cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
  • Hotel Blaucel, Costa Brava
1 / 16
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Udogodnienia hotelu Blaucel
  • Fitness/Siłownia
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Blaucel
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Blaucel:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Blaucel:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Blaucel w ofercie Biura podróży:

Coral Travel

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

KATEGORIA

4*

REGION

Costa Brava

OPIS

Nowoczesny czterogwiazdkowy hotel z widokiem na morze znajduje się w popularnej miejscowości turystycznej Blanes, oferuje idealne warunki do wypoczynku rodzinnego lub dla par. Oddzielony jest od niedalekiej plaży przez las sosnowy, a dzięki ciągnącej się wzdłuż wybrzeża malowniczej promenadzie łatwo dostać z niego się spacerem do centrum miejscowości.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

2004 r. Na terenie hotelu: restauracja, bar, pralnia (płatna), sala konferencyjna, basen kryty, basen odkryty. Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych.

internet

Wi-Fi w lobby płatne, Kawiarenka internetowa płatna

plaża

100 m od hotelu, publiczna, piaszczysta. Płatne: parasole, leżaki.

pokoje

Zlokalizowane są w 1 budynku:budynek główny (liczba pięter: 6, liczba wind: 2) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny ok.4€/dzień, 10€ depozyt), minibar (płatny ok. 4€/dzień), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras , pokoje rodzinne dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny ok. 4€/dzień, 10€ depozyt), minibar (płatny ok. 4€/dzień), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

restauracja główna, bar

śniadanie i obiadokolacja

śniadanie (07:30-10:00), obiadokolacja (19:00-21:30) , wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

śniadanie, obiad i kolacja

śniadanie (07:30-10:00), obiad (13:00-15:00), kolacja (19:00-21:30), wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat (czynny 21.06-31.08), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (płatne ok. 7,50 €/dzień, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

animacje, dyskoteka

płatne

tenis stołowy, bilard, siłownia, centrum SPA, sauna, jacuzzi, łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

Aktualizacja opisu

16.05.2019 13:14

usługi dostępne w hotelu

Hotel rodzinny Niepełnosprawni SPA Disco Mini Klub Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


4 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

Informacje Ogólne:

Witamy Blaucel w Blanes. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, 3 windy i klimatyzację. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku, niemiecku, francusku, hiszpańsku i rosyjsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć rower i samochód. Do dyspozycji jest basen ze słodką wodą i brodzikiem. Odległość od hotelu: lotnisko BCN (85 km) i lotnisko GRO (30 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik i łazienka przystosowana do korzystania przez osoby na wózkach inwalidzkich. Hotel posiada garaż dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje pralnię, usługi prasowania, kantor, usługę budzenia i opiekę medyczną. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 08:00 - 00:00.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy, program zajęć animacyjnych i bilard. Blaucel posiada jacuzzi i hammam. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne i muzykę na żywo.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 125zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 245 PLN (do 31.05 i od 01.10-31.10)/ 305 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  320 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 230 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  435 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 300 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  395 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 275 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  545 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 405 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  395 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 275 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) - 32 kg -  545 PLN ( wyloty do 05.05 i od 01.06 - 30.09)/ 405 PLN ( wyloty od 06.05 - 31.05 i od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Kraków (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN ( wyloty do 01.07 - 30.09)/ 235 PLN ( wyloty od 01.10-31.10) - 32 kg -  500 PLN ( wyloty do 01.07 - 30.09)/ 360 PLN ( wyloty od 01.10-31.10) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Schonnefeld (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (56x45x25) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 300 PLN - 23 kg - 330 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


POŁOŻENIE

Blanes to niewielki kurort turystyczny, znany jako "Brama do Costa Brava" - właśnie tutaj, geograficznie, rozpoczyna się Dzikie Wybrzeże i ciągnie się na północ aż do granicy z Francją. Centrum miejscowości ze sklepami, barami i restauracjami znajduje się zaledwie 15 minut pieszo od hotelu. W odległości ok. 20 m. od hotelu znajduje się przystanek autobusowy (połączenia do Lloret de Mar i Tossa de Mar), do kolejki łączącej Blanes z Barceloną ok 3 km., do lotniska w Geronie ok. 40 km. Dla miłośników flory: 2 ogrody botaniczne w Blanes - "Pina Rosa" i "Mutra".

PLAŻA

ok. 100 m. od szerokiej, piaszczysto-żwirowej plaży S'Abanell. Na plaży dostępne leżaki i parasole - płatne ok. 6 eur/os.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Hotele Blaucel oraz Blaumar zlokalizowane tuż obok siebie, przytulne z pięknymi widokami, dobrym jedzeniem, dogodna lokalizacją do samodzielnych wędrówek, polecany osobom starszym. Oferta skierowana tylko dla osób dorosłych!

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Recepcja z lobby, restauracja, bar, snack bar, 2 windy, kantor, przechowalnia bagażu, sala konferencyjna, parking (płatny ok. 13 eur/dzień). 

INTERNET

Internet bezprzewodowy WiFi w ogólnodostępnych pomieszczeniach i pokojach (płatny ok. 2 eur/godz., 4 eur/dzień),

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Bezpłatnie: basen zewnętrzny, brodzik dla dzieci, basen kryty (budynek Blaucel), taras słoneczny z leżakami (bezpłatne), plac zabaw. Hotel oferuje także bogaty program animacji organizowanych przez cały rok, np. pokazy flamenco, muzyka grana na żywo. Odpłatnie: - centrum fitness, w którym Klienci odpłatnie (5 eur/dzień) mogą skorzystać z siłowni, jacuzzi, masaży, łaźni parowej czy sauny. Hotel zapewnia ręczniki plażowe (ok. 2 eur/os, za każdą zmianę ręcznika płaci się 1,5 eur/os).

DLA DZIECI

plac zabaw, w okresie wakacyjnym mini klub organizuje także różnorodne zajęcia dla dzieci.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 138 nowocześnie wyposażonych pokojów. pokoje z balkonem i łazienką (suszarka do włosów), klimatyzacja (centralnie sterowana), sejf (płatny 20 Eur/tydz.), mini bar (płatny 5 Eur/dzień), TV-sat, telefon oraz dostęp do Internetu (ok. 2 eur/godzina). Istnieje możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dziecka do 2 lat (ok. 7,5 eur/doba). Możliwe są pokoje dla osób niepełnosprawnych.

WYŻYWIENIE

FB+: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Do obiadu i kolacji serwowana jest na stół półitrowa butelka wody i wina.

INFORMACJE DODATKOWE

Dla rezerwacji z pobytami od 29/04 do 21/06 + od 15/9 do 20/10 - WYCIECZKA DO BARCELONY z polskojezycznym przewodnikiem w cenie. Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna. Oferta tylko dla osób dorosłych!

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-20kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta*(w wybranych hotelach na Costa Blanca/jak zaznaczone na umowie oraz w pozostałych regionach w przypadku niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Costa Brava, Hiszpania

Położenie

do plaży ok. 100 m. Centrum Blanes ok. 2 km.

Wyposażenie

138 pokoi, hol z recepcją, bar, restauracja, kawiarnia, salon, kącik internetowy. Windy. Basen (ok. 170 m kw.), brodzik. Kryty basen (ok. 80 m kw.) z jacuzzi. Taras słoneczny, leżaki. WiFi za opłatą.

Wyżywienie

śniadanie, 2 lub 3 posiłki (wszystkie posiłki w formie bufetu). W wybranych terminach posiłki w pobliskim hotelu Blaumar (przejście tunelem).

Zakwaterowanie

Pokoje: wanna, WC, telefon, suszarka, sejf do wynajęcia, klimatyzacja, TV sat., balkon. Lodówka (ok. 6 EUR/dzień).A2A: pokój 2-os.A2B: jak A2A, z widokiem na morze.A2C/A3C/A4C: jak A2A, dodatkowo rozkładana kanapa.A2D/A3D/A4D: jak A2A, dodatkowo podwójna rozkładana kanapa, dostawka (5 os.).A2S: wariant ekonomiczny.

Sport

Za opłatą: bilard.

Wellness

Za opłatą: SPA: sauna, jacuzzi, siłownia, masaże, łaźnia parowa.

Dzieci

plac zabaw. Mini klub i animacje (lipiec/sierpień).

Rozrywka

wieczorne animacje (lipiec/sierpień).

Do zapłacenia na miejscu

opłata klimatyczna.

Parkowanie

garaż (ok. 13 EUR/noc, w cenie do 28.06 i od 29.08 w miarę dostępności).

Zwierzę domowe

nie.

Zniżki

1-2 dzieci (2-12 lat): pobyt gratis lub zniżka procentowa.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Blaucel

Opinie o Hotelu Blaucel

Masz pytania o Hotel Blaucel? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00