cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
  • Hotel Magic Monika Holidays, Costa Blanca
1 / 31
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
04.04 - 09.04
już od 1669 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.04 - 28.04
już od 1189 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Magic Monika Holidays
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Magic Monika Holidays
star 3

Hiszpania: Costa Blanca
Ocena hotelu Magic Monika Holidays:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Magic Monika Holidays:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020

Hotel Magic Monika Holidays w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 4 km od centrum Benidormu
  • ok. 600 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24 h
  • windy
  • taras słoneczny 
  • basen zewnętrzny o powierzchni 1000m2 z jaccuzi
  • strefa tylko dla dorosłych
  • aquapark z 6 zjeżdżalniami (2 zjeżdżalnie wymagają min. 1.2 m wzrostu) 
  • statek piracki "The Black Pearl" 
  • sala gier wideo 
  • restauracja główna Caribe 
  • restauracja Tropical 
  • restauracja Pirates' Tavern 
  • 6 barów (bar przekąskowy Tropical Splash - 10.00-22.00, Nassau - w lobby, 10.00-24.00, Los Olivos - 10.00-24.00, Cayo Coco -12.00-18.00, Barbados - 12.00-18.00, 'Aruba' Chill Out - tylko dla dorosłych)

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych oraz w pokojach, w cenie) 
  •  recepcja
  • windy
  • taras słoneczny
  • sala TV
  • ogród
  • parking (niestrzeżony, płatny)
  • pralnia (płatna)
  •  sala gier wideo 

Dodatkowe udogodnienia

  • parking (niestrzeżony, płatny) 
  • garaż (płatny) 
  • sala konferencyjna 
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

326

Kategoria lokalna

3 gwiazdki 

Dla dzieci

  • 3 minikluby
  • minidyskoteka
  • pokój zabaw
  • basen dla dzieci
  • łóżeczko dla dziecka: na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia 
Płatne
  • solarium
  • sauna
  • zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • strefa spa
  • masaże

Pokoje

Apartament APX1
  • 1-5 os.
  • od strony basenu
  • telefon
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
  • aneks kuchenny
  • łazienka
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
Apartament APX2
  • 3-6 os.
  • od strony basenu
  • telefon
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • Wi-Fi (w cenie)
  • aneks kuchenny
  • łazienka
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad, kolacja, przekąski: w formie bufetu
  • napoje bezalkoholowe i wybrane lokalne napoje alkoholowe 
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • restauracja główna Caribe: potrawy międzynarodowe
  • restauracja Tropical: potrawy międzynarodowe
  • restauracja Pirates' Tavern

  • bary: 6
  • bar przekąskowy Tropical Splash: 10.00-20.00
  • Nassau - w lobby: 10.00-22.00
  • Los Olivos : 10.00-00.00
  • Cayo Coco: 10.00-18.00
  • Barbados : 12.00-18.00
  • 'Aruba' Chill Out: 10.00-00.00, tylko dla dorosłych

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Costa Blanca

    Opis oferty:

    Położony w Cala Finestrat, pomiędzy dwiema piaszczystymi plażami i blisko pełnego rozrywek centrum Benidorm, oferuje niezliczoną ilość atrakcji dla rodzin z dziećmi. W sezonie organizowane są animacje dla dorosłych i dzieciaków - zajęcia w basenie pomogą zadbać o wakacyjną formę, a pokazy artystyczne dostarczą wieczornej rozrywki. Dla najmłodszych jest również miniklub prowadzony przez profesjonalny zespół animatorów. Na Gości czekają zadbane i przestronne apartamenty, wyposażone we wszelkie wygody potrzebne do udanego wypoczynku. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w rejonie La Cala de Finestrat, ok. 3 km od centrum BENIDORM, przy drodze lokalnej; ok. 50 km od portu lotniczego w Alicante; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (ok. 1,4 EUR/centrum Benidorm).

    PLAŻA:

    Cala Finestrat, publiczna, piaszczysta, w zatoczce, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, leżaki i materace płatne, dojście od plaży ulicą; Playa de Poniente, publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 1 km od hotelu, parasole, dojście do plaży ulicą, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zbudowany w 1990 r., częściowo odnowiony w 2011 r. (apartamenty), 326 pokoi, dwa budynki, 24 piętra, 12 wind, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja Destellos - dania w formie bufetu, dostępne foteliki i menu dla dzieci, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, dania wegetariańskie; 4 bary, w tym 1 przy basenie; sala konferencyjna; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    dla maks. 6 os. (w tym maks. 4 os. dorosłe), przestronny, nowoczesny ok. 35-50 m², sypialnia i salon z wyposażonym aneksem kuchennym, w salonie dostawka - rozkładana sofa, indywidualnie sterowana klimatyzacja (bezpłatna 19.06-30.09), łazienka (wanna, prysznic, wc), telewizor, telefon, lodówka, mikrofalówka, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); apartament z 2 sypialniami za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 600 m², gł. 1,5 m, wydzielona część dla dzieci, zjeżdżalnie (dzieci min. 1,20 m wzrostu), przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; pokój i plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), w sezonie bogaty program animacyjny dla dorosłych i dzieci; tenis stołowy, siłownia, jacuzzi, boisko do piłki nożnej, minigolf, bilard, rzutki, gry planszowe.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (8.00-11.00), obiad (13.00-15.30), kolacja (19.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski (16.00-19.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-24.00); wymagane karty all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/902165454, www.magiccostablanca.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3 Hiszpania/Costa Blanca

    Kategoryzacja hotelu

    Kat. EximTours  3* Kat. lokalna 3*

    Położenie

    - Benidrom - ok. 600 m od Playa de Ponent - ok. 5 km od Playa de Levante - ok. 6 km od parku rozrywki Terra Mitica - ok. 7 km od Centrum Benidorm - ok. 8 km od Terra Natura - ok. 14 km od parku wodnego Aqualandia - ok. 17 km od Altea - ok. 40 km od Alicante - ok. 58 km od lotniska

    Plaża

    - publiczna, długa, szeroka, piaszczysta - leżaki i parasole płatne

    Pokoje

    Standard - ok. 45 m2 - klimatyzacja, TV-SAT, telefon - mini bar/lodówka - internet Wi-Fi  (bezpłatny) - kuchenka mikrofalowa - zestaw do parzenia kawy/herbaty - dostawka - rozkładana sofa - łazienka (prysznic/wanna, WC, suszarka do włosów) - balkon/taras Standard 2 Bedrooms - ok. 60 m2 - dwie sypialnie - pokoje z widokiem na morze za dopłatą - wyposażenie podobne jak pokoje Standard Superior 2 Bedrooms - ok. 65 m2 - dwie sypialnie - aneks kuchenny - wyposażenie podobne jak pokoje Standard

    Sport, Relaks, Rozrywka

    Bezpłatnie: - basen zewnętrzny z jacuzzi - park wodny z 6 zjeżdżalniami - taras słoneczny - bilard - jacuzzi - rzutki - sala gier - siłownia/strefa fitness Płatne: - minigolf - strefa SPA, zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne i masaże, sauna, lodowa fontanna  

    Dla dzieci

    - brodzik - statek piracki The Black Pearl" - 3 mini kluby (4-7 lat; 8-12 lat; 13-16 lat) - mini dyskoteka - plac zabaw - łóżeczka - zespół animatorów

    Wyżywienie

    Bed&Brekfast (BB) - śniadanie w formie bufetu Half Board (HB) - śniadanie, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do kolacji dodatkowo płatne. Full Board (FB) - śniadanie,  obiad, kolacja w formie bufetu w restauracji głównej . Napoje do obiadu i  kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie w formie bufetu, obiad, kolacja, przekąski pomiędzy posiłkami. Wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w godzinach ustalonych przez hotel.

    Restauracje i bary

    - 3 restauracje *    Caribe (restauracja główna) *    Tropical *    Pirates Tavern - 6 barów (w tym jeden tylko dla dorosłych)  

    Dodatkowe informacje

    - otwarty w 1990 roku, odnawiany w 2017 roku - 23 piętra - 12 wind - 325 pokoi - lobby z recepcją całodobową - klimatyzacja - sala konferencyjna - internet Wi-Fi (płatny) - pralnia (płatne) - parking (płatny) - en.magictropicalsplash.com

    Bagaż

    Gdańsk, Kraków,  Poznań, Warszawa Modlin, Wrocław (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 190zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 390 PLN (wyloty do 08.05)/ 300 PLN (wyloty od 09.05 - 31.10) - 32 kg - 555 PLN (wyloty do 08.05)/ 445 PLN (wyloty od 09.05 - 31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schonefeld, Tegel (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 100zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Tegel (EasyJet); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 290 PLN (od 02.04 - 08.05)/ 270 PLN (od 09.05-31.08) - 23 kg - 330 PLN (od 02.04 - 08.05)/ 310 PLN (od 09.05-31.08) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Costa Blanca, Hiszpania

    Opis hotelu

    Hotel apartamentowy wzniesiony został w roku 1990. Obiekt oferuje łącznie 326 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą kantor wymiany walut, restauracja, bar, pralnia, sala konferencyjna i pralnia samoobsługowa. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Auto pozostawić można w garażu (odpłatnie) oraz na parkingu (odpłatnie).

    Zakwaterowanie

    Wszystkie pokoje dysponują klimatyzacją, centralnym ogrzewaniem i łazienką. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. W pokoju znajduje się sejf. W aneksie kuchennym znajduje się lodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon i telewizor. Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

    Sport i wypoczynek

    Na terenie hotelu apartamentowego znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest również taras, leżaki oraz parasole przeciwsłoneczne. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Bar posiada bogatą ofertę napojów orzeźwiających. Pasjonatom sportu proponujemy minigolfa. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek przygotowaliśmy bogaty program zajęć również wewnątrz obiektu. Dostępne są studio fitness, tenis stołowy, bilard i dart. Wizyta w Strefie Wellness przyniesie ukojenie ciału i zmysłom. Wśród oferowanych zabiegów znajdują się spa i solarium, jak również za dodatkową opłatą sauna. W ramach oferty rozrywkowej proponujemy Państwu program animacyjny i miniklub.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. Standardowe posiłki znajdujące się w ofercie to śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Na miejscu podawane będą napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2019

    Opis hotelu

    Hotel położony jest 550 m od plaży i około 4 km od centrum Benidorm.

    Hotel Magic Aqua Monika Holidays znajduje się 4 km od Benidorm i około 53 km od lotniska.

    Wyposażenie: restauracja, bary, basen z sekcja dla dzieci, silownia, jacuzzi, stoły do tenisa, sejf (platny dodatkowo) i pralnia (platna dodatkowo).

    Apartamenty wyposażone są w łazienkę (wanna / prysznic), aneks kuchenny, mikrofalówkę, telewizor, klimatyzację (sezonowo) i balkon / taras.

    * Apartamenty z 1 sypialnią: sofa dla trzeciej / czwartej osoby. Apartamenty z 2 sypialniami: rozkładana sofa dla 5. i 6. osoby.

    ** Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte z powodu warunków pogodowych / sezonowych.

    Kaucja zwrotna płatna po przyjeździe, około 125-150 EUR za apartament (można ją zapłacić gotówką lub kartą kredytową).

    Adres: Avda. de la Marina Baixa s / n, 03509 Cala Finestra, Alicante, Hiszpania


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Magic Monika Holidays
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Blanca)
    Filmy hotelu Magic Monika Holidays:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Magic Monika Holidays:
    https://www.youtube.com/watch?v=XDwOBijAZqk
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Magic Monika Holidays

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Magic Monika Holidays:
    • Lokalizacja
      0
    • Hotel
      0
    • Pokoje
      0
    • Wyżywienie
      0
    • Atrakcje
      i sport
      0
    • Obsługa
      0
    HolidayCheck
    Ocena Magic Monika Holidays:
    0 / 6

    Rodzinny pobyt na Costa Blanca 2014-11-19
    Szczegóły oceny hotelu Magic Monika Holidays:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    Ogromny kompleks hotelowy o całkiem przyzwoitym standardzie i w bardzo przystępnej cenie. Duży basen...
    więcej

    5.3
    Może być! 2015-09-24
    Szczegóły oceny hotelu Magic Monika Holidays:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      6.0

    Zdecydowaliśmy się na hotel 3 gwiazdkowy nie oczekując w zamian za to luxusu na miarę 5 gwiazdek jak...
    więcej

    5.0
    Super 2016-07-07
    Szczegóły oceny hotelu Magic Monika Holidays:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0

    Magic Monika Holidays - możliwości zakwaterowania:

    apartament 2 bedrooms standard
    apartament 2 bedrooms superior
    apartament 3 bedrooms standard
    apartament double standard
    apartament singleuse standard
    apartament standard
    apartament single w.child standard

    Magic Monika Holidays - Możliwości wyżywienia:


    Magic Monika Holidays - miasta wylotu:


    Magic Monika Holidays - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Magic Monika Holidays? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00