cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
  • Hotel Club Dolphin, Sri Lanka
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.4 / 5
Najbliższy termin
27.08 - 30.08
już od 1047 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.04 - 20.04
już od 245 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Club Dolphin
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne

Hotel Club Dolphin
star 4

Sri Lanka
Ocena hotelu Club Dolphin:
4.4 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 sierpnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 kwietnia 2020

Hotel Club Dolphin w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji na Sri Lankę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Wyjątkowo rodzinny hotel, położony jest na dużym obszarze, ok. 10 km od Negombo. Ok. 56 km od centrum Colombo oraz ok. 20 km od lotniska (transfer ok. 30 min).
Plaża:

Obiekt usytuowany bezpośrednio przy przepięknej, szerokiej i piaszczystej plaży. Brak serwisu plażowego.
Do dyspozycji gości:

Recepcja 24 h, 2 baseny ze słodką wodą (jeden relaksacyjny dla dorosłych, drugi animacyjny z wydzieloną częścią dla dzieci), bezpłatne ręczniki plażowe, leżaki i parasole przy basenie.
Pokoje:

Hotel ma w swojej ofercie:
- Pokoje superior (102) położone w budynkach hotelowych, dla max 3 os. (dostawka w formie rozkładanego łóżka) lub 2+2 (dzieci śpiące na jednym łóżku lub na łóżku piętrowym). Wyposażone w łazienkę z prysznicem, suszarkę do włosów, centralnie sterowaną klimatyzację, wiatrak przysufitowy, TV Sat., DVD (na życzenie), bezpłatny sejf, telefon, minibar (woda uzupełniania codziennie, pozostała konsumpcja za opłatą), zestaw do przygotowywania kawy i herbaty, umeblowany balkon lub taras. Większość pokoi z widokiem na morze. Możliwość wstawienia bezpłatnie łóżeczka dla dziecka do 2 lat.
- wille w ogrodzie - (50)- znajdują się w pojedynczych bungalowach w ogrodzie (tylko tarasy). Mogą zakwaterować max. 2 os. dorosłe (brak możliwości dostawek). W willach oprócz wyposażenia jak w pokojach superior jest też deska do prasowania.
- Pokoje typu suite - (2) - posiadają widok na morze, składają się z 2 części: dziennej i sypialnej, posiadają także 2 łazienki i indywidualnie sterowaną klimatyzację.
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadanie, lunch i obiadokolacja w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia dostępne w barach (10:30-17:30), podwieczorek, kawa i herbata (16:30-17:30), kolacje tematyczne, nocna przekąska (23:00-24:00). Lokalne napoje bezalkoholowe, alkoholowe i koktajle na bazie alkoholi lokalnych dostępne w barach (10:00-24:00): Flippers, Aqua Bar, The Cove (10:00-18:00), Anchor Bar (w trakcie występów). 3 x na tydzień market ze świeżymi owocami morza: zakupione produkty szef kuchni przygotuje na kolację (bezpłatnie do 500 LKR, powyżej Klienci dopłacają różnicę). Płatne dodatkowo: restauracje i posiłki a'la carte, szampan, wino, świeżo wyciskane soki.
Program sportowy i animacyjny:

Bogaty program sportowy i animacyjny: muzyka na żywo, karaoke, dyskoteka (3 x w tygodniu 23:00-02:00, napoje płatne), bingo, show taneczne, pokazy iluzji. Ponadto: siłownia, siatkówka wodna i plażowa, kajaki, łucznictwo, aqua aerobic, tenis ziemny (oświetlenie za opłatą) i stołowy, squash, badminton, rzutki, boccia. Za opłatą: centrum SPA, wypożyczalnia rowerów, bilard. Mini klub dla dzieci 3-10 lat, mini disco.
Internet:

Internet Wi-Fi w lobby i pokojach dostępny bezpłatnie.
Kategoria lokalna:

Na Sri Lance nie istnieje oficjalna kategoryzacja hoteli.
Strona www:

www.serendibleisure.com/club-hotel-dolphin
Naszym zdaniem:

Hotel klubowy o wysokim standardzie zakwaterowania, doskonały zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par. Przepiękna plaża i bardzo bogata infrastruktura hotelu sprawiają, że nie można się tu nudzić. Hotel bardzo lubiany przez naszych Klientów. Ceniony szczególnie za wyśmienitą kuchnię.
Opinie klientów:

Klienci oceniają ten hotel na 4.7/6. Sprawdź opinie:


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji na Sri Lankę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Sri Lanka/Sri Lanka

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - na zachodnim wybrzeżu Sri Lanki - w miejscowości Waikkal - ok. 22 km od lotniska w Kolombo

Plaża

- szeroka, piaszczysta

Pokoje

Pokój Superior - klimatyzacja - wiatrak sufitowy - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - TV Sat, czajnik, sejf, mini bar (płatny) - Wi-Fi (bezpłatne) - balkon/taras - w budynku głównym - po remoncie Pokój Willa - wyposażenie jak w pokoju Superior (dodatkowo DVD, żelazko) - nieodnowione - wolnostojący bungalow

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - siłownia - badminton - siatkówka - tenis stołowy - boccia - mini golf - bilard - lotki - korty tenisowe - aerobik Płatne - oświetlenie kortów tenisowych - kajaki - joga - wypożyczalnia rowerów - SPA - centrum nurkowe (w pobiżu)

Dla dzieci

- basen - mini klub - plac zabaw  

Wyżywienie

All inclusive: sniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, popołudniowe przekąski, podwieczorek. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w godz 10:00 - 24:00.

Restauracje i bary

- restauracja główna (kuchnia azjatycka i międzynarodowa) - restauracja a la carte (kuchnia azjatycka i międzynarodowa) - płatna - lobby bar - 2 bary przy basenie  

Dodatkowe informacje

- Wi-Fi na terenie hotelu (bezpłatne) - sklepy - www.serendibleisure.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00 w dniu wylotu), transfer lotnisko - hotel - lotnisko, opiekę anglojęzycznego przedstawiciela kontrahenta,  wyżywienie zgodne z wykupioną ofertą,  podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.

Ważne informacje wizowe

Władze Sri Lanki podjęły decyzję o wprowadzeniu z dniem 1 stycznia 2012 r. Electronic Travel Authorization (ETA), który jest wymagany dla wszystkich osób przybywających na Sri Lankę (więcej informacji można uzyskać na stronie: http://www.eta.gov.lk).  Opłata za wydanie wizy w systemie ETA wynosi 35 USD.  Wiza może zostać także wydana po przylocie na lotnisku, co wiąże się z opłatą 40 USD.Wymagany okres ważności paszportu przy wjeździe wynosi minimum 6 miesięcy ponad termin planowanego zakończenia pobytu na Sri Lance. Konieczne jest posiadanie biletu powrotnego. Każdy cudzoziemiec powinien posiadać środki finansowe w wysokości minimum 30 USD na dzień pobytu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Orka

Szukasz wakacji na Sri Lankę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Sri Lanka, Waikal

Położenie

w miejscowości Waikal na zachodnim wybrzeżu Sri Lanki, bezpośrednio przy szerokiej piaszczystej plaży w odległości 22 km od lotniska.

Wyposażenie hotelu

Ten przyjazny dla rodzin hotel składa się budynku głównego i kilku wolnostojących willi, hotel usytuowany jest pośród gaju palmowego i bujnej tropikalnej roślinności, obiekt dysponuje restauracją główną "Sands" dania w formi bufery (kuchnia azjatycka i międzynarodowa), restauracja a la carte "Waves", trzy razy w tygodniu "Seefood Market" z owocami morza, dwa razy w tygodniu "Mango Tree Village" z lokalnymi specjałami, w barze "The Cove" czekają na Państwa koktajle, w ogrodzie znajduje się basen główny, w którym odbywają się animacje, dodatkowo jeden basen w spokojniejszym miejscu, sklepiki, małe Spa, centrum konferencyjne, wifi bez dodatkowych opłat.

Zakwaterowanie

154 pokoi

Pokoje superior

o powierzchni ok 36 mkw. w budynku głównym, odnowione, nowoczesne, łazienka z prysznicem, WC, suszarka do włosów, telefon, TV, bezpłatne wifi, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, sejf, klimatyzacja, klimatyzacja,balkon lub taras, za dodatkową opłatą widok na morze,

Pokoje superior poolside Terrace

na parterze przy głównym basenie,

Villa garden view

o powierzchni 44 mkw. w wolnostojących bungalowach, widok na ogród,

Villa seaview

z widokiem na morze,

Rozrywka

program animacyjny, dyskoteka, okolicznościowo muzyka na żywo,

Sport i fitness

siłownia, aerobik, tennis (oświetlenie płatne), squash, siatkówka, badminton, boccia, tenis stołowy, minigolf, bilard, dart, za dodatkową opłatą kajaki, joga, rowery, w pobliżu szkoła nurkowa.

Dla dzieci

plac zabaw, miniklub dla dzieci 5-10 lat.

Wyzywienie

śniadania w formie buferu, lunch, kolacja w formie bufetu w restauracji "Sands", wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10-24.

Cena obejmuje

- przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę przedstawiciela kontrahenta anglojęzycznego lub niemieckojęzycznego, - obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW, bagaż, 12,- pln / dzień / osoba (AXA).

Cena nie obejmuje

- kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych.

Informacje praktyczne

- Elektryczność 230V / 50 Hz, - Nie ma obowiązku szczepień ochronnych, ale zaleca się wcześniejsze zaszczepienie przeciwko tężcowi, błonnicy, polio, wirusowemu zapaleniu wątroby typu A i B. - Polski turysta musi posiadac wizę wjazdową, koszt wizy to ok 35 USD. wizę można wykupić na lotnisku w Colombo. - Strefa czasowa; + 4.5 w stosunku do czasu polskiego w okresie zimy, w lecie + 3.5. - języki; Sinhala i tamilski, w kurortach można porozumieć się w języku nagielskim, - paszport; musi być ważny min 6 miesięcy od daty powrotu, - plaże; plaże na Sri Lance są publiczne - brak serwisu plażowego,

* UWAGA!

Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

* CENA PRZELOTU

Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bez kosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Swiat Bozego Narodzenia, Nowego Roku, Swiat Wielkanocnych oraz "wysokiego sezonu" obowiazuje doplata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

* WARUNKI PRZEWOZU

Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

* ANULACJE, ZMIANY BILETU

Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

* PRZELOT

Cena przelotu przyjęta do kalkulacji wynosi 2900 zł. Przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

* REZYDENT

Impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

* WIZA

Przy wjeździe do Sri Lanki wymagana jest wiza, Koszt wizy turystycznej (jednokrotnej, ważnej 3 miesiące) wynosi 35 USD, wizę można wykupić na lotnisku w Colombo.

* PLACÓWKI DYPLOMATYCZNE

Ambasada Demokratyczno-Socjalistycznej Republiki Sri Lanki Al Wilanowska 313 A 02-665 Warszawa tel 853 88 96, 853 88 97 fax 843 53 48 Konsulat RP w Kolombo Konsul Honorowy Mr Desamanya Kandiah Balendra (Ken), adre C/o Deputy Chairman's Office Phoenix Ventures Ltd 2nd Floor, 409 Galle R. Colombo 03 Sri Lanka nr tel +94 112 565612 +94 112 565612 693307 fax +94 112 669639


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


BestReisen

Szukasz wakacji na Sri Lankę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Ładny, malowniczo usytuowany hotel, składający się z 2-piętrowych pawilonów otoczonych tropikalną roślinnością. Wyśmienita kuchnia, bogata oferta rekreacyjna, serdeczny personel.

Położenie

W niewielkiej, cichej miejscowości Waikkal (wybrzeże Negombo), przy piaszczystej plaży, 56 km od stolicy Colombo, ok. 20 km od lotniska.

Wyposażenie

Hol powitalny, 2 restauracje (główna i a'la carte), 4 bary (Aquabar z pięknym widokiem na morze, Flippers przy basenie rodzinnym, Cove Bar przy basenie relaksacyjnym, Anchor  Bar przy amfiteatrze podczas wieczornych przedstawień), kącik z przekąskami, sala z TV sat, Wi-Fi w kilku miejscach publicznych, zaplecze biznesowe z salą konferencyjną, sklepiki z rzemiosłem i pamiątkami, wypożyczalnia płyt DVD i książek, room service (od 6.00 do północy- płatny), pralnia, kantor wymiany walut. 

Pokoje

Eleganckie i nowoczesne, standardowo wyposażone; klimatyzacja, wiatrak, łazienka z prysznicem lub wanną i suszarką, sejf, telewizja kablowa LCD z DVD, minibar, telefon, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras. Codziennie 2 małe butelki wody mineralnej w pokoju.

Wyżywienie

BB: śniadania w formie bufetów HB: śniadania i obiadokolacje - bufety All inclusive: śniadania (08.00-10.00), obiady (13.00-15.00), kolacje (19.30 - 22.00) w formie bufetów w Sands Restaurant, przekąski w dzień, nocny posiłek (23.00-24.00), kawa, herbata, woda, napoje, soki, koktajle, lokalne alkohole. Pakiet all inclusive obejmuje także większość sportów. Podczas świat Poya Days alkohole nie są serwowane.

Sport i rozrywka

2 baseny z tarasem słonecznym, squash, tenis ziemny, tenis stołowy, krykiet, bilard, badminton, siatkówka, boccia, aerobik, szachy ogrodowe, minigolf, rowery, kajaki, gabinet odnowy biologicznej (masaże, kosmetyka), fitness club, wieczorem muzyka na żywo, przedstawienia, animacje, 2 lub 3 razy w tygodniu dyskoteka (do godz. 02.00, wstęp bezpłatny, napoje płatne), amfiteatr z barem.

Dla dzieci

Brodzik, pokój zabaw, animacje, minidyskoteki.

Uwagi

Podane ceny obliczone są dla uśrednionych taryf biletów lotniczych, obowiązujących w okresie ważności cennika. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. Wylot możliwy jest w dowolnej dacie oraz z dowolnego portu lotniczego, również zagranicznego. Przy wyjazdach na Sri Lankę wymagana jest wiza. Wizę wukupić można bezpośrednio na lotnsku na Sri Lance lub poprzez złożenie wniosku wizowego poprzez system ETA (Electronic Travel Authorisation). W tym celu należy zalogować się na stronie www.eta.gov.lk (zakładka Apply). Klienci muszą wypełnić wszystkie wymagane pola. Pasażer posiadający kopię zatwierdzenia ETA uprawniony jest do wjazdu na teren Sri Lanki w ciągu 90 dni od daty jego wystawienia. Pasażer na podstawie zatwierdzenia ETA otrzymuje - na lotnisku na Sri Lance, wizę dwukrotnego wjazdu, ważną 30 dni od daty przekroczenia granicy. Opłaty wizowe - przy rejestracji i wykupie przez system ETA - 30 USD za osobę (wymagana rejestracja w systemie ETA, płatności dokonuje się kartą kredytową poprzez system ETA) - przy rejestracji i wykupie na lotnisku na Sri Lance - 35 USD za osobę (rejestracja w systemie ETA nie jest wymagana, płatności dokonuje się gotówką na lotnisku na Sri Lance) Wszyscy podróżujący na Sri Lankę zobowiązani są do przełożenia w porcie lotniczym na Sri Lance - ważnego paszportu (minimum 6 miesięcy od daty powrotu) - kopii zatwierdzenia ETA (tylko w przypadku rejestracji i płatności poprzez system ETA) - biletu powrotnego - odpowiednich środków finansowych (gotówka, karty kredytowe, czeki podróżne)

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, opiekę anglojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wiz, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji na Sri Lankę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Sri Lanka, Sri Lanka

Położenie

do portowego miasteczka Negombo z licznymi możliwościami zakupów i rozrywki 25 min jazdy samochodem. Transfer z lotniska w Colombo ok. 45 min.

Plaża

bezpośrednio przy pięknej piaszczystej plaży Waikkal.

Wyposażenie

lubiany przez rodziny, rozległy ośrodek klubowy dysponuje łącznie 154 pokojami w budynku głównym i bungalowach położonych w zadbanym, porośniętym palmami tropikalnym ogrodzie. Do dyspozycji gości hol powitalny z recepcją, restauracja serwująca posiłki w formie bufetu, 3 restauracje a la carte (za opłatą), 5 barów położonych w różnych częściach ośrodka i kilka sklepów. W centralnej części obiektu kompleks 2 basenów (jeden relaksacyjny) i brodzik. Przy basenie leżaki i ręczniki kąpielowe bez opłaty.

All Inclusive

trzy posiłki w formie bufetu. Przed południem przekąski, po południu kawa, herbata, wypieki. Przekąska o północy. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godz. 10.00.-24.00. (program all inclusive nie obejmuje wina, soków świeżo wyciskanych oraz napojów w dyskotece).

Internet

WIFI w lobby bez opłaty.

Zakwaterowanie

Pokoje superior (A1-3A): w budynku głównym, przestronne; klimatyzacja, telefon, TV sat, zestaw do przygotowywania kawy/ herbaty, mała lodówka (na zapytanie), balkon lub taras. Prysznic lub wanna, WC, suszarka do włosów. Pokoje superior z widokiem na morze (A1-3C). Pokoje superior od strony basenu z widokiem na morze (A1-3E): z tarasem. Wille od strony ogrodu (A1-3B): położone przy basenie relaksacyjnym. Wille z widokiem na morze (A1-3D).

Sport

aerobik, badminton, siatkówka plażowa, rowery, strzelanie z łuku, boccia, rzutki, siłownia, kajaki, minigolf, squash, tenis stołowy, tenis (oświetlenie za opłatą). Za opłatą jazda konno

Rozrywka

karaoke, dyskoteka i muzyka na żywo.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

Pokój typu superior w budynku głównym (A1-3A) lub z widokiem na morze (A1-3C), każdy wyposażony w ekspres do kawy / herbaty, mini-bar sufitu wentylatora klimatyzacji sejf, odtwarzacz DVD (na życzenie) obiektów,, telewizję satelitarną , Łazienka z prysznicem ze strumieniem deszczowym, toaletą i suszarką do włosów. Balkon lub taras. Do strony basenu (A1-3E), z łazienką z prysznicem i tarasem. Wolnostojące wille z widokiem na ogród (A1-3B) lub z widokiem na morze (A1-3D), łazienka z prysznicem i odtwarzaczem DVD oraz taras.Posiłki i napoje

all inclusive.All Inclusive: Wszystkie posiłki w formie bufetu. Popołudniowa herbata lub kawa i ciasto oraz przekąska o północy. 3 razy w tygodniu bufet tematyczny wieczorem. Wybrany lokalny alkoholik (z wyłączeniem wina) oraz napoje bezalkoholowe i koktajle w szkle od około 10:00 do 24:00.Rozrywka: dyskoteka, karaoke, program rozrywkowy z muzyką i programami DJ.Sport / Inne: W cenie: aerobik, badminton (Naświetlacze za opłatą), boisko do siatkówki plażowej, bocce, łucznictwo, rzutki, siłownia, kajaki, mini golf, squash, tenis (Naświetlacze za opłatą), bilard, snooker i tenis stołowy. Za dodatkową opłatą: wypożyczalnia rowerów, jazda konna.Wellness: Za dodatkową opłatą: Spa.W zestawie: Atrakcyjne usługi dodatkowe. Proszę zapoznać się z ceną.Rodziny: Klub dla dzieci. Basen dla dzieci. Kinderanimation- / działania.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Club Dolphin
Zdjęcia lokalizacji (Sri Lanka)
wakacje na pięknych plażach Sri Lanki - Beruwala, Bentota, Negombo, Unawatuna
Wakacje na Sri Lance, słonie w Pinnawali
Kolorowe rybackie łodzie rybackie na plażach Sri Lanki
Atrakcja turystyczna Sri Lanki czyli rybacy na palach
Wakacje na Sri Lance, plantacje cejlońskiej herbaty
Wycieczka na Sigiriya czyli Lwią Skałę na Sri Lance
Tradycyjne lankijskie maski produkowane w Galle na Sri Lance
Gwarna promenada i fort w Galle - wakacje na Sri Lance
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Club Dolphin

4.4
zdecydowanie polecam

Club Dolphin to fajny i nowoczesny, a przede wszystkim bardzo czyściutki hotel na Sri Lance :) Wszystko było na wysokim poziomie, wyżywienie smaczne i duży wybór, a pokoje schludne i przestronne. Gorąco polecamy!

POLECAM:
na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    5.4
  • Pokoje
    5.4
  • Wyżywienie
    5.6
  • Atrakcje
    i sport
    5
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Club Dolphin:
5.4 / 6

Bardzo dobry 2018-04-09
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy z mężem w tym hotelu w pierwszej połowie marca 2018 r. bardzo spokojny hotel przy samej plaż...
więcej

5.6
Hotel warty polecenia! 2008-10-26
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Fatalny 2010-09-10
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    1.8
  • Pokoje
    3.8
  • Wyżywienie
    2.0
  • Atrakcje
    2.3
  • Obsługa
    2.3

Poczytajcie.Wróciliśmy z tego hotelu 25 08 2010r.Zdecydowanie lepiej wybrać inny hotel.Ten w remonci...
więcej

2.4
Cudowne dni 2013-02-09
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.8

hotel jak najbardziej godny polecenia. cena rozsądna. miła atmosfera. nie ma czasu na nudę. jedyny m...
więcej

6.0
Zdecydowanie polecamy 2013-02-11
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

6.0
Wszystko super, ale jakoś nie do końca 2014-01-27
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.8

Hotel świeżo po remoncie. Wszystko nowe i odnowione. Po przyjeździe na miejsce ok godziny 20.00. Nas...
więcej

4.8
Wspaniałe miejsce, pyszna kuchnia - cudowny relaks 2015-04-06
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.8
Bardzo czysty i profesjonalny hotel 2015-06-28
Szczegóły oceny hotelu Club Dolphin:
  • Lokalizacja
    5.7
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel warty polecenia, bardzo profesjonalny personel począwszy od pracownika fizycznego po administr...
więcej

5.9

Club Dolphin - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Willa wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Willa wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze od strony basenu
Pokoj dwuosobowy budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Willa wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Willa wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze od strony basenu
superior dbl
superior family dbl
superior [poolside terrace] dbl
superior [sea view] dbl
villa garden view dbl
villa sea view dbl
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Willa wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras od strony ogrodu
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Willa wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja ster.indywid. taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob budynek glowny typ superior/wysoki standard wentylator sufitowy prysznic WC klimatyzacja taras widok na morze od strony basenu
Bungalow z widokiem na morze
Bungalow
pokoj 2-os. z dost.
pokoj 2-osobowy
Pokoj 2-osobowy SUPERIOR
Pok. 2-os. Superior Sea View
Pok. Superior Pool Terrace
DD_
Superior Sky Room
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokoj SUPERIOR 3 osoby
Superior Family
Pokój rodzinny
Superior
Superior Seaview
Superior Pool Terrace
Villa Garden View
Villa Sea View
pokoj 1-osobowy
Side Sea View
TSS
Garden Willa

Club Dolphin - Możliwości wyżywienia:


Club Dolphin - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Club Dolphin? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00