Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
  • Hotel Turan Prince World, Riwiera Turecka
1 / 52
Udogodnienia hotelu Turan Prince World
  • Windsurfing
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Turan Prince World
star 5

Turcja: Riwiera Turecka: Side
Ocena hotelu Turan Prince World:
5.0 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Turan Prince World:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Ocena hotelu:
5.0 / 5
Średnia z 2 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 kwietnia 2018

Hotel Turan Prince World w ofercie Biura podróży:

TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • windy
  • salon TV
  •  restauracja główna Sofra (kuchnia międzynarodowa, meksykańska, śródziemnomorska, turecka, ryby i owoce morza) 
  • restauracja przy plaży Paradise Beach (12.30-16.00, kuchnia międzynarodowa) 
  • restauracja Aqua Snack (12.30-16.00, kuchnia międzynarodowa) 
  • restauracja a la carte Bellona Zargana (19.00-21.30, ryby i owoce morza) 
  • restauracja a la carte El Torito Mexico (19.00-21.30, kuchnia meksykańska) 
  • restauracja a la carte Dragon Chinese (19.00-21.30, kuchnia azjatycka) 
  • kawiarnie
  • lobby bar 
  • bar przy basenie 
  •  bar przy plaży 
  • snack bar przy basenie 
  • disco bar 
  • ogród
  • taras
  •  basen sportowy (zewnętrzny, o dł. 25 m, ze słodką wodą) 
  • basen rekreacyjny (zewnętrzny, ze słodką wodą, ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci) 
  • lunapark
  • aquapark ze 14 zjeżdżalniami (zewnętrzny, ze słodką wodą) 
  • basen kryty (podgrzewany, ze słodką wodą, ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci) 
  • amfiteatr

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  • leżaki i parasole (przy basenie i na plaży, w cenie) 
  • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (niestrzeżony, w cenie) 
  • pralnia (płatna) 
  • sala konferencyjna 
  • kantor wymiany walut (w recepcji) 
  • sklepy 
  • minimarket 
  • butik 
  • jubiler 
  • sklep z pamiątkami 
  • fryzjer 
  • lekarz 
  • dla gości zakwaterowanych w pokojach SUX1 i JSX1 dostępna jest osobna restauracja (8.00-11.00 i 12.30-14.30), bar (8.00-18.00) i zewnętrzny basen ze zintegrowanym brodzikiem dla dzieci (ze słodką wodą; leżaki i parasole przy basenie w cenie)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

131 pokojów, 58 willi, 499 bungalowów

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • całkowita renowacja hotelu w 2015 roku

Sport i wellness

W cenie
  • łaźnia turecka 
  • hammam 
  • deszczownice 
  • pokój relaksacyjny 
  • siłownia 
  • aqua aerobik 
  • zajęcia fitness 
  • łucznictwo 
  • boiska do gry w piłkę nożną, siatkówkę i siatkówkę plażową 
  • minigolf 
  •  badminton 
  • tenis stołowy 
  • 5 kortów tenisowych
  • wypożyczenie rakiet do tenisa
Płatne
  • zabiegi pielęgnacyjne (w ofercie firm zewnętrznych)
  • oświetlenie kortu tenisowego
  •  bilard 
  • sporty wodne: windsurfing, kajaki, rowery wodne, skutery wodne, parasailing (w ofercie firm zewnętrznych)

W okolicy

  • bezpośrednio przy prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży z pomostem (zalecane obuwie kąpielowe)
  • ok. 500 m od centrum miejscowości Kizilagaç z licznymi sklepami i restauracjami
  • czas dojazdu z lotniska: ok. 60 min
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

1993 r. Odnowiony w 2011 r.

Położenie:

Kizilagac, 19 km od Side, 78 km od lotniska. Hotel usytuowany na powierzchni 150 000 m2.

Plaża :

przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirowa, 300 m długości. Parasole, leżaki, materace i ręczniki bezpłatne.

W Hotelu:

4 restauracje, 9 barów, 2 sale konferencyjne, winda, basen kryty (62 m2), 3 baseny odkryte (950, 870, 530 m2), aquapark (14 zjeżdżalni), lunapark.

Pokoje :

w 6 budynkach: 94 pokoje standardowe (4 dla niepełnosprawnych), 47 pokoi dublex (2 sypialnie bez drzwi łączących, antresola), 80 pokoi klubowych dublex - club dublex room (2 sypialnie z antresolą); w 56 bungalowach: 332 pokoje standardowe klubowe - club standard room; w aneksie: 42 pokoje standardowe anex (małe); w budynku Select z dostępem do basenu: 11 pokoi standardowych select - select standard room, 50 pokoi typu dublex select (2 sypialnie bez drzwi łączących z antresolą), 11 willi z 1 sypialnią (salon i sypialnia połączone drzwiami), 11 willi z 2 sypialniami typu dublex (2 sypialnie i salon połączone drzwiami); klimatyzacja centralna, wanna lub prysznic, suszarka, telefon, TV, sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny), panele, balkon.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

internet bezprzewodowy w lobby, siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 4 korty tenisowe, rakiety i piłki do tenisa, tenis stołowy, rzutki, minigolf, koszykówka, siatkówka, siatkówka plażowa, standardowe boisko do piłki nożnej, aerobik, animacje, dyskoteka, lunapark.

Płatne:

kawiarenka internetowa, pralnia, salon piękności, centrum SPA, masaż, oświetlenie kortów, bilard, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe.

Dla dzieci:

brodzik, aquapark (7 zjeżdżalni), plac zabaw, miniklub (4-11 lat), animacje, opiekunka (płatna), posiłki dla dzieci, krzesełka w restauracji, wózki (płatne), łóżeczka (na życzenie).

Wyżywienie :

All Inclusive (10:00-02:00, napoje bezalkoholowe 24 h)

Posiłki :

śniadanie, obiad, przekąski, podwieczorek, kolacja, późny posiłek.

Napoje zawarte :

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

System nie zawiera :

napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.

Restauracje a’la carte:

chińska, meksykańska, rybna - jedna wizyta w trakcie pobytu gratis. Wymagana rezerwacja.

Tel./faks :

0090 242 / 748 72 60

Atrakcje dla dzieci

 polskojęzyczny animator dla dzieci od 15.06.2014 do 30.09.2014;

 zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-11 lat m.in.: zajęcia plastyczne,

gry planszowe, teatrzyk, zawody sportowe;

 minidisco;

 duży plac zabaw: zjeżdżalnie, huśtawki, małpi gaj;

 duży brodzik ze zjeżdżalnią, aquapark dla młodszych i starszych;

 lunapark;

 bufet dla dzieci w restauracji głównej;

 możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA TURECKA

*****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF5

Położenie

Obiekt znajduje się w odległości 12 km od miejscowości Manavgat, 15 km od Side i 85 km od lotniska w Antalyi.

PLAżA

Prywatna, piaszczysta o długości 200 m; leżaki, parasole i materace dla Gości są bezpłatne.

ZAKWATEROWANIE

686 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym, budynkach klubowych a także w willi VIP; Typy pokoi: w budynku głownym - 84 pokoje standardowe (29 m), 44 pokoje typu Dublex (44 m, pokoje piętrowe nie oddzielone drzwiami); w bungalowach - 402 pokoje club standard (24-28 m) oraz 74 club dublex (40 m, pokoje piętrowe nie oddzielone drzwiami); pokoje w willach VIP - 11 select standard (30 m), 25 select dublex (50 m, pokoje piętrowe oddzielone drzwiami); Wyposażenie: centralna klimatyzacja, łazienka z prysznicem i WC, suszarka do włosów, telefon, telewizor, mini bar (bezpłatny, uzupełniany w wodę i napoje bezalkoholowe), sejf (bezpłatny), balkon; w pokojach w budynku głównym i pokojach Select znajduje się zestaw do parzenia kawy i herbaty.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna restauracja z przekąskami, restauracja na plaży Paradise, cukiernia, 3 restauracje a'la carte: rybna, chińska, meksykańska (wymagana jest wcześniejsza rezerwacja); Bar w lobby, bar przy basenie, Tashan bar, bar w dyskotece.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia, Gozleme, lody, nocna zupa; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:00-00:30; napoje bezalkoholowe dostępne są w lobby przez całą dobę; odpłatnie - alkohole i napoje importowane, kawa po turecku oraz soki wyciskane ze świeżych owoców.

SPORT I ROZRYWKA

Basen główny, basen relaksacyjny, Aquapark (7 zjeżdżalni dla dorosłych), basen kryty (ogrzewany), basen przy willach; Bezpłatnie: tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, piłka nożna, koszykówka, siatkówka plażowa, mini golf, kort tenisowy, kajaki, rowerki wodne, jacuzzi, surfi (wymagana licencja), centrum fi ss, łaźnia turecka, sauna, łaźnia parowa, animacje; Odpłatnie: szkoła nurkowania, sporty wodne na plaży, oświetlenie kortu tenisowego, bilard, paintball, trampolina.

DLA DZIECI

Brodzik, Aquapark (7 zjeżdżalni dla dzieci), kryty brodzik (ogrzewany), lunapark, mini klub (4-11 lat), playstation, specjalne menu, krzesełka w restauracji, łóżeczko dla dziecka - dostępne na życzenie; opiekunka (odpłatnie).

POZOSTAłE UDOGODNIENIA

Bezpłatny dostęp do Internetu, centrum SPA (masaże i zabiegi są dodatkowo płatne), fryzjer, salon piękności, centrum sklepowe, wypożyczalnia samochodów, pralnia, usługi medyczne, fajka wodna, sale konferencyjne.

NASZYM ZDANIEM

Hotel polecamy na beztroski, rodzinny wypoczynek. Przyjazna atmosfera oraz wiele atrakcji sprawią, że zarówno dorośli, jak i dzieci nie będą się tutaj nudzić.

STRONA INTERNETOWA

www.turanprince.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.


Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Antalya, Turcja

Opis hotelu

Ośrodek wypoczynkowy zbudowany został w roku 1993. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 686 pokoi. Liczba znajdujących się ogólnie na terenie obiektu willi / domków wynosi 58. W kompleksie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra obiektu osiągalne są za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest sejf. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych (bezpłatnie) zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia, sala śniadaniowa i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie kompleksu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również kiosk z prasą, sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie.

Zakwaterowanie

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko podwójne i sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Ponadto skorzystać można z sejfu i minibarku. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). W pokojach znajdziecie Państwo ponadto obuwie domowe oraz prasę. W łazience znajduje się prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Sport i wypoczynek

Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Zjeżdżalnia wodna dostarczy mnóstwa wrażeń zarówno młodszym jak i starszym gościom. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, boccia, siatkówka plażowa, siatkówka, koszykówka, minigolf i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w ośrodku wypoczynkowym. Aqua fitness oraz za dodatkową opłatą narty wodne, windsurfing, jet ski, przejażdżki motorówką, rower wodny, przejażdżki na bananie wodnym, kanadyjki, rejsy katamaranem i nurkowanie zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, badmintona, darta, aerobik i piłkę ręczną, jak również za dodatkową opłatą bilard. W kompleksie dostępne są zabiegi Wellness, w tym spa, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka, salon piękności i solarium. Za dodatkową opłatą polecamy Państwu zabiegi masażu. Do pozostałych możliwości spędzenia czasu wolnego należą program animacyjny, dyskoteka, miniklub i minidisco.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Potrawy bezglutenowe i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Napoje wliczone są w cenę. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

Akceptowane karty kredytowe

W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

Uwagi dodatkowe

Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2017


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Region

Turcja / Manavgat

Strefa

Active, Family

Dzieci

- 1 dziecko 2-6 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Kizilagac - niewielka miejscowość turystyczna Manavgat- ok. 12 km Alanya - ok. 33 km centrum Side - ok. 15 km (dogodny dojazd dolmuszem) przystanek dolmuszy -150 m lotnisko Antalya - ok. 75 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, 200 metrowa, prywatna, piaszczysto-żwirkowa z łagodnym wejściem do wody, posiada status Błękitnej Flagi przyznawanej wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, w pobliżu pomost, leżaki, materace, parasole oraz ręczniki bezpłatne, bar All Inclusive przy plaży

Hotel

pięciogwiazdkowy, stylowy i nowoczesny kompleks hotelowy, odnowiony w 2013 r., położony na terenie 132 000 m2, oferuje 686 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym oraz bungalowach, otoczonym dobrze zagospodarowany i zadbanym egzotycznym ogrodem z dużym Aqua i Luna Parkiem

Udogodnienia

całodobowa recepcja, przestronne lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, 2 sale konferencyjne, mini market, sklep z pamiątkami, butik, jubiler, sklep z wyrobami skórzanymi, fryzjer, pralnia, możliwość wynajęcia samochodu, fotograf, opieka medyczna (płatna), przechowalnia bagażu, parking, udogodnienia i pokoje dla niepełnosprawnych

Internet

WiFi na terenie hotelu i w pokojach bezpłatne

Pokoje

standardowe, 2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, powierzchnia ok. 29 m2, komfortowe i stylowo urządzone, zlokalizowane w budynku głównym, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, telefon, TV SAT, klimatyzacja centralna, zestaw do parzenia kawy i herbaty, lodówka z mini barem (bezpłatnie woda i napoje bezalkoholowe), sejf (bezpłatny), balkon lub taras standardowe typu club w bungalowach 2-os., możliwość 1 lub 2 dostawek, powierzchnia ok. 24-28 m2, wyposażenie jak w pokoju standard

Restauracje i bary

restauracja główna Sofra - kuchnia międzynarodowa 3 restauracje a' la carte - chińska, rybna, meksykańska lobby bar / main bar Tashan Bar, Select Bar, Aqua Snack Bar cukiernia bar na plaży/ Paradise Beach Bar bar przy basenie/ pool bar Disco Bar

Wyżywienie

All Inclusive 24 H

Rozrywka

kompleks 3 basenów, basen wewnętrzny, leżaki, parasole, materace i ręczniki bezpłatne, Aqua Park z 14 zjeżdżalniami, Luna Park, 5 kortów tenisowych (rakiety bezpłatne), tenis stołowy, mini golf, piłka nożna, siatkówka plażowa, koszykówka, siłownia, centrum fitness, aerobic, aerobic wodny, waterpolo, rzutki, boccia, strzelanie z łuku, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi zewnętrzne, kajaki, rowerki wodne, animacje dzienne i wieczorne

Płatne

centrum spa (za wyjątkiem łaźni tureckiej i sauny), masaże, zabiegi pielęgnacyjne, oświetlenie kortu tenisowego, piłkarzyki, bilard, sporty wodne na plaży, centrum nurkowe, trampoliny

Dla dzieci

brodzik, Aqua Park z 14 zjeżdżalniami, plac zabaw, Lunapark, mini klub (4 - 11 lat), mini disco, animacje dzienne i wieczorne, specjalny bufet dla dzieci, krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, dmuchany plac zabaw dla dzieci, trampolina, mini zoo

Program All Inclusive 24 h

07.00-10.30 śniadanie serwowane w formie bufetu w restauracji głównej Sofra, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad serwowany w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni tureckiej, dania mięsne, ryby, makarony, sałatki, 19.00-21.30 kolacja serwowana w formie bufetu w restauracji głównej, szeroki wybór dań kuchni międzynarodowej z elementami kuchni tureckiej, dania mięsne i wegetariańskie, ryby, przystawki, sałatki, desery, ciasta, owoce 12.30-16.00 przekąski typu fast food, pizza, sałatki, owoce, desery, serwowane w Aqua Snack Bar i Paradise Beach Bar 11.00-18.00 kawa, herbata, ciasta serwowane w cukierni, (lody 16.00-18.00) 10.00-17.00 kawa po turecku serwowana w Tashan Bar 23.30-00.30 późne przekąski w restauracji głównej 10.00-00.30 lokalne napoje bezalkoholowe gazowane i niegazowane typu kawa, herbata soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, a także lokalne alkohole typu piwo, wódka, gin, raki, wino białe, wino czerwone, drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane w Aqua Snack Bar, Select Bar, Pool Bar, Beach Bar, Lobby Bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów, w dyskotece w godzinach 23.30-02.00 24godz/dobę lokalne napoje bezalkoholowe dostępne w Lobby Bar - raz w tygodniu możliwość bezpłatnej kolacji w każdej z 3 restauracji a la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja) - leżaki, materace i parasole na plaży oraz przy basenie - nielimitowany wstęp do Aqua Parku i Luna Parku - mini klub dla dzieci 4-12 lat - korzystanie z łaźni tureckiej i sauny

Nasza ocena

Pokój ***** Położenie ***** Wyżywienie ***** Sport \ Rozrywka *****

Oficjalna kategoria

5 gwiazdek

Strona www hotelu

www.turanprince.com

Atuty

- plaża odznaczona Błękitną Flagą Europy - 4 restauracje i 6 barów All Inclusive 24 h - wysoki standard dla najbardziej wymagających - wysokie oceny Klientów z całej Europy - Aqua Park z 14 zjeżdżalniami oraz Luna Park zawarte w programie All Inclusive

Pamukkale

Pamukkale jest nadzwyczajnym cudem natury, który został wpisany na Listę Światowego Dziedzictwa Przyrodniczego UNESCO. Nieskazitelnie białe, wapienne tarasy wypełnione wodą ze źródeł termalnych, powstały na skutek działania wód wapiennych i z daleka przypominają rzucone na zbocze góry kłaczki bawełny - stąd nazwa tego miejsca "Bawełniana Twierdza". Będzie można również skorzystać z odmładzających wód termalnych Basenu Kleopatry (dodatkowo płatne). Cena ok. 60 EUR/os.

Pamukkale i Efez 2 dni

W programie wycieczki zwiedzanie baśniowego świata białych, wapiennych tarasów i wodospadów w Pamukkale oraz antycznego miasta Efez - jednego z najlepiej zachowanych miast starożytnych w rejonie Morza Śródziemnego. Efez, w czasach starożytnych był ważnym ośrodkiem handlowym jak również znany był jako największy ośrodek kultu bogini Matki - najpierw Kybele, potem Artemidy. Wykopaliska odsłoniły ruiny z okresu hellenistycznego i rzymskiego m.in. świątynie, agory, teatr i imponującą fasadę biblioteki, a nawet pozostałości kanalizacji. Cena ok. 115 EUR/os.

Kapadocja 2 dni

Wycieczka do niezwykłej krainy w środkowo-wschodniej Anatolii, gdzie cuda natury współistnieją z wybudowanymi przez człowieka skalnymi miastami i świątyniami. W drodze do Kapadocji wizyta w Konyi w Muzeum Mevlany - założyciela Zakonu Tańczących Derwiszy. Najbardziej charakterystyczną wizytówką Kapadocji są tufowe formacje skalne w postaci grzybów, kolumn i stożków, zwanymi peribacasi ("baśniowe kominy") oraz niespotykane nigdzie indziej na świecie ogromne, podziemne miasta. W Göreme można podziwiać dziesiątki wykutych w skałach, średniowiecznych kościołów z bizantyjskimi freskami. Cena ok. 110 EUR/os.

Rafting

Szalony i emocjonujący spływ kajakami bądź pontonami po górskiej rzece Koprulu wzdłuż malowniczego kanionu pod okiem profesjonalnych instruktorów. Trasa ma długość ok. 14 km i składa się z różnej długości kaskad i progów skalnych. Cena ok. 40 EUR /os.

Jeep Safari

Wycieczka dla tych, którzy kochają górskie bezdroża, słońce, kurz i wiatr we włosach. To wszystko w otoczeniu cudownych widoków i bogactwa przyrody Gór Taurus. W programie wizyta w przepięknym wiejskim meczecie oraz odpoczynek z przerwą na pływanie. Cena ok. 35 EUR/os.

Hammam

Pobyt w łaźni tureckiej to relaks dla ciała i duszy. Sauna, kąpiele oraz masaż w pianie i olejkach pozwalają oderwać się od codziennej rzeczywistości. Cena ok. 20 EUR/os.

Noc turecka

Szalony wieczór w niezwykłej scenerii zabytkowego Karawanseraju z możliwością zapoznania się z bogatą kulturą turecką. Wieczór rozpoczyna się kolacją z typowymi tureckimi specjałami i lokalnymi napojami. W programie pokaz tańców charakterystycznych dla różnych regionów Turcji oraz orientalny taniec brzucha. Cena ok. 38 EUR/os.

Perge - Aspendos - Kursunlu

Wycieczka do Perge, gdzie zobaczyć można ruiny jednego z najlepiej zachowanych miast kultury hellenistycznej. Następnie wizyta w Parku Narodowym Kursunlu ze słynnymi wodospadami i w Aspendos z najlepiej zachowanym starożytnym teatrem. Cena ok. 50 EUR/os.

Zielony Kanion

Rejs po Zielonym Kanionie to fantastyczna wyprawa dla wszystkich tych, którzy cenią ciszę, spokój i lubią wypoczywać na łonie natury oraz podziwiać bajkowe wręcz krajobrazy. Jezioro otoczone jest pasmem gór, na którym zobaczyć można pasące się kozice. Przewidziany jest postój na kąpiel w krystalicznie czystej wodzie oraz podziwianie zapory Oymapinar, dzięki której powstał ten zalew. Cena ok. 50 EUR/os.

Delfinarium

Wizyty w Delfinarium dostarczy niezapomnianych wrażeń związanych z obcowaniem z tymi niesamowitymi zwierzętami i podziwianiem ich występów. Idealna atrakcja dla najmłodszych. Cena ok. 30 EUR/os.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Antalya, Turcja

Położenie

hotel położony jest ok. 15 km od centrum Side, ok. 70 km od lotniska w Antalyi.

Plaża

obiekt znajduje się bezpośrednio przy piaszczysto - żwirowej plaży. Opalanie i kąpiel w morzu także z platformy. Leżaki, materace, parasole/markizy i ręczniki na plaży i przy basenie bezpłatne.

Wyposażenie

kompleks hotelowy składający się z budynku głównego z windami, wielu dwupiętrowych budynków klubowych i budynku Select z basenem i restauracją posiada łącznie 686 pokoi. Został otwarty w 1993 roku, wyremontowany zimą 2011/12 roku. Na terenie obiektu znajdują się sklepiki i punkty usługowe, 2 windy, 2 sale konferencyjne dla 150 - 350 osób, restauracja z tarasem, 6 barów, 3 restauracje a la carte (chińska, rybna, meksykańska - raz w czasie pobytu bezpłatny posiłek, rezerwacja), 4 baseny w tym relaksacyjny, pół-olimpijski, kryty i Aquapark z 7 zjeżdżalniami dla dorosłych i dla dzieci. Hotel akceptuje karty Master, Visa. www.turanprince.com.tr

Kategoria lokalna

5 gwiazdek.

Zakwaterowanie

Pokoje Dwuosobowe (A1-3A) w budynkach klubowych, ok. 28 m2, wyłożone laminatem, telefon, minibar (codziennie napoje bezalkoholowe), sejf, TV/SAT, klimatyzacja centralna (w wyznaczonych godzinach, czynna od 15.06 do 15.09), łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon. Pokoje Dwuosobowe (B1-3A, C2-3A) w budynku głównym, ok. 29 m2 (C2-3A w budynku Select ok. 30 m2 z nowym wyposażeniem), wyłożone laminatem, telefon, mini bar (codziennie napoje bezalkoholowe), sejf, TV/SAT, klimatyzacja centralna (w wyznaczonych godzinach), łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, WC, balkon. Pokoje Ekonomiczne (A2S) w budynkach klubowych, ok. 24-28 m2, wyposażone podobnie jak A2A. Pokoje Rodzinne Duplex (A2-4F, B2-4F, C2-4F) A2-4F (ok. 40 m2) w budynku klubowym i B2-4F (ok. 44 m2, jedna łazienka) w budynku głównym, w stylu maisonette, wyposażone podobnie jak B2A, C2-4F ok. 50 m2, w stylu maisonette, wyposażone jak pokoje C2A. Pokoje Junior Suite Select (C2-3B) ok. 45 m2, sypialnia i pokój dzienny wyposażony podobnie jak pokoje C2A. Pokoje Suite Select (C2-4D) ok. 65 m2, dwie sypialnie, pokój dzienny, 2 łazienki, wyposażone podobnie jak pokoje C2A.

Wellness

basen kryty, łaźnia turecka i parowa oraz sauna w cenie. Masaże za opłatą.

All Inclusive

śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Pomiędzy posiłkami przekąski, kawa, ciasteczka, lody. Zupa o północy. Napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalne dostępne są bezpłatnie w godz. 10:00-00:30, napoje bezalkoholowe dostępne przez całą dobę w lobby barze.

Zniżki

DLA DZIECI DO 12 LAT: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

Hotel należący do sieci Turan Hotels z aquaparkiem i bogatą ofertą sportową.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.


Orex
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.

Szukasz wakacji do Turcji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

kompleks hotelowy został otwarty w 1993 roku, odnowiony w 2015 roku, usytuowany jest na powierzchni 132.000 m²; do dyspozycji gości: basen główny, basen relaksacyjny z wydzieloną częścią dla dzieci, basen z 14 zjeżdżalniami wodnymi (7 zjeżdżalni dla dorosłych i 7 zjeżdżalni dla dzieci), basen kryty, basen przy villach, restauracja główna "Sofra", "Select" dla gości zakwaterowanych w willach, bar z przekąskami przy aquaparku oraz przy plaży, cukiernia, 3 restauracje A la carte (rybna, chińska, meksykańska), 8 barów, 5 kortów tenisowych, lunapark, 3 sale konferencyjne

Położenie

Kizilagac, odległość od Manavgat ok. 12 km, od centrum miasta Side ok. 15 km, od lotniska w Antalyi ok. 75 km

Plaża

prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża o długości ok. 200 m znajduje się  przy hotelu; molo; bezpłatny bar na plaży (10.00-18.00); bezpłatny serwis plażowy (leżaki, materace, parasole i ręczniki)

Zakwaterowanie

688 pokoi; 131 pokoi standardowych w budynku głównym: 84 pokoje standardowe (ok. 29 m2), 44 pokoje dublex (ok. 44 m2), 3 pokoje suite (ok. 50 m2); w budynkach klubowych znajduje się 499 pokoi: 404 pokoje club standard (ok. 24-28 m2), 74 pokoje club dublex (ok. 40 m2); dodatkowo 58 pokoi VIP: 11 pokoi selekt standard (ok. 30 m2), 25 pokoi select dublex (ok. 50 m2), 11 pokoi select junior suite (ok. 45 m2) oraz 11 select senior suite (ok. 65 m2); wyposażenie: klimatyzacja sterowana centralnie (w zależności od warunków pogodowych), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, LCD TV, Wi-Fi (bezpłatne w pokojach w budynku głównym oraz  w części VIP Select Villa), sejf (bezpłatny), minibar (bezpłatny uzupełniany w napoje bezalkoholowe), zestaw do parzenia kawy i herbaty, laminat, balkon

Wyżywienie

All Inclusive - śniadanie (07.00-10.30), obiad (12.30-14.30) i kolacja (19.00-21.30) - w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski (12.30-18.00), lody (16.00-18.00), późny posiłek (23.30-00.30); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (lobby bar 24h); dodatkowo płatne: napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki i napoje butelkowane

Sport i rozrywka

animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), noc turecka (okazjonalnie), łaźnia turecka, łaźnia parowa, sauna, jacuzzi (przy aquaparku), siłownia, dyskoteka, 5 kortów tenisowych (w ciągu dnia), rzutki, tenis stołowy, siatkówka, koszykówka, siatkówka plażowa, piłka nożna, mini golf, aqua-aerobik, boccia, łucznictwo, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

centrum Spa & Wellness, zabiegi na twarz i ciało, fryzjer, pralnia, centrum handlowe, fotograf, lekarz, oświetlenie kortów, sprzęt do tenisa, salon gier, bilard, wypożyczalnia samochodów, szkoła nurkowania, wszystkie sporty wodne, room service

Dla dzieci

animacje, liczne baseny, 7 zjeżdżalni wodnych, mini klub (z podziałem na grupy wiekowe), plac zabaw, mini zoo, lunapark (bezpłatny), menu w restauracji (obiad i kolacja), krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), możliwość wypożyczenia wózka, łóżeczko (na życzenie)

www

 www.turanprincehotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Solidny hotel z mnóstwem udogodnień i szeroką, piaszczystą plażą. Bardzo dobre all inclusive i przyjemna atmosfera sprawią, że Państwa wakacje będą niezapomniane.


Mapa Hotelu Turan Prince World

Opinie o Hotelu Turan Prince World

Zupełnie inny typ hotelu niż te, w których bywaliśmy w Grecji, ogromny kompleks z całą infrastrukturą tak zaplanowaną, że spędzenie całego urlopu w hotelu nie jest problemem. Dookoła obiektu faktycznie niewiele, więc to ogromny plus. Mnóstwo atrakcji i szeroko wachlarz możliwości sportowych, animacje, cała strefa spa, piękne ogrody. Mieliśmy pokój w bungalowach w ogrodzie wlasnie, sprzatane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie – trzy restauracje (rybna, meksykańska i chińska) i każda serwuje po prostu genialne posiłki. Plaża żwirowo-kamienisto-piaszczysta i konieczne obuwie ochronne, żeby przy wejściu do wody nie zrobić sobie krzywdy. Do side czy manavgat dolbusze i taksowki. Byliśmy we wrzesniu i temperaturowo było b. ciepło, nie wiem czy w lipcu nie byłoby mi za gorąco, mimo że słońce lubię.

POLECAM:
wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Hotel Turan pod każdym względem polecam. Kilka słów na temat innego hotelu proponowanego przez BP "Wezyr" a mianowicie " Dionysos Sports&Spa" , połóżonego w pobliżu Turana. Oferta mija się zasadniczo z rzeczywistością : wyżywienie beznadziejne , oczywiście nie ma mowy o ultraall. standard rosyjsko - turecki / rosjanie opanowali hotel w całości/. Dużo zastrzeżeń do czystości : brudno w pokojach , brudna woda w basenie / przypadki zakażeń/. Do plaży daleko ok. 400 m , ale jest melex. Umieszczenie w nazwie hotelu "Sports" to jawna kpina - brak boiska do koszykówki i piłki nożnej / wg katalogu Wezyra miały być /, kort tenisowy przy ruchliwej ulicy. Ostrzegam przed tym hotelem !!!!.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0

Turan Prince World - możliwości zakwaterowania:

pokoj klubowy prysznic WC klimatyzacja balkon
CLUB DUBLEX ROOM
pokoj klubowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon
Suita Standard prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny/duplex prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
pokoj klubowy prysznic WC klimatyzacja balkon
Junior Suita prysznic WC klimatyzacja balkon
Suita Standard prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny/duplex prysznic WC klimatyzacja balkon
Suita Standard prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj rodzinny/duplex prysznic WC klimatyzacja balkon
CLUB STANDARD ROOM
SELECT DUBLEX
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
STANDARDOWY W BUDYNKU HOTELOWYM
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny
Pokój rodzinny w supercenie
SELECT STANDARD ROOM
HOTEL DUBLEX ROOM
Junior suita
SELECT SENIOR SUITE
Suita
SELECT JUNIOR SUITE

Turan Prince World - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Turan Prince World? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00