Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Paradise Beach, Słoneczny Brzeg
1 / 26
Udogodnienia hotelu Paradise Beach
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Paradise Beach
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Paradise Beach:
3.1 / 5
Średnia z 6 opinii
Szczegóły oceny hotelu Paradise Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.7
  • Wyżywienie
    2.7
  • Atrakcje
    i sport
    3.3
  • Jakość
    do ceny
    2.7
Ocena hotelu:
3.1 / 5
Średnia z 6 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 24 lipca 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 20 września 2018

Hotel Paradise Beach w ofercie Biura podróży:

Wezyr

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Burgas Położony w małej zatoce w kurorcie Sveti Vlas hotel Paradise Beach to idealne miejsce na relaksujący wakacyjny wypoczynek, zaledwie kilka minut drogi od rozrywek i nocnego życia Słonecznego Brzegu. Złoty piasek, krystalicznie czyste morze i orzeźwiający chłód okolicznych lasów, oferta sportowo-rozrywkowa dla dorosłych i dzieci gwarantują, że wakacje w tym hotelu będą należały do niezapomnianych.

kategoria hotelu

4*

kategoria lokalna hotelu

4*

Data otwarcia

2002 r. Na terenie hotelu znajduje się restauracja, bary, basen odkryty, windy, pralnia (płatna).

rabaty i zniżki

1. dziecko do 12 lat pobyt w hotelu gratis

internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

Przy hotelu, piaszczysta, publiczna. Leżaki, parasole - płatne (2 leżaki + parasol ok. 12 BGN), ręczniki - depozyt ok. 20 BGN. Do plaży winda.

pokoje

Wyposażone w klimatyzację, lodówkę (pusta), telefon, TV, łazienkę (prysznic, suszarka, WC), czajnik, sejf (płatny ok. 5 BGN/dzień), balkon lub taras. Typy pokoi: w kilku budynkach: pokoje standardowe sea/park view dla max 3 os. , pokoje deluxe , apartamenty

Wyżywienie

restauracja, bary (2 bary płatne) All Inclusive (10:00-22:30) Formuła zawiera:śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00) serwowane w restauracji, przekąski (10:30-18:00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje i zajęcia w mini klubie dla dzieci w wieku 4-10 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, tenis stołowy, kort tenisowy, oświetlenie kortu, rakiety i piłki do tenisa, lekcje tenisa, siatkówka plażowa

płatne

siłownia, sauna, masaż, bilard

Uwaga!

przy zakwaterowaniu hotel pobiera depozyt w wysokości ok. 20 €/os. (wliczając w to dzieci).

Aktualizacja opisu

20.10.2017 10:39

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi Przy plaży Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Hotel składający się z 5 budynków, malowniczo usytuowanych pośród zieleni. Nowoczesna architektura, spokojne otoczenie, wspaniała atmosfera, piękna plaża.

Położenie

Na wzgórzu przy piaszczystej plaży (odpłatny serwis plażowy), na rogatkach turystycznej miejscowości Sveti Vlas, ok. 8 km od centrum Słonecznego Brzegu, 45 km od lotniska w Burgas, 2 km od lokalnego centrum ze sklepami, lokalami gastronomicznymi itd. 100 m od hotelu znajduje się przystanek (autobus do Słonecznego Brzegu).

Wyposażenie

Lobby z całodobową recepcją, kącikiem wypoczynkowym, Wi-Fi (w lobby -bezpłatnie), kantorem wymiany walut, panoramiczna restauracja główna z widokiem na Nessebar i morze, tawerna (kuchnia bułgarska), bar w lobby, bar przy basenie i bar na plaży, kafejka internetowa, 4 panoramiczne windy zjeżdżające na plażę, sklepiki, salon fryzjerski, amfiteatr, 2 sale konferencyjne. Przy zakwaterowaniu hotel pobiera depozyt(zwrotny) w wysokości 20eu od osoby.

Pokoje

Przestronne (28-30 m kw.) i gustowne z łazienką (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), klimatyzacją, sejfem (odpłatnie), telefonem, TV sat, małą lodówką, bezprzewodowym Internetem (odpłatnie), balkonem (widok na morze lub park). Możliwa rezerwacja zakwaterowania w pokoju rodzinnym (ok. 45 m kw.)

Wyżywienie

All inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetów, późne śniadania, przekąski, ciasta, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w lobby oraz w barze przy basenie.

Sport i rozrywka

Kompleks basenów o nieregularnym kształcie z tarasem słonecznym (leżaki i parasole bezpłatnie, ręczniki za depozytem), siatkówka plażowa, tenis stołowy, lekkie animacje, program rozrywkowy w amfiteatrze. Odpłatnie: fitness, rzutki, bilard, tenis ziemny, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, masaże, szachy, sporty wodne, dyskoteka.

Dla dzieci

Brodzik, miniklub, łóżeczka niemowlęce, wysokie krzesełka w restauracji.

UWAGI

Od wszystkich klientów pobierany jest depozyt (zwrotny) w wysokości 20EU/osoba płatny podczas meldowania się hotelu. W przypadku braku uszkodzeń depozyt jest zwracany w dniu wyjazdu.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Depozytu 20eu/os, wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Rainbow

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Hotel położony w spokojnej lokalizacji, blisko małej, turystycznej miejscowości Sveti Vlas (do centrum ok. 3km), tuż przy pięknej plaży. Znajduje się ok. 10 km od centrum Słonecznego Brzegu, do lotniska w Burgas ok. 50km, a do lotniska w Warnie ok. 100 km.



Plaża:

Długa, piaszczysta, publiczna plaża bezpośrednio przy obiekcie. Zjazd panoramiczną windą i zejście schodami. Parasole, leżaki na plaży dodatkowo płatne.



Do dyspozycji gości:

Całodobowa recepcja, lobby, windy, restauracja z tarasem, z którego rozciąga się panoramiczny widok na morze, restauracja główna, restauracja a la carte, lobby bar, bar przy basenie, bar Paradise oraz bar na plaży (dodatkowo płatny), mini market, basen (800m2) z wydzieloną sekcją dla dzieci i mini zjeżdżalnią, jacuzzi, pokój zabaw dla dzieci, mini klub. Za opłatą dostępny kort tenisowy, fitness oraz sauna.



Pokoje:

Obiekt wybudowany w 2002 r., składa się z 5 czteropiętrowych budynków i oferuje ok. 300 pokoi. Standardowe pokoje dwuosobowe (z możliwością dostawki dla osoby dorosłej lub dziecka) zostały odremontowane w 2016r. Wyposażone w: klimatyzację, telewizor, telefon, sejf (płatny), mini lodówkę i łazienkę (WC, prysznic lub wanna, suszarka do włosów). Pokoje posiadają balkon lub taras.


Wyżywienie:

All inclusive: śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:30-14:30), kolacja (18:00-21:00) w formie bufetu w hotelowej restauracji. Dodatkowo późne śniadanie (10:30-11:30) i popołudniowe przekąski (16:00-18:00). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne do posiłków oraz w barze Paradise (10:00-22:30) i w barze przy basenie.


Program sportowy i animacyjny:

Hotel oferuje animacje 6 razy w tygodniu. Basen, siatkówka plażowa, tenis stołowy oraz odpłatnie: bilard, fitness, szachy, tenis ziemny, sporty wodne, masaże, sauna. Dla dzieci: basen oraz mini club.


Internet:

Bezpłatne WiFi w recepcji.



Kategoria lokalna:

****



Strona www:

https://paradisebeach.bg/


Naszym zdaniem:

Malowniczo położony nad samym morzem i przy plaży, przestrzenny obiekt hotelowy z pewnością będzie odpowiednim miejscem do spędzenia atrakcyjnych rodzinnych wakacji. Polecamy.



Program

Dzień Pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:

Ĺšwiadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) , wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).

Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Wycieczki lokalne

PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu
Przylądek Kaliakra, to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się delfiny. Balczik nazywany jest "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Główny punkt programu - zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii.

PIRACKIE PARTY (1/2 dnia) - cena. ok. 38 EUR
Ekscytujący rejs pirackim statkiem !Turystów wita ekipa animacyjna i personel, którzy są przebrani w stroje pirackie i wyglądają jak bohaterzy z filmu “Piraci z Karaibów". Statek ma trzy pokłady i zjeżdżalnię wodną. Podczas rejsu drobny poczęstunek, napoje, gry i zabawy.

ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 74 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR online, na granicy 25 EUR lub 30 USD)
Wycieczka do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim. UWAGA! Konieczny ważny paszport!

Z dziećmi

WODNE FIGLE W AQUAPARKU ACTION
Najbardziej znany park wodny w Słonecznym Brzegu. Oferuje ponad 30 wodnych atrakcji dostosowanych do każdego wieku i gustu. Zabawy dostarczą rwące rzeki, fontanny, baseny, wodospady i zjeżdżalnie. Najwyższa zjeżdżalnia liczy 18 metrów, a najdłuższa 120 metrów. Czynny od końca maja do połowy września.

Relaks

SZALEJ OD ZMIERZCHU DO ŚWITU, IMPREZOWICZU!- cena ok. 10 EUR
Słoneczny Brzeg jest enklawą dla wszystkich imprezowiczów. Zaszalej w Cacao Beach - okrzykniętym przez Internautów w 2011 roku najlepszym klubem w południowo-wschodniej Europie. Bilet wstępu kosztuje 20 lew (10 EUR). cacaobeach.bg/en

BŁOGIE LENISTWO NA ZŁOCISTEJ PLAŻY
Rozkoszuj się słonecznymi kąpielami na najpiękniejszej i najdłuższej plaży w Bułgarii. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest 6-cio kilometrowa plaża, tworząca półksiężyc otoczony wydmami i hotelami. Miejscami szeroka na 60 metrów! Została oznaczona Błękitną Flagą, gdyż jest jedną z najczystszych w Europie. Morska bryza w dużym stopniu niweluje upał w ciągu dnia, a nocą orzeźwia.

Dla aktywnych

PORA RUSZAĆ W GÓRY
Kilkudniowa wyprawa w góry Bałkan to doskonały sposób na urozmaicenie pobytu w kurortach Bułgarii. Ze Słonecznego Brzegu blisko jest do Bałkan Wschodnich. Pasmo Stara Płanina (Bałkan) rozciąga się od granicy z Serbią przez środkową Bułgarię, aż do Morza Czarnego.

RAJ DLA AKTYWNYCH
Słoneczny Brzeg to wymarzone miejsce dla amatorów sportów wodnych. Do wyboru masz pływanie, żeglugę, windsurfing, narty wodne, parasailing i nurkowanie .

Zwiedzanie

WIELKIE TYRNOWO- WZGÓRZE CAREWEC
Rezerwat archeologiczny znajdujący się na wzgórzu skrywa w sobie zachowane do dziś fragmenty murów obronnych, pozostałości cerkwi i wież. Część budynków została odtworzona i zrekonstruowana. Najstarsze ślady ludzkości na wzgórzu są datowane na II wiek p.n.e.

Kuchnia

GJUWECZ"- BUŁGARSKI PRZYSMAK
Gjuwecz, czyli gulasz bułgarski, to bogactwo smaku mięsa i warzyw połączonych aromatycznym sosem. Jest przyrządzany tradycyjnie w małych, glinianych naczyniach zwanych... "gjuwecz".

WINA, WINA DAJCIE!
Bułgarzy słyną z produkcji wielu gatunków wybornych win. Istnieje nawet święto o nazwie "Dzień Świętego Tryfona" poświęcone ludziom zajmującym się wyrobem wina.

Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.

"

Inne

BUŁGARIA
informacje ogólne


Waluta
LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.

W regionie


Albena
Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
Złote Piaski
Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
Słoneczny Brzeg
To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.

Sozopol
Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.

Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: :


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Itaka R

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Rodzinny hotel położony w spokojnej lokalizacji, w otoczeniu zieleni, blisko małej, turystycznej miejscowości Sveti Vlas, tuż przy pięknej, długiej i piaszczystej plaży, do której zjeżdża się z hotelu panoramiczną windą. Kompleks składa się z budynków położonych tarasowo, z funkcjonalnymi pokojami standardowymi i wygodnymi apartamentami. Na miejscu jest kompleks 3 basenów, na dzieciaki czeka miniklub i plac zabaw, a na całą rodzinę ciekawe animacje. Mnóstwo rozrywki i piękne widoki gwarantowane! Doskonały, jako baza wypadowa do zwiedzania Słonecznego Brzegu i zabytkowego Nessebaru.

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, ok. 2,5 km od centrum miejscowości SVETI VLAS (Elenite), ok. 10 km od Słonecznego Brzegu, ok. 7 km od aquaparku Action, ok. 14 km od Nessebaru; ok. 40 km od lotniska w Burgas, ok. 90 od lotniska w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Słoneczny Brzeg, aquapark).

PLAŻA:

hotelowa, długa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, zjazd panoramiczną windą i zejście schodami, płatne leżaki i parasole (ok. 8 BGN/leżak/dzień, 8 BGN/parasol/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2002 r., 248 pokoi, 6 budynków: główny - 9 pięter, 5 wind, pozostałe - 4 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja z panoramicznym widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna, restauracja á la carte, 4 bary: snack bar, bar przy basenie, bar w lobby i bar na plaży; parking (wymagana wcześniejsza rezerwacja), sklepy z artykułami spożywczymi, plażowymi i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, zielony ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w pobliżu lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

w budynku 4-piętrowym, 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26-30 m² (powierzchnia z balkonem; zależnie od dostawki), klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, internet bezprzewodowy; za opłatą: sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; suszarka); widok na morze za dopłatą;

apartament:

4-os. (możliwość 1 dostawki, 3 os. pełnopłatne), ok. 45 m², pokój dzienny i 2 sypialnie, 1 sypialnia oddzielona drzwiami, w łazience wanna, wyposażenie jak w pokoju standardowym; widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 połączone baseny, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 25 m², gł. 1,4 m, jacuzzi, wydzielona część dla dzieci, ok. 10 m², gł. 1,3 m, ok. 8 m², gł. 1 m, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR); pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, fitness, sauna; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.30-11.30) w wyznaczonym barze; lekkie przekąski (16.00-18.00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-22.30); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/55468251, www.paradisebeach.bg

GRATIS:

Wi-Fi


Orex

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Opis

hotel został otwarty w 2002 roku, wyremontowany w 2016 roku, składa się z kilku 4-piętrowych budynków, usytuowany na powierzchni 40 000 m²; do dyspozycji gości: basen zewnętrzny, restauracja główna, 3 bary, amfiteatr, 2 sale konferencyjne

Położenie

 ok. 3 km od centrum miejscowości Św.Włas, ok. 8 km od Słonecznego Brzegu, ok. 45 km od lotniska w Burgas

Plaża

piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu; leżaki, parasole, ręczniki przy basenie –bezpłatne, na plaży –za dodatkową opłatą (ok. 12 BGN/dzień za 2 leżaki i parasol)

Zakwaterowanie

254 pokoi: pokoje standardowe widok na morze lub park (ok. 24-27 m²), apartament z jedną sypialnią (ok. 41 m²), wyposażenie: klimatyzacja centralna, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV SAT, lodówka, sejf (płatny, ok. 5BGN/dzień), balkon

Wyżywienie

All Inclusive – śniadanie (07.30-11.00), obiad (12.00-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej, lekkie przekąski (16.00-18.00), lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-22.30; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

Sport i rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, aerobik, aqua-aerobik, rzutki, boccia, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne WI-FI w wyznaczonych strefach

Dodatkowo płatne

masaże, sauna, łaźnia turecka, siłownia, bilard, salon gier, pralnia, lekarz, kort tenisowy, oświetlenie kortu tenisowego, wszystkie sporty wodne na plaży

Dla dzieci

 animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, brodzik, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie)

www

 www.paradisebeach.bg *** Hotel pobiera depozyt na poczet zniszczeń w wysokości 20 GBN/10 EUR przy check-in. Depozyt jest w pełni zwrotny podczas wymeldowania, pod warunkiem, że gość nie wyrządził żadnych szkód w obiekcie i nie zgubił karty do pokoju. ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


Atur

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Słoneczny Brzeg. To największy bułgarski kurort, to tonące w zieleni 120 hoteli, niezliczona ilość restauracji, barów i klubów. Od północy osłonięty pasmem Gór Bałkańskich leży nad malowniczą zatoką, co czyni ten zakątek wyjątkowo uroczym. Piaszczysta plaża długości 8 km i do 100 m szeroka oraz wydmowy krajobraz to idealne warunki do słonecznego wypoczynku. Dzięki łagodnie opadającemu brzegowi, rynnom wodnym, licznym placom zabaw i restauracjom serwującym menu dla najmłodszych jest to miejsce szczególnie lubiane przez rodziny z dziećmi. Również miłośnicy aktywnego wypoczynku i sportów znajdą tu szereg możliwości i bogatą ofertę sportów wodnych. W 2003 roku powstał tu super nowoczesny Aqua Park. Nie brak też atrakcji życia nocnego  bary, puby, dyskoteki. A wszystkiemu towarzyszy słońce w ciągu dnia i wspaniała atmosfera w nocy. Za czystość i ochronę środowiska Słoneczny Brzeg otrzymał prestiżową odznakę Błękitnej Flagi.

Odległość od lotniska: Burgas 35 km, Warna 95 km.

 

Hotel Paradise Beach****

 

Lokalizacja:

kompleks położony na malowniczej skarpie, wśród zieleni; ok. 10 km od centrum Słonecznego Brzegu (dojazd regularnie kursującym lokalnym busem na trasie Elenite-Słoneczny Brzeg; bilet ok. 1,5-2 Lv). Odległość od piaszczystej plaży: bezpośrednio przy plaży; zjazd na plażę panoramiczną windą.

 

Hotel:

4 piętrowy, komfortowy, w pełni klimatyzowany nowoczesny kompleks, oddany do użytku w czerwcu 2002. Do dyspozycji gości: panoramiczne windy, przestronny hol z kącikiem TV sat i lobby barem z panoramicznym widokiem na zatokę, restauracja z tarasem, tawerna, kawiarnia, grill bar, bar dzienny, liczne tarasy słoneczne, sklep z pamiątkami, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, punkt medyczny, parking strzeżony. Na plaży tawerna, amfiteatr i pool-bar przy basenie.

 

Pokoje:

250 - klimatyzowane (klimatyzacja centralna sterowana indywidualnie), nowocześnie wyposażone z łazienką (WC, prysznic, suszarka do włosów), telefonem, sejfem, TV sat, balkonem. Wszystkie pokoje z widokiem na morze (może być boczny). Pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki oraz apartamenty rodzinne 4 osobowe (2 sypialnie 2-os i pokój dzienny).

 

Sporty/rozrywka:

duży basen z tarasem słonecznym i jacuzzi na plaży (leżaki, parasol i ręczniki bezpłatne); centrum sportów: tenis stołowy, boisko do squasha, siatkówka, 3 korty tenisowe (lokalne opłaty), szachy (lokalne opłaty); centrum animacji z programami sportowo-rekreacyjnymi (brak w jęz. polskim), klub nocny i dyskoteka; video klub, kawiarenka internetowa, salon piękności, fitness, sauna, masaż, łaźnia turecka (lokalne opłaty); sporty wodne dodatkowo oferowane na plaży (lokalne opłaty).

 

Dzieci:

brodzik przy basenie, plac zabaw, mini club i programy animacyjne dla dzieci (brak w jęz. polskim); na życzenie łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatnie).

 

Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.

 

All Inclusive:

* śniadanie, lunch i kolacja w formie bufetu * 10.00-23.00 słodkie przekąski i napoje: kawa, herbata, ciasteczka, słodycze, wszystkie gatunki lokalnych alkoholi (wino, piwo, bułgarska Rakia, koniaki, brandy, liquer) oraz napoje bezalkoholowe * sport: tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, piłka nożna plażowa, aerobik, gimnastyka w wodzie, polo w wodzie, boccia, programy gimnastyczne * kurs bułgarskiej sztuki kulinarnej (raz w tygodniu) * wieczorki z muzyką na żywo, pokazy folklorystyczne, dzienne i wieczorne programy animacyjne dla dorosłych oraz dzieci (jęz. bułgarski, angielski i niemiecki).

 

Nasza opinia:

przyjemny i elegancki kompleks z profesjonalną obsługa, spełniający oczekiwania najbardziej wymagających Klientów. Idealny dla pragnących wypocząć z dala od zgiełku kurortu, w miejscu zapewniającym pełen zakres udogodnień i rozrywek.

 

Cena zawiera:

  • zakwaterowanie 7 lub 14 noclegów,
  • wyżywienie - All Inclusive,
  • opiekę polskiego rezydenta podczas pobytu.

 

Cena nie zawiera:

  • obowiązkowego ubezpieczenia,
  • jednorazowej taksy klimatycznej 5 EUR/os. dorosła, 3 EUR/dziecko 2 - 12 lat (płatnej w trakcie transferu z lotniska),
  • świadczeń dodatkowych. 

 

Uwaga: klienci z dojazdem własnym zobowiązani są we własnym zakresie wykupić ubezpieczenie podróży i przekazać do biura kserokopię polisy min. na 21 dni przed datą rozpoczęcia pobytu. Dokumenty podróży upoważniające do wykorzystania świadczeń zostaną przekazane Klientowi, na ok. 14 dni przed planowaną datą rozpoczęcia pobytu. Warunkiem otrzymania dokumatów podróży jest przekazanie do biura kserokopii polisy ubezpieczeniowej. 

 

Dziecko do 6 lat - gratis.

Zniżka za dziecko 6 - 12 lat na dostawce 45%.

Zniżka/stała cena na dostawce przy 2 osobach pełnopłatnych.

 


Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Słoneczny Brzeg, Bułgaria

Położenie

w małej i spokojnej miejscowości turystycznej Sveti Vlas oddalonej ok. 2 km od hotelu. Bezpośrednio przy zatoczce i łagodnie opadającej do morza plaży. Plaża wąska, piaszczysta wzdłuż całego hotelu. Leżaki, parasole i ręczniki na plaży gratis, bar na plaży.Do centrum Słonecznego Brzegu z deptakiem spacerowym ok. 6 km, dobre połączenie autobusem liniowym. Ze Słonecznego Brzegu połączenia do Nessebar, Burgas.

Wyposażenie

wybudowany w 2002 r. hotel oferuje 248 pokoi, w kilku 4-piętrowych budynkach położonych tarasowo (dojście do budynków po schodach). Hol powitalny z recepcją, windy, bar, restauracja, sklep. Na zewnątrz basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar przy basenie. Leżaki, parasole i ręczniki przy basenie gratis. WI-FI przy recepcji gratis. Kącik internetowy za opłatą. www.paradisebeach.bg

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

z klimatyzacją, prysznicem, WC, suszarką, tel., sejfem do wynajęcia, TV sat., balkonem lub tarasem. A1A/A2A: pokój 2-os. od str. morza. A2S/A3S: pokój 2-os. wariant ekonomiczny. A2C/A3C: pokój 2-os, od strony morza, nieco większy. A2D-A5D/A2E-A5E: pokój rodzinny, pokój dzienny z optycznie wydzieloną częścią sypialną, oddzielna sypialnia, wanna. A2E-A5E: pokój 2-os. od strony morza. A2Y: jak A2A, dodatkowo 2 dostawki.

Dzieci

brodzik, plac zabaw, miniklub dla dzieci 4-12 lat. Łóżeczko dla dzieci do 2 lat w cenie.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem prowadzone przez zespół bułgarskich animatorów. Night Club.

Sport

aerobik, koszykówka, boccia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka, gimnastyka w wodzie, tenis (sprzęt/rakiety za opłatą). Za opłatą: sauna, masaże, łaźnia parowa, siłownia. Na plaży sporty wodne oferowane przez lokalne agencje.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-23:00, śniadanie dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Przekąski, słodycze, kawa i herbata w lobby barze i w barze przy basenie od 10-11:00 oraz od 15:30-16:30.

Zniżki (A)

A2S/A2C: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100% na dostawce. A1A: 1 dorosły + 1 dziecko (2-13 lat): 50% na dostawce. A2D/A2E: 2 dorosłych + 2-3 dzieci (2-13 lat): 100% na dostawce. A3D/A3E: 3 dorosłych + 1-2 dzieci, A4D/A4E: 4 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100% na dostawce. A2Y: 2 dorosłych + 2 dzieci (2-9 lat): 100% na dostawce.

Łóżeczko dla dziecka

do 2 lat w cenie.

Parkowanie

w cenie.

Zwierzę domowe

nie.

Wcześniej = taniej (A)

25% zniżki do 31.01, 20% do 29.02, 15% do 30.04.

Dni gratis (A)

7 = 5, 14 = 10: 20.05-10.06, 15.09-30.09.

N Plus

klub z polskim animatorem dla dzieci w wieku 3-11 lat od 15 czerwca do 15 września. Więcej informacji na stronie 8.

Polecamy

  • przepiękna panorama na Morze Czarne
  • doskonałe położenie przy piaszczystej plaży
  • polski animator dla dzieci
  • idealne miejsce na wakacje dla całej rodziny


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

opis hotelu

CLUB PARADISE BEACH
KATEGORIA BUŁGARSKA: ****
KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS: SF4

Położenie:
•    Obiekt usytuowany jest na wzniesieniu pomiędzy miejscowościami Elenite i Sveti Vlas na obszarze 40 000 m²; oddalony jest o ok. 8 km od centrum Słonecznego Brzegu, 3 km od centrum Sveti Vlas oraz 45 km od lotniska w Burgas.

Plaża:
•    Bezpośrednio przy piaszczystej plaży; leżaki i parasole na plaży są bezpłatne dla Gości hotelu; dostępne są ręczniki plażowe.

Zakwaterowanie:
•    248 pokoi zlokalizowanych w kilku budynkach położonych na wzniesieniu (większość ze wspaniałym widokiem na morze);
•    Typy pokoi: 52 pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (28 m²), 94 pokoje trzyosobowe – w tym 80 z widokiem na morze (30 m²) oraz 102 pokoje rodzinne z widokiem na morze lub park (45 m², przestronne pokoje składające się z 3 pomieszczeń – pokoju dziennego i dwóch sypialni; 5-ta osoba dorosła w pokoju rodzinnym gratis!);
•    Wyposażenie: łazienka (prysznic lub wanna oraz suszarka do włosów), klimatyzacja, sejf (dodatkowo płatny), telefon, telewizja satelitarna, lodówka, balkon.

Restauracje i bary:
•    2 restauracje: panoramiczna restauracja główna, z której roztacza się widok na morze i starą część miasta Nessebar; Tawerna serwującą tradycyjne potrawy kuchni bułgarskiej;
•    3 bary: lobby bar (bezpłatne WiFi), bar przy basenie, bar na plaży.

Wyżywienie:
•    All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata i ciastka w lobby barze rano i po południu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w hotelowych barach w godz. 10.00-23.00; w barze na plaży dostępne są napoje bezalkoholowe.

Sport i rozrywka:
•    Basen zewnętrzny (leżaki i parasole bezpłatne);
•    Bezpłatnie: aerobik, step, siatkówka plażowa, boccia, tenis stołowy, rzutki, pokazy oraz programy animacyjne w amfiteatrze;
•    Odpłatnie: tenis, fitness, bilard, sporty wodne na plaży, sauna, łaźnia turecka i relaksacyjne masaże.

Dla dzieci:
•    Brodzik, plac zabaw, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, mini disco.

Pozostałe udogodnienia:
•    Lobby i recepcja, kafejka internetowa (płatna dodatkowo), różnego rodzaju sklepiki z pamiątkami, fryzjer, kantor wymiany walut, 2 sale konferencyjne.

Naszym zdaniem:
•    Dobry hotel z miła obsługą i ciekawymi programami animacyjnymi, polecany dla aktywnych Klientów oraz dla rodzin z dziećmi. Ogromnym atutem jest piękna plaża położona bezpośrednio przy obiekcie, gdzie leżaki i parasole są bezpłatne.


Strona internetowa:
•    www.paradisebeach.bg



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Itaka

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Bułgaria / Słoneczny Brzeg

Opis oferty:

Rodzinny hotel położony w spokojnej lokalizacji, w otoczeniu zieleni, blisko małej, turystycznej miejscowości Sveti Vlas, tuż przy pięknej, długiej i piaszczystej plaży, do której zjeżdża się z hotelu panoramiczną windą. Kompleks składa się z budynków położonych tarasowo, z funkcjonalnymi pokojami standardowymi i wygodnymi apartamentami rodzinnymi. Na miejscu jest kompleks 3 basenów, na dzieciaki czeka miniklub i plac zabaw, a na całą rodzinę ciekawe animacje. Mnóstwo rozrywki i piękne widoki gwarantowane! Doskonały, jako baza wypadowa do zwiedzania Słonecznego Brzegu i zabytkowego Nessebaru.

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, ok. 2,5 km od centrum miejscowości SVETI VLAS (Elenite), ok. 10 km od Słonecznego Brzegu, ok. 7 km od aquaparku Action, ok. 14 km od Nessebaru; ok. 40 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 90 od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu (Słoneczny Brzeg, aquapark).

PLAŻA:

hotelowa, długa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, zjazd panoramiczną windą i zejście schodami, bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; bar objęty all inclusive.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2002 r., 248 pokoi, 6 budynków: główny - 9 pięter, 5 wind, pozostałe - 4 piętra, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja z panoramicznym widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna, restauracja á la carte, 4 bary: snack bar, bar przy basenie, bar w lobby i bar na plaży; parking (wymagana wcześniejsza rezerwacja), sklepy z artykułami spożywczymi, plażowymi i pamiątkami; centrum konferencyjne dla 100 osób, taras z widokiem na morze, zielony ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w pobliżu lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa; występują różnice poziomów - niepolecany osobom z ograniczeniami ruchowymi; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard.

standardowy:

w budynku 4-piętrowym, 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 26-30 m2 (powierzchnia z balkonem; zależnie od dostawki), klimatyzowany, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 10 EUR/tydz.), sejf (ok. 2,5 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka; suszarka), widok na morze lub ogród;

apartament rodzinny:

4-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 45 m2, pokój dzienny i 2 sypialnie, 1 sypialnia oddzielona drzwiami, w łazience wanna, wyposażenie jak w pokoju standardowym; apartament rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

3 połączone baseny, nieregularny kształt, słodka woda: ok. 25 m2, gł. 1,4 m, jacuzzi, wydzielona część dla dzieci, ok. 10 m2, gł. 1,3 m, ok. 8 m2, gł. 1 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: kort tenisowy z oświetleniem i wypożyczalnią sprzętu, fitness, sauna; sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa, herbata i ciastka w wyznaczonych godzinach w barze w lobby; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00359/55468251, www.paradisebeach.bg

GRATIS:

serwis plażowyWi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Oasis Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

OPIS

Hotel znajduje się niedaleko małej, turystycznej miejscowości Sveti Vlas., w spokojne lokalizacji , w otoczeniu zieleni, bezpośrednio przy piaszczystej plaży, do której zjeżdża się panoramiczną windą. Położenie na wzniesieniu zapewnia spektakularny widok na Morze Czarne i zatokę Słonecznego Brzegu z Półwyspem Nessebar.

Położenie

Ok 2,5 km od miejscowości Sveti Vlas, ok. 10 km od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 14 km od Nessebaru. W pobliżu przystanek autobusowy (Słoneczny Brzeg, aquapark), restauracja rybna, aquapark Atlantida (ok. 1,2 km). Lotnisko Burgas ok. 40 km od hotelu

Plaża

Długa, piaszczysta, publiczna, bezpośrednio przy obiekcie. Zjazd panoramiczną windą i zejście schodami. Parasole, leżaki na plaży dodatkowo płatne.

Hotel

Internet - bezpłatne Wi-Fi w recepcji. Obiekt składa się z 9-piętrowego budynku głównego oraz 5 niższych budynków, dysponuje łącznie 248 pokojami. W hotelu znajduje się recepcja, przestronne lobby, panoramiczna winda,  restauracja z panoramicznym widokiem na morze, taras, sklep z pamiątkami, przechowalnia bagażu, punkt wymiany walut. Hotel świadczy usługi prania i prasowania (za dodatkowa opłatą). Hotel akceptuje karty kredytowe. Oficjalna kategoria bułgarska ****

Pokoje

Wyposażone w klimatyzację, łazienkę (WC, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), DTWyqB3STV-sat, małą lodówkę, sejf (dodatkowo płatny, ok. 5 BGN za dzień), balkon. Istnieje możliwość zamówienia przed przyjazdem bezpłatnego łóżeczka dla dziecka do 2 lat. Standardowy - 2-osobowy z możliwością jednej dostawki. Apartament - dla maksymalnie 4 osób (wydzielona część dzienno-sypialna) Za dodatkową opłatą dostępne są pokoje z widokiem na morze.

Rekreacja, Sport, Atrakcje

Basen zewnętrzny o powierzchni 800 m2, z wydzieloną częścią dla dzieci, bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją (ok. 20 BGN), amfiteatr, 6 razy w tygodniu animacje dla dzieci i dorosłych, Płatnie - tenis ziemny, bilard, fitness, sauna, masaże.

Dla dzieci

Mini klub, brodzik.

Wyżywienie

All Inclusive - śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, późne śniadania, w ciągu dnia lekkie przekąski i lody. Lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe serwowane w wybranych barach w godzinach 10.00-22.30.

Restauracje i bary

Restauracja główna, restauracja a'la carte, bar Paradise, bar przy basenie, bar w lobby, bar na plaży (czynny 10.00-18.00, dodatkowo płatny)

Informacje dodatkowe

Szczegółowe informacje na temat płatnych i bezpłatnych usług w ramach pakietu All Inclusive Goście otrzymują w dniu przyjazdu, podczas zameldowania w hotelu. Terminy oraz godziny działania klimatyzacji określa dyrekcja hotelu. Aktualizacja oferty barów, restauracji i atrakcji w hotelu - październik 2017.

Warto wyróżnić

* polecany dla rodzin z dziećmi * liczne animacje * duży basen * spektakularny widok


Exim Tours

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

Kategoryzacja hotelu

- kategoria Exim Tours 4* - kategoria lokalna  4*

Położenie

- na wzniesieniu - ok 50 m od plaży - ok. 3,5 km od centrum kurortu Sveti Vlas - ok. 8 km od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 35 km od lotniska w Burgas

Plaża

- piaszczysta, publiczna (zjazd panoramiczną windą lub zejście schodami) - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokój Standardowy (Promo) - powierzchnia ok. 24 m2 - klimatyzacja centralna - TV-Sat, telefon - internet Wi-Fi i sejf (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - rozkładana pojedyncza sofa  jako dostawka - balkon Pokój Standardowy - wyremontowany w 2016/2017 roku - komfortowo i nowocześnie urządzony - wyposażony podobnie jako pokój Promo, dodatkowo mini bar (płatny) i LCD TV-Sat

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, leżaki i parasole przy basenie - tenis stołowy, boccia, aerobik w basenie, siatkówka plażowa - programy animacyjne Płatne - bilard - masaże, siłownia, sauna - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- mini klub - plac zabaw, brodzik z 2 małymi zjeżdżalniami - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej. W ciągu dnia dostępne są lody w barze przy basenie, po południu podwieczorek: kawa, herbata, ciastka serwowane w nocnym barze. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 22:30 w barze w lobby i w barze przy basenie, w godzinach 16:00 - 22:30 w nocnym barze oraz podczas obiadu i kolacji w restauracji głównej.

Restauracje i bary

- restauracja główna z tarasem - bar w lobby - bar przy basenie - nocny bar - bar na plaży (płatny)

Dodatkowe informacje

- hotel otwarty w 2002 roku, częściowo wyremontowany w 2016 roku, dysponuje 300 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - www.paradisebeach.bg

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Wygoda Travel

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Najważniejsze cechy hotelu

Przy plaży All Inclusive Spokojna okolica wśród zieleni

Jednym zdaniem

Spokojna lokalizacja bezpośrednio przy plaży i wśród zieleni oraz wysoki standard serwisu hotelowego sprawiają, że to oferta idealna dla szukających wypoczynku i relaksu. 

Opis miejscowości

Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże. Warte odwiedzenia jest także zabytkowe miasteczko Nessebyr, położone na malowniczym cyplu, zaledwie ok. 5 km od centrum Słonecznego Brzegu (można dojechać dobrze zorganizowaną komunikacją lokalną). Sveti Vlas jest niewielką, turystyczną miejscowością położoną ok. 5 km na północ od Słonecznego Brzegu, z którym łączy ją spacerowy deptak i regularne połączenia autobusowe.

Budynek

Duży kompleks hotelowy składający się z 9-piętrowego budynku głównego i kilku budynków 4-piętrowych, położonych tarasowo i połączonych schodami. Gruntownie odnowiony w sezonie zimowym 2016/17.  Łącznie 301 pokoi. Zlokalizowany jest bezpośrednio przy plaży, ok. 2 km od centrum niewielkiej miejscowości turystycznej Sveti Vlas i ok. 6 km od Słonecznego Brzegu. Przystanek autobusowy ok. 100 m od hotelu. Oficjalna kategoria ****. 

Pokoje

Zlokalizowane w budynku 4-piętrowym pokoje 2 osobowe z możliwością 1 dostawki, ok. 27 m2. W każdym pokoju: łazienka z prysznicem lub wanną, WC, suszarka do włosów, klimatyzacja, TV SAT, telefon, lodówka z mini barem, balkon lub taras, Wi-Fi, sejf (dodatkowo płatny ok. 2,5 EUR/dzień). Wszystkie pokoje zlokalizowane są od strony morza. 

Do dyspozycji gości

Recepcja 24h, przechowalnia bagażu, lobby, 3 połączone baseny z wodą słodką i wydzielonym brodzikiem dla dzieci, jacuzzi, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki (za kaucją - 20 BGN); pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci, siatkówka plażowa, tenis stołowy; restauracja z panoramicznym widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia lokalna, restauracja á la carte, 4 bary: snack bar, bar przy basenie, bar w lobby, bar na plaży (odpłatnie); parking (wymagana wcześniejsza rezerwacja), pralnia (odpłatnie), sklep, kantor, wypożyczalnia samochodów (odpłatnie); centrum Fitness, tenis ziemny, sauna, masaże oraz sporty wodne (odpłatnie); bilard, rzutki i szachy (odpłatnie).

Plaża

Piaszczysta, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, zjazd panoramiczną windą i zejście schodami, płatne leżaki i parasole (ok. 8 BGN/leżak/dzień, 8 BGN/parasol/dzień).

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (7:30-10:00), obiady (12:30-14:30), kolacje (18:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10:30-11:30) w wyznaczonym barze; lekkie przekąski (16:00-18:00) w wyznaczonym barze; lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w wyznaczonych barach (10:00-22:30); wymagane noszenie opasek All Inclusive. 

Cena zawiera

zakwaterowanie wg oferty * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji samolotowej - transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Dopłaty

Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 Eur/os./pobyt - płatna na miejscu

Ramowy program imprezy

Ramowy program imprez samolotowych 7/10/11 noclegów:  Dzień 1: odprawa na lotnisku 2 godz. przed wylotem. Przelot i transfer do hoteli, obiadokolacja lub suchy prowiant. W zależności od wybranej długości imprezy, dni 2-7 lub 2-9 lub 2-10: pobyt, wypoczynek. Dzień 8 lub 10 lub 11: śniadanie bądź suchy prowiant, wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, wylot do Polski. Sprawdź rozkład lotów. Ramowy program imprez z dojazdem własnym: Dzień 1: przyjazd, zakwaterowanie od godz. 14:00, obiad. Dzień 2-9 lub 2-10: wypoczynek. Dzień 10 lub 11: śniadanie, wykwaterowanie do godz. 10:00.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


Mapa Hotelu Paradise Beach
Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
Nessebar, Bułgaria
Wakacje w Bułgarii, Primorsko
Wakacje w Sozopolu
Wakacje w Sveti Vlas
Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
Filmy hotelu Paradise Beach:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Paradise Beach!
https://youtu.be/R8rQw2c82K8

Opinie o Hotelu Paradise Beach

Hotel położony z dala od cywilizacji :) , wszędzie daleko (1,5km Elenite, 3km Sveti Vlas, 7km Słoneczny Brzeg). Pokoje w miarę czyste ale z bardzo głośną klimatyzacją i mało wydolną. Pokoje otwierane kartami, które co chwilę się rozkodowują i nie możesz wejść do środka bez wizyty na recepcji. Widok na morze super. Większość gości to Polacy, Rosjanie i Czesi. Mieliśmy pokój na samym końcu hotelu więc trochę kilometrów dziennie trzeba było zrobić co przy małym dziecku nie jest najlepszą opcją. Jedzenie bardzo monotonne, na śniadania codziennie to samo. Tragedia to windy na plażę. Co chwilę zacinają się lub wariuje w nich waga. Plaża dosyć brudna z dużą ilością kamieni. Leżaki brudne i połamane. Hotel na pewno nie zasługuje na 4*. Odradzam biuro Sun&Fun. Przyspieszono nam wylot o 15 godzin. Dotarliśmy do hotelu o 6 rano gdzie dowiedzieliśmy się, że jakiekolwiek jedzenie/picie nie wspominając już o pokoju przysługuje nam od 14. Trzeba siedzieć na mocno przeszklonej recepcji z ledwo działającą klimatyzacją. Jeżeli będziecie mieli wylot w nocy radzę przewidzieć prowiant. Powrót też przesunięty z 8.50 na 17.50. I tak mieliśmy szczęście, bo innym zmienili z 7.00 na 2.30 następnego dnia, a o 12.00 trzeba opuścić pokój (świadczenia też się kończą) lub zapłacić 10 lewa za godzinę.

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: odradzam
2.7

Hotel położony w cichym i spokojnym miejscu, widoki super, plaża zaraz przy hotelu, piaszczysta , szeroka. Pokoje duże, jedzenie średnie ale dało się coś wybrać.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.1

Byłem 3 razy i jadę czwarty, to chyba najlepsza opinia. Pozdrawiam.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Nie dawno wróciłam z Paradise jestem tak świetnie polecam zdecydowanie ten hotel, jest tak cisza i spokój, hotel jest oddalony od Słonecznego Brzegu jednak nie jest to problem, ponieważ jeżdzą tam autobusy miejskie od 7:00 do 23:00 :) Obsługa miła jak i pracownicy, animatorzy chętnie pomagają i umilają czas pobytu. Jedzenie dobre dla każdego coś sie znajdzie można wybierać w jedzeniu min. owoce ;) Polecam :))

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.0

Wybralismy ten hotel, gdyż opinie o nim z ubiegłych lat były ok. W tym roku niestety nie możemy twystawić opinii pozytywnej. TRAGEDIA!!! Jedzenie fatalne, brudno, animacji dla dzieci z Polski-brak, basen brudny, wieczna walka na plaży o leżaki, które sobie rezerwowano dzień wcześniej kładąc na nich plazowe zabawki. Hotel nie jest przystosowany dla rodzin z dzieCmi-brak podjazdów dla wózków, brak jedzenia dla dzieci oprócz roztopionych wiecznie lodów, brak placu zabaw. I na dokładkę wszyscy których znaliśmy potruli się. Jak mozecie to omijajcie ten hotel z daleka, a Neckerman, który nam sprzedał tą wycieczkę ma wieeeelki minus i naszą reklamację na karku.

POLECAM:
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.7

hotel bardzo brudny, otoczony jaskółkami i odchodami tych ptaków, jedzenie okropne przy pobycie 7 dniowym, co dzień to samo 3 razy dziennie, jajecznica,parówki, pomidory,ogórki, masło podane w dużej misce dla 500osób, potrzebny tam sanepid, animacje skromne, klimatyzacja działała dwa dni dobrze, NIKOMU NIE POLECAM POBYT OKROPNY LIPIEC 2010

POLECAM:
ekonomicznym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie odradzam
1.6

Paradise Beach - możliwości zakwaterowania:

park view 1 bedroom apartment pv
park view 1 bedroom apartment pv sd
SEA VIEW 1PAX
SEA VIEW 2PAX
standard [sea view] dbl
standard [park view] dbl
Park View Standard PV
park view standard pv sd
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza
1 BEDROOM APARTMENT PARK VIEW 3PAX
Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby lazienka prysznic WC balkon lub taras od strony ladu
1 os. Pokój promocyjny standard z bocznym widokiem na morze
1 os. standard z widokiem na park
pokój standard 2 os..
Standard 2+1 výhled do okolí
Apartmá s výhledem do okolí
Apartmá s výledem na moře
Standard 2+1 výhled na moře
Pokoj dwuosobowy Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Parkblick
1 BEDROOM APARTMENT PARK VIEW 4PAX
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy lazienka prysznic WC balkon lub taras od strony ladu
2 os. Pokój promocyjny standard z bocznym widokiem na morze
2 os. standard z widokiem na park
APARTMENT PARK VIEW
SINGLE ROOM SEA VIEW
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob Standard prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony morza
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras Parkblick
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka prysznic WC balkon lub taras od strony ladu
1 BEDROOM APARTMENT PARK VIEW 2PAX
PARK VIEW 2PAX
1 BEDROOM APARTMENT SEA VIEW 2PAX
STANDARDOWY Z WIDOKIEM NA PARK
APARTMENT SEA VIEW
1 BEDROOM APARTMENT PARK VIEW 1PAX
Apartament 2 os.
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Apartament 5 os.
apt apartment
Apartament
Apartament 2 os. w/morze
Apartament 3 os. w/morze
Apartament 4 os. w/morze
Apartament z widokiem na morze
1 BEDROOM APARTMENT SEA VIEW 1PAX
1 BEDROOM APARTMENT SEA VIEW 3PAX
PARK VIEW 1PAX
PARK VIEW 3PAX
Pok. 2 os.+1 dost.
Pokój 2-os. z widokiem na ogród
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Pok. 2 os. w/morze
Pokój 2 os. z widokiem na morze
ecsv economy sv
SEA VIEW 3PAX
1 BEDROOM APARTMENT SEA VIEW 4PAX
SINGLE ROOM PARK VIEW
Pokój 1-osobowy
srpv standard room pv
srsv standard room sea view
Pokój standard z widokiem na park
POKÓJ Z WIDOKIEM NA MORZE

Paradise Beach - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Paradise Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00