Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
  • Hotel Perla (Złote Piaski), Albena
1 / 67
Udogodnienia hotelu Perla (Złote Piaski)
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Perla (Złote Piaski)
star 3

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Perla (Złote Piaski):
4.0 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Perla (Złote Piaski):
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 3 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 21 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 września 2018

Hotel Perla (Złote Piaski) w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

3*

REGION

Varna Trzygwiazdkowy, otoczony zielenią hotel Perla to skromny ale wygodny obiekt, dogodnie położony względem centrum życia Złotych Piasków - dzięki odpowiedniemu dystansowi do centrum miasta Goście mogą cieszyć się zaletami spokojnej okolicy, mając niedaleko do rozrywek jakie oferuje turystom nadmorski kurort. Na szczególną uwagę zasługuje doskonała kuchnia i przyjemna rodzinna obsługa.

kategoria hotelu

3*

kategoria lokalna hotelu

3*

Data otwarcia

1968 r. Odnowiony w 2005 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, 2 bary, windy, pralnia (płatna), sejf w recepcji (płatny ok. 35lv/tydzień), basen odkryty (materace i leżaki nad basenem - płatne dla gości BB, HB), room service, zestaw do prasowania. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

rabaty i zniżki

1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w pokojach płatne, Kącik internetowy płatny wi-fi w pokojach płatne ok. 20lv/tydzień

plaża

450 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Parasole, leżaki - płatne. Dojście do plaży ulicą.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację centralną, mini lodówkę (płatna), telefon, TV, łazienkę (wanna lub wanna, WC), balkon. Typy pokoi: w siedmiopiętrowym budynku: pokoje standardowe , pokoje superior (częściowo odnowione) , pokoje rodzinne (z możliwością dwóch dostawek)

Wyżywienie

restauracja główna, 2 bary

śniadanie

Formuła zawiera: śniadanie (07:30-10:00), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie i obiadokolacja

Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (18:00-20:00) , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive Light (11:00-22:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:00-20:00) serwowane w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe i niskoprocentowe alkoholowe (piwo, wino) Formuła nie zawiera: napojów importowanych, wysokoprocentowych napojów alkoholowych, napojów serwowanych w butelkach, świeżo wyciskanych soków, espresso, napojów energetycznych

z myślą o dzieciach

brodzik, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne, na zamówienie przed przyjazdem), krzesełko dla dziecka w restauracji, opiekunka (płatna), plac zabaw

płatne

tenis stołowy, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności, bilard, automaty do gier

Aktualizacja opisu

18.06.2018 11:53

usługi dostępne w hotelu

Niepełnosprawni All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Marco

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Złote Piaski

złote Piaski

to jeden z najsłynniejszych i największych czarnomorskich kurortów Bułgarii, usytuowany 17 km na północ od Warny, otoczony zielonymi wzgórzami, utworzony jako naturalne przedłużenie znajdującego się w bezpośrednim sąsiedztwie Parku Przyrodniczego Złote Piaski. Uznanie wśród turystów zyskał przede wszystkim ze względu na bardzo długą (ponad 4 km) i szeroką, piaszczystą plażę, ciepłe morze, rozbudowaną bazę noclegową, gastronomiczną oraz rozrywkową. Złote Piaski to idealne miejsce dla turystów szukających rodzinnego relaksu, dla osób preferujących aktywny tryb spędzania czasu, korzystających z różnorodnej bazy sportowo-rekreacyjnej oraz dla tych, którzy wakacyjny urlop pragną spędzić, bawiąc się w licznych klubach i dyskotekach.

Położenie

w centralnej części Złotych Piasków, około 500 m od szerokiej, piaszczystej plaży (leżaki i sprzęt wodny dodatkowo płatne), około 300 m od centrum kurortu, gdzie znajdują się liczne restauracje, kluby, sklepy i tawerny.

Hotel

przyjemny i estetycznie urządzony. Hol z recepcją, lobby bar, klimatyzowana restauracja z tarasem, barbecue, bar przy basenie, windy, kantor wymiany walut, bezpłatny dostęp do Wi-Fi w holu, parking. Na terenie hotelu można odpłatnie skorzystać z sejfu.

Pokoje

2-osobowe, z możliwością 1 dostawki, funkcjonalnie i komfortowo umeblowane, łazienka (prysznic, umywalka, WC), klimatyzacja sterowana centralnie z możliwością indywidualnej regulacji, TV, telefon, mini-bar (płatny wg konsumpcji), balkon (stolik i 2 krzesła).

Sport i rozrywka

basen zewnętrzny z wydzieloną częścią dla dzieci (leżaki i parasole na basenie bezpłatne tylko dla gości z opcją Al Light, przy opcji HB płatne - 2 leva za parasol, 5 leva za leżak), plac zabaw, w sezonie wieczory z muzyką na żywo, płatne - tenis stołowy, jacuzzi, sauna, masaż.

Wyżywienie

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji płatne dodatkowo). Istnieje możliwość dokupienia Opcji All inclusive Light. Opcja ALL INCLUSIVE LIGHT - obejmuje 3 posiłki w formie bufetu serwowane w restauracji głównej - śniadania (7.30-10.00), obiady (12.30-14.00), obiadokolacje (18.00-19.30, 19.00-20.30). Napoje do posiłków, ciepłe napoje bezalkoholowe (np. kawa, herbata, cappuccino), lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe (wino, piwo) w barze all inclusive w restauracji głównej w godzinach 11.00-22.30. Istnieje możliwość dokupienia opcji PLUS LIGHT ALL INCLUSIVE w kwocie 100 zł/os. - zawiera napoje alkoholowe takie jak wódka, rakija oraz likiery (tylko przy wykupionej opcji Light All Inclusive).

Cena obejmuje

- przejazd komfortowym autokarem (klimatyzacja, video, barek, WC) - 9 noclegów - 9 śniadań (bufet) - 9 obiadów (bufet) - Opcja Light AI - 9 obiadokolacji (bufet) - ubezpieczenie (KL + NW + bagaż, nie obejmuje CP) - opieka pilota-rezydenta - obowiązkowa składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (naliczana przy zakładaniu rezerwacji) Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją pierwszego dnia pobytu, a kończą śniadaniem w ostatnim dniu pobytu (Opcja HB). Świadczenia rozpoczynają się obiadokolacją pierwszego dnia pobytu, a kończą obiadem w ostatnim dniu pobytu (Opcja Light AI). Zakwaterowanie od godz. 14.00. Wykwaterowanie do godz. 10.00. Wyjazdy z Polski wg rozkładu jazdy. Przyjazd na miejsce w godzinach przedpołudniowych. Wyjazd ze Złotych Piasków w godzinach popołudniowych. Powrót do Bielska-Białej około godz. 18.00. Pozostałe miasta wg rozkładu jazdy.

Cena nie uwzględnia

Uczestnicy sami pokrywają na miejscu koszty taksy klimatycznej 6 EUR za pobyt. Dzieci do lat 13 płacą połowę taksy.

Naszym zdaniem

Atrakcyjna propozycja na wakacje dla aktywnych. Hotel "Perla", położony w centralnej części kurortu, lecz poza jej hałaśliwym centrum, wyróżnia się dużym, zadbanym, zielonym terenem i smacznym wyżywieniem w formule Light All Inclusive. Ze względu na dogodną lokalizację i niedużą odległość od parku wodnego "Aquapolis", polecany jest szczególnie rodzinom z dziećmi, jednak również osoby spragnione nocnego życia popularnego kurortu nie będą się tu nudzić. Dobra jakość i niewygórowana cena sprawią, że wakacje w tym hotelu każdy zaliczy do udanych. PREZENTOWANE CENY UWZGLĘDNIAJĄ OBOWIĄZUJĄCE RABATY I PROMOCJE.


Itaka R

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Opis oferty:

Położony wśród zieleni hotel gwarantuje wypoczynek poza hałaśliwym centrum kurortu, jednocześnie dzięki bliskości miejsc rozrywki pozwala na korzystanie z nich w miarę potrzeb. Polecamy ten niedrogi hotel rodzinom z dziećmi oraz Gościom spragnionym słonecznych i wodnych kąpieli. Wszystkich zachęcamy do wizyty w pobliskim aquaparku Aquapolis.

POŁOŻENIE:

w spokojnej części ZŁOTYCH PIASKÓW (niedaleko hotelu Kristal), w ogrodzie, wśród wysokich drzew, ok. 500 m od centrum kurortu, w zasięgu spaceru znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki, ok. 300 m od aquaparku Aquapolis; ok. 30 km od lotniska w Warnie, ok. 130 km od lotniska w Burgas; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (3 BGN/Warna).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, dojście przez centrum kurortu, leżaki i parasole płatne (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, wybudowany w 1963 r., całkowicie wyremontowany w 2005 r., 232 pokoje, 1 budynek, 7 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem - kuchnia europejska i bułgarska, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie; kantor, minimarket, możliwość wypożyczenia żelazka; taras z widokiem na basen i ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (2 BGN/2 godz.), punkt internetowy (4 BGN/godz.), sejf przy recepcji (35 BGN/tydz.), fryzjer, salon piękności; hotel przyjmuje zwierzęta domowe do 10 kg (5 BGN/dzień, wymagane wcześniejsze zgłoszenie).

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 23-29 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja kablowa, telefon; za opłatą: lodówka (5 BGN/dzień), minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: 1,5 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka);

rodzinny:

4-os. (3 os. pełnopłatne), ok. 30-40 m², 1 pomieszczenie z rozkładaną sofą i fotelem w formie dostawki lub 2 mniejsze pokoje standardowe łączone drzwiami, wyposażenie jak w pokoju standardowym; zakwaterowanie w pokojach rodzinnych według dostępności.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,2-1,8 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,6 m, leżaki i parasole przy basenie płatne (5 BGN/leżak i materac/dzień, 2 BGN/parasol/dzień); plac zabaw dla dzieci, wieczorami muzyka na żywo; za opłatą: tenis stołowy, bilard, sauna, jacuzzi; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.00-20.00) w formie bufetu w restauracji głównej; zimne napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, lokalne piwo i wino z beczki do posiłków głównych i w barach (11.00-22.30); dodatkowe świadczenia: bezpłatne parasole i leżaki przy basenie; wymagane noszenie opasek soft all inclusive.

KONTAKT:

00359/52385600,


Traveliada

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Złote Piaski

Złote Piaski

Kurort turystyczny położony nad Morzem Czarnym, w odległości około 20 km na północ od Warny. Zaprasza do wypoczynku na długiej, pięknej plaży i pośród zieleni tworzonej przez unikalny park. Oprócz kąpieli morskich można również rozkoszować się pływaniem w wielu bezpłatnych, ulokowanych wzdłuż plaży basenach. Bogata oferta barów, restauracji, klubów i dyskotek zaprasza do zabawy co wieczór w innym lokalu. Istnieje możliwość uprawiania sportów wodnych i jazdy konnej. Znajdują się tu kompleksy balneologiczne, w których można zażywać kąpieli w basenach termalnych.

Lokalizacja

Park Hotel Perla znajduje się w Złotych Piaskach. Całkowicie odnowiony w 2005 roku, ten elegancki i nowoczesny hotel położony jest w spokojnej i cichej okolicy, w pięknej i malowniczej roślinności.

Plaża

Plaża oddalona jest od hotelu o około 300 m.

Zakwaterowanie

- Pokój 2-osobowy (z możliwością jednej dostawki), - Pokój 3-osobowy, - Pokój rodzinny. Pokoje wyposażone są w klimatyzację, radio, telefon, telewizję satelitarną, minibar, Wi-Fi, lodówkę, kosmetyki łazienkowe, balkon. Pokoje mają widok bezpośrednio na morze lub park.

Wyżywienie

BB oferuje - śniadania. HB oferuje - śniadania, obiadokolacje. Napoje do obiadokolacji płatne.

Udogodnienia

- Restauracja, lobby bar, bar na basenie, - Winda, - Sejf na recepcji (płatny), - Parking strzeżony, - Menu wegetariańskie, - Sklep, - Plac zabaw dla dzieci, - Łóżeczko dziecięce (na zapytanie, płatne), - Serwis prania i prasowania (płatny), - Serwis pokojowy (płatny), - Opiekunka do dziecka (płatna).

Sport i rekreacja

Sauna, jacuzzi, masaże, basen, basen dla dzieci. Płatne - tenis stołowy, bilard.

Cena zawiera - dojazd własny

Zakwaterowanie, wyżywienie wg opisu oferty, ubezpieczenie KL i NNW, obowiązkową opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, atrakcje w hotelu wg oferty. Wysokość składek na TFG (doliczona na końcowym etapie rezerwacji) - dojazd własny - państwa graniczące z Polską - 0zł/osoba, - dojazd własny do pozostałych destynacji - 10zł/osoba.

Cena nie zawiera - dojazd własny

Kosztu przejazdów, opłaty klimatycznej, opieki rezydenta, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, świadczeń niezawartych w ofercie.


Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Opis oferty:

Położony wśród zieleni hotel gwarantuje wypoczynek poza hałaśliwym centrum kurortu, jednocześnie dzięki bliskości miejsc rozrywki pozwala na korzystanie z nich w miarę potrzeb. Polecamy ten niedrogi hotel rodzinom z dziećmi oraz Gościom spragnionym słonecznych i wodnych kąpieli. Wszystkich zachęcamy do wizyty w pobliskim aquaparku Aquapolis.

POŁOŻENIE:

w spokojnej części ZŁOTYCH PIASKÓW (niedaleko hotelu Kristal), w ogrodzie, wśród wysokich drzew, ok. 500 m od centrum kurortu, w zasięgu spaceru znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki, ok. 300 m od aquaparku Aquapolis; ok. 30 km od portu lotniczego w Warnie, ok. 130 km od portu lotniczego w Burgas; przystanek autobusowy ok. 50 m od hotelu (3 BGN/Warna).

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, dojście przez centrum kurortu, leżaki i parasole płatne (30 BGN/2 leżaki z materacami i parasol).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, wybudowany w 1963 r., całkowicie wyremontowany w 2005 r., 232 pokoje, 1 budynek, 7 pięter, 2 windy, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna z tarasem - kuchnia europejska i bułgarska, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, bar przy basenie; kantor, minimarket, możliwość wypożyczenia żelazka; taras z widokiem na basen i ogród; za opłatą: internet bezprzewodowy (2 BGN/2 godz.), punkt internetowy (4 BGN/godz.), sejf przy recepcji (35 BGN/tydz.), fryzjer, salon piękności; hotel przyjmuje zwierzęta domowe do 10 kg (5 BGN/dzień, wymagane wcześniejsze zgłoszenie).

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 23-29 m², zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja kablowa, telefon; za opłatą: lodówka (5 BGN/dzień), minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: 1,5 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 200 m², gł. 1,2-1,8 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 10 m², gł. 0,6 m, leżaki i parasole przy basenie płatne (5 BGN/leżak i materac/dzień, 2 BGN/parasol/dzień); plac zabaw dla dzieci, wieczorami muzyka na żywo; za opłatą: tenis stołowy, bilard, sauna, jacuzzi; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

SOFT ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.00-20.00) w formie bufetu w restauracji głównej; zimne napoje bezalkoholowe, kawa, herbata, lokalne piwo i wino z beczki do posiłków głównych i w barach (11.00-22.30); dodatkowe świadczenia: bezpłatne parasole i leżaki przy basenie; wymagane noszenie opasek soft all inclusive.

KONTAKT:

00359/52385600,


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Hotel Perla

Lokalizacja:

Wśród zieleni, ok. 350 m od piaszczystej plaży; ok. 250 m od tętniących życiem deptaków, w pobliżu nowoczesne miasteczko wodne Aquapolis


Hotel:

7–piętrowy obiekt, całkowicie zmodernizowany w 2005 roku; do dyspozycji gości: hol recepcyjny, restauracja z tarasem letnim i barbecue, lobby bar, pool bar, kącik internetowy, punkt wymiany walut i płatny sejf w recepcji.


Liczba pokoi:

232 - standardowo wyposażone z łazienką (WC, prysznic), klimatyzacja, TV, telefon, mini-bar, balkon. Pokoje 2-os. z możliwością 1 dostawki.


Sport/rozrywka:

basen z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatnie), tenis stołowy; fitness, bilard, centrum SPA z masażami, sauną, jacuzzi (lokalne opłaty); sporty wodne na plaży (lokalne opłaty).


Dzieci:

brodzik przy basenie, plac zabaw.


Wyżywienie:

All inclusive:

pakiet light: śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu * 11:00-22:30 kawa, herbata, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (piwo, wino) * sport: tenis stołowy * okazjonalne wieczorki z muzyką na żywo

Szczegółowy zakres oraz godziny pakietu All inclusive dostępne w recepcji hotelu

Nasza opinia:

zaciszna lokalizacja, a przy tym dobry dostęp do wszystkich atrakcji kurortu gwarantują udany i wygodny wypoczynek.

 

 

Cena zawiera:

zakwaterowanie 7 lub 14 noclegów,

wyżywienie - all inclusive,

opiekę rezydenta/ przedstawiciela kontrahenta.

Cena nie zawiera: 

ubezpieczenia KL i NW.,

taksy klimatycznej,,

świadczeń dodatkowych

 

 


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w Złotych Piaskach, ok. 500m od centrum kurortu gdzie znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki; ok. 300 m od parku wodnego Aquapolis. Oddalony ok. 30 km od portu lotniczego w Varnie.

PLAŻA

Publiczna i piaszczysta z łagodnym zejściem do morza, oddalona ok. 500m od hotelu. Leżaki i parasole za opłatą.

HOTEL

Kategoria lokalna 3* Położony w spokojniejszej części kurortu wśród zieleni hotel gwarantuje całkowity relaks, jednocześnie dzięki bliskości centrum rozrywki pozwala na dobra zabawę. Polecany dla rodzin z dziećmi.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogólne i usługi: recepcja, lobby, punkt wymiany walut, sejf w recepcji (odpłatnie), usługa prania, room service. Restauracje i bary: restauracja główna, grill, lobby bar, bar przy basenie.

INTERNET

Wi-Fi za opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: baseny odkryty, leżaki i parasole przy basenie w opcji all inclusive. Odpłatnie: leżaki i parasole w opcji HB, bilard, tenis stołowy, fitness, sauna, jacuzzi, sporty wodne na plaży.

DLA DZIECI

Basen - wydzielona część basenu głównego, plac zabaw, łóżeczko dla dzieci do 2 lat na życzenie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 232 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwości jednej dostawki. Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, łazienka (wanna, suszarka, WC), klimatyzacja, TV, telefon, sejf, mini bar, balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

HB [Half Board]: Śniadanie i obiadokolacja serwowane w formie smacznego bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. Leżaki i parasole odpłatnie. All Inclusive Light: śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 11.00-22.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

HOTEL AKCEPTUJE ZWIERZĘTA

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Ambit Tour

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Złote Piaski - perła bułgarskiego wybrzeża czarnomorskiego. Unikalne połączenie wspaniałej roślinności, cudownych krajobrazów i terenów sportowych. Znajdują się ok. 15 km od Varny, jednego z największych miast kraju. Średnia temperatura powietrza latem wynosi 28o C, a wody morskiej 24o C. Do atrakcji tego centrum urlopowego należą tętniące życiem kluby, bary i kawiarnie. Turyści, którzy chcieliby aktywnie spędzić czas mogą grać tu w tenisa, mini golfa, popływać na desce surfingowej, rowerach i skuterach wodnych. Na dzieci czeka Aqua Park, kolejki oraz nadmuchiwane pałace i dziecięce ośrodki sportowe. Złote Piaski zostały uhonorowane prestiżową nagrodą ekologiczną "Blue Flag".

Położenie

Hotel usytuowany w spokojnej części Złotych Piasków, otoczony pięknym ogrodem. W pobliżu znajdują się sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki. Odległość od lotniska w Varnie ok. 15 km.

Plaża

Pokryta drobnym, złocistym piaskiem. Długa na około 3,5 km, szeroka miejscami do 100 m. Odległość od hotelu ok. 400 m. Leżaki i parasole odpłatnie.

Hotel

Wyremontowany w 2005 r. Dysponuje 232 pokojami, rozlokowanymi na 7 piętrach, oraz 2 windami. Do dyspozycji gości - recepcja, restauracja, lobby, bar przy basenie, parking, taras z grillem z widokiem na basen i ogród, kantor wymiany walut, możliwość wypożyczenia żelazka. Odpłatnie - sejf, bilard, stół do tenisa.

Zakwaterowanie

Pokoje 2-os. z możliwością 1 dostawki. Wyposażenie - klimatyzacja, telewizor, telefon, łazienka, balkon.

Dla dzieci

Plac zabaw, wydzielona sekcja basenowa, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja).

Basen

Odkryty, leżaki i parasole - odpłatnie (wersja z wyżywieniem BB) lub bezpłatnie (wersja z wyżywieniem All Inclusive Light).

Wyżywienie

BB (śniadania) lub All Inclusive Light.

All Inclusive Light

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Posiłki w formie bufetu. Śniadanie (07:30-10:00), lunch (12:30-14:00), kolacja (18:00-20:00). W barze w restauracji w godz. 11:00-22:30 dostępne napoje bezalkoholowe - napoje, kawa, herbata, woda mineralna oraz lokalne bułgarskie napoje alkoholowe - biwo z beczki, czerwone i białe wino wytrawne oraz półwytrawne.

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie w/g oferty, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU AXA, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria/Złote Piaski

Opis

Rodzinny hotel położony w spokojnej, górnej części kurortu Złote Piaski, Około 500 m od plaży oraz centrum, Zadbane pokoje z klimatyzacją, Basen dla dorosłych z wydzieloną częścią dla dzieci, otoczony zielonym ogrodem, Dobre, urozmaicone jedzenie,

Lokalizacja

w Złotych Piaskach, ok. 500 m od plaży, ok. 500 m od centrum, ok. 25 km od lotniska, w pobliżu centrum handlowego, ok. 50 m od przystanku komunikacji publicznej, w pobliżu centrum rozrywki, ok. 300 m od parku wodnego Aquapolis

Wyposażenie

liczba pokoi - 232, restauracje - 1, windy - 2, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny 8 BGN/dzien, 35 BGN/tydzien), room service (płatny), lobby, internet bezprzewodowy (płatny 2 BGN/1h, 6BGN/dzien, 20BGN/tydzien), recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, fryzjer, grill.

Basen

basen odkryty (z wodą słodką, podgrzewany) z wydzieloną częścią dla dzieci, leżaki i parasole bezpłatnie (po wykupieniu pakietu All Inclusive Light).

Pokoje

klimatyzacja, telewizja kablowa, telewizja, lodówka (płatna ok 5 BGN/dzien), telefon, taras/balkon, mini bar/lodówka (płatne), łazienka z wanną lub prysznicem. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, długa, materace (płatne), szeroka, przejście przez ulicę, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy (płatny), jacuzzi (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), salon urody.

Rozrywka

muzyka na żywo.

Dla dzieci

plac zabaw, łóżeczko dziecięce (płatne), krzesełka w restauracji.

Wyżywienie

obiadokolacje, możliwość dopłaty do All Inclusive Light.

All Inclusive

Wersja LIGHT. śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.30 - 14.00) i obiadokolację (18.00 - 20.00) w formie bufetu w restauracji głównej. Wino, piwo, napoje bezalkoholowe, kawa, herbata w barze hotelowym 11.00 - 22.30. All inclusive nie obejmuje lobby baru i baru przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie.

Informacje dodatkowe

Opcja HB (śniadania i obiadokolacje) napoje do kolacji dodatkowo płatne; leżaki i parasole przy basenie dodatkowo płatne parasol 2 BGN/dzień; leżak 5 BGN/dzień, parking 5 EUR/dzień, sejf (skrytki przy recepcji) - płatny 8 BGN/dzień, 35 BGN/tydzień, Internet bezprzewodowy - płatny 5 BGN/2h, 10 BGN/dzień, 20BGN/tydzień - dostęp również w pokojach, Lodówka - płatna 5 BGN/dzień, Hotel nie akceptuje zwierząt,

Cena zawiera

Przelot, zakwaterowanie w wybranym hotelu, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko DOTYCZY OFERTY Z DOJAZDEM WŁASNYM - zakwaterowanie z wybraną opcją wyżywienia oraz ewentualne świadczenia dodatkowe

Cena nie zawiera

DOTYCZY OFERTY Z DOJAZDEM WŁASNYM - przelotu, opłat lotniskowych i paliwowych, ubezpieczenia KL NW, transferu lotnisko-hotel-lotnisko, opieki polskiego przedstawiciela, opłaty rezerwacyjnej do ofert typu Mega.

Obsługa na miejscu

Opieka polskiego przedstawiciela - spotkanie na lotnisku w dniu przylotu, spotkanie informacyjne w hotelu (zgodnie z informacja w kopertach powitalnych otrzymanych na lotnisku), dużur (zgodnie z informacja w hotelu), kontakt telefoniczny w trakcie pobytu. brak obsługi polskiego przedstawiciela na transferze.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:
Jeden z pierwszych hoteli wybudowany w 1968 r. ( całkowicie wyremontowany w 2005 r. ) położony jest w spokojnej części Złotych Piasków. Zaraz przy hotelu znajdują się sklepy, restauracje, bary, puby. Do pięknej, piaszczystej, szerokiej plaży -ok. 500 m ( przejście przez ulicę leżaki i parasole płatne dodatkowo). Znany park wodny Aquapolis znajduje się ok. 300 m. od hotelu. Do lotniska w Warnie ok. 30 km. Zaraz przy obiekcie ( ok. 50 m. od hotelu) jest przystanek komunikacji miejskiej.
Pokoje:
Hotel oferuje ponad 200niewielkich pokoi 2-osobowych z możliwością dostawki osoby dorosłej lub dwójki dzieci. Każdy wyposażony jest w łazienkę ( prysznic lub wanna, WC), klimatyzację centralnie sterowaną, TV SAT, telefon, mini bar ( dodatkowo płatny) oraz balkon. Możliwość wypożyczenia łóżeczka dla niemowlaka - płatne dodatkowo ok. 2 euro/dzień.
Do dyspozycji gości:
24 godzinna recepcja z sejfami ( płatne dodatkowo ok. 20 eur/tydz), lobby, kantor wymiany walut, room service ( płatny dodatkowo), restauracja główna serwująca dania kuchni bułgarskiej oraz międzynarodowej, lobby bar oraz bar przy basenie. Na terenie hotelu znajduje się basen z wydzielonym brodzikiem dla dzieci. Ponadto kawiarenka internetowa ( płatna dodatkowo ok. 3 eur/godz.), sklep z upominkami, pralnia, możliwość wypożyczenia żelazka, przechowalnia bagażu.
Wyżywienie:
All Inclusive light: śniadania (07.30-10.00), obiady (12.30-14.00) i kolacje (18.00-20.00) typu bufet w restauracji głównej. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe dostępne w godzinach 11.00-22.30 w wybranych barach i restauracjach na terenie hotelu.
Program sportowy i animacyjny, SPA:
Tenis stołowy, siatkówka plażowa, centrum SPA (masaże, zabiegi kosmetyczne, jacuzzi, sauna), bilard, tenis ziemny - część z powyższych atrakcji jest odpłatna. Ponadto na plaży szeroki wybór sportów wodnych ( odpłatnie).
Kategoria lokalna:
***
Naszym zdaniem:
Położony wśród zieleni hotel gwarantuje wypoczynek poza hałaśliwym centrum kurortu, jednocześnie dzięki bliskości miejsc rozrywki pozwala na korzystanie z nich w miarę potrzeb.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUŁGARSKA

***

KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

SF3

Położenie

Hotel znajduję się w spokojnej części Złotych Piasków, 500 m. od jego centrum, 25 km od portu lotniczego w Warnie.

Plaża

Publiczna, piaszczysta, szeroka, oddalona ok. 500m od hotelu. Parasole, leżaki - płatne.

Zakwaterowanie

232 pokoje; Typy pokoi - pokoje standardowe (1 pomieszczenie ok. 23-29 m2); Wyposażenie - każdy pokój wyposażony jest w mini bar (płatny), telewizor, telefon, klimatyzację.

Restauracje i bary

Restauracja główna; 2 bary.

Wyżywienie

BB - śniadania; HB - śniadania i obiadokolacje; All Inclusive Light: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej. Napoje bezalkoholowe oraz niskoprocentowe napoje alkoholowe lokalnej produkcji dostępne są w godz. 11.00-22.30.

Sport i Rozrywka

Basen zewnętrzny; Bezpłatnie - muzyka na żywo; Odpłatnie - tenis stołowy, bilard, sauna, jacuzzi, centrum spa, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

Wydzielona cześć basenu, plac zabaw, łóżeczka dla niemowląt (na zapytanie, płatne ok. 2 euro/doba).

Pozostałe udogodnienia

Kawiarenka internetowa (płatna), sejf w recepcji, wymiana walut, opieka medyczna (na zamówienie), parking (płatny ok. 3,50 euro/doba)

Naszym zdaniem

Ekonomiczny hotel położony w pobliżu centrum rozrywkowego kurortu to świetna propozycja szczególnie dla ludzi młodych oraz wszystkich nastawionych na rozrywkę poza obiektem noclegowym.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Przestronne pokoje Basen w hotelu Cisza i spokój

Jednym zdaniem

Hotel polecany osobom poszukującym wypoczynku w spokojnej scenerii i wysokim standardzie.

Opis miejscowości

Złote Piaski to prawdziwa wakacyjna stolica Bułgarii, położona tylko 17 km od Warny - z jej zabytkowym centrum i delfinarium. Miejscowość słynie z szerokich plaż ze złotym, drobnym piaskiem i z bogatej oferty rozrywek. To gwarny kurort, do którego przybywają turyści z całej niemal Europy (głównie Niemcy, Skandynawowie, Rosjanie, Polacy). Na aktywnych czekają loty na spadochronie, nurkowanie czy jazda na bananie. Na nadbrzeżu znajduje się wesołe miasteczko i liczne atrakcje dla dzieci: zjeżdżalnie,  trampoliny, samochodziki. życie nocne tętni tu niemal do rana - w licznych barach, dyskotekach czy kasynie.

Budynek

Nowoczesny i komfortowy hotel, położony w spokojnej części Złotych Piasków, wśród zieleni, ok. 450 m od plaży i ok. 500 m od centrum kurortu. Oficjalna kategoria ***.

Pokoje

2-osobowe z możliwością 1 dostawki, klimatyzacja centralnie sterowana, TV sat, telefon, łazienka z prysznicem i WC, minibar (płatny), balkon.

Do dyspozycji gości

Basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci, restauracja, lobby bar, bar przy basenie, recepcja, miejsce do grillowania, plac zabaw dla dzieci. Odpłatnie: leżaki i parasole przy basenie (nie dotyczy opcji All inclusive Light); masaże, kącik internetowy, salon piękności, fryzjer, wymiana walut, minimarket.

Plaża

Piaszczysta, publiczna, 450 m od hotelu. Parasole i leżaki odpłatnie.

Wyżywienie

Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu lub menu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne). Dostępna również opcja All inclusive Light. All inclusive Light: śniadanie (7:30-10:00), obiady (12:30-14:00), kolacje (18:00-20:00) w formie bufetu (kuchnia bułgarska i międzynarodowa). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkohole (piwo, wino białe i czerwone z beczki) w godzinach 11:00-22:30.

Cena zawiera

9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu. Opcjonalne: leżaki i parasole przy basenie oraz napoje do obiadokolacji (w opcji 2 razy dzienne wyżywienie).


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Regobis

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

ZLOTE PIASKI/BULGARIA

WIOSENNA PROMOCJA III etap ważna 01.06 - 30.06.2015

- Gwarancja Niezmienności ceny - Gratis - "W grupie raźniej" - specjalny rabat dla mini grupy - 50 zł / os. - dotyczy grup 6-10 osób pełnopłatnych dokonujących rezerwacji na ten sam obiekt i termin.

BUłGARIA

Biuro Podróży Rego Bis Katowice zaprasza do prawdziwego raju dla urlopowiczów - Bułgarii. Wspaniale zachowane zabytki w Bułgarii, piękne szerokie plaże, dobre jedzenie, słoneczna pogoda, nieustająca zabawa - to wszystko sprawi, że warto znowu wrócić do Bułgarii, do miejsc odwiedzanych licznie przez Polaków w latach 80. Bułgaria dzięki licznym inwestycjom przeżywa -drugą młodość" i z roku na rok staje się coraz bardziej popularna. Dużą zaletą spędzenia wypoczynku w Bułgarii dla klientów Biura Podróży Rego-Bis Katowice jest możliwość łatwego porozumienia się. Klienci Biura Podróży Rego Bis Katowice mogą odpoczywać na pięknych plażach z których aż 16 zostało wyróżnionych Błękitną Flagą prestiżową nagrodą przyznawaną czystym ekologicznie regionom. Bułgaria to wspaniały kraj na wyjazd rodzinny, integracyjny, zorganizowanie kolonii/obozu młodzieżowego czy wczasy ze znajomymi.swego dziedzictwa naturalnego - pieknej linii brzegowej, dziewiczych plaż oraz flory i fauny terenów górskich. To bardzo dynamicznie rozwijajace sie państwo, pełne kontrastów i zaskakujacych sprzeczności, posiada wszystko to, co najważniejsze do udanego wypoczynku.

ZłOTE PIASKI

Złote Piaski to jeden z najbardziej znanych i lubianych czarnomorskich kurortów w Bułgarii. Znane jako miejscowość wypoczynkowa od 1957 r. Ośrodek powstał jako naturalna kontynuacja Parku Przyrodniczego Złote Piaski. Dziś jest typowym nadmorskim kurortem, gdzie mieści się ponad 100 hoteli usytuowanych na porośniętych lasem wzgórzach. Największe walory tego miejsca to gorące morze, spokój, lecznicze źródła mineralne, piękny stary las, który ciągnie się aż do samej plaży pokrytej wspaniałym, złotym piaskiem - stąd też nazwa miejscowości.

ZALETY

- w spokojnej części kurortu - ładne otoczenie - dużo zieleni - udogodnienia dla dzieci

ORIENTACYJNE CENY

Woda mineralna 1,5l /sklep/ - 0,70 BGL, Piwo w knajpie - od 1,00 BGL, Piwo Zagorka 2l /sklep/ - 2,20 BGL, Kawa, herbata - 0,50 BGL, Coca Cola 2l /sklep/ - 2,20 BGL, Zupa - 1,00 BGL, Drugie danie - od 3 do 6 BGL, Chleb - 1 BGL, Cały kurczak pieczony - 8 Cały kurczak pieczony - 8 lewa, 1 litr soku pomarańczowego w kartonie - 2,50 BGL, Butelka Rakiji - 8,00 BGL.

POLOZENIE

w miejscowości Złote Piaski, ok.500 m do plaży, ok. 500 m do centrum, liczne sklepy, restauracje w okolicy, dyskoteki, 300 m od parku wodnego Aquapolis

DO DYSPOZYCJI GOśCI

recepcja, lobby, kantor, sejf(płatny),pralnia, restauracja główna, grill, lobby bar, bar przy basenie,

POKOJE

2 osobowe (DBL)

SPORT I ROZRYWKA

basen (bezpłatnie), bilard, tenis stołowy, fitness, sauna, jacuzzi (płatne)

WYZYWIENIE

śniadania

DLA DZIECI

wydzielona część basenu, plac zabaw, łóżeczko na życzenie

PLAżA

piaszczysta, 500m od miejsca zakwaterowania.

WYCIECZKI FAKULTATYWNE

Neseber cena ok. 70lv ( z obiadem) i 59 lv ( bez obiadu), Malownicze wybrzeże Bułgarii cena 74lv ( z obiadem) i 64lv ( bez obiadu), Balczyk - Kaliarka - Piknik" Biwaka" cena 90lv, Warna - Delfinarium cena 55lv, Balczyk - Kaliakra cena 52lv, Warna - zagadki i legency cena 39lv, Quad Safari cena 68lv, Jeep Safari cena 68lv, Imprezy na jachcie cena 74lv, animacja piracka cena 59lv, raj wędkarski cena 49lv. Ceny orientacyjne na podstawie 2014 roku. W tym roku mogą ulec zmianie.

ZNIżKI

infant 89 pln, 2+1 - dziecko do 13 lat na dostawce jako 3 osoba w pokoju 1049 pln, 2+1 - 3 osoba w pokoju powyżej 13 lat 25% zniżki

CENA OBEJMUJE

• Przelot samolotem czarterowym KTW-WAR-KTW • Transfer lotnisko - hotel lotnisko • 7 noclegów w hotelu Park Hotel Perla *** • Wyżywienie śniadania • Opiekę rezydenta podczas pobytu • opłaty lotniskowej • Ubezpieczenie KL 10 000€, NNW 2 000€,bagaż 200€ (nie obejmuje chorób przewleklych) • Podatek VAT

CENA NIE OBEJMUJE

• wycieczek fakultatywnych • opłaty klimatycznej 10€/os dorosła/pobyt, 5 € dziecko


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Rego Bis, które posiada ponad 20 lat doświadczenia w organizowaniu wypoczynku dla młodzieży i dorosłych. Biuro specjalizuje się w wakacjach autokarem do Bułgarii, Chorwacji, Hiszpanii, Czarnogóry i Albanii. Nowością są wakacje w Czarnogórze i jako całkowita nowość na polskim rynku - wczasy w Macedonii. Można skorzystać także z oferty wyjazdów samolotem czy z bogatej puli apartamentów na dojazd własny. Biuro Podróży Rego Bis oferuje także szeroki wybór obozów młodzieżowych.

Dzięki długoletniej współpracy z zagranicznymi kontrahentami gwarantuje rzetelność i wysoką jakość oferowanych usług. Mottem biura jest dobra jakość za rozsądną cenę, dlatego pracownicy dokładają wszelkich starań, aby jakość, cena imprezy, bezpieczeństwo przejazdu, baza hotelowa i program imprez spełniał oczekiwania klientów. Długa obecność Biura Podróży Rego Bis na rynku i doświadczenie w organizowaniu różnego typu wyjazdów daje gwarancję spokojnego i udanego wypoczynku.


Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Bułgaria/ Złote Piaski

Strefa

Economy, Relax

Dzieci

- 1 dziecko do 12,99 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- Złote Piaski - ok. 500 m od centrum kurortu, spokojna część, w bliskiej odległości do sklepów, pubów, restauracji i dyskotek - Warna - ok. 16km, delfinarium, nadmorska promenada z klubami nocnymi, w centrum miasta liczne sklepy, restauracje - Aqua Park Aquapolis - ok. 300 m - przystanek komunikacji lokalnej - ok. 50 m, skąd można dojechać do Warny - lotnisko w Warnie- ok. 30 km

Plaża

ok. 500 m od hotelu, szeroka, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, leżaki i parasole płatne ok. 30 BGN komplet (2 leżaki i parasol)

Hotel

trzygwiazdkowy, komfortowy, otoczony zielenią, położony w spokojnej części kurortu, oferuje łącznie 232 pokoje zlokalizowanych w 7-piętrowym budynku głównym

Udogodnienia

całodobowa recepcja oraz lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut w recepcji, pralnia, windy, minimarket, możliwość wypożyczenia żelazka, sejf w recepcji płatny (ok. 35 BGN/tydzień), przechowalnia bagażu, płatny parking, możliwość wynajęcia samochodu, fryzjer, salon piękności, hotel przyjmuje zwierzęta domowe do 10 kg (wymagane wcześniejsze zgłoszenie, dodatkowo płatne)

Internet

bezpłatne WiFi w pomieszczeniach ogólnodostępnych kącik internetowy płatny (ok. 4 BGN/godz.)

Pokoje

standardowe - 2 os. z możliwością 1 lub dla 3 os. dorosłych, funkcjonalnie i komfortowo wyposażone, łazienka z prysznicem ,TV SAT, klimatyzacja, telefon, lodówka (płatna, ok. 5 BGN/dzień), mini bar (możliwość wypożyczenia, płatny), balkon (stolik, krzesła) familijne - 2 os. z możliwością 2 dostawek lub dla 3 os. z możliwością 1 dostawki, pozostałe wyposażenie jak w pokoju typu standard

Restauracje i bary

- restauracja główna - kuchnia międzynarodowa i bułgarska - lobby bar / main bar - bar przy basenie / pool bar

Wyżywienie

BB- śniadania w formie bufetu HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu (napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne) All Inclusive Soft

Rozrywka

duży zewnętrzny basen o nieregularnym kształcie z leżakami i parasolami, wieczorem muzyka na żywo

Płatne

tenis stołowy, bilard, sauna, jacuzzi, sporty wodne na plaży, łóżeczko dla dzieci do 2 lat (ok. 1,5 EUR/dzień)

Dla dzieci

brodzik, plac zabaw, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2

Program All Inclusive Soft

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.30-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasta, owoce, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino 18.00-20.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej bądź serwowana na tarasie, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, ciasta, owoce, kawa, herbata, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), lokalne napoje alkoholowe typu piwo, wino 11.00-22.30 lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), napoje orzeźwiające, woda mineralna, kawa, espresso, cappucino, herbata, kakao, oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo

Oficjalna kategoria

3 gwiazdki

Strona www hotelu

www.parkhotelperla.com

Nasza ocena

Pokój *** Położenie **** Wyżywienie *** Sport \ rozrywka ***

Atuty

- położony w spokojnej części Złotych Piasków - przystanek autobusowy w pobliżu hotelu - duży basen i ładny, zadbany ogród - dobra jakość w stosunku do ceny

Balczik i Kaliakra

Balczik to malownicze, stare miasteczko z rezydencją Królowej Rumunii. Koło rezydencji znajduje się piękny ogród botaniczny, drugi co do wielkości w Europie. Labirynt krzewów, drzew, mostków, wodospady i liczne zaułki sprawiają, iż można się poczuć jak Alicja w krainie Czarów. W drodze do Balcziku można będzie zobaczyć pracownię garncarską gdzie zapoznamy się z tradycyjnymi metodami wyrobu bułgarskiej ceramiki. Kaliakra to 2-kilometrowy cypel z wspaniałym widokiem utworzonym przez naturę. W cenie bilety do pałacu i ogrodu botanicznego. Cena ok. 27 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 75 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 102 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. W cenie przewodnik oraz lunch. Cena ok. 36 EUR/os.

Warna, delfinarium

Całodzienna wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Wstęp do delfinarium nie jest wliczony w cenę - ok.15 EUR/dorosły i ok. 10 EUR/dziecko. Cena ok. 29 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z z portu w Primorsku. Przyjemna podróż, która pozwala cieszyć się słońcem oraz morską bryzą na falach morza, an następnie rozkoszować się relaksem na odludnej plaży w malowniczej zatoce, gdzie będzie zorganizowany piknik. W zestawie smaczny posiłek, brandy, lokalne wino, szampan i napoje orzeźwiające. Dla aktywnych będzie możliwość spróbowania nurkowania w masce i płatwach oraz (1)wędkowania. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 38 EUR/os.

Dyskoteka w pianie

Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na pięknej plaży Złotych Piasków! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Wycieczki organizowane są przez lokalne agencje turystyczne. Podane ceny wycieczek fakultatywnych są orientacyjne, a program ramowy. Szczegółowe informacje przekażą rezydenci na spotkaniach informacyjnych.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Doskonale usytuowany 7-piętrowy (2 windy) hotel, z którego blisko zarówno do ładnej plaży, jak i tętniącego życiem centrum. Wizytówką tego miejsca jest taras restauracyjny otoczony ogrodem. Zaciszna, pełna zieleni okolica, skromniejszy standard, dobra baza wypadowa na wycieczki.

Położenie

Na wzgórzu, w spokojniejszej części Złotych Piasków, ok. 500 m od centrum kurortu, jego słynnej promenady z kawiarniami, barami, sklepami itp. , 500 m (ok. 10 minut spacerem) od publicznej, piaszczystej plaży (leżaki i parasole płatne), 30 km od Warny (można jechać tam autobusem, przystanek nieopodal hotelu), 130 km od Burgas.

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją i odpłatnym sejfem, restauracja główna z tarasem w ogrodzie, bar w lobby (w szczycie sezonu czynny cała dobę), bar przy basenie, minimarket, odpłatny Internet, punkt wymiany walut, room-service.

Pokoje

Standardowe, podstawowo wyposażone o skromnym standardzie; z klimatyzacją, łazienką (wanna lub prysznic, wc, nie ma suszarki), telewizorem, telefonem, odpłatną lodówką (można zamówić dodatkowo minibar), balkonem (stolik i krzesełka).

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetów HB - śniadania i kolacje w formie bufetów Soft all inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów,  napoje bezalkoholowe, kawa filtrowana, herbata, lokalne piwo i wino do posiłków głównych i w barze restauracyjnym od godz.11.00 do 22.30.

Sport i rozrywka

Basen o nieregularnym kształcie (leżaki i parasole bezpłatne w pakiecie soft all inclusive, poza nim - odpłatne),  odpłatnie: sauna, jacuzzi, tenis stołowy, bilard, sporty wodne na plaży. Wieczorem muzyka na żywo. Brak animacji. Niespełna pół kilometra od hotelu znajduje się park wodny.

Dla dzieci

Wydzielona część w basenie, mały plac zabaw, odpłatnie łóżeczka niemowlęce.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.            


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Bułgaria/Złote Piaski

Informacje ogólne

Hotel położony w spokojnej części ZŁOTYCH PIASKÓW (niedaleko hotelu Kristal), w ogrodzie, wśród wysokich drzew, ok. 500 m od centrum kurortu, w zasięgu spaceru znajdują się liczne sklepy, restauracje, bary, puby, dyskoteki, ok. 300 m od aquaparku Aquapolis. Plaża publiczna, piaszczysta, szeroka, łagodne zejście do morza, ok. 500 m od hotelu, dojście przez centrum kurortu, leżaki i parasole płatne

Udogodnienia

- recepcja, - Basen z wydzieloną częścią dla dzieci (parasole i leżaki bezpłatne) - Plac zabaw - restauracja główna, bar - WIFI  - płatne

Pokoje

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 23-29 m, zadbany, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja kablowa, telefon; za opłatą: lodówka (5 BGN/dzień), minibar (na zamówienie, płatny wg konsumpcji); łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem (płatne: 1,5 EUR/dzień); balkon (stolik i krzesełka).

Wyżywienie

HB: śniadania i obiadokolacje ALL INCLUSIVE: śniadania, obiady, kolacje, napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole

Informacje doatkowe

Parking dodatkowo płatny dostępny przy sąsiednich ulicach  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Złote Piaski, Bułgaria

Uwagi dodatkowe

Sun:Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone Sunhotels 2002 – 2017

Opis hotelu

Hotel serdecznie zaprasza do spokojnego kurortu Złote Piaski, do zielonych terenów i rezerwatu przyrody. W centrum kurortu dostępne są liczne sklepy, restauracje i kawiarnie, jak również transport publiczny do Warny. Hotel znajduje się w Złotych Piaskach, 1 km od plaży, 1,5 km od parku rozrywki i 26 km od lotniska Warny.

Udogodnienia i serwisy hotelu zawierają: basen, bezprzewodowy Internet w miejscach publicznych, parking (płatny), restaurację, bar, windę, ogród, saunę (płatna), masaże (płatne), plac zabaw dla dzieci i całodobową recepcję

 

Wszystkie pokoje posiadają klimatyzację i łazienkę.

Pakiet All Inclusive oferuje:

- w godzinach 7.30-10.00 serwowane są śniadania w formie bufetu w głównej restauracji;

- od 12.30 do 14.00 serwowany jest lunch w formie bufetu w głównej restauracji (wybór bułgarskich i międzynarodowych dań);

- od 18.00 do 20.00 podawana jest kolacja w formie bufetu w głównej restauracji (wybór bułgarskich i międzynarodowych dań).

Wszystkie napoje z pakietu All Inclusive podawane są w godzinach 11.00-22.30 w specjalnym barze "All inclusive Bar" w restauracji. W program nie są włączone bary w lobby i nad basenem.

Bezpłatne alkohole: drinki z lokalnych alkoholi, woda mineralna, woda gazowana, poncz z soku.

Domowe alkohole: piwo beczkowe, czerwone i białe wino wytrawne, półwytrawne wino.

Gorące napoje: kawa espresso, cappuccino, kawa Nescafe, mleko, kakao, czarna herbata.

**Pakiet Light All Inclusive nie zawiera napojów alkoholowych.**

Wymiana pościeli i ręczników dostępna jest 3 razy w tygodniu.

 

Informujemy, że niektóre z powyższych udogodnień mogą być niedostępne z uwagi na warunki pogodowe i sezonowe.

Adres; Złote Piaski, Warna, Bułgaria.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Perla (Złote Piaski)
Filmy hotelu Perla (Złote Piaski):
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Perla
https://youtu.be/B_7Ly1cZd40

Opinie o Hotelu Perla (Złote Piaski)

Witam właśnie wróciliśmy z tego hotelu po tygodniowych wakacjach, stwierdziłam że napiszę opinię ponieważ sama dużo szukałam opinii na temat hotelu do którego mam się wybrać. Hotel jak i lokalizacja definitywnie dla ludzi lubiących rozrywkę, wokół hotelu mnóstwo dyskotek pubów restauracji mnóstwo ludzi, straganów ,okolica tętni życiem, do plaży ok 600m, przy basenie leżaki i parasole tylko dla all inclusive, inaczej płatne 5lv, trzeba zwrócić uwagę również na opcję all inclusive , ponieważ my mieliśmy light i wydaje mi się że hotel ma tylko taką opcje all, w każdym razie w tej opcji nie ma alkoholu w sensie wódki, jest piwo z beczki plus wino no i lunch od 12:30 do 14. Największym dla nas problemem było znalezienie miejsca w hotelu po 23 ponieważ restauracja gdzie podawano posiłki została zamykana i goście zostali wypraszani, a my znaleźliśmy grupkę fajnych ludzi i chcieliśmy pograć w karty co np. w barze przy basenie nie było możliwe z racji krzeseł i ułożenia stołu, z kolei w hotelu w barze trzeba było coś kupić żeby móc sobie usiąść, tak więc nie mieliśmy się gdzie podziać wiec siedzieliśmy na kocach przy basenie, pokoje i balkony nie są duże jeśli chodzi np. o zintegrowaną imprezę :) Jeśli chodzi o czystość pokoi była na 5, codziennie sprzątanie nowe ręczniki, my mieliśmy akurat problem z pokojem obok grupy młodzieży z Niemiec którzy byli niemożliwie głośni i nie dało się odpocząć w pokoju, ale menager hotelu jest bardzo miła więc nie było problemu ze zmianą. Na plaży faktycznie wszystkie leżaki są płatne i rozciągają się na całej długości, więc dosłownie 2m do morza można się położyć na swoim ręczniku co przy większej ilości osób było prawie niemożliwe, odradzam kupowanie drinków w barach na plaży cena około 9lv za jednego z czego 10lv kosztuje 0,7 w sklepiku hotelowym czynnym 24/h. Przejdźmy do jedzenia , było go mnóstwo i myślę że każdy znalazł by coś dla siebie, chociaż posiłki często się powtarzały, ja byłam zadowolona. Basen nie jest zbyt duży ale to akurat dla nas nie był problem woda czyściutka, minus basen czynny od 8-18 !! porażka, gdzie o 18 było 30stopni a nie można było się schłodzić :( aha wi-fi w hotelu płatne, lodówka płatna nawet nie można było trzymać swojej żywności! kantor w hotelu ma bardzo dobry kurs więc można sobie wypłacić gotówkę lub wymienić pieniądze. Podsumowując miejsce raczej dla młodych lubiących imprezy, singli, chociaż rodziny z dziećmi też były :) w każdym razie trzeba pojechać żeby się przekonać :) pozdrawiam

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, singlom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
3.9

Czytając opinie na innych portalach bardzo chciałam się zdystansować, ale niestety prawda jest taka - ten czy inny hotel w Bułgarii wybór nie ma większego znaczenia - znaczenie ma mentalność Bułgarów. Niby Europa a jednak kantowanie na każdym kroku bez jakiegokolwiek zażenowania (przy tym mega arogancja), wciąganie na siłę do restauracji i wszelakich atrakcji (miałam nadzieję, że tego nie doświadczę jak w Tunezji, gdzie chociaż było widać serdeczność udawaną czy też nie). Czas tu sie zatrzymał 40 lat temu - W hotelu zakazy i kary finansowe jak w obozie za wszelkiej maści przewinienia (hipokryzją jest kara za palenie w pokoju i jednoczesne udostępnianie popielniczki przez hotel !). Na twarzach obsługi zero uśmiechu, jakby wszyscy byli tu za karę. Skorygowałabym tu dodatkowego "+" Itaki za ten hotel - 1 raz zmieniana pościel i ręczniki oraz totalnie lightowy stosunek do bagażu turysty opuszczającego hotel - jeśli nie wykłócisz się o gwarantowane przez Itakę pomieszczenie bagażowe (notabene otwarte do którego ma wstęp każdy bez zbędnego ingerowania przez obsługę hotelową) - to ostatnie godziny (w moim przypadku 10 h) urlopu spędzisz na korytarzu pilnując swojego majatku. Rodzinom z dziećmi odradzam

POLECAM:
ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: może być
3.4

Warto czytać opinie przed wyjazdem. Czytając o hotelu perla opinii typu pyszne jedzonko, miła obsługa, ładne pokoje są jak najardziej PRAWDZIWE!! Jak najbardziej polecam ten hotel za tak niską cenę. Jest to hotel 3*, nie oczekujmy cudów, ale osobiście dałabym 4*. Naprawdę przepyszne jedzenie. Jedynym minusikiem jest opłata za leżaki zarówno na basenie jak i na plaży. Śmiało polecam!!!!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Perla (Złote Piaski) - możliwości zakwaterowania:

standard double standard
standard singleuse standard
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja
wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pokój Dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Standard DBL
Standard SGL
Standard 2+1
Rodinný pokoj 2+2
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja
wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja
SINGLE WITH CHILD STANDARD ROOM BALCONY
wanna lub prysznic WC klimatyzacja
Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja
wanna lub prysznic WC klimatyzacja
STANDARD FAMILY ROOM BALCONY
STANDARD FAMILY ROOM BALCONY
SINGLE USE STANDARD BALCONY
Pokój jednoosobowy
Pokoj 2 osobowy + 1 dostawka
Pokoj 2 osobowy
Pokój jednoosobowy
Pokój dwuosobowy
Pok. rodzinny 4 os.
Pokoj familijny
STANDARD FAMILY ROOM BALCONY
TWIN SUPERIOR ROOM BALCONY
SINGLE USE STANDARD BALCONY
SINGLE WITH CHILD STANDARD ROOM BALCONY
SINGLE WITH CHILD STANDARD ROOM BALCONY
Pok. 1 os.
TRP
SINGLE USE STANDARD BALCONY
TWIN SUPERIOR ROOM BALCONY

Perla (Złote Piaski) - Możliwości wyżywienia:


Perla (Złote Piaski) - miasta wylotu:


Perla (Złote Piaski) - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Perla (Złote Piaski)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00