cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
  • Hotel Oasis Atlantico Belorizonte, Wyspy Zielonego Przylądka
1 / 15
Ocena
hotelu:
4.6 / 5
Najbliższy termin
21.09 - 28.09
już od 5098 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
07.12 - 15.12
już od 3639 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Oasis Atlantico Belorizonte
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Oasis Atlantico Belorizonte
star 4

Wyspy Zielonego Przylądka
Ocena hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
4.6 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 07 grudnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Atlantico Belorizonte to bardzo dobry hotel położony przy pięknej piaszczystej plaży. Bardzo dobre jedzenie, sympatyczna obsługa i gwarancja jakości świadczonych usług dzięki przynależności do znanej sieci hotelowej Oasis Atlantico. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Santa Maria
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe
  • program animacyjny dla dorosłych i dzieci, w ramach All Inclusive kolacja w restauracji a la carte

Hotel Oasis Atlantico Belorizonte w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Atlantico Belorizonte to bardzo dobry hotel położony przy pięknej piaszczystej plaży. Bardzo dobre jedzenie, sympatyczna obsługa i gwarancja jakości świadczonych usług dzięki przynależności do znanej sieci hotelowej Oasis Atlantico. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Santa Maria
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe
  • program animacyjny dla dorosłych i dzieci, w ramach All Inclusive kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji na Wyspy Zielonego Przylądka?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Zielonego Przylądka / Wyspy Zielonego Przylądka

Opis oferty:

Hotel znanej sieci hotelowej Oasis Atlantico, idealnie położony w pierwszej linii brzegowej, przy idyllicznej, piaszczystej plaży obmywanej turkusowymi wodami Atlantyku. Położony blisko centrum najpopularniejszej na Sal miejscowości turystycznej, Santa Maria. Znany z doskonale przygotowanych animacji dla całej rodziny i sympatycznej, zawsze uśmiechniętej obsługi.

POŁOŻENIE:

ok. 700 m od centrum SANTA MARIA, przy jednej z najsłynniejszych plaż archipelagu; ok. 18 km od lotniska w Espargos.

PLAŻA:

Santa Maria, publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, szeroka, bezpośrednio przy hotelu, łagodne zejście do morza, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole i leżaki; bar objęty all inlcuisve.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1991 r., częściowo odnowiony w 2017 r., 60 pokoi w budynku głównym i 369 pokoi w parterowych bungalowach, wśród egzotycznej roślinności, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Santa Maria i Flor de Sal - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): Flor de Sal - kuchnia włoska, Salinas - menu degustacyjne i Beach Bar - dania rybne z grilla, bar przy restauracji Santa Maria, Tropical swim-up bar, bar na plaży, Salinas bar, Fun bar; wymiana walut, sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla ok. 200 osób; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (ok. 3 EUR/godz., 30 EUR/tydz.), punkt internetowy, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa.

standardowy w bungalowie:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 18 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 1,5 EUR/dzień), minibar (woda na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras;

superior w bungalowie:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², komfortowo urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

superior w budynku głównym:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², komfortowo urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras; pokoje superior w bungalowie i budynku głównym za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, gł. 1,2-2,2 m, 3 brodziki dla dzieci, słodka woda, gł. 0,3-0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy, tenis stołowy, centrum fitness, aerobik, siatkówka plażowa, piłka plażowa, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorny show, pokazy tańca, muzyka na żywo; za opłatą: centrum wellness; sporty wodne na plaży (płatne).

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zamówienie) • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, baru przy plaży, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol • hotel przyjmuje zwierzęta - psy asystujące • w hotelu możliwość wypożyczenia sprzętu: wózek inwalidzki, kule, krzesło kąpielowe itp.

Pokój:

• 2 pokoje superior w bungalowie (na zapytanie) • wysokość łóżka: 50 cm z materacem

Łazienka:

• prysznic: poręcz, brodzik bezprogowy • poręcz przy toalecie

Plaża:

• podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: beton

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w wyznaczonej restauracji; poranne przekąski (10:30-11:30), popołudniowe przekąski (15:30 - 17:00); kawa, herbata (15.30-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (10.00-24.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte Beach Bar, Flor de Sal i Salinas; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0023/82421045, www.oasisatlantico.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Oasis Atlantico Belorizonte to bardzo dobry hotel położony przy pięknej piaszczystej plaży. Bardzo dobre jedzenie, sympatyczna obsługa i gwarancja jakości świadczonych usług dzięki przynależności do znanej sieci hotelowej Oasis Atlantico. Polecamy miłośnikom plażowania oraz rodzinom z dziećmi.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja przy pięknej piaszczystej plaży, z łagodnym zejściem do morza, blisko centrum Santa Maria
  • bogate zaplecze rekreacyjno sportowe
  • program animacyjny dla dorosłych i dzieci, w ramach All Inclusive kolacja w restauracji a la carte

Szukasz wakacji na Wyspy Zielonego Przylądka?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Wyspy Zielonego Przylądka / Wyspy Zielonego Przylądka

Opis oferty:

Hotel znanej sieci Oasis Atlantico, idealnie położony w pierwszej linii brzegowej, przy idyllicznej piaszczystej plaży obmywanej turkusowymi wodami Atlantyku. Składa się z budynku głównego i domków położonych w palmowym ogrodzie. Blisko stąd do centrum najpopularniejszej na Sal miejscowości turystycznej - Santa Maria. Znany z doskonale przygotowanych animacji dla całej rodziny i sympatycznej, zawsze uśmiechniętej obsługi.

POŁOŻENIE:

ok. 700 m od centrum SANTA MARIA, przy jednej z najsłynniejszych plaż archipelagu; ok. 18 km od lotniska w Espargos.

PLAŻA:

Santa Maria, publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, szeroka, bezpośrednio przy hotelu, łagodne zejście do morza, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole i leżaki; bar objęty all inlcuisve.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1991 r., częściowo odnowiony w 2018 r., 60 pokoi w budynku głównym i 370 pokoi w bungalowach, wśród egzotycznej roślinności, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna Santa Maria i Flor de Sal - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracje á la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja): Flor de Sal - kuchnia włoska, Pedra de Lume - menu degustacyjne i Beach Bar - dania rybne z grilla, bar przy restauracji Santa Maria, Tropical swim-up bar, bar na plaży, Pedra de Lume bar, Fun bar; sklep z pamiątkami; sala konferencyjna dla ok. 200 osób; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby, przy basenach i w barach (ok. 1 EUR/godz., 8 EUR/dzień, 25 EUR/tydz.), punkt internetowy, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa.

standardowy w bungalowie:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe we wnęce), ok. 18 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic lub wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf (ok. 1,5 EUR/dzień), minibar (woda na powitanie); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; taras;

superior w bungalowie:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 20 m², komfortowo urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym;

superior w budynku głównym:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26 m², komfortowo urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; balkon lub taras; pokoje superior w bungalowie i budynku głównym za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 baseny, słodka woda, gł. 1,2-2,2 m, 3 brodziki dla dzieci, słodka woda, gł. 0,3-0,6 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; kort tenisowy, tenis stołowy, centrum fitness, aerobik, siatkówka plażowa, piłka plażowa, aqua aerobik; plac zabaw dla dzieci, miniklub, dzienne i wieczorne animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorny show, pokazy tańca, muzyka na żywo; za opłatą: centrum wellness; sporty wodne na plaży (płatne).

UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

• transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zamówienie) • osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, baru przy plaży, basenu i ogrodu • podjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, hol • hotel przyjmuje zwierzęta - psy asystujące • w hotelu możliwość wypożyczenia sprzętu: wózek inwalidzki, kule, krzesło kąpielowe itp. Pokój: • 2 pokoje superior w bungalowie (na zapytanie) • wysokość łóżka: 50 cm z materacem Łazienka: • prysznic: poręcz, brodzik bezprogowy • poręcz przy toalecie Plaża: • podjazd do plaży • nawierzchnia prowadząca do plaży: beton

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.30) w wyznaczonej restauracji; poranne przekąski (10.30-11.30), popołudniowe przekąski (15.30-17.00); kawa, herbata (15.30-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonym barze (8.00-23.00); raz na pobyt kolacja w restauracji á la carte Beach Bar, Flor de Sal i Pedra de Lume; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0023/82421045, www.oasisatlantico.com

GRATIS:

serwis plażowy


Mapa Hotelu Oasis Atlantico Belorizonte
Zdjęcia lokalizacji (Wyspy Zielonego Przylądka)
Naturalne słone jezioro dookoła wyspy Sal - Capo Verde
Sporty wodne na Wyspach Zielonego Przylądka
Wyspy Zielonego Przylądka to idealne miejsce na wakacje
Zjawiskowe plaże, biały piasek, pyszna kuchnia, luksusowe hotele - to właśnie Wyspy Zielonego Przylądka
Jedna z archipelagu Capo Verde czyli Sao Vicente
Zielone Santiago - Wyspy Zielonego Przylądka
Wyspa Santo Antao w Republice Zielonego Przylądka
Aktywny wulkan na wyspie Fogo - Republika Wysp Zielonego Przylądka na Oceanie Atlantyckim
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Oasis Atlantico Belorizonte

4.4
polecam

zadbany hotel wart swojej ceny.Bardzo dobre jedzenie i duży wybór napoi w tym alkoholi.Dobrze usytuowany,w spokojnym miejscu,ale blisko miasta.Rezydentka traktująca swoją pracę jak odrabianie pańszczyzny.Nieuprzejma.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: polecam
4.4
4.7
zdecydowanie polecam

moje wymarzone wakacje spędziłam w bardzo miłej atmosferze. MAm nadzieję na kolejny pobyt tam, tym razem wybieram objazd...

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    4.2
  • Obsługa
    4.6
HolidayCheck
Ocena Oasis Atlantico Belorizonte:
4.6 / 6

Były małe minusy, ale ofólnie duży PLUS 2017-09-05
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

5.4
Polecam 2008-03-25
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.5

polecam dla wszystkich .Położony dosłownie na plaży, jeżeli wędkujesz zabieraj wędki .Bardzo blisko ...
więcej

5.4
Zapuszczony hotel 2009-02-02
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    3.4
  • Pokoje
    1.5
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.8
  • Obsługa
    3.3

zapuszczony hotel, lata świetności ma za sobą dawno, małe nieświeże bungallowy, stołówka z wróblami,...
więcej

2.9
Ocena hotelu Belorizonte na Sal 2009-03-01
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    1.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    1.5

2.1
Bardzo fajny hotel 2010-06-02
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

To idealny hotel na nicnierobienie. Czytanie książek, słuchanie muzyki, wygrzewanie się na plaży, kt...
więcej

4.8
Bardzo udany pobyt na wyspie Sal 2010-11-04
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel bardzo przyjemny. Mieszkaliśmy w bungalow-ie blisko plaży. Jedzenie wyśmienite. Bardzo dużo ry...
więcej

5.7
Wakacje w hotelu Oasis Atlantico Belorizonte 2013-02-03
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Świetny pobyt i cudowny wypoczynek 2013-03-05
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Napisze krotko. Wczasy byly wspaniale i napewno wrocimy tu za rok. Bylismy trzema pokoleniami bo byl...
więcej

5.6
Tam jest pięknie 2013-12-08
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

To najpiękniejsze miejsce w jakim byliśmy.Ocean,ogród,miasteczko,ludzie,prawie wszystko urzeka.Może ...
więcej

5.9
Urlop w tropikach 2014-04-01
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Szczera opinia 2014-10-05
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Raj na ziemi po 4 "Egiptach" 2015-08-22
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Okres Świąt Bożego Narodzenia- Wypoczynek 2016-01-05
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.7
Co z tą pocztą? 2016-01-07
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Mieszkaliśmy w domku nr 523; pełen luz, spokój i cisza, można się wyspać, obsługa bardzo dyskretna i...
więcej

4.9
Bez szału 2016-01-13
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Nigdy więcej 2016-02-17
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.0

2.0
Raj na ziemi! 2016-03-20
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Dobre miejsce na odpoczynek 2017-03-21
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Nie polecam! 2017-04-28
Szczegóły oceny hotelu Oasis Atlantico Belorizonte:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

2.6

Oasis Atlantico Belorizonte - możliwości zakwaterowania:

Superior bungalow 1 os.
Superior bungalow 2 os.
Superior bungalow 2 os. + dost.
Bungalow 2 os.
Bungalow 2 os.+1 dost.
Bungalow 2 os.+2 dost.
Pok. superior 2 os.+ dost. bud.glowny
Pok. 1 os.

Oasis Atlantico Belorizonte - Możliwości wyżywienia:


Oasis Atlantico Belorizonte - miasta wylotu:


Oasis Atlantico Belorizonte - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Oasis Atlantico Belorizonte? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00