cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
  • Hotel Acapulco (Lloret De Mar), Costa Brava
1 / 29
Udogodnienia hotelu Acapulco (Lloret De Mar)
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Acapulco (Lloret De Mar)
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Acapulco (Lloret De Mar):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Acapulco (Lloret De Mar):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 15 maja 2019

Hotel Acapulco (Lloret De Mar) w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Costa Brava

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

1970 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie znajduje się restauracja, bar, sala konferencyjna, 3 windy, basen odkryty, room service (płatny), sejf w recepcji (płatny).

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach płatne, Kącik internetowy płatny

plaża

ok. 400 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - płatne.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, mini lodówkę, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka), balkon lub taras. Typy pokoi: w budynku głównym: pokoje standardowe , pokoje superior , apartamenty dla max 5 os. (salon, aneks kuchenny, 2 sypialnie) , pokoje przystosowane dla osób dla niepełnosprawnych , pokoje rodzinne dla max 4 os.

Wyżywienie

restauracja, bar Hotel oferuje menu bezglutenowe i wegetariańskie.

śniadanie

Formuła zawiera:śniadanie, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiadokolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

Formuła zawiera:śniadanie, obiad, kolacja, wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

z myślą o dzieciach

brodzik, mini klub (w szczycie sezonu), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, łóżeczka (na życzenie - płatne) menu w restauracji, krzesełka w restauracji, plac zabaw

w cenie

jacuzzi, animacje wieczorne w wybrane dni tygodnia

płatne

bilard, masaż, dyskoteka

dodatkowe informacje

OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os/doba), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku.Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

23.05.2018 10:57

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Mini Klub Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Obiekt położony 500 metrów od  tętniącego życiem centrum miejscowości Lloret de Mar.

PLAŻA

Piękna, piaszczysta, długa plaża oddalona jest 400 m od hotelu. Leżaki i parasole za opłatą.

HOTEL

Hotel położony w Lloret de Mar. Tetniące życiem centrum miasta daje liczne możliwości rozrywki, zakupów i aktywnego spędzenia wakacji, a piękna piaszczysta plaża gwarantuje relaks i wypoczynek

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

recepcja, lobby, windy, restauracja, bar, kantor, przechowalnia bagażu. W hotelu można wypożyczyć samochód lub rower.

INTERNET

WiFi bezpłatnie

KONFERENCJE/INCENTIVE

sala konferencyjna

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Basen (leżaki bezpłatne), ogród z tarasem słonecznym.

ZAKWATEROWANIE

Hotel posiada 198 pokoi. wszystkie pokoje w pełni wyposażone: łazienka (wanna lub prysznic), klimatyzacja (ciepło / zimno), sejf,  telefon, telewizja satelitarna oraz balkon. Pokoje z możliwością trzech dostawek dla dzieci lub osób dorosłych

WYŻYWIENIE

BB - śniadanie HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji za opłatą. FB - śniadania, kolacje oraz obiadokolacje. Napoje do obiadów oraz obiadokolacji za opłatą.

INFORMACJE DODATKOWE

www.hotelacapulcolloret.com

CENA

OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, opiekę polskojęzycznego rezydenta w regionach: Costa Brava i Majorka, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. OFERTA CZARTEROWA ZAWIERA W CENIE BAGAŻ RESJESTROWANY 20KG DLA KAŻDEGO UCZESTNIKA POWYŻEJ 2 LAT.Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego przy ofercie realizowanej na połączeniach rejsowych, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

BAGAŻ

CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

Położenie

w centrum Lloret de Mar, plaża ok. 400 m.

Wyposażenie

192 pokoje. Sejf do wynajęcia na recepcji 19 EUR/tydzień, bar, sala z TV sat., kawiarenka internetowa, WLAN w całym hotelu gratis, jadalnia, sklep, 3 windy. Basen z brodzikiem, jacuzzi. Niewielki ogród, taras słoneczny z leżakami.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

A1A: pokój 1-os. A2A: pokój 2-os., z wanną, WC, telefonem, TV sat., klimatyzacją/ogrzewaniem, balkonem, lodówką. A1S: pokój 1-os. wariant ekonomiczny. A2S: pokój 2-os., wariant ekonomiczny. A2B: jak A2A, wyremontowane, z widokiem na basen. A2C: pokój 2-os. typu superior, Wlan gratis, duży taras.

Wyżywienie

śniadanie, 2 lub 3 posiłki. Wszystkie posiłki w formie bufetu. Pokazy gotowania. Przy rez. min. 7 nocy: woda i wino do posiłków gratis.

Wellness

whirpool. Za opłatą: masaże

Dzieci

plac zabaw.

Opłata klimatyczna

ok. 1 EUR/dzień/os. od 17 lat.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat ok. 5 EUR/dzień. Rezerwacja w biurze podróży. Opłata na miejscu.

Parkowanie

garaż podziemny (ok. 300 m), 15 EUR/dzień w terminach 01.06-15.09, w pozostałych 60 EUR/tydzień

Zwierzę domowe

max. 5 kg, ok. 10 EUR/dzień. Wymagane wcześniejsze zgłoszenie.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (2-12 lat): pobyt gratis lub zniżki procentowe, (od 13 lat): zniżki procentowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Traveliada

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Costa Brava

Wybrzeże Costa Brava to najdalej wysunięta na północ część Katalonii, rozciąga się od granicy francuskiej do położonej na południu miejscowości Blanes, nad Morzem Śródziemnym. Zróżnicowaną linię brzegową tworzą dzikie i skaliste zbocza oraz malownicze zatoczki z turkusową wodą i piaszczystymi plażami. Krajobraz półnconej części w pełni odpowiada nazwie ('Dzikie Wybrzeże'). Costa Brava oferuje również wiele atrakcji hostoryczno - kulturalnych

Gironę - najstarsze hiszpańskie miasto, klasztor benedyktynów w górach Montserra, muzeum Salvadora Dali w Figueres, czy bogate zabytki greckich i rzymskich osiedli w Empurias.

Położenie

Acapulco to 4-gwiazdkowy hotel położony jest w samym sercu Costa Brava w Hiszpanii. Obiekt znajduje się w centrum miejscowości Lloret de Mar, zaledwie kilka minut spacerem od centrum miasta, oraz blisko plaż (500 m). Do lotniska w Gironie jest 47 km.

Zakwaterowanie

Pokoje 2-osobowe, Pokoje 2-osobowe z możliwością 1 dostawki, Pokoje 2-osobowe z możliwością 2 dostawek. Pokoje o powierzchni 25 m2, wyposażone w klimatyzację, ogrzewanie, TV z płaskim ekranem 32'' i telewizją satelitarną, Wi-Fi, lodówkę. Pokoje posiadają łazienki z suszarką do włosów, balkon.

Wyżywienie

BB oferuje - śniadanie (8.00-10.00). HB oferuje - śniadanie (8.00-10.00), obiadokolację (19.30-21.30). Napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo. FB oferuje - śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.30), kolację (19.30-21.30). Napoje do obiadu i kolacji płatne dodatkowo. Wszystkie rodzaje posiłków w formie bufetu.

Udogodnienia

- Obsługa pokojowa - 24 h, - Restauracja - raz w tygodniu menu tematyczne (marynarskie, meksykańskie, katalońskie), - Bar, kawiarnia, - 2 baseny zewnętrzne (jeden dla dzieci, basen dla dorosłych z jacuzzi), - Snack-bar przy basenie, - Sale konferencyjne dla klientów biznesowych, - Klimatyzacja i ogrzewanie, - Miejsca parkingowe (25) w odległości 500 m od hotelu (płatne), - Garaż (płatny), - Wypożyczalnia rowerów (płatna), - Nurkowanie (płatne), - Bilard, - Kantor wymiany walut, - Winda, - Sejf hotelowy (płatny), - Plac zabaw dla dzieci, - Obsługa Ec, Mastercard, Visa, Maestro, Visa Electron.

Zakwaterowanie / wykwaterowanie

Od godziny 14.00 / w godzinach 11.00-12.00.

Cena zawiera - Oferta z dojazdem własnym

- Zakwaterowanie, - Ubezpieczenie KL i NNW, - Wyżywienie wg oferty.

Cena nie zawiera - Oferta z dojazdem własnym

- Kosztu dojazdów, - Wydatków własnych, - Opieki rezydenta, - Opłaty klimatycznej, - Wycieczek fakultatywnych, - Świadczeń niezawartych w ofercie.


Mapa Hotelu Acapulco (Lloret De Mar)
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Brava)
Callela na wybrzeżu Costa Brava w Hiszpanii
Wakacje w Tossa del Mar w Hiszpanii
Barcelona, La Rambla, Sagrada Familia - Hiszpania
Kurort Sana Susana na Costa Brava w Hiszpanii
Girona, Figueres - Hiszpania, Costa Brava
Wycieczka fakultatywna z Costa Brava w Hiszpanii do Monserrat
Lloret de Mar na Costa Brava w Hiszpanii
Park Guell, Casa Mila, Sagrada Familia - dzieła Gaudiego w Barcelonie
Filmy hotelu Acapulco (Lloret De Mar):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Acapulco:
https://www.youtube.com/watch?v=J6HCGoTe9h0

Opinie o Hotelu Acapulco (Lloret De Mar)

Acapulco (Lloret De Mar) - możliwości zakwaterowania:

STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
Pokoj jednoosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
SUPERIOR
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
DOUBLE SINGLE USE
STANDARD ROOM
DOUBLE SINGLE USE
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na basen Telewizor Telefon
STANDARD ROOM
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
SUPERIOR
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA BASEN
APARTMENT SUPERIOR
APARTMENT SUPERIOR
APARTMENT SUPERIOR
FAMILIAR ROOM
FAMILIAR ROOM
DOUBLE SINGLE USE
SUPERIOR
FAMILIAR ROOM
STANDARD ROOM
APARTMENT SUPERIOR

Acapulco (Lloret De Mar) - Możliwości wyżywienia:


Acapulco (Lloret De Mar) - miasta wylotu:


Acapulco (Lloret De Mar) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Acapulco (Lloret De Mar)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00