cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
  • Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise), Morze Czerwone
1 / 18
Udogodnienia hotelu Island Garden Resort (ex. Sunrise)
  • Fitness/Siłownia
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise)
star 4

Egipt: Morze Czerwone: Sharm El Sheikh
Ocena hotelu Island Garden Resort (ex. Sunrise):
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Island Garden Resort (ex. Sunrise):
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 2 opinii

Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise) w ofercie Biura podróży:

Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Egipt / Sharm el Sheikh

Strefa

Active, Family

Dzieci

- 1 dziecko do 14 lat - opłata tylko za przelot - 2 dziecko do 6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

w zatoce Sharks Bay centrum turystyczne Naama Bay - ok. 15 km (kursuje hotelowy bus, ok. 6 EUR/dwie strony) centrum rozrywkowe Soho Square - ok. 300 m centrum turystyczne Old Market - ok. 25 km (kursuje hotelowy bus, ok. 6 EUR/dwie strony) lotnisko - ok. 5 km

Plaża

ok. 500 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, z malowniczym widokiem na wyspę Tiran i z pomostem ułatwiającym podziwianie raf koralowych Ras Nasrani (zalecane obuwie ochronne), co ok. 15 minut kursuje bezpłatny bus hotelowy, leżaki i parasole bezpłatne, bar All Inclusive na plaży

Hotel

czterogwiazdkowy, rozległy resort, należący do sieci Tirana, usytuowany w drugiej linii brzegowej na terenie zadbanego ogrodu, oferuje 284 pokoje rozmieszone w 2-piętrowych budynkach

Udogodnienia

całodobowa recepcja, lobby z miejscami do wypoczynku, przechowalnia bagażu, fryzjer, salon piękności, bankomat, punkt wymiany walut, opieka medyczna, pralnia, pasaż handlowy, sklepy z pamiątkami, mini market, amfiteatr, parking, ręczniki plażowe, konsjerż

Internet

WiFi w lobby i przy basenie (ok. 8 USD/godz.)

Pokoje

standardowy - 2-os., możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej i 2 dla dzieci, powierzchnia ok. 25 m2, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja indywidualnie sterowana, TV SAT, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), telefon, sejf (bezpłatny), balkon lub taras rodzinny - 2 pokoje standardowe połączone wewnętrznymi drzwiami, 2 łazienki, 2 balkony, wyposażenie jak w pokoju standardowym

Restauracje i bary

restauracja główna Gaden z kuchnią międzynarodową 2 restauracje a la carte - La Trattoria - włoska i El Gezirah - dania z grilla lobby bar /main bar bar przy basenie / pool bar Snack Bar na plaży

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

2 baseny (jeden sezonowo podgrzewany), leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bezpłatne, 2 zjeżdżalnie, tenis stołowy, rzutki, kort tenisowy, boisko do siatkówki plażowej, mini boisko do piłki nożnej, siłownia, bogate międzynarodowe animacje, wieczorne występy, amfiteatr, piłkarzyki

Płatne

sauna, masaże, jacuzzi, łaźnia parowa, oświetlenie kortu tenisowego i rakiety, centrum nurkowe i sporty wodne na plaży

Dla dzieci

brodzik, mini klub (4-12 lat) z profesjonalnymi animatorami organizującymi ciekawe gry, zabawy i konkursy, wieczorne mini disco, plac zabaw, wieczorne pokazy w amfiteatrze, play station, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat,

Program All Inclusive

07.00-10.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata 12.30-15.00 obiad w formie bogatego bufetu w restauracji głównej, szeroki wybór przekąsek sałatek, dan głównych i deserów 12.00-17.00 przekąski, kanapki, sałatki serwowane w barze przy basenie i w barze na plaży 19.00-22.00 kolacja w formie urozmaiconego bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej, bogaty wybór sałatek, deserów i owoców możliwość nielimitowanych kolacji w 2 restauracjach a' la carte La Trattoria- włoska i El Gezirah- dania z grilla (wymagana wcześniejsza rezerwacja) 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone, gin, rum, whisky, wódka, brandy oraz drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w lobby bar, barze przy basenie i na plaży - w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów do posiłków serwowane są napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), woda mineralna, kawa, herbata, lokalne alkohole piwo, wino białe i czerwone

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.tiranegypt.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Atuty

- 3 restauracje w opcji All Inclusive - prestiżowy certyfikat portalu TripAdvisor 2014 najlepsza jakość za rozsądną cenę! - All Inclusive na plaży - położony blisko centrum rozrywki Soho Square - kawiarnie, restauracje, sztuczne lodowisko

City Tour Sharm el Sheikh

Zwiedzanie Sharm el Sheikh. Spacer po małych uliczkach handlowych Old Market i wizyta w sercu miasta - Naama Bay. Profesjonalny przewodnik opowie historię miasta i da wskazówki jak się targować.Ponadtow programiezwiedzanie kościoła koptyjskiego, meczetu oraz zakupy w sklepie wolnocłowym. Cena ok. 20 USD/os.

Jerozolima + Betlejem

Zwiedzanie Jerozolimy rozpoczyna się od porannej wizyty na Górze Oliwnej, z której rozpościera się przepiękna panorama na Stare Miasto i Wzgórze Świątynne. Następnie wizyta w Bazylice Grobu Pańskiego, gdzie znajdował się grób Jezusa oraz spacer Drogą Krzyżową do centralnego punktu dzielnicy żydowskiej - Ściany Płaczu. Po obiedzie przejazd do Betlejem, do Bazyliki Narodzenia Chrystusa. W drodze powrotnej kąpiel w Morzu Martwym. Cena ok. 130 USD/os.

Kair

Kair jest największą metropolią w Afryce, która łączy ślady najstarszej cywilizacji ze współczesnością. Stanowi również centrum polityczne i kulturalne świata arabskiego. W programie zwiedzanie Muzeum Kairskiego z zabytkami kultury i sztuki dawnej cywilizacji, przejazd do Gizy, gdzie znajdują się słynne piramidy - Cheopsa, Chefrena i Mykerinosa oraz monumentalna rzeźba Sfinksa, a po obiedzie wizyta w Pałacu Esencji Kwiatowych i Instytucie Papirusu. Powrót do hotelu w późnych godzinach nocnych. Cena ok. 90 USD/os. W przypadku transportu samolotem ok. 270 USD/os.

Petra

Całodzienna wycieczką do miasta leżącego w południowo-zachodniej części Jordanii, które zostało wykute w skale przez Nabetyjczyków. Petra jest wpisana na listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. W planie przejście 1,5-kilometrowym, naturalnym kanionem pomiędzy skałami, zakończonym najsłynniejszą budowlą Petry - Skarbcem Faraona. Następnie amfiteatr rzymski i królewskie grobowce. Można również przespacerować się rzymską ulicą. Po obiedzie powrót do Sharm el Sheikh. Cena ok. 190 USD/os.

Ras Mohamed

Całodzienna wyprawa statkiem do Parku Narodowego Ras Mohammed, który słynie z przepięknej i dzikiej rafy koralowej. W programie trzy snurkowania na otwartym morzu i na rafach lokalnych. Cena ok. 40 USD/os.

Góra Mojżesza i klasztor świętej Katarzyny

Nocne wejście na górę Synaj, na której według Biblii Mojżesz otrzymał od Boga tablice z 10 przykazaniami. Po wschodzie słońca zejście i zwiedzanie znajdującego się u podnóża góry klasztoru Św. Katarzyny. Jest to najstarszy z istniejących dzisiaj klasztorów chrześcijańskich, który został wzniesiony w miejscu, gdzie według tradycji dokonało się biblijne Objawienie Boga. Cena ok. 45 USD/os.

Wyspa Tiran

Wycieczka statkiem w kierunku wyspy Tiran, gdzie podczas snorkelingu można podziwiać uroki podwodnego świata. Cena ok. 40 USD/os.

Glass Boat

Rybki przez szybki.Wyprawa łodzią ze szklanym dnem po zatokach Sharm el Sheikh i podziwianie piękna natury Morza Czerwonego. Cena ok. 15 USD/os.

Delfinarium

Wizyta w delfinarium, gdzie podczas 45-minutowego pokazu można podziwiać umiejętności i popis delfinów, które w rytm muzyki wykonują swoje akrobacje. Cena ok. 25 USD/os. Istnieje możliwość popływania z delfinami 15 minut ok. 145 USD/os.

Seascope

Wyprawa łodzią z częściowo zanurzającym się pod wodą pokładem,dająca możliwość obserwowania raf koralowych i podziwiania kolorowego, podwodnego świata Morza Czerwonego. Cena ok. 45 USD/os.

Quad Safari

2-godzinna wycieczka quadami w Góry Synaj. Po drodze wizyta wwiosce beduińskiej, gdzie można poznać historię i tradycje Beduinów, którzy żyją na pustyni, z dala od miast oraz poznać rytuał parzenia tradycyjnej herbaty. Cena ok. 20 USD/2-os. quad

Abu Galum

Wyjazd jeepami na pustynię, wizyta w oazie i przejażdżka wielbłądami. Następnie możliwość snorkelowania w zatoce Blue Hole, gdzie jest najsłynniejsza rafa koralowa na świecie i głębia sięgająca 100 metrów. Na zakończenie wycieczki lunch. Cena ok. 55 USD/os.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Komfortowy hotel znanej sieci. Niska zabudowa, bogaty program rekreacyjny.  Znakomite miejsce na aktywne wakacje dla całej rodziny.

Położenie

W drugiej linii brzegowej, około 600 m do prywatnej, piaszczystej plaży przy siostrzanym hotelu Sunrise Island View ( bezpłatne kursy busem hotelowym). Odległość od lotniska – ok.3 km, od Naama Bay – 15 km.(odpłatne przejazdy busem hotelowym)

Wyposażenie

Hol powitalny z całodobową recepcją, restauracje: główna Garden (kuchnia międzynarodowa i arabska), restauracja włoska a’ la carte, Gizera BBQ (dania z grilla), 4 bary (w lobby, przy basenie, przy plaży wspólne z siostrzanym hotelem Island View), płatny kącik internetowy w lobby, salon fryzjersko-kosmetyczny, sklepiki z pamiątkami, jubiler, pralnia, sala konferencyjna, wypożyczalnia samochodów. Kafejka internetowa i bankomat oraz gabinet lekarski (dyżury 3 godziny dziennie) w Island View.

Pokoje

Kompleks składa sie z jasnych dwupiętrowych budynków, w których znajduje się ponad 280 pokoi, większość z nich to standard (ok. 25 m kw.) – wygodne, gustownie urządzone, klimatyzowane, łazienka z wanną/prysznicem, suszarką do włosów, telefon, TV sat, minibar, sejf, balkon lub taras z widokiem na ogród lub basen. Możliwość rezerwacji pokoi familijnych (ok. 56 m kw.) z dwiema sypialniami.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07.00-10.30), obiady (13.00-15.00) i kolacje (19.00-22.00) w formie bufetów, przekąski (12.00-17.00), kawa, herbata, ciastka, napoje bezalkoholowe i alkohole lokalne do północy. W ramach pakietu także jedna kolacja w restauracji włoskiej lub El Gezirah (konieczna rezerwacja w recepcji).

Sport i rozrywka

2 baseny z mostkiem i tarasami słonecznymi, boccia, aerobik, wodny aerobik, kort tenisowy,  tenis stołowy, sauna, łaźnia, siłownia, bilard, dart, masaże, jacuzzi, siatkówka plażowa, centrum nurkowania i sportów wodnych przy plaży, aqua center w Island View, animacje, wieczorny program artystyczny, dyskoteka w Island View (nie obejmuje jej system all inclusive). Sporty lądowe – gratis (prócz bilarda i wypożyczenia rakiet tenisowych). Niedaleko hotelu znajduje się pole golfowe.

Dla dzieci

Basen ( ok.80 m kw ), zjeżdżalnia wodna, miniklub czynny 6 dni w tygodniu (3-12 lat), plac zabaw, minidyskoteki przy basenie, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesła.

Uwagi

Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 15 USD. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 18$. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Opłat za wizę egipską (15 USD lub 18 USD), obowiązkowej opłaty za uczestnictwo w kolacji wigilijnej (50 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta) i zabawie sylwestrowej (110 USD - obowiązkowo płatne na miejscu u rezydenta), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN&FUN SF4 KATEGORIA EGIPSKA ****

Położenie

Hotel położony w zatoce Sharks Bay, 15 km od centrum Naama Bay, 3 km. Od lotniska Sharm El Sheik, prywatna piaszczysta plaża znajduje się około 800 m od hotelu.

HOTEL OFERUJE

Obiekt składa się z dwóch budynków, posiada 4 restauracje, kawiarnie, 3 baseny, przestronne lobby z barem, recepcją 24h i miejscem do wypoczynku, przechowalnie bagażu, pralnię, bankomat, centrum konferencyjne oraz sklepy z pamiątkami. Ponadto hotel posiada piękny ogród oraz taras słoneczny, salon urody z licznymi zabiegami na ciało, opiekę lekarską (na życzenie Klienta - dodatkowo płatne) oraz kawiarenkę internetową (dodatkowo płatne).

POKOJE

Wszystkie (246) komfortowo wyposażone, 32 pokoje łączone, 6 pokoi typu family posiadają: łazienkę z prysznicem oraz suszarką do włosów, tv-sat, telefon, dodatkowo płatny minibar, sejf oraz indywidualnie sterowaną klimatyzację. Każdy pokój posiada balkon lub taras.

Wyżywienie

All Inclusive zawiera: śniadania, obiady oraz kolację serwowane w restauracji głównej, orzeźwiające napoje bezalkoholowe oraz alkoholowe lokalnej produkcji podawane są w barze w lobby, przy basenie, barze na plaży, w wyznaczonych godzinach w barze przy basenie podawane są przekąski, kawa, herbata oraz ciasta. Dodatkowo płatne: alkohole importowane, fajka wodna w Shisha Corneroraz restauracja a'la carte.

SPORT I ROZRYWKA

W hotelu znajdują się 3 baseny przy których organizowane są zajęcia z aerobiku, aerobiku wodnego oraz animacje, ponadto Goście mają do dyspozycji stół to tenisa, bilard, rzutki, dwa korty tenisowe, na plaży hotelu Sun Rise Island View znajduje się baza nurkowa oraz centrum sportów wodnych, a niedaleko hotelu pole golfowe (dodatkowo płatne).

DZIECI

Najmłodszym hotel oferuje plac zabaw, brodzik, animację w ciągu dnia oraz wieczorne przedstawienia.

NASZYM ZDANIEM

Hotel jest doskonale przygotowany na przyjęcie rodzin z dziećmi, osób wyjeżdżających na wypoczynek jak również lubiących aktywnie spędzać czas. Smakowita kuchnia, profesjonalna obsługa oraz ciekawy program animacyjny to niewątpliwe atuty tego kurortu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

4*

Data otwarcia:

1992 r.

Położenie:

Soho Square, 5 km od lotniska.

Plaża:

600 m od hotelu, prywatna, piaszczysta, 400 m długości. Skała koralowa przy zejściu do morza, 2 pomosty. Parasole, leżaki i ręczniki bezpłatne.

W hotelu:

3 restauracje, 3 bary, sala konferencyjna, 2 baseny odkryte, (1 basen podgrzewany).

Pokoje:

w 16 budynkach: 278 pokoi standardowych, 6 pokoi rodzinnych (2 pokoje połączone drzwiami);

klimatyzacja, prysznic, terakota, minibar (płatny), sejf (bezpłatny), TV, suszarka, telefon, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

kort tenisowy, animacje, siłownia, tenis stołowy, siatkż;wka plażowa, rzutki.

Płatne:

pralnia, centrum SPA, masaż, jacuzzi, piłki i rakiety do tenisa, sauna, bilard, miniboisko do piłki nożnej,.

Dla dzieci:

brodzik, mini klub, animacje, opiekunka (płatna), krzesełka w restauracji, łż;żeczka (na życzenie).

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00-24:00)

Posiłki: śniadanie, obiad, przekąski, kolacja.

Napoje zawarte: lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera: napoi importowanych, sokż;w ze świeżych owocż;w, espresso, cappuccino.

Restauracje a'la carte:

włoska, grill - bezpłatna wizyta na pobyt.

Wymagana rezerwacja.

Tel./faks:

0020 69/ 362-1631, 360-1010


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Rozległy obiekt gwarantujący bardzo wysoką jakość usług. Hotel oferuje centralnie położony, zadbany basen, bogaty program animacyjny oraz wiele atrakcji sportowych.


Mapa Hotelu Island Garden Resort (ex. Sunrise)
Zdjęcia lokalizacji (Egipt / Morze Czerwone / Sharm El Sheikh)
Piekna rafa koralowa w rejonie Sharm El Sheikh w Egipcie
Znany bazar Old Market w Sharm El Sheikh w Egipcie
Park Ras Muhammad w Sharm El Sheikh w Egipcie
Sharm El Sheikh, Synaj - Góra Mojżesza
Piaszczyste plaże Sharm El Sheikh w Egipcie
Wyspa Tiran z zatopionym wrakiem, Sharm El Sheikh, Egipt
Luksusowa i pełna rozrywki dzielnica Naama Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie
Nabq Bay w Sharm El Sheikh w Egipcie

Opinie o Hotelu Island Garden Resort (ex. Sunrise)

miejsce dość kameralne, bardzo przyjemne, chce się tutaj wracać. obsługa profesjonalna, zrobią wszystko żeby gościom uprzyjemnić pobyt i to nawet bez napiwków. do plaży kawałek spaceru trzeba zrobić, blisko jest też do soho. codziennie coś się dzieje, nie ma miejsca na nudę

POLECAM:
na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3

hotel spędził wszystkie nasze wakacyjne oczekiwania, jedzenie smaczne ale nie było go zbyt dużo, pokoje jak pokoje, spać się dało i włączyć klimatyzację też, nie ma mowy o spokoju bo co chwila coś się dzieje, w hotelu pełno ruskich oni robią straszny bałagan ale można się do tego przyzwyczaić, obsługa kulturalna i pomocna, animacje na bardzo wysokim poziomie, ogólnie polecam bo hotel jest nienajgorszy i w dobrym miejscu

POLECAM:
singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Masz pytania o Hotel Island Garden Resort (ex. Sunrise)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00