cellphone519195695

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
  • Hotel Bali, Costa del Sol
1 / 13
Ocena
hotelu:
4.0 / 5
Najbliższy termin
27.06 - 04.07
już od 3889 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.10 - 24.10
już od 1629 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Bali
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Bali
star 3

Hiszpania: Costa del Sol
Ocena hotelu Bali:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Bali:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    3.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 27 czerwca 2022
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 października 2022

Hotel Bali w ofercie Biura podróży:

Itaka

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa del Sol / Costa Tropical

Opis oferty:

Duży wakacyjny kompleks, położony blisko plaży i centrum z licznymi rozrywkami, na wzgórzu, skąd roztaczają się piękne widoki. Profesjonalnie zarządzany, ma miłą i pomocną obsługę. Dzięki dbałości o szczegóły i indywidualnemu podejściu do Gości zyskał liczne grono stałych klientów, którzy chwalą hotel za świetną atmosferę oraz ciekawe i urozmaicone animacje. Zadbane wnętrza i tereny basenowe zapewniają udany wypoczynek całej rodzinie. W okolicy jest wiele atrakcji dla dorosłych i dzieci, jak pobliski rodzinny park rozrywki Tivoli czy marina z kameralnymi knajpkami.

POŁOŻENIE:

ok. 700 m od centrum nadmorskiej miejscowości BENALMADENA, sklepy i restauracje ok. 50 m od hotelu, ok. 700 m od portu Puerto Marina, ok. 2 km od centrum Torremolinos, ok. 2,5 km od parku rozrywki Tivoli; ok. 10 km od lotniska w Maladze, ok. 128 km od lotniska w Granadzie; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Torremolinos, Malaga, Fuengirola, Marbella, Estepona, Gibraltar - ok. 1,2-15 EUR).

PLAŻA:

Benalmadena, publiczna, piaszczysta, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ulicę i nadmorską promenadę, parasole i leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, składa się z 3 budynków, najnowsza część zbudowana w 2003 r., regularnie odnawiany, 436 pokoi, do 8 pięter, 6 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show-cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary, w tym 1 przy basenie (czynny: lipiec-sierpień); kiosk z gazetami; taras z widokiem na ogród, basen i morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji i w barze; za opłatą: punkt internetowy w recepcji (ok. 1 EUR/10 min), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 17 m², zadbany, centralna klimatyzacja z możliwością indywidualnej regulacji, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień, depozyt ok. 20 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 285 m², gł. 2,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 32 m², gł. 0,4 m, wodny plac zabaw, basen, słodka woda, ok. 175 m², gł. 1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 46 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; water polo; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo; za opłatą: bilard, sala gier, tenis stołowy.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00­-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski między posiłkami głównymi (10.30-23.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

FULL BOARD PLUS (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; do posiłków wybrane napoje bezalkoholowe, woda i wino.

KONTAKT:

0034/952441940, www.medplaya.com

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania / Costa del Sol

Opis oferty:

Duży wakacyjny kompleks, położony blisko plaży i centrum z licznymi rozrywkami, na wzgórzu, skąd roztaczają się piękne widoki. Profesjonalnie zarządzany, ma miłą i pomocną obsługę. Dzięki dbałości o szczegóły i indywidualnemu podejściu do Gości zyskał liczne grono stałych klientów, którzy chwalą hotel za świetną atmosferę oraz ciekawe i urozmaicone animacje. Zadbane wnętrza i tereny basenowe zapewniają udany wypoczynek całej rodzinie. W okolicy jest wiele atrakcji dla dorosłych i dzieci, jak pobliski rodzinny park rozrywki Tivoli czy marina z kameralnymi knajpkami.

POŁOŻENIE:

ok. 700 m od centrum nadmorskiej miejscowości BENALMADENA, sklepy i restauracje ok. 50 m od hotelu, ok. 700 m od portu Puerto Marina, ok. 2 km od centrum Torremolinos, ok. 2,5 km od parku rozrywki Tivoli; ok. 10 km od lotniska w Maladze, ok. 128 km od lotniska w Granadzie; przystanek autobusowy ok. 300 m od hotelu (Torremolinos, Malaga, Fuengirola, Marbella, Estepona, Gibraltar - ok. 1,2-15 EUR).

PLAŻA:

Benalmadena, publiczna, piaszczysta, ciemny piasek, łagodne zejście do morza, ok. 300 m od hotelu, przejście przez ulicę i nadmorską promenadę, parasole i leżaki płatne (ok. 14 EUR/komplet).

HOTEL:

trzygwiazdkowy, zadbany, składa się z 3 budynków, najnowsza część zbudowana w 2003 r., regularnie odnawiany, 436 pokoi, do 8 pięter, 6 wind, przestronne i eleganckie lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, show-cooking, wieczory tematyczne, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, 2 bary, w tym 1 przy basenie (czynny: lipiec-sierpień); kiosk z gazetami; taras z widokiem na ogród, basen i morze, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy przy recepcji i w barze; za opłatą: punkt internetowy w recepcji (ok. 1 EUR/10 min), wypożyczalnia samochodów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 17 m², zadbany, centralna klimatyzacja z możliwością indywidualnej regulacji, łazienka (wanna lub prysznic, wc), telewizja satelitarna, telefon, sejf (płatny: ok. 2 EUR/dzień, depozyt ok. 20 EUR); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik i krzesełka); widok na morze za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 285 m², gł. 2,2 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 32 m², gł. 0,4 m, wodny plac zabaw, basen, słodka woda, ok. 175 m², gł. 1,8 m, brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 46 m², przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; water polo; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci, muzyka na żywo; za opłatą: bilard, sala gier, tenis stołowy.

ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

śniadanie (8.00-10.30), obiad (13.00­-15.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji; przekąski między posiłkami głównymi (10.30-23.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0034/952441940, www.medplaya.com

GRATIS:

Wi-Fi


Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Opis oferty

 

Położenie


Program

Dzień pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dzień od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach lokalnych itp.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow na miejscu).
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem czarterowym, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko 7, 10, 11lub 14rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).
Cena podstawowa nie obejmuje:
wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

Wycieczki lokalne

Granada

Granada
- w
ycieczka wiodąca przez malownicze krajobrazy Andaluzji wprost do najdłużej istniejącego królestwa arabskiego w Hiszpanii - Granady. Miasto rozsławiła m. in. Alhambra z przepięknie utrzymanymi ogrodami Generalife oraz mauretańskim zespołem pałacowym (bilet wstępu do Alhambry w cenie wycieczki). Dodatkowo dzielnica arabska Albaicin, spacer po centrum Granady, w trakcie którego będzie można obejrzeć katedrę oraz kaplicę królewską (z zewnątrz). Cena ok. 80 EUR. Sewilla- stolica Andaluzji, miasto słynnych oper, wspaniałych parków oraz kolebka wypraw morskich Hiszpanii na przełomie XV i XVI wieku. Program obejmuje panoramiczne zwiedzanie Parku Marii Luizy, miejsce słynnej wystawy iberoamerykańskiej z 1929 roku - zachwycający plac hiszpański, wizytę w dzielnicy Santa Cruz, stanowiącej jedną z najstarszych części miasta oraz we wspanialej katedrze będącej największym kościołem gotyckim na świecie (tu zobaczą Państwo między innymi grobowiec Krzysztofa Kolumba, największy na świecie ołtarz i zakrystie). Po zwiedzaniu katedry koniecznie trzeba wejść na słynna Giraldę skąd roztacza się zachwycający widok na całą Sevillę!!! Cena około 80 Eur. Dopłata do obiadu ok.15 Eur.
Kordoba

Miasto gdzie łącza się tradycje sefardyjskich Żydów, Muzułmanów i Chrześcijan, wspaniała stolica Kalifatu w X wieku. Program obejmuje zwiedzanie perły Kalifatu - dawnego meczetu, obecnie imponującej katedry. Spacer po dawnej dzielnicy żydowskiej tzw. juderii oraz wizytę w jedynej w Andaluzji synagodze. Jednym z symboli Kordoby są słynne patia przystrojone kwiatami oraz niesamowicie wąska, urokliwa uliczka zwana "Calle flores" które będziemy mogli podziwiać w trakcie naszej wizyty w mieście. Zwiedzą Państwo również zabytkową dzielnicę Axerquia z jej głównym placem de la Corredera. Cena ok. 75 Eur. Dopłata do obiadu ok.15 Eur.
Nerja, jaskinie i Frigiliana

Nerja, w odróżnieniu od turystycznych miejscowości położonych na zachód od Malagi zachowała klimat niewielkiego, andaluzyjskiego miasteczka. Najbardziej znanym miejscem w Nerja jest Balcon de Europa - promenada na skalistym cyplu z niesamowitym widokiem na okoliczne plaże i szczyty góry. Opcjonalnie dla chętnych wycieczka kajakami z Nerja do klifow Maro. Jaskinie położone są w masywie Sierra de Almijara i zostały przypadkowo odkryte w 1959 r. Poza licznymi, ciekawymi formacjami naciekowymi znajduje się w nich największy stalagmit na świecie. Frigiliana to jedna z najpiękniejszych białych wiosek - spacer brukowanymi uliczkami pośród bielonych domków z ukwieconymi balkonami. Cena za osobę ok. 40 Eur. Kajaki płatne dodatkowo.
Sierra Nevada i białe wioski Andaluzji

Wycieczka w góry Sierra Nevada - do krainy źródeł mineralnych, oliwy z oliwek i szynki jamon serrano. Wycieczkę zaczynamy od degustacji kilkunastu rodzajow oliwy oraz wizyty w muzeum oliwy. Następnie przejazd przez Lanjaron, którego wizytówką są rozsiane po uliczkach i placach niewielkie fontanny z pitną wodą źródlaną. W drodze do Travelez krótki postój na jednym z punktów widokowych, skąd roztacza się panorama Sierra Nevada, a następnie przystanek przy ujęciu wód gazowanych we Fuente Agira. Travelez to najwyżej położone miasteczko w Hiszpanii - tam wizyta w suszarni szynek, gdzie poznamy proces produkcji tego specjału, skosztujemy wina oraz najlepszej szynki pata negra. Ostatnim punktem programu będzie urokliwa Pampaneira z XVI kościołem wybudowanym w stylu mudejar. Cena za osobę ok. 50 Eur.
Maroko - Ceuta i Tetuan

Wyprawa do Tangeru to niezapomniana przygoda, podróż do miejsc, gdzie mieszają się tradycje berberów, arabów, żydów i chrześcijan. Program obejmuje przeprawę promem z Tarify (najdalej na poludnie wysuniety punkt Europy) przez ciesnine Gibraltarska do Tangeru. W Tangerze pospacerujemy po tamtejszej medinie (stare miasto), gdzie można zobaczyć, jak żyją ludzie w xv wieku (według kalendarza marokańskiego mamy w tej chwili rok 1438) i poczuć wyjątkowy smak i zapach prawdziwego arabskiego targu. W trakcie spaceru odwiedzimy aptekę berberyjską, w której między innymi będziemy mieli możliwość zakupu znanego na całym świecie i słynących ze swych niesamowitych właściwości kremu różanego i oleju arganowego, a także przypraw i innych lokalnych wyrobów. Na koniec posmakujemy typowej kuchni marokańskiej w stylowej restauracji w samym centrum mediny. W trakcie naszego pobytu w Maroku pojedziemy także malownicza droga wiodaca wdluz wybrzeza do starożytnego miasteczka Assilah. Trasa rozciaga się między wybrzezem morza srodziemnego a stromymi zboczami gor Atlas. Cena ok. 100 EUR UWAGA! Konieczny paszport lub dowod osobisty.
Gibraltar

Brytyjska enklawa z widokiem na Afrykę Gibraltar - dawne Calpe, wzgórze Tarika to jeden ze słupów Herkulesa będący cały czas kolonią angielską. Program obejmuje przejazd minibusami po wzgórzu wraz z postojami w punktach: Punto Europa ze wspaniałą panoramą na Afrykę i Cieśninę Gibraltarską, zachwycające jaskinie św. Michała oraz wizytę u słynnych małp gibraltarskich - makaków bezogonowych. Po zwiedzaniu do dyspozycji Państwo są 2 godz. czasu wolnego na main street gdzie w katedrze mogą Państwo zobaczyć tablice pamiątkową generała Sikorskiego, zjeść typowe fish & chips lub zrobić zakupy w strefie wolnocłowej (tanie perfumy, alkohole, papierosy, sprzęt elektroniczny etc.) w drodze powrotnej zatrzymamy się w Marbelli aby mogli Państwo zobaczyć słynny port jachtowy - Puerto Banus. Cena za osobę ok. 55 Eur. Dopłata do obiadu ok.15 Eur.
El Caminito del Rey

Ścieżka Króla Ścieżka Króla do niedawna uznawana była za najniebezpieczniejszą górską ścieżkę na świecie. Znajdujący się niedaleko Malagi szlak został odnowiony i udostępniony dla turystów. El Caminito del Rey poprowadzono na wysokości ok. 100 m, wzdłuż wapiennych ścian, w których rzeka Guadalhorce wyżłobiła potężny kanion. Klify wznoszą się w najwyższym miejscu nawet na 700 metrów. Cena za osobę ok. 55 Eur.
Ronda

Ronda - miasto zawieszone na dwóch wzniesieniach przedzielonych imponującą przepaścią - El Tajo (różnica poziomów 130 m). Program obejmuje wizytę w kolegiacie Najświętszej Marii Panny, spacer po starówce, wizytę w domu Juana de Bosco, XVI-wieczny most Puente Nuevo łączący dwie części miasta oraz zwiedzanie najstarszej w Hiszpanii areny do walki z bykami. Poza samym miastem atrakcyjna jest również droga do Rondy wiodąca poprzez niezliczone serpentyny wijące się wzdłuż stromych przepaści. Cena za osobę ok. 50 Eur

Inne

Costa del Solinformacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W kurortach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić walutę.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele Polski mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie ważnego dowodu osobistego lub paszportu.
Czas

Taki sam jak w Polsce.
Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa od 1 EUR.
Elektryczność

Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony

Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Costa del Sol
Słoneczne Wybrzeże to region turystyczny w południowo - wschodniej Andaluzji, nad Morzem Śródziemnym, ciągnący się od Gibraltaru aż po wybrzeże Almerii. Dzieli się na część wschodnią (Costa Tropical) z kurortami: Almunecar, Nerja, Torrox i na część zachodnią (Occidental) z kurortami: Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola, Mijas Costa, Marbella i Estepona. Największym miastem wybrzeża jest Malaga. Oprócz świetnie przygotowanej bazy turystycznej wybrzeże może poszczycić się ogromną ilością pól golfowych - nie bez powodu Costa del Sol jest nazywane Costa del Golf.
Miejscowości wakacyjne na Costa del Sol

Torremolinos, Benalmadena i Fuengirola

Najstarsze kurorty wakacyjne Costa del Sol do których ściąga największa liczba turystów. Charakteryzuje je największa baza hotelowa, szerokie i długie plaże, stare miasta z krętymi uliczkami, sklepy, restauracje, bary, kluby oraz międzynarodowa atmosfera. Idealne miejsce dla osób lubiących gwarne kurorty i poszukujących bogatego życia nocnego. Podróżowanie po miejscowościach ułatwia lokalny transport łączący je również z Malagą.
Estepona

Najmłodszy kurort zachodniej części wybrzeża i nadal bardziej hiszpański niż kosmopolityczny. Nie oznacza to jednak, że nudny. Do Estepony przyciąga turystów przede wszystkim urocze stare miasto z brukowanymi uliczkami, a także piękna plaża i promenada. Do tego kafeterie, restauracje i tapas bary gdzie wieczorami toczy się lokalne życie. Przy dobrej widoczności, z hoteli położonych w okolicach Estepony widać Skałę Gibraltaru.
Marbella / Puero Banus

To kurorty bedące synonimem luksusu. Tu cumują najdroższe jachty i kupują posiadłości ludzie z pierwszych stron gazet. Nadmorska promenada to luksusowe sklepy i restauracje. Tu również wszystko kosztuje więcej. Port w Puerto Banus uważany jest za najpiękniejszy w całej Hiszpanii.
Miejscowości wakacyjne na Costa Tropical

Torrox
Spokojna miejscowość z niewielkim centrum położona ok. 50 km na wschód od Malagi - dla wszystkich stroniących od gwarnych kurortów.
Almunecar
Wciąż rozwijający się kurort wakacyjny położony ok. 75 km na wschód od Malagi. Choć Almunecar nie należy do dużych miejscowości, to jego infrastruktura pozwala spędzić tu naprawdę udane wakacje - poarabskie zabytki, długa plaża i promenada oraz niewielkie centrum z restauracjami oraz barami.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic,Gdańskai Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na wybranym lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na stronie operatora
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Hiszpanii trwa od 01.07 do 31.08.

Wizy - informacje dla sprzedawców

Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii:

Wszyscy pasażerowie (także dzieci poniżej 6-go roku życia) przybywający do Hiszpanii drogą lotniczą lub morską, w tym ci, którzy przyjeżdżają tranzytem do innych krajów, na 48h przed odlotem muszą wypełnić formularz kontroli zdrowia na stronie internetowej www.spth.gob.es lub w aplikacji Spain Travel Health -SpTH- (dalej SpTH), dostępny na Androida i iOS. Kody QR będą sprawdzane przez linie lotnicze, dlatego też należy je obowiązkowo mieć ze sobą w wersji elektronicznej (preferowane) lub w wersji papierowej. Brak kodu QR będzie skutkował odmową wejścia na pokład samolotu i tym samym brakiem możliwości realizacji wycieczki. Szczegółowa instrukcja znajduje się w Travelli w komunikatach.

Wizy

Dotyczy obowiązku wypełnienia formularza zdrowotnego i posiadania kodu QR przed przylotem do Hiszpanii
:
Wszyscy pasażerowie przybywający do Hiszpanii drogą lotniczą lub morską, w tym ci, którzy przyjeżdżają tranzytem do innych krajów, na 48h przed odlotem muszą wypełnić formularz kontroli zdrowia na stronie internetowej www.spth.gob.es lub w aplikacji Spain Travel Health -SpTH- (dalej SpTH), dostępny na Androida i iOS. Kody QR będą sprawdzane przez linie lotnicze, dlatego też należy je obowiązkowo mieć ze sobą w wersji elektronicznej (preferowane) lub w wersji papierowej. Brak kodu QR będzie skutkował odmową wejścia na pokład samolotu i tym samym brakiem możliwości realizacji wycieczki. Wzór wypełnienia wniosku dostępny jest u opiekuna rezerwacji.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

3 Hiszpania/Costa del Sol

Informacje Ogólne

Bali w Benalmadena Coast w 3 budynkach, posiada 436 pokoi i na 9 piętrach. Plaża piaszczysta znajduje się w odległości jedynie 350 m od hotelu, a miasto Torremolinos oddalone jest o 4 km. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Malaga (23 km). Pozostałe miasta: Marbella (42 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada kiosk, winda, klimatyzację, recepcję, lobby i salon. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. W 9-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i hiszpańsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. Znajdujący się przy basenie bar oferuje swoim gościom relaks przy drinku. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, teatr, bary/restauracje, postój taksówek, dyskoteka i placówka medyczna. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: (2 km), sklepy (15 km), informacja turystyczna (4 km), Puerto Marina (1 km) i lotnisko AGP (14 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Hotel posiada garaż i parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje sejfy, pralnię i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje zajęcia animacyjne dla dzieci i brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie w godz. 07:30 - 10:30 : bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji.

Sport i Rozrywka

Aby aktywnie spędzać czas wolny, hotel oferuje tenis stołowy, rzutki, bilard i program zajęć animacyjnych. Najbliższe pole golfowe położone jest w odległości 2 km. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje słoneczny taras, saunę i solarium. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Rodzaje wyżywienia

BB - śniadania
HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo
FB - śniadania, obiady, kolacje, napojde płatne dodatkowo
ALL - śniadania, obiady, kolacje. Przekąski w ciągu dnia oraz lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach 10:30 - 23:00

Bagaż

Kraków, Warszawa Modlin, Wrocław, Berlin (Ryanair);  Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 384 zł/osobę - 20 kg - 480 zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.  Warszawa Chopin (Norwegian);  Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20)  Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze  - 20 kg - 150zł/osobę  Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Hiszpania/Costa del Sol

Opis

Region Costa del Sol uważany jest przez wielu za jedno z najpiękniejszych turystycznych miejsc w Europie, m.in. ze względu na ponad 150 kilometrów pięknych, szerokich plaż i uroczych zatoczek. Kompleks hotelowy Bali, składający się z trzech połączonych ze sobą budynków, położony jest na wzniesieniu, w spokojniejszej części miejscowości Benalmadena. Niedaleko hotelu znajduje się port jachtowy, wokół którego skupia się życie nocne, park La Paloma z pokazami delfinów oraz park rekreacyjny Tivoli z wieloma atrakcjami. Dogodna lokalizacja sprawia, że hotel często wybierany jest przez rodziny z dziećmi oraz młodych ludzi.

Lokalizacja

w Benalmadena, ok. 250 m od plaży, ok. 12 km od centrum Malagi , ok. 700 m od centrum rozrywki.

Wyposażenie

liczba pokoi: 376, apartamenty: 6, restauracje: 1, windy: 6, bar przy basenie, lobby, internet bezprzewodowy, taras słoneczny, parking (płatny), ogród, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

2 baseny odkryte, leżaki i parasole bezpłatne; basen dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), telefon, taras/balkon, łazienka Typ pokoju - STANDARD: pokoje dla max. 3 osób dorosłych i 1 dziecka.

Plaża

publiczna, piaszczysta, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Rozrywka

salon gier video, animacje.

Dla dzieci

plac zabaw, łóżeczko dziecięce (płatne) .

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

All Inclusive

śniadanie (8.00 - 10.30), lunch (12.30 - 15.00) i obiadokolację (18.30 - 21.30) w formie bufetu; napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole (10.30 - 23.00); lody oraz ciepłe i zimne przekąski (10.30 - 13.00, 14.30 - 18.30 oraz 20.30 - 23.30.

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko.

W cenie bagaż podręczny:
Wyloty z Warszawy: 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary: 55x40x23cm).
Wyloty z Krakowa, Wrocławia i Warszawy Modlina: mały bagaż podręczny (max. 40x20x25cm) 

W cenie bagaż podręczny:
lot Wizz Air (W6): bagaż podręczny (max. wymiary bagażu podręcznego: 40x30x20cm).

Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Opieki polskiego przedstawiciela. Bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego:

RYANAIR
WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa, Warszawy-Modlin i Krakowa: 
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia - dodatkowo płatne 150 zł/szt./2 strony

WIZZAIR
WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska:

- 10 kg - 200 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok
- 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

- Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia  - 150zł/szt./2 strony dodatkowo płatne

NORWEGIAN
WYLOTY z Warszawy: 
- 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok

EASYJET
WYLOTY Z Berlina:
20 kg - 360 zł/os/2 strony                                          
                                                 

CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi opłatami.

Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Miejsca obok siebie w samolocie za dodatkową opłatą (o cenę i dostępność zapytaj sprzedawcę).

Obsługa na miejscu

Brak opieki. Tylko kontakt telefoniczny z anglojęzycznym przedstawicielem.

Informacje wizowe




Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


III Millenium

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

BALI

KATEGORIA

***

REGION

Hiszpania / Costa del Sol/ Benalmadena

Odleglosc od morza

300 m

Odleglosc od centrum

1000 m

Opis

Hotel Bali usytuowany jest na wzgórzu, 250 metrów od plazy w dzielnicy Benalmadena-Costa. Na terenie obiektu mieszcza sie 2 odkryte baseny. Oferuje on zakwaterowanie w jasnych, przestronnych pokojach z balkonem. Hotelowa restauracja bufetowa serwuje rozmaite dania kuchni sródziemnomorskiej. W miesiacach letnich do dyspozycji Gosci jest sprzet do grillowania oraz bar przy basenie. W hotelu znajduje sie strefa bezplatnego bezprzewodowego dostepu do Internetu. Za dodatkowa oplata Goscie moga korzystac z przewodowego dostepu do Internetu. Hotel dysponuje prywatnym parkingiem. Hotel Bali usytuowany jest zaledwie 10 minut spacerem od portu Puerto Marina. Do centrum handlowego Málaga i na lotnisko w Maladze mozna dojechac z obiektu w 30 minut.

Serwis

restauracja, bar, calodobowa recepcja, taras, winda, sejf, ogrzewanie, klimatyzacja, restauracja bufetowa, bar przekaskowy, taras sloneczny pole golfowe (w promieniu 3 km), plac zabaw dla dzieci, bilard, piesze wycieczki, odkryty basen, odkryty basen (czynny przez caly rok) obsluga pokoju, centrum biznesowe, uslugi pralni, usluga prasowania, wymiana walut, pakiety lunchowe, wypozyczalnia samochodów, biuro informacji turystycznej, faks/ksero, rezerwacja/sprzedaz biletów, zespól animatorów, automat z napojami, automat z przekaskami Wi-Fi jest dostepny w pomieszczeniach ogólnodostepnych i jest bezplatny. Internet przewodowy jest dostepny w pomieszczeniach ogólnodostepnych za dodatkowa oplata. Parking prywatny jest dostepny za dodatkowa oplata, na miejscu i nie jest mozliwa rezerwacja .

Pokoje

Pokoje w hotelu Bali sa dobrze wyposazone i klimatyzowane. Kazdy z nich dysponuje telewizja satelitarna. Goscie moga wynajac sejf.

Zakwaterowanie

od 13:00

Wykwaterowanie

od 08:00 do 11:00

bilet lotniczy z bagażem podręcznym 10kg/os zabieranym na pokład + pakiet

transfer, zakwaterowanie, ubezpieczenie NNW i KL, oraz wybrane usługi dodatkowe;

Rezydenci polskojęzyczni dostępni są na poniżej wymienionych kierunkach

Costa Brava Barcelona Costa del Sol Majorka Teneryfa Costa Blanca (w terminie od maja do września) Na wszystkich destynacjach klienci otrzymują numery alarmowe 24h. w języku polskim

Ryanair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 55x40x20 cm + mały bagaż bez ograniczenia wagowego o wymiarach 35x20x20/os.

Wizzair

bagaż podręczny; 10kg/os, wymiary 56x45x25 cm (w przypadku 2 osób na jednej rezerwacji istnieje możliwość zamiany bagaży podręcznych 10 kg. na 1 WSPÓLNY bagaż rejestrowany o wadze 23kg. i 2 małe bagaże podręczne o wymiarach 42x32x25.

Norwegian

bagaż podręczny 10kg/os, wymiary 55x40x23 cm + mała torebka lub laptop

Do zapłaty na miejscu

Podatek miejski dot. tylko Costa Brava/ Barcelona Hotel 5* 2,50 Euro/os/dzień Hotel 4* 1,25 Euro/os/dzień, pozostały obszar Katalonii 1 Euro/os/dzień Pozostałe obiekty noclegowe, Barcelona 0,75 Euro/os/dzień, reszta obszaru Katalonii 0,50 Euro/os/dzień

Usługi fakultatywne, dodatkowo płatne

Ubezpieczenie od kosztów rezygnacji(4% wartości pobytu); dodatkowe ubezpieczenie medyczne; odwołanie lotu i opóźnienie lotu; ubezpieczenie bagażu;

Opłaty za dodatkowy bagaż Ryanair 15kg. (fakultatywnie)

sezon "niski" 05.01 - 03.04 28.04 - 31.05 01.10 - 20.12 cena; 230 ZL/szt./w obie strony cena; 280 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich sezon "wysoki" 04 - 27.04 01.06 - 30.09 21.12 - 04.01 cena; 320 ZL/szt./w obie strony cena; 430 ZL/szt./w obie strony - dot. Wysp Kanaryjskich

Opłaty za dodatkowy bagaż Wizzair 23kg. (fakultatywnie)

cena; 320 ZL/szt./w obie strony

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin,Norwegian lub EasyJet. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;

Opłaty za dodatkowy bagaż Norwegian 20kg. (fakultatywnie)

cena; 180 ZL/szt./w obie strony

Informacje dotyczące przelotu samolotem

przelot samolotem odbywa się liniami regularnymi Ryanair, Wizzair, Air Berlin lub Norwegian. III MILLENIUM T.O. świadczy jedynie usługę pośrednictwa dla klienta w zakupie biletów lotniczych; przelot odbywa się wg zasad przewoźnika;


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

***

Region

Costa del Sol, Hiszpania

Opis hotelu

Informacje Ogólne:

Bali w Benalmadena Coast posiada 436 pokoi, w 2 budynkach i na 9 piętrach. Hotel położony jest 350 m od plaży piaszczysta. Miasta położone najbliżej hotelu to Torremolinos (4 km) i Malaga (18 km). Pozostałe miasta: Marbella (42 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada recepcję, 6 windy, klimatyzację, salon i lobby. W 9-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku i angielsku. Mobilność również na urlopie jest zapewniona dzięki wypożyczalni samochodów. Dzieci mają możliwość zabawy na placu zabaw. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie dostępne są napoje orzeźwiające. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. Odległość od hotelu: dyskoteka (400 m), (2 km), Puerto Marina (1 km), teatr (2 km), lotnisko AGP (15 km) i informacja turystyczna (4 km). W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, sklepy, postój taksówek, centrum miasta, placówka medyczna i przystanek autobusowy. Hotel zapewnia dostęp bez barier: rampa/podnośnik i winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich. Hotel posiada garaż i parking dla samochodów.

Udogodnienia:

Hotel oferuje sejfy, pralnię i kantor. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i zajęcia animacyjne dla dzieci, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki:

W hotelu znajduje się restauracja. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi. Drinki można spożywać w barze w recepcji. All Inclusive: All Inclusive obejmuje kawę i herbatę, napoje bezalkoholowe, wino, alkohole lokalne, przekąski i piwo.

Sport i Rozrywka:

W ramach aktywności hotel oferuje sala gier, program zajęć animacyjnych, tenis stołowy, rzutki i bilard. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 2 km. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje:

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Eurocard/MasterCard, American Express i karta Visa. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Bali
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa del Sol)
Torremolinos na Costa del Sol w Hiszpanii
Fuengirola - Hiszpania, Costa del Sol
Gibraltar, Hiszpania, Costa del Sol
Benalmadena, Costa del Sol, Hiszpania
Mauretańskie Skarby w Granadzie, Hiszpania
Miejscowość Ronda na Costa del Sol
Sewilla, Hiszpania, Costa del Sol
La Cala de Mijas - Hiszpania
Filmy hotelu Bali:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Bali:
https://www.youtube.com/watch?v=_dkc7qfG4W4

Opinie o Hotelu Bali

4.0
polecam

Najpierw plusy: przede wszystkim Hotel Bali ma świetne położenie - wszędzie blisko, rozrywka wszelkiego rodzaju, sklepy, bary, kilka kroków od plaży. Na tym mi bardzo zależało, więc zaliczam duży plus. Druga zaleta to bardzo smaczna kuchnia, wybór może nie oszałamiający, bo hotel nie jest duży, ale wszystko smakowało, nie powtarzało się, nie brakowało ryb :) Minusem mogą być skromne pokoje, ale ja tam w pokoju tylko nocuję, więc nie miało to dużego znaczenia. Teren hotelowy jest nieduży, a hotel nie ma ogrodu. Czas spędzałam na plaży i na wycieczkach, było ok :)

POLECAM:
ekonomicznym klientom, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: polecam
4.0

Bali - możliwości zakwaterowania:

Standard room (balcony or terrace)
Superior room (seaview, balcony or terra
1 os. pokoj standardowy
2 os. pokoj standardowy
Single Use Standard Balcony or Terrace
Standard Balcony or Terrace
standard superior seaview balcony or terrace
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Pok. 2 os.+1 dost. w/morze
Dvoulůžkový pokoj s 2 př. výhled na moře
Pok. 2 os. w/morze
Jednolůžkový pokoj

Bali - Możliwości wyżywienia:


Bali - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Bali? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00