cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
  • Hotel Trendy Aspendos Beach, Riwiera Turecka
1 / 24
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 01.05
już od 2739 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
01.05 - 06.05
już od 2409 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Trendy Aspendos Beach
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Trendy Aspendos Beach
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Trendy Aspendos Beach:
4.3 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Trendy Aspendos Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    2.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo elegancki i luksusowy hotel położony niedaleko historycznego centrum Side. Rozbudowany kompleks basenów ze zjeżdżalniami i bogaty program animacyjny to mocne strony tego hotelu. Polecamy nawet dla najbardziej wymagających!

Hotel Trendy Aspendos Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka Gala

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo elegancki i luksusowy hotel położony niedaleko historycznego centrum Side. Rozbudowany kompleks basenów ze zjeżdżalniami i bogaty program animacyjny to mocne strony tego hotelu. Polecamy nawet dla najbardziej wymagających!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Idealne wakacje w cudownym miejscu. Położony w miejscowości Gundogdu, zbudowany w rzymskim stylu, z przepięknym palmowym ogrodem. Blisko stąd do antycznego centrum Side, w którym znajduje się słynna świątynia Apollina oraz starożytny teatr. Kompleks trzech basenów ze zjeżdżalniami zarówno dla dorosłych jak i dzieci oraz bogaty program animacji sprawiają, że jest to wymarzone miejsce na relaks i zabawę. Hotel oferuje doskonały serwis, smaczną i urozmaiconą kuchnię oraz bogatą ofertę all inclusive.

POŁOŻENIE:

w miejscowości GUNDOGDU, ok. 3 km od Colakli, ok. 12 km od Side; ok. 55 km od portu lotniczego w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (Side).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyrózniona certyfikatem Błekitna Flaga, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2005 r., 442 pokoje, kompleks 6 budynków, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Side - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, 4 restauracje á la carte: Anatolian - kuchnia turecka, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, Mediterranean - kuchnia śródziemnomorska, Italian - kuchnia włoska, China - kuchnia chińska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 8 barów m.in. Turquaz, As, Aktas, Roma, Snack; butiki, sklep z biżuterią; 3 sale konferencyjne, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, punkt internetowy, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i wodą); za opłatą: sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny

dla maks. 4-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje rodzinne za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny: nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1600 m², gł. ok. 1,4 m, nieregularny kształt, 3 zjeżdżalnie, słodka woda, ok. 130 m², gł. ok. 1,10 m, słodka woda, ok. 30 m², gł. ok. 1,4 m, brodzik dla dzieci, ok. 30 m², gł. ok. 0,35 m, mini aquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci, słodka woda, ok. 100 m², gł. ok. 0,8 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem (dodatkowo płatne), boisko do siatkówki plażowej, boccia, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness, aerobik; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, pokazy, występy na żywo; za opłatą: bilard, kręgle, sporty wodne na plaży; centrum Spa: kryty basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. ok. 1,4 m, sauna, łaźnia turecka; płatne: masaże, zabiegi pielęgnacyjne, hydroterapia, aromaterapia.

ALL INCLUSIVE

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-10.30) w restauracji głównej, kolacja w wybranej restauracji á la carte raz na pobyt (wymagana wcześniejsza rezerwacja); przekąski (12.00-17.00) w Snack Bar, lody (15.00-17.00) w Snack Bar, nocne przekąski (24.00-02.00), napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00).

KONTAKT:

0090/2427638900, www.trendyhotels.com.tr

GRATIS:

świadczenia hotelowe: 1. i 2. dziecko do 13 latserwis plażowyWi-Fiwstęp do spa


Itaka Gala R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo elegancki i luksusowy hotel położony niedaleko historycznego centrum Side. Rozbudowany kompleks basenów ze zjeżdżalniami i bogaty program animacyjny to mocne strony tego hotelu. Polecamy nawet dla najbardziej wymagających!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Idealne wakacje w cudownym miejscu. Położony w miejscowości Gundogdu, zbudowany w rzymskim stylu, z przepięknym palmowym ogrodem. Blisko stąd do antycznego centrum Side, w którym znajduje się słynna świątynia Apollina oraz starożytny teatr. Kompleks basenów ze zjeżdżalniami zarówno dla dorosłych jak i dzieci oraz bogaty program animacji sprawiają, że jest to wymarzone miejsce na relaks i zabawę. Hotel oferuje doskonały serwis, smaczną i urozmaiconą kuchnię oraz bogatą ofertę ultra all inclusive. W 2018 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości GUNDOGDU, ok. 3 km od Colakli, ok. 12 km od Side; ok. 55 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (Side).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błekitna Flaga, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą ultra all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2005 r., 442 pokoje, kompleks 6 budynków, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Side - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Pamphilya - późna kolacja, nocne przekąski, 4 restauracje á la carte: Anatolian - kuchnia turecka, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, Mediterranean - kuchnia śródziemnomorska, Italian - kuchnia włoska, China - kuchnia chińska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 8 barów m.in. Turquaz, As, Aktas, Roma, Snack; butiki, sklep z biżuterią; 3 sale konferencyjne, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, punkt internetowy, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i wodą); za opłatą: sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje rodzinne za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1600 m², gł. ok. 1,4 m, basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, słodka woda, ok. 100 m², gł. ok. 0,8 m, brodzik dla dzieci, ok. 30 m², gł. ok. 0,35 m, aquapark dla dorosłych i dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem (dodatkowo płatne), boisko do siatkówki plażowej, boccia, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness, aerobik; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, pokazy, występy na żywo; za opłatą: bilard, kręgle, sporty wodne na plaży; centrum spa: kryty basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. ok. 1,4 m, sauna, łaźnia turecka; płatne: masaże, zabiegi pielęgnacyjne, hydroterapia, aromaterapia.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zapytanie) • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu i hol Pokój: • 4 pokoje, na parterze (na zapytanie) • wysokość włączników światła i gniazdek dostosowana dla osób na wózku lub osób niskiego wzrostu • przestrzeń w pokoju: ok. 30 m2 Łazienka: • prysznic: poręcz, krzesło prysznicowe do swobodnego manewru, z bokami Plaża: • podjazd do plaży

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu; późna kolacja w restauracji Pamphilya (21.00-24.00); raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja); lody (15.00-17.00); ciasta, kawa, herbata (15.00-17.00); przekąski (12.00-15.00) w snack barze; nocne przekąski (24.00-7.00) w restauracji Pamphilya; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe (10.00-2.00).

KONTAKT:

0090/2427638900, www.trendyhotels.com.tr

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo elegancki i luksusowy hotel położony niedaleko historycznego centrum Side. Rozbudowany kompleks basenów ze zjeżdżalniami i bogaty program animacyjny to mocne strony tego hotelu. Polecamy nawet dla najbardziej wymagających!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Side

Opis oferty:

Idealne wakacje w cudownym miejscu. Położony w miejscowości Gundogdu, zbudowany w rzymskim stylu, z przepięknym palmowym ogrodem. Blisko stąd do antycznego centrum Side, w którym znajduje się słynna świątynia Apollina oraz starożytny teatr. Kompleks basenów ze zjeżdżalniami zarówno dla dorosłych jak i dzieci oraz bogaty program animacji sprawiają, że jest to wymarzone miejsce na relaks i zabawę. Hotel oferuje doskonały serwis, smaczną i urozmaiconą kuchnię oraz bogatą ofertę ultra all inclusive. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

POŁOŻENIE:

w miejscowości GUNDOGDU, ok. 3 km od Colakli, ok. 12 km od Side; ok. 55 km od lotniska w Antalyi; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (Side).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, wyróżniona certyfikatem Błekitna Flaga, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar objęty formułą ultra all inclusive.

HOTEL:

pięciogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2005 r., 442 pokoje, kompleks 6 budynków, 3 piętra, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Side - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja Pamphilya - późna kolacja, nocne przekąski, 4 restauracje á la carte: Anatolian - kuchnia turecka, w restauracji dostępne foteliki dla dzieci i dania wegetariańskie, Mediterranean - kuchnia śródziemnomorska, Italian - kuchnia włoska, China - kuchnia chińska, w restauracjach dostępne foteliki dla dzieci, 8 barów m.in. Turquaz, As, Aktas, Roma, Snack; butiki, sklep z biżuterią; 3 sale konferencyjne, ogród palmowy, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: room-service, punkt internetowy, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, minibar (codziennie uzupełniany napojami bezalkoholowymi i wodą); za opłatą: sejf; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); boczny widok na morze za dopłatą;

rodzinny:

dla maks. 4-os. (możliwość 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 32 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje rodzinne za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 1600 m², gł. ok. 1,4 m, basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, słodka woda, ok. 100 m², gł. ok. 0,8 m, brodzik dla dzieci, ok. 30 m², gł. ok. 0,35 m, aquapark dla dorosłych i dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; 2 korty tenisowe z wypożyczalnią sprzętu i oświetleniem (dodatkowo płatne), boisko do siatkówki plażowej, boccia, rzutki, tenis stołowy, centrum fitness, aerobik; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, pokazy, występy na żywo; za opłatą: bilard, kręgle, sporty wodne na plaży; centrum spa: kryty basen, słodka woda, ok. 200 m², gł. ok. 1,4 m, sauna, łaźnia turecka; płatne: masaże, zabiegi pielęgnacyjne, hydroterapia, aromaterapia.

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zapytanie) • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu i hol Pokój: • 4 pokoje, na parterze (na zapytanie) • wysokość włączników światła i gniazdek dostosowana dla osób na wózku lub osób niskiego wzrostu • przestrzeń w pokoju: ok. 30 m2 Łazienka: • prysznic: poręcz, krzesło prysznicowe do swobodnego manewru, z bokami Plaża: • podjazd do plaży

ULTRA ALL INCLUSIVE 24H:

śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu; późna kolacja w restauracji Pamphilya (21.00-24.00); raz na pobyt kolacja w jednej z restauracji á la carte (dla pobytów min. 7 nocy; wymagana wcześniejsza rezerwacja); lody (15.00-17.00); ciasta, kawa, herbata (15.00-17.00); przekąski (12.00-15.00) w snack barze; nocne przekąski (24.00-7.00) w restauracji Pamphilya; napoje bezalkoholowe, lokalne i wybrane importowane napoje alkoholowe (10.00-2.00).

KONTAKT:

0090/2427638900, www.trendyhotels.com.tr

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo elegancki i luksusowy hotel położony niedaleko historycznego centrum Side. Rozbudowany kompleks basenów ze zjeżdżalniami i bogaty program animacyjny to mocne strony tego hotelu. Polecamy nawet dla najbardziej wymagających!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Trendy Aspendos 

 

Położenie

 

Luksusowy hotel wybudowany w stylu rzymskim, składający się z 6 budynków położony jest w dzielnicy Side – Gundogdu bezpośrednio przy plaży. Centrum Side oddalone jest o  12 km, centrum dzielnicy Colakli o 3 km.  Lotnisko w Antayi znajduje się w odległości 45 km od hotelu.


 

Pokoje

 

Hotel posiada 442 luksusowo i nowocześnie urządzone, dwuosobowe pokoje standardowe i familijne z możliwością jednej dostawki dla osoby dorosłej lub dwóch dostawek dla dzieci (maks. 3 os. dorosłe +1 dziecko, minimum 3 osoby pełnopłatne). Wszystkie pokoje wyposażone są w:  centralną klimatyzację (działającą od lipca do września 24 h, w pozostałym okresie kilka godzin dziennie), łazienkę z wanną lub prysznicem i suszarką, TV-SAT, mini bar (uzupełniany o napoje bezalkoholowe), telefon, sejf, francuski balkon. Hotel jest przystosowany dla osób niepełnosprawnych.


 

Do dyspozycji gości

 

Recepcja, restauracja główna, 4 restauracje a la carte: turecka, chińska, włoska, rybna, kilka barów, winiarnia, dyskoteka, amfiteatr, sala konferencyjna, mini klub dla dzieci, mini market, fitness, pokój gier, Internet, lekarz, fryzjer, kino, sauna, łaźnia turecka, masaż, centrum Spa, dzienny i wieczorny program animacji, leżaki i parasole bezpłatnie na plaży oraz przy basenie.


 

Uprawianie sportów

 

Bezpłatnie: basen, brodzik dla dzieci, kryty basen, zjeżdżalnie, aqua park, kort tenisowy, tenis stołowy, boccia, rzutki.
Odpłatnie: oświetlenie kortu i sprzęt do tenisa, sporty wodne na plaży, bilard.


 

Wyżywienie

 

W cenie All Inclusive: śniadanie, późne śniadanie, obiad, kolacja, późna, ciepła przekąska, lekkie przekąski w ciągu dnia, popołudniowa kawa, herbata, ciastka, lody, lokalne napoje alkoholowe oraz napoje bezalkoholowe serwowane w godzinach 10:00-24:00. 1 wizyta na tydzień w restauracjach a la carte po uprzedniej rezerwacji.

 

 

Cena zawiera:

  •  bilet lotniczy,
  • zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00),
  • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
  • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
  • wyżywienie wg opisu,  podatek VAT,
  • opłaty lotniskowe i paliwowe.

 


Cena nie zawiera:

 

  • wizy płatnej przez klientów na lotnisku 15 EUR lub 20 USD,
  • podstawowego ubezpieczenia KL i NNW.

Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Bardzo elegancki i luksusowy hotel położony niedaleko historycznego centrum Side. Rozbudowany kompleks basenów ze zjeżdżalniami i bogaty program animacyjny to mocne strony tego hotelu. Polecamy nawet dla najbardziej wymagających!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Do dyspozycji gości jest sejf. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie i sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Zaletą poszczególnych pokoi jest również boczny widok na morze. Pomieszczenia mieszkalne i sypialne wyposażone są w łóżko podwójne bądź łóżko typu king size. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. W łazience znajduje się prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów, lusterko kosmetyczne i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak boccia, siatkówka plażowa i nordic walking, czy też za dodatkową opłatą tenis ziemny urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Jet ski i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Rower wodny i przejażdżki na bananie wodnym organizowane są przez firmy zewnętrzne. Zapraszamy do skorzystania z bogatej oferty sportowej wewnątrz obiektu. Proponujemy Państwu studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard i kręgle. Hotel dysponuje bogatą ofertą Wellness, do której należą m.in. sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi terapeutyczno-lecznicze, anti-aging i ayurveda. Za dodatkową opłatą do dyspozycji gości jest spa, zabiegi masażu i hydroterapia. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Na indywidualne życzenie oferujemy potrawy bezglutenowe. Polecamy również przekąski. W karcie znajdują się napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Trendy Aspendos Beach

Opinie o Hotelu Trendy Aspendos Beach

3.0
może być

byłem w tym hotelu 3 razy, w tym roku lipiec 2019 - raczej byłem ostatni raz łózko dostawaka dla człowieka dorosłego mała trzeszcząca nogi wystawały - totalna bezsenność pomimo licznych próśb wcześniejszych o pokój rodzinny. rezerwacja leżaka przy basenie horror - 4 rano ale skoro i tak nie spałem, gromada rozwydrzonych dzieciaków w basenie głównym wyczyniała co chciała nikt nie kontrolował. kiedy był to hotel starych niemców było ogólnie ok teraz słowacy i ddr -ek udający niemców koszmar . plus wielki jednak przedobra obsługa. jedzenie masówka niestety. hotel idzie a własciwie chyba pędzi po równi pochyłej w dół

POLECAM:
rodzinom z dziećmi
Podsumowanie: może być
3.0
4.9
zdecydowanie polecam

Witam serdecznie, do tego hotelu wybrałem się na tydzień żeby uciec od nieprzyjemnej polskiej zimy. Okazało się to bardzo dobrym pomysłem, hotel jest cudowny i nie wyobrażam sobie innego miejsca na ekskluzywne wakacje. Duży teren, wiele atrakcji i to nawet poza sezonem, profesjonalny personel - wszystko jest świetne, polecam!

POLECAM:
singlom, osobom ceniącym spokój, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
5.0
zdecydowanie polecam

Super hotel, dużo atrakcji. Nie mozna się było nudzić przez tydzień :) uśmiechnięta obsługa i pyszne jedzenie.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Trendy Aspendos Beach - możliwości zakwaterowania:

Doppel Balk seitl Meerbli
Doppelz Balkon Meerblick
Doppelz Balkon Landseite
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 boczny w/morze
Pok. 2 os. boczny w/morze
Doppelzi Balkon Landseite
Einzel Balk seitl Meerbli
Einzelz Balkon Meerblick
Einzelzi Balkon Landseite
Rodinný pokoj pro 2 osoby
Pok. rodzinny 3 os.
Pok. rodzinny 4 os.
Fam.-Zim.,Bk,seitl.Meerbl
Fam.-Apt.,Balkon,Landseit
Fam.-Apt.,Balk,seitl.Meer
Apartment Balkon Meerbli

Trendy Aspendos Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Trendy Aspendos Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00