cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
  • Hotel Poseidon Playa, Costa Blanca
1 / 26
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 26.09
już od 732 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.11 - 25.11
już od 348 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Poseidon Playa
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum

Hotel Poseidon Playa
star 3

Hiszpania: Costa Blanca
Ocena hotelu Poseidon Playa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 listopada 2019

Hotel Poseidon Playa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 850 m od starego miasta w Benidorm
  • ok. 60 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • parking: zewnętrzny (w odległości 10 minut od hotelu), zadaszony, w zależności od dostępności, za opłatą
  • terminal internetowy: za opłatą
  • Wi-Fi
  • pokój gier
  • kantor: w recepcji
  • sala konferencyjna

Liczba pokojów

300

Kategoria lokalna

3 gwiazdki

Dla dzieci

  • miniklub
  • basen dla dzieci

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 20 m2
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • klimatyzacja
  • suszarka do włosów
  • TV sat.
  • taras
  • minilodówka: w cenie
  • sejf: za opłatą

Wyżywienie

Pełne wyżywienie
  • posiłki w formie bufetu w głównej restauracji
  • Dwa posiłki
    • posiłki w formie bufetu w głównej restauracji
    Restauracje i bary
  • restauracja bufetowa

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Costa Blanca

    Opis oferty:

    Zadbany miejski hotel tuż przy fantastycznej plaży Poniente, blisko centrum urokliwej miejscowości Benidorm z piękną starówką. Standard świadczonych usług oraz świetna lokalizacja to niewątpliwie największe jego atuty. Centralnym punktem hotelu jest zadbany basen. Dla dzieci przygotowano pokój zabaw i miniklub, wszystkich ucieszą hotelowe animacje. W 2016 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 800 m od centrum BENIDORM, ok. 200 m od sklepów, barów i restauracji, blisko drogi lokalnej; ok. 50 km od portu lotniczego w Alicante; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Playa de Poniente, publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, dojście do plaży przez ulicę i promenadę bądź przejściem podziemnym, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet); Playa de Levante, publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 1 km od hotelu, dojście do plaży przez ulicę i promenadę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet); bary i restauracje przy plaży (płatne).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1967 r., odnowiony w 2011 r., 306 pokoi, budynek główny, 17 pięter, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, show cooking, bar przy basenie, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; centrum konferencyjne dla 55 osób, kantor, bezpłatny internet bezprzewodowy, taras z widokiem na morze; za opłatą: punkt internetowy; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), 2 duże łóżka, ok. 20 m², zadbany, klimatyzowany (1.06-30.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, internet bezprzewodowy; za opłatą: lodówka (ok. 16 EUR/tydz.), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień + depozyt 25 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka), widok na morze.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda, ok. 420 m² i ok. 200 m², brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 80 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; siłownia (otwarta w sezonie zimowym), pokój gier; pokój zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (1.06-30.09).

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (8.00-10.00), obiad (13.00-15.00), kolacja (19.30-22.00); przekąski między posiłkami w wyznaczonym barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/465854859, www.hotelesposeidon.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Hiszpania / Costa Blanca

    Opis oferty:

    Zadbany miejski hotel tuż przy fantastycznej plaży Poniente, blisko centrum urokliwej miejscowości Benidorm z piękną starówką. Standard świadczonych usług oraz świetna lokalizacja to niewątpliwie największe jego atuty. Centralnym punktem hotelu jest zadbany basen. Dla dzieci przygotowano pokój zabaw i miniklub, wszystkich ucieszą hotelowe animacje. W 2017 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    ok. 800 m od centrum BENIDORM, ok. 200 m od sklepów, barów i restauracji, blisko drogi lokalnej; ok. 50 km od lotniska w Alicante; przystanek autobusowy ok. 400 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Playa de Poniente, publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, dojście do plaży przez ulicę i promenadę bądź przejściem podziemnym, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet); Playa de Levante, publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 1 km od hotelu, dojście do plaży przez ulicę i promenadę, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 12 EUR/komplet); bary i restauracje przy plaży (płatne).

    HOTEL:

    trzygwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 1967 r., systematycznie odnawiany, 306 pokoi, budynek główny, 17 pięter, 4 windy, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, show cooking, bar przy basenie, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie; centrum konferencyjne dla 55 osób, kantor, bezpłatny internet bezprzewodowy, taras z widokiem na morze; za opłatą: punkt internetowy; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki dla osoby dorosłej lub 2 dostawek dla dzieci), 2 duże łóżka, ok. 20 m², zadbany, klimatyzowany (1.06-30.09), łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, internet bezprzewodowy; za opłatą: lodówka (ok. 16 EUR/tydz.), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień + depozyt 25 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka), widok na morze.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen, słodka woda, ok. 250 m², wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki, ręczniki (ok. 10 EUR depozyt, wymiana ok. 2 EUR); pokój gier, bilard; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (5-12 lat), piano bar, animacje dla dorosłych i dzieci.

    KONTAKT:

    0034/465854859, www.hotelesposeidon.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    3+ Hiszpania/Costa Blanca

    Informacje Ogólne

    Witamy Poseidon Playa w Benidorm. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salę konferencyjną, klimatyzację, recepcję i winda. Dzieci mają własny program animacji. Do dyspozycji jest basen. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. W pobliżu hotelu znajdują się centrum miasta, postój taksówek, supermarket, informacja turystyczna, przystanek autobusowy, kino, bary/restauracje, sklepy i placówka medyczna. Odległość od hotelu: lotnisko ALC (55 km) i dworzec kolejowy (45 km). Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje pralnię, sejfy, usługi prasowania i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie: bufet. W hotelu znajdują się 2 restauracje. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

    Sport i Rozrywka

    W ramach aktywności hotel oferuje bilard i program zajęć animacyjnych. Poseidon Playa posiada masaże wodne. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 800 m. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, American Express i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Wyżywienie

    HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo FB - śniadania, obiady, kolacje, napojde płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady i kolacje, pomiędzy posiłkami przekąski. Wybrane napoje bezalkohlowe i alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 10:30 - 24:00

    Bagaż

    Wrocław, Kraków, Berlin;  Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 240 zł/osobę - 20 kg - 336 zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Warszawa Modlin, Gdańsk, Kowno;  Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 zł/osobę - 20 kg - 480 zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Atur

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIAALC

    Hotel info

    pierwsza linia brzegowa, tuż przy nadmorskiej promenadzie i piaszczystej plaży Poniente to wyjątkowa lokalizacja Hotelu Poseidon Playa. Malowniczy widok na morze podziwiać można nie tylko z przestronnych tarasów słonecznych gdzie znajdują się hotelowe baseny, ale i z okien restauracji czy balkonów większości pokoi. Im wyższe piętro tym widok jest bardziej spektakularny. Hotel położony jest w sercu Benidormu w pobliżu licznych sklepów, barów, pubów i restauracji, a jedynie kilku minutowy spacer dzieli obiekt od klimatycznej starówki i punktu widokowego Balcon del Mediterraneo. To idealne miejsce na wieczorny spacer i wizytę w lokalnym tapas barze. Wieczór spędzić można również w stylowym barze hotelowym, gdzie organizowane są cykliczne animacje lub występy z muzyką na żywo. Kategoria lokalna 3***

    Lokalizacja

    Benidorm, w sercu kurortu, sklepy, bary, restauracje w pobliżu, ok 850m od starego miasta z kameralnymi uliczkami i typowymi tapas barami, ok 100m od hotelu przystanek komunikacji lokalnej. Lotnisko w Alicante ok. 50km

    Plaża

    Playa de Poniente przed hotelem (dojście przez deptak i nadbrzeżną ulicę ok 50m), piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

    Hotel

    306 pokoi, 17 pięter, przestronny hol powitalny z lobby, recepcja 24h, windy, restauracja główna z show cooking, taras z widokiem na morze, bar caftereia, bar przy basenie dostępny sezonowo, wymiana walut, sala konferencyjna, płatny punkt internetowy, płatne miejsca parkingowe. Na terenie obiektu występują schody i różnice poziomów.

    Pokój

    zadbany, klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, mini lodówka, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), płatny sejf, balkon w większości z widokiem na morze. 2-osobowy, w większości łóżka typu king size - możliwość zakwaterowania max. 4 osób (bez dostawek, wspólne spanie), co jednak zmniejsza komfort zakwaterowania. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego)

    Sport i rozrywka

    basen zewnętrzny (sezon letni), tarasy słoneczne. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: pokój gier, bilard. Cykliczne programy animacyjne lub wieczory z muzyką. Bogata oferta dziennych i nocnych rozrywek w pobliskim centrum kurortu. W pobliżu Aquaparki i parki rozrywki (sezon letni).

    Dzieci

    brodzik, kącik zabaw w sezonie letnim.

    Opcje wyżywienia

    - śniadania, obiadokolacje - all inclusive soft

    Uwagi

    hotel objęty telefoniczną obsługą rezydenta z językiem polskim. Spotkanie informacyjne w hotelu na życzenie.

    Nasza opinia

    wakacyjny obiekt, którego niezwykłym atutem jest doskonała lokalizacja tuż przy słynnej Plaży Poniente, bardzo lubianej przez hiszpańskich turystów. Pozwoli to z pewności w pełni zasmakować typowo iberyjskich wakacji

    190502Przewóz bagażu

    limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy dzieci do lat 2 tzw infantów) - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x20x25cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. - WizzAir (kod lotu W6) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 40x30x20cm (powinien mieścić się pod poprzedzającym fotelem), który pasażer zabiera na pokład samolotu. Opcjonalnie za dopłatą do wyboru - 1) duży bagaż podręczny o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, który pasażer zabiera na pokład samolotu lub 2) mały bagaż rejestrowany o max wadze do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm, przewożony w luku bagażowym lub 3) bagaż rejestrowany o max wadze do 20kg przewożony w luku bagażowym. Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu zg z systemem rezerwacyjnym. Ważne! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

    Cena nie zawiera

    - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ***

    Region

    Costa Blanca, Hiszpania

    Położenie

    w sercu Benidormu, ok. 400 m od plaży "Playa de Levante". Do centrum ok. 200 m.

    Wyposażenie

    466 pokoi na 9 piętrach, hol powitalny z recepcją, 2 restauracje, bar, pomieszczenia klubowe. Kącik internetowy i Wi-Fi na terenie całego obiektu gratis. Winda. 2 baseny i brodzik. Taras słoneczny z leżakami i parasolami. Ręczniki kąpielowe za opłatą.

    Wyżywienie

    śniadanie, 2 lub 3 posiłki w formie bufetu lub all inclusive.

    All Inclusive

    3 posiłki. W godz. 10:30-24:00 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, przekąski.

    Zakwaterowanie

    wanna/prysznic, WC, telefon, TV sat., Wi-Fi, suszarka do włosów, sejf (za opłatą), mała lodówka, klimatyzacja, balkon.A1A/A2A/A3A: dla max. 4-os. 3 i 4 osoba na dostawce.

    Sport

    tenis stołowy. Za opłatą: bilard.

    Wellness

    basen kryty z whirpoolem (nieczynny 01.06-30.09), za opłatą: masaże.

    Dzieci

    plac zabaw. Mini klub (5-12 lat).

    Łóżeczko dla dziecka

    do 2 lat gratis. Max. liczba osób nie może zostać przekroczona.

    Parkowanie

    ok. 7,- EUR/dzień. Garaż ok. 9,- EUR/dzień.

    Zwierzę domowe

    nie.

    Zniżki FIRSTBOOK

    10% zniżki na 60 dni przed wyjazdem (nie łączy się z innymi zniżkami).

    Zniżki

    1-2 dzieci (2-12 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Poseidon Playa
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa Blanca)
    Filmy hotelu Poseidon Playa:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Poseidon Playa:
    https://www.youtube.com/watch?v=Rbq5aVBlJco
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Poseidon Playa

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Hotel
      5
    • Pokoje
      4.7
    • Wyżywienie
      4.3
    • Atrakcje
      i sport
      4
    • Obsługa
      5.6
    HolidayCheck
    Ocena Poseidon Playa:
    5 / 6

    Hotel godny polecenia 2013-04-16
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel godny polecenia. Pokoje czyste pościel, wymieniana co 2- gi dzień. Jedzenie bardzo dobre i uro...
    więcej

    5.7
    Piękna plaża, dobry hotel 2014-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Bardzo dobry hotel 2015-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel z ładnym widokiem na plażę 2015-12-10
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      3.5
    • Atrakcje
      4.7
    • Obsługa
      5.0

    Hotel z dość ładnym widokiem na plaże szczególnie z wyższych pięter. Wszystkie pokoje są z balkonami...
    więcej

    4.5
    Może być 2016-01-29
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    pokój sprzątany codziennie, w hotelu czysto ; mały wybór jedzenia podczas obiad-kolacji, hotel wysok...
    więcej

    5.2
    Piękny hotel na wybrzeżu 2017-05-16
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wspaniale położony, tuż przy Poniente długiej i piaszczystej. Wszystkie pokoje z widokiem na m...
    więcej

    5.3
    Poseidon Playa - opinia przeciętnego Janusza. 2017-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Poseidon Playa:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0

    Poseidon Playa - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    standard quad standard
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    standard singleuse standard
    Pokoj rodzinny-typ superior lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    standard standard
    standard triple standard
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny-typ superior lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokoj rodzinny-typ superior lazienka WC klimatyzacja balkon widok na morze
    Pokój 2 osobowy z dostawką
    Pokój 2 osobowy z 2 dostawkami
    Pokój 2 osobowy
    Pokój 1 osoobowy

    Poseidon Playa - Możliwości wyżywienia:


    Poseidon Playa - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Poseidon Playa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00