cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
  • Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach, Agadir
1 / 27
Ocena
hotelu:
4.5 / 5
Najbliższy termin
01.12 - 02.12
już od 254 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
08.12 - 09.12
już od 254 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach
star 4

Maroko: Agadir
Ocena hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
4.5 / 5
Średnia z 3 opinii
Szczegóły oceny hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 grudnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 08 grudnia 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

/MAROKO

Polozenie


• w centrum Agadiru


• bezpośrednio przy plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

Plaza


• bezpośrednio przy plaży i nadmorskiej promenadzie


• publiczna (z częścią prywatną hotelu)


• piaszczysta


• ręczniki w cenie

Karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

215

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• Podatek turystyczny nie jest wliczony w cenę podroży. Wysokość podatku uzależniona jest od kategorii hotelu i wynosi od 1,60 €/os./dzień. Podatek należy opłacić w hotelu.


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI

Basen


• basen zewnętrzny
• ręczniki: w cenie

Dla dzieci


• łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
• opieka nad dziećmi: za opłatą
• menu dla niemowląt
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub dla dzieci: 4-12 lat
• międzynarodowe animacje dla dzieci: codziennie
• pokój gier i zabaw
• plac zabaw
• minidyskoteka
• klub dla nastolatków
• międzynarodowe animacje dla nastolatków

Sport i wellness

W cenie
• siłownia
• aerobik
• aqua fitness
• step aerobik
• stretching
• łucznictwo
• siatkówka plażowa
• siłownia

Płatne
• salon kosmetyczny
• sporty wodne: windsurfing, snorkeling, kajak, kitesurfing, katamaran, kanu, skutery wodne (w ofercie firm zewnętrznych)

Rozrywka


• międzynarodowe animacje dla dorosłych codziennie


• międzynarodowy program animacyjny w ciągu dnia


• przedstawienia


• wieczory taneczne


• dyskoteka

Pokoje

Pokój dla dorosłego z dzieckiem z widokiem na morze DSM1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • frontalny lub boczny widok na morze • w budynku głównym • od strony morza • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój ekonomiczny DZZ1

• 2-3 os. • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.

Pokój rodzinny FZX1

• 3-4 os. • ok. 35 m2 • widok na ogród lub basen • od strony basenu/od strony ogrodu • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • sofa • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • frontalny lub boczny widok na morze • w budynku głównym • od strony morza • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • lodówka • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój rodzinny z widokiem na morze FZM1

• 3-4 os. • ok. 35 m2 • frontalny lub boczny widok na morze • w budynku głównym • od strony morza • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1

• 2-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród lub basen • w budynku głównym • od strony ogrodu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • lodówka • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 1-3 os. • ok. 23 m2 • widok na ogród lub basen • w budynku głównym • od strony ogrodu • pokój dzienno-sypialny • klimatyzacja: centralnie sterowana • sejf: za opłatą, płatność gotówką, ok. 2,5 €/dzień • lodówka • minibar: w cenie, wliczone w all inclusive • telefon • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
• śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• obiad: codziennie 12:00 - 14:30, w formie bufetu
• kolacja: codziennie 19:00 - 22:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: codziennie 19:00 - 22:00
• przekąski: codziennie 11:00 - 17:00, wliczone w all inclusive
• ciasto
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
• wybrane napoje do posiłków
• kawa/herbata po południu
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Restauracje i bary
• restauracje: 2
• główna restauracja "ATLANTIS": kuchnia francuska, międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, regionalna, hiszpańska, ryby/owoce morza, dania z grilla, sushi; menu dla niemowląt, dania lekkostrawne, dania sezonowe, odpowiedni dobór składników żywnościowych, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, popołudniowa herbata, z tarasem, strefa dla palących, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
• restauracja specjalistyczna "Cafe Del Mar": a la carte, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci


• bary i inne: 4
• bar przekąskowy
• kawiarnia
• bar w lobby "Champion Bar": codziennie
• bar przy zewnętrznym basenie "Pool Bar": codziennie

Dodatkowe informacje
• kolacja przy świecach: codziennie 19:00 - 22:00, wliczone w all inclusive, a la carte, stałe menu
• uroczysta kolacja: wliczone w all inclusive, w formie bufetu
• degustacja win: wliczone w all inclusive
• świąteczne atrakcje: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, szampan
• atrakcje noworoczne: w formie bufetu, wino/piwo/napoje bezalkoholowe, szampan


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Znakomita propozycja na marokańskie wakacje. Hotel leży w centrum Agadiru, przy szerokiej piaszczystej plaży, od której oddzielony jest tylko promenadą. Hotel zapewnia swoim Gościom bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki zarówno na plaży, jak i przy basenie. Na miłośników aktywnego wypoczynku czekają animacje i zajęcia sportowe, a także hotelowa dyskoteka. Zadbany, o ciekawej marokańskiej architekturze, oferuje ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody, duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci i dobry poziom formuły all inclusive.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum AGADIRU, w pobliżu sklepy, restauracje i bary, ok. 28 km od portu lotniczego w Agadirze.

PLAŻA:

Decameron Tafoukt, hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 30 m od hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1981 r., odnowiony w 2008 r., 215 pokoi, budynek główny i kilka budynków bocznych, 2-3 piętra, 1 winda, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja Atlantis z widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja Cafe del Mar - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia śródziemnomorska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci, bar Fly - salon marokański w głównym budynku, bar Champions, bar przy basenie, snack-bar przy plaży, disco-bar w dyskotece Factory, kantor, ogród, za opłatą: punkt internetowy, internet bezprzewodowy, opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 24 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,7-1,7 m, wydzielona część dla dzieci, słodka woda, gł. 0,7 m, kaskada, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, siatkówka plażowa, łucznictwo, siłownia, aerobik; miniklub (4-12 lat), dyskoteka Factory, amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Atlantis; przekąski w snack-barze (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych barach (10.00-1.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528389191, www.decameron.com

GRATIS:

serwis plażowy


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Maroko / Agadir

Opis oferty:

Znakomita propozycja na marokańskie wakacje. Hotel leży w centrum Agadiru, przy szerokiej, piaszczystej plaży z bezpłatnym serwisem, od której oddzielony jest tylko promenadą. Na miłośników aktywnego wypoczynku czekają animacje i zajęcia sportowe, a także hotelowa dyskoteka. Zadbany, o ciekawej marokańskiej architekturze, oferuje ładnie urządzone pokoje wyposażone we wszystkie wygody, duży basen dla dzieci i dorosłych oraz dobry poziom formuły all inclusive.

POŁOŻENIE:

ok. 200 m od centrum AGADIRU, w pobliżu sklepy, restauracje i bary, ok. 28 km od lotniska w Agadirze.

PLAŻA:

publiczna, wydzielona część hotelowa, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 30 m od hotelu, przejście przez promenadę, bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki.

HOTEL:

czterogwiazdkowy, nowoczesny, zbudowany w 1981 r., odnowiony w 2008 r., 215 pokoi, budynek główny i kilka budynków bocznych, 2-3 piętra, winda, przestronny hol, całodobowa recepcja, restauracja Atlantis z widokiem na morze - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, restauracja Cafe del mar - á la carte, obsługa kelnerska, kuchnia śródziemnomorska (wymagana wcześniejsza rezerwacja), dostępne foteliki dla dzieci, bar Fly - salon marokański w głównym budynku, bar Chmpions, bar przy basenie, snack bar przy plaży, Discobar w dyskotece Factory, kantor, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: opiekunka do dziecka, fryzjer; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 24 m², nowoczesny, klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka; za opłatą: sejf, minibar; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka).

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 580 m², gł. 0,7-1,7 m, przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; tenis stołowy, siatkówka plażowa, łucznictwo, siłownia, aerobik, gimnastyka w wodzie; miniklub (4-12 lat), dyskoteka Factory (wstęp bezpłatny), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: sporty wodne na plaży (oferta zewnętrzna).

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji Atlantis; przekąski w snack barze (11.00-17.00); napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w wyznaczonych barach (10.00-1.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

00212/528389191,

GRATIS:

serwis plażowy Wi-Fi

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:

Komfortowyczterogwiazdkowy hotel położony tuż nad Oceanem Atlantyckim, ok. 1 km od centrum turystycznego i barów, restauracji oraz sklepów. Lotnisko w Agadirze znajduje się w odległości ok. 30 km od obiektu.
Plaża:

Obiekt zlokalizowany tuż przy szerokiej, piaszczystej plaży (przejście przez promenadę). Leżaki oraz parasole na plaży bezpłatne (w wydzielonej hotelowej części).
Do dyspozycji gości:

Hotel składa się z 7 budynków: 2- i 3-piętrowych. Obszerny hall z całodobową recepcją, winda, restauracja główna Atlantis, restauracja a la carte Café del Mar (wymagana wcześniejsza rezerwacja), snack bar (11:00-17:00), bar przy basenie (10:00-23:00), Bar Champions (17:00-23:00), kawiarnia marokańska Fly (17:00-23:00), duży basen zewnętrzny z brodzikiem dla dzieci (we wszystkich basenach woda słodka basen podgrzewany w okresie zimowym), dyskoteka Factory (23:00-1:00, drinki dodatkowo płatne), klub dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny w wyznaczonych godzinach). Przy basenach leżaki, parasole oraz ręczniki - bezpłatne. Za dodatkową opłatą: salon kosmetyczny, pralnia, doktor, opiekunka dla dzieci. Hotel akceptuje karty kredytowe.
Wyżywienie:

All inclusive: śniadania (7:00-10:00), lunche (12:00-14:00) i kolacje (19:00-22:00) serwowane w formie bogatego bufetu w głównej restauracji Atlantis, przekąski w ciągu dnia w snack-barze (11:00-17:00), 1 x na pobyt kolacja w restauracji a la carte Café del Mar (19:00-22:00 - konieczna wcześniejsza rezerwacja, dania kuchni śródziemnomorskiej), woda, napoje bezalkoholowe, piwo, lokalne napoje alkoholowe w wyznaczonych barach (10:00-1:00).
Program sportowy i animacyjny:

Hotel prowadzi bogate animacje w ciągu dnia (gry i zawody przy basenie, aerobik, gimnastyka), a dla dzieci animacje w mini klubie. Wieczorami różnego rodzaju pokazy i przedstawienia w amfiteatrze. Dostępne również: siłownia, tenis stołowy, łucznictwo, siatkówka plażowa, piłka nożna na plaży, petanque.
Internet:

W lobby internet Wi-Fijest bezpłatny.
Kategoria lokalna:

****
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkachfakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Uwagi do programu
Wyloty z: Warszawy, Katowic. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
UWAGA! Ceny podane w katalogu oraz aktualne z systemu obowiązują wyłącznie obywateli Polski. W przypadku innego obywatelstwa - cena i miejscana potwierdzenie.

"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem z opłatą lotniskową, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskojęzycznego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków (nie dotyczy All inclusive) oraz innych wydatków osobistych. Do ceny podstawowej nie jest wliczony koszt podatku turystycznego dopłata za podatek turystycznyzostała doliczona do rezerwacji.
Wycieczki lokalne

KRÓLEWSKI MARRAKESZ - 1 dzień (cena ok.68 EUR)
Wyjątkowa wyprawa do dawnej stolicy sułtanów i obecnie najatrakcyjniejszego miasta Maroka. Jednodniowa wycieczka do tego pełnego magii miasta pozwoli Państwu poczuć jego egzotyczny afrykański charakter i poznać jego najciekawsze zakątki: ogrody Majorelle, meczet Koutoubija (z zewnątrz), pałac Bahia, Muzeum Dar Si Saidoraz jedyny na świecie plac Jemaa el Fna, gdzie spotkać można zaklinaczy węży, akrobatów, wróżbitów. W Marrakeszu zaprosimy Was również na obiad do marokańskiej restauracji i na spacer po medinie (starówce). Późnym wieczorem wrócimy do Agadiru.
DZIKIE POŁUDNIE - MIASTECZKO MASSA I PARK TUZNIT (cena ok. 53 EUR)
Atrakcyjna wycieczka samochodami terenowymi na południe od Agadiru, po regionie Souss-Massa. W programie: zapora wodna Youssef Ben Tachfine w górach Antyatlasu, Park Narodowy Souss Massa, zielone plantacje bananowców, dzikie plaże z grotami rybaków, mała sahara". Obiad w berberyjskiej gospodzie. A na zakończenie niezapomniana przejażdżka dawną trasą Rajdu Paryż-Dakar.
POŁÓW RYB (cena ok. 38 EUR)
Relaksujący rejs statkiem po zatoce Agadiru, podczas którego łowimy ryby i opalamy się. Uczta ze złowionych ryb zostanie przygotowana przez pokładowego szefa kuchni.
SAFARI BOU JERIF - 2 dni (cena ok. 155 EUR)
Dwudniowa wyprawa jeepami na południe Maroka. Przejazd na dziką plażę w Legzirze, słynącą z olbrzymich, czerwonych skalnych łuków, czas wolny i obiad na plaży. Wizyta w miasteczku Sidi Ifni (byłej enklawie hiszpańskiej), forcie Legii Cudzoziemskiej oraz polowanie na skorpiony. Niezapomniany nocleg w wyjątkowym miejscu - namiotach berberyjskich nomadów w forcie Bou Jerif! Następnego dnia przejazd u podnóża gór Antyatlasu, pobyt w warownym miasteczku Tiznit, oglądanie zapory wodnej Youssef'a Ben Tachfina. W cenie: nocleg, dwa obiady, kolacja, śniadanie.
MALOWNICZE MIASTO ESSAOUIRA
(cena ok.38 EUR)
Urokliwe biało-niebieskie miasteczko. Położone nad Atlantykiem z przepiękną starówką z XVIII wieku. Miasto artystów, malarzy, rzeźbiarzy, muzyków oraz artystów wykonujących wspaniałe wyroby ze srebra. Wielokrotnie odwiedzane przez Jimmy'ego Hendrixa. W programie spacer po zabytkowej starówce z ufortyfikowanym nabrzeżem la Scala. Obiad we własnym zakresie w czasie wolnym.
JAZDA NA WIELBŁĄDACH (cena ok. 25 EUR)
Dwugodzinna wycieczka na wielbłądach w okolicach Agadiru. Atutem wycieczki jest ciekawa trasa przejażdżki biegnąca przez gaje eukaliptusowe wzdłuż doliny rzeki Souss, gdzie przy odrobinie szczęścia można zobaczyć różowe flamingi!
RELAKSUJĄCY HAMMAM
(cena ok. 35 EUR)
Relaksujący i zbawienny dla skóry zabieg łączący saunę, ablucje w łaźni, namydlanie czarnym mydłem oliwkowym, gommage (złuszczanie naskórka) oraz godzinny masaż całego ciała z naturalnymi olejkami.
PARK KROKODYLI (cena ok. 17 EUR)
Wycieczka do Parku Krokodyli pod Agadirem. Zgromadzono tam ponad 300 osobników krokodyla znad Nilu. Jest to jeden z największych gatunków krokodyla żyjącego w Afryce. Krokodyle można podziwiać w przepięknej aranżacji nawiązującej do ich naturalnego ekosystemu. Park jest również urzekającym ogrodem botanicznym gdzie rosną rośliny z całego świata. Niezwykłe gatunki roślin egzotycznych zostały podzielone na 4 regiony botaniczne. W croco parku można podziwiac również gigantyczne żółwie i iguany. Czas wolny w parku.
Uwaga!
Wycieczki prowadzone są w języku polskim. Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów, dlatego ewentualne reklamacje należy kierować bezpośrednio do organizatora. Podane w katalogu opisy i ceny są jedynie orientacyjne, szczegółowe informacje otrzymają Państwo u naszego przedstawiciela w Agadirze. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy fakultatywne. Min. ilość uczestników to 15 osób. Przed i po sezonie niektóre wycieczki nie są organizowane.
"
Inne

Informacje ogólne


Waluta
MAD - dirham marokański który nie jest walutą wymienialną poza Marokiem. Kurs jest ustalany centralnie więc nie ma znaczenia gdzie wymienimy pieniądze. Warto zabrać ze sobą EURO lub dolary. Karty kredytowe są akceptowane w restauracjach i dużych sklepach, bez problemu można używać bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Zarobki w Maroku nie są wysokie i napiwki są często dużą pomocą finansową. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Należy również wynagradzać drobnymi kwotami miejscowych ludzi podczas robienia im zdjęć, inaczej można się narazić na nieprzyjemne sytuacje.
Wiza
Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.
Czas
- 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad od 40 MAD woda 1,5 l - 5 MAD piwo 10 MAD w sklepie.
Poczta
W większości hoteli są ustawione skrzynki do których można wrzucać kartki pocztowe. Kupując kartki warto od razu zadbać o znaczki na pocztę lotniczą. Znaczek na kartkę pocztową około 6.50 MAD Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karta za ok. 50 MAD wystarcza na krótką rozmowę międzynarodową. Telefony komórkowe działają prawie w całym Maroku. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Agadir
Położony nad Atlantykiem, jest największym kurortem Maroka. Niesamowita plaża o szerokości 300 m i długości 8 km i ciepłe wody Atlantyku zachęcają do kąpieli. Liczne kawiarnie i sklepiki wzdłuż nadmorskiej promenady tworzą prawdziwie wakacyjną atmosferę. W Maroku znajdziemy wiele francuskich wpływów, przez co kraj ten jest niesamowitą mieszanką kultur, a mieszkańcy zaczerpnęli wiele europejskiej powściągliwości. Wpływy francuskie widać również w miejscowej kuchni.
Wizy

Każdy podróżny z obywatelstwem polskim musi mieć paszport ważny przynajmniej 3 miesiące od daty wyjazdu z Maroka. Przy pobytach do 90 dni wiza nie jest wymagana od obywateli polskich. Obywateli pozostałych państw mogą obowiązywać odmienne przepisy paszportowo-wizowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4* Maroko/Agadir

Kategoryzacja hotelu

- Kat. Exim Tours 4* - Kat. lokalna 4*

Położenie

- przy plaży - w centrum Agadiru - ok. 25 km od lotniska

Plaża

- piaszczysta - leżaki i parasole (bezpłatne) - prywatna - przejście na plażę przez nadmorską promenadę

Pokoje

Standardowy - klimatyzacja centralna - TV, telefon, lodówka - płatne sejf, minibar - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - balkon/taras Superior - pokoje o wyższym standardzie z widokiem na ocean

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - basen, leżaki, parasole, ręczniki plażowe - siłownia, aerobic, gimnastyka w wodzie - korty tenisowe, tenis stołowy - siatkówka plażowa - animacje dzienne i wieczorne Płatne - spa, masaże, łaźnia turecka - sporty wodne na plaży

Dla dzieci

- plac zabaw, miniklub (4-12 lat), animacje - brodzik - opiekunka (płatna) - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zapytanie) - wysokie krzesełka w restauracji

Wyżywienie

All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia w wybranych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00 - 23:00. Raz na pobyt możliwość skorzystani

Restauracje i bary

- restauracja główna - restauracja a la carte (kuchnia śródziemnomorska) - bar przy basenie ( 10:00 - 23:00) - bar marokański (17:00 - 23:00) - disco bar (23:00 - 01:00)

Dodatkowe informacje

- internet Wi Fi w lobby (płatny) - kącik internetowy (płatny) - sala konferencyjna - kantor, pralnia, lekarz - fryzjer, salon piękności - dyskoteka (all inclusive od 23:00 - 01:00) - www.decameron.com

Cena

Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAżU, ubezpieczenia od następstw chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe i paliwowe.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sky Club

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Region

Maroko / Agadir

Położenie

Bezpośrednio przy pięknej, szerokiej piaszczystej plaży, z wydzieloną, prywatną częścią dla Gości hotelowych, ok. 7 min. pieszo od centrum Agadiru, który za sprawą 10 km pięknych, piaszczystych plaż oraz średnio 300 słonecznych dni w roku jest najpopularniejszym nadmorskim miastem wypoczynkowym w Maroku. Hotel położony w zielonym ogrodzie, w sąsiedztwie promenady z licznymi sklepami, kawiarniami i restauracjami. W pobliżu hotelu znajduje się przystanek kolejki turystycznej, którą można zwiedzić trzy najważniejsze dzielnice turystyczne Agadiru (45 min/ok. 1,5 EUR). Dojazd z lotniska w Agadirze zajmuje około 30 min.

Hotel

Czterogwiazdkowy, nowoczesny hotel należący do międzynarodowej sieci Decameron posiadającej hotele na Jamajce, w Meksyku, Panamie, Kolumbii, Senegalu i innych (www.decameron.com). Całkowicie odnowiony w 2005 r. posiadający 214 pokoi w budynku głównym i dwupiętrowych budynkach bocznych. Do dyspozycji Gości bardzo elegancki hol powitalny z recepcją, restauracja dla niepalących, bar przy basenie, bar Fly Lounge, 2 ekskluzywne restauracje a la carte, taras z widokiem na morze, elegancki klub nocny z występami na żywo oraz luksusowy Shisha Bar, snack bar przy plaży, winda, kącik internetowy (ok. 3 EUR/30min).

Pokoje

Przestronne i komfortowe 2 osobowe z możliwością 1 lub 2 dostawek w budynku głównym oraz dwupiętrowych budynkach bocznych, wyposażone w klimatyzację centralnie sterowaną z indywidualną regulacją, TV SAT, telefon, łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarkę do włosów, WC, balkon lub taras. Istnieje również możliwość wynajęcia sejfu (ok. 13 EUR/tydz.), pokoje z widokiem na basen lub ogród, część z widokiem na Ocean (RQ za dodatkową opłatą ok. 8 EUR/os./dobę).

Rozrywka i sport

Na terenie hotelu znajduje się basen o nieregularnych kształtach z podgrzewaną wodą przed i po sezonie (leżaki, parasole i ręczniki przy basenie i na plaży bezpłatne). Siłownia, aerobik, water polo, siatkówka, tenis stołowy, wieczory folklorystyczne, koncerty, międzynarodowe programy animacyjne (w tym osoba polskojęzyczna) - gry i zabawy, dyskoteka, masaże, fryzjer i salon piękności (za dodatkową opłatą).

Dla Dzieci

Mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, liczne gry i zabawy, konkursy, quizy, organizowane przez zespół animatorów w tym osobę polskojęzyczną, możliwość zamówienia bezpłatnego łóżeczka dla dzieci do 2 lat.

Wyżywienie ALL INCLUSIVE PREMIUM

- 07.00 - 10.00 śniadanie serwowane w restauracji głównej Atlantis w formie bogatego bufetu - 12.00 - 14.30 obiad w restauracji głównej Atlantis w formie bogatego bufetu - kuchnia międzynarodowa - 19.00 - 22.00 kolacja serwowana w restauracji głównej Atlantis w formie bogatego bufetu dań kuchni międzynarodowej, show cooking, kącik z tradycyjnymi daniami kuchni marokańskiej - 10.00 - 23.00 napoje bezalkoholowe serwowane w Pool Bar przy basenie - herbata, kawa, czekolada, cappuccino, woda mineralna gazowana i niegazowana, cola, fanta, sprite, tonic, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych) oraz lokalne napoje alkoholowe - wino białe, czerwone, różowe, wódka, gin, whisky, piwo, koktajle na bazie alkoholi lokalnych np. Mojito, Cuba Libre itp. - lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w trakcie posiłków - wino, piwo, napoje bezalkoholowe - 11.00 - 17.00 przekąski - hamburgery, pizza, frytki oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w barze Glacier przy plaży - 17.00 - 23.00 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w barze Fly Lounge (karaoke bar) - 23.00 - 01.00 ekskluzywny klub nocny Factory - wstęp i wybrane drinki gratis do godz. 01.00 - restauracja a la carte - Cafe del Mar serwująca kuchnie marokańską i śródziemnomorską oraz Miso serwująca kuchnię tajlandzką i japońską - wymagana wcześniejsza rezerwacja, możliwość jednokrotnego skorzystania podczas pobytu - korzystanie z Shisha Bar do 22.00 - obejmuje palenie shishy i napoje - parasole, leżaki i ręczniki przy basenie oraz na plaży - międzynarodowa animacja - w tym osoba polskojęzyczna, wieczory folklorystyczne, siłownia, aerobik, siatkówka, strzelnica, tenis stołowy, kajaki, windsurfing - mini klub dla dzieci - opieka polskiego rezydenta

 

Cena zawiera:

  • 14/7 noclegów,
  • wyżywienie,
  • ubezpieczenie KL i NNW,
  • opiekę polskiego rezydenta,
  • przelot samolotem,
  • transfery lotnisko - hotel - lotnisko
  • podatek VAT.

 

Cena nie zawiera:

  • wycieczek fakultatywnych.

Ekskluzywny hotel dla Klientów aktywnych, poszukujących rozrywki i dobrej zabawy, posiadający jednocześnie wiele udogodnień dla rodzin z dziećmi. Nowoczesny, ładnie położony obiekt z wyśmienitym serwisem i kuchnią. Atutem jest piękna złocista plaża, którą słońce zamieszkuje przez 300 dni w roku. Jeden z najlepszych hoteli all inclusive w Agadirze, zyskał bardzo wysokie opinie Klientów w ubiegłych latach.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Sun&Fun

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

KATEGORIA MAROKAŃSKA

****

Położenie

Hotel usytuowany jest bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży, niedaleko centrum kurortu (można tam dojść w 10 minut). W sąsiedztwie znajduje się promenada z restauracjami i sklepikami.

HOTEL OFERUJE

Hotel został zbudowany w stylu mauretańskim. Na jego terenie znajduje się restauracja główna, restauracja a'la carte, restauracja dla niepalących, kilka barów, m.in. bar marokański lounge, bar Fly lounge, sheesha bar, przy basenie. Poza tym do dyspozycji gości jest również klub nocny oraz kącik internetowy. Hotel usytuowany jest na przepięknym, zielonym terenie.

POKOJE

Pokoje są przestronne i komfortowe, wyposażone w telefon, TV-Sat, minibar, sejf (odpłatnie), łazienkę z wanną i suszarką do włosów. Pokoje są klimatyzowane, każdy posiada balkon lub taras; pokoje z widokiem na morze są dodatkowo płatne.

Wyżywienie

Hotel oferuje wyżywienie All inclusive - trzy posiłki dziennie (śniadanie, obiad, kolacja) w formie bufetu. Serwowane są również przekąski, napoje bezalkoholowe oraz alkohole rodzimej produkcji. Opcja All inclusive nie obejmuje alkoholi importowanych.

SPORT I ROZRYWKA

Hotel znajduje się bezpośrednio przy piaszczystej plaży, gdzie leżaki i parasole dostępne są nieodpłatnie. Goście hotelowi mają do dyspozycji basen, siłownię, boisko do siatkówki plażowej, strzelnicę, tenis stołowy. Można brać udział w aerobiku, piłce wodnej, animacjach, a wieczorem przygotowano koncerty, dyskoteki i wieczorki folklorystyczne. Odpłatnie można skorzystać z masaży oraz łaźni tureckiej.

DZIECI

Dla dzieci w wieku 5-12 lat jest mini klub, basen oraz animacje.

NASZYM ZDANIEM

Dobra propozycja dla każdego dzięki piaszczystej plaży i otaczającej hotel zieleni.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

Hotel położony około 200 m od centrum Agadiru , około 28 km od lotniska w Agadirze, przy samym Oceanie.

PLAŻA

plaża piaszczysta, publiczna z wydzieloną cześcią hotelową, położona około 30 m od hotelu z przejściem przez promenadę. Leżaki, parasole i ręczniki: bezpłatnie.

HOTEL

KATEGORIA LOKALNA: 4* Odnowiony w 2008 roku, składa się z budynku głównego i kilku budynków bocznych.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

całodobowa recepcja, restauracja Atlantis z widokiem na morze, restauracja a'la carte, bar Fly, bar Champions, bar przy basenie, snack bar przy plaży, bar w dyskotece, fryzjer:dodatkowo płatny, wymiana walut, pralnia:dodatkowo płatna. Akceptowane karty płatnicze: Visa, MasterCard, American Express.

INTERNET

Wi - Fi: bezpłatnie w lobby.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen, leżaki, ręczniki, parasole, tenis stołowy, siatkówka plażowa, siłownia, aerobic, dyskoteka Factory(wstęp bezpłatny), animacje dla dzieci i dorosłych Odpłatnie: sporty wodne na plaży

DLA DZIECI

animacje, mini klub dla dzieci w wieku 4-12 lat, opiekunka: na zamówienie, dodatkowo płatna, wysokie krzesełka i menu w restauracji, pokój gier i zabaw, mini dyskoteka, łożeczko dla dziecka: na zapytanie przed przyjazdem, bezpłatne.

ZAKWATEROWANIE

215 pokoi. Pokoje standardowe mają około 23 m2, wyposażone w: balkon lub taras, łazienkę z wanną lub prysznicem, suszarką do włosów, TV/SAT, lodówka, sejf:dodatkowo płatny, mini bar, klimatyzacja. Pokoje typu family mają około 35 m2, wyposażone tak samo jak pokoje standardowe.

WYŻYWIENIE

ALL INCLUSIVE: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych przez hotel miejscach i godzinach.

INFORMACJE DODATKOWE

Adres: Boulevard du 20 Aout, Agadir 80000, Maroko

CENA

Cena PLN zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, taksy klimatyczne, ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT, opiekę polskojęzycznego rezydenta. Wizzair: Klienci Prima Holiday mają wykupioną usługę WIZZ PRIORITY! Usługa daje mozliwość: * zabrania na pokład jednej sztuki małego bagażu, która musi zmieścić się pod fotelem, np. torbę na aparat, na laptopa, lub torebkę ( 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg)) * zabrania na pokład jednej podręcznej walizki na kółkach (55 x 40 x 23 cm, maks. 10 kg) * pierwszeństwo wejścia na pokład * Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. RYANAIR (10kg) o wymiarach ( 55x40x20cm), TRAVEL SERVICE przelot charterowy bagaż główny wliczony w cenę, Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, dopłaty do bagażu głównego - opcjonalnie przy rezerwacji. Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

* Paszport ważny minimum 6 miesięcy od planowanej daty wjazdu. Wizy nie są wymagane. * każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora. Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.  


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

TOP Touristik

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Informacje o destynacji

Szanowni Państwo chcielibyśmy poinformować, iż Klienci biura podróży TOP Touristik są pod opieką polskojęzycznego  LUB  anglojęzycznego przedstawiciela.

Ważne informacje

Nasze ceny są aktualizowane i obowiązują w momencie zakładania rezerwacji. Dzięki nowoczesnej technologii dynamicznego pakietowania, oferty są odświeżane 24h/7. Potwierdzamy koszt rezerwacji niezwłocznie tego samego dnia (dni robocze).

Cena zawiera

Przelot - Zakwaterowanie - Transfer - Ubezpieczenie: KL NNW Bagaż .

Położenie

Hotel położony jest bezpośrednio przy plaży, oddzielony od morza jedynie promenadą.
Centrum Agadiru z licznymi sklepami, barami i restauracjami znajduje się w odległości około 100 metrów. Lotnisko Agadir oddalone jest o około 28 km.

Wyposażenie

Hotel ten został wzniesiony w 1989 roku. Obiekt oferuje 214 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Poszczególne piętra hotelu osiągalne są za pomocą windy. Do dyspozycji gości jest kantor wymiany walut. Wi-Fi umożliwia dostęp do internetu również w pomieszczeniach ogólnodostępnych. Do dyspozycji gości jest restauracja, jadalnia i bar. Dostępna jest baza handlowa w postaci sklepów. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Goście przybywający własnym autem skorzystać mogą z parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: babysitting, opieka nad dziećmi, serwis pokojowy, pobudka na życzenie, pralnia i usługi fryzjerskie.

Pokoje

Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Urzekającą atmosferę wielu kwater podkreśla widok na morze. Wyłożone wykładziną pokoje wyposażone są w łóżko podwójne i sofę. Opcjonalnie dostępne są oddzielne sypialnie. Dla naszych małych gości przygotowaliśmy łóżeczka dziecięce. Sejf oraz (odpłatnie) minibarek są również do dyspozycji gości. Komfortowy pobyt zapewniają lodówka i minilodówka. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi. Dostępne są pokoje przystosowane dla osób poruszających się na wózkach inwalidzkich. Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazienkach znajduje się ponadto suszarka do włosów. Istnieje również możliwość rezerwacji kwatery z łazienką dla osób niepełnosprawnych. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

Wyżywienie

Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Na życzenie istnieje możliwość przygotowania potraw wegetariańskich. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Serwowane są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

All Inclusive

Śniadanie, obiad i kolacja z reguly w formie bufetu oraz przekąski w ciągudnia. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe sa dostepne w każdym otwartym barze (więcej informacji w recepcji).

Oferta sportowo-rozrywkowa

Na terenie obiektu znajduje się basen otwarty oraz brodzik dla dzieci. Do dyspozycji gości jest taras do opalania, leżaki i parasole przeciwsłoneczne. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Urozmaicenie stanowią liczne i różnorodne aktywności rekreacyjne oferowane w hotelu, jak np. tenis ziemny, siatkówka plażowa, siatkówka, minigolf i strzelanie z łuku. Windsurfing, kanadyjki, żeglowanie, rejsy katamaranem, spływy kajakowe, snorkeling i aqua fitness zapewnią mnóstwo dobrej zabawy amatorom sportów wodnych. Pozostałe opcje spędzenia wolnego czasu, jak jet ski, oferowane są przez organizatorów zewnętrznych. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard, zajęcia gimnastyczne i aerobik. W obiekcie znajdziecie Państwo Strefę Wellness ze spa, łaźnią turecką i salonem piękności. Doskonałą formą relaksu i urozmaiceniem czasu wolnego będzie program animacyjny, dyskoteka, miniklub, minidisco i night-club.

Karty kredytowe

W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

Podatek lokalny - Maroko

Pragniemy poinformować, że w Maroku pobierany jest podatek lokalny.
Opłata nie jest wliczona w cenę podróży i jest płatna bezpośrednio w recepcji hotelu.
Wysokość podatku zależy od kategorii hotelu i jest obliczana za osobę, za noc (4 - 16 PLN, może ulec zmianie).
Hotel 1-3* = 11,00 MAD (ok. 1,00 EUR)
Hotel 4*    = 19,80 MAD (ok. 1,84 EUR)
Hotel 5*    = 40,00 MAD (ok. 3,71 EUR)
Zmiana jest możliwa. Nie ponosimy żadnej odpowiedzialności.

Check-in / Check-out

Proszę zwrócić uwagę, że zgodnie z międzynarodowym standardem dobra hotelowa:
- zaczyna się meldunkiem - od godziny 14:00 w dniu przyjazdu 
- kończy się po wymeldowaniu - do godziny 12:00 w dniu wyjazdu 
Godziny te mogą nieznacznie różnić się w zależności od kraju i hotelu.
Dostęp do wszelkich wykupionych usług hotelowych, w tym posiłków i napojów, jest możliwy tylko w godzinach meldunku w hotelu.
W przypadku opcji half board, full board i all inclusive pierwszym dostępnym posiłkiem po godzinie meldunku jest zazwyczaj lunch (wydawany w godzinach urzędowania restauracji hotelowej), w przypadku pobytu ze śniadaniem, jest ono serwowane następnego dnia rano.
Część hoteli oferuje odpłatną możliwość wcześniejszego meldunku i późniejszego wymeldowania. Potrzebę taką należy zgłosić bezpośrednio na recepcji w dniu przyjazdu, a jej realizacja zależna jest od dostępności pokoi w hotelu, w danym dniu.

Kaucja w hotelach - Deposit

Kaucja (inaczej depozyt zabezpieczający) to określona kwota pieniędzy pobierana przez część hoteli podczas zameldowania. Hotele pobierają taki depozyt, aby zabezpieczyć koszty dodatkowe, jakie powstają w związku z pobytem gościa w hotelu.Kaucja może zostać zablokowana na karcie kredytowej w formie preautoryzacji  lub alternatywnie można dokonać wpłaty gotówkowej w recepcji.Wysokość kaucji ustalana jest przez hotel. Kaucja podlega zwrotowi w przypadku braku dodatkowych kosztów.

Informacje odnośnie przelotów samolotem

Wszystkie przeloty na destynacjach oferowanych przez TOP Touristik odbywają się zgodnie z Ogólnymi Warunkami Przewozu Pasażerów i Bagażu danego przewoźnika.
W przypadku tanich linii lotniczych oraz regularnych linii lotniczych na krótkich dystansach cena zawiera tylko bagaż podręczny. Istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego za dodatkową opłatą (*). Podane ceny bagażu obowiązują do momentu zakupu rezerwacji lotniczej (biletu), cena bagażu po zakupie biletów zwiększa się.
+ Ryanair (FR) Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x20x25 cm, max. 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład):  od 70 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x20x25 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x20 cm, usługa dodawana jest dla całej rezerwacji (wszystkich pasażerów).
*Bagaż rejestrowany: 265 – 400 PLN / 1 szt. 20 kg w obie strony. Bagaż odprawiany przed kontrolą bezpieczeństwa przy stanowisku check-in.
+ Wizz Air (W6): Uwaga zmiany (data lotu od 01.11.2018):
Bezpłatnie: tylko 1 mała torebka - wymiary: 40x30x20 cm, max 10 kg.
Pierwszeństwo wejścia na pokład i 2 sztuki bagażu (na pokład): od 75 PLN/ osobę/ obie strony. 1 mała torebka do 40x30x20 cm + 1 bagaż do 10 kg 55x40x23 cm, usługa może być dodana dla poszczególnych pasażerów.
*Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 200 – 450 PLN.
+ Norwegian (DY): 55x40x23 cm, 10 kg. *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 230 – 300 PLN.
+ Easyjet (U2): 55x40x23 , *Bagaż rejestrowany: 20 kg, cena 250 – 300 PLN.
++ LOT (LO) / Air France (AF) / TAP (TP) / British Airways (BA) / Alitalia (AZ) / El Al (LY): 55x40x23 , 8 kg. *Bagaż rejestrowany: 23 kg, cena 280 - 400 PLN.
++ W przypadku czarterów (np. Smart Wings (QS), Enter Air (E4) cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 15 kg. *Cena bagażu może ulec zmianie jeżeli zostanie on dodany już po potwierdzeniu rezerwacji.
Serwis pokładowy - napoje, przekąski zwyczajowo nie jest zawarty w cenie przelotu.
Wszelkie informacje odnośnie limitów bagażu oraz serwisu pokładowego w cenie przelotu wszystkich linii lotniczych, z którymi współpracuje TOP Touristik znajdziecie Państwo na naszej stronie www.TOPtouristik.pl w zakładce Wszystko o lataniu/bagaż:
www.vcms.eu/upload/getbyid/260107/Airlines_Policies.pdf

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Dertour Polska

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Nazwa obiektu

Hotel Decameron Tafoukt Beach

Kategoria

****

Miejscowość

Agadir

Region

Agadir

Kod

AGA20018 FH

Liczba pokoi

214

Zalety

All - inclusive. Świadczenia plażowe w cenie (sezonowo). Top zniżki dla dzieci.

Położenie

Jedynie nadbrzeżna promenada oddziela hotel od długiej, piaszczystej plaży. Sklepy, bary i restauracje w bezpośredniej bliskości, przy promenadzie lub w centrum Agadiru odległości ok. 200 m. Do lotniska Agadir ok. 26 km.

Opis

Nowoczesny i piękny obiekt. Składa się z budynku głównego i kilku 2-piętrowych bocznych. Restauracja z tarasem, 2 restauracje a-la-carte (tajska i śródziemnomorska), bary, ładny hol z recepcją, sala TV, terminal internetowy i WLAN (w obu przypadkach za opłatą), salon fryzjerski, sklepiki, windy, basen (zimą z podgrzewaną wodą), taras do opalania z leżakami, ręczniki kąpielowe. Bar przy basenie/z przekąskami. Przy plaży leżaki i parasole. Parking.

Wyżywienie

All inclusive (I) - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, 1 x na os./pobyt posiłek w restauracji a-la-carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja), w godz. ok. 10-1 napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Zakwaterowanie (pokoje)

Nowoczesne i gustownie urządzone. Łazienka/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, lodówka, sejf do wynajęcia, klimatyzacja/ogrzewanie (w zależności od sezonu), balkon lub taras.

Pokój typ 1

DA7/DA/EA = nowoczesne, gustownie urządzone, ok. 20 m kw. Łazienka/WC, suszarka do włosów, telefon, TV, lodówka, sejf do wynajęcia, klimatyzacja/ogrzewanie (w zależności od sezonu), balkon lub taras. Również do samodzielnego wykorzystania (DA).

Pokój typ 2

DUA = pokoje ekonomiczne, wyposażenie jak DA, ale z prysznicem, mniejsza dostępność, w bocznym budynku bez windy.

Pokój typ 3

DAM = pokój 2-osobowy z widokiem na morze.

Pokój typ 4

FA = apartament rodzinny, ok. 38 m kw. Wyposażony jak DA, ale dodatkowo z pokojem dzienno-sypialnym z kanapą do spania.

Sport, rozrywka, wellness

Sport - w cenie siłownia, tenis stołowy, siatkówka. Za opłatą sporty wodne przy plaży. Rozrywka - w cenie wieczory folklorystyczne, przedstawienia. Za opłatą dyskoteka.

Dla dzieci

W cenie - miniklub dla dzieci (od 4 do 12 lat), brodzik.

Warto wiedzieć

Bardzo dobrze prowadzony hotel, idealny dla gości, którzy cenią sobie bliskość plaży oraz uprzejmy serwis. Spora część stałych klientów. Dla gości od 65 roku życia 10 % zniżki . Więcej w cenie - w ramach all - inclusive sporty wodne na plaży (bez napędu silnika, w zależności od dostępności).

Taxa klimatyczna

Da zapłaty na miejscu, obowiązuje dla gości od 12 lat (ok. 1,6 EUR os./dzień).

Transfery

Możliwość rezerwacji transferu z/na lotnisko. W rezerwacji należy podać nr rejsów oraz godz. przylotu i odlotu - w przeciwnym razie transfer przepada.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

AL308102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.
Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Agadir, Maroko

Opis hotelu

Hotel z prywatną plażą położony jest w nadmorskim mieście Agadirze, na wybrzeżu Oceanu Atlantyckiego w Maroku.

Hotel Royal Decameron Tafoukt znajduje się blisko plaży Agadiru, pośrodku zatoki, 2 km od centrum miasta i blisko wielu miejscowych sklepów, restauracji, targów i barów. Hotel oddalony jest 1 km od portu i 25 km od lotniska.

Udogodnienia i serwisy hotelu zawierają: całodobową recepcję, kawiarenkę internetową (płatna), udogodnienia bankietowe, butik, bar, restauracje, klub nocny, odkryty basen, bar basenowy, taras słoneczny z barem basenowym i ogrody. Hotel posiada także klub dziecięcy, siłownię, masaże i salon fryzjerski (oba płatne). Atrakcje sportowe zawierają: bilard, siatkówkę plażową i niezmotoryzowane sporty wodne na plaży. Pokoje wyposażone są w: klimatyzację, TV, telefon, sejf (płatny), minibar, balkon, łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. Hotel posiada parking.

W przypadku wyboru opcji "all inclusive":

Pakiet All Inclusive zawiera: wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przystawki ) i napoje do posiłków jak na przykład napoje chłodzące, piwo, wino, wodę oraz drinki alkoholowe z alkoholi lokalnych.

Drinki są serwowane od rana do późnego wieczora ( do ok 22-24 ).

Czas otwarcia różni się pomiędzy poszczególnymi hotelami.

Dodatkowo niektóre hotele oferują program rozrywkowy.

Adres: ul. du 20 Aout, 80000 Agadir, Maroko.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann HIT

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Royal Decameron Tafoukt to jeden z najlepszych hoteli w Agadirze, rewelacyjnie usytuowany - praktycznie w samym centrum kurortu ze sklepami, barami i restauracjami, przy przepięknej plaży oraz przy samej nadmorskiej promenadzie. Zdecydowanie polecamy, także ze względu na nowoczesne wnętrza połączone z typowo orientalnym stylem marokańskim, smaczną i urozmaiconą kuchnię (raz w tygodniu śródziemnomorska kolacja w restauracji a la carte) oraz bogatą ofertę rozrywkową w hotelu - zarówno dla dzieci, jak i dla dorosłych. Potwierdzeniem wysokiej jakości jest certyfikat przyznawany przez opiniotwórcze portale na podstawie ocen Gości z całego świata. Pobyt w hotelu Royal Decameron Tafoukt to gwarancja udanych wakacji w Maroko.

GŁÓWNE ATUTY:

  • rewelacyjna lokalizacja blisko centrum Agadiru, w pięknym ogrodzie i tuż przy szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do oceanu (dla Klientów bezpłatne leżaki i parasole), odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi, przy nadmorskiej promenadzie
  • marokańska architektura, przestronne pokoje, duży basen, smaczna i urozmaicona kuchnia i bogaty program All Inclusive
  • świetne animacje i wieczorne pokazy

Szukasz wakacji do Maroko?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Agadir, Maroko

Położenie

ok. 200 m. od centrum Agadiru. W pobliżu liczne restauracje, bary, sklepy, punkty rozrywki. Uwaga: Connected Service w języku polskim. 

Plaża

długa, piaszczysta, przy hotelu (dojście przez promenadę). Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe w cenie.

Wyposażenie

hotel o ciekawej marokańskiej architekturze. 215 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym oraz kilku 2-piętrowych budynkach bocznych. Hol powitalny z recepcją, windy (nie we wszystkich budynkach), sala TV, restauracja główna z tarasem, restauracja a la carte, bary, dyskoteka Factory, małe sklepy. W rozległym ogrodzie znajduje się basen ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar. Leżaki, parasole słoneczne, ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. www.decameron.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

przyjemnie urządzone Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, minilodówka, TV sat., telefon, sejf (za opłatą), balkon lub taras od strony ogrodu. Wanna lub prysznic, WC, suszarka. Z widokiem na ocean (2-3B): z balkonem; wyposażone jak pokoje dwuosobowe. Pokoje - wariant ekonomiczny (1-3S): w budynku bocznym, wyposażone jak pokoje dwuosobowe. 

Dzieci

brodzik, miniklub (4-12 lat, w określonych godzinach), animacje. Opieka nad dzieckiem na zapytanie i za opłatą. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bez opłaty.

Rozrywka

animacje w ciągu dnia i wieczorem, wieczorne przedstawienia, dyskoteki, okazjonalnie wieczory folklorystyczne.

Dostęp do internetu

kącik internetowy za opłatą. Wi-Fi w lobby gratis.

Sport

siatkówka plażowa, strzelanie z łuku, tenis stołowy, siłownia, aerobik, gimnastyka w wodzie. Za opłatą: pole golfowe "Golf du Soleil", oddalone ok. 3 km (transfer za opłatą)

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Przekąski w godz. 11-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wybranych barach w godz. 10-24:00. Po południu kawa, herbata, ciasto. Możliwa kolacja w restauracji a la carte (1 x na pobyt, wymagana wcześniejsza rezerwacja, napoje za opłatą). Lounge bar "Chica Bar" nie jest objęty programem all inclusive.

Dla dzieci

2-11 lat: pobyt gratis. 

Polecamy

  • centralnie położony hotel, popularny wśród młodych osób.
  • hotelowa dyskoteka, animacje, piaszczysta plaża to atuty hotelu

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach

Opinie o Hotelu Royal Decameron Tafoukt Beach

4.3
polecam

co mi się podobało w hotelu Royal Decameron Royal Tafouk to położenie - po prostu super, praktycznie centrum Agadiru, przy hotelu biegnie fajna promenada, do tego przy plaży. obsługa bardzo sprawna, jedzenie również smaczne, w hoteleu nie da się nudzić. spory minus jednak za wnętrza - przestarzałe, pokoje trochę zaniedbane. nie chcieliśmy za bardzo zwiedzać Maroko, woleliśmy pobawić się w mieście czy poopalać, więc tym się trochę zawiedliśmy, ale generalnie wyjazd OK :)

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.3
polecam

przyzwoity hotel 4-gwiazdkowy w tętniącym życiem Agadirze. Decameron Tafoukt Beach zainteresował mnie ze względu na bogatą ofertę sportową - jechałem do Maroka z nastoletnim synem i nie chciałem, żeby wiało nudą ;) Wyjazd nam się udał - hotel wart polecenia ze względu na fajne animacje, bardzo smaczne wyżywienie (lepsze kolacje, niż śniadania) i czystość. Pokoje są najmniej ciekawe i tutaj bym czterech gwiazdek nie dał - widać, że mają już swoje lata. Ale są za to czyste, codziennie sprzątane, brak jakichkolwiek przykrych zapachów. Polecam dla każdego!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.3
4.9
zdecydowanie polecam

Polecam ten hotel dla rodzin z dziećmi. Dużo atrakcji za darmo np. kajaki, windsurfing, rowerki itp. Dobry klimat w okresie zimowym. Super obsługa i polecam fajkę wodną.

POLECAM:
dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.9

Royal Decameron Tafoukt Beach - możliwości zakwaterowania:

1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj z widokiem na morze
2 os. pokoj standardowy
2 os. pokój rodzinny z widokiem na ogród
Economy Double Standard
Double Standard Sea View
Single Use Standard
Double Standard
Doppelzimmer
Doppelzimmer Meerblick
Doppelzimmer
Doppelzimmer Meerblick
Sparpreis-Zimmer
Einzelzimmer
Familienzimmer

Royal Decameron Tafoukt Beach - Możliwości wyżywienia:


Royal Decameron Tafoukt Beach - miasta wylotu:


Royal Decameron Tafoukt Beach - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Royal Decameron Tafoukt Beach? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00