cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
  • Hotel Side Royal Paradise, Riwiera Turecka
1 / 19
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
27.07 - 28.07
już od 287 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.11 - 03.11
już od 161 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Side Royal Paradise
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Side Royal Paradise
star 4

Turcja: Riwiera Turecka
Ocena hotelu Side Royal Paradise:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 lipca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony w zielonym, egzotycznym ogrodzie. Spokojna atmosfera, rozbudowany kompleks basenów oraz bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych to największe atuty tego obiektu. Gwarancja udanych, rodzinnych wakacji!

Hotel Side Royal Paradise w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy kompleks położony w zielonym, egzotycznym ogrodzie. Spokojna atmosfera, rozbudowany kompleks basenów oraz bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych to największe atuty tego obiektu. Gwarancja udanych, rodzinnych wakacji!

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 6 km od centrum Side
  • ok. 650 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 60 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w lobby, w cenie
  • sklep z pamiątkami 
  • lobby
  • windy
  • sala konferencyjna
  • sala TV

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

335

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

Godziny otwarcia barów i restauracji w hotelach mogą ulec zmianie w zależności od pory roku i pogody. W okresie zimowym zjeżdżalnie, aquaparki, zewnętrzne baseny, niektóre restauracje i bary są zwykle nieczynne. Programy animacyjne mogą zostać ograniczone lub odbywać się wewnątrz hotelu.
  • hotel wyremontowany w 2014 roku
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: na zapytanie

    Sport i wellness

    W cenie
    • tenis stołowy
    • sauna
    Płatne
    • hammam
    • masaże

    rozrywka

    • międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia
    • przedstawienia wieczorami
    • bilard za opłatą

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • 2-3 os.
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój rodzinny FZX1
    • 2-4 os.
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • minibar: woda
    • sejf: za opłatą
    • klimatyzacja
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 24 m2
    • balkon
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • minibar: woda
    • sejf: za opłatą
    • klimatyzacja
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 2 os.
    • ok. 20 m2
    • TV sat.
    • telefon
    • Wi-Fi: za opłatą
    • minibar: woda
    • sejf: za opłatą
    • klimatyzacja
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: w formie bufetu
    • późne śniadanie: w formie bufetu
    • obiad: w formie bufetu
    • kolacja: w formie bufetu
    • przekąski: między posiłkami
    • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 24:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 24:00
    Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja: kuchnia międzynarodowa; taras
  • restauracje a la carte:2

  • bary: 4

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy kompleks położony w zielonym, egzotycznym ogrodzie. Spokojna atmosfera, rozbudowany kompleks basenów oraz bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych to największe atuty tego obiektu. Gwarancja udanych, rodzinnych wakacji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA OFICJALNA

    ***

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel położony jest w odległości 6 km od centrum Side, 8 km od Manavgatu, 65 km od lotniska. Plaża znajduje się w odległości ok. 350 m. od obiektu.

    HOTEL OFERUJE

    Na terenie hotelu znajduje się restauracja główna, bar przy basenie, bar na plaży, bar w dyskotece, Terasbar, a także kafejka internetowa, salon masażu, pralnia, bilard. W lobby dostępny jest Internet W-Lan.

    POKOJE

    Na terenie hotelu znajduje się 177 pokoi standardowych i 90 pokoi rodzinnych. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizor, telefon, łazienkę z suszarką do włosów, mini bar (butelka wody bezpłatnie), sejf (płatny, ok. 2 euro/dzień), centralną klimatyzację.

    Wyżywienie

    Opcja All Inclusive zawiera - śniadanie (07.00-10.00), późne śniadanie (10.00-10.30), obiad (12.30-14.00), kolację (19.00-21.00), zupę przed północą (23.00-24.00), przekąski Gozleme przy basenie (12.00-16.00), podwieczorek (16.00-17.00), przekąski w barze na plaży (12.30-16.00) oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w Pubbar (10.00-24.00). W barze na plaży dostępne są napoje bezalkoholowe i piwo w godz. 10.00-17.00, a w Terasbar soki owocowe i kawa w godz. 10.00-17.00. Bar w dyskotece jest dodatkowo płatny (24.00-02.00).

    SPORT I ROZRYWKA

    Do dyspozycji Gości jest basen zewnętrzny, zjeżdżalnie, tenis stołowy, sauna, łaźnia turecka. Za dodatkową opłatą można zagrać w bilard lub skorzystać z oferty masaży. Na terenie hotelu odbywają się animacje. Leżaki, parasole i materace przy basenie i na plaży są bezpłatne. Ręczniki plażowe są płatne 1 euro/dzień (karta na ręczniki do pobrania w recepcji).

    DZIECI

    Dla najmłodszych hotel przygotował mini klub (4-12 lat) działający w godz. 10.00-12.00 i 15.00-17.00.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel o dobrym standardzie, polecany przede wszystkim dla rodzin z dziećmi i dla osób nastawionych na beztroski relaks.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy kompleks położony w zielonym, egzotycznym ogrodzie. Spokojna atmosfera, rozbudowany kompleks basenów oraz bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych to największe atuty tego obiektu. Gwarancja udanych, rodzinnych wakacji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Hotel otwarty w 2006 roku, ostatnia renowacja w 2014. Side Royal Paradise to obiekt czterogwiazdkowy o dobrym standardzie, cieszący się dobrymi opiniami.

    Położenie

    ok. 4 km od Side, 8 km od Manavgat, 400 m od piaszczystej plaży (przejście przez ulicę), około 65 km od lotniska w Antalyi.

    Wyposażenie

    Prywatna plaża z barem i leżakami, recepcja, lobby, sklepiki, restauracja główna z tarasem, 4 bary, 2 restauracje a'la carte, kącik telewizyjny, pokój gier, dyskoteka (wejście za darmo, napoje odpłatnie), kawiarnia turecka (odpłatnie), 2 windy, sala konferencyjna,. Leżaki, materace, parasole na plaży i przy basenach bezpłatne, odpłatnie ręczniki na plaży i na basenie. Hotel akceptuje karty kredytowe Master i Visa. WiFi w lobby - bezpłatnie.

    Pokoje

    339 pokoi rozmieszczonych w dwóch pięciopiętrowych budynkach. Pokój standard wielkości około 24 m2, centralnie sterowana klimatyzacja ( w odpowiednich godzinach), suszarka, sejf (płatny), telefon, TV satelitarna, Mini bar (woda mineralna uzupełniana codziennie), większość pokoi z balkonem, łazienki z prysznicem. Pokoje typu economy tak samo wyposażone jak pokój standard, ale często w gorszej lokalizacji. Pokoje Family Room - o powierzchni około 28m2.

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadanie, lunch, kolacja, przekąski w ciągu dnia w barze na plaży w wyznaczonych godzinach, herbata i ciastka na tarasie, napoje i alkohole lokalne serwowane w godzinach 10:00-24:00. W barze na plaży serwowane są tylko napoje bezalkoholowe. Odpłatnie: świeżo wyciskane soki, importowane alkohole, kawa po turecku, napoje w butelkach.

    Sport i rozrywka

    Basen z 2 zjeżdżalniami, 2 wewnętrzne baseny, 2 zewnętrzne baseny, program animacyjny, tenis stołowy, dart, siatkówka plażowa. Odpłatnie: sauna (otwarta w odpowiednich godzinach), łaźnia turecka, masaże, hala sportowa, sporty wodne na plaży, bilard.

    Dla dzieci

    Basen dla dzieci, mini club dla dzieci w wieku 4-12 lat, animacje, plac zabaw, specjalne krzesła w restauracji, łóżeczko dla niemowlaków (na specjalne zamówienie), opiekunka (dodatkowo płatne).

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena od 11 kwietnia 2014 wynosi 30 USD lub 25 EUR / osobę. Innym sposobem nabycia wizy tureckiej (który ma być obowiązkowy w kolejnych latach) jest system online e-viza (https://www.evisa.gov.tr/en/), gdzie można nabyć wizę za 20 USD / osobę. Od 11 kwietnia 2014 strona ma zostać uruchomiona w polskiej wersji językowej, a płatność ma być możliwa za pośrednictwem kart debetowych i kredytowych. Obywatele RP mogą przebywać na terenie Turcji łącznie przez 90 dni w okresie 180 dni ważności wizy. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu do Turcji.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę turecką, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy kompleks położony w zielonym, egzotycznym ogrodzie. Spokojna atmosfera, rozbudowany kompleks basenów oraz bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych to największe atuty tego obiektu. Gwarancja udanych, rodzinnych wakacji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    4PLUS

    Region

    SIDE

    Opis oferty:

    hotel został otwarty w 2006 roku, ostatnio odnowiony w 2014 roku; do dyspozycji gości: 2 baseny odkryte, 2 zjeżdżalnie wodne, basen kryty, restauracja główna z tarasem, 2 restauracje A'la carte, 4 bary, sala konferencyjna

    POKOJE:

    339 pokoi w dwóch 5-pięciopiętrowych budynkach: pokoje standardowe (24m2), pokoje ekonomiczne, pokoje rodzinne (28m2), pokoje typu suite; wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych w określonych godzinach ), TV/SAT, minibar (woda bezpłatnie), sejf (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, wykładzina, balkon

    DODATKOWO PŁATNE:

    masaże, łaźnia turecka, mini market, lekarz, pralnia, bilard, wszystkie sporty wodne na plaży

    KONTAKT:

    www.sideroyalparadise.com

    POŁOŻENIE:

    4 km od centrum Side, 65 km od lotniska w Antalyi

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża znajduje się w odległości 400 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki, parasole, materace - bezpłatne, ręczniki plażowe - płatne

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, kolacja (wszystkie posiłki w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe; dodatkowo płatne: napoje wysokojakościowe, importowane, świeżo wyciskane soki, napoje butelkowane, kawa po turecku oraz napoje energetyczne

    DLA DZIECI:

    animacje, mini klub (4-12 lat), plac zabaw, basen, krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, sauna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, rzutki, bezpłatne Wi-Fi w lobby


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Rozległy kompleks położony w zielonym, egzotycznym ogrodzie. Spokojna atmosfera, rozbudowany kompleks basenów oraz bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych to największe atuty tego obiektu. Gwarancja udanych, rodzinnych wakacji!

    Szukasz wakacji do Turcji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Antalya, Turcja

    Opis hotelu

    Informacje Ogólne:

    Witamy Side Royal Paradise w Kumköy. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 400 m od hotelu, a miasto Side oddalone jest o 4 km. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Manavgat (8 km). Pozostałe miasta: Antalya (67 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada sklepy, salon, klimatyzację, lobby, recepcję i 4 windy. W 5-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i niemiecku. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 czynny w sezonie baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne bezpłatnie na plaży i na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy i centrum miasta. Odległość od hotelu: Museum (6 km). Oferta rozrywkowa hotelu: dyskoteka i sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia:

    Hotel oferuje usługę budzenia, pralnię, opiekę medyczną, pokojówki i usługi prasowania. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki:

    Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Wieczorem odwiedź bar w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje przekąski (pora serwowania: 12:00 - 15:00), przekąski o północy (pora serwowania: 22:30 - 23:30), ciasta i wyroby cukiernicze (pora serwowania: 12:30 - 17:00), alkohole lokalne (pora serwowania: 10:00 - 00:00), piwo (pora serwowania: 10:00 - 00:00), napoje bezalkoholowe (pora serwowania: 10:00 - 00:00), kawę i herbatę (pora serwowania: 10:00 - 00:00), drugie śniadanie (pora serwowania: 10:00 - 10:30) i wino (pora serwowania: 10:00 - 00:00).

    Sport i Rozrywka:

    W ramach aktywności hotel oferuje rzutki, program zajęć animacyjnych, sala gier, tenis stołowy i bilard. Side Royal Paradise posiada hammam. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness i siatkówka plażowa.

    Dodatkowe Informacje:

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Side Royal Paradise
    Zdjęcia lokalizacji (Turcja / Riwiera Turecka)
    Słynny kurort Riwiery Tureckiej - Alanya
    Wakacje w Antalya na Riwierze Tureckiej
    Bodrum w części egejskiej Turcji to miast zabawy i rozrywki
    Cesme w części egejskiej Turcji to mekka sportów wodnych
    Wakacje z Belek, wysokiej klasy hotele i pola golfowe
    Stambuł to kulturalna stolica Turcji, miasto, które zachwyca
    Kapadocja to czarodziejska kraina z księżycowym krajobrazem. Najpopularniejsza wycieczka fakultatywna w Turcji
    Dalaman to miasto położone w południowo -zachodniej części Turcji z dużym międzynarodowych portem lotniczym
    Kemer to piękne zielone krajobrazy, majestatyczne góry Taurus, klimatyczne zatoki.
    Wakacje na pięknych plażach Kusadasi w Turcji
    Lot balonem nad kapadocją to niezwykłe wrażenia. Turcja
    Marmaris to słynny kurort części egejskiej Turcji
    Wakacje w tureckim Oludeniz często wybierają miłośnicy paraglidingu
    Spacer po bawełnianych tarasach Pamukkale to jedna z głównych atrakcji Turcji
    Szalony spływ po rwącej rzece czyli rafting, jedna z głównych atrakcji wakacji w Turcji
    Side - popularna miejscowość wakacyjna na Riwierze Tureckiej
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Side Royal Paradise

    4.1
    polecam

    Ładny hotel w spokojnej okolicy. Dookoła jest tylko kilka sklepów i miejscowych bazarów. Pokoje w porządku, trochę małe i z malutkim balkonem, jednak mieściliśmy się tam w cztery osoby. Jedzenie smaczne, choć codziennie praktycznie to samo. Plaża szeroka, piaszczysta, z leżakami i parasolami, codziennie sprzątana z kamieni i śmieci. Bar na plaży! Goście głównie z Niemiec, więc ich język jest wszechobecny, nawet obsługa słabo sobie radzi z innymi - i to największy minus.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Side Royal Paradise:
    4.7 / 6

    4 gwiazdki to przesada 2008-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.8

    Hotel ma poważne problemy z rezerwacjami. Po przybyciu okazało się że nie ma wolnych pokoi. Zapropon...
    więcej

    4.3
    Wielka porażka 2008-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      1.0

    3.5
    Nie polecem tego hotelu 2008-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      3.0

    2.5
    Bardzo bardzo fajnie! 2008-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.1
    Desire beach 2008-12-03
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      4.5

    było super fajna atmosfera, dobre jedzenie i obsługa polecam, szczególnie dla większych grup

    5.2
    Cudowna porazka 2009-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      3.5
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Desire Beach 2009-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel czysty i zadbany. Obsługa miła, pomocna i pracowita. Jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone....
    więcej

    6.0
    Polecam! 2009-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.5

    5.6
    Sympatyczny hotel, ale dla malo wymagajacych 2010-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      3.7
    • Obsługa
      4.0

    Hotel calkiem sympatyczny, chociaz moglo byc lepiej. W sumie zesmy duzo nie oczekiwali i nie jestesm...
    więcej

    4.0
    Duże rozczarowanie 2010-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      4.0

    4.0
    Super hotel 2010-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Fajnie spędzony urlop 2010-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Polecam 2010-10-22
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Raczej średnio 2010-11-08
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      3.8

    Hotel raczej czysty ale mało atrakcyjny. Wszystkie dodatki płatne, poza ręcznikiem. Na plaży za mała...
    więcej

    3.7
    Super wakacje! 2010-11-09
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Miłe, czyste miejsce 2010-11-26
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      3.3
    • Obsługa
      5.3

    Miłe i czyste miejsce do spędzenia krótkiego urlopu. Wszystko czego ci potrzeba jest pod ręką, obsuł...
    więcej

    4.7
    Bardzo fajne wakacje 2011-02-04
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Desire Beach - urlop moich marzeń! Zawsze chętnie! 2011-05-27
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Super udany urlop 2011-06-19
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Warto było 2011-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wspaniały urlop w Desire Beach 2011-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Polecam! 2012-11-16
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel tylko dla Niemców 2014-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.7
    Polecam 2015-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Side Royal Paradise:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    pokoje czyste, dobrze wyposażone, jedzenie urozmaicone, bar przy plaży na 5+, personel uczynny, mił...
    więcej

    5.9

    Masz pytania o Hotel Side Royal Paradise? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00