cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
  • Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort, Fujairah
1 / 16
Ocena
hotelu:
4.2 / 5
Najbliższy termin
07.12 - 12.12
już od 4520 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
10.05 - 15.05
już od 2965 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort
star 5

Emiraty Arabskie: Fujairah
Ocena hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
4.2 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2020

Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • transfer hotelowym busem do centrum handlowego w Dubaju i Fudżajrze (2 razy w tyg., w cenie)
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • basen zewnętrzny (z regulowaną temperaturą) 
  • basen kryty 

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie)
  • leżaki, parasole (przy basenie i na plaży, w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • sklep z pamiątkami
  • pralnia (płatna)
  • obsługa hotelowa (całą dobę, płatna)
  • amfiteatr
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

321

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • depozyt za pokój (350 AED lub ok. 100 USD/pobyt, kaucja zwracana przy wykwaterowaniu, możliwość płatności gotówką bądź kartą kredytową)
  • opieka anglo- lub niemieckojęzycznego rezydenta

Dla dzieci

  • miniklub dla dzieci (4-12 lat)
  • basen dla dzieci
  • pokój zabaw
  • menu dla dzieci
  • łóżeczko dla dziecka (w cenie)
  • opieka dla dzieci (na zapytanie, płatna)
  • animacje dla dzieci i nastolatków

Sport i wellness

Płatne
  • 2 korty tenisowe 
  • siłownia
  • łucznictwo
  • sporty wodne
  • nurkowanie
  • sauna fińska
  • sauna parowa
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne

rozrywka

  • wieczory tematyczne
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo
  • karaoke
  • bilard
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 38 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • sejf
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar (woda w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • dostawka (w cenie dla dzieci do 12 r.ż.)
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 38 m2
  • widok na basen
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • sejf
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar (woda w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • dostawka (w cenie dla dzieci do 12 r.ż.)
Pokój rodzinny deluxe FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na ogród
  • pokój dzienno-sypialny (pokoje oddzielone przesuwnymi drzwiami)
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • sejf
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar (woda w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • dostawka (w cenie dla dzieci do 12 r.ż.)
Pokój rodzinny deluxe FZX2
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok na basen
  • pokój dzienno-sypialny (pokoje oddzielone przesuwnymi drzwiami)
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • sejf
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar (woda w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • dostawka (w cenie dla dzieci do 12 r.ż.)
Pokój rodzinny deluxe FZX3
  • 2-4 os.
  • ok. 45 m2
  • widok boczny na morze
  • pokój dzienno-sypialny (pokoje oddzielone przesuwnymi drzwiami)
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • sejf
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar (woda w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • dostawka (w cenie dla dzieci do 12 r.ż.)
Pokój 2-osobowy superior z widokiem na morze DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 38 m2
  • widok boczny na morze
  • pokój dzienno-sypialny
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • szlafroki
  • kapcie
  • sejf
  • TV sat.
  • radio
  • telefon
  • zestaw do przyrządzania kawy i herbaty
  • minibar (woda w cenie)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • dostawka (w cenie dla dzieci do 12 r.ż.)

Wyżywienie

Ultra All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • śniadania i obiady w formie bufetu w restauracji głównej Al Majlis
  • kolacja w formie bufetu w restauracji głównej Al Majlis lub w restauracjach a la carte (dania serwowane z menu)
  • napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe (serwowane w szklankach/kieliszkach w restauracjach i barach, również w nocy w godz. 01.00-06.30)
  • lody dla dzieci (od 11.00 do zachodu słońca)
  • minibar (w cenie, uzupełniany raz dziennie 2 napojami bezalkoholowymi, 2 sokami w puszce, 2 wodami, 2 piwami)
Pełne wyżywienie
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    • do wyboru: obiad lub kolacja
    Śniadania
    • w formie bufetu w restauracji głównej Al Majlis
    Restauracje i bary restauracje: 4
  • główna restauracja „Al Majlis": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet
  • restauracja „Bahari Grill": a la carte, wymagana rezerwacja
  • restauracja „Sensasia": a la carte, wymagana rezerwacja
  • restauracja „La Cucina": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wymagana rezerwacja

    bary i inne: 2
  • bar „Al Moltaqa"
  • pub „Bliss Disco"
  • Dodatkowe informacje
  • wymagany odpowiedni strój w restauracjach

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie / Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Opis oferty:

    Pięknie położony pomiędzy górami Hadżar a turkusowymi wodami Oceanu Indyjskiego, jest idealną propozycją zarówno na romantyczne wakacje, jak i beztroski, rodzinny wypoczynek. Eleganckie i przestronne pokoje zaprojektowane w lokalnym stylu, wyśmienita kuchnia i serwis na najwyższym poziomie zadowolą najbardziej wymagających Gości. Długa, piaszczysta plaża, fantazyjny basen i zabiegi w hotelowym spa pozwolą na chwilę wytchnienia, a na miłośników aktywności czekają korty tenisowe, sporty wodne i hotelowa dyskoteka. To wspaniała mieszanka tradycji i luksusu, będąca spełnieniem wakacyjnych marzeń!

    POŁOŻENIE:

    na wschodnim wybrzeżu ZEA, ok. 1 km od Al Aquah, ok. 1 km od najbliższego supermarketu, ok. 45 km od FUJAIRAH; ok. 70 km od lotniska w Ras Al Khaimah; ok. 165 km od Dubaju.

    PLAŻA:

    hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; bar.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, elegancki i luksusowy, całkowicie odnowiony w 2014 r., 321 pokoi, do 2 pięter, lobby, całodobowa recepcja, restauracja Al Majlis - główna, dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show cooking, dostępne foteliki dla dzieci, 2 restauracje á la carte: Sensasia - kuchnia tajska i azjatycka, La Cucine - włoska, Bahari Grill - przy plaży, dania w formie bufetu, koktajle, bary: Al Moltaqa, z tarasem z widokiem na basen, Bliss - w dyskotece; bankomat, kantor, sklep z pamiątkami, butik; 2 sale konferencyjne (dla 500 i 120 os.), bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: opiekunka do dziecka, room-service, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard; przy zakwaterowaniu możliwy wymagany depozyt (płatny w gotówce lub blokowany na karcie kredytowej) na poczet potencjalnych wydatków w hotelu: ok. 350 AED/pokój/pobyt.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 38 m², elegancki i luksusowy, klimatyzowany, łazienka (wanna, prysznic, wc; suszarka), bezpłatny internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, sejf, zestaw do kawy/herbaty, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na góry; boczny widok na morze i widok na basen za dopłatą;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 2 dostawek), ok. 47 m², elegancki i luksusowy, wyposażenie jak w pokoju standardowym; dzielony przesuwnymi drzwiami; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, nieregularny kształt, gł. do 1,6 m, basen dla dzieci, słodka woda, częściowo zadaszony, ok. 20 m², gł. do ok. 0,4 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka plażowa, siłownia, łucznictwo, amfiteatr, animacje dla dorosłych, dyskoteka Bliss; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat); za opłatą: 2 korty tenisowe (sztuczna nawierzchnia; oświetlenie i wypożyczalnia sprzętu dodatkowo płatne); centrum spa: bezpłatnie: basen kryty, podgrzewany, słodka woda, sauna; za opłatą: zabiegi na twarz i ciało; sporty wodne, centrum nurkowe (oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Al Majlis; lody dla dzieci do 12. roku życia przy basenie (w wyznaczonych godzinach); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.30-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    ULTRA ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.00-10.30), późne śniadanie (do 11.30), obiad (13.00-15.00) w formie bufetu w restauracji Al Majlis, przekąski w La Cucina (16.30-17.00), lody dla dzieci do 12. roku życia przy basenie (w wyznaczonych godzinach), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji Al Majlis, ustalone menu w restauracji La Cucina i Sensasia (19.00-22.30; wymagana wcześniejsza rezerwacja), lekkie przekąski w Al Moltaqa (22.00-1.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.30-24.00); minibar w pokoju uzupełniany codziennnie w wodę, napoje bezalkoholowe i piwo; room service (1.00-6.30; wybrane menu); dodatkowo: jacuzzi, sauna, łaźnia parowa, siłownia; wymagane noszenie opasek ultra all inclusive.

    KONTAKT:

    00971/43705733, www.miramaralaquah.com 

    GRATIS:

    serwis plażowyWi-Fi 


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotel, należący do znanej i cenionej za wysoką jakość usług, sieci hotelowej Iberotel (zdobywca wielu prestiżwych nagród w rankingach - 2016 r.nagrodzony Holiday Check Award), usytuowany jest na rozległymterenie w otoczeniu egzotycznego ogrodu. Zlokalizowany w wypoczynkowym rejonie Fujairah - Al Aqah, otoczony z jednej strony górami Hajaar, a z drugiej lazurowymi wodami Oceanu Indyjskiego. Oddalony o ok. 15 km od miejscowości Dibba (kursuje bus hotelowy, za opłatą), ok. 35 km od Fujairah i ok.40 km od lotniska w Fujairah.
    Plaża:
    Hotel zlokalizowany jest bezpośrednio przy szerokiej, 200-metrowej, piaszczystej plaży. Na hotelowej plaży lezaki i parasole - bezpłatnie.
    Do dyspozycji gości:
    Luksusowy hotel zbudowany jest w tradycyjnym arabsko-marokańskim stylu. Do dyspozycji Gości: recepcja 24 - godz., wypożyczalnia samochodów, bezpłatny parking, punkt wymiany walut, bankomat, usługi concierge. Na terenie hotelu znajduje się szeroki wybór barów i restauracji, serwujących dania kuchni międzynarodowej, azjatyckiej oraz włoskiej, bar przy basenie orazbar na plaży. W hotelu dostępny fun pub - Bliss z dyskoteką. Goście mogą korzystać z2 basenów na otwartej przestrzeni (jeden z nich podgrzewany w okresie zimowym) wraz z brodzikiem dla najmłodszych Gości,otoczonychtarasem słonecznymwkomponowanym w egzotyczny ogród(bezpłatne leżaki i parasole). Dodatkowo dostępny jest basen wewnętrzny.
    Pokoje:
    Hotel dysponuje ponad 300komfortowo i gustownie urządzonymi pokojami 2-osobowymi (możliwość dostawki). Wszystkie pokoje wyposażone w łazienkę (wanna/prysznic, wc, suszarka do włosów), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV-sat, mini bar (dodatkowo płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, telefon oraz bezpłatny sejf. Każdy pokój posiada taras (na parterze) lub balkon (na piętrze).
    Wyżywienie:
    Śniadania i kolacje w formie bufetu. Za dopłatą dostępny pakiet All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, a w ciągu dniakawa i herbataoraz napoje bezalkoholowe i alkoholowe serwowane w wyznaczonychbarach(10.30-24.00, za wyjątkiem restauracji włoskiej i azjatyckiej).
    Program sportowy i animacyjny:
    Dzienny i wieczorny program animacyjny prowadzony w kilku językach, wieczorem muzyka na żywo. Bezpłatnie: siłownia, sauna, bilard, siatkówka plażowa, a za dopłatą: jacuzzi, centrum masażu, 2 korty tenisowe, łucznictwo,sporty wodne oraz centrum windsurfingu na plaży. Dla najmłodszych - mini klub, plac zabaw, brodzik, a na życzenie - opiekunka do dzieci (za opłatą). Prowadzone są także zajęcia w Figloklubie - 6 x w tygodniu figloklub z polskim animatorem.
    Internet:
    W pokojach internet kablowy, w przestrzeniach ogólnodostępnych (lobby, restauracje, przy basenach) dostęp do internetu Wi-Fi - za opłatą.
    Kategoria lokalna:
    *****
    Strona www:
    www.jaz.travel
    Naszym zdaniem:
    Wysokiej klasy hotel, z fantastycznie zaprojektowanym terenem i egzotycznym ogrodem, kusi swoim urokiem Gości z całego świata! Szeroka, piaszczysta plaża, duży kompleks basenowy, a takżewygodne pokoje pozwolą na komfortowy wypoczynek. Do tego wyśmienita kuchnia! Polecamy miłośnikom wypoczynku w rajskim otoczeniu, a ze względu na animacje i Figloklubtakże rodzinom z dziećmi.

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    Dni od drugiego do przedostatniego
    Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
    Dzień ostatni
    Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.

    Świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, opłaty lotniskowe, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, obsługę polskiego przedstawiciela podczas odprawy na lotnisku w Polsce, opiekę polskojęzycznego pilota lub polskojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta podczas pobytu i ubezpieczenie TU EUROPA SA - wariant standard (KL, NNW i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej, taksy turystycznej, depozytóworaz innych wydatków osobistych.

    Inne

    Informacje ogólne
    Waluta
    1 dirham ZEA (Dh) = 100 filsów. Aktualny przelicznik: 1 Dh = ok. 1 PLN 1 Eur = ok. 4,5 Dh. Akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa, Master Card, American Express. W kraju jest wiele bankomatów.
    Napiwki
    Zwyczajowo w restauracjach i hotelach do rachunku dolicza się 10-15% za usługę. Mile widziane jest zostawianie drobnych sum (za obsługę) kierowcom na wycieczkach lokalnych, kelnerom w restauracjach oraz osobom sprzątającym pokoje w hotelach.
    Wiza
    22.03.2014 został zniesiony obowiązek wyrabiania wiz emirackich dla obywateli Polski.
    Paszport
    Paszport powinien być ważny min. 6 miesięcy od daty zakończenia wycieczki.
    Czas
    + 3 godziny w stosunku do czasu polskiego w okresie zimowym, + 2 godziny w okresie letnim.
    Ubiór
    Przy zwiedzaniu miejsc świętych zwiedzających obowiązują ograniczenia dotyczące dopuszczalnego ubioru. Zarówno kobiety, jak i mężczyźni powinni mieć w pełni zakryte nogi, krótkie spodenki/spódnice oraz obcisłe spodnie/leginsy u pań nie są akceptowane. U mężczyzn akceptuje się krótki rękaw, jednak kobiety musza mieć długie rękawy oraz głowę okryta chustą. Poza meczetami i innymi miejscami kultu religijnego dozwolone są tradycyjne stroje europejskie, choć niezbyt wyzywające u kobiet.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji ok. 40-50 Dh, piwo ok. 30 Dh, kawa ok. 8 Dh. W sklepach spożywczych nie ma możliwości zakupu alkoholu (można zaopatrzyć się jedynie na lotnisku w strefie wolnocłowej). W hotelach (oprócz Emiratu Sharjah) alkohol jest dostępny bez problemu.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztowa kosztuje ok.1-2 USD. Korespondencję najlepiej zostawić w recepcji hotelowej.
    Elektryczność
    220V / 50 Hz. Urządzenia elektryczne działają tylko przy użyciu adapterów, które można z łatwością nabyć na miejscu za ok. 1-2 USD, są one również dostępne bezpłatnie w większości recepcji hotelowych (wtyczki z trzema bolcami ułożone w trójkąt).
    Telefony
    Telefony komórkowe działają w całych Zjednoczonych Emiratach. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne bardzo drogie. Koszty połączeń w roamingu prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora. Do Polski 00 48 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta. Z Polski 00 971 + numer kierunkowy miasta (bez zera) + numer abonenta.
    Wylot z:
    Warszawy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku Okecie. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
    W regionie
    Zjednoczone Emiraty Arabskie
    ze stolicą w Abu Dhabi oraz słynnym na całym świecie miastem Dubaj, to niewielki kraj na Środkowym Wschodzie. Od północnego zachodu graniczą z Katarem i Arabią Saudyjską, od wschodu zaś z Omanem. Od północy Emiraty są otoczone wodami Zatoki Perskiej. Kraj składa się z siedmiu Emiratów, zróżnicowanych pod względem kulturowym i obyczajowym: dwa najbardziej znane to Abu Dhabi i Dubaj. Pozostałe to: Sharjah, Ras al Khaimah, Fujairah, Umm al Quwain oraz Ajman - jedyny Emirat bez ropy i gazu. Krajobraz Emiratów jest raczej nizinny i pustynny.
    Dubaj -
    jedno z najbogatszych miast świata, najczęściej odwiedzane i najbardziej znane ze wszystkich Emiratów. Słynie z luksusu i oryginalnych, futurystycznych budowli, m. in z Burj Khalifa, najwyższej budowli na świecie.
    Abu Dhabi
    - największy z Emiratów ZEA, położony na wyspie o tej samej nazwie w otoczeniu wód zatoki perskiej. Jeden z najprężniej rozwijających się regionów, rozbudowywany z wielkim rozmachem. Znajduje się tu między innymi jeden z największych i najpiękniejszych meczetów świata.
    Sharjah
    - kulturalna stolica Emiratów, zwana też ,,perłą Zatoki". Miasto to pozostało najbardziej tradycyjnym emiratem, gdzie ściśle przestrzega się prawa islamskiego (obowiązuje zakaz spożywania i zakupu alkoholu w miejscach publicznych).

    Wycieczki lokalne

    City Tour - Dubai
    Wycieczkę rozpoczniemy od przejazdu autokarem co pozwoli Państwu na podziwianie jednego z najnowocześniejszych architektonicznie miast. Miedzy innymi najwyższy wolnostojący budynek świata, Burj Khalife. Zobaczymy również słynny meczet w dzielnicy Jumeirah, jeden z największych w Dubaju. Podczas zwiedzania, dowiemy się wiele na temat kultury muzułmańskiej i religii islamu. Trasa będzie nas wiodła wzdłuż linii brzegowej, skąd można podziwiać Palm Islands, największe, sztuczne wyspy świata w kształcie palm, jeden z najbardziej innowacyjnych projektów jaki kiedykolwiek został zrealizowany. Następnym punktem programu będzie Dubai Muzeum, które mieści się w starym Al Fahidi Fort, z okresu gdy Dubai Creek spełniało centrum Zatoki Perskiej. Niesamowitym miejscem, które pobudzi Państwa zmysły jest Spice Souk Dubai & Gold Souk, gdzie tamtejsi kupcy handlują od wieków. Kolejnym etapem jest muzeum Saeed Sheikh House Al. Maktoun.
    Cena ok. 120 USD.
    City Tour- Abu Dhabi
    Wycieczkę rozpoczniemy od zwiedzania największego i najpiękniejszego meczetu Sheikh Zayed Mosque. Następnie udamy się do Heritage Village - wioski upamiętniającej dawny styl życia na tym terenie oraz na targ z daktylami. Następnym punktem programu będzie wyspa Saadiyat, gdzie buduje się kopia Luwru. Przejazd przez wyspę Yas, na której znajduje się słynny park rozrywki- Ferrari World (najszybszy na świecie rollercoaster Formula Rossa) oraz Yas Water World- możliwość wstępu do wybranego obiektu (dodatkowo płatne, ok. 75 USD).
    Cena ok. 120 USD.
    Wild Wadi - park wodny
    Stylizowany na podstawie opowieści o Juha, popularnej postaci z arabskiego folkloru, park wodny oferujący 30 zjeżdżalni i wiele atrakcji przybliżających tematykę Zjednoczonych Emiratach Arabskich.
    Cena ok. 90 USD
    (dodatkowo koszt transportu).
    Aquaventure - Atlantis - park wodny
    Oferuje Państwu przeżycia zapierające dech w piersiach: spływ rzeką z prądem wodnym i falami ciągnącą się przez dwa kilometry, lagunę rekinów itp.
    Cena ok. 90 USD
    (dodatkowo koszt transportu).
    Seaplane
    Ekscytujące loty widokowe, które dostarczają niezapomnianych przeżyć i są okazją do zobaczenia Dubaju z "lotu ptaka" podczas 40 min. lotu podziwiać będziemy najbardziej znane atrakcje turystyczne Dubaju, w tym The Palm Jumeirah, Burj Khalife, The World Islands, Burj Al Arab, Dubai Creek, Port Rashid i wiele więcej.
    Cena ok. 420 USD.
    Ski Dubai
    Dla spragnionych zimy proponujemy sporty zimowe w pierwszy krytym ośrodku narciarskim na Bliskim Wschodzie oferującym niezwykłe widoki i sporty zimowe w środku upalnego kraju. Cena ok. 90 USD (dodatkowo koszt transportu).
    Burj Khalifa
    Jeszcze żaden budynek w historii nie intrygował, jednocześnie wzbudzał tyle emocji co Burj Khalifa. Punkt widokowy tego najwyższego budynku świata znajduje się na 124 piętrze, co pozwoli Państwu doświadczyć na wyciągnięcie ręki cudu architektonicznego i nowoczesnej inżynierii. Specjalne teleskopy (dodatkowo płatne) pozwalają na zobaczenie z bliska panoramy miasta. Goście maja możliwość chodzenia po całym obwodzie budynku, co pozwala na podziwianie wszystkich Dubaju ze wszystkich stron świata. Opcjonalnie (po wizycie w Burj Khalifa), możliwość skosztowania tamtejszej kuchni w restauracji Al Hallab, z widokiem na największe na świecie tańczące fontanny (dodatkowo płatne).
    Cena ok. 110 USD.
    Balloon
    Wycieczka balonem w głąb pustyni. Zostawiając za sobą nowoczesne miasto, poczują się Państwo jak na "latającym dywanie", lecąc nad czerwonymi wydmami, oazami szmaragdowej zieleni gdzie wędrują gazele i wielbłądy. Przywitają nas "ludzie pustyni" których będziemy mieli okazję spotkać podczas tej wyprawy. Lot trwa około jednej godziny.
    Cena ok. 330 USD.
    Safari
    Wycieczka samochodami z napędem na 4 koła, niezapomniane emocje podczas przejazdu po pustynnych wydmach (wycieczka z angielskojęzycznym kierowca). Zachód słońca nad pustynią pozostanie na długo w naszej pamięci. Następnie przejazd do wioski beduińskiej, gdzie można wykonać tatuaż z henny, spotkać wielbłąda z bliska, kolacja w formie bufetu (dania z grilla wliczone w cenę) przy akompaniamencie muzyki arabskiej, możliwość podziwiania tańca brzucha oraz innych tańców arabskich.
    Cena ok. 70 USD.
    Helicopter
    Tour Podczas lotu helikopterem nad miastem, można podziwiać takie miejsca jak: Dubai Marine, legendarny Burj al Arab, spojrzeć z lotu ptaka na Palmę Jumeire, wyspy ułożone w kształcie mapy świata itp.
    Cena ok. 280 USD
    (15 min. lotu).
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach) bądź angielskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow Tours, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Fujairah Luksusowy hotel położony przy piaszczystej plaży. Doskonały dla Gości o wysokich wymaganiach. Polecany przede wszystkim dla tych, którzy chcą spędzić aktywne wakacje. Baseny na świeżym powietrzu, korty tenisowe, sporty wodne na plaży, boiska sportowe to tylko niektóre ze sportowych atutów hotelu. W restauracjach a'la carte z pewnością zdobędą Państwo nowe kulinarne doświadczenia.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    Data otwarcia

    2007r. Odnowiony w 2013 r. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, lobby, 2 baseny, 3 restauracje, 4 bary, room service 24h, sejf w recepcji, salon gier, pralnia (płatna), sklepy, kantor, wypożyczalnia samochodów i limuzyn, parking, sklepy, sala konferencyjna, windy.

    internet

    Wi-Fi w lobby bezpłatne, Wi-Fi w pokojach bezpłatne

    plaża

    przy plaży, piaszczysta, prywatna, 400 m długości. Parasole, leżaki, ręczniki - bezpłatne.

    pokoje

    Wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), mini bar (płatny, bezpłatny dla UAI), TV, telefon, sejf, zestaw do kawy/herbaty, zestaw do prasowania, balkon lub taras. Typy pokoi: na terenie hotelu: pokoje Superior , pokoje Deluxe

    Wyżywienie

    restauracja główna "Al Majlis", 2 restauracje a la carte, 4 bary (lobby bar "Al Moltaqa", bar przy basenie, bar na plaży, kawiarnia "Sisha Corner" z możliwością zapalenia sziszy

    śniadanie

    Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:30), wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie i obiadokolacja

    Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:30), obiadokolacja (19:00-22:30), wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania Ultra All Inclusive (10:30-00:00) Formuła zawiera:śniadania (07:00-10:30), późne śniadanie (07:00-11:30), obiad (13:00-15:00), kolacje (19:00-22:00), przekąski (16:30-17:00; 22:00-01:00), lody w wybranych barach, wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe Goście z konceptem UAI mają 25% zniżki na wybrane posiłki spoza konceptu. Restauracje a la carte - płatne. Wymagana rezerwacja.włoska "Mammone", azjatycka "Sensasia" (restauracja nieczynna w okresie 27.05.17 - 30.09.17)

    z myślą o dzieciach

    Jay Jay's The Funky Camel - mini klub, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw salon zabaw, menu i krzesełko w restauracji głównej, brodzik, animacje, opiekunka (płatna)

    w cenie

    dzienne wieczorne animacje, muzyka na żywo, przestawienia, dyskoteka, siłownia, sauna, jacuzzi, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, mini boisko do piłki nożnej, rzutki

    płatne

    centrum SPA oferujący liczne zabiegi odnowy biologicznej, masaże, terapie relaksacyjne, basen, łaźnia parowa , korty tenisowe , łucznictwo, bilard, sporty wodne na plaży

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:22

    usługi dostępne w hotelu

    Wi-Fi Przy plaży SPA Disco Siłownia Mini Klub Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    5* Zjednoczone Emiraty Arabskie/Fujairah

    Kategoria

    Kategoria lokalna: 5* Kategoria Exim Tours: 5*

    Położenie

    - przy plaży - ok. 45 km od centrum Fujairah - ok. 140 km od lotniska w Dubaju 

    Plaża

    - prywatna, piaszczysta - leżaki, materace, parasole i ręczniki plażowe (bezpłatne)

    Pokoje

    Pokój Superior - powierzchnia ok. 38 m2 - klimatyzacja indywidualna - LCD TV-Sat, telefon, sejf, internet Wi-Fi - mini bar (płatny) - zestaw do parzenie kawy i herbaty - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon lub taras Pokój Familijny [Deluxe] - powierzchnia ok. 45 m2 - część sypialna dla dzieci oddzielona drzwiami przesuwnymi - wyposażony podobnie jak pokój Superior

    Sport, relaks, rozrywka

    Bezpłatne - basen, leżaki i parasole - siłownia, gimnastyka wodna, piłka wodna, tenis stołowy, siatkówka plażowa - amfiteatr, pub z dyskoteką, programy animacyjne Płatne - bilard, tenis ziemny, łucznictwo - centrum spa, masaże - centrum nurkowe - sporty wodne na plaży 

    Dla dzieci

    - zacieniony brodzik, plac zabaw, mini klub

    Wyżywienie

    BB: śniadanie HB: śniadanie i obiad lub kolacja (do wyboru) w formie bufetu. Napoje do obiadu lub kolacji dodatkowo płatne. Ultra All Inclusive: śniadanie i obiad w formie bufetu w restauracji głównej. Kolacja w formie bufetu w restauracji głównej lub ustalonego menu w restauracjach a'la carte (wymagana rezerwacja, dania z karty płatne ). Popołudniowa i nocna przekąska. Lody dla dzieci do 12 lat serwowane w barze przy basenie. Room service (wybrane pozycje z karty) w godzinach 01:00 - 06:00. Mini Bar uzupełniany codziennie w napoje bezalkoholowe i piwo. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach pracy wszystkich barów oraz w ramach room service.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna Al Majlis - 2 restauracje a' la carte: azjatycka Sensaia i włoska La Cucina - restauracja & bar przy plaży Bahari Grill - bar w lobby Al Moltaqa - bar w dyskotece Blisco - bar przy basenie

    Dodatkowe informacje

    - obiekt dysponuje 321 pokojami - internet Wi-Fi (bezpłatny) - sklepy z pamiątkami, punkt wymiany walut, bankomat, fryzjer - www.miramaralaqah.com

    Kolacja Sylwestrowa

    - wliczona w cenę imprezy

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; wyżywienie wg opisu,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL i NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG), opłaty lotniskowe i paliwowe. UWAGA: Wszystkie hotele w Dubaju przy zakwaterowaniu pobierają od gości DEPOZYT. Wysokość depozytu zależy od standardu hotelu, opcji wyżywienia. Kwota depozytu służyć ma pokryciu ewentualnych kosztów związanych z dodatkowymi usługami  typu mini bar itp. Depozyt pobierany jest w gotówce w Euro lub USD, może być także w formie zablokowanej kwoty na koncie bankowym lub karcie kredytowej. Depozyt zostaje zwrócony po rozliczeniu ewentualnych rachunków hotelowych. W Zjednoczonych Emiratach Arabskich obowiązuje podatek turystyczny, który jest pobierany od Klientów bezpośrednio w hotelu w momencie zakwaterowaniu lub wykwaterowania. Opłata jest lokalnej walucie za pokój/ za noc i jest uzależniona od standardu hotelu, w jakim Klienci mieszkają: 5* - 20 AED, 4* - 15 AED, 3*/2* - 10 AED.

    Opieka rezydenta

    Klienci wylatujący z Warszawy i Krakowa są objęci opieką polskojęzycznych rezydentek, u których mogą zarezerwować wycieczki fakultatywne (odbywają się w języku angielskim lub polskim w przypadku uzbierania się większej grupy). Wyjątkiem są hotele Bin Majid Beach Hotel i Smartline Ras Al Khaimah Resort, w przypadku tych hoteli Klienci są objęci opieką rezydentki Exim Czechy & Słowacja, komunikacja w języku słowackim lub angielskim, możliwość zarezerwowania wycieczek fakultatywnych (w przypadku uzbierania się grupy od 6 osób będą się odbywały w języku polskim). Klienci wylatujący z Katowic są objęci anglojęzyczną obsługą przedstawiciela kontrahenta.

    Przeloty

    - na trasie Warszawa (WAW) - Dubaj (DXB) - Warszawa (WAW) liniami Emirates Airlines, na pokładzie samolotu zapewniony jest bezpłatny catering. Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56cm x 45cm x 25cm) oraz bagaż rejestrowany 15-30 kg (w zależności od taryfy) - na trasie Kraków (KRK) - Dubaj (DXB) - Kraków (KRK) liniami Fly Dubai, na pokładzie samolotu dostępny jest płatny catering. Cena zawiera bagaż podręczny 7 kg (56cm x 45cm x 25cm) oraz bagaż rejestrowany 20 kg. - na trasie Katowice (KTW) - Dubaj (DWC) - Katowice (KTW) liniami WizzAir, na pokładzie samolotu dostępny jest płatny catering. Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20), bagaż rejestrowany za dopłatą.

    Bagaż

    Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 200 PLN Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 400 PLN (wyloty do 08.04 i od 30.04 - 11.06 i 23.09 - 04.12.2019 oraz od 11.01 - 31.03.2020)/ 445 PLN (wyloty od 09.04 - 29.04 i od 12.06 - 22.09.2019 oraz od 05.12.2019 - 10.01.2020) - 32 kg - 535PLN (wyloty od 30.04 - 11.06 i od 23.09 - 04.12.2019) /560 PLN (wyloty do 08.04)/ 630PLN wyloty od 09.04 - 29.04 i od 12.06 - 22.09 oraz od 05.12.2019 - 10.01.2020)Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Ecco Travel

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Emiraty Arabskie - Fujairah

    Opis hotelu

    Pobyt w hotelu to niezapomniane przeżycie rodem z orientalnych baśni. Niepowtarzalny obiekt wypoczynkowy o najwyższym standardzie należy do najlepszych hoteli w Emiratach Arabskich. Posiada formę arabskiego pałacu w stylu marokańskim i znajduje się przy własnej, piaszczystej plaży na pustynnym wybrzeżu. Hotelowi gości z jednej strony mają wspaniały widok na ocean, a z drugiej na skaliste góry. Ten niedawno oddany do użytku komfortowy kompleks hotelowy na trzech kondygnacjach mieści luksusowe pokoje i apartamenty o stylowym wyposażeniu i zróżnicowanej powierzchni. Ekskluzywny hotel pełen arabskiego przepychu słynie ze wspaniałej obsługi i wyśmienitej kuchni. Główna restauracja posiada taras z panoramicznym widokiem na ocean i specjalizuje się w daniach kuchni włoskiej.





    Lokalizacja:

    w przy plaży, 140 km od lotniska.



    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście, przy hotelu, parasole, leżaki, ręczniki.



    Sport i fitness:

    tenis ziemny, masaże (płatne), jacuzzi, SPA (płatne), sauna (płatna), szachy, siłownia, łaĽnia parowa (płatna), zabiegi lecznicze (płatne).



    Sport na plaży:

    nurkowanie (płatne).



    Rozrywka:

    muzyka na żywo, dzienne animacje, wieczorne animacje, dyskoteka, program artystyczny.



    Dla dzieci:

    mini klub, plac zabaw, basen.



    Wyżywienie:

    śniadania w formie bufetu, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



    All inclusive zawiera:

    śniadanie, lunch i obiadokolację w formie bufetu w głównej restauracji; w ciągu dnia przekaski, napoje i wybrane marki alkoholi w barach; wybrane sporty, atrakcje i udogodnienia hotelowe.

    Płatne: oświetlenie kortów tenisowych.



    Dodatkowe informacje:

    15 km do Dibby i 49 km do Fujairah.



    Cena zawiera:

    - przelot na trasie Warszawa - Dubaj - Warszawa 

    - opłaty lotniskowe

    - ubezpieczenie KL, NNW

    - transfery lotnisko - hotel, hotel - lotnisko

    - zakwaterowanie w hotelu zgodnie z wybraną ofertą

    Cena nie zawiera:

    - dopłaty do wylotu z lotniska lokalnego

    - dopłaty do pokoju pojedynczego

    - dopłat do pokoi o wyższym standardzie

    - wycieczek fakultatywnych

    Informacja o możliwych dopłatach dostępna w formularzu rezerwacji.Hotele w Emiratach Arabskich pobierają zwrotny depozyt podczas meldowania się w hotelu. Depozyt ten wynosi 300-600 AED za pokój w zależności od hotelu i może być zabezpieczony przez Gości kartą kredytową lub gotówką. Jest on pobierany jako zabezpieczenie na pokrycie kosztów dodatkowych podczas pobytu (tj. mini bar, internet etc.) i rozliczany w dniu wykwaterowania. Goście mogą poprosić o nie pobieranie depozytu i jednoczesne zamknięcie lub opróżnienie hotelowego mini baru

    Wizy:

    Dla wylotów od 22.03.2014 przestaje obowiązywać procedura promes wizowych i zniesione zostają opłaty za wizy turystyczne dla obywateli polskich. Polacy otrzymują zgodę na wjazd do Emiratów Arabskich na podstawie paszportu ważnego min. 6 miesięcy, bez dodatkowych opłat.

    Uwaga

    paszporty rezydentów/obywateli Izraela lub paszporty wydane w Izraelu w myśl przepisów ZEA nie uprawniają do wjazdu na terytorium ZEA.



    Obsługa: miejscowego agenta Ecco Travel - w jęz. polskim przez cały rok, zawiera: spotkanie powitalne, spotkanie w hotelu, kontakt telefoniczny.

    Dane kontaktowe agenta podajemy na dowodzie rezerwacji.

    Kategoria oficjalna

    *****

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:5 Udogodnienia:5

    liczba pokoi

    321, restauracje: 1, baseny odkryte: 2, basen kryty, lobby bar, bar na plaży, bar przy basenie, lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, pasaż handlowy, parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje łączone, centrum konferencyjne.

    Opis pokoi

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf, mini bar, taras/balkon, łazienka z prysznicem, biurko, czujnik dymu.

    W cenie zakwaterowanie w pokojach typu STANDARD (max. 3 osoby lub 2 dorosłych i 1 dziecko do 12 lat).

    All inclusive

    TAK

    Standard

    *****


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Travel, które jest jednym z największych w Polsce organizatorów egzotycznych wakacji. Wraz z Biurem Podróży Ecco Holiday od kilku lat spełnia turystyczne marzenia swoich klientów.

    Biuro Podróży Ecco Travel specjalizuje się w szczególności w organizacji wycieczek objazdowych do Chin, Japonii, Tajlandii, Indonezji, Emiratów Arabskich, Meksyku i na Kubę. Ich programy zawsze cieszą się ogromną popularnością wśród klientów. Profesjonalni piloci, doskonała obsługa klienta zarówno przed wylotem jak i w trakcie wyjazdu, a także doskonale skonstruowane wycieczki objazdowe sprawiły, że dziś biuro ma mnóstwo świetnych opinii. Wszystkie oferty oparte są wyłacznie na przelotach rejsowych by zapewnić komfort transportu i doskonałe wspomnienia z podróży.

    Możliwe jest także przygotowanie wyjazdu wypoczynkowego w popularnej formule all inclusive. Biuro Podrózy Ecco Travel jest w stanie spełnić wszystkie marzenia klientów, nawet w zakresie organizacji malowniczych ślubów i innych nietypowych imprez.


    BestReisen

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Luksusowy hotel, idealnie wkomponowany w piękny krajobraz morza, gór, plaży, pustyni i palmowego ogrodu. Architektura, stylistyka wnętrz, oświetlenie, barwy, dekoracje nawiązują do tradycji budowniczych regionu. Wspaniałe pejzaże, komfortowe warunki, bogaty pakiet wyżywienia all inclusive.

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, 45 km od miasta Fujairah, 140 km - od Dubaju. 2 razy w tygodniu hotelowy bus kursuje bezpłatnie do galerii handlowych w Dubaju i Fujairah.

    Wyposażenie

    Eleganckie marmurowe lobby z całodobową recepcją, bar w lobby, restauracja główna Majlis, restauracja azjatycka, restauracja włoska, bar przy basenie, bar w dyskotece, Bahari Bar z grilem przy plaży, kącik arabski z sziszą, pralnia, amfiteatr, sklepiki, sale konferencyjne, bankomat, room-service (24 h).

    Pokoje

    Komfortowe, o powierzchni ok. 38 m kw., wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną, łazienkę (wanna z prysznicem, suszarka do włosów, kapcie, szlafroki), sejf, TV sat, serwis do kawy/herbaty, minibar, bezpłatne  łącze internetowe, balkon lub taras. Pokoje typu deluxe są większe (ok. 43 m kw.) i mają na wyposażeniu konsolę. Można dokupić lepszy widok z pokoju: na basen lub na morze. W pookojach superior możliwość maksymalnie jednej dostawki. W pokajach deluxe możliwość zakwaterowania 2 osób dorosłych i 2 dzieci lub 3 osób dorosłych i 1 dziecka. W tym pokoju na stałe są 2 sofy oddzielone od głównej sypialni drzwiami, na których śpi 2 dzieci lub 3. dorosły i dziecko. 

    Wyżywienie

    BB - Śniadania w formie bufetów. HB - Śniadania i lunche lub kolacje w formie bufetów. All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów w restauracji głównej, późne śniadania kontynentalne na tarasie, nocna przekąska, kawa, herbata, woda, napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole. Zamiast kolacji w restauracji Majlis - można wybrać restauracje Mammone (włoska), Sensasia (azjatycka) lub Bahari (międzynarodowa) - dania podawane do stołu, wymagana rezerwacja, lody dla dzieci poniżej 12 lat, codziennie 2 napoje bezalkoholowe i 2 piwa w minibarze, niektóre pozycje z menu nocnego room-service.   

    Sport i rozrywka

    Owalny basen z wysepką i mostkiem, jacuzzi, siatkówka plażowa, gimnastyka w wodzie, aerobik, bilard, korty tenisowe, boisko, animacje,  muzyka na żywo, dyskoteka, Adventure Sports (kajaki, parasailing, banan, narty wodne, żaglówki, łodzie motorowe), Divers Down (nurkowanie; instruktorzy PADI, kursy, wyprawy, sprzęt), ośrodek spa &wellness  z basenem wewnętrznym, siłownią, sauną, łaźnią, gabinetami zabiegowymi. 

    Dla dzieci

    Brodzik, kidsclub (4-12 lat), sala zabaw, plac zabaw, możliwa odpłatna opiekunka.

    Przelot

    Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Bilety lotnicze na wyloty/powroty w weekend (piątek, sobota, niedziela) zazwyczaj są droższe. Zalecamy wykupywanie biletów z wylotami/powrotami od poniedziałku do czwartku. 

    Wizy

    Obywatele RP podlegają obowiązkowi wizowemu. Bezpłatne wizy wjazdowe otrzymuje się na przejściach granicznych bez konieczności uzyskania wcześniejszej promesy. Zezwalają one na  jednorazowy pobyt w ZEA do 30 dni. Wymogiem niezbędnym jest posiadanie paszportu ważnego co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu. Władze ZEA nie uznają polskich paszportów tymczasowych jako dokumentów uprawniających do wjazdu do ZEA. Paszporty te honorowane są jedynie do celu tranzytu lub wyjazdu z kraju. Osobom niepełnoletnim powinni towarzyszyć rodzice o tym samym nazwisku. Młodej kobiecie powinien towarzyszyć mąż, brat lub ojciec noszący to samo nawisko. W innym przypadku mogą być potrzebne dodatkowe dokumenty umożliwiające na wjazd do kraju.   

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, zaproszenie na galę sylwestrową 31.12.2015 r., polskojęzyczny rezydent przebywający na stałe w Dubaju, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT. Większość hoteli pobiera depozyt (zwrotny) od klientów w wysokości ok. 200-500 dirhamów (w zależności od standardu hotelu) za noc za pokój w razie korzystania z mini baru i innych płatnych usług. Zazwyczaj kwota ta jest blokowana na karcie kredytowej. Jeśli klienci posłużą się gotówką, w przypadku zwrotu (kiedy nie skorzystają z żadnych płatnych usług) otrzymają pieniądze w lokalnej walucie (dirhamy).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA LOKALNA

    *****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF 5

    Położenie

    Obiekt należący do sieci Iberotel, zlokalizowany w emiracie Fujairah, 15 km od miejscowości Dibba, 45 km od Fujairah oraz około 90 minut od Dubaju, 105 km od lotniska w Dubaju.

    Plaża

    Prywatna i piaszczysta o długości 200 metrów, bezpośrednio przy hotelu.

    Zakwaterowanie

    321 pokoi; Typy pokoi: 191 pokoi superior (34 m2), 90 pokoi deluxe (43 m2), 20 executive (sypialnia oraz salon), 18 suite oraz 2 pokoje dla osób niepełnosprawnych; Wyposażenie: łazienka z suszarką, klimatyzacja, mini bar (płatny), zestaw do parzenia kawy i herbaty, TV Sat., telefon, sejf, balkon lub taras. W pokojach standardowych przy zakwaterowaniu 2+1 dziecko śpi z rodzicami.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, 2 restauracje tematyczne (włoska, azjatycka); Kilka barów - lobby bar, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, kawiarnia arabska.

    Wyżywienie

    BB - śniadania w formie bufetu; HB - śniadania oraz lunche lub kolacje w formie bufetu, napoje płatne dodatkowo; All inclusive - 3 posiłki dziennie oraz napoje bezalkoholowe oraz alkohole produkcji lokalnej serwowane w wybranych barach w godzinach 10.30-24.00. Soki ze świeżych owoców płatne dodatkowo.

    Sport i Rozrywka

    Basen zewnętrzny oraz wewnętrzny; leżaki i parasole bezpłatnie; Bezpłatnie - boisko do gier zespołowych, siatkówka plażowa, dzienny i wieczorny program animacyjny, tenis stołowy, rzutki, duży amfiteatr, siłownia, aerobik; Odpłatnie - masaże, łaźnia, sauna i jacuzzi, zabiegi w Spa, łucznictwo, bilard, 2 korty tenisowe z oświetleniem, sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    Place zabaw, mini klub, basen dla dzieci, bogaty program animacyjny. Istnieje możliwość wynajęcia opiekunki do dziecka.

    Pozostałe udogodnienia

    24 godzinny room service, pralnia, fryzjer, salon piękności, dostęp do internetu WiFi (płatny), kantor, sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów, dyskoteka, sklepy z pamiątkami.

    Naszym zdaniem

    Idealna oferta dla rodzin z dziećmi z uwagi na bogate zaplecze sportowo - rekreacyjne i położenie przy samej plaży. Wysoki standard obsługi zapewnia komfort wypoczynku.

    Strona internetowa

    www.miramar-al-aqah-resort-fujairah.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    W odległości ok. 50 km na północ od Fujairah i ok. 140 km od międzynarodowego lotniska w Dubaju. Otoczony górami Hajar i Oceanem Indyjskim.

    Plaża

    Prywatna, piaszczysta przy hotelu. Leżaki i parasole bezpłatnie.

    Hotel

    Kompleks hotelowy należący do znanej sieci Iberotel, wybudowany w marokańskim stylu na rozległej na 60 000 m2 powierzchni. Doskonała propozycja dla rodzin z dziećmi jak również osób lubiących aktywny wypoczynek. -

    Do dyspozycji gości

    KATEGORIA LOKALNA ***** Recepcja, kantor, restauracja główna Al Majlis, włoska restauarcja a'la carte, Mammone, bar przy basenie i na plaży, lobby bar Al Moltaqa, dyskoteka, dzienne i wieczorne programy animacyjne. Opieka medyczna, wypożyczalnia samochodów, usługi pralnicze, sklep z pamiątkami, kwiaciarnia, salon kosmetyczno-fryzjerski, bankomat.

    Internet

    Korzystanie z internetu za opłatą, Wi-Fi dostępny w lobby, barze w holu i executive lounge.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Sala konferencyjna o powierzchni 116 m2 wyposażona w sprzęt audiowizualny.

    Sport i rekreacja

    Bezpłatnie-kryty i odkryty basen, leżaki, ręczniki kąpielowe i parasole, fitness, sala do aerobiku, siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy i rzutki. Odpłatnie-tenis, łucznictwo, bilard, sporty wodne na plaży, nurkowanie z fajką, nurkowanie, narty wodne i parasailing, zabiegi Spa i masaże, sauna parowa, jacuzzi.

    Dla dzieci

    Brodzik, klub dla dzieci w pokoju zabaw oraz program rozrywkowy dla dzieci w wieku od 4 do 12 lat, zadaszony plac zabaw, specjalne menu dla dzieci w restauracji, łóżeczka dla dzieci w zależności od dostępności, możliwość wynajęcia opiekunki.

    Zakwaterowanie

    Dostępnych 321 pokoi. Pokoje typu standard dwuosobowe z możliwością jednej dostawki wyposażone są w łazienkę, WC, suszarkę do włosów, indywidualnie regulowaną klimatyzację, TV/SAT, telefon, dostęp do Internetu (korzystanie za opłatą), sejf, minibar (odpłatnie), zestaw do przygotowania kawy i herbaty, balkon lub taras. Pokoje dla niepalących dostępne są na życzenie. W kalkulacji dziecko (03-11 lat) dzieli łóżko z rodzicami, dodatkowe łożko na życzenie za doplatą.

    Wyżywienie-

    BB - śniadanie w formie bufetu HB - śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu - napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne ALL INCLUSIVE - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10.30-24.00 w wyznaczonych barach.

    Cena

    Cena PLN zawiera: bilet lotniczy (przelot samolotem rejsowym), transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę przedstawiciela lokalnego anglojęzycznego kontrahenta podczas pobytu, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w ofercie, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych. Z dniem 31.03.2014r. zostaje wprowadzony podatek turystyczny w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Podatek będzie pobierany bezpośrednio od Klientów przy zakwaterowaniu lub wykwaterowaniu w hotelach. Poniżej tabelka z kwotami jakie będą pobierane, podane kwoty są w Dirhamach. Opłata jest pobierana za pokój, za noc i jest uzależniona od standardu hotelu, w jakim Klienci mieszkają: 5* - 20 AED, 4* - 15 AED, 3*/2* - 10 AED.

    Informacje dodatkowe

    Paszport musi być ważny minimum 6 miesięcy, nie może zawierać stempli izraelskich. www.iberotel.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Oasis Tours

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Oferta

    Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi. Ceny przelotów są stale aktualizowane przez linie lotnicze, dlatego od chwili złożenia zapytania rezerwacyjnego przez Klienta/Agenta do momentu potwierdzenia przez Touroperatora, mogą ulec zmianie, co jest równoznaczne z możliwością zmiany ceny całego pakietu. Na miejscu turyści są pod telefoniczną opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta i mogą być odwiedzani przez niego w hotelach. Transfer lotnisko-hotel-lotnisko odbywa się shuttle busem.

    Nazwa

    Miramar Al Aqah Beach Resor

    Położenie

    W wypoczynkowym rejonie Fujarah - Al Aqah, ok. 45 km od miasta Fujarah, ok. 140 km od lotniska w Dubaju.

    Plaża

    Bezpośrednio przy hotelu, szeroka, piaszczysta, prywatna. Leżaki i parasole bezpłatne.

    Hotel

    Wi-Fi - bezpłatne, 321 pokoi, recepcja 24 h, przestronne lobby, room-service 24 h (płatny), punkt wymiany walut, parking. Płatne: usługi pralni, wypożyczalnia samochodów, opiekunka do dzieci (na zapytanie), salon urody. Na terenie hotelu 3 restauracje i 3 bary, kącik z arabską sziszą. Kategoria oficjalna 5* Kategoria organizatora 5*

    Pokoje

    Typu Suerior (back view) - klimatyzacja, łazienka (WC, prysznic/wanna, suszarka do włosów), Sat-TV, telefon, sejf, minibar (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty, balkon lub taras; dla 2 odób dorosłych z możliwością dostawki dla 1 dziecka lubosoby dorosłej. Oferta zawiera przykładowe zdjęcia pokoi.

    Rekreacja, sport, atrakcje

    Basen, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne, basen wewnętrzny, siłownia, szachy ogrodowe, siatkówka plażowa, amfiteatr, program animacyjny, tenis stołowy. Płatne: bilard, tenis ziemny, sporty wodne na plaży, salon urody.

    Wyżywienie

    HB - śniadania w formie bufetu, obiad lub kolacja w formie bufetu. Napoje do oiadu lub kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wybranych barach w wyznaczonych godzinach.

    Informacje dodatkowe

    Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach wykupionego pakietu Goście otrzymują w hotelu. Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe lub siły wyższe, na które hotel nie będzie miał wpływu.Organizator podaje przykładowe propozycje animacji i zabaw, szczegółowe informacje Klienci otrzymują na miejscu. Hotele zastrzegają sobie prawo do modyfikowania oferty All Inclusive.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu, bagaż podręczny (zgodnie z warunkami przewozu wybranej linii lotniczej), bagaż rejestrowany przy przelotach liniami Emirates, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, wyżywienie według oferty, opiekę przedstawiciela lokalnego kontrahenta, ubezpieczenie  TU Europa NNW, KLW w tym chorób przewlekłych, bagażu, OC Organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG) w wysokości: 15 PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską); 13 PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę; 10 PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską), podatek, opłaty lotniskowe.

    Cena nie zawiera

    Bagażu rejestrowanego przy ofercie realizowanej na połączeniach Wizzair, wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych. Podatku turystycznego - podatek pobierany jest od Klientów przy zakwaterowaniu lub wykwaterowaniu w hotelach. Wysokość opłaty uzależniona jest od standardu hotelu i wynosi odpowiednio za hotel 5* - 20 AED za pokój za noc, hotel 4* - 15 AED za pokój za noc, hotel 3*/2* - 10 AED za pokój za noc. Depozytu pobieranego w hotelach w Zjednoczonych Emiratach Arabskich. Jest to zwrotny depozyt pobierany podczas meldowania się w hotelu. Wysokość depozytu zależna jest od hotelu. Depozyt może być zabezpieczony przez Gości kartą kredytową lub gotówką. Jest on pobierany jako zabezpieczenie na pokrycie kosztów dodatkowych podczas pobytu (np. minibar, internet, etc.) i jest zwracany w dniu wykwaterowania, po rozliczeniu ewentualnych rachunków hotelowych.

    Przelot, bagaż, serwis

    Uczestnik imprezy zobowiązany jest DO POTWIERDZENIA U TOUROPERATORA LUB AGENTA AKTUALNYCH GODZIN LOTU NA 48 H PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI, JAK I DO POLSKI). Wszystkie przeloty odbywają się zgodnie z Ogólnymi warunkami przewozu pasażerów i bagażu danego przewoźnika. Wizzair - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 40x30x20 cm. Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o maksymalnej wadze 10 kg i wymiarach 55x40x20 cm lub 20 kg o wymiarach 149,9x119,4x171,5 cm (cena uzależniona jest od wagi bagażu, kierunku i terminu lotu). Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może być wyższa. Emirates - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 55x38x20 cm i maksymalnej wadze 7 kg, 1 szt. bagaż rejestrowany o wadze max. 20 kg, suma wymiarów (długość + szerokość + głębokość) bagażu nie może przekraczać 300 cm.entymetrów Fly Dubai - Cena oferty zawiera 1 szt. bagażu podręcznego o wymiarach 55x38x20 cm i maksymalnej wadze 7 kg. Do każdej rezerwacji można dokupić 1 szt. bagażu rejestrowanego o maksymalnych wymiarach 75x55x35 cm i wadze max. 20 kg. KLIENTOM ZALECA SIĘ DOKONANIE ODPRAWY ONLINE na stronie internetowej przewożnika zgodnie z terminami właściwymi dla danej linii lotniczej (odprawa na lotnisku będzie wiązała się z dodatkowymi kosztami). Odprawa lotniskowa rozpoczyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy Klient zobligowany jest do zgłoszenia się do odprawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    Informacje dla podróżnych

    Obywatele polscy nie potrzebują wizy do wjazdu na terytorium Zjednoczonych Emiratów Arabskich jeśli udają się na okres maksymalnie obejmujący 90 dni w okresie 180 dni w celach turystycznych, kulturalnych, naukowych, wizyt u rodziny i znajomych. Ruch bezwizowy dotyczy posiadaczy następujących ważnych dokumentów podróży - paszportu, paszportu dyplomatycznego, paszportu służbowego i paszportu specjalnego; dokument musi być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu. Ruch bezwizowy nie obejmuje osób legitymujących się paszportami tymczasowymi.

    ZEA

    Oferta jest realizowana w systemie dynamicznego pakietowania, w oparciu o przeloty regularnymi liniami lotniczymi - prosimy o sprawdzenie limitów bagażowych i warunków przewozu linii lotniczych wybranej oferty. Na miejscu turyści są objęci opieką anglojęzycznego przedstawiciela lokalnego kontrahenta. Transfer z i na lotnisko odbywa się shuttle busem.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Opis hotelu

    Hotel oferuje łącznie 313 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Poszczególne piętra osiągalne są za pomocą windy bądź też schodami. Dopełnieniem komfortowego pobytu jest możliwość skorzystania z sejfu i bankomatu. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, jadalnia, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w sklepie z pamiątkami oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, usługi tłumaczeniowe, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Sala konferencyjna umożliwia przeprowadzenie konferencji, odczytów oraz zjazdów.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, kuchnię i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Większość kwater zwrócona jest ku morzu. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na sofie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Dostępne są również minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Kolejnym udogodnieniem jest zestaw do prasowania. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor, radio i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokoju znajdziecie Państwo również obuwie domowe. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki.

    Sport i wypoczynek

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Spragnionym relaksu i odprężenia polecamy leżaki i parasole na tarasie do opalania. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, strzelanie z łuku i wędkowanie. Narty wodne, windsurfing, jet ski, rower wodny, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, nurkowanie i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Przejażdżki na bananie wodnym i snorkeling organizowane są przez firmy zewnętrzne. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, zajęcia gimnastyczne, aerobik i piłkę ręczną, jak również za dodatkową opłatą bilard. Hotelowe propozycje Wellness to m.in. spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności, zabiegi masażu i anti-aging. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, muzyka na żywo, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Położenie

    do miasta Fujairah ok. 45 km. Transfer z lotniska w Dubaju ok. 2 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy prywatnej piaszczystej plaży Al Aqah. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel o orientalnym charakterze z 321 pokojami w budynku głównym i kilku budynkach bocznych. Do dyspozycji gości hol z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a'la carte (kuchnia lokalna fusion, kuchnia włoska), liczne bary i sklepy. W ogrodzie basen z tarasem słonecznym i barem przy basenie. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie. www.miramaralaqah.com

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: wszystkie posiłki w formie bufetu.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu w restauracji głównej (a la carte za dopłatą). Wybór napojów alkoholowych oraz bezalkoholowych w godz. 10.30-24.00. Przekąska o północy, lody dla dzieci.

    Internet

    WiFi bez opłaty.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok. 38 m2, klimatyzacja, TV satelitarna, telefon, WIFI, sejf, minibar, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów. Pokoje superior z widokiem na basen (A1-3E). Pokoje superior z bocznym widokiem na morze (A1-3B). Pokoje deluxe (A2-3C): ok. 47 m2, dodatkowo z małą sypialnią, idealne dla rodzin z dziećmi, od strony lądu. Pokoje deluxe z widokiem na basen (A2-3F). Pokoje deluxe z bocznym widokiem na morze (A2-3D).

    Sport

    siłownia, wielofunkcyjne boisko do siatkówki, koszykówki oraz piłki ręcznej. Za opłatą bilard, strzelanie z łuku, tenis, sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

    Wellness

    sauna, łaźnia parowa, basen kryty, whirlpool. Za opłatą masaże.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, animacje oraz miniklub (4-12 lat, godz. 10.00-20.30). Opieka nad dziećmi za opłatą.

    Rozrywka

    program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Wieczorem muzyka na żywo oraz różnorodne pokazy. Dyskoteka.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji do Emiratów Arabskich?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Zjednoczone Emiraty Arabskie, Zjednoczone Emiraty Arabskie

    Położenie

    do miasta Fujairah ok. 45 km. Transfer z lotniska w Dubaju ok. 2 godz.

    Plaża

    bezpośrednio przy prywatnej piaszczystej plaży Al Aqah. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel o orientalnym charakterze z 321 pokojami w budynku głównym i kilku budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości hol z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje à la carte (kuchnia lokalna fusion, kuchnia włoska), liczne bary i sklepy. W ogrodzie basen z tarasem słonecznym i barem przy basenie. Leżaki, parasole oraz ręczniki kąpielowe przy basenach bezpłatnie. Hotel nie jest objęty pakietem "Więcej korzyści".www.miramaralaqah.com

    Dostęp do internetu

    WiFi bez opłaty.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    Amexco, Master-Card, Visa, Diners.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): ok. 38 m2, klimatyzacja, TV satelitarna, telefon, WiFi, sejf, minibar, zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka do włosów. Pokoje superior z widokiem na basen (A1-3E). Pokoje superior z bocznym widokiem na morze (A1-3B). Pokoje deluxe (A2-3C): ok. 47 m2, dodatkowo z małą sypialnią, idealne dla rodzin z dziećmi, od strony lądu. Pokoje deluxe z widokiem na basen (A2-3F). Pokoje deluxe z bocznym widokiem na morze (A2-3D).

    Wyżywienie

    Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: posiłki w formie bufetu.

    Sport

    siłownia, boisko do siatkówki, koszykówki oraz piłki ręcznej. Za opłatą bilard, strzelanie z łuku, tenis, sporty wodne.

    Wellness

    sauna, łaźnia parowa, basen kryty, whirlpool. Za opłatą masaże.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, animacje oraz miniklub (4-12 lat, godz. 10:00-20:30). Opieka nad dziećmi za opłatą.

    Rozrywka

    programy animacyjne. Wieczorem muzyka na żywo oraz różnorodne pokazy. Dyskoteka.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu (à la carte za dopłatą). Wybór napojów alkoholowych oraz bezalkoholowych w godz. 10:30-24:00. Przekąska o północy, lody dla dzieci.


    Mapa Hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Emiraty Arabskie / Fujairah)
    Nowoczesny, opływający złotem Dubaj w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
    Najwyższy budynek świata czyli Burj Khalifa w Dubaju - Zjednoczone Emiraty arabskie
    Jeden z najbardziej ekskluzywnych hoteli w Dubaju, znajduje się na sztucznie usypanej palmie czyli Atlantis the Palms
    Abu Dhabi czyli stolica Zjednoczonych Emiratów Arabskich
    Meczet Marii, Matki Jezusa dawniej Wielki Meczet Szejka Zayeda w Abu Dhabi to jeden z największych meczetów świata
    Plaże w Ras Al Khaimah w Zjednoczonych Emiratach Arabskich
    Emirat Fujairah zachwyca pięknymi, długimi plażami
    Ferrari Workd to największa atrakcja Abu Dhabi. Najszybsza kolejka górska świata czyli Formula Rossa
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort

    4.6
    polecam

    Bylismy w tym hotelu w czasie od 07.01.2012 do 16.01.2012 jako malzenstwo. Co do hotelu -lezy bardzo ladnie polozony zaraz przy pieknej dlugiej plazy. Obok sa jeszcze 3 hotele,pozatym nic,-spokoj- . Nie ma mozliwosci na wyjscie poza hotel ,wszystkie miasta sa oddalone najmniej o 25 km. Dwa razy w tygodniu-poniedzialek i czwartek jezdzi Shuttelbus do Dubai-trzeba sie szybko zapisac. My jechalismy prywatna taksowka i szofer nam najwazniejsze punkty Dubaju pokazal -bylo wspaniale!Pogoda dopisala-od kwietnia zaczynaja sie upaly !w hotelu mieszka 97% turystow z Rosji ,Niemcow 2%i inne 1% Zycze milego urlopu pelnych wrazen

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.6
    4.1
    zdecydowanie polecam

    SWwwwwwwwwwwwietny! polecam

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.1
    3.9
    może być

    Spokojny, sympatyczny hotel, z przeciętną plażą, wyżywienie i obsługa bez zastrzeżeń, na tydzień - wystarcza. Brak jakichkolwiek sensownych propozycji oprócz basenu i leżaków na plaży czyni ten hotel bardzo poprawną propozycją, nie wartą powtórzenia w przyszłości. Zwiedzanie skalistych i piaszczystych okolic, czy też rozdętego Dubaju nie warte zachodu, lunch w Burj Al Arab poniżej przeciętnego hotelu.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: może być
    3.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.7
    • Hotel
      5.2
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      5.5
    HolidayCheck
    Ocena Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    5.2 / 6

    Pięciogwiazdkowe zadowolenie 2010-03-07
    Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Klimatyczny hotel dla rodzin 2016-02-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Za wysoka cena; Plus: plaża i ciepłe morze 2016-11-19
    Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      4.0

    4.5
    Spokój i pełen relaks 2017-01-04
    Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Hotel czysty, personel miły i pomocny, jedzenie bardzo dobre. leżaki przy basenie lepsze niż te na...
    więcej

    5.6
    Udany wypoczynek 2017-03-01
    Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.5

    Hotel w stylu arabskim z dobrą kuchnią i obsługą, ciekawy program animacyjny, Piękna czysta plaża ,M...
    więcej

    5.3
    Znakomity hotel , wspaniały personel! 2017-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    dbl deluxe [back view]
    dbl deluxe [side sea view]
    DBL Superior [Back View]
    DBL Superior [Side Sea View]
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Superior Side Sea View
    Superior Back View
    Superior Pool View
    Deluxe Back View
    Deluxe Pool View

    Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort - miasta wylotu:


    Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00