazdkowy- dobry hotel 2010-06-09
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.5

Hotel Sant Jordi trzy gwiazdkowy - zwykły hotel, raczej nie wybijający się wśród innych w Santa Susa...
więcej

5.1
Hotel w miarę przyjemny 2010-08-09
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    2.8
  • Obsługa
    5.8

Hotel jest w miarę przyjemnym miejscem do spędzania urlopu pod warunkiem, że całego wolnego czasu ni...
więcej

4.7
Jeśli jesteś niewymagający, to hotel dla Ciebie 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel zdecydowanie dla osób potrzebujących tylko noclegu. Typowy hotel w szeregu, gdzie okna jednego...
więcej

4.6
Nie taki diabeł straszny jak go malują! 2011-09-04
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.8
Sant Jordi 2011-10-10
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.5
Sant Jordi - hotel dla niewymagających 2012-05-15
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Sant Jordi - rodzinne wakacje na Costa Brava 2013-10-21
Szczegóły oceny hotelu TOP Summer Sun:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.5

Sant Jordi - hotel, do którego wybrałem się wraz z żoną i trzyletnią córeczką na tygodniowy pobyt Al...
więcej

5.0

TOP Summer Sun - możliwości zakwaterowania:

standard quad standard
standard single standard
standard triple standard
standard twin standard
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Pokoj dwuosobowy + 1x dostawka
Pokoj dwuosobowy + 2x dostawka
Pokoj dwuosobowy
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room SingleUse Balcony or Terrace
Double Standard Room (Balcony or Terrace)
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace
Room Single w. Child Balcony or Terrace
Room SingleUse Balcony or Terrace

TOP Summer Sun - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel TOP Summer Sun? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00