cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
  • Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA, Jukatan
1 / 41
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
27.11 - 09.12
już od 8173 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.09 - 25.09
już od 5185 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych

Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA
star 4

Meksyk: Jukatan: Riviera Maya
Ocena hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 listopada 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 września 2020

Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Meksyku?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 60 km od centrum Cancun
  • ok. 3,5 km od Playa del Carmen
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min
  • ok. 1,8 km do Gran Coral Golf

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • sejf: w recepcji, w cenie
  • ogród
  • taras
  • strefa dla dorosłych: 18+
  • Wi-Fi: w recepcji, lobby i przy basenie, w cenie
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami
  • lekarz
  • fryzjer
  • sklepy
  • pralnia: za opłatą
  • usługi konsjerża
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony, w cenie
  • amfiteatr

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

956

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt 
  • data otwarcia hotelu: 2006
  • ostatni całkowity remont: 2015
  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Podatek ekologiczny: od dnia 01.01.2019 r., będzie pobierany podatek na rzecz turystyki zrównoważonej. Opłata za podatek w wysokości 26 MXN (ok. 1,15 EUR)/ pokój/noc odbywa się podczas zakwaterowania lub wykwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Podatek może być zapłacony gotówką w walucie MXN/EUR/USD (nie wszystkie hotele to akceptują) lub kartą kredytową.
  • W niektórych okresach plaże w Cancun i Riviera Maya mogą być dotknięte zwiększonym poziomem wodorostów. Występowanie gronorostów w tym regionie jest zjawiskiem naturalnym, jego nasilenie zmienia się codziennie w zależności od warunków pogodowych i prądów morskich. W związku z tym, ze względów bezpieczeństwa, sporty wodne w tym regionie okresowo mogą być niedostępne.
  • W przypadku niektórych sportów wodnych, oznaczonych jako bezpłatne, mogą wystąpić dodatkowe opłaty (np. za wynajęcie sternika, sprzętu itp.). Uwaga – niektóre sporty wodne ze względu na czynniki zewnętrzne mogą być niedostępne.

Dla dzieci

  • łóżeczko dla dzieci: na zapytanie, w cenie
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, zjeżdżalnia: w cenie
  • miniklub: 4-12 lat, styczeń - grudzień, 10:00 - 22:00, w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • piłka nożna
  • piłka plażowa
  • siatkówka plażowa
  • rowery: wymagana kaucja
  • korty tenisowe: 1
  • kajaki
Płatne
  • strefa spa „SPA": 18+, codziennie 07:00 - 20:00, płatność gotówką
  • łaźnia parowa
  • masaże: w ofercie firm zewnętrznych
  • zabiegi kąpielowe
  • salon kosmetyczny
  • katamaran: w ofercie firm zewnętrznych
  • nurkowanie
  • snorkeling: w ofercie firm zewnętrznych

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne
  • muzyka na żywo

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na ogród
  • wentylator sufitowy
  • TV
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • dozownik z napojami
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, przekąski: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny FZX3
  • 4-5 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na ogród
  • ostatni częściowy remont: 2017
  • pokój dla dzieci
  • sypialnia
  • 1 łóżko typu king-size
  • 1 łóżko piętrowe
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: codziennie 24 h, w cenie
  • jacuzzi
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • dozownik z napojami
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, przekąski: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 1-3 os.
  • ok. 39 m2
  • widok na ogród lub basen
  • pokój dla osób powyżej 18. roku życia
  • ostatni częściowy remont: 2015
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, przekąski: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: w cenie, wliczony w all inclusive
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie, wliczone w all inclusive
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy deluxe DZX3
  • 1-3 os.
  • ok. 41 m2
  • widok na ogród lub basen
  • pokój dla osób powyżej 18. roku życia
  • ostatni częściowy remont: 2015
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, przekąski: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: codziennie, w cenie
  • wanna lub prysznic
  • jacuzzi
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras
Pokój rodzinny superior FZX2
  • 3-4 os.
  • ok. 30 m2
  • widok na ogród
  • ostatni częściowy remont: 2017
  • 1 łóżko typu king-size
  • 1 łóżko piętrowe
  • klimatyzacja: w cenie, indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • dozownik z napojami
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, przekąski: w cenie, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV
  • room service: codziennie 24 h, w cenie
  • prysznic
  • WC
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie, w formie bufetu
  • obiad: codziennie, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie, w formie bufetu, a la carte
  • przekąski: codziennie 24 h, przekąski o północy, lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: codziennie
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 7
  • główna restauracja „LA LAGUNA": rodzaje kuchni: międzynarodowa, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, bufet, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie 07:00 - 11:00, 12:30 - 16:00 i 18:00 - 23:00
  • restauracja „EL FOGO DO BRAZIL": potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, a la carte, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie 17:30 - 23:00, przy basenie, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „EL TEMPLO": rodzaje kuchni: teppanyaki, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, a la carte, wymagana rezerwacja, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie 17:30 - 23:00
  • restauracja „LA TOSCANA": rodzaje kuchni: włoska, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, a la carte, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie 17:30 - 23:00, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „LA RIVIERA": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, a la carte, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie 17:30 - 23:00, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „SALVIA": dania wegańskie, a la carte, w cenie, styczeń - grudzień, codziennie, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „LOS LIRIOS": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania wegetariańskie, a la carte, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „LAS MÁSCARAS": rodzaje kuchni: meksykańska, potrawy bezglutenowe, dania bez laktozy, dania lekkostrawne, dania wegetariańskie, bufet, w cenie, 18:00 - 23:00, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 7
  • bar „EL ELEFANTE": styczeń - grudzień, codziennie 07:00 - 02:00
  • bar „EL MANGLAR": styczeń - grudzień, codziennie 10:00 - 02:00
  • bar „EL MAPACHE": styczeń - grudzień, codziennie 18:00 - 23:59
  • bar koktajlowy „TEATRO BAR": styczeń - grudzień, codziennie 18:00 - 23:00
  • bar na plaży „BAR DE PLAYA": styczeń - grudzień, codziennie 10:30 - 18:00
  • bar „LOS LIRIOS (DISCO BAR)": 18+, styczeń - grudzień, codziennie
  • bar przy zewnętrznym basenie „LA TORTUGA, LA SIRENA Y LA LAGUNA": styczeń - grudzień, codziennie 10:30 - 18:00
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive
  • kolacja przy świecach: codziennie, wymagana rezerwacja, za opłatą, płatność gotówką, stałe menu
  • świąteczne atrakcje: kolacja w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, szampan, atrakcje noworoczne: menu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, wino musujące, szampan

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Meksyku?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Playa Del Carmen

    Położenie

    Hotel położony na wybrzeżu Riviera Maya, bezpośrednio przy plaży (leżaki i parasole bezpłatne). Oddalony  7 km od Playa del Carmen, ok. 50 min od lotniska.

    Hotel

    Pięciogwiazdkowy hotel ekologicznie, komfortowo urządzony, należący do sieci hoteli Sandos. Hotel wdrożył program ochrony środowiska i stosuje alternatywne źródła energii, dzięki czemu należy do kategorii hoteli eko. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja, przestronne lobby, Wi-Fi w lobby (płatne), 3 baseny, park wodny z 17 zjeżdżalniami, jacuzzi, 7 restauracji, 10 barów, room service (24h), siłownia, klub sportowy, centrum SPA, salon piękności, dyskoteka, pralnia (płatna), kantor, wypożyczalnia samochodów (płatna), bankomat, sklepy, parking, opieka medyczna (na życzenie, płatna), przechowalnia bagaży.

    Pokoje

    W hotelu znajdują się 3 sekcje: Select Club (tylko dla dorosłych), Family Scetion (rodzinna sekcja) i Royla Elite (luksusowa sekcja, ekologiczna). Sekcja rodzinna: pokoje typu Deluxe (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience, widok na ogród, basen lub dżunglę), Junior Suite (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi na balkonie, widok na ogród, basen lub dżunglę), Standard (sypialnia z częścią wypoczynkową, widok na ogród, basen lub dżunglę). Sekcja tylko dla dorosłych, pokoje położone w bliskiej odległości od plaży i przy basenie: Select Club Superior (sypialnia z częścią wypoczynkową, widok na ogród, basen lub dżunglę, wino musujące i kosz owoców na powitanie), Select Club Deluxe (sypialnia z częścią wypoczynkową, jacuzzi w łazience, widok na ogród, basen lub dżunglę, wino musujące i kosz owoców na powitanie), Select Club Penthouse (sypialnia, salon, jacuzzi na balkonie, widok na ogród, basen lub dżunglę, wino musujące i kosz owoców na powitanie). Wszystkie wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, łazienki (wanna, prysznic i suszarka do włosów), sejf, Wi-Fi (płatne), budzik, TV sat, telefon, żelazko i deska do prasowania, zestaw do kawy/herbaty, balkon lub taras.

    Wyżywienie

    Hotel oferuje wyżywienie w opcji All Inclusive (śniadania, obiady, kolacje, przekąski i słodkości). La Laguna - restauracja serwująca posiłki główne w formie bufetu; La Toscana - restauracja serwująca dania kuchni włoskiej; Las Mascaras - restauracja serwująca kolację w formie bufetu; El Templo - restauracja a la carte serwująca dania kuchni japońskiej; Fogo de Brazil - restauracja a la carte serwująca dania kuchni brazylijskiej; La Riviera - restauracja a la carte serwująca dania kuchni śródziemnomorskiej; La Toscana - restauracja a la carte serwująca dania kuchni włoskiej; Los Liros - restauracja a la carte serwująca dania rybne i steki. El Nido - bar serwujący napoje i przekąski, La Jungla - bar serwujący napoje i przekąski. Bary serwujące napoje: Sirena Poolside, Theatre, La Tortuga, Ocean Front Disco, L'Elefant, Iguana, El Manglar, Mapache.

    Sport i Wellness

    W hotelu znajduje się SPA oferujące liczne zabiegi na twazne!: golf, nurkowanie, zmotoryzowane sporty wodne, tenis.

    Atrakcje dla dzieci

    Park wodny z 17 zjeżdżalniami (ratownik), brodzik, mini klub (od 4 do 12 lat), plac zabaw, salon gier, baby klub (od 2 do 3 lat), animacje i zajęcia sportowe.

    Rozrywki i usługi

    Zajęcia sportowe i animacje czasu wolnego, dyskoteka, przedstawienia.

    Sale konferencyjne

    W hotelu znajduje się sala konferencyjna.

    Strona internetowa

    http://www.sandos.com  UWAGA! Od 29 sierpnia 2016 r. będzie trwał remont części pokoi hotelowych.   SELECT CLUB -  dodatkowy pakiet usług - usługi concierge - oddzielna recepcja - room service 24 H - wydzielona cześć plaży - basen tylko dla dorosłych - fitness centre tylko dla dorosłych - cichy basen


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Orka

    Szukasz wakacji do Meksyku?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    MEKSYK, PLAYA DEL CARMEN

    Położenie

    Bezpośrednio przy piaszczystej plaży na wybrzeżu Maya w odległości 10 minut drogi do Playa del Carmen pięknie wkomponowany w otaczającą go przyrodę, 2 km od brzegu znajduje się rafa koralowa z idealnymi warunkami do uprawiania snorkelingu oraz nurkowania.

    Miejscowa kategoria

    ****+

    Wyposażenie hotelu

    Sandos Caracol to idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi, na najmłodszych gości czeka wiele atrajci, mini aqua park z 17 zjeżdżalniami, mini dyskoteka, babyclub (dzieci 2-3 lata), miniclub (dzieci 4-12 lat) otwarty 10-22, animacje dla młodzieży w wieku 13-17 lat, zajęcia prowadzone są przez wykwalifikowany personel posługujący się językiem angielskim i hiszpańskim, hotel zwraca szczególna uwagę na ochronę środowiska dlatego też wykorzystuję w głównej mierze energię odnawialną, ośrodek posiada szeroki wybór restauracji, 3 restauracje bufetowe specjalizujące się w kuchni międzynarodowej, włoskiej i meksykańskiej, 5 restauracji a la carte oferujących min. kuchnię orientalną, śródziemnomorską, brazylijską czy dania z grila, 10 barów, Centrum Spa (wyłącznie dla dororsłych), 3 pięknie zaprojektowane baseny, basen główny tuz przy plaży (leżaki, parasole, ręczniki również na plaży bez dodatkowych opłat), po całym obiekcie zostały poprowadzone ściezki rowerowe, wycieczki te będą mogły przybliżyć gościom lokalną faunnę i florę, na terenie kompleksu znajdują się różne egzotyczne zwierzęta jak; papugi, małpki, szopy itp, szczególnym doświadczeniem może okazać się pływanie w cenotach czyli studniach krasowych, dodatkowo teatr, różne sklepy, bar sportowy.

    Zakwaterowanie

    956 pokoi

    standard

    komfortowe pokoje zostały wyposażone w wannę, prysznic, WC, suszarkę do włosów, wentylator, klimatyzację, TV SAT, telefon, minibar, sejf, balkon lub taras.

    deluxe

    pokoje za dodatkową opłatą, posiadają dodatkowo wannę z hydromasażem.

    junior suite

    znajdują się na 3 piętrze, są bardziej przestronne, wyposażone w jacuzzi na balkonie.

    inne formy zakwaterowanie

    pokoje w części select położone są w oddzielnej części hotelu i zostały przeznaczone wyłącznie dla osób powyżej 21 roku życia, dodatkowo część select dysponuje własnym basenem, restauracją oraz beach barem.

    wyżywienie

    ALL Inclusive; 3 posiłki w formie bufetu, kolacje mozliwe również a la carte, krajowe i międzynarodowe napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    rozrywka

    animacje, program rozrywkowy, występy na żywo

    Sport

    tenis, siłownia (dla osób powyżej 18 roku życia, aerobic, kurs tańca, bilard, koszykówka, boccia, tenis stołowy, za dodatkową opłata; snorkeling, wędkarstwo, golf "Grand Corsl" w pobliżu.

    Spa

    zabiegi spa dodatkowo płatne

    Dla dzieci

    mini aqua park, baby club, mini club, zajęcia dla młodzieży, plac zabaw.

    Program imprezy

    .

    1 dzień

    Wylot do Meksyku z wybranego portu lotniczego

    1 dzień

    Przylot do Meksyku i transfer z lotniska do HOTELU

    1-7 dzień

    Pobyt w Hotelu / Meksyku

    7 dzień

    Transfer z HOTELU na lotnisko w Meksyku i wylot do kraju

    8 dzień

    Przylot do wybranego portu lotniczego. Możliwość przedłużenia pobytu na dowolną ilość dni.

    Cena obejmuje

    - przelot liniami rejsowymi, - zakwaterowanie w Hotelu, - transfer na trasie lotnisko-hotel-lotnisko, - wyżywienie / all inclusive, - opłaty lotniskowe i wszystkie podatki, - opiekę rezydenta anglojęzycznego i niemieckojęzycznego, - obowiązkowego ubezpieczenia KL, NW, bagaż, 10,- pln / dzień / osoba (Axa Polska),

    Cena nie obejmuje

    - kosztów wymaganych wiz, - wydatków osobistych, - napiwków, - wycieczek fakultatywnych,

    Informacje praktyczne

    - różnica czasu - 7 h w stosunku do Polski, - elektryczność - 120 V/ 50-60 Hz - wymagane są przejściówki, - język urzędowy - hiszpański, - waluta - peso meksykańskie, - szczepienia ochronne - nie są wymagane, zalecane szczepienia; przeciwko żółtaczce typu A, żółtej gorączce, w porze deszczowej na terenach pokrytych lasami tropikalnymi istnieje ryzyko zachorowań na malarie, na terenie całego kraju istnieje ryzyko zachorowań na amebozę, W celu zmniejszenia ryzyka zarażenia amebozą oraz innymi bakteryjnymi i wirusowymi chorobami układu pokarmowego należy unikać spożywania posiłków przygotowywanych na ulicznych straganach, świeżych owoców i warzyw, które nie zostały poddane procesowi odkażania, a także wody innej niż butelkowana. Należy unikać napojów z lodem w małych barach i restauracjach, których stan sanitarny może budzić wątpliwości. - kierowcy powinni legitymować się międzynarodowym prawem jazdy, - w dużych ośrodkach turystycznych można płacić dolarami amerykańskimi,

    Wiza

    Nie ma obowiązku wizowego dla obywateli polskich przy pobytach nie przekraczających 90 dni w celach turystycznych.

    Loty przez USA

    w przypadku lotów z przesiadką na terenie USA wymagane jest posiadanie wizy amerykańskiej.

    * UWAGA!

    Niniejsza oferta wymaga potwierdzenia po dokonaniu wpłaty. Organizator potwierdza lub anuluje założoną rezerwację w ciągu 24 h (tylko w dni robocze pon-pt 10-18). Bez wniesionych opłat nie będzie możliwe potwierdzenie imprezy. W przypadku braku potwierdzenia ze strony organizatora zwrot 100% wpłaty.

    * CENA PRZELOTU

    Cena przelotu została podana w najniższej taryfie obowiązującej na przelot w okresie ważności powyższej taryfy. W przypadku braku dostępności tej taryfy cena zostanie skalkulowana ponownie. Gdy Klient nie zdecyduje się na dopłatę do potwierdzonej taryfy w wyższej cenie, rezerwacja zostanie anulowana bez kosztowo. UWAGA ! Na wyloty w okresie Świąt Bożego Narodzenia, Nowego Roku, Świąt Wielkanocnych oraz w "szczycie sezonu" obowiazuje dopłata do biletu lotniczego według taryf danej lini lotniczej.

    * WARUNKI PRZEWOZU

    Każdy uczestnik wyjazdu ma obowiązek zapoznać się z warunkami podróży i przewozu danego przewoźnika. Dotyczy to w szczególności kobiet w ciąży, osób podróżujących z gipsem, osób z niestandardowym bagażem.

    * ANULACJE, ZMIANY BILETU

    Przy anulacji, zmianach biletów obowiązują ogólne warunki przewozu przewoźnika. Cena biletu w bezzwrotnych, promocyjnych taryfach są wykluczone ze zwrotu wg. kosztów rezygnacji z imprezy organizowanej przez Orka Travel Sp. z o.o.

    * PRZELOT

    Cena przelotu przyjęta do kalkulacji wynosi 3800 zł. Przeloty organizowane są liniami rejsowymi, minimalnie z 1 przesiadką w jednym z europejskich portów lotniczych, więc dla każdego Klienta bilet wyszukiwany jest indywidualnie. Rozkład lotów, miejsca przesiadek i linie lotnicze, znane są dopiero po wyszukaniu lotu. Uwzględniamy wszelkie niestandardowe życzenia Klientów dotyczące podróży. Bierzemy pod uwagę preferencje Klienta dotyczące miejsca wylotu, ilości przesiadek, wykluczenia z propozycji np. danych linii lotniczych lub bierzemy do kalkulacji konkretną linię, którą Klient chce podróżować). Zaznaczamy, że mają one wpływ na kształtowanie się ceny za przelot.

    * REZYDENT

    Impreza bez opieki polskojęzycznego opiekuna i rezydenta, na miejscu jest anglojęzyczny lub niemieckojęzyczny przedstawiciel lokalnego biura kontrahenta.

    * Ambasada

    Ambasada RP Calle Cracovia 40, Colonia San Angel, 01000 México D.F. Apartado Postal 20383 tel. (0052) (55) 55-50-47-00, 55-50-48-78 fax. (0052) (55) 56-16-08-22 www.polonia.org.mx

    e-mail

    embajadadepolonia@prodigy.net.mx

    Wydział Konsularny

    konsul@prodigy.net.mx

    stanowisko ds. ekonomiczno-handlowych

    comercio_pl@prodigy.net.mx

    stanowisko ds. kultury i nauki

    polcultura@prodigy.net.mx Konsulat RP w Cancún

    Konsul Honorowy

    Luis Miguel Cámera Patrón (hiszpański, angielski) Calle Sierra No 13, Supermanzana 3 Cancún, Quintana Roo tel. (52) (998) 892-17-64

    e-mail

    consul@poloniacancun.com


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Orka, którego oferta skierowana jest jest do rodzin z dziećmi, młodzieży a także dla osób pragnących aktywnie spędzić czas na wakacjach.
    Oferta Biura Podróży Orka skupia się przede wszystkim na starannie dobranych i sprawdzonych hotelach we Włoszech, wszystkie dokładnie sprawdzone pod względem wyśmienitej kuchni oraz dogodnej lokalizacji. Oprócz tego nowością jest możliwość rezerwacji wakacji egzotycznych w Dubaju, Tajlandii, na Sri Lance, Dominikanie i w wielu innych, luskusowych destynacjach.

    Dobre relacje z kontrahentami i lokalnymi przedstawicielami branży turystycznej pozwalają na zaproponowanie klientom niezwykle atrakcyjnych cen i lokalizacji obiektów. Doświadczona i wysoce wykwalifikowana kadra oraz staranny dobór obiektów i miejsc zapewni wypoczynek na najwyższym poziomie.

    Biuro Podróży Orka organizuje również specjalne wyjazdy dla szkół i firm - zarówno w Polsce jak i innych krajach europejskich a nawet na innych kontynentach.


    BestReisen

    Szukasz wakacji do Meksyku?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Rewelacyjny hotel, którego misją jest dbałość o środowisko. Łaczy w sobie relaks, przygodę i ekscytujące spotkania z naturą. Usytuowany przy plaży, otoczony prawdziwą dżunglą, oferuje swym gościom niezwykłe doświadczenia. Morze, palmy, las namorzynowy, rzeka, ścieżki przyrodnicze, duży aquapark - wszystko to na terenie hotelowym! Bogaty program eko, mnóstwo zabawy i relaksu.  

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, 4 km od Playa del Carmen, 60 km od lotniska w Cancun. 

    Wyposażenie

    Recepcja, sklepiki, darmowe Wi-Fi w miejscach publicznych, ogród organiczny, sala konferencyjna, restauracja La Toscana (bufety, a'la carte, kuchnia meksykańska), La Laguna nad rzeką (kuchnia międzynarodowa), El Tempo - restauracja azjatycka, restauracja wegańska przy plaży, grill brazylijski, La Riviera - restauracja śródziemnomorska, Los Lirios (steki, ryby), bar w lobby, bar w amfiteatrze, bary nad rzeką, przy basenie, sport bar, klub nocny. W hotelu wydzielono strefę Select Club tylko dla dorosłych, podlega jej też kilka restauracji, np. ekskluzywny bar na plaży Club House. 

    Pokoje

    Pokój standardowy ma łazienkę, dodatki w lokalnym stylu, klimatyzację, minibar, telewizor, sejf, telefon, balkon lub taras z widokiem na dżunglę/ścieżki przyrodnicze. Powierzchnia - ok. 39 m kw.  Superior - w części dla dorosłych, wyższy standard, Wi-Fi, telewizor plazmowy, żelazko/deska do prasowania, szlafroki w łazience, room-service, butelka wina i owoce na powitanie. Istnieje mozliwość rezerwacji zakwaterowania w eco family oraz deluxe. 

    Wyżywienie

    All inclusive - śniadania i obiady (bufety), kolacje (bufety oraz restauracje a'la carte), przekąski w dzień i w nocy, podwieczorek, otwarty bar: wino domowe, woda, napoje gazowane, piwo, herbata, kawa, koktajle, napoje alkoholowe i alkohole (lokalne marki), room - service.

    Sport i rozrywka

    Dwa baseny (w tym jeden w części Select Club, dla dorosłych), 26 ślizgawek wodnych (w tym siedem dla dorosłych), bilard, tenis stołowy, siłownia (od 18 lat), kort tenisowy, codziennie występy w amfiteatrze (niektóre oparte o tradycje i zwyczaje Majów), wycieczki przyrodnicze z przewodnikiem, bird watching, rejsy łódką po rzece, sadzenie drzewek, pieczenie dań według starożytnych przepisów Majów w piecach ziemnych, wypożyczalnia rowerów, snorkeling w morzu i w rzece, warsztaty, pokazy rzemiosł, strefa wellness (masaże na świeżym powietrzu, zabiegi z użyciem naturalnych kosmetyków, ziół i glinki wulkanicznej, terapie holistyczne, oczyszczający rytuał Temazcal), salon fryzjerski, sporty wodne (niemotorowe) przy plaży. Hotel oferuje unikatowe wycieczki przybliżające lokalną kulturę, historię i zwyczaje Majów. 

    Dla dzieci

    Aquapark, wodny plac zabaw dla maluchów, strefa dla starszych dzieci, miniklub (4-12 lat, działa codziennie od godz. 10.00 do 22.00), zajęcia ekologiczne, warsztaty, sala zabaw z piłeczkami, piłkarzyki, gry video, wysokie krzesełka, menu dla dzieci.  

    Uwagi

    Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Meksyku nie wymaga się wizy wjazdowej. Formularz Migracyjny (FMT), który rozdawany jest już na pokładzie samolotu, po wypełnieniu musi być opieczętowany przez urzędnika migracyjnego podczas przekraczania granicy (w przypadku podróży samolotem jest to pierwsze międzynarodowe lotnisko, a nie docelowe). Oryginał wypełnionego formularza odbiera funkcjonariusz służb migracyjnych, natomiast ostemplowaną kopię FMT należy zachować i okazać w momencie wyjazdu z Meksyku. Brak kopii formularza (a w przypadku jego utraty - niedopełnienie obowiązku zgłoszenia tego faktu na policji) może oznaczać przy wyjeździe nałożenie grzywny w wysokości do 100 USD. Należy posiadać paszport, którego termin ważności w dniu powrotu, nie jest krótszy niż 6 miesięc oraz okazać bilet powrotny i wystarczające środki finansowe na pokrycie kosztów deklarowanego pobytu. Przepisy celne nie określają wysokości kwoty wymaganej na każdy dzień pobytu. Zaleca się posiadanie ubezpieczenia na sumę nie mniejszą niż około 100 000 USD.  Koszty leczenia, operacji i pobytu w szpitalu na dobrym poziomie są bardzo wysokie - porównywalne do tych w USA.

    Bagaż rejestrowany

    Z uwagi na różne taryfy przelotu dostępne w liniach lotniczych obsługujących połączenia z Polski do Meksyku dopiero po założeniu wstępnej rezerwacji przelotu (na poprawne dane uczestników wyjazdu) jesteśmy w stanie zweryfikować czy bagaż rejestrowany zawarty jest w cenie danej taryfy czy też nie. W przypadku gdy bagażu nie będzie w cenie taryfy można go dokupić za dopłatą w wysokości 500 PLN/sztuka za lot w dwie strony. Limit wagowy takiego bagażu to 23 kg.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT, opłaty za kartę turystyczną, bagażu rejestrowanego (w zależności od taryfy przelotu, weryfikacja po założeniu wstępnej rezerwacji). W hotelu tym podczas rezerwacji pobierany jest podatek na rzecz rozwoju zrównoważonej turystyki (ok.1,20 euro/pokój/noc).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Meksyku?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Cancun

    Położenie

    do Playa del Carmen ok. 5 km. Transfer z lotniska w Cancun ok. 50 minut.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża (w wodzie koralowce, zalecamy zabranie obuwia kąpielowego). Leżaki, parasole i ręczniki na plaży wliczone w cenę.

    Wyposażenie

    ośrodek o typowo meksykańskiej architekturze składający się z części Family (639 pokoi), części Royal Elite (99 pokoi) i części tylko dla dorosłych Select Club (218 pokoi). Otwarty hol powitalny z recepcją, 3 restauracje serwujące posiłki w formie bufetu oraz 5 restauracji ŕ la carte (włoska, śródziemnomorska, azjatycka oraz steak house), 9 barów, dyskoteka (oddalona od budynków mieszkalnych) oraz kilka sklepów z pamiątkami. W centralnej części obiektu, w otoczeniu pięknego tropikalnego ogrodu znajduje się kompleks 3 basenów z brodzikiem dla dzieci i park wodny z 17 zjeżdżalniami. Przy basenie leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bez opłaty. www.sandos.com

    Kategoria miejscowa

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    Amexco, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Pokoje dwuosobowe (B1-3A): klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV sat, sejf, minibar, balkon lub taras z widokiem na ogród lub las tropikalny. Prysznic, WC, suszarka do włosów. Pokoje deluxe (B1-3C): dodatkowo sofa oraz jacuzzi, poza tym wyposażone jak B2A. Junior suite (B1-3D): przestronniejsze, położone na najwyższych kondygnacjach, z dużym balkonem, z widokiem na ogród lub baseny, wyposażone jak B2A, łóżko typu king size, dodatkowo wydzielona część wypoczynkowa z sofą oraz jacuzzi. Pokoje Royal Elite Superior Ocean Front (B2-3N): blisko plaży, całkowicie wyremontowane; 2 łóżka typu queen size, TV LCD, iPod player, internet bezprzewodowy, duży sejf, klimatyzacja, minibar, taras, łazienka z prysznicem i płaszczami kąpielowymi, całodobowy room service; poza tym wyposażone jak B2A. Pokoje Royal Elite Penthouse (B2-3G): z kącikiem wypoczynkowym, jacuzzi i widokiem na morze. Pokoje superior Select Club (A1-3I): odnowione, na parterze lub pierwszym piętrze, od 21 lat. Wariant ekonomiczny Select Club (A1-3Z). Pokoje deluxe Select Club (A1-3J): dodatkowo z jacuzzi.

    SELECT CLUB

    oddzielny check-in/out (późniejsze opuszczenie pokoju, w ramach dostępności), pokoje w oddzielnej części obiektu dostępnej tylko dla Gości Select Club, koszyk owoców na powitanie, codziennie good night service ze słodyczami i małymi kanapkami, room service przez całą dobę, oddzielny bar i beach club z importowanymi alkoholami i wyborem przekąsek, biblioteka, oddzielny odcinek plaży z wygodnymi fotelami oraz hamakami, beach bar z obsługą kelnerską; stała możliwość rezerwacji kolacji w restauracjach ŕ la carte.

    Dzieci

    park wodny, baby club (2-4 lata), miniklub (4-12 lat), kącik dla nastolatków (13-17 lat) oraz plac zabaw.

    Rozrywka

    bogaty program animacyjny w ciągu dnia i wieczorem. Program dla dzieci i dorosłych mający na celu przybliżenie kultury Majów: wieczorne przestawienia, kąpiel w cenocie, wędrówki szlakami przyrodniczymi.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby bez opłaty, kącik internetowy za opłatą.

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, strzelanie z łuku, windsurfing, kajaki, sprzęt do płytkiego nurkowania, 2 korty tenisowe (z oświetleniem), tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, bilard, boccia. Za opłatą żeglowanie katamaranem, szkoła nurkowania PADI, 18-dołkowe pole golfowe (ok. 20 min jazdy samochodem).

    Wellness

    sauna, whirlpool, łaźnia parowa. Za opłatą różnorodne zabiegi w centrum spa.

    All inclusive 24h

    trzy posiłki w formie bufetu. Kolacja również w restauracjach ŕ la carte (3 x na tydzień, konieczność wcześniejszej rezerwacji). Przez całą dobę wszystkie lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, przekąski. Napoje z minibaru (uzupełniany co 2 dni).

    Dodatkowe informacje

    Oferta dla nowożeńców- (H 83493H) 2I/2J/2Z. Zniżka dla Seniorów 2I/2J/2Z.

    Plus

    ALL INCLUSIVE DLA RODZIN WI-FI GRATIS WELLNESS DLA NOWOżEŃCÓW


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Polska Neckermann

    Szukasz wakacji do Meksyku?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Cancun, Meksyk

    Położenie

    w otoczeniu tropikalnej roślinności, do Playa del Carmen ok. 5 km. Transfer z lotniska w Cancun ok. 45 minut.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża (w wodzie koralowce; zalecamy zabranie obuwia kąpielowego). Leżaki, parasole i ręczniki na plaży wliczone w cenę.

    Wyposażenie

    ośrodek o typowo meksykańskiej architekturze składający się z części Family (639 pokoi), części Signature Eco Collection, części Royal Elite (99 pokoi) oraz części tylko dla dorosłych Select Club (od 18 lat) położonej w dalszej części ośrodka (do plaży kilka minut pieszo). Otwarty hol powitalny z recepcją, 3 restauracje serwujące posiłki w formie bufetu oraz 6 restauracji a'la carte (m.in. włoska, śródziemnomorska, azjatycka oraz steak house), 10 barów, dyskoteka oraz kilka sklepów z pamiątkami. W centralnej części obiektu, w otoczeniu pięknego tropikalnego ogrodu znajduje się kompleks 3 basenów (w tym jeden dla gości Select Club) z brodzikiem dla dzieci i park wodny z 22 zjeżdżalniami dla dzieci i 7 zjeżdżalniami dla dorosłych. Przy basenie leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bez opłaty. Dla Sandos Select Club oddzielna recepcja, basen, restauracja serwująca śniadania i obiady, a także wydzielony odcinek plaży z własnym barem. www.sandos.com.

    Dostęp do internetu

    WIFI w lobby bez opłaty,

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Karty kredytowe

    Amexco, MasterCard, Visa.

    Zakwaterowanie

    Sandos Caracol:Pokoje standardowe (B1-3A): ok. 39 m2, w części Family; 1 łóżko typu king size lub 2 łózka typu queen size, klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV sat, sejf, minibar (uzupełniany co drugi dzień), balkon lub taras z widokiem na ogród lub las tropikalny. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje Eco Superior (B1-3B): odnowione, w części Signature Eco Collection, z łóżkiem typu king size i łóżkiem piętrowym, z internetem i minibarem uzupełnianym codziennie. Suity rodzinne Eco (B2-3F); odnowione, z sypialnią z łóżkiem typu king size i oddzielnym pokojem dla dzieci z łóżkiem piętrowym i rozkładanym tapczanem. 2 prysznice i 2 x WC. Na balkonie dla dzieci mini brodzik. Select Club: Pokoje superior (A1-3I): ok. 39 m kw., na parterze lub pierwszym piętrze, w części Select Club (od 21 lat). Pokoje deluxe (A1-3J): ok. 41 m kw., z kącikiem wypoczynkowym i jacuzzi. Select Club: oddzielny check-in/out (późniejsze opuszczenie pokoju, w ramach dostępności), pokoje w oddzielnej części obiektu dostępnej tylko dla Gości Select Club, oddzielna restauracja, oddzielny basen i oddzielny odcinek plaży.

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, kajaki, sprzęt do płytkiego nurkowania, 2 korty tenisowe (z oświetleniem), tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, bilard, boccia. Za opłatą żeglowanie katamaranem, szkoła nurkowania PADI, 18-dołkowe pole golfowe (ok. 20 min jazdy samochodem).

    Wellness

    łaźnia parowa, sauna, whirlpool. Za opłatą zabiegi i masaże w centrum spa.

    Dzieci

    park wodny, baby club (2-4 lata), miniklub (4-12 lat), kącik dla nastolatków (13-17 lat).

    Rozrywka

    animacje, programy na żywo, wieczory tematyczne. Xcalacoco Events: pływanie w cenotach, wędrówki z przewodnikiem, przejażdżki łódką dla par, pokazy z kultury Majów i Azteków.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Kolacja również w restauracjach a'la carte (3 x na tydzień, konieczność wcześniejszej rezerwacji). Przez całą dobę wszystkie lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, przekąski. Napoje z minibaru.


    Neckermann X

    Szukasz wakacji do Meksyku?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Cancun, Meksyk

    Położenie

    w otoczeniu tropikalnej roślinności, do Playa del Carmen ok. 5 km. Transfer z lotniska w Cancun ok. 45 minut.

    Plaża

    bezpośrednio przy hotelu piękna, piaszczysta plaża (w wodzie koralowce; zalecamy zabranie obuwia kąpielowego). Leżaki, parasole i ręczniki na plaży wliczone w cenę.

    Wyposażenie

    ośrodek o typowo meksykańskiej architekturze składający się z części Family Signature Eco Collection (639 pokoi), części Royal Elite (99 pokoi) oraz części tylko dla dorosłych Select Club (od 18 lat) położonej w dalszej części ośrodka (do plaży kilka minut pieszo). Hotel z 955 pokojami, otwarty hol powitalny z recepcją, 3 restauracje serwujące posiłki w formie bufetu oraz 6 restauracji a'la carte (m.in. włoska, śródziemnomorska, azjatycka oraz steak house), 10 barów, dyskoteka oraz kilka sklepów z pamiątkami. W centralnej części obiektu, w otoczeniu pięknego tropikalnego ogrodu znajduje się kompleks 3 basenów (w tym jeden dla gości Select Club) z brodzikiem dla dzieci i park wodny z 22 zjeżdżalniami dla dzieci i 7 zjeżdżalniami dla dorosłych. Przy basenie leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe bez opłaty. Dla Sandos Select Club oddzielna recepcja, basen, restauracja serwująca śniadania i obiady, a także wydzielony odcinek plaży z własnym barem. www.sandos.com.

    All Inclusive

    trzy posiłki w formie bufetu. Kolacja również w restauracjach a'la carte (3 x na tydzień, konieczność wcześniejszej rezerwacji). Przez całą dobę wszystkie lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe, przekąski. Napoje z minibaru.

    Internet

    WIFI w lobby bez opłaty,

    Zakwaterowanie

    Część Family: Pokoje standardowe (B1-3A): ok. 39 m kw., 1 łóżko typu king size lub 2 łózka typu queen size, klimatyzacja, wentylator sufitowy, telefon, TV sat, sejf, minibar (uzupełniany codziennie), balkon lub taras z widokiem na ogród lub las tropikalny. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje Eco Family Superior (B1-3B): odnowione, z łóżkiem typu king size i łóżkiem piętrowym, z internetem i minibarem uzupełnianym codziennie. Suity Eco Family (B2-3F); odnowione, z sypialnią z łóżkiem typu king size i oddzielnym pokojem dla dzieci z łóżkiem piętrowym i rozkładanym tapczanem. Łazienka z 2 prysznicami i 2 WC. Na balkonie dla dzieci mini brodzik. Penthouse Eco Family (B2-3J): najbardziej obszerne, oddzielna sypialnia z łóżkiem typu king szie, oddzielny pokój dla dzieci z łóżkiem piętrowym i sofą, 2 oddzielne łazienki. Część Select Club (dla dorosłych): Pokoje superior select club (A1-3I): ok. 39 m kw., na parterze lub pierwszym piętrze. Pokoje deluxe select club (A1-3J): ok. 41 m kw., z kącikiem wypoczynkowym i jacuzzi. Select Club: oddzielny check-in/out (późniejsze opuszczenie pokoju, w ramach dostępności), pokoje w oddzielnej części obiektu dostępnej tylko dla Gości Select Club, oddzielna restauracja, oddzielny basen i oddzielny odcinek plaży.

    Sport

    aerobik, gimnastyka wodna, siłownia, kajaki, sprzęt do płytkiego nurkowania, 2 korty tenisowe (z oświetleniem), tenis stołowy, piłka wodna, siatkówka plażowa, koszykówka, bilard, boccia. Za opłatą żeglowanie katamaranem, szkoła nurkowania PADI, 18-dołkowe pole golfowe (ok. 20 min jazdy samochodem).

    Wellness

    łaźnia parowa, sauna, whirlpool. Za opłatą zabiegi i masaże w centrum spa.

    Dzieci

    park wodny, baby club (2-4 lata), mini klub (4-12 lat), kącik dla nastolatków (13-17 lat).

    Rozrywka

    animacje, programy na żywo, wieczory tematyczne. All Nature Events: pływanie w cenotach, wędrówki z przewodnikiem, przejażdżki łódką dla par, pokazy z kultury Majów i Azteków.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Mapa Hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      5
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      i sport
      5.3
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    5.3 / 6

    Bardzo dobry holel w uroczym miejscu 2007-11-21
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Świetny hotel, przytulne pokoje i znakomity klimat :). Możliwość aktywnego spędzania wolnego czasu. ...
    więcej

    6.0
    Cudowny hotel! Boski! 2008-05-17
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      5.5
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    5.8
    Szczerze mogę polecić ten hotel 2008-12-17
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.7

    Bardzo fajny hotel, ze świetną plażą 2 razy dziennie sprzątaną (nawet kamienie z morza są wyławiane)...
    więcej

    5.6
    Rewelacyjne wakacje! 2010-01-28
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetne wakacje w słonecznym Meksyku 2010-02-10
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    Hotel Sandos Caracol jest świetnie przystosowany dla rodzin z dziećmi, jak i osób starszych, czy mło...
    więcej

    5.9
    Przyjemne leniuchowanie 2011-01-09
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      5.7

    Hotel pięknie położony, niemal w dżungli, a po chodnikach przechadzają się wielkie gady. Kilkanaście...
    więcej

    5.6
    Z dziećmi to tylko do tego hotelu! 2011-08-18
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Piękne wakacje 2012-02-27
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Znakomite miejsce do wypoczynku. Polecam udać się na wycieczki fakultatywne z polskim miejscowym biu...
    więcej

    5.8
    Uroczy pobyt 2015-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Olbrzymi obszar hotelu położonego w dżungli, wokół zwierzęta: małpy, ostronosy, szopy pracze, iguany...
    więcej

    6.0
    Wspaniały hotel dla każdej osoby w każdym wieku 2015-11-11
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Sandos super dla dzieci 2016-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Sandos Caracol Beach Resort & SPA:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3

    Sandos Caracol Beach Resort & SPA - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Superior Select Club
    Standard
    Eco Family Superior
    Eco Family Suite
    Eco Family Penthouse
    Deluxe Select Club

    Sandos Caracol Beach Resort & SPA - Możliwości wyżywienia:


    Sandos Caracol Beach Resort & SPA - miasta wylotu:


    Sandos Caracol Beach Resort & SPA - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Sandos Caracol Beach Resort & SPA? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00