cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
  • Hotel Monica Isabel Beach Club, Wybrzeże Algarve
1 / 13
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
13.04 - 20.04
już od 3300 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
11.05 - 18.05
już od 3049 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Monica Isabel Beach Club
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Monica Isabel Beach Club

Portugalia: Wybrzeże Algarve
Ocena hotelu Monica Isabel Beach Club:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 13 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 11 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Monica Isabel Beach Club to rewelacyjnie położony hotel na Wybrzeżu Algarve, 500 metrów od centrum Albufeiry. Przepiękną plażą z certyfikatem Błękitnej Flagi można dojść do samego centrum. Hotel polecamy dla aktywnych Klientów - lubiących długie spacery, sporty wodne, a także życie nocne.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Albufeirze - ze sklepami, restauracjami i dyskotekami, tuz przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • z restauracji, basenu i tarasu przepiękne widoki na ocean
  • przestronne pokoje z aneksami kuchennymi

Hotel Monica Isabel Beach Club w ofercie Biura podróży:

Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Monica Isabel Beach Club to rewelacyjnie położony hotel na Wybrzeżu Algarve, 500 metrów od centrum Albufeiry. Przepiękną plażą z certyfikatem Błękitnej Flagi można dojść do samego centrum. Hotel polecamy dla aktywnych Klientów - lubiących długie spacery, sporty wodne, a także życie nocne.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Albufeirze - ze sklepami, restauracjami i dyskotekami, tuz przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • z restauracji, basenu i tarasu przepiękne widoki na ocean
  • przestronne pokoje z aneksami kuchennymi

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Portugalia / Algarve

Opis oferty:

Położony bezpośrednio przy pięknej, długiej i piaszczystej plaży, w niewielkiej odległości od centrum zabytkowej części Albufeiry. Wygodne studia i apartamenty umożliwią relaks po dniu pełnym atrakcji przy hotelowym basenie lub na plaży, a bogaty program animacji będzie idealnym dopełnieniem! Hotelowa restauracja serwuje smaczne dania kuchni lokalnej i międzynarodowej. To idealne miejsce na beztroskie, rodzinne wakacje!

POŁOŻENIE:

bezpośrednio przy plaży, w PRAIA DOS AVEIROS, najbliższe sklepy, bary i dyskoteki ok. 700 m hotelu, ok. 2 km od centrum Albufeiry; ok. 35 km od lotniska w Faro; bezpłatny bus hotelowy do centrum Albufeiry (3 razy dziennie); przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu.

PLAŻA:

publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 50 m od hotelu, dojście ścieżką, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/os./dzień), ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, skromny, zadbany, zbudowany w 1982 r., ostatnia renowacja w 2013 r., budynek główny (4* aparthotel) i bungalowy (3*) ze studiami i apartamentami, 260 pokoi, 5 pięter, windy, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, snack bar, bar przy basenie; kantor, minimarket, sala telewizyjna; taras z widokiem na wybrzeże i morze, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji; za opłatą: wypożyczalnia samochodów i rowerów; występują różnice poziomów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Maestro, Dinners Club.

studio:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 16 m², zadbany, klimatyzowany (możliwość regulacji), łazienka (wanna z prysznicem, wc), wyposażony aneks kuchenny, telewizor, telefon, lodówka, za opłatą: sejf (ok. 15 EUR/tydz.), internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/dzień); suszarka i zestaw do prasowania na zamówienie (wymagany depozyt: ok. 20 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

apartament:

3-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 28 m², zadbany, 2 pomieszczenia: pokój dzienny z wyposażonym aneksem kuchennym i sofą dla 2 osób oraz sypialnia z 2 łóżkami; wyposażenie jak w studio; balkon (stolik i krzesełka); apartament za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

2 baseny, słodka woda, łącznie ok. 400 m², gł. 1,2-3,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; rzutki, tenis stołowy, korty tenisowe (bezpłatnie, w hotelu Auramar); plac zabaw dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych, muzyka na żywo; za opłatą: siłownia, jacuzzi, minigolf, bilard; bogata oferta sportów wodnych na plaży, w pobliżu hotelu pola golfowe.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (8.00-10.00), obiad (12.30-14.30), kolacja (18.30-22.00) w formie bufetu w restauracji; między posiłkami przekąski i lody w snack barze; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze (11.00-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0035/1289599100, www.grupofbarata.com

GRATIS:

Wi-Fibus do centrum Albufeiry


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Monica Isabel Beach Club to rewelacyjnie położony hotel na Wybrzeżu Algarve, 500 metrów od centrum Albufeiry. Przepiękną plażą z certyfikatem Błękitnej Flagi można dojść do samego centrum. Hotel polecamy dla aktywnych Klientów - lubiących długie spacery, sporty wodne, a także życie nocne.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w Albufeirze - ze sklepami, restauracjami i dyskotekami, tuz przy piaszczystej, długiej i szerokiej plaży z łagodnym zejściem do oceanu, z certyfikatem Błękitnej Flagi
  • z restauracji, basenu i tarasu przepiękne widoki na ocean
  • przestronne pokoje z aneksami kuchennymi

Szukasz wakacji do Portugalii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie:

Rozległy kompleks, znajdujący się nad brzegiem oceanu, położony jest w największej miejscowości turystycznej regionu - Albufeira, z licznymi barami, restauracjami i dyskotekami oraz zabytkową starówką. Do starego miasta Albufeiry kilkanaście minut spacerem lub kilka razy dziennie kursuje bezpłatny, hotelowy bus. Do lotniska w Faro ok. 40 km.
Plaża:

Hotel położony przy szerokiej, piaszczystej plaży, oznaczonej Błękitną Flagą. Na plaży leżaki i parasole płatne (ok. 15 Eur/komplet).
Do dyspozycji gości:

Recepcja, lobby, windy, restauracja, 2 bary (w tym jeden przy basenie), basen i brodzik dla dzieci (w basenach słodka woda), taras słoneczny z leżakami i parasolami (bezpłatnie), sala telewizyjna, sklep z pamiątkami, mini market, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia rowerów i samochodów. Hotel zapewnia ręczniki basenowe (depozyt ok.10 Eur).
Wyżywienie:

All Inclusive: śniadania (08:00-10:00), lunch (12:30-14:30), kolacje (18:30-22:00) w formie bufetu. Przekąski, lody dla dzieci (11:00-17:00), kawa, herbata i ciasto (15:00-17:00), lokalne napoje alkoholowe (wino stołowe, piwo) i bezalkoholowe (11:00-23:00).
Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany godzin serwowania posiłków.
Program sportowy i animacyjny:

Animacje w ciągu dnia, aerobik, gimnastyka w wodzie, rzutki, tenis stołowy, jacuzzi, siatkówka, wieczorne przedstawienia, tenis ziemny (bezpłatnie w hotelu Auramar oddalonym o ok. 200 m). Za opłatą: siłownia, mini golf, pokój gier, bilard, sporty wodne na plaży, masaże, jacuzzi.
Internet:

Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych.
Kategoria lokalna:

****/***
Strona www:

Program

Dzień pierwszy
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dzień od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu). Powrót do Polski.
"
Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje
: przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje
: wycieczek lokalnych, lokalnego podatku płatnego przy zakwaterowaniu (ok 1,5Eur/os/noc),posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Wycieczki lokalne

Lizbona

Całodniowa wycieczka do urzekającej stolicy Portugalii. W programie wieża Belem - symbol potęgi militarnej państwa z czasu Wielkich Odkryć Geograficznych, wybudowany w stylu manuelińskim klasztor Hieronimitów oraz Pomnik Odkrywców. Po wspólnym spacerze po dzielnicy handlowej Baixa czas wolny: zachęcamy do skosztowania lokalnych specjałów, przejażdżki zabytkowym tramwajem oraz poznania wąskich uliczek Alfamy - jednej z najstarszych dzielnic miasta. Sobota, cena ok. 70 Eur.
Lizbona i Fatima

Dwudniowa wycieczka po najbardziej rozpoznawalnych miejscach Portugalii. Fatima to jedno z najważniejszych sanktuariów maryjnych na świecie i cel wizyty pielgrzymów oraz turystów z całego świata. To tutaj w 1917 roku Matka Boska kilkakrotnie objawiła się trójce dzieci, powierzając im tajemnice dotyczące losów świata (trzy tajemnice fatimskie). W programie Aljustrel - miejsce urodzenia pastuszków oraz sama Fatima, gdzie znajduje się Sanktuarium oraz Kaplica Objawień. Zwiedzanie Lizbony według programu jak podczas wycieczki jednodniowej. Czwartek i piątek,cena ok. 160 Eur.
Perły Zachodu

Całodniowa wycieczka, podczas której poznamy najciekawsze miejsca w regionie. W programie średniowieczne miasteczko Silves oraz przejazd przez góry Monchique i postój na degustację miejscowych specjałów. W okolicy Ponta da Piedade niesamowite formacje skalne z urzekającymi grotami (za dodatkową opłatąmożliwość rejsu łódką - w zależności od warunków pogodowych). Następnie wizyta w Lagos - mieście, gdzie znajdował się pierwszy targ niewolników. Kluczowym punktem jest Przylądek Św. Wincentego, uważany niegdyś za koniec świata. Czwartek lub niedziela, cena ok. 50 Eur.
Kuchnia

Wina rodem z Portugalii

Warto spróbować wina Madera produkowanego na atlantyckiej wyspie Madera od ponad 300 lat. Porto wytwarzane z winogron zbieranych w dolinie rzeki Douro na północy kraju, ma szeroki wachlarz smaków - od wytrawnego po bardzo słodkie (Lagrima). Ciekawostką wśród win jest "zielone wino"- vinho verde z regionu Minho.
Podróż w świat portugalskich dań

Dorsz przyrządzony na 365 sposobów, grillowane mięsa i ryby (w tym sardynki uważanie za najsmaczniejsze i najbardziej tłuste na świecie), cataplana dla miłośników owoców morza, kurczak w pikantnym sosie piri-piri. Do tego ogromny wybór ciast, owoców i win - to zaledwie kilka propozycji wspaniałej kuchni portugalskiej. Miłośnicy nowości kulinarnych nie będą zawiedzeni, a już na pewno nie będą głodni.
Zwiedzanie

Tavira

To niewielkie średniowieczne miasteczko, które z ogromną ilością kaplic i kościołów (ponad 20), krętymi uliczkami, wieżyczkami, kopułami, minaretami i rzymskim mostem spinającym brzegi rzeki Gilao tworzy wyjątkową w rejonie Algarve scenerię i klimat. Tavira znajduje się na terenie Parku Narodowego Rio Formosa, na wschód od Faro, leży na lagunie i od otwartego oceanu oddziela je wyspa Ilha de Tavira - mekka wszystkich amatorów złotego piasku i szumu fal (by dostać się na plażę należy skorzystać z łodzi lub z taksówki wodnej). Koniecznie należy spędzić popołudnie w miasteczku, zjeść obiad w jednej z wielu wyśmienitych restauracji rybnych, a potem siąść na ocienionym placyku i wypić szklaneczkę mendronho (lokalna brandy).
Vilamoura - luksusowy kurort Algarve

Vilamoura to ekskluzywny portugalski kurort, nazywany portugalskim Cannes. Miejsce słynie z imponującej mariny, mogącej pomieścić ok. 1000 jednostek. W okolicy znajdują się świetne restauracje, bary, sklepy, jak i kasyno i wiele pól golfowych.
Relaks

Plaża jakich mało!

Plaża Marihna (Praia da Marihna) została umieszczona na liście 10 najpiękniejszych plaż w Europie. Wspaniałe miejsce na romantyczne spacery przy zachodzie słońca. Międzynarodowe agencje reklamowe bardzo często wykorzystują ją jako tło do reklam.
Przyroda

Park Naturalny Ria Formosa

Ponad 60 km rozlewisk, wydm i lagun, solnisk, bagien i dzikich plaż. Idealne miejsce na aktywny wypoczynek - na turystów czekają różne trasy trekkingowe i kajakowe.
Z dziećmi

Oko w oko z piratem w Zoomarine

Rodzinny park rozrywki znajduje się zaledwie kilka kilometrów od miejscowości Albufeira. Pokazy zwierząt, w tym delfinów, fok, lwów morskich oraz ptaków. Dodatkowo basen ze sztuczną falą, plaże, kilka zjeżdżalni i wodny plac zabaw dla najmłodszych. Proponujemy również wizytę w Zatoce Piratów, gdzie w świat przygód korsarzy, tajemniczych map i ukrytych skarbów przeniesie wszystkich pełne zwrotów akcji przedstawienie. Ceny: dorośli ok. 29 Eur, dzieci i seniorzy ok. 20 Eur , dzieci poniżej 1 metra wzrostu - wejście bezpłatne. Za dodatkową opłatą ( ok. 170 Eur) można popływać z delfinami. www.zoomarine.pt
Wodne atrakcje południowej Portugalii

To znakomity wybór dla wszystkich, którzy uwielbiają gry i zabawy w basenach pośród wymyślnych wodnych atrakcji. Portugalskie parki wodne Aqua Show, Slide & Splash oraz Aqualand Algarve gwarantują dobrą zabawę i niezapomniane wrażenia. Zaprojektowane zostały z myślą o zapewnieniu odpowiednich warunków Gościom w różnym wieku, pozwalając maluchom na radosną i bezpieczną zabawę, a starszym dostarczając porządną dawkę adrenaliny. www.aquashowparkhotel.com www.slidesplash.com www.aqualand.pt
FIESA - Festiwal Rzeźby Piaskowej w Pêra

Zaskakujące miejsce, pokazujące co naprawdę można stworzyć z piasku. Warsztaty z udziałem artystów wyjaśniają sposoby powstawania monumentalnych rzeźb (niektóre wysokie nawet na 12 metrów). Warto odwiedzić to miejsce po popołudniu i zostać do wieczora - kolorowa iluminacja dzieł międzynarodowej ekipy artystów robi naprawdę piorunujące wrażenie.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
"
Inne

Portugalia - Algarve

Waluta EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.
Napiwki Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza Obywatele Polski mogą podróżować do Portugalii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
Czas - 1 godzina w stosunku do czasu w Polsce.
Język urzędowy
portugalski
Orientacyjne ceny Obiad w restauracji od 15 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony Telefony komórkowe działają w całej Portugalii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Algarve Algarve to jeden z regionów Portugalii ze stolicą w Faro, w skład którego wchodzi pas południowego wybrzeża kraju ciągnąca się od granicy z Hiszpanią po przylądek Sao Vincente. Główne gałęzie gospodarki, z których region czerpie dochód to rolnictwo (owoce cytrusowe, migdałowce), rybołówstwo i właśnie turystyka. Na Turystów czekają hotele na każdą kieszeń, dobrze przygotowana infrastruktura transportowa pozwalająca na zwiedzanie każdego zakątka wybrzeża, mnogość atrakcji, piękna przyroda, kurorty i tętniące życiem i te nieco bardziej spokojne i doskonałe restauracje.
Miejscowości wakacyjne w regionie Algarve:

Albufeira

Najbardziej rozpoznawalny oraz najbardziej rozległy kurort Algarve, znajdujący się dokładnie pośrodku południowego wybrzeża Portugalii. Albufeira to kilka dzielnic (każda ze swoim własnym centrum) - rozpoczynając od wschodnich granic kurortu: Falesia, Olhos d'Agua, Santa Eulalia Oura, Albufeira - stare miasto ze słynną Praia de Pescadores, Sao Rafael i w końcu Salgados. Dodatkowo, dla osób szukających nocnego życia - The Strip, największe skupisko barów, pubów i klubów nocnych w kurorcie. Albufeira to również doskonały ośrodek kulturalny. Letni kalendarz wydarzeń pęka w szwach: można tu obejrzeć spektakle, pokazy mody, posłuchać muzyki, odbywają się tu turnieje sportowe, festiwale kulinarne, pchle targi, itd. Plaże Albufeiry pełne są delikatnego piasku, formacji skalnych i mieniących czerwienią klifów.
Alvor

Malowniczo położona Jedna z najmniej wyeksploatowanych turystycznie (co nie znaczy nudnych) i najbardziej położona na zachód z proponowanych miejscowości wakacyjnych (pomiędzy Lagos a Portimao). W centrum Alvor znajdują się restauracje, które doceniają nawet mieszkańcy regionu, kafeterie, bary i sklepy. Alvor ma w sobie tyle uroku i spokoju, że z pewnością spodoba się osobom szukającym odpoczynku od hałasu i blichtru dużych ośrodków turystycznych. A dla tych szukających bogatego życia nocnego - około 6 km od Alvor znajduje się Portimao z Praia da Rocha.
Portimao, Praia da Rocha i Praia do Vau

Portimao - drugie pod względem wielkości miasto Algarve i największy port wybrzeża, pełne lokalnego życia. Nadrzeczne restauracje słyną z doskonałych ryb i owoców morza. Najbardziej znaną częścią Portimao jest jego turystyczna dzielnica Praia da Rocha, której plaża jest jedną z wizytówek Algarve. Plaży w Praia da Rocha w niczym nie ustępuje Praia do Vau, również zaliczana do tych zjawiskowo pięknych na wybrzeżu.
Carvoeiro

Urokliwy, ale pełen życia kurort położony pomiędzy Portimao a Albufeirą. Pełno tu niewielkich plaż i grot zalewanych przez fale oraz klifów. Niewiele tu hoteli - przeważają wille oraz apartamenty, przez co Carvoeiro wydaje się nieco leniwe i troszkę zbyt spokojne, lecz nie należy się dać zwieść pozorom - w centrum restauracyjki, bary, puby i sklepy z pamiątkami.
Wyloty z
: Warszawy, Katowic, Gdańskai Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Portugalii trwa od 01.07 do 31.08.
Opinie klientów

Klienci oceniają tę wycieczkę na 5.5/6. Sprawdź opinie: "


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Mapa Hotelu Monica Isabel Beach Club
Filmy hotelu Monica Isabel Beach Club:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Monica Isabel Beach Club!
https://youtu.be/EesELOtl8Os
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Monica Isabel Beach Club

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    5
  • Hotel
    3.2
  • Pokoje
    3.9
  • Wyżywienie
    3.6
  • Atrakcje
    i sport
    2.8
  • Obsługa
    3.2
HolidayCheck
Ocena Monica Isabel Beach Club:
3.5 / 6

Hotel dla kochajacych plazowanie 2008-08-26
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.4
To nie hotel to sanatorium! 2010-06-28
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.0

3.5
Nie polecam! 2010-07-06
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.5
  • Atrakcje
    1.8
  • Obsługa
    1.7

Jednym plusem położenie przy super plaży blisko centrum Albufeiry. Żarcie znośnie chociaż stale t...
więcej

2.2
Szkoda pieniędzy 2010-07-21
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    2.3
  • Atrakcje
    1.5
  • Obsługa
    3.8

Cena oferty nieadekwatna do proponowanych warunków. Spodziewałem się o wiele lepszych warunków pobyt...
więcej

2.5
Fajne miejsce do leżakowania oraz baza wypadowa 2010-07-26
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    4.8

Hotel położony nad samym oceanem, pokoje z pięknymi widokami, jedzenie dobre i urozmaicone. Dużo goś...
więcej

4.7
Wspaniałe wakacje 2010-10-06
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.8

Dziwię się,że są osoby którym hotel się nie podobał.Jest naprawdę super.Może niekoniecznie dla rodzi...
więcej

4.8
Hotel z epoki późnego Gierka 2011-08-02
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    3.3
  • Wyżywienie
    2.8
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    3.3

Byłem w lipcu z Triadą. Polecanie tego hotelu klientom jest nieporozumieniem i ogólnie wyrządza szko...
więcej

3.2
Hotel w Algarue 2011-10-01
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.2
Wspomnienia z wakacji 2011-10-02
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    4.0

4.5
Hotel Monica Isabel Beach Club 2011-11-24
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    5.0

4.5
Ten hotel to ujma dla portugalskiego hotelarstwa 2012-08-27
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    3.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.3
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    2.8

Obsługa w recepcji niemrawa, wręcz powolna, procedury papierkowe straszne, gdy jest kilkoro nowych ...
więcej

3.1
Hotel idealny na wypoczynek 2014-03-05
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.7

Hotel idealny na wypoczynek,dosłownie dwa kroki na plaże, skąd krótkim spacerkiem można dotrzeć na s...
więcej

5.4
Kiedyś przyjedzemy ponownie do Monica Isabel Beach 2014-11-08
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

Idealna lokalizacja. Większość personelu jest przyjazna. Wszędzie można korzystać z formuły all in (...
więcej

5.0
Monica Isabel: dobra lokalizacja i wygodne pokoje 2014-11-08
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    4.8
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.8

Zalety: rolety, bezpłatna klimatyzacja, ładny widok na morze, dobre materace z higienicznym pokrowce...
więcej

4.9
Hotel dobry 2015-07-02
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.5

apartament ****duża sypialnia, salon, kuchnia i duży balkon. Animacje kończyły się o 23, więc o tej ...
więcej

5.7
Polecam 2015-07-31
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.5
Polecam! 2015-08-18
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel nie jest zbyt nowy na pewno nie dla osób o wysokich wymaganiach przewrażliwionych na punkcie ...
więcej

5.7
Czy warto wybrać Hotel Monica Isabel Beach Club?? 2015-10-15
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Wakacje z Net Holiday - podróż poślubna 2015-10-27
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Podroż poślubna 2015-11-04
Szczegóły oceny hotelu Monica Isabel Beach Club:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    4.8

swa podroz poslubna spedzilismy wraz z mezem w hotelu monica isabel beach club.polozenie hotelu najl...
więcej

4.8

Monica Isabel Beach Club - możliwości zakwaterowania:

2 os. apartament
2 os. studio
1 os. studio
Apartament 3 os.
Apartament 4 os.
Pok. 1 os.
Studio 2 os.
Studio 3 os.

Monica Isabel Beach Club - Możliwości wyżywienia:


Monica Isabel Beach Club - miasta wylotu:


Monica Isabel Beach Club - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Monica Isabel Beach Club? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00