cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-18:00

Last Minute
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
1/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
2/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
3/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
4/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
5/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
6/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
7/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
8/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
9/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
10/11
Hotel 3 S Beach Club, Wybrzeże Egejskie
11/11
mapakliknij aby aktywować mapę
Ocena
hotelu:
3.9 / 5
Najbliższy termin
27.04 - 04.05
już od 2669 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
04.05 - 11.05
już od 2599 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu 3 S Beach Club
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel 3 S Beach Club
star 4

Turcja: Wybrzeże Egejskie: Bodrum
Ocena hotelu 3 S Beach Club:
3.9 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu 3 S Beach Club:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2023
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 04 maja 2023
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, zadbany hotel położony przy malowniczej, żwirowej plaży. Kameralna atmosfera, wyśmienita kuchnia i bardzo miła obsługa to znaki rozpoznawcze tego obiektu.

Hotel 3 S Beach Club w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, zadbany hotel położony przy malowniczej, żwirowej plaży. Kameralna atmosfera, wyśmienita kuchnia i bardzo miła obsługa to znaki rozpoznawcze tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Turcja / Bodrum

Opis oferty:

Kameralny, położony bezpośrednio przy prywatnej plaży, z pięknym widokiem na zatokę, jest świetną propozycją na romantyczny wyjazd we dwoje. Estetyczne pokoje i miła obsługa gwarantują przyjemny, wakacyjny wypoczynek. Na miejscu do dyspozycji Gości jest restauracja i bar oraz centrum spa, w którym można spróbować tradycyjnych zabiegów pielęgnacyjnych prosto z tureckiego hammamu.

POŁOŻENIE:

w BITEZ, ok. 200 m od barów i restauracji, ok. 8 km od centrum Bodrum; ok. 48 km od lotniska w Bodrum-Milas; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Bodrum).

PLAŻA:

hotelowa, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne parasole, leżaki i materace.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, stylowy, zbudowany w 1998 r., odnowiony w 2014 r., 81 pokoi, 2 budynki, 3 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja na tarasie - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i śródziemnomorska, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar; parking, sejf w recepcji; taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w pomieszczeniach ogólnodostępnych; za opłatą: lekarz na wezwanie, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 22 m2, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon francuski.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 75 m2, gł. 1,6 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i materace; rzutki, tenis stołowy; centrum spa: bezpłatnie: sauna, hammam; płatne: masaże, zabiegi pielęgnacyjne, peeling; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-14.00), kolacja (19.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski w barze (15.00-16.00); kawa, herbata, ciasto w barze (17.00-18.00); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w barze (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0090/2523638001, www.costa3sbeach.com

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, zadbany hotel położony przy malowniczej, żwirowej plaży. Kameralna atmosfera, wyśmienita kuchnia i bardzo miła obsługa to znaki rozpoznawcze tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w spokojnej okolicy w miejscowości Bitez. Ok. 8 km do centrum znanego kurortu Bodrum z licznymi barami, restauracjami oraz sklepami. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Do lotniska Bodrum-Milas ok. 48 km.
Plaża:

Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piaszczysto-żwirowa plaza. Leżaki i parasole przy plaży bezpłatne.
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, lobby, restauracja główna, bar przy basenie, basen. Leżaki i parasole przy basenie dostępne bezpłatnie.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie (08:00-10:00), lunch (13:00-14:00) i obiadokolacja (19:30-21:00) serwowane w formie bufetu. Przekąski w barze (10:00-23:00), bezpłatne lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (10:00-23:00), przerwa na kawę (17:00-18:00). Za dodatkową opłatą: importowane napoje bezalkoholowe i alkoholowe, świeżo wyciskane soki.
Program sportowy i animacyjny:

Hotel nie prowadzi wieczornych animacji.
Internet:

Bezpłatny Internet Wi-Fi w ogólnodostępnych częściach hotelu.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

www.costa3sbeach.com
Naszym zdaniem:

Ten zlokalizowany w cichej, zielonej okolicy hotel polecamy szczególnie wszystkim tym nastawionym na wypoczynek zdala od zgiełku turystycznego centrum. Dla Gości chcących poczuć moc tureckich atrakcji, łatwy dostęp do serca Bodrum pełnego lokalnych dyskotek, restauracji i sklepików.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Przyjemny, zadbany hotel położony przy malowniczej, żwirowej plaży. Kameralna atmosfera, wyśmienita kuchnia i bardzo miła obsługa to znaki rozpoznawcze tego obiektu.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Bodrum

Kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

  2000 r.

Położenie

  Bitez, 7 km od Bodrum^2.

Plaża

  przy hotelu, prywatna, piaszczysta, 70 m długości. Parasole, leżaki i materace - bezpłatne, ręczniki plażowe - depozyt. Przejście do plaży przez promenadę.

W hotelu

  restauracja, bar, sala konferencyjna, basen odkryty.

Pokoje

w 2 budynkach: pokoje standardowe; klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), minibar (płatny), wanna, suszarka, telefon, TV, balkon lub balkon francuski lub brak balkonu.

Rozrywki i usługi

Bezpłatne: siłownia, tenis stołowy, rzutki, animacje wieczorne. Płatne: pralnia, sauna, łaźnia turecka, masaż.

Atrakcje dla dzieci

brodzik.

Wyżywienie

Half Board Posiłki: śniadanie, obiadokolacja. Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.

Tel./Faks

+90 252 / 363 80 01


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Mapa Hotelu 3 S Beach Club

Opinie o Hotelu 3 S Beach Club

2.7
odradzam

byłam w tym hotelu od 08 do 22.06.2017 r i szczerze,nie polecam zwłaszcza osobom starszym jak i rodzinom z dziećmi,na pewno nie jest to hotel 4 gwiazdkowy,słaby wybór owoców i warzyw,częste braki gorących potraw,personel mówiący tylko w swoim języku...atutem jest przepiękny widok z tarasu restauracji oraz bliskość plaży

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7
2.7
odradzam

byłam w tym hotelu od 08 do 22.06.2017 r i szczerze,nie polecam zwłaszcza osobom starszym jak i rodzinom z dziećmi,na pewno nie jest to hotel 4 gwiazdkowy,słaby wybór owoców i warzyw,częste braki gorących potraw,personel mówiący tylko w swoim języku...atutem jest przepiękny widok z tarasu restauracji oraz bliskość plaży

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7
4.1
zdecydowanie polecam

Byliśmy tutaj tylko na trzy dni, jednak w wakacje na pewno wrócimy na dłużej. Miejsce fantastyczne, bardzo ciekawa okolica, można odbyć sporo ciekawych wycieczek po okolicy, polecam zwiedzanie na własną rękę i rejsy statkami. Pokoje czyste, jedzenie smaczne, obsługa przyjemna. Czego chcieć więcej? :)

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.1
4.9
zdecydowanie polecam

fantastyczny hotel z dobrym klimatem i przesympatyczną obsługą,od recepcji poprzez kelnerów do ekipy sprzątającej:-)czysto,smacznie i bardzo miło.Na pewno wrócę do tego hotelu

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.9
zdecydowanie polecam

Poważnie, polecam i życzę każdemu miłego i spokojnego wypoczynku takiego jak ja miałam . Pozdrawiam Urszula.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
4.0
polecam

Witam, uważam że ten hotel jest bardzo przyjemny, ładnie położony. Dosyć blisko Bodrum, do którego bez problemu można pojechać busikiem. Polecam każdemu na miłe i spokojne wakacje.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.0

3 S Beach Club - możliwości zakwaterowania:

Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 1 os.

3 S Beach Club - Możliwości wyżywienia:


3 S Beach Club - miasta wylotu:


3 S Beach Club - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel 3 S Beach Club? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00