cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Biliana Beach, Słoneczny Brzeg
1 / 40
Ocena
hotelu:
0.0 / 5

Hotel Biliana Beach
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Biliana Beach:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Biliana Beach:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Biliana Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 500 m od centrum Nessebaru
  • w pobliżu sklepów i restauracji, ok. 2 km od starego miasta
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 500 m od centrum Nessebaru
  • w pobliżu sklepów i restauracji, ok. 2 km od starego miasta
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • bezpośrednio przy plaży
  • publiczna (z częścią prywatną hotelu)
  • piaszczysta
  • leżaki w cenie
  • parasole w cenie
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja: codziennie 24 h
  • winda
  • taras
  • Wi-Fi: w miejscach ogólnodostępnych, w cenie
  •  kantor
  • sejf: w recepcji, za opłatą, płatność gotówką
  • minimarket
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, płatność gotówką, ok. 5 €/dzień, wymagana rezerwacja
  • sala konferencyjna

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

129

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel tylko dla dorosłych: 16+
  • ostatni, całkowity remont: 2017 r.
  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 2
  • baseny „Outdoor pool": czerwiec - wrzesień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, w cenie, zewnętrzny
  • baseny „Indoor pool": maj - wrzesień, w cenie, kryty, ze słodką wodą, w strefie spa
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie
  • Sport i wellness

    W cenie
    • siłownia: codziennie 09:00 - 19:00
    Płatne
    • pokój relaksacyjny
    • strefa spa: czerwiec - sierpień; w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 09:00 - 20:00, płatność gotówką
    • sauna fińska: płatność gotówką
    • łaźnia parowa: płatność gotówką
    • hammam: płatność gotówką
    • masaże: płatność gotówką

    rozrywka

    • zajęcia kulinarne raz w tygodniu
    • zajęcia sportowe (kilka razy w tygodniu, od 2020-05-01 do 2020-09-30)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, wieczorami, od 2020-06-01 do 2020-09-30)
    • lekki program animacyjny (kilka razy w tygodniu, od 2020-05-01 do 2020-09-30)
    • wieczory taneczne kilka razy w tygodniu
    • muzyka na żywo (kilka razy w tygodniu, wieczorami)
    • boccia w cenie
    • rzutki w cenie
    • bilard w cenie

    Pokoje

    Pokój ekonomiczny DZZ1
    • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 26 m2
    • od strony parku
    • w budynku głównym
    • ostatni remont: 2017 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • room service: codziennie 08:00 - 22:00, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras
    Pokój 2-osobowy DZX2
    • 2-3 os.
    • ok. 26 m2
    • boczny widok na morze
    • w budynku głównym
    • ostatni remont: 2017 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • klimatyzacja: w cenie, w zależności od sezonu, centralnie sterowana
    • sejf: w cenie
    • biurko
    • lodówka: w cenie
    • zestaw do parzenia kawy/herbaty
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: w cenie
    • TV kab.
    • room service: codziennie 08:00 - 22:00, za opłatą
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon lub taras

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:30 - 10:00, w formie bufetu
    • późne śniadanie: codziennie 10:00 - 11:30
    • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 18:30 - 21:00, w formie bufetu
    • przekąski: codziennie 10:00 - 18:00, ciasto: codziennie 10:00 - 17:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 07:30 - 23:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, potrawy bezglutenowe: w cenie, wymagana rezerwacja, dania wegetariańskie: w cenie, na zapytanie, bufet, show cooking, w cenie, maj - październik, codziennie 07:30 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby „The Bar": maj - październik, codziennie 08:00 - 00:00, za opłatą
  • bar przekąskowy: w zależności od sezonu; w zależności od warunków pogodowych, codziennie 10:00 - 18:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
  • uroczysta kolacja: kilka razy w tygodniu, wymagana rezerwacja, w cenie, w formie bufetu
  • degustacja win: w cenie, wymagana rezerwacja

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Net Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Bułgaria/Nessebar

    Strefa

    Family, Relax

    Lokalizacja

    Nessebar - w pobliżu klimatyczne restauracje, puby, kawiarnie południowa część kurortu zabytkowe centrum wpisane na listę UNESCO - ok. 1,5 km lotnisko - ok. 37 km

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu, piaszczysta, szeroka, z łagodnym zejściem do wody i szerokim pasem płytkiej wody idealnym dla najmłodszych wczasowiczów, leżaki i parasole płatne ok. 12 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol

    Hotel

    czterogwiazdkowy, o podwyższonym standardzie, stylowy i komfortowo urządzony z pięknym widokiem na morze, otwarty w 2005 roku, oferuje ok. 125 pokoi rozmieszczonych w 6-piętrowym budynku

    Udogodnienia

    całodobowa recepcja, 4 windy, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (ok. 2 EUR/dzień), sala konferencyjna, pralnia, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia samochodu, parking, room service

    Internet

    bezpłatne WiFi w lobby, kącik internetowy (płatny ok. 2 EUR/godz.)

    Pokoje

    2-os., możliwość 1 dostawki, powierzchnia ok. 26 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), balkon lub taras

    Restauracje i bary

    restauracja główna bar przy basenie / pool bar lobby bar / main bar

    Wyżywienie

    All Inclusive

    Rozrywka

    basen z leżakami i parasolami, kryty basen, siłownia, sala fitness, sala TV, tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne, w pobliżu zabytkowego Nessebaru pełnego klimatycznych kawiarni, restauracji oraz pubów

    Płatne

    centrum spa - sauna, salon masażu, jacuzzi, łaźnia parowa, sporty wodne na plaży, w pobliżu bary, restauracje, dyskoteki, atrakcje dla dzieci

    Dla dzieci

    brodzik, plac zabaw, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 (ok. 5 EUR/dzień)

    Program All Inclusive

    07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, bogaty wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców 18.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, przystawki, przekąski, sałatki, desery, owoce 10.30-18.00 przekąski typu pizza, ciastka, kawa, herbata, lody serwowane w barze przy basenie 10.00-18.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych podane w pool bar 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych podane w lobby bar do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone - leżaki i parasole przy basenie - korzystanie z krytego basenu - korzystanie z centrum fitness - tenis stołowy, animacje dzienne i wieczorne

    Oficjalna kategoria

    4 gwiazdki

    Strona www hotelu

    www.bilyanabeach.com

    Nasza ocena

    Pokój **** Położenie ***** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ***+

    Atuty

    - rewelacyjne położenie - piękna piaszczysta plaża - smaczne jedzenie, miła atmosfera - idealny dla rodzin z dziećmi - blisko centrum zabytkowego Nessebaru - piękna piaszczysta plaża, dobry serwis, bliskość rozrywek - idealny na beztroskie wakacje

    Nessebar

    To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. Cena ok. 20 EUR/os.

    Sozopol i Ropotamo

    Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Po drodze odbędzie się również zwiedzanie klasztoru Św. Jerzego w Pomorie. Wycieczkę zakończy spływ rzeką Ropotamo, w trakcie którego można podziwiać niezwykle bogatą faunę i florę znajdującą się na wybrzeżu. Cena ok. 35 EUR/os.

    Istambuł - 1 dzień

    Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie znajdującego się w pobliżu obu świątyń Pałacu Topkapi - niegdysiejszej siedziby tureckich sułtanów, a także Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 75 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

    Istambuł - 2 dni

    Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.) czy zrobić zakupy na tureckim targu. Program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 100 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

    Bułgarska wieś

    To wycieczka dla tych, którzy odpoczywając na plażach danego kraju lubią poznać również jego lokalną kulturę. W pięknie położonym w głębi lasu kompleksie etnograficznym będzie można zapoznać się z różnymi obrzędami związanymi z bułgarskim folklorem, odbędzie się także pokaz tańców przy muzyce ludowej. Gospodarze organizują ponadto konkursy i zabawy dla swoich gości. W cenę wycieczki wliczona jest kolacja złożona oczywiście z tradycyjnych dań kuchni bułgarskiej, okraszona winem w dowolnych ilościach i muzyką graną przez orkiestrę. Wspaniała zabawa gwarantowana! Cena ok. 30 EUR/os.

    Jeep Safari

    Ci którzy chcieliby na chwilę zmienić krajobraz i odpocząć od falującego morza powinni wybrać się na całodzienną wycieczkę jeepami w góry Strandża. Będzie można zobaczyć unikalne wodospady, jaskinie, a także zwidzieć kilka bułgarskich wiosek. W jednej z nich, która stanowi muzeum architektoniczno-historyczne, odbędzie się obiad pod gołym niebem. Nad rzeką Weleka, gdzie znajduje się piękny wodospad istnieje możliwość kąpieli. Cena ok. 48 EUR/os.

    Warna, delfinarium i skalny klasztor

    Całodzienna wycieczka, która rozpocznie się od odwiedzenia delfinarium znajdującego się w Warnie - wstęp płatny dodatkowo (szczegóły poniżej*). Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na samodzielne zwiedzanie lub zakupy. Popołudniem odbędzie się zwiedzanie słynnego eremickiego klasztoru Aładża pochodzącego najprawdopodobniej z IV w. i rozbudowanego na przestrzeni XIII i XIV wieku . Znajduje się on w jaskini - naturalne pieczary pełniły funkcję cel mnichów, a z te z kolei były ze sobą połączone wykutymi w kamieniu korytarzami. Obiad (wliczony w cenę) odbędzie się w tradycyjnej bułgarskiej restauracji. Wstęp do delfinarium nie jest wliczony w cenę - ok.15 EUR/dorosły i ok. 10 EUR/dziecko Cena ok. 45 EUR/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

    Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

    Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


    Delta Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    ****

    REGION

    NESSEBER

    POłOżENIE

    w południowej części Nessebaru - miasta będącego rezerwatem architektonicznym i archeologicznym, wpisanym na listę światowego dziedzictwa kultury UNESCO, ok. 1,5 km od części zabytkowej i zaledwie ok. 1km od centrum turystycznego miasta, tętniącego życiem do późnych godzin nocnych - ok. 37 km do lotniska w Burgas.

    PLAżA

    bezpośrednio przy hotelu, prywatna, piaszczysta, zagospodarowana (leżaki i parasole dodatkowo płatne).

    WYPOSAżENIE

    wybudowany w 2004 roku i odnowiony w 2012 czterogwiazdkowy kompleks hotelowy "Bilyana Beach" przyjmuje gości w 125 pokojach rozmieszczonych na 6 piętrach ekskluzywnego i komfortowego budynku. W hotelu do dyspozycji gości - basen, recepcja (sejf w recepcji - ok. 4 BGN/dzień), kantor, sala konferencyjna, pralnia, wypożyczalnia samochodów, windy, parking (ok. 5 EUR/dzień), ręczniki plażowe. Na terenie kompleksu - restauracja główna, restauracja a' la carte, pizzeria, bar przy basenie, lobby bar oraz sklep. W lobby i pokojach bezpłatny dostęp do Internetu ( Wi-Fi). Za dodatkową opłatą - bilard, centrum SPA - fitness, masaże, zabiegi kosmetyczne, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi. Dla dzieci - brodzik przy basenie, mini klub, plac zabaw, animacje, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2 (ok. 10 BGN/dzień)

    POKOJE

    2-os. z możliwością 2 dostawek (przy 2+2 możliwość zakwaterowania na dostawce tylko dzieci) ich powierzchnia to ok. 26 m2. Wszystkie pokoje są nowocześnie urządzone i wyposażone w łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę do włosów, klimatyzację indywidualną i sterowaną, TV SAT, telefon, lodówkę z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), sejf (płatny), balkon z widokiem na morze (część pokoi z bocznym widokiem na morze). W pokojach bezpłatny dostęp do Internetu (Wi-Fi).

    WYżYWIENIE

    all inclusive - śniadania (07.30-10.00), lunch (12.30-14.30), przekąski (10.30- 18.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe podawane są od godziny 10.30 do 18.00.

    SPORT I ROZRYWKA

    rozległy, odkryty basen z brodzikiem dla dzieci (materace - kaucja ok. 20 BGN, leżaki i parasole przy basenie bezpłatne), basen kryty, siłownia, aerobik, tenis stołowy, animacje, wieczorne występy. Nowoczesne centrum SPA za dodatkową opłatą oferuje - masaże, łaźnie turecką, saunę, saunę na podczerwień, zabiegi lecznicze.

    CENA OBEJMUJE

    noclegi, wyżywienie, ubezpieczenie, opiekę rezydenta na miejscu.

    UWAGI

    taksa klimatyczna 5 EUR/os./turnus - płatne na miejscu.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF 4

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    Położenie

    Hotel położony jest w nowej części miasta Nessebar, bezpośrednio przy plaży, ok. 30 km od lotniska w Burgas.

    HOTEL OFERUJE

    Dla swoich Gości hotel oferuje luksusowo urządzone restauracje (dwu - pomieszczeniowe), jedno z pomieszczeń przeznaczone jest dla osób nie palących (80 miejsc), a druga dla palących (100 miejsc); oprócz tego na terenie hotelu znajduje się lobby bar, tawerna, fryzjer, pralnia, punkt wymiany walut oraz parking. Oprócz tego na terenie hotelu znajdują się 3 sale konferencyjne, największa na 300 miejsc.

    POKOJE

    Bilyana oferuje zakwaterowanie w 123 komfortowo urządzonych pokojach. Do dyspozycji Gości są również luksusowo umeblowane suity, których jest 12 na terenie całego hotelu. Pokoje oraz suity wyposażone są w klimatyzację, balkon, łazienkę/WC, suszarkę do włosów, internet (płatny dodatkowo), telefon, mini bar, sejf, TV-Sat.

    Wyżywienie

    All inclusive obejmuje: śniadanie (07.30-10.00), obiad (12.30-14.30) oraz kolacje (18.00-21.00) w restauracji głównej. Snaki, pizza oraz lody podawane są w Pizza barze w godzinach 10.30-18.00. Napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz piwo serwowane są w Pizza bar i w barze na plaży między 10.30-18.00. (Napoje oraz snaki w lobby barze i w barze nocnym są płatne). Za dodatkową opłatą są również importowane napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz soki ze świeżo wyciskanych owoców.

    SPORT i ROZRYWKA

    Na terenie hotelu znajdują się: basen zewnętrzny, fitness, centrum Spa, w którym można zregenerować siły, masaże, łaźnia parowa, sauna, jacuzzi, solarium. Wersja all inclusive zwiera 1 godzinę gratis na łaźnię parową i saunę (pomiędzy godziną 15.00-19.00), darmowe korzystanie z pokoju fitness w godzinach 09.00-18.00

    DZIECI

    Dla najmłodszych Gości przygotowano brodzik.

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel bardzo ładnie położony, blisko centrum miasta, które wieczorami tętni życiem. Jeśli lubisz dobre jedzenie, piękne plaże i dobry standard to ten hotel jest idealny by spełnić te wszystkie oczekiwania.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Położenie

    spokojnie położony od południowej strony Półwyspu Nessebar. Restauracje i bary w pobliżu. Idealne położenie na spacery (ok. 20 min) plażą wzdłuż Morza Czarnego do najpiękniejszej części Nessebaru – starówki z zabytkową bazyliką, kościołami. Stare Miasto w Nessebarze zostało wpisane przez UNESCO na listę światowego dziedzictwa kultury – to perła Morza Czarnego.

    Plaża

    bezpośrednio przy ładnej piaszczystej plaży. Zestaw dwa leżaki i parasol (w miarę dostępności) na plaży przy hotelu oraz ręczniki kąpielowe w cenie. Materace na leżaki depozyt. Bar przy plaży.

    Wyposażenie

    nowy, komfortowy i elegancki hotel wybudowany w 2005 r. oferuje Gościom 123 pokoje na 6 piętrach, 4 windy. Lobby z recepcją i płatnymi sejfami, główna restauracja, à la carte restauracja, SENTIDO Blue bar, minimarket. Na zewnątrz basen ze słodką wodą graniczący bezpośrednio z plażą, taras do opalania i bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie gratis, materace za kaucją.Hotel wyłącznie dla dorosłych. Rezerwacja możliwa dla Gości powyżej 16 lat.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Późne śniadanie do 11:30. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 12-23:00. Przekąski w restauracji snack od 12-18:00. Raz na pobyt kolacja w restauracji à la carte (woda i napoje bezalkoholowe w cenie, alkoholowe za opłatą). W Lobby bar napoje alkoholowe i bezalkoholowe za opłatą.

    Internet

    WiFi w całym hotelu gratis, kącik internetowy za opłatą.

    Zakwaterowanie

    nowocześnie i przytulnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): ok. 33 m2, klimatyzacja, TV kablowa, telefon, lodówka, kącik wypoczynkowy, balkon z bocznym widokiem na morze. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe od plaży z widokiem na morze (1-3B); ok. 33 m2. Pokoje Komfort Plus (2-3K): ok. 33 m2, położone na najwyższych piętrach z bocznym widokiem na morze, poza tym wyposażone jak pok. 2A. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (1-3D): ok. 33 m2, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S): bez balkonu i bocznego widoku na morze, poza tym wyposażone jak pok. 2A.

    Sport

    siłownia, tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

    Wellness

    basen kryty. Za opłatą: łaźnia parowa, masaże, sauna, zabiegi kosmetyczne.

    Parkowanie

    ograniczona liczba miejsc parkingowych za opłatą ok. 5 EUR/dzień.

    Zwierzę domowe

    nie.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.01.19 15% zniżki, 1.02.-28.02.19 10% zniżki.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    Przepiękny widok na starówkę Nessebaru.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Biliana Beach
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Biliana Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z Biliana Beach
    https://youtu.be/QLwBlkRwj-c

    Opinie o Hotelu Biliana Beach

    Masz pytania o Hotel Biliana Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00