cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Burgas Beach, Słoneczny Brzeg
1 / 28
Ocena
hotelu:
3.4 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 07.05
już od 999 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
24.09 - 30.09
już od 999 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Burgas Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Burgas Beach
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Burgas Beach:
3.4 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Hotel
    3.5
  • Pokoje
    2.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    i sport
    2.0
  • Jakość
    do ceny
    3.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 24 września 2020

Hotel Burgas Beach w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Doskonale położony tuż przy pięknej piaszczystej plaży, której "końca nie widać". Biały piasek, słońce i błękitne morze - tutaj można poczuć klimat Słonecznego Brzegu i poznać jego największe skarby! W hotelu wygodne, odnowione, funkcjonalnie urządzone pokoje z fantastycznym widokiem na morze, nowe baseny dla aktywnych wczasowiczów oraz animacje dla dzieci i dorosłych. Blisko stąd do centrum wakacyjnego kurortu, pełnego sklepów, restauracji i niecichnących przez całą noc klubów.

POŁOŻENIE:

ok. 1,6 km od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, ok. 100 m od sklepów, barów i restauracji, ok. 2,5 km od Action Aquapark, ok. 3,5 km od Nessebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu (centrum, Nessebar/ok. 1 BGN, Burgas/ok. 6 BGN).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, bezpośrednio przy hotelu, parasole i leżaki płatne (ok. 8 BGN/leżak/dzień, 8 BGN/parasol/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, przestronny i zadbany, zbudowany w 1973 r., ostatnio odnowiony zimą 2013/2014 r., nowe baseny wybudowane w 2012 r., 252 pokoje, 1 budynek, 18 pięter, 4 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja Burgas - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, 2 razy w tygodniu kuchnia tematyczna, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, Mezzanine Bar, snack bar przy basenie; kantor, sklep z pamiątkami, sprzętem plażowym i ubraniami; sala konferencyjna dla 60 osób, taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 5 BGN/dzień), fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 29 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizor, telefon, sejf, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; suszarka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen olimpijski, prostokątny kształt, słodka woda, gł. do 1,4 m, 339 m², basen ze zjeżdżalnią, ok. 140 m², gł. do 1,4 m, brodzik dla dzieci ze zjeżdżalnią, słodka woda, ok. 100 m², gł. 0,6-0,7 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kryty basen, słodka woda (czynny w terminie: 15.09-30.05); tenis stołowy, rzutki, szachy, fitness, siatkówka plażowa; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (6-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, lekcje tańca, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo; za opłatą: sauna, masaże, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Burgas; późne śniadanie (10.00-11.30); ciastka i słodycze w Mezzanine Bar (15.00-18.00); lody w Mezzanine Bar i snack barze przy basenie (15.00-18.00); przekąski w snack barze przy basenie (11.00-15.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w Mezzanine Bar i w snack barze przy basenie (10.00-24.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/055422358, www.hotelburgas.eu

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Coral Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Data otwarcia:

2004 r.

 

Położenie:

Słoneczny Brzeg, 22 km od lotniska w Burgas.

 

Plaża:

przy hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne.

 

W hotelu:

restauracja, 3 bary, basen odkryty, basen kryty, winda

 

Pokoje:

258 pokoi standardowych, klimatyzacja centralna, telefon, TV, mini bar (pusty), prysznic, balkon

 

Rozrywki i usługi:

  • Bezpłatne: jacuzzi, animacje
  • Płatne: sejf w recepcji, sauna, masaż.

 

Dla dzieci:

brodzik, plac zabaw, animacje

 

Wyżywienie:

All Inclusive

 

Posiłki:

śniadanie, obiad, kolacja.

 

Napoje zawarte:

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

 

System nie zawiera:

importowanych napojów alkoholowych, napoi serwowanych w puszkach i butelkach.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - ok. 1,5 km od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 3 km od Action Aquapark - ok. 4 km od Nessebaru - ok. 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

- publiczna, piaszczysta, wydmowa - leżaki, materace i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 28 m2 - klimatyzacja indywidualna - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - sejf i mini bar (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - balkon - rozkładana pojedyncza sofa jak dostawka  

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen główny, basen z 2 zjeżdżalniami, leżaki i parasole przy basenach - siatkówka plażowa, rzutki, szachy - całodzienne animacje: zajęcia sportowe, wieczorne programy rozrywkowe, muzyka na żywo Płatne - bilard - masaże, sauna - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- brodzik ze zjeżdżalnią - plac zabaw, zajęcia tematyczne - wysokie krzesełka w restauracji głównej

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dwa razy w tygodniu kolacja tematyczna. Lekkie przekąski w ciągu dnia, po południu kawa, herbata, ciasta, lody. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach.

Restauracje i bary

- restauracja główna - lobby bar - bar przy basenie - bar mezzanine

Dodatkowe informacje

- hotel wyremontowany w 2014 roku, dysponuje 252 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - sejf w recepcji (płatny) - kantor, mini market, fryzjer - www.hotelburgas.eu

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg - w przypadku przelotów samolotami rejsowymi (linie lotnicze Ryanair); Kraków, Warszawa Modlin(RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  225 PLN - 32 kg -  325 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 110zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  225 PLN - 32 kg -  325 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

1 km od centrum Słonecznego Brzegu, 28 km od lotniska w Burgas.

PLAŻA

Przy hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne.

HOTEL

Bourgas Beach to malowniczo położony hotel,  tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży.  Świetla lokalizacja, blisko sklepów, regionalnych restauracji i barów.  Oficjalna kategoria 4* 

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

252 pokoje, 18 pięter, 4 windy, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa, 2 razy w tygodniu kuchnia tematyczna, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, Mezzanine Bar, snack bar przy basenie; kantor, sklep z pamiątkami, taras z widokiem na morze, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: sejf w recepcji (ok. 5 BGN/dzień), fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

INTERNET

wi-fi

KONFERENCJE/INCENTIVE

sala konferencyjna dla 60 osób

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

basen olimpijski, basen ze zjeżdżalnią, brodzik dla dzieci ze zjeżdżalnią, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; kryty basen (czynny w sezonie zimowym, w w terminie ok.: 15.09-30.05); tenis stołowy, rzutki, szachy, fitness, siatkówka plażowa; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (6-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci: zajęcia sportowe, lekcje tańca, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo; za opłatą: sauna, masaże, sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

DLA DZIECI

zjeżdżalnie wodne, plac zabaw, 

ZAKWATEROWANIE

Wszystkie pokoje standardowe wyposażone w klimatyzację centralną, mini lodówkę (płatna), telefon, TV, łazienkę (wanna lub prysznic, WC), balkon. Za dopłata pokoje z widokiem na morze. 

WYŻYWIENIE

All Inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski wciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 11.00-23.00 w wyznaczonych barach. Do obiadu i kolacji podawane są tylko napoje bezalkoholowe, wino i piwo. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych, kawy typu espresso.

INFORMACJE DODATKOWE

www.hotelburgas.eu

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy [dla czarterów bagaż 23kg + 5 kg bagaż podręczy, dla przelotów low costowych WizzAir bagaż 10kg + mała podręczna torebka), opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta (przy  pobytach od 19 czerwca do 18 września), ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFG), VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

BAGAŻ

Uwaga! Przy przelotach przewoźnikiem Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

* dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny  dowód osobisty lub paszport.  * Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.

DOKUMENTY PODRÓŻY

DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Blisko centrum Słonecznego Brzegu, ok. 4 km od starego miasta Nessebar, 35 km od lotniska w Burgas.

Plaża

Zaledwie kilka metrów od hotelu, wystarczy przejść przez wąskie pasmo wydm; publiczna.

Zakwaterowanie

250 pokoi w 18-piętrowym budynku hotelowym wyremontowanym w 2009 roku; Typy pokoi: standard (ok. 30 m); Wyposażenie: łazienka z prysznicem lub wanną i WC, mała lodówka, telewizor LCD, telefon, klimatyzacja, balkon.

Restauracje i bary

Restauracja główna (dwie kolacje tematyczne w tygodniu); Lobby bar, bar przy basenie.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania, obiady, kolacje, słodkości i lody w godzinach popołudniowych, napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalnej produkcji w godz. 10.00-24.00.

Sport i Rozrywka

Duży basen zewnętrzny; zjeżdżalnia; Bezpłatnie: tenis stołowy, rzutki, szachy, siatkówka plażowa, fitness; Odpłatnie: sauna, Jacuzzi, solarium, bilard, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Brodzik, plac zabaw, brak łóżeczek dla niemowląt.

Pozostałe udogodnienia

Możliwość wynajęcia sejfu w recepcji (płatne), solarium, fryzjer, sala konferencyjna.

Naszym zdaniem

Hotel świetnie zlokalizowany, w pieszej odległości od ścisłego centrum Słonecznego Brzegu, a jednocześnie przy pięknej, piaszczystej plaży. Z większości pokoi roztacza się wspaniały widok na morze.

Strona internetowa

www.hotelburgas.eu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Przy plaży Duży basen Animacje dla dzieci i dorosłych

Jednym zdaniem

Nad samym morzem, blisko ścisłego centrum. Całkowicie odnowiony Hotel posiada duży olimpijski basen.

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

Budynek

Czterogwiazdkowy, 18-piętrowy, odremontowany w zimie 2013/2014 roku, posiada łącznie 252 klimatyzowane pokoje. Obiekt położony w sercu Słonecznego Brzegu, przy długiej, szerokiej i piaszczystej plaży. W pobliżu znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, kluby. Hotel oddalony jest ok. 1,6 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 3,5km od Nessebaru i ok. 35 km od lotniska w Burgas.  

Pokoje

Klimatyzowane, 2-osobowe z możliwością jednej dostawki, łazienka z prysznicem lub wanną i WC, telefon, minibar, balkon, sejf, TV sat. Pokoje usytuowane są od strony morza lub od strony parku.  

Do dyspozycji gości

Restauracja, Wi-Fi, basen zewnętrzny, bar przy basenie, leżaki i parasole przy basenie- bezpłatnie, brodzik dla dziećmi, zjeżdżalnie, basen olimpijski, siatkówka, rzutki, fitness. Animacje dla dzieci i dorosłych w ciągu dnia i wieczorem. Odpłatnie: sauna i masarze.  

Plaża

Długa, szeroka piaszczysta plaża z łagodnym zejściem do morza, bezpośrednio przy hotelu.  

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub All Inclusive: śniadania (7:30-10:00), późne śniadania (10:00-11:30), obiady (12:30-13:30) i kolacje (18:30-20:30) w formie bufetu. Dwie na tydzień tematyczne kolacje. Przekąski (ciastka, lody, kawa, herbata) serwowane w godzinach 15:00-18:00, Przekąski w barze przy basenie w godzinach 11:00-15:00. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10:00-24:00. Codziennie do pokoju dostarczana woda mineralna.  

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych 10/11 noclegów:  Dzień 1: odprawa na lotnisku 2 godz. przed wylotem. Przelot i transfer do hoteli, obiadokolacja lub suchy prowiant. Dni 2-9 lub 10: pobyt, wypoczynek. Dzień 10 lub 11: śniadanie bądź suchy prowiant, wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez autokarowych 7/9 noclegów: Dzień 1: wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy, przejazd przez Słowację, Węgry. Dzień 2: przejazd przez Rumunię lub Serbię do Bułgarii, przyjazd do Złotych Piasków/Słonecznego Brzegu, zakwaterowanie. Dzień 3-8 lub 10: wypoczynek. Dzień 9 lub 11: wykwaterowanie z hotelu wyjazd do Polski, przejazd przez Rumunię lub Serbię. Dzień 10 lub 12: przejazd przez Węgry, Słowację, przyjazd do Polski. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Program 7-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-7: wypoczynek. Dzień 8: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.  Program 9-noclegowy: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiadokolacja. Dzień 2-9: wypoczynek. Dzień 10: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4,0

Region

Bułgaria, okolice Burgas, SŁONECZNY BRZEG

Położenie

bezpośrednio przy długiej, szerokiej, łagodnie opadającej ku morzu piaszczystej plaży. Sklepy, restauracje i bary w pobliżu. Centrum ok. 1 km.

Wyposażenie

hotel z 252 pokojami na 19 piętrach. Hol powitalny z miejscami do siedzenia, recepcja z sejfami (za opłatą), windy, bar, restauracja ze strefą dla niepalących, sklep i fryzjer.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Pokoje

dobrze wyposażone, z klimatyzacją, telefonem, TV sat., lodówką, balkonem. Prysznic, WC, suszarka, boczny widok na morze. A2C: EZ=DZ z widokiem na morze. C4A: pokoje rodzinne z bocznym widokiem na morze: z drzwiami łączącymi; poza tym wyposażone jak pokoje dwuosobowe.

Rozrywka

program animacyjny. Liczne kawiarnie, restauracje i bary przy promenadzie, dyskoteki.

Sport

kompleks basenowy ze zjeżdżalnią dla dzieci i barem (leżaki i parasole bez opłaty). Siłownia. Za opłatą: bilard, solarium i rozmaite sporty wodne na plaży.

Wellness

centrum wellness oferuje za opłatą: kryty basen, fińską saunę i rozmaite zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

Dzieci

oddzielny brodzik. Plac zabaw i mini klub (3-16 lat), mini disco.

Wyżywienie

z dwoma posiłkami: śniadania i kolacje w formie bufetu. Do kolacji kieliszek wina, sok dla dzieci lub woda wliczone w cenę.

All Inclusive

wszystkie posiłki w formie bufetu. 2 x tydzień bufet tematyczny. Przekąski w barze przy basenie (11.00-15.00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa, herbata w godz. 10.00-24.00.

Zniżki dla dzieci

A2A/ A2B/A2C: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-14 lat): 100%, (od 15 lat): 25% na dostawce. 1 dorosły + 1 dziecko (2-14 lat): 50%.

Oferta rodzinna C4A

2 dorosłych + 2 dzieci (2-14 lat): 100%, 3 dorosłych + 1 dziecko (2-14 lat): 100%, (od 15 lat): 55%.

Zniżka przy wcześniejszej rezerwacji

15% na rezerwacje dokonane do 14.02 i 10% do 30.04.

Oferta specjalna

7=5 w terminie 01.05-28.06, 31.08-04.09, 28.09-24.10. 14=11 01.05-10.06, 31.08-06.09, 27.09-17.10. 21=17 01.05-23.05, 14.09-10.10.

Parkowanie

miejsca parkingowe przy hotelu.

Zwierzę domowe

nie.

Przyjazd/ minimalny czas pobytu

codziennie/ 7 nocy.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Neckermann HIT

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

w sercu Słonecznego Brzegu, z najładniejszą panoramą całej zatoki z 18 piętra. Do centrum/deptaka oraz promenady Słonecznego Brzegu spacerem ok. 1 km. Do miasta Nesseabr spacerem plażą ok. 4 km. Lotnisko oddalone o ok. 30 km.

Plaża

bezpośrednio przy najładniejszym odcinku plaży Słonecznego Brzegu. Leżaki i parasole na plaży publicznej za opłatą.

Wyposażenie

bardzo popularny hotel z 252 pokojami w 19-piętrowym najwyższym hotelu w Słonecznym Brzegu, hotel wybudowany w 1972 roku (ostatnio odnowione lobby, restauracja oraz zewnętrzna fasada, która nocą otrzymała bardzo ładną iluminacje, kilka lat wcześniej wyremontowane pokoje). Lobby z miejscami wypoczynkowymi, recepcja z sejfami, windy, bar, restauracja. Na zewnątrz, na dachu sąsiedniego budynku po drugiej stronie ulicy, basen ze słodką wodą, zjeżdżalnie, bar przy basenie, wejście z ulicy lub z hotelu łącznikiem. Leżaki i parasole przy basenie gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

funkcjonalnie wyposażone Pokoje dwuosobowe (2-3B): klimatyzacja, telefon, TV sat, sejf, lodówka, wykładzina podłogowa, balkon. Prysznic, WC, suszarka. Od strony morza (1-3C). Pokoje Komfort Plus (2-3K): z widokiem na morze, na najwyższych piętrach. Pokoje rodzinne (2-4D): z bocznym widokiem na morze, 2 pokoje połączone drzwiami, poza tym wyposażone jak pokoje 2B. Dla min. 2 os. dorosłych i 2 dzieci lub 3 os. dorosłych i 1 dziecka.

Dzieci

zintegrowany brodzik, plac zabaw, miniklub (3-16 lat), wieczorem minidisco. Przy basenie zjeżdżalnie dla dzieci. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat za opłatą.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem. Liczne kawiarnie, restauracje i bary przy głównej promenadzie, dyskoteki.

Dostęp do internetu

WI-FI na terenie hotelu gratis.

Sport

aerobik, rzutki, szachy, strzelanie z łuku, tenis stołowy, siłownia. Za opłatą: bilard. Na plaży sporty wodne oferowane przez lokalne firmy.

Wellness

za opłatą: sauna, masaże.

Wyżywienie

Z dwoma posiłkami: śniadania i kolacje w formie bufetu. Dodatkowo do kolacji: dla osoby dorosłej szklanka wina, a dla dziecka szklanka wody lub napoju.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla śpiochów do godz. 11:30. Przekąski w barze przy basenie w godz. 11-15:00. Wypieki i lody w godz. 15-18:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, kawa i herbata w godz. 10-24:00.

Wcześniej = taniej

do 30.11.15: 25% zniżki, 1.12.15-29.02.16: 20% zniżki, 1.03-30.04.16: 15% zniżki.

Dni gratis

7=5 w terminach 1.05-10.06.16, 7.09-14.09.16, 7=6 w terminie 11.06-16.06.16, 14=11 w terminach 1.05-10.06.16, 2.09-13.09.16.

Dla dzieci

2-14 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Polecamy

  • dobra jakość w dobrej cenie
  • bezpośrednio przy szerokiej, piaszczystej plaży i wydmach


Mapa Hotelu Burgas Beach
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Burgas Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Burgas Beach!
https://youtu.be/rnpAtUY3RR0
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Burgas Beach

4.0
zdecydowanie polecam

Stary radziecki hotel po remoncie, mieszkając od strony morza na 12 piętrze - zabpeirający dech w piersiach widok na cały kurort i sąsiednie. Smaczna skromna kuchnia, zaspokoi też głodomora. Wyjazd z Neckermannem sierpień 2012.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.0
2.9
odradzam

Ładnie położony hotel(na samej plaży i blisko centrum).Pokoje skromne i proste,ale sprzątanie w nich pozostawia wiele do życzenia.Pościel poplamiona,nosi znamiona wieloletniego używania,nie wymieniana ani razu podczas naszego tygodniowego pobytu,mimo iż zabrudziła się pianką i kleiła do rąk.Jedzenie dobre,duży wybór,ale codziennie praktycznie to samo.Dodatkowo przed wejściem do stołówki, w holu roztacza się bardzo nieprzyjemny zapach(nie mam pojęcia czego)co powoduje że od razu traci się apetyt.Nie ma normalnych soków,jedynie przesłodzone napoje.Obsługa miła,ale nie rozumie zbytnio po angielsku.Windy w hotelu małe(maks.4 os.na ścisk)i trzeba długo czekać.Animacje dla dorosłych(ok.30 minut dziennie)niezbyt ciekawe.Baseny piękne,leżaków dużo,ale nie leci przy nich muzyka i oprócz gimnastyki wodnej nic się przy nich nie dzieje.Drinki bardzo dobre,nie oszczędzają alkoholu;)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Hotel
    4.2
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    3.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.9
  • Obsługa
    4.1
HolidayCheck
Ocena Burgas Beach:
4.4 / 6

Różne oceny 2007-07-29
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.5
  • Obsługa
    4.5

4.3
Dość dobry hotel do którego może jeszcze wrócę 2008-07-04
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.3

Bardzo dobre położenie ,dobre i urozmaicone jedzenie .Miła obsługa A NAJLEPSZY TO SAM SZEF HOTELU DL...
więcej

5.3
Za tą cenę rewelacja 2008-07-07
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.0

5.1
Zdecydowanie mogło być lepiej 2009-01-05
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    3.7

Hotel "komunistyczny", bardzo dawno nie odnawiany. W pokojach ściany się sypały i nie we wszystkich ...
więcej

4.4
Mimo kilku niedociągnięc bardzo polecam! 2009-10-17
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

4.6
Katastrofa. Lepiej poszukaj innego hotelu 2010-06-30
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    4.2
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    1.3
  • Atrakcje
    2.5
  • Obsługa
    1.5

Hotel stary i brzydki.Windy nie działają,obsługa fatalna,jedzenie fatalne robione z wszystkiego co s...
więcej

2.5
Nie zadobrze 2010-07-13
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    2.8
  • Wyżywienie
    3.5
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.3

Zaletą hotelu jest jego połozenie, praktycznie na samej plaży, basen, chociaż bardzo płytki i wyzywi...
więcej

3.6
Marny hotel 2010-08-24
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    3.0

3.3
Mam zastrzeżenia 2011-07-14
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.0

4.0
Omijajcie ten hotel szerokim łukiem 2011-08-22
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    1.0

2.3
Polecam w procentach 2012-04-08
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam hotel w 100%! Hotel jest bardzo zadbany i przytulny, do plazy i na dyskoteki jest bardzo bli...
więcej

6.0
Super hotel 2012-07-05
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Jak Najbardziej Okej - Piękna Okolica 2012-07-16
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Hotel może i nie najmłodszy, ale obsługa dba o to, żeby sprawiał wrażenie zadbanego. Jest to hotel ...
więcej

5.6
Super miejsce na udany urlop 2012-08-25
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Obsługa hotelu Burgas Beach i restauracji starała się, aby nasz pobyt był miły. Zwłaszcza w restaura...
więcej

5.9
Rewelacyjny hotel 2012-09-17
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wspaniały hotel przy samej plaży. Świetne baseny. Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie. Bardzo miła i ...
więcej

6.0
Pierwszy wyjazd i odrazu coś tak pięknego 2012-10-16
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.0

Bardzo polecam ten Hotel.Miła atmosfera sympatyczni ludzie a szczególnie animatorzy. Praktycznie wsz...
więcej

5.5
Tęsknię. A to znaczy, że było super! 2013-08-28
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.2
Średniak 2013-12-28
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

2.5
Bardzo polecam wszystkim 2014-01-20
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Polecam bardzo dobry hotel nikt się na nim nie zawiedzie !!!!!!! Bardzo dobre jedzenie, dla każdego ...
więcej

6.0
Polecam 2014-06-27
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Wakacje w Burgas Beach 2014-07-14
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Rewelacja to za małe słowo 2014-07-23
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Fenomenalny Hotel Burgas Beach 2014-07-24
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony jest na plaży, bardzo czystej i szerokiej, leżaki i parasole pałatne za 8lv za zestaw...
więcej

6.0
Super wakacje, polecam! 2014-08-10
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    4.0

Hotel jest 4*, wybudowany był jako jeden z pierwszych na słonecznym brzegu, co roku jest sukcesywnie...
więcej

4.9
Super plaża i kilka mankametów 2014-08-12
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

4.4
Świetny hotel na plaży! 2014-09-01
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

5.3
Burgas Beach, wakacje pod gruszą 2014-09-12
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel Burgas Beach charakteryzuje się czystymi pokojami, miłą obsługą. Dodatkowym atutem jest fakt, ...
więcej

5.8
Wygląd to nie wszystko 2014-09-12
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Chyba najlepszy w całym Słonecznym Brzegu! 2014-09-16
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.0

Hotel położony przy samej plaży, co jest idealne w opcji all inclusive. Polecamy pokój z widokiem na...
więcej

5.6
Fajna lokalizacja, super baseny 2015-06-15
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

3.8
Burgas Beach, strzał w "10" 2015-07-14
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Wrócić, nie wrócić? Oto jest pytanie 2015-07-19
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

4.0
Udany urlop z pewnymi mankamentami 2015-07-29
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.2
Wspaniałe wakacje w przystępnej cenie 2015-08-12
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.8

W hotelu jest wszystko czego potrzeba by wakacje były udane! Bezpłatny sejf w pokoju,oraz wi-fi. Ani...
więcej

5.3
Zadowolony z wakacji 2015-08-18
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel nie przy plazy, lecz NA !! Plaży i to jadac z dziećmi olbrzymi plus .Polecam osobom lubiacym s...
więcej

5.6
Mega fajne wakacje 2015-09-14
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.0
Super!!! 2016-07-07
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

wszystko na najwyzszym poziomie, obsluga perfekcyjna, fantastyczna atmosfera, dyskoteka super, najle...
więcej

6.0
Ok 2016-07-07
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

najlepsza lokalizacja na calym slonecznym brzegu i bardzo dobre jedzenie. Bardzo mili ludzie.

6.0
Burgas Beach 2016-07-21
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

Jedzenie bylo smaczne. Pokoje dobre i czyste. Animacje na basenie super animatorki i animatorzy supe...
więcej

5.5
Hotel dla mało wymagających! 2016-07-28
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    2.0

3.0
Obsługa w restauracji 2016-09-09
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.0

Panie Georgiu (szef obsługi ) bardzo dziękuję za ciągły uśmiech ,sympatyczny stosunek do gości i spr...
więcej

5.5
Udane wakacje ocena obiektywna hotelu 2017-07-04
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    4.0

4.0
Genialny Hotel z pięknym widokiem 2017-09-24
Szczegóły oceny hotelu Burgas Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

6.0

Burgas Beach - możliwości zakwaterowania:

dbl side sea view pokój 2-osobowy side sea view
pok. 2 os. z bocznym widokiem na morze dbl side sea view
pok. 2 os. z widokiem na morze dbl sea view
Pokój 2-osobowy
single sgl side sea view
Standard DBL
Standard Sea View DBL
Standard Side Sea View DBL
standard [side sea view] dbl
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy - widok na morze
srpv standard room pv
srpv standard room pv
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view
srssv standard room side sea view
srsv standard room sea view
srsv standard room sea view

Burgas Beach - Możliwości wyżywienia:


Burgas Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Burgas Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00