Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
1 / 18
Udogodnienia hotelu Biliana Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Biliana Beach
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Biliana Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Biliana Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 10 maja 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 28 września 2018

Hotel Biliana Beach w ofercie Biura podróży:

Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Bułgaria/Nessebar

Strefa

Family, Relax

Lokalizacja

Nessebar - w pobliżu klimatyczne restauracje, puby, kawiarnie południowa część kurortu zabytkowe centrum wpisane na listę UNESCO - ok. 1,5 km lotnisko - ok. 37 km

Plaża

bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka, z łagodnym zejściem do wody i szerokim pasem płytkiej wody idealnym dla najmłodszych wczasowiczów, leżaki i parasole płatne ok. 12 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol

Hotel

czterogwiazdkowy, o podwyższonym standardzie, stylowy i komfortowo urządzony z pięknym widokiem na morze, otwarty w 2005 roku, oferuje ok. 125 pokoi rozmieszczonych w 6-piętrowym budynku

Udogodnienia

całodobowa recepcja, 4 windy, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (ok. 2 EUR/dzień), sala konferencyjna, pralnia, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodu, parking, room service

Internet

bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (płatny ok. 2 EUR/godz.)

Pokoje

2-os., możliwość 1 dostawki, powierzchnia ok. 26 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna bar przy basenie / pool bar lobby bar / main bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen z leżakami i parasolami, kryty basen, siłownia, sala fitness, sala TV, tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne, w pobliżu zabytkowego Nessebaru pełnego klimatycznych kawiarni, restauracji oraz pubów

Płatne

centrum spa - sauna, salon masażu, jacuzzi, łaźnia parowa, sporty wodne na plaży, w pobliżu bary, restauracje, dyskoteki, atrakcje dla dzieci

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 (ok. 5 EUR/dzień)

Program All Inclusive

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, bogaty wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców 18.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, przystawki, przekąski, sałatki, desery, owoce 10.30-18.00 przekąski typu pizza, ciastka, kawa, herbata, lody serwowane w barze przy basenie 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych podane w pool bar 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych podane w lobby bar do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone - leżaki i parasole przy basenie - korzystanie z krytego basenu - korzystanie z centrum fitness - tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.bilyanabeach.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ***+

Atuty

- rewelacyjne położenie - piękna piaszczysta plaża - smaczne jedzenie, miła atmosfera - idealny dla rodzin z dziećmi - blisko centrum zabytkowego Nessebaru - piękna piaszczysta plaża, dobry serwis, bliskość rozrywek - idealny na beztroskie wakacje

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 20 EUR/os.

Sozopol i Ropotamo

Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 35 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie znajdującego się w pobliżu obu świątyń Pałacu Topkapi - niegdysiejszej siedziby tureckich sułtanów, a także Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 75 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.) czy zrobić zakupy na tureckim targu. Program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 100 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Bułgarska wieś

To wycieczka dla tych, którzy odpoczywając na plażach danego kraju lubią poznać również jego lokalną kulturę. W pięknie położonym w głębi lasu kompleksie etnograficznym będzie można zapoznać się z różnymi obrzędami związanymi z bułgarskim folklorem, odbędzie się także pokaz tańców przy muzyce ludowej. Gospodarze organizują ponadto konkursy i zabawy dla swoich gości. W cenę wycieczki wliczona jest kolacja złożona oczywiście z tradycyjnych dań kuchni bułgarskiej, okraszona winem w dowolnych ilościach i muzyką graną przez orkiestrę. Wspaniała zabawa gwarantowana! Cena ok. 30 EUR/os.

Jeep Safari

Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

Warna, delfinarium i skalny klasztor

Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od odwiedzenia delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp płatny dodatkowo (szczegóły poniżej*). Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy. Popołudniem odbędzie się zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji. Wstęp do delfinarium nie jest wliczony w cenę - ok.15 EUR/dorosły i ok. 10 EUR/dziecko Cena ok. 45 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Delta Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

****

REGION

NESSEBER

POłOżENIE

w południowej części Nessebaru - miasta będącego rezerwatem architektonicznym i archeologicznym, wpisanym na listę światowego dziedzictwa kultury UNESCO, ok. 1,5 km od części zabytkowej i zaledwie ok. 1km od centrum turystycznego miasta, tętniącego życiem do późnych godzin nocnych - ok. 37 km do lotniska w Burgas.

PLAżA

bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta, zagospodarowana (leżaki i parasole dodatkowo płatne).

WYPOSAżENIE

wybudowany w 2004 roku i odnowiony w 2012 czterogwiazdkowy kompleks hotelowy "Bilyana Beach" przyjmuje gości w 125 pokojach rozmieszczonych na 6 piętrach ekskluzywnego i komfortowego budynku. W hotelu do dyspozycji gości - basen, recepcja (sejf w recepcji - ok. 4 BGN/dzień), kantor, sala konferencyjna, pralnia, wypożyczalnia samochodów, windy, parking (ok. 5 EUR/dzień), ręczniki plażowe. Na terenie kompleksu - restauracja główna, restauracja a' la carte, pizzeria, bar przy basenie, lobby bar oraz sklep. W lobby i pokojach bezpłatny dostęp do Internetu ( Wi-Fi). Za dodatkową opłatą - bilard, centrum SPA - fitness, masaże, zabiegi kosmetyczne, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi. Dla dzieci - brodzik przy basenie, mini klub, plac zabaw, animacje, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 (ok. 10 BGN/dzień)

POKOJE

2-os. z możliwością 2 dostawek (przy 2+2 możliwość zakwaterowania na dostawce tylko dzieci) ich powierzchnia to ok. 26 m2. Wszystkie pokoje są nowocześnie urządzone i wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę do włosów, klimatyzację indywidualną i sterowaną, TV SAT, telefon, lodówkę z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), sejf (płatny), balkon z widokiem na morze (część pokoi z bocznym widokiem na morze). W pokojach bezpłatny dostęp do Internetu (Wi-Fi).

WYżYWIENIE

all inclusive - śniadania (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30), przekąski (10.30- 18.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są od godziny 10.30 do 18.00.

SPORT I ROZRYWKA

rozległy, odkryty basen z brodzikiem dla dzieci (materace - kaucja ok. 20 BGN, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), basen kryty, siłownia, aerobik, tenis stołowy, animacje, wieczorne występy. Nowoczesne centrum SPA za dodatkową opłatą oferuje - masaże, łaźnie turecką, saunę, saunę na podczerwień, zabiegi lecznicze.

CENA OBEJMUJE

noclegi, wyżywienie, ubezpieczenie, opiekę rezydenta na miejscu.

UWAGI

taksa klimatyczna 5 EUR/os./turnus - płatne na miejscu.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

UWAGA!

OPIS Z POPRZEDNIEGO SEZONU LATO 2017.

Położenie

spokojnie położony od południowej strony Półwyspu Nessebar. Restauracje i bary w pobliżu. Idealne położenie na spacery (ok. 20 min) plażą wzdłuż Morza Czarnego do najpiękniejszej części Nessebaru – starówki z zabytkową bazyliką, kościołami. Stare Miasto w Nessebarze zostało wpisane przez UNESCO na listę światowego dziedzictwa kultury – to perła Morza Czarnego.

Plaża

bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży. Zestaw dwa leżaki i parasol na pokój na plaży przy hotelu dla Gości Neckermann Podróże w cenie. Bar przy plaży. 

Wyposażenie

nowy, komfortowy i elegancki hotel wybudowany w 2005 r. oferuje Gościom 123 pokoje na 6 piętrach, 4 windy. Lobby z recepcją i płatnymi sejfami, główna restauracja, pizza bar, sala konferencyjna (20-300 os.). Na zewnątrz basen ze słodką wodą graniczący bezpośrednio z plażą, taras do opalania i bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie gratis, materace za kaucją. www.bilyanabeach.com

Dostęp do internetu

WiFi w całym hotelu gratis, kącik internetowy za opłatą.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

A1A/A2A/A3A: pokój 2-os. ok. 33 m kw., klimatyzacja, TV kablowa, tel., lodówka, kącik wypoczynkowy, wanna i prysznic, WC, suszarka. Balkon. Boczny widok na morze. A1E/A2E/A3E: pokój 2-os. ok. 33 m kw., klimatyzacja, TV kablowa, telefon, lodówka, kącik wypoczynkowy, balkon z bocznym widokiem na morze. Wanna, prysznic, WC, suszarka. A1D/A2D/A3D: pokój rodzinny ok. 33 m kw., wyposażone jak pok. 2A, dla 2 os. dorosłych i 2 dzieci. A2S/A3S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny, bez balkonu i bocznego widoku na morze, poza tym wyposażone jak pok. 2A.

Sport

siłownia (w godz. 9-18:00), tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

Wellness

basen kryty. Za opłatą: łaźnia parowa, masaże, sauna, zabiegi kosmetyczne.

Dzieci

zintegrowany brodzik, animacje dla dzieci. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat za opłatą na miejscu (ok. 10 Leva/dzień).

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat za opłatą (ok. 10 BGN/dzień).

Parkowanie

ograniczona liczba miejsc parkingowych za opłatą ok. 5 EUR/dzień.

Zwierzę domowe

nie.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23:00. Przekąski, pizza, lody w pizza barze w godz. 10:30-18:00. Napoje w lobby barze za opłatą.

Zniżki (A)

1-2 dzieci (do 14 lat): pobyt gratis, (15-16 lat): zniżka procentowa.

Polecamy

  • przepiękny widok na starówkę Nessebaru
  • wizyta rezydenta w hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF 4

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

Położenie

Hotel położony jest w nowej części miasta Nessebar, bezpośrednio przy plaży, ok. 30 km od lotniska w Burgas.

HOTEL OFERUJE

Dla swoich Gości hotel oferuje luksusowo urządzone restauracje (dwu - pomieszczeniowe), jedno z pomieszczeń przeznaczone jest dla osób nie palących (80 miejsc), a druga dla palących (100 miejsc); oprócz tego na terenie hotelu znajduje się lobby bar, tawerna, fryzjer, pralnia, punkt wymiany walut oraz parking. Oprócz tego na terenie hotelu znajdują się 3 sale konferencyjne, największa na 300 miejsc.

POKOJE

Bilyana oferuje zakwaterowanie w 123 komfortowo urządzonych pokojach. Do dyspozycji Gości są również luksusowo umeblowane suity, których jest 12 na terenie całego hotelu. Pokoje oraz suity wyposażone są w klimatyzację, balkon, łazienkę/WC, suszarkę do włosów, internet (płatny dodatkowo), telefon, mini bar, sejf, TV-Sat.

Wyżywienie

All inclusive obejmuje: śniadanie (07.30-10.00), obiad (12.30-14.30) oraz kolacje (18.00-21.00) w restauracji głównej. Snaki, pizza oraz lody podawane są w Pizza barze w godzinach 10.30-18.00. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz piwo serwowane są w Pizza bar i w barze na plaży między 10.30-18.00. (Napoje oraz snaki w lobby barze i w barze nocnym są płatne). Za dodatkową opłatą są również importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz soki ze świeżo wyciskanych owoców.

SPORT i ROZRYWKA

Na terenie hotelu znajdują się: basen zewnętrzny, fitness, centrum Spa, w którym można zregenerować siły, masaże, łaźnia parowa, sauna, jacuzzi, solarium. Wersja all inclusive zwiera 1 godzinę gratis na łaźnię parową i saunę (pomiędzy godziną 15.00-19.00), darmowe korzystanie z pokoju fitness w godzinach 09.00-18.00

DZIECI

Dla najmłodszych Gości przygotowano brodzik.

NASZYM ZDANIEM

Hotel bardzo ładnie położony, blisko centrum miasta, które wieczorami tętni życiem. Jeśli lubisz dobre jedzenie, piękne plaże i dobry standard to ten hotel jest idealny by spełnić te wszystkie oczekiwania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Biliana Beach
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Biliana Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z Biliana Beach
https://youtu.be/QLwBlkRwj-c

Opinie o Hotelu Biliana Beach

Biliana Beach - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Pokoj dwuosobowy prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon boczny widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze W PIERWSZEJ LINII OD PLAZY
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob prysznic WC klimatyzacja balkon widok na morze
Pokoj wariant ekonomiczny prysznic WC klimatyzacja balkon

Biliana Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Biliana Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00