Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Grenada, Słoneczny Brzeg
1 / 23
Udogodnienia hotelu Grenada
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Grenada
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Grenada:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Grenada:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Ocena hotelu:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 12 czerwca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 czerwca 2018

Hotel Grenada w ofercie Biura podróży:

Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Strefa

Active, Relax

Family Club

polski animator w hotelu w terminie 15.06-15.09

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

na obrzeżach miejscowości Słoneczny Brzeg - w pobliżu liczne bary, dyskoteki, restauracje, sklepy, bogata infrastruktura rozrywkowa Nessebar - ok. 3 km, zabytkowe Stare Miasto wpisane na listę UNESCO, dojazd kolejką turystyczną (przystanek ok 200 m od hotelu), Aqua Park Action - dojazd busem firmowym Aquaparku Lotnisko w Burgas - ok. 25 km

Atuty

- plaża ok. 150 m od hotelu, szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody - przestronne apartamenty rodzinne 4, 5, 6 osobowe - animacje dzienne i wieczorne - smaczna kuchnia i dobre All Inclusive - blisko Nessebaru wpisanego na listę światowego dziedzictwa UNESCO - położony w spokojnej okolicy Słonecznego Brzegu - krótki lot ok. 2 h

Plaża

ok. 150 m od hotelu, oddzielona pasem piaszczystych wydm, szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, odznaczona certyfikatem Błękitna Flaga przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, leżaki i parasole płatne ok. 15 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki i parasol. W pobliżu słynnej plaży Cacao Beach z eleganckimi barami i licznymi koncertami w sezonie letnim

Hotel

czterogwiazdkowy, komfortowy resort, położony w spokojnej okolicy Słonecznego Brzegu, odnowiony i wyremontowany w 2014 roku, idealny dla rodzin z dziećmi jak i amatorów aktywnego wypoczynku, posiada 200 funkcjonalnie i stylowo urządzonych pokoi rozmieszczonych w sześciopiętrowym budynku głównym

Udogodnienia

całodobowa recepcja, 4 windy, lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut, sklep z pamiątkami, sejf w recepcji (ok. 3 EUR/dzień), pralnia, możliwość bezpłatnego wypożyczenia żelazka, wypożyczalnia samochodów, parking

Internet

WiFi bezpłatnie w lobby dla Klientów Net Holiday, w pokojach płatne (ok. 5 EUR/dzień)

Pokoje

standardowe - 2 os., możliwość 2 dostawek dla dzieci , nowoczesne i stylowe, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, centralnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem (zawartość dodatkowo płatna), balkon rodzinne - apartamenty składające się z sypialni i pokoju dziennego, 4 os. dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka na dostawce, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym rodzinne - apartamenty składające się z dwóch sypialni oddzielonych drzwiami dla max 4 os dorosłych, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym rodzinne - apartamenty składające się z dwóch sypialni i pokoju dziennego dla max. 6 os dorosłych, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym,

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni bułgarskiej i międzynarodowej lobby bar / main bar bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

basen, taras słoneczny, leżaki i parasole bezpłatne, animacje dzienne i wieczorne, w pobliżu wiele restauracji, kawiarni, pubów

Płatne

masaże, sporty wodne na plaży, skutery, rowery wodne, windsurfing, narty wodne

Dla dzieci

brodzik, mini klub dla dzieci 4 -12 lat, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Program All Inclusive

08.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, woda, kawa, herbata, czekolada, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców 18.00-20.00 kolacja w formie bogatego bufetu serwowana w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce 15.00-16.00 przekąski typu kanapki i ciastka, kawa, herbata serwowane na tarasie 10.00-17.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe, np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w pool bar 10.00-22.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata oraz lokalne napoje alkoholowe, np. piwo, wino białe i czerwone, wódka, rakija, whisky, gin oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych dostępne w lobby bar do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) oraz lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino białe i czerwone - leżaki i parasole przy basenie - mini klub dla dzieci 4 -12 lat - polski animator / guest relation w terminie ok. 15.06 - 15.09 Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymają w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.grenadasunnybeach.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** + Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Karty kredytowe

Visa, MasterCard, Maestro

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta ,przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3,4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Sozopol

Sozopol to miasto, którego historia sięga VII wieku p.n.e. - mnóstwo w nim wąskich uliczek, ogrodów figowych oraz charakterystycznych, drewnianych domów z wysuniętymi górnymi kondygnacjami. Zostało założone jako trackie osiedle, należało w przeszłości do Rzymian i Turków - dzisiejszy swój wygląd zawdzięcza głównie bułgarskiemu odrodzeniu narodowemu z XIX wieku. Spacerując kilkusetletnimi uliczkami można poczuć wspaniałą atmosferę tego wielokulturowego miasteczka. Podróż do Sozopola i z powrotem odbędzie się katamaranem. Cena ok. 41 EUR/os.

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia narodowego tworzą niezapomnianą atmosferę. Wycieczka obejmuje zwiedzanie starego miasta z polskim przewodnikiem, degustację bułgarskiego wina w jednej z urokliwych nessebarskich winiarni, jak również około dwugodzinny rejs statkiem wokół malowniczego półwyspu. Cena ok. 25 EUR/os.

Wieczór bułgarski - Orizare

Kompleks “Gerana" znajduje się 15 km od Słonecznego Brzegu. Na miejscu można zobaczyć cerkiew, stary wiejski dom, tradycyjne rzemiosło bułgarskie. Goście mogą brać udział w produkowaniu naczyń glinianych oraz pokazie tańca ludowego. W restauracji spróbujemy tradycyjnej bułgarskiej kuchni (szopska sałatka, tradycyjna zupa fasolowa, mięso z rusztu z dodatkami, deser, wino białe i czerwone z beczki w nieograniczonych ilościach). Kolacji będzie towarzyszyć najlepszy program artystyczny bardzo słynnego zespołu "Czynarzy" - bułgarskie tańce narodowe i show bałkański. Największą atrakcją wieczoru jest Nestinarstwo czyli obyczaj tańca na rozżarzonych węglach. Cena ok. 26 EUR/os

Warna, delfinarium, Aładża

Całodzienna wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdujące się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez około pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. Kilka kilometrów za Warną znajduje się kolejny punkt programu - monastyr Aładża - najbardziej znany, średniowieczny klasztor skalny na bułgarskim wybrzeżu Morza Czarnego. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Miasto jest wypełnione muzeami, ogrodami i starymi zabytkowymi domami, które warto zobaczyć. Cena ok. 47 EUR/os.

Istambuł

Wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. Miasto słynie również z Hipodromu, na którym znajduje się między innymi Kolumna Wężowa odlana w 479 r. p.n.e., czy Pałacu Topkapi, który był rezydencją sułtanów przez prawie 400 lat. UWAGA! Obywatele polscy, podróżujący do Turcji podlegają obowiązkowi wizowemu. Do złożenia wniosku o wizę podróżnym zaleca się posiadanie paszportu ważnego co najmniej 6 miesięcy od daty wjazdu. Wiza turystyczna upoważnia do wielokrotnego wjazdu i pobytu na terenie Turcji przez łącznie 90 dni w okresie 180 dni jej ważności (licząc od daty pierwszego wjazdu) bez prawa wykonywania pracy. Więcej informacji - msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/turcja

Nurkowanie

Szansa dla turystów, którzy chcą doświadczyć "pływania" pod wodą. Centrum nurkowania oferuje niezbędne wyposażenie jak i kursy dla osób początkujących przez średniozaawansowanych do zaawansowanych nurków. Cena ok. 47 EUR/os

Jeep Safari

Możliwość spojrzenia na Bułgarię z innej strony, obejrzenia górzystych krajobrazów, szybkiej, niekiedy podnoszącej adrenalinę jazdy po rzadko uczęszczanych szlakach. Niezapomniane, nieoczekiwane przeżycia. Jazda przeplatana krótkimi postojami, podczas których można zasmakować kuchni i win, zobaczyć część kultury Bułgarii. Jeep Safari to przede wszystkim świetna zabawa. Podczas jazdy trzymajcie się mocno! Cena ok. 38 EUR/os.

Tattoo Sun and Fun Cruise

Rejs statkiem dla całej rodziny w międzynarodowym towarzystwie. Cztery godziny pełne atrakcji - animacje o tematyce pirackiej, gry i konkursy. Do Państwa dyspozycji będzie bufet i napoje oraz zjeżdżalnia do morza. To czas na opalanie, pływanie w morzu, odpoczynek i wspaniałą zabawę. Cena ok. 33 EUR/os.

Rejs Lazy Day

Rejs statkiem pełen wrażeń - żeglowanie (przy sprzyjających wiatrach), pływanie w morzu podczas postojów, podziwianie malowniczej panoramy zatoki Nessebarskiej. Podczas rejsu serwowane są przekąski i napoje. Cena ok. 33 EUR/os.

Action Aquapark

Jeden z najbardziej znanych i największych Aquaparków w tej części Europy. Wszystkie atrakcje zaprojektowano z myślą o odwiedzających park wodny rodzinach - zarówno dzieci jak i dorośli znajdą tu coś dla siebie. Cena ok. 20 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych, z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Wezyr

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

brak

Data otwarcia:

2000 r.

Położenie:

Słoneczny Brzeg Południowy, 20 km od lotniska w Burgas.

Plaża:

100 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez drogę i wydmy

W hotelu:

restauracja, 2 bary, basen odkryty.

Pokoje:

90 pokoi standardowych, 45 pokoi rodzinnych (jedno pomieszczenie) 50 apartamentż;w (z jedną lub dwoma sypialniami);

klimatyzacja centralna, telefon, TV, mini lodż;wka (płatna), suszarka, wanna lub prysznic, balkon.

Rozrywki i usługi:

Płatne: fryzjer, sauna, masaż, bilard, rzutki, siłownia.

Dla dzieci: brodzik, plac zabaw.

Wyżywienie:

All Inclusive (10:00-23:00)

Posiłki: śniadania, obiady, przekąski, podwieczorek, kolacje.

Napoje zawarte: wybrane napoje alkoholowe i bezalkoholowe lokalne.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

****

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel Grenada znajduje się w południowej części Słonecznego Brzegu, 1 km od starożytnego miasta Nessebar, 25 km od portu lotniczego.

Plaża

200 m od piaszczystej, szerokiej plaży z łagodnym zejściem do morza; Serwis plażowy płatny.

Zakwaterowanie

175 pokoi; Typy pokoi: standardowe (ok. 35 m2), apartamenty (jedno 48 m2 i dwu sypialniane 58 m2), pokoje rodzinne (2 pomieszczenia 40 m2) ; Wyposażenie: klimatyzacja, telefon, TV, suszarka do włosów, mała lodówka, balkon.

Restauracje i bary

Restauracja główna; Bar przy basenie, bar w lobby.

Wyżywienie

Opcja All inclusive obejmuje: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji, przekąski dostępne w wyznaczonych godzinach w hotelowych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach w godzinach 10.00-22.00;

Sport i rozrywka

Basen zewnętrzny; Odpłatnie: masaże.

Dla dzieci

Animacje, brodzik, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczka dla niemowląt (na zamówienie).

Pozostałe udogodnienia

Sklep, pralnia, wymiana walut, opieka lekarska na zamówienie, sejf (płatny) wypożyczalnia samochodów, parking ok. 5 euro/dzień, dostęp do internetu (płatny).

Naszym zdaniem

Przyjemny hotel cieszący się dobrymi opiniami, oferuje różne typy pokoi rodzinnych i apartamentów, dzięki czemu nawet duże rodziny mogą cieszyć się przestronnym zakwaterowaniem.

Strona internetowa

http://www.hotel-grenada.com/en


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Bogata infrastruktura Blisko plaży Nowoczesny obiekt

Jednym zdaniem

Hotel oferuje profesjonalną obsługę i przyjemnie urządzone pokoje, a do tego ładna, piaszczysta plaża w niewielkiej odległości sprawia, że turyści tłumnie odwiedzają to miejsce.

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

Budynek

Kompleks hotelowy posiadający łącznie 145 klimatyzowanych pokoi. Obiekt położony w południowej części Słonecznego Brzegu, 100 m od plaży, 35 km od lotniska w Burgas, 200 m od przystanku autobusowego, 1 km od Nessebaru. Oficjalna kategoria lokalna: ****.

Pokoje

2-osobowe z możliwością jednej dostawki lub dwóch dostawek (pokoje rodzinne: osobna sypialnia + pokój z łóżkiem piętrowym lub rozkładaną sofa), wyposażone w klimatyzację, TV sat, telefon, lodówka, łazienka z prysznicem lub wanną i WC, suszarka do włosów, balkon.

Do dyspozycji gości

Basen zewnętrzny, brodzik dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji, animacje, recepcja 24 h, restauracja, bar, bar przy basenie, winda, wymiana walut, minimarket, przechowalnia bagażu, sejf w recepcji (ok. 6 BGN/dzień), Wi-Fi (odpłatnie ok. 5/dzień).

Plaża

Szeroka, piaszczysta plaża oddalona o 100 m od hotelu (leżaki i parasole dodatkowo płatne). Sporty wodne na plaży dodatkowo płatne.

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (08:00-10:00), obiady (12:00-14:00) i kolacje (18:00-20:00) w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe: piwo, wino, kawa, herbata, woda, soki (10:00-22:00), przekąski serwowane w godz: 15:00-16:00.

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym Zdaniem

Dobry hotel o wysokim standardzie usług, położony blisko piaszczystej plaży w malowniczej krainie o nazwie Słoneczny Brzeg

Położenie

W południowej części ośrodka Słoneczny Brzeg, ok.100 metrów od plaży i ok. 25 kilometrów od lotniska w Burgas.

Wyposażenie

Recepcja z sejfem, kantor, informacja turystyczna, wielojęzyczny personel, windy, ogólna łazienka z wc, solarium, centrum fitnesu, wypożyczalnia samochodów i parking.

Pokoje

Standardowe dwuosobowe z klimatyzacją, balkonem, tv-sat, telefonem, dostępem do internetu(dodatkowo płatnym 5 euro/dzień),lodówką, wanną lub prysznicem oraz suszarką do włosów.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania (08:00-10:00), obiady (12:00-14:00) i kolacje (18:00-20:00) w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Przekąski serwowane w trakcie dnia.

Sport i Rozrywka

Basen oraz brodzik dla dzieci, plac zabaw, bilard, program animacyjny.

Dla Dzieci

Brodzik, plac zabaw, animacje.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Atrakcyjnie położony blisko pięknej plaży i w okolicy centrum Słonecznego Brzegu - słynnego kurortu Bułgarii. Odnowiony w 2015 r., oferuje spokojny wypoczynek w miłej, wakacyjnej atmosferze. Na miejscu jest restauracja i 2 bary. Wolny czas można tutaj spędzić przy basenie lub w hotelowej siłowni. Do dyspozycji Gości są wygodne pokoje standardowe lub przestronne apartamenty, które pomieszczą nawet 5-os. rodzinę. W okolicy mnóstwo turystycznych atrakcji, m.in. starożytny Nessebar i Action Aquapark, w którym można poszaleć na zjeżdżalniach.

POŁOŻENIE:

ok. 2 km od centrum Słonecznego Brzegu, przy drodze lokalnej, ok. 10 m od sklepów i barów, ok. 1 km od Nessebaru, ok. 5 km od Action Aquapark; ok. 32 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, szeroka i długa, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 250 m od hotelu, parasole i leżaki płatne (8 BGN/leżak/dzień, 8 BGN/parasol/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, wybudowany w 2006 r., odnowiony w 2015 r., 200 pokoi, 2 budynki, 5 pięter, 4 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie; sklepy; za opłatą: internet bezprzewodowy w lobby (5 EUR/dzień lub 30 EUR/tydz.), sejf w recepcji (3 EUR/dzień lub 20 EUR/tydz), room-service; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25-30 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/dzień lub 30 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesła);

apartament:

2-os. (możliwość 2 dostawek lub 3 dostawek dla dzieci), ok. 45-50 m², sypialnia i pokój dzienny oddzielone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo aneks kuchenny; apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 360 m², gł. ok, 1,4 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: siłownia, masaże; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-20.00) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski (15.00-16.00) w wyznaczonym barze; napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-22.00) w wyznaczonym barze; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/888377688, www.fingrouphotels.com

GRATIS:

• świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 12 lat


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 2007 roku, wyremontowany w 2014 roku, składa się z sześciopiętrowego budynku głównego; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna, 2 bary

Położenie

 ok. 1 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 30 km od lotniska w Burgas

Plaża

publiczna, piaszczysta plaża znajduje się ok.150 m od hotelu (przejście przez ulicę); leżaki i parasole przy basenie -bezpłatne, na plaży-za dodatkową opłatą

Zakwaterowanie

142 pokoje: pokoje standardowe (ok. 30-40 m²), apartamenty – składają się z pokoju dziennego i oddzielnej sypialni (ok. 45-65 m²); wyposażenie: klimatyzacja indywidualna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV SAT, mini –lodówka, balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (08.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-20.00) w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w wyznaczonym barze, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-22.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

Sport i rozrywka

 animacje, w pobliżu liczne sklepy, restauracje, bary, dyskoteki

Dodatkowo płatne

masaże, lekarz ( na wezwanie), sejf w recepcji, Internet bezprzewodowy (ok. 10 BGN/dzień), wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

 animacje (4-12 lat), brodzik, plac zabaw, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie

www

 www.fingrouphotels.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Mapa Hotelu Grenada
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Grenada:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Grenada!
https://youtu.be/Fik2Va8JJp4

Opinie o Hotelu Grenada

Grenada - możliwości zakwaterowania:

apartament 3 os, 2 pomieszczen
apartament 4 os, 2 pomieszczen
apartament 2 os, 2 pomieszczen
rodzinny 3 - pomieszczeniowy
rodzinny 3 - pomieszczeniowy
rodzinny-3 pomieszczen.
pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
pokoj 2 osobowy + 2 dostawki
pokoj 2 osobowy
rodzinny 2 - pomieszczeniowy
rodzinny 2 - pomieszczeniowy
rodzinny 2 - pomieszczeniowy

Grenada - Możliwości wyżywienia:


Grenada - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Grenada? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00