cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
19.10 - 22.10
już od 801 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
05.11 - 08.11
już od 526 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach
star 4

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
4.5 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 19 października 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 05 listopada 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

/MAROKO

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

215

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

• Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 €/os./dzień. Podatek należy opłacić w hotelu.

Dla dzieci

• łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
• opieka nad dziećmi: za opłatą
• menu dla niemowląt
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub dla dzieci: 4-12 lat
• międzynarodowe animacje dla dzieci: codziennie
• pokój gier i zabaw
• plac zabaw
• minidyskoteka
• klub dla nastolatków
• międzynarodowe animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie • siłownia
• aerobik
• aqua fitness
• step aerobik
• stretching
• łucznictwo
• siatkówka plażowa
• siłownia

Płatne • salon kosmetyczny
• sporty wodne: windsurfing, snorkeling, kajak, kitesurfing, katamaran, kanu, skutery wodne (w ofercie firm zewnętrznych)

Rozrywka

• międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie

• międzynarodowy program animacyjny (, w ciągu dnia)

• przedstawienia

• wieczory taneczne

• dyskoteka

Pokoje

Pokój dla dorosłego z dzieckiem z widokiem na morze DSM1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • frontalny lub boczny widok na morze • w budynku głównym • od strony morza • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 2-3 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród lub basen • od strony basenu/od strony ogrodu • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • sofa • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • frontalny lub boczny widok na morze • w budynku głównym • od strony morza • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • lodówka • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 2-4 os. • ok. 35 m2 • frontalny lub boczny widok na morze • w budynku głównym • od strony morza • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród lub basen • w budynku głównym • od strony ogrodu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • lodówka • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród lub basen • w budynku głównym • od strony ogrodu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • lodówka • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• obiad: codziennie 12:00 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 19:00 - 22:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: codziennie 19:00 - 22:00
• przekąski: codziennie 11:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
• ciasto
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary • restauracje: 2
• główna restauracja "ATLANTIS": kuchnia francuska, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi; menu dla niemowląt, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna "Cafe Del Mar": a la carte, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne

4
• bar przekąskowy
• kawiarnia
• bar w lobby "Champion Bar": codziennie
• bar przy zewnętrznym basenie "Pool Bar": codziennie

Dodatkowe informacje • kolacja przy świecach: codziennie 19:00 - 22:00, wliczone w all inclusive, a la carte, stałe menu
• uroczysta kolacja: wliczone w all inclusive, w formie bufetu
• degustacja win: wliczone w all inclusive
• świąteczne atrakcje: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, szampan
• atrakcje noworoczne: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, szampan


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Znakomita propozycja na marokańskie wakacje. Hotel leży w centrum Agadiru, przy szerokiej piaszczystej plaży, od której oddzielony jest tylko promenadą. Hotel zapewnia swoim Gościom bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki zarówno na plaży, jak i przy basenie. Na miłośników aktywnego wypoczynku czekają animacje i zajęcia sportowe, a także hotelowa dyskoteka. Zadbany, o ciekawej marokańskiej architekturze, oferuje ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody, duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci i dobry poziom formuły all inclusive.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum AGADIRU, w pobliżu sklepy, restauracje i bary, ok. 28 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Decameron Tafoukt, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 30 m od hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1981 r., odnowiony w 2008 r., 215 pokoi, budynek główny i kilka budynków bocznych, 2-3 piętra, 1 winda, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja Atlantis z widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja Cafe del Mar - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia śródziemnomorska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci, bar Fly - salon marokański w głównym budynku, bar Champions, bar przy basenie, snack-bar przy plaży, disco-bar w dyskotece Factory, kantor, ogród, za opłatą: punkt internetowy, internet bezprzewodowy, opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 24 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,7-1,7 m, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,7 m, kaskada, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, siatkówka plażowa, łucznictwo, siłownia, aerobik; miniklub (4-12 lat), dyskoteka Factory, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Atlantis; przekąski w snack-barze (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych barach (10.00-1.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528389191, www.decameron.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Znakomita propozycja na marokańskie wakacje. Hotel leży w centrum Agadiru, przy szerokiej, piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem, od której oddzielony jest tylko promenadą. Na miłośników aktywnego wypoczynku czekają animacje i zajęcia sportowe, a także hotelowa dyskoteka. Zadbany, o ciekawej marokańskiej architekturze, oferuje ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody, duży basen dla dzieci i dorosłych oraz dobry poziom formuły all inclusive.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum AGADIRU, w pobliżu sklepy, restauracje i bary, ok. 28 km od lotniska w Agadirze.

PLAŻA:

publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 30 m od hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1981 r., odnowiony w 2008 r., 215 pokoi, budynek główny i kilka budynków bocznych, 2-3 piętra, winda, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja Atlantis z widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja Cafe del mar - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia śródziemnomorska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci, bar Fly - salon marokański w głównym budynku, bar Chmpions, bar przy basenie, snack bar przy plaży, Discobar w dyskotece Factory, kantor, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,7-1,7 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, siatkówka plażowa, łucznictwo, siłownia, aerobik, gimnastyka w wodzie; miniklub (4-12 lat), dyskoteka Factory (wstęp bezpłatny), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Atlantis; przekąski w snack barze (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych barach (10.00-1.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528389191,

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Komfortowyczterogwiazdkowy hotel położony tuż nad Oceanem Atlantyckim, ok. 1 km od centrum turystycznego i barów, restauracji oraz sklepów. Lotnisko w Agadirze znajduje się w odległości ok. 30 km od obiektu.
Plaża:

Obiekt zlokalizowany tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży (przejście przez promenadę). Leżaki oraz parasole na plaży bezpłatne (w wydzielonej hotelowej części).
Do dyspozycji gości:

Hotel składa się z 7 budynków: 2- i 3-piętrowych. Obszerny hall z całodobową recepcją, winda, restauracja główna Atlantis, restauracja a la carte Café del Mar (wymagana wcześniejsza rezerwacja), snack bar (11:00-17:00), bar przy basenie (10:00-23:00), Bar Champions (17:00-23:00), kawiarnia marokańska Fly (17:00-23:00), duży basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci (we wszystkich basenach woda słodka basen podgrzewany w okresie zimowym), dyskoteka Factory (23:00-1:00, drinki dodatkowo płatne), klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny w wyznaczonych godzinach). Przy basenach leżaki, parasole oraz ręczniki - bezpłatne. Za dodatkową opłatą: salon kosmetyczny, pralnia, doktor, opiekunka dla dzieci. Hotel akceptuje karty kredytowe.
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania (7:00-10:00), lunche (12:00-14:00) i kolacje (19:00-22:00) serwowane w formie bogatego bufetu w głównej restauracji Atlantis, przekąski w ciągu dnia w snack-barze (11:00-17:00), 1 x na pobyt kolacja w restauracji a la carte Café del Mar (19:00-22:00 - konieczna wcześniejsza rezerwacja, dania kuchni śródziemnomorskiej), woda, napoje bezalkoholowe, piwo, lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10:00-1:00).
Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi bogate animacje w ciągu dnia (gry i zawody przy basenie, aerobik, gimnastyka), a dla dzieci animacje w mini klubie. Wieczorami różnego rodzaju pokazy i przedstawienia w amfiteatrze. Dostępne również: siłownia, tenis stołowy, łucznictwo, siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, petanque.
Internet:

W lobby internet Wi-Fijest bezpłatny.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.

"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych. Do ceny podstawowej nie jest wliczony koszt podatku turystycznego obowiązkowa dopłata za podatek turystycznyzostała doliczona do rezerwacji. 
Wycieczki lokalne

KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok.68 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia, Muzeum Dar Si Saidoraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 53 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, mała sahara". Obiad w berberyjskiej gospodzie. A na zakończenie niezapomniana przejażdżka dawną trasą Rajdu Paryż-Dakar.
POŁÓW RYB (cena ok. 38 EUR)
Relaksujący rejs statkiem po zatoce Agadiru, podczas którego łowimy ryby i opalamy się. Uczta ze złowionych ryb zostanie przygotowana przez pokładowego szefa kuchni.
SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 155 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd na dziką plażę w Legzirze, słynącą z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, czas wolny i obiad na plaży. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (byłej enklawie hiszpańskiej), forcie Legii Cudzoziemskiej oraz polowanie na skorpiony. Niezapomniany nocleg w wyjątkowym miejscu - namiotach berberyjskich nomadów w forcie Bou Jerif! Następnego dnia przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczku Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef'a Ben Tachfina. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.
MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok.38 EUR)
Urokliwe biało-niebieskie miasteczko. Położone nad Atlantykiem z przepiękną starówką z XVIII wieku. Miasto artystów, malarzy, rzeźbiarzy, muzyków oraz artystów wykonujących wspaniałe wyroby ze srebra. Wielokrotnie odwiedzane przez Jimmy'ego Hendrixa. W programie spacer po zabytkowej starówce z ufortyfikowanym nabrzeżem la Scala. Obiad we własnym zakresie w czasie wolnym.
JAZDA NA WIELBŁĄDACH (cena ok. 25 EUR)
Dwugodzinna wycieczka na wielbłądach w okolicach Agadiru. Atutem wycieczki jest ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez gaje eukaliptusowe wzdłuż doliny rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!
RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 35 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z naturalnymi olejkami.
PARK KROKODYLI (cena ok. 17 EUR)
Wycieczka do Parku Krokodyli pod Agadirem. Zgromadzono tam ponad 300 osobników krokodyla znad Nilu. Jest to jeden z największych gatunków krokodyla żyjącego w Afryce. Krokodyle można podziwiać w przepięknej aranżacji nawiązującej do ich naturalnego ekosystemu. Park jest również urzekającym ogrodem botanicznym gdzie rosną rośliny z całego świata. Niezwykłe gatunki roślin egzotycznych zostały podzielone na 4 regiony botaniczne. W croco parku można podziwiac również gigantyczne żółwie i iguany. Czas wolny w parku.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
.
"
Inne

Informacje ogólne


Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
Wiza
Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.
Wizy

Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Maroku trwa od 2019-06-15 do 2019-09-30. W pozostałych terminach oraz w okresie Ramadanu część udogodnień hotelowych może być dostępna w ograniczonym zakresie lub nieczynna.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4* Maroko/Agadir

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 4* - Kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - w centrum Agadiru - ok. 25 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne) - prywatna - przejście na plażę przez nadmorską promenadę

Pokoje

Standardowy - klimatyzacja centralna - TV, telefon, lodówka - płatne sejf, minibar - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Superior - pokoje o wyższym standardzie z widokiem na ocean

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, leżaki, parasole, ręczniki plażowe - siłownia, aerobic, gimnastyka w wodzie - korty tenisowe, tenis stołowy - siatkówka plażowa - animacje dzienne i wieczorne Płatne - spa, masaże, łaźnia turecka - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje - brodzik - opiekunka (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystani

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a la carte (kuchnia śródziemnomorska) - bar przy basenie ( 10:00 - 23:00) - bar marokański (17:00 - 23:00) - disco bar (23:00 - 01:00)

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi w lobby (płatny) - kącik internetowy (płatny) - sala konferencyjna - kantor, pralnia, lekarz - fryzjer, salon piękności - dyskoteka (all inclusive od 23:00 - 01:00) - www.decameron.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

KATEGORIA MAROKAŃSKA

****

Położenie

Hotel usytuowany jest bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, niedaleko centrum kurortu (można tam dojść w 10 minut). W sąsiedztwie znajduje się promenada z restauracjami i sklepikami.

HOTEL OFERUJE

Hotel został zbudowany w stylu mauretańskim. Na jego terenie znajduje się restauracja główna, restauracja a'la carte, restauracja dla niepalących, kilka barów, m.in. bar marokański lounge, bar Fly lounge, sheesha bar, przy basenie. Poza tym do dyspozycji gości jest również klub nocny oraz kącik internetowy. Hotel usytuowany jest na przepięknym, zielonym terenie.

POKOJE

Pokoje są przestronne i komfortowe, wyposażone w telefon, TV-Sat, minibar, sejf (odpłatnie), łazienkę z wanną i suszarką do włosów. Pokoje są klimatyzowane, każdy posiada balkon lub taras; pokoje z widokiem na morze są dodatkowo płatne.

Wyżywienie

Hotel oferuje wyżywienie All inclusive - trzy posiłki dziennie (śniadanie, obiad, kolacja) w formie bufetu. Serwowane są również przekąski, napoje bezalkoholowe oraz alkohole rodzimej produkcji. Opcja All inclusive nie obejmuje alkoholi importowanych.

SPORT I ROZRYWKA

Hotel znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży, gdzie leżaki i parasole dostępne są nieodpłatnie. Goście hotelowi mają do dyspozycji basen, siłownię, boisko do siatkówki plażowej, strzelnicę, tenis stołowy. Można brać udział w aerobiku, piłce wodnej, animacjach, a wieczorem przygotowano koncerty, dyskoteki i wieczorki folklorystyczne. Odpłatnie można skorzystać z masaży oraz łaźni tureckiej.

DZIECI

Dla dzieci w wieku 5-12 lat jest mini klub, basen oraz animacje.

NASZYM ZDANIEM

Dobra propozycja dla każdego dzięki piaszczystej plaży i otaczającej hotel zieleni.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Mapa Hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach

4.3
polecam

co mi się podobało w hotelu Royal Decameron Royal Tafouk to położenie - po prostu super, praktycznie centrum Agadiru, przy hotelu biegnie fajna promenada, do tego przy plaży. obsługa bardzo sprawna, jedzenie również smaczne, w hoteleu nie da się nudzić. spory minus jednak za wnętrza - przestarzałe, pokoje trochę zaniedbane. nie chcieliśmy za bardzo zwiedzać Maroko, woleliśmy pobawić się w mieście czy poopalać, więc tym się trochę zawiedliśmy, ale generalnie wyjazd OK :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
polecam

przyzwoity hotel 4-gwiazdkowy w tętniącym życiem Agadirze. Decameron Tafoukt Beach zainteresował mnie ze względu na bogatą ofertę sportową - jechałem do Maroka z nastoletnim synem i nie chciałem, żeby wiało nudą ;) Wyjazd nam się udał - hotel wart polecenia ze względu na fajne animacje, bardzo smaczne wyżywienie (lepsze kolacje, niż śniadania) i czystość. Pokoje są najmniej ciekawe i tutaj bym czterech gwiazdek nie dał - widać, że mają już swoje lata. Ale są za to czyste, codziennie sprzątane, brak jakichkolwiek przykrych zapachów. Polecam dla każdego!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.9
zdecydowanie polecam

Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji za darmo np. kajaki, windsurfing, rowerki itp. Dobry klimat w okresie zimowym. Super obsługa i polecam fajkę wodną.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    4.7
  • Wyżywienie
    5.1
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Royal Decameron Tafoukt Beach:
4.9 / 6

Hotel dobry standarem zasluguje na 4 * 2008-07-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel bardzo doibrze polozny przy plazy co rzadko jest spotykane w Agadirze. Jedzenie dobre, obsluga...
więcej

5.0
Płacisz za 7 noclegów, dostajesz 6 niecałych 2008-08-05
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Polecam. 2009-01-06
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Super wyżywienie, fajna plaża, serdecznie polecam. Rodzina z dzieciakami naprawdę nie będzie sie tu ...
więcej

5.9
Super! 2009-02-26
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.3
  • Obsługa
    2.0

Powiem tak: Hotel rewelacja, gdyby nie oblsuga. Bardzo nie sympatyczna ( i nawet danie w lape 20euro...
więcej

4.9
Polecam, ale 2009-03-19
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel dla rodzin osób niepełnosprawnych 2009-09-03
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Całkiem przyzwoity hotel 2010-02-03
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Hotel adekwatny do ceny, generalnie dobry 2010-02-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.0

Hotel dobrej jakości, świetnie położony. Niestety za dobry pokój trzeba dopłacic, za tydzień dopłaci...
więcej

5.3
Szczerze polecam! 2010-05-19
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Rewelacyjny hotel ,przepięknie połozony przy promenadzie i plaży. Piękny ogród, perfekcyjny serwis h...
więcej

6.0
Hotel w którym świetnie się wypoczywa 2010-05-27
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    5.3

Naprawdę warto skorzystać z tego hotelu. Wypoczynek w nim to czysta przyjemność, a jakość obsługi, w...
więcej

5.3
Hotel godny polecenia ale uwaga! 2010-08-30
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Najsmaczniejsze owoce i ryby! 2010-09-13
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    5.8

Kuchnia super, ale pokoje niezbyt. Plaża hotelowa super, ale publiczna zaśmiecona. Stan pokoi nie pr...
więcej

5.5
W pełni zasługuje na 4,5 gwiazdki 2010-09-14
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Dostalismy apartament w budynku głownym, pokoje były duże, jeden wypoczynkowy, drugi - sypialnia. Og...
więcej

6.0
Wakacje 2008 2010-09-20
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Bardzo dobrze położony, przy samej plaży i promenadzie. Prywatna plaża co ogranicza dostep handlarzy...
więcej

5.8
Royal Decameron Tafoukt beach - ok 2010-09-24
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.5

Ogolne wrazenie z pobytu w tym hotelu jest bardzo dobre - duze pokoje doskonale wyposazone, urozmaic...
więcej

5.6
Polecam z całego serca! 2010-09-30
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Cudowny hotel obsługa i jedzenie. Nie ma się do czego przyczepić. W hotelu znajdują się 3 restauracj...
więcej

6.0
Swietnie 2010-11-02
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4 gwiazdkowy, piekny hotel wart w 100% polecenia kazdemu. z doskonalym serwisem, pzry pieknej blazy,...
więcej

6.0
Marokańskie impresje 2011-09-21
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    3.0

4.8
Miło spędzone 2 tygodnie w Maroku 2012-07-03
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Wakacje dalekie od oczekiwań, rozczarowanie 2012-08-11
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
  • Obsługa
    3.0

2.4
Tragiczny hotel 2012-08-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

2.8
Super hotel. Polecam! 2012-08-29
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Średni hotel 2014-09-19
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.7
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

hotel średniej klasy.kameralny.za to polozony blisko ,,centrum,,.pokoje powiedziałabym głęboka komu...
więcej

5.8
OK - ale proszę przeczytać dokładnie opinię 2016-02-25
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    4.0

3.8

Royal Decameron Tafoukt Beach - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
family room standard
2 os. pokoj rodzinny
2 os. pokoj standardowy
standard double standard
standard double standard seaview
standard economy double standard
2 os. pokoj z widokiem na morze
standard single w.child standard
standard single w.child standard seaview
standard singleuse standard
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.
Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko) z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
Pokój 2-osobowy z widokiem na morze
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy w supercenie
famgv family garden view
famsv family sea view
Pokój rodzinny z widokiem na morze
Pokój rodzinny
sgl single room
sglsv single sea view
sr standard room
sr standard room
suprsv superior room sea view

Royal Decameron Tafoukt Beach - Możliwości wyżywienia:


Royal Decameron Tafoukt Beach - miasta wylotu:


Royal Decameron Tafoukt Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00