cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
  • Hotel Movenpick El Gouna, Morze Czerwone
1 / 28
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
19.12 - 26.12
już od 3765 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.01 - 12.01
już od 2163 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Movenpick El Gouna
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Przy plaży

Hotel Movenpick El Gouna
star 5

Egipt: Morze Czerwone: Makadi Bay
Ocena hotelu Movenpick El Gouna:
4.8 / 5
Średnia z 7 opinii
Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    4.5
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 grudnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 stycznia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

Hotel Movenpick El Gouna w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

Szukasz wakacji do Egiptu?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 25 km od centrum Hurghady
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

wstep

Hotel Mövenpick Resort & Spa El Gouna to bardzo elegancki hotel, który zapewnia mnóstwo atrakcji zarówno dorosłym, jak i dla dzieciom. Goście mogą relaksować się przy basenie i cieszyć się słońcem na tarasie lub w ogrodzie. Obiekt położony jest przy plaży, ok. 1 km od centrum El Gouna.

Do dyspozycji gości

  • recepcja
  • winda
  • przestronne lobby
  • sejf w recepcji
  • ogród
  • taras słoneczny
  • restauracje
  • bary
  • 4 baseny

Wyposażenie

  • Wi-Fi (płatne, w recepcji/w lobby: w cenie)
  • recepcja
  • kantor
  • sejf
  • winda
  • bankomat
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • jubiler
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)
  • parking
  • terminal internetowy (płatny)

Dodatkowe udogodnienia

  • kawiarnia
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • kantor jubiler
  • fryzjer
  • pralnia (płatna)
  • parking

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

420

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • room service (płatny)

Dla dzieci

  • miniklub: dla dzieci w wieku 5-12 lat (w określonych godzinach)
  • plac zabaw
  • łóżeczka dla niemowląt (w cenie)
  • wysokie krzesełka w restauracji
  • menu dla dzieci
  • opieka nad dzieckiem (na życzenie, płatna)
  • wydzielona część basenu dla dzieci
  • minidyskoteka

Sport i wellness

W cenie
  •  sala fitness/siłownia
  • aerobik
  • siatkówka plażowa 
Płatne
  • tenis
  • sporty wodne, częściowo w ofercie firm zewnęrznych: kitesurfing, nurkowanie powierzchniowe, windsurfing, szkoła nurkowania PADI, kanu, narty wodne, rower wodny, parasailing
  • strefa spa
  • masaże
  •  zabiegi pielęgnacyjno-kosmetyczne
  • sauna fińska
  • sauna parowa
  • hammam
  • squash

rozrywka

  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • lekki program animacyjny
  • przedstawienia
  • muzyka na żywo
  • boccia
  • rzutki

Pokoje

Pokój superior z widokiem na lagunę DZM1
  • 1-3 os.
  • widokiem na morską lagunę
  • klimatyzacja
  • łazienka
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf
  • TV sat.
  • tel.
  • sprzęt do przygotowania kawy i herbaty
  • minibar (płatny)
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (płatne).
Pokój ekonomiczny DZZ1
  • 2-3 os.
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 50 m2
  • widok na lagunę
  • w bocznym budynku
  • maisonette
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf
  • TV sat.
  • tel.
  • sprzęt do przygotowania kawy i herbaty
  • minibar (płatny)
  • balkon lub taras
  • Wi-Fi (w cenie)
Pokój deluxe z widokiem na morze DZM2
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na morze
  • Wi-Fi (w cenie)
  • minibar (płatny)
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • suszarka
  • sejf
  • TV sat.
  • tel.
  • sprzęt do przygotowania kawy i herbaty
  • szlafrok
  • kapcie
  • balkon lub taras.
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 40 m2
  • widok na lagunę
  • pokój dzienno-sypialny
  • suszarka
  • sejf
  • TV sat.
  • tel.
  • sprzęt do przygotowania kawy i herbaty
  • minibar (płatny)
  • Wi-Fi (w cenie)
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • balkon lub taras
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-3 os.
  • widok na lagunę
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: 07:00 - 10:30, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 06:00 - 07:00, 10:30 - 11:30
  • obiad: 12:00 - 16:00, a la carte
  • kolacja: 18:00 - 22:00, w formie bufetu, a la carte, wybór z menu na dany dzień, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 12:00 - 16:00, wliczone w all inclusive
  • ciasto: 15:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
  • lody: 11:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00 i 24 h
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
Dwa posiłki
  •  śniadanie: 07:00 - 10:30, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 06:00 - 07:00, 10:30 - 11:30
  • kolacja: 18:00 - 22:00, w formie bufetu, a la carte, wybór z menu na dany dzień, kulinarne wieczory tematyczne
Restauracje i bary
  • restauracje: 6
  • główna restauracja „Palavrion": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet dla dzieci, dania lekkostrawne, dania sezonowe, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, na zapytanie, w cenie, 06:00 - 11:30 i 18:00 - 22:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauarcja „El Sayadin Restaurant": rodzaje kuchni: regionalna, ryby/owoce morza, dania z grilla, menu dla dzieci, a la carte, rezerwacja wymagana, za opłatą, 12:30 - 15:00 i 18:30 - 22:00, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „Bua Khao Restaurant": rodzaje kuchni: tajska, wybór z menu, na zapytanie, rezerwacja wymagana, za opłatą, 18:30 - 22:00 i 24 h, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • resauarcja „Oasis Pool Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, a la carte, za opłatą, wliczone w all inclusive, 12:00 - 16:00, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Italian Restaurant": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, program dine around, za opłatą, wliczone w all inclusive, 12:30 - 15:00 i 18:30 - 22:00, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauarcja „Lagoon Pool Restaurant": rodzaje kuchni: międzynarodowa, za opłatą, wliczone w all inclusive, 12:00 - 16:00, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bar „Gallery Bar"
  • Dodatkowe informacje
  • świąteczne atrakcje: w formie bufetu, kolacja, program rozrywkowy
  • atrakcje noworoczne: w formie bufetu, program rozrywkowy, muzyka na żywo i wieczory taneczne

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Hurghada

    OPIS

    Pięciogwiazdkowy Mövenpick Resort & Spa El Gouna położony u wybrzeża Morza Czerwonego to ekskluzywny ośrodek położony przy prywatnej plaży o długości aż 1 500 m, otoczony laguną i bujnymi ogrodami oferuje spektakularne widoki. Hotel posiada przestronne pokoje, wyposażone w nowoczesne udogodnienia z tarasami lub balkonami, dzięki czemu można odpocząć, ciesząc się wspaniałymi obrazami natury i relaksującą atmosferą otoczenia. Jest to idealne miejsce by zrelaksować się na plaży, bądź w jednym z hotelowych basenów, jak również skorzystać z niebanalnych zajęć sportowych, w tym m.in. kitesurfingu, nurkowania, czy gry w golfa.

    kategoria organizatora

    5*

    kategoria lokalna

    5*

    Data otwarcia

    1996 r. Odnowiony w 2010 r. Na terenie hotelu: restauracje, bar, room service (płatny), sejf w recepcji (bezpłatny), pralnia (płatna), sala konferencyjna centrum biznesowe (płatne), baseny odkryte (3). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne, Kawiarenka internetowa płatna

    plaża

    Przy hotelu, prywazne!: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 8 budynkach:budynek główny (liczba pięter: 2, liczba wind: 1), 7 aneksów (liczba pięter: 2, liczba wind: 3) Typy pokoi: pokoje classic: klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje deluxe lagoon view: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne lagoon view: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , suity deluxe: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , suity rodzinne: 2 sypialnie, drzwi przesuwne między pokojami, klimatyzacja indywidualna, sejf (bezpłatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), minibar (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras

    Wyżywienie

    restauracje, restauracje a la carte (2), bar All Inclusive (10:00-00:00) śniadanie (07:00-10:30), późne śniadanie (10:30-11:30), kolacja (18:00-22:00) serwowane w restauracji Palavrion, obiad (12:30-15:00), przekąski (12:00-16:00), podwieczorek (15:00-17:00), kolacja (18:30-22:00) serwowane w restauracji Gallery, obiad (12:30-16:30) serwowany w restauracji Oasis, obiad (12:30-16:30) serwowany w restauracji Lagoon, kolacja (18:30-22:00) serwowana w restauracji Bua Khao, lody (11:00-17:00), napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety urodzinowe (na życzenie) Restauracje a la carte Wymagana rezerwacja."Gallery" - włoska - bezpłatna , "El Sayadin" - owoce morza - płatna

    z myślą o dzieciach

    brodziki (2), animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 5-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, opiekunka dla dzieci (płatna), łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem), możliwość wypożyczenia wózka za opłatą i w miarę dostępności

    w cenie

    korty do tenisa ziemnego (2), siatkówka plażowa, aerobik, siłownia, animacje

    płatne

    oświetlenie kortów, rakiety i piłki do tenisa ziemnego, lekcje tenisa, tenis stołowy, squash, bilard, sporty wodne na plaży, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności, łaźnia turecka, golf (10 minut od hotelu)

    Aktualizacja opisu

    28.10.2019 14:59

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży SPA Siłownia Tenis Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Sporty wodne


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie:

    Luksusowy kompleks hotelowy wybudowany w ogrodzie palmowym, przy piaszczystej plaży. Odległość od centrum El Gouny wynosi ok. 1,5 km, od lotniska w Hurghadzie ok. 25 km. 18-dołkowe pole golfowe znajduje się 1 km od hotelu.

     

    Warunki mieszkalne:

    Hotel posiada 418 dwuosobowych pokoi  z możliwością jednej dostawki. Pokoje posiadają indywidualna klimatyzację, łazienkę (z suszarką do włosów), TV-SAT, telefon, płatny sejf i płatny mini-bar, balkon lub taras. Pokoje z widokiem na morze, rodzinne, typu lagoon i deluxe za dodatkową opłatą.

     

    Do dyspozycji gości:

    Recepcja, kantor wymiany walut, 6 restauracji tematycznych, lobby bar, bar przy basenie, snack bar, kawiarnia, pub, mini-klub i plac zabaw dla dzieci, biblioteka, mini-centrum handlowe, sala konferencyjna (na max. 400 osób), internet, centrum spa (masaże, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka itp.),  pralnia, lekarz (na życzenie i za opłatą); bogate programy animacyjne. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży bezpłatnie.

     

    Uprawianie sportów:

    Bezpłatnie: 4 baseny (w tym jeden podgrzewany zimą), 2 baseny dla dzieci, sala gimnastyczna.
    Odpłatnie:  2 korty tenisowe, kort do squash, tenis stołowy, mini-golf, bilard, fitness, centrum nurkowe, surfingu i kitesurfingu, sporty wodne na plaży.

     

    Wyżywienie:

    HB: śniadanie i obiadokolacja w formie szwedzkiego stołu.

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • zakwaterowanie w hotelu,
    • transfer lotnisko - hotel - lotnisko;
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • wyżywienie wg opisu, 
    • podatek VAT,
    • opłaty lotniskowe i paliwowe,
    • ubezpieczenie KL, NNW, bagażu, od chorób przewlekłych.


    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej płatnej po przylocie na lotnisku - 15 USD

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    ETI

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Egipt/Hurghada/El Gouna

    Położenie

    Komfortowy hotel, należący do renomowanej sieci Moevenpick, położony bezpośrednio przy długiej ( ok. 1500 m długości), piaszczystej plaży, do miejscowości El Gouna ok. 1 km, do lotniska w Hurghadzie ok. 10 km.

    Wyposażenie

    Wyjątkowy hotel , usytułowany w pięknym ogrodzie, wśród wysokich palm i kolorowych kwiatów. Do dyspozycji gości; hol powitalny z recepcją, windy, WLAN w lobby gratis, sejf w recepcji, restauracja główna, restauracje a la carte, bary, punkt wymiany walut, pokój gier, sklepiki, fryzjer. W ogrodzie znajduje się kompleks basenowy z trzema basenami, taras słoneczny, leżaki i parasole przy plaży i basenie bezpłatnie.

    Pokoje

    Wszystkie urządzone komfortowo; klimatyzacja, minibar, sejf, zestaw do kawy/herbaty, TV sat., dostęp do Internetu ( za opłatą), balkon lub taras. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Pokoje DELUX z widokiem na lagunę lub morze. Pokoje rodzinne; ok. 50m2 powierzchni, z podwójnym łóżkiem lub 2 pojedynczymi łóżkami.

    Sport i Rozrywka

    W ciągu dnia i wieczorem programy animacyjne, muzyka na żywo, tenis, piłka plażowa, bilard, tenis stołowy.

    Dzieci

    Plac zabaw, specjalne menu w restauracji dla dzieci, 3 brodziki, mini klub dla dzieci 5-12 lat, mini disco.

    Wyżywienie

    All inclusive; śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 11-23, przekąski, ciasto, herbata, kawa.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    PROGRAM VIP

    Wiza na lotnisku w Polsce
    Wybór miejsca VIP w samolocie
    Szybka odprawa VIP w Egipcie
    Nadanie i odbieranie bagaŜu (VIP)
    Lokalna karta telefoniczna (1 karta na rezerwację)
    Indywidualny transfer do hotelu (VIP)
    Upominek od Sun & Fun Holidays
    Kosz owoców w pokoju w dniu przylotów
    250 PLN/os.

     

    Doskonała propozycja dla wymagających Klientów, którzy pragną spokoju i relaksu w malowniczej okolicy, i cenią sobie wysoki standard wypoczynku, a także tych z Państwa, którzy pragną skorzystać z zabiegów w centrum spa, oraz dla miłośników gry w golfa.

    Położenie:

    Luksusowy hotel szwajcarskiej sieci Mövenpick położony jest bezpośrednio przy złocistej plaży Morza Czerwonego,  800 metrów od centrum Kafr el Gouna oraz 25 km od lotniska w Hurghadzie i 27 km od centrum Hurghady.

     

    Wyposażenie:

    Do dyspozycji Gości 4 baseny, w tym 2 z podgrzewaną wodą oraz 2 dla dzieci, 4 restauracje: główna, orientalna, tajska, pub, bar przy basenie i na plaży, 3 sale konferencyjne (max. 350 osób), serwis hotelowy – 24 h na dobę, sejf w recepcji (bezpłatny), bank, bankomat, sklepiki, pralnia, salon piękności, salon fryzjerski, pomoc lekarska na telefon, automaty do gry, internet, długa prywatna plaża: leżaki, parasole, materace – gratis. W hotelu znajduje się nowoczesne centrum odnowy biologicznej „Angsana Spa”, w którym można skorzystać z różnego rodzaju zabiegów.

     

    Zakwaterowanie: 

    Hotel posiada 560 pokoi gościnnych, 28 pokoi typu „family room”, 15 pokoi typu „junior suite”, 1 pokój typu „royal suite”. Wystrój pokoi tego hotelu nawiązuje do stylu śródziemnomorskiego, większość pokoi z balkonami lub tarasami. Wszystkie pokoje mają widok na lagunę lub morze. 80% pokoi z balkonem lub tarasem, 100% pokoi z widokiem na morze lub lagunę. W pokojach toaleta z prysznicem, klimatyzacja, TV-Sat, sejf, radio, telefon, mini bar, prysznic, suszarka do włosów.

     

    Wyżywienie:

    HB: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu

     

    Sport i rozrywka:

    Dla Gości centrum sportów wodnych, 2 korty tenisowe, boisko do squasha, rowery, siłownia, sala gimnastyczna, tenis stołowy, bilard, sauna, jacuzzi, salon masażu (klasyczny i tajski), dzienny program animacyjny, wieczorny program rozrywkowy. . Centrum nurkowe przy plaży hotelowej.

     

    Dla dzieci:

    Dla najmłodszych dostępny jest mini klub, plac zabaw oraz 2 baseny, prowadzone są również animacje.

     

    Cena zawiera:

    • bilet lotniczy,
    • transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    • zakwaterowanie w hotelu,
    • wyżywienie wg oferty, 
    • opłatę lotniskową, 
    • opiekę polskojęzycznego rezydenta;
    • ubezpieczenie Signal Iduna NNW, KL; bagaż,
    • podatek VAT.

     

    Cena nie zawiera:

    • wizy egipskiej 15 USD płatnej na lotnisku w Hurghadzie

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Category

    5

    Region

    HURGHADA

    Opis oferty:

    Hotel został otwarty w 1996 roku, usytuowany na powierzchni 350.000m². Do dyspozycji gości 4 baseny zewnętrzne (3 z podgrzewaną wodą w okresie zimowym), 4 restauracje (główna, włoska, tajska, orientalna), 5 barów oraz 3 sale konferencyjne.

    POKOJE:

    554 pokoje; rodzaje pokoi: ekonomiczny (28-31m²), standardowy (42m², widok na ogród), superior (42m², widok na lagunę lub morze),deluxe (42m², widok na morze, bezpłatny internet), duplex family (46m²), z widokiem na lagunę lub ogród), family bunk Bed (82m², sypialnia, pokój dzienny z piętrowym łóżkiem), lagoon villa (157m², 4 sypialnie); wyposażenie: klimatyzacja, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, TV/SAT, telefon, sejf minibar, balkon lub taras (większość pokoi), Internet bezprzewodowy (płatny)

    W HOTELU:

    centrum Spa & Wellness, masaże, jacuzzi, zabiegi pielęgnacyjne, salon fryzjerski, pralnia, korty tenisowe, sprzęt do tenisa, lekcja tenisa, fotograf, lekarz, sporty wodne na plaży, room service, Internet bezprzewodowy, rowery, szkoła nurkowania, golf

    KONTAKT:

    www.moevenpick-hotels.com/el-gouna

    POŁOŻENIE:

    800m od centrum El Gouny, 30 km od centrum Hurghady, 35 km od lotniska

    PLAŻA:

    piaszczysta plaża znajduje się bezpośrednio przy hotelu

    WYŻYWIENIE:

    All Inclusive - śniadanie, obiad, przekąski, kolacja w formie bufetu w godzinach wyznaczonych przez hotel, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe, dodatkowo płatne są napoje importowane oraz wysokojakościowe, świeżo wyciskane soki oraz napoje butelkowane

    DLA DZIECI:

    brodzik, mini klub (4-12 lat), animacje, plac zabaw, krzesełka w restauracji (na życzenie), łóżeczko (na życzenie), opiekunka (dodatkowo płatna)

    SPORT I ROZRYWKA:

    animacje, siłownia, tenis stołowy


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym Zdaniem

    Luksusowy i malowniczo usytuowany w samym sercu pięknej wioski turystycznej El Gouna.

    Położenie

    Przy piaszczystej plaży, ok. 35 kilometrów od lotniska w Hurghadzie oraz ok. 260 kilometrów do Luxoru.

    Wyposażenie

    Recepcja i lobby, restauracja główna (Palavrion), restauracje a la carte Il Limone (kuchnia śródziemnomorska), El Sayadin (owoce morza) oraz bary przy basenie i na plaży. Ponadto do dyspozycji gości: kantor, sejf(bezpłatny), internet bezprzewodowy (dodatkowo płatny), kawiarenka internetowa (dodatkowo płatna), trzy sale konferencyjne, biblioteka, bankomat, pralnia, sklepiki, przechowalnia bagażu, salon fryzjerski, wypożyczalnia rowerów i samochodów oraz parking.

    Pokoje

    554 pokoje, wszystkie oferują znakomite widoki na piękne ogrody, lagunę oraz morze. Pokoje typu: DBL Classic ( 1 podwójne bądź 2 pojedyńcze ) z widokiem na ogród, bliźniaczym balkonem lub tarasem, klimatyzacją, prysznicem, suszarką do włosów, tv-sat, mini bar, wifi oraz sejf. Standardowy dwuosobowy (czyli DBL Standard) z balkonem lub tarasem, klimatyzacją, sejfem, prysznicem, suszarką do włosów, tv-sat oraz wifi. Superior z widokiem na morze lub lagunę) z balkonem lub tarasem, klimatyzacją, sejfem, prysznicem, suszarką do włosów, tv-sat, minibar. DBL Deluxe z widokiem na Morze Czerwone, darmowym internetem, klimatyzacją, prysznicem, suszarką do włosów, tv-cable oraz express do kawy/herbaty.

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje podawane w formie bufetu w restauracji głównej Palavrion. Przekąski , napoje i lokalne alkohole serwowane w trakcie dnia. Śniadania i Obiadokolacje - również serwowane w formie bufetu w restauracji głownej.

    Sport i Rozrywka

    4 baseny, klub golfowy, nurkowanie, kitesurfing oraz SPA.

    Dla Dzieci

    Mini Club, różne gry i konkursy, malowanie twarzy i różne inne atrakcje.

    Uwagi

    Od obywateli RP wymagana jest wiza. Kupuje się ją po przylocie na lotnisku - oficjalna cena wynosi 25 USD/os. Naszym klientom proponujemy również możliwość otrzymania wizy bez konieczności stania w kolejce ("fast track service") - opłata wizowa wynosi wówczas 28$/os. Paszport powinien być ważny co najmniej 6 miesięcy od daty powrotu.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty,  polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Opłat za wizę egipską 25 USD/OS lub 28 USD/OS (Fast Track Service), wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowego ubezpieczeń: od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Wysokiej klasy hotel idealny dla wszystkich gości. Położony w malowniczym ogrodzie dostarczy rozrywki poszukiwaczom sportowych aktywności, zwolennikom plażowego wypoczynku oraz rodzinom z dziećmi.

    Szukasz wakacji do Egiptu?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Hurghada, Egipt

    Opis hotelu

    Hotel ten został wzniesiony w 1996 roku. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 420 pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby wraz z recepcją z check-out-service. Budynek dysponuje windą, za pomocą której można dostać się na niemal wszystkie piętra. Na miejscu znajduje się sejf i bankomat. W pomieszczeniach ogólnodostępnych skorzystać można z Wi-Fi (bezpłatnie). Obiekt oferuje szereg udogodnień dla niepełnosprawnych. Na urozmaiconą ofertę gastronomiczną składają się restauracja, kawiarnia i bar. Dzieci mogą bawić się do woli na placu zabaw. Na terenie obiektu znajduje się również biblioteka. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: wielojęzyczny personel, babysitting, opieka medyczna, transfer hotelowy, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Istnieje możliwość skorzystania z transportu wahadłowego płatny.

    Zakwaterowanie

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Balkon bądź taras stanowi dla podróżnych doskonałą okazję do relaksu. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Sejf oraz (odpłatnie) minibarek są również do dyspozycji gości. Dopełnieniem wyposażenia jest telefon, telewizor i Wi-Fi (bezpłatnie). Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienka posiada prysznic. W łazience znajduje się suszarka do włosów i szlafroki. Hotel oferuje pokoje rodzinne i pokoje dla niepalących.

    Sport i wypoczynek

    Obiekt posiada basen kryty. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. W ofercie baru znajdują się napoje orzeźwiające. Dużym urozmaiceniem są rozliczne aktywności outdoorowe oferowane w obiekcie. Należą do nich m.in. boccia i siatkówka plażowa, jak również za dodatkową opłatą rower / rower górski, tenis ziemny i golf. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta, squasha i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy saunę i łaźnię parową, jak również za dodatkową opłatą spa, łaźnię turecką, salon piękności i zabiegi masażu. Muzyka na żywo, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym.

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to nocleg ze śniadaniem, wyżywienie częściowe i opcja all inclusive. W ofercie posiłków znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Dania dietetyczne i potrawy wegetariańskie mogą być przygotowane na życzenie gościa. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Akceptowane karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa, Diners Club i MasterCard.

    Uwagi dodatkowe

    Opis został przetłumaczony automatycznie. Wszelkie prawa zastrzeżone GIATA 2004 – 2020

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Movenpick El Gouna
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Movenpick El Gouna

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Moim zdaniem najlepszy hotel w El Gounie. Uwielbiam to miasto za jego spokojną i cichą atmosferę i za piękne widoki. Ten hotel jest bardzo luksusowy, komfortowy i piękny. Świetna obsługa, świetne pokoje, wyśmienita kuchnia, wszystko idealne! Warto zapłacić takie pieniądze za najlepszy możliwy wypoczynek w Egipcie ;)

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.7
    zdecydowanie polecam

    BĘDĄC PO RAZ, CHYBA 15 W EGIPCIE JEST TO NAJLEPSZY Z HOTELI W KTÓRYCH BYŁAM, JESEM KLIENTEM WYMAGAJĄCYM, ZDECYDOWANIE POLECAM

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Piękny hotel, wspaniały ogród, jesteśmy pod wrażeniem. Na miejscu wszędzie czysto i elegancko, na wysokim poziomie. Wycieczka nie należy do tanich ale warto i to bardzo. Pyszne owoce morza, rybki na świeżo smażone. Codziennie inne atrakcje zapewniane przez kucharzy i animatorów.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.7
    zdecydowanie polecam

    Hotel godny polecenia-przede wszystkim dla rodzin z dziećmi. Czysto, przyjemnie. Obsługa świetna. Troszczą się o gości.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Wlaśnie wrócilismy z Movenpicka, jestesmy pod wrazeniem luksusów, wszystko na naprawdę wysokim poziomie. Pozdrawiam KL

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Byłam w tym hotelu w kwietniu 2004 r. Super hotel, całe miasteczko czyste, nowe (powstało w latach 90-tych) i przyjemne.

    POLECAM:
    wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Super hotel, pyszna kuchnia, kompetencja obsługi i możliwość porozumiewania się w językach obcych były znakomite, mało gości z Polski i Rosji więc atmosfera miła i na poziomie

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, wymagającym klientom
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Hotel
      5.3
    • Pokoje
      5.4
    • Wyżywienie
      5
    • Atrakcje
      i sport
      5.1
    • Obsługa
      5.4
    HolidayCheck
    Ocena Movenpick El Gouna:
    5.3 / 6

    Swietny! 2007-07-11
    Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Hotel w pełni zasługuję na swoje 5*. Polecam wszystkim poszukującym wyciszenia i spokoju. Piękna pla...
    więcej

    5.7
    Polelacam naprawdę warto!! 2009-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.9
    Hotel rewelacja! 2009-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Czysty i zadbany, ładna okolica 2010-11-07
    Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Bardzo serdecznie polecam - luksusowy! 2014-02-15
    Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Właśnie wróciłam , polecam piękne miejsce , super service , mili ludzie , bardzo zaczyna to już przy...
    więcej

    6.0
    Spokój i luxus 2014-10-28
    Szczegóły oceny hotelu Movenpick El Gouna:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      4.5

    Bardzo dobry hotel położony na bardzo dużej powierzchni. Idealny do uprawiania sportów wodnych. Pos...
    więcej

    5.5

    Movenpick El Gouna - możliwości zakwaterowania:

    Deluxe Sea View Room
    Family Duplex Lagoon Room
    Classic Garden View Room
    clrgv classic room garden view
    clrgv classic room garden view
    clrgv classic room garden view
    dlvr deluxe lagoon view room
    dlvr deluxe lagoon view room
    dlvr deluxe lagoon view room
    DOPPEL DELUXE LAGOON VIEW
    drsv deluxe room sv
    drsv deluxe room sv
    drsv deluxe room sv
    Doppelzimmer
    Doppelzimmer Deluxe
    Doppelzimmer Lagunenblick
    DELUXE MEERBLICK DOPPEL
    DOPPELZIMMER STANDARD
    DOPPELZIMMER FAMILIE LAGUNE
    EINZEL DELUXE LAGOON VIEW
    Einzelzimmer
    Einzelzimmer Deluxe
    Einzelzimmer Lagunenblick
    DELUXE MEERBLICK EINZEL
    STANDARD-EINZELZIMMER
    fr family room
    fr family room
    Familienzimmer
    Classic Garden View Room
    Deluxe Lagoon View Room
    Deluxe Sea View Room
    Deluxe Lagoon View Room
    Family Duplex Lagoon Room

    Movenpick El Gouna - Możliwości wyżywienia:


    Movenpick El Gouna - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Movenpick El Gouna? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00