Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Real Bellavista, Wybrzeże Algarve
1 / 22
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
05.06 - 09.06
już od 2449 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
17.09 - 20.09
już od 1909 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Real Bellavista
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Real Bellavista
star 4

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Real Bellavista:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Real Bellavista:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 05 czerwca 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 17 września 2022

Hotel Real Bellavista w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Portugalia / Algarve

Opis oferty:

Kameralny, położony w spokojnym miejscu, niedaleko centrum Albufeiry, największej miejscowości regionu Algarve. Zarówno do centrum, jak i do plaży można dojechać bezpłatnym hotelowym busem kursującym kilka razy dziennie. Przepiękna plaża Pescadores znajduje się przy starym mieście, otoczona jest klifami, w licznych restauracjach serwowane są wyśmienite owoce morza. Hotel ma własne centrum wellness z ciekawie zaprojektowanym krytym basenem łączącym się z basenem zewnętrznym, są tu również jacuzzi, sauna i dobrze wyposażona siłownia. Należy do renomowanej portugalskiej sieci Real Hotels, znanej z dobrej jakości usług.

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, ok. 500 m od centrum słynnego kurortu ALBUFEIRA; ok. 30 km od portu lotniczego w Faro; kilka razy dziennie bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry; przystanek autobusowy ok. 500 m od hotelu.

PLAŻA:

Pescadores, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 2 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy (kilka razy dziennie), zejście do plaży schodami, schodami ruchomymi lub windą, parasole i leżaki płatne (ok. 12 EUR/komplet); Santa Eulalia, publiczna, szeroka, piaszczysta, zejście do morza po schodkach, przy hotelu Grande Real Santa Eulalia, ok. 1,5 km od hotelu, bezpłatny bus hotelowy, parasole i leżaki płatne (ok. 17 EUR/komplet).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, elegancki, zbudowany w 2002 r., 195 pokoi, 1 budynek, 6 pięter, 3 windy, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja Cozinha do Real - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, bar Real, bar Bellavista, bar przy basenie; centrum konferencyjne dla 400 osób, taras, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy; za opłatą: room-service (11.00-23.00), opiekunka do dziecka (na zamówienie); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 30 m², zadbany, praktycznie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna, telefon, sejf, minibar (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

premium:

2-os. (możliwość 2 dostawek - 1 sofa 2-os.), ok. 40 m², zadbany, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój premium na zamówienie, za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 100 m², gł. 1,2-2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 10 m², przy basenie bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; plac zabaw dla dzieci, miniklub Realito Kids Club (0-3 lat z osobą dorosłą i 4-12 lat), okazjonalnie muzyka na żywo; w sezonie wysokim (lipiec-sierpień) animacje dla dzieci i dorosłych: tai chi, aqua fit, zumba, petanca, dart, nauka tańca, bingo; za opłatą: squash (ok. 10 EUR/godz., sprzęt: ok. 5 EUR; w godz. 11.00-17.00 - 15% zniżki), snooker (ok. 2 EUR/gra), sala gier (ok. 1 EUR/gra); centrum wellness: bezpłatnie: kryty basen, jacuzzi, sauna i łaźnia turecka w godz. 11.00-17.00; płatne: siłownia (ok. 5 EUR/godz.), zabiegi pielęgnacyjne na twarz i ciało.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-15.00), kolacja (19.00-22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; między posiłkami przekąski w barze przy basenie; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze przy basenie (10.00-18.30) i w barze Real (17.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0035/1289598010, www.realbellavistahotel.com

GRATIS:

Wi-Fiwstęp do wellnessbus do centrum i na plażę


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Rainbow

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie

Hotel położony w nowszej części Albufeiry, w spokojnej okolicy, ok. 500 metrów od głównej alei miasta Avenida dos Descobrimentos, tam kafeterie, sklepy, przystanek autobusowy. Do starego miasta w Albufeira ok. 1,5 km (hotel zapewnia transfer kilka razy dziennie - konieczna rezerwacja). Do lotniska w Faro ok. 40 km.

Położenie

Hotel położony w nowszej części Albufeiry, w spokojnej okolicy, ok. 500 metrów od głównej alei miasta Avenida dos Descobrimentos, tam kafeterie, sklepy, przystanek autobusowy. Do starego miasta w Albufeira ok. 1,5 km (hotel zapewnia transfer kilka razy dziennie - konieczna rezerwacja). Do lotniska w Faro ok. 40 km.

Plaża

Praia de Albufeira & Praia dos Pescadores - około 2 km od hotelu, piaszczyste i długie (hotel zapewnia transfer kilka razy dziennie na plażę - konieczna rezerwacja). Leżaki i parasole na plaży płatne (w zależności od sezonu 14-16 Eur/komplet).

Plaża

Praia de Albufeira & Praia dos Pescadores - około 2 km od hotelu, piaszczyste i długie (hotel zapewnia transfer kilka razy dziennie na plażę - konieczna rezerwacja). Leżaki i parasole na plaży płatne (w zależności od sezonu 14-16 Eur/komplet).

Do dyspozycji gości

Recepcja, lobby, windy, restauracja główna, restauracja włoska a'la carte (czynna lipiec - sierpień), 4 bary (3 czynne lipiec - sierpień), ogród, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, 2 baseny i 2 brodziki (w basenach słodka woda), mini klub (4-12 lat, lipiec - sierpień), plac zabaw, room service (płatny), sale konferencyjne, pralnia (płatna), wypożyczalnia samochodów, parking (gratis, ilość miejsc limitowana) oraz garaż (płatny ok. 5 Eur dziennie)). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (opłata ok. 15 Eur/ręcznik w przypadku zagubienie). Hotel nie akceptuje zwierząt.

Do dyspozycji gości

Recepcja, lobby, windy, restauracja główna, restauracja włoska a'la carte (czynna lipiec - sierpień), 4 bary (3 czynne lipiec - sierpień), ogród, tarasy słoneczne z leżakami i parasolami, 2 baseny i 2 brodziki (w basenach słodka woda), mini klub (4-12 lat, lipiec - sierpień), plac zabaw, room service (płatny), sale konferencyjne, pralnia (płatna), wypożyczalnia samochodów, parking (gratis, ilość miejsc limitowana) oraz garaż (płatny ok. 5 Eur dziennie)). Hotel zapewnia ręczniki basenowe (opłata ok. 15 Eur/ręcznik w przypadku zagubienie). Hotel nie akceptuje zwierząt.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07:00 - 10:00), obiady (12:30 - 15:00) i obiadokolacje (19:00 - 22:30) w formie bufetu lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00 do 23:00), przekąski pomiędzy posiłkami w godzinach 10:30 - 12:30 i 15:00 - 19:00 dla osób pozostających w hotelu przez min. tydzień 1 kolacja w restauracji włoskiej (a'la carte, czynna lipiec - sierpień, konieczna wcześniejsza rezerwacja). Hotel zastrzega sobie prawo zmiany do godzin serwowania posiłków i napojów.

Wyżywienie

All Inclusive: śniadania (07:00 - 10:00), obiady (12:30 - 15:00) i obiadokolacje (19:00 - 22:30) w formie bufetu lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (09:00 do 23:00), przekąski pomiędzy posiłkami w godzinach 10:30 - 12:30 i 15:00 - 19:00 dla osób pozostających w hotelu przez min. tydzień 1 kolacja w restauracji włoskiej (a'la carte, czynna lipiec - sierpień, konieczna wcześniejsza rezerwacja). Hotel zastrzega sobie prawo zmiany do godzin serwowania posiłków i napojów.

Program sportowy i animacyjny

Hotel prowadzi dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Bezpłatne: sauna, siłownia. W cenie: basen i jacuzzi (konieczny czepek). Płatne: strefa spa (masaże, zabiegi na twarz i ciało), squash (ok. 15 Eur/godzina, konieczna rezerwacja).

Program sportowy i animacyjny

Hotel prowadzi dzienny i wieczorny program animacyjny dla dzieci i dorosłych. Bezpłatne: sauna, siłownia. W cenie: basen i jacuzzi (konieczny czepek). Płatne: strefa spa (masaże, zabiegi na twarz i ciało), squash (ok. 15 Eur/godzina, konieczna rezerwacja).

Internet

Wi-Fi gratis w całym hotelu.

Internet

Wi-Fi gratis w całym hotelu.

Strona www

www.realhotelsgroup.com

Strona www

www.realhotelsgroup.com

Kategoria lokalna

****

Kategoria lokalna

****

Naszym zdaniem

Odświeżony w 2017 roku dobrze utrzymany i zadbany hotel położony w ładnym ogrodzie. Łącznie 4 baseny (2 dla dorosłych i 2 brodziki), różnorodne i przestronne pokoje (również z osobną sypialnią), plac zabaw czynią go miejscem idealnym na rodzinny wypoczynek zwłaszcza, że od połowy czerwca do połowy września zapewniamy animacje w języku polskim (Figloklub Rainbow).

Naszym zdaniem

Odświeżony w 2017 roku dobrze utrzymany i zadbany hotel położony w ładnym ogrodzie. Łącznie 4 baseny (2 dla dorosłych i 2 brodziki), różnorodne i przestronne pokoje (również z osobną sypialnią), plac zabaw czynią go miejscem idealnym na rodzinny wypoczynek zwłaszcza, że od połowy czerwca do połowy września zapewniamy animacje w języku polskim (Figloklub Rainbow).

Program

Dzień pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dzień od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje
: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje
: wycieczek lokalnych, lokalnego podatku płatnego przy zakwaterowaniu (ok. 1,5Eur/os/noc),posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

Wycieczki lokalne

Lizbona

Całodniowa wycieczka do urzekającej stolicy Portugalii. W programie wieża Belem - symbol potęgi militarnej państwa z czasu Wielkich Odkryć Geograficznych, wybudowany w stylu manuelińskim klasztor Hieronimitów oraz Pomnik Odkrywców. Po wspólnym spacerze po dzielnicy handlowej Baixa czas wolny: zachęcamy do skosztowania lokalnych specjałów, przejażdżki zabytkowym tramwajem oraz poznania wąskich uliczek Alfamy - jednej z najstarszych dzielnic miasta. Sobota, cena ok. 70 Eur.
Lizbona i Fatima

Dwudniowa wycieczka po najbardziej rozpoznawalnych miejscach Portugalii. Fatima to jedno z najważniejszych sanktuariów maryjnych na świecie i cel wizyty pielgrzymów oraz turystów z całego świata. To tutaj w 1917 roku Matka Boska kilkakrotnie objawiła się trójce dzieci, powierzając im tajemnice dotyczące losów świata (trzy tajemnice fatimskie). W programie Aljustrel - miejsce urodzenia pastuszków oraz sama Fatima, gdzie znajduje się Sanktuarium oraz Kaplica Objawień. Zwiedzanie Lizbony według programu jak podczas wycieczki jednodniowej. Czwartek i piątek,cena ok. 160 Eur.
Perły Zachodu

Całodniowa wycieczka, podczas której poznamy najciekawsze miejsca w regionie. W programie średniowieczne miasteczko Silves oraz przejazd przez góry Monchique i postój na degustację miejscowych specjałów. W okolicy Ponta da Piedade niesamowite formacje skalne z urzekającymi grotami (za dodatkową opłatąmożliwość rejsu łódką - w zależności od warunków pogodowych). Następnie wizyta w Lagos - mieście, gdzie znajdował się pierwszy targ niewolników. Kluczowym punktem jest Przylądek Św. Wincentego, uważany niegdyś za koniec świata. Czwartek lub niedziela, cena ok. 50 Eur.
Kuchnia

Wina rodem z Portugalii

Warto spróbować wina Madera produkowanego na atlantyckiej wyspie Madera od ponad 300 lat. Porto wytwarzane z winogron zbieranych w dolinie rzeki Douro na północy kraju, ma szeroki wachlarz smaków - od wytrawnego po bardzo słodkie (Lagrima). Ciekawostką wśród win jest "zielone wino"- vinho verde z regionu Minho.
Podróż w świat portugalskich dań

Dorsz przyrządzony na 365 sposobów, grillowane mięsa i ryby (w tym sardynki uważanie za najsmaczniejsze i najbardziej tłuste na świecie), cataplana dla miłośników owoców morza, kurczak w pikantnym sosie piri-piri. Do tego ogromny wybór ciast, owoców i win - to zaledwie kilka propozycji wspaniałej kuchni portugalskiej. Miłośnicy nowości kulinarnych nie będą zawiedzeni, a już na pewno nie będą głodni.
Zwiedzanie

Tavira

To niewielkie średniowieczne miasteczko, które z ogromną ilością kaplic i kościołów (ponad 20), krętymi uliczkami, wieżyczkami, kopułami, minaretami i rzymskim mostem spinającym brzegi rzeki Gilao tworzy wyjątkową w rejonie Algarve scenerię i klimat. Tavira znajduje się na terenie Parku Narodowego Rio Formosa, na wschód od Faro, leży na lagunie i od otwartego oceanu oddziela je wyspa Ilha de Tavira - mekka wszystkich amatorów złotego piasku i szumu fal (by dostać się na plażę należy skorzystać z łodzi lub z taksówki wodnej). Koniecznie należy spędzić popołudnie w miasteczku, zjeść obiad w jednej z wielu wyśmienitych restauracji rybnych, a potem siąść na ocienionym placyku i wypić szklaneczkę mendronho (lokalna brandy).
Vilamoura - luksusowy kurort Algarve

Vilamoura to ekskluzywny portugalski kurort, nazywany portugalskim Cannes. Miejsce słynie z imponującej mariny, mogącej pomieścić ok. 1000 jednostek. W okolicy znajdują się świetne restauracje, bary, sklepy, jak i kasyno i wiele pól golfowych.
Relaks

Plaża jakich mało!

Plaża Marihna (Praia da Marihna) została umieszczona na liście 10 najpiękniejszych plaż w Europie. Wspaniałe miejsce na romantyczne spacery przy zachodzie słońca. Międzynarodowe agencje reklamowe bardzo często wykorzystują ją jako tło do reklam.
Przyroda

Park Naturalny Ria Formosa

Ponad 60 km rozlewisk, wydm i lagun, solnisk, bagien i dzikich plaż. Idealne miejsce na aktywny wypoczynek - na turystów czekają różne trasy trekkingowe i kajakowe.
Z dziećmi

Oko w oko z piratem w Zoomarine

Rodzinny park rozrywki znajduje się zaledwie kilka kilometrów od miejscowości Albufeira. Pokazy zwierząt, w tym delfinów, fok, lwów morskich oraz ptaków. Dodatkowo basen ze sztuczną falą, plaże, kilka zjeżdżalni i wodny plac zabaw dla najmłodszych. Proponujemy również wizytę w Zatoce Piratów, gdzie w świat przygód korsarzy, tajemniczych map i ukrytych skarbów przeniesie wszystkich pełne zwrotów akcji przedstawienie. Ceny: dorośli ok. 29 Eur, dzieci i seniorzy ok. 20 Eur , dzieci poniżej 1 metra wzrostu - wejście bezpłatne. Za dodatkową opłatą ( ok. 170 Eur) można popływać z delfinami. www.zoomarine.pt
Wodne atrakcje południowej Portugalii

To znakomity wybór dla wszystkich, którzy uwielbiają gry i zabawy w basenach pośród wymyślnych wodnych atrakcji. Portugalskie parki wodne Aqua Show, Slide & Splash oraz Aqualand Algarve gwarantują dobrą zabawę i niezapomniane wrażenia. Zaprojektowane zostały z myślą o zapewnieniu odpowiednich warunków Gościom w różnym wieku, pozwalając maluchom na radosną i bezpieczną zabawę, a starszym dostarczając porządną dawkę adrenaliny. www.aquashowparkhotel.com www.slidesplash.com www.aqualand.pt
FIESA - Festiwal Rzeźby Piaskowej w Pêra

Zaskakujące miejsce, pokazujące co naprawdę można stworzyć z piasku. Warsztaty z udziałem artystów wyjaśniają sposoby powstawania monumentalnych rzeźb (niektóre wysokie nawet na 12 metrów). Warto odwiedzić to miejsce po popołudniu i zostać do wieczora - kolorowa iluminacja dzieł międzynarodowej ekipy artystów robi naprawdę piorunujące wrażenie.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
"

Inne

Portugalia - Algarve

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele Polski mogą podróżować do Portugalii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
Czas
- 1 godzina w stosunku do czasu w Polsce.
Język urzędowy
portugalski
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 15 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Telefony komórkowe działają w całej Portugalii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Algarve
Algarve to jeden z regionów Portugalii ze stolicą w Faro, w skład którego wchodzi pas południowego wybrzeża kraju ciągnąca się od granicy z Hiszpanią po przylądek Sao Vincente. Główne gałęzie gospodarki, z których region czerpie dochód to rolnictwo (owoce cytrusowe, migdałowce), rybołówstwo i właśnie turystyka. Na Turystów czekają hotele na każdą kieszeń, dobrze przygotowana infrastruktura transportowa pozwalająca na zwiedzanie każdego zakątka wybrzeża, mnogość atrakcji, piękna przyroda, kurorty i tętniące życiem i te nieco bardziej spokojne i doskonałe restauracje.
Miejscowości wakacyjne w regionie Algarve:

Albufeira

Najbardziej rozpoznawalny oraz najbardziej rozległy kurort Algarve, znajdujący się dokładnie pośrodku południowego wybrzeża Portugalii. Albufeira to kilka dzielnic (każda ze swoim własnym centrum) - rozpoczynając od wschodnich granic kurortu: Falesia, Olhos d'Agua, Santa Eulalia Oura, Albufeira - stare miasto ze słynną Praia de Pescadores, Sao Rafael i w końcu Salgados. Dodatkowo, dla osób szukających nocnego życia - The Strip, największe skupisko barów, pubów i klubów nocnych w kurorcie. Albufeira to również doskonały ośrodek kulturalny. Letni kalendarz wydarzeń pęka w szwach: można tu obejrzeć spektakle, pokazy mody, posłuchać muzyki, odbywają się tu turnieje sportowe, festiwale kulinarne, pchle targi, itd. Plaże Albufeiry pełne są delikatnego piasku, formacji skalnych i mieniących czerwienią klifów.
Alvor

Malowniczo położona Jedna z najmniej wyeksploatowanych turystycznie (co nie znaczy nudnych) i najbardziej położona na zachód z proponowanych miejscowości wakacyjnych (pomiędzy Lagos a Portimao). W centrum Alvor znajdują się restauracje, które doceniają nawet mieszkańcy regionu, kafeterie, bary i sklepy. Alvor ma w sobie tyle uroku i spokoju, że z pewnością spodoba się osobom szukającym odpoczynku od hałasu i blichtru dużych ośrodków turystycznych. A dla tych szukających bogatego życia nocnego - około 6 km od Alvor znajduje się Portimao z Praia da Rocha.
Portimao, Praia da Rocha i Praia do Vau

Portimao - drugie pod względem wielkości miasto Algarve i największy port wybrzeża, pełne lokalnego życia. Nadrzeczne restauracje słyną z doskonałych ryb i owoców morza. Najbardziej znaną częścią Portimao jest jego turystyczna dzielnica Praia da Rocha, której plaża jest jedną z wizytówek Algarve. Plaży w Praia da Rocha w niczym nie ustępuje Praia do Vau, również zaliczana do tych zjawiskowo pięknych na wybrzeżu.
Carvoeiro

Urokliwy, ale pełen życia kurort położony pomiędzy Portimao a Albufeirą. Pełno tu niewielkich plaż i grot zalewanych przez fale oraz klifów. Niewiele tu hoteli - przeważają wille oraz apartamenty, przez co Carvoeiro wydaje się nieco leniwe i troszkę zbyt spokojne, lecz nie należy się dać zwieść pozorom - w centrum restauracyjki, bary, puby i sklepy z pamiątkami.
Wyloty z
: Warszawy, Katowic, Gdańskai Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Portugalii trwa od 01.07 do 31.08.

Opinie klientów

Klienci oceniają tę wycieczkę na 5.5/6. Sprawdź opinie: "

Wizy - informacje dla sprzedawców

Osoby w pełni zaszczepione:

Od 1 lipca osoby w pełni zaszczepione przeciwko Covid-19 posiadające Unijny Certyfikat COVID zwolnione są z obowiązku testu na obecność SARS-CoV-2, jeśli od pełnego zaszczepienia (drugiej dawki lub pierwszej dawki, w przypadku szczepionki jednodawkowej) upłynęło co najmniej 14 dni.
Ozdrowieńcy:

Od 1 lipca ozdrowieńcy posiadający Unijny Certyfikat COVID również są zwolnieni z obowiązku testu, jeśli od wykonania testu z wynikiem pozytywnym upłynęło co najmniej 11 dni ale nie więcej niż 180 dni.
Osoby niezaszczepione:

Na mocy rozporządzenia Rady Ministrów Portugalii nr. 76-A/2021 z dnia 17 czerwca 2021, art. 20 przepisów ruchu lotniczego dotyczących badań dopuszcza się obecnie szybkie testy na obecność antygenów, przeprowadzane w ciągu 48 godzin przed wejściem na pokład. Jednocześnie obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu nie dotyczy teraz Dzieci, które nie ukończyły jeszcze 12 roku życia. Wynik testu musi zostać przedstawiony w języku angielskim. W dalszym ciągu akceptowane są testy PCR.
Każdy turysta przed wylotem:

Musi wypełnić Passanger Locator Card dostępny na
Wypełnienie formularza dotyczącego zdrowia publicznego powinno nastąpić przed rozpoczęciem podróży do Portugalii. Po zakończeniu wypełniania formularza, należy go wydrukować jako dowód potrzebny do okazania w punktach kontrolnych. Uwaga: Formularz jest imienny i każda osoba jest zobowiązania posiadać własny formularz, dotyczy to również dzieci poniżej 18 lat.
"

Wizy

Osoby w pełni zaszczepione:

Od 1 lipca osoby w pełni zaszczepione przeciwko Covid-19 posiadające Unijny Certyfikat COVID zwolnione są z obowiązku testu na obecność SARS-CoV-2, jeśli od pełnego zaszczepienia (drugiej dawki lub pierwszej dawki, w przypadku szczepionki jednodawkowej) upłynęło co najmniej 14 dni.
Ozdrowieńcy:

Od 1 lipca ozdrowieńcy posiadający Unijny Certyfikat COVID również są zwolnieni z obowiązku testu, jeśli od wykonania testu z wynikiem pozytywnym upłynęło co najmniej 11 dni ale nie więcej niż 180 dni.
Osoby niezaszczepione:

Na mocy rozporządzenia Rady Ministrów Portugalii nr. 76-A/2021 z dnia 17 czerwca 2021, art. 20 przepisów ruchu lotniczego dotyczących badań dopuszcza się obecnie szybkie testy na obecność antygenów, przeprowadzane w ciągu 48 godzin przed wejściem na pokład. Jednocześnie obowiązek przedstawienia negatywnego wyniku testu nie dotyczy teraz Dzieci, które nie ukończyły jeszcze 12 roku życia. Wynik testu musi zostać przedstawiony w języku angielskim. W dalszym ciągu akceptowane są testy PCR.
Każdy turysta przed wylotem:

Musi wypełnić Passanger Locator Card dostępny na
Wypełnienie formularza dotyczącego zdrowia publicznego powinno nastąpić przed rozpoczęciem podróży do Portugalii. Po zakończeniu wypełniania formularza, należy go wydrukować jako dowód potrzebny do okazania w punktach kontrolnych. Uwaga: Formularz jest imienny i każda osoba jest zobowiązania posiadać własny formularz, dotyczy to również dzieci poniżej 18 lat.
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Portugalia/Algarve

Kategoryzacja hotelu

- kat. Exim Tours 4* - kat. lokalna 4*  

Położenie

- Albufeira - ok. 250 m od przystanku autobusowego - ok. 650 m od restauracji i barów - ok. 2 km od  centrum miejscowości - ok. 8 km od pola golfowego - ok. 17 km od Vilamoura - ok. 40 km od lotniska w Faro

Plaża

- publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, ok. 2 km od hotelu (bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie) - leżaki i parasole płatne (płatne ok. 12/komplet)

Pokoje

Classic - ok. 30 m2 - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka do włosów) - klimatyzacja (sezonowo), TV-SAT - internet wi-fi - minibar/lodówka (płatne) - sejf (płatny) - telefon - balkon/taras Premium - zestaw do parzenia kawy/herbaty - bezpłatny dostęp do siłowni i sauny - szlafroki - bezpłatny parking - wyposażone podobnie jak pokój classic Junior Suite - ok. 46m2 - pokój dzienny i sypialnia - zestaw do parzenia kawy/herbaty - bezpłatny dostęp do siłowni i sauny - szlafroki - wyposażone podobnie jak pokój classic

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatne - 2 baseny - basen kryty (podgrzewany) - leżaki i parasole przy basenie - jacuzzi - okazjonalnie muzyka na żywo Płatne - centrum SPA - siłownia - salon gier - bilard - squash

Dla dzieci

- brodzik - miniklub (sezonowo) - animacje (sezonowo) - plac zabaw - łóżeczko dla dziecka ( na zamówienie)  

Wyżywienie

Bed&Breakfast (BB) - śniadanie w formie bufetu. Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, pomiędzy posiłkami  przekąski, kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje bezalkoholowe i  alkoholowe dostępne są bezpłatnie w godz. 11:00 - 23:00  

Restauracje i bary

- restauracja główna - 3 bary

Dodatkowe informacje

- 193 pokoi, 1 budynek , 6 pięter - bezpłatny bus hotelowy na plażę oraz do centrum Albufeiry - recepcja 24h - wypożyczalnia rowerów - bezpłatny internet wi-fi - parking (płatny) - sieć hotelowa Real - www.realbellavistahotel.com

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie: lobby, restauracje, bary, baseny, spa, place zabaw i kluby dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na: https://eximtours.pl/lp/Nowe_standardy_bezpieczenstwa

Bagaże:

Warszawa Modlin, Wrocław (RyanAir) Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Berlin Schonefeld i Berlin Tegel (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125 zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN (od 15.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 310 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.  Berlin Tegel (Easyjet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 330 PLN - 23 kg - 360 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.   


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


AlfaStar

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

4

Region

Portugalia,Albufeira

Położenie

Hotel położony w miejscowości Albufeira, ok. 500 m od centrum. Odległość od międzynarodowego portu lotniczego w Faro wynosi ok. 35 km. W odległości ok. 500 od kompleksu znajduje się przystanek autobusowy. Hotel zapewnia bezpłatny transfer do centrum Albufeiry. Plaża: publiczna, piaszczysta, oznaczona Błękitną Flagą, oddalona ok. 2 km od hotelu (bezpłatny transfer ok. 7 razy dziennie), dojście schodami. Leżaki, parasole i ręczniki dodatkowo płatne (ok. 12 EUR/komplet).

Hotel

Resort powstał w 2002 roku i składa się z 1 czteropiętrowego budynku z windą. Na terenie obiektu do dyspozycji gości: całodobowa recepcja, restauracja główna, bar z muzyką na żywo oraz bar przy basenie, centrum konferencyjne na ok. 400 osób. Ponadto hotel posiada basen zewnętrzny (pow. ok. 100 m2) oraz podgrzewany basen kryty. Leżaki, materace i parasole przy basenach dostępne są bezpłatnie. Dla najmłodszych: brodzik (pow. ok. 10 m2), mini club, opiekunka (serwis płatny), łóżeczka dla niemowląt (bezpłatne, na życzenie), krzesełka w restauracji. Udogodnienia dodatkowe: sklep z pamiątkami, przechowalnia bagaży, pralnia/czyszczenie chemiczne, bezprzewodowy dostęp do Internetu (za opłatą). Hotel akceptuje karty kredytowe: VISA, MasterCard, Diners Club.

Pokoje

Resort oferuje łącznie 195 pokoi standardowych (pow. ok. 30 m2). Wyposażenie stanowią: łazienka (prysznic lub wanną, WC, suszarkę do włosów), indywidualnie sterowana klimatyzacja, TV SAT, sejf (płatny ok. 3 EUR/dzień + depozyt 5 EUR), Internet bezprzewodowy (płatny ok. 4 EUR/godz.) oraz balkon.

Wyżywienie

Na terenie hotelu obowiązuje opcja All Inclusive: śniadanie, lunch i kolacja. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są bezpłatnie w wyznaczonych przez hotel godzinach.

Sport i relaks

Do dyspozycji gości za opłatą: tenis ziemny, squash, siłownia, łaźnia parowa, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi, centrum SPA, masaż.

Możliwości zakwaterowania

Pokój dwuosobowy, pokój dwuosobowy + dziecko na dostawce, pokój dwuosobowy + osoba dorosła na dostawce, pokój jednoosobowy.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Portugalia

Opis hotelu

Hotel Real Bellavista znajduje się w spokojnej części malowniczej Albufeiry, niedaleko sklepów i atrakcji turystycznych. łączy w sobie atmosferę miejskiego hotelu z wszelkimi udogodnieniami eleganckiego obiektu wypoczynkowego o czterogwiazdkowym standardzie. Do dyspozycji Gości są komfortowe, przytulnie urządzone pokoje, przestronna restauracja, bary, ładny basen z brodzikiem dla dzieci czy estetyczne centrum Spa. Wysoki standard zapewnia miły pobyt osobom nastawionym na relaks i wypoczynek oraz poszukującym rozrywek.





Lokalizacja:

w Albufeirze, ok. 2 km od plaży, ok. 500 m od centrum , ok. 35 km od lotniska, ok. 500 m od głównej ulicy, ok. 500 m od centrum handlowego, ok. 200 m od przystanku komunikacji publicznej, ok. 500 m od centrum rozrywki, ok. 2 km od pola golfowego.



Plaża:

publiczna, piaszczysta, parasole (płatne), leżaki (płatne), zejście po schodach.



Sport i fitness:

siatkówka, tenis ziemny (płatny), tenis stołowy, squash (płatny), masaże (płatne), jacuzzi (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), rzutki, siłownia (płatna), łaźnia parowa (płatna), łaźnia turecka (płatna), zabiegi pielęgnacyjne (płatne).



Sport na plaży:

windsurfing (płatny), narty wodne (płatne), motorowe sporty wodne (płatne), sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

muzyka na żywo, dyskoteka, okazjonalnie program artystyczny.



Dla dzieci:

opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji.



Wyżywienie:

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.



All inclusive zawiera:

śniadanie (7.30 - 10.00), lunch (12.30 - 13.30; 14.00 - 15.00) i obiadokolaję (19.00 - 20.30; 21.00 - 22.30) w formie bufetu w restauracji głównej; przekąski: kanapki, fast food, lody (10.30 - 12.30; 15.30 - 18.00) w wybranych barach; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole od 10.00 - 23.00.



Dodatkowe informacje:



Hotel zapewnia bezpłatny transfer do centrum Albufeiry oraz na plażę

Kategoria oficjalna

****

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:4 Udogodnienia:4

liczba pokoi

195, restauracje: 1, windy: 3, lobby bar, bar przy basenie, sejf (płatny), lobby, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, przechowalnia bagażu, skrzynka pocztowa, udogodnienia dla niepełnosprawnych, parasole przy basenie, leżaki przy basenie, pokoje dla niepełnosprawnych, pokoje dla niepalących, pokoje łączone, centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane, room service 24h.

Opis pokoi

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), mini bar (płatny), telefon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

STANDARD: pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 1 dziecka.

Strona www

http://www.realbellavistahotel.com/

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

****


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Hotel położony niedaleko centrum Albufeiry, gdzie kilka razy dziennie kursuje bezpłatny bus hotelowy. W pobliżu znajdują się sklepy, kawiarnie i restauracje, a także przystanek autobusowy. Oddalony jest ok. 300 km od lotniska w Faro.

PLAŻA

Piękna publiczna piaszczysta plaża Pescadores (certyfikat Blue Flag), otoczona klifami, znajduje się w odległości 2000 m od hotelu (kilka razy dziennie bezpłatny bus hotelowy). Druga plaża Santa Eulaia, piaszczysta- 1500 m od hotelu, bezpłatny bus hotelowy. Leżaki i parasole za dodatkową opłatą.

HOTEL

Komfortowy i elegancki hotel, w spokojnej okolicy, polecany dla wszystkich wymagających klientów, również rodzin z dziećmi.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja, windy, lobby, restauracja, bar, bar przy basenie, kawiarnia, sala TV, sejf,  pralnia, parking, kantor, wypożyczalnia samochodów i rowerów, ogród, taras słoneczny, sklep z pamiątkami.

INTERNET

WiFi odpłatnie.

KONFERENCJE/INCENTIVE

Dostępne centrum konferencyjne do 400 os.

DLA DZIECI

Plac zabaw dla dzieci, mini klub, opiekunka do dziecka za dodatkową opłatą.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie:. basen, kryty basen, basen dla dzieci, programy animacyjne, muzyka na żywo, lekcje tańca, rzutki, bingo. Odpłatnie: siłownia, squash, snooker, sala gier, sauna, jacuzzi, Spa, salon piękności, sporty wodne na plaży.

ZAKWATEROWANIE

Liczba pokoi: 195 pokój 2-osobowy: balkon, klimatyzacja, łazienka z wanną/prysznicem i suszarką, WC, TV SAT, telefon, sejf za opłatą.

WYŻYWIENIE

SC: bez wyżywienia BB: śniadanie HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo        

INFORMACJE DODATKOWE

www.realbellavistahotel.com/

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: Ryannair - 15kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m); TAP Portugal 23kg do 158cm; bagaż podręczny o wymiarach: Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; Wizzair - mały, o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, TAP Portugal 8kg do 115cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Portugalii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Mapa Hotelu Real Bellavista

Opinie o Hotelu Real Bellavista

Real Bellavista - możliwości zakwaterowania:

2 os. pokoj premium
2 os. junior suite
2 os. pokoj classic
Junior Suite Classic Balcony
junior suite standard balcony
standard double classic
standard double premium balcony
Double Standard
standard double superior balcony
1 os. pokoj classic
standard single classic
standard single premium balcony
Single Standard
standard single superior balcony

Real Bellavista - Możliwości wyżywienia:


Real Bellavista - miasta wylotu:


Real Bellavista - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Real Bellavista? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00