cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
  • Hotel Dolphin Marina, Albena
1 / 33

Hotel Dolphin Marina
star 4

Bułgaria: Albena
Ocena hotelu Dolphin Marina:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Dolphin Marina:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Ocena hotelu:
4.0 / 5
Średnia z 1 opinii

Hotel Dolphin Marina w ofercie Biura podróży:

Neckermann

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Złote Piaski, Bułgaria

UWAGA!

OPIS Z POPRZEDNIEGO SEZONU LATO 2017.

Położenie

bezpośrednio nad Morzem Czarnym. W przepięknym parku, w kurorcie Sveti Konstantin (dawniej Drużba). Połączenia autobusowe do Warny co ok. 20 min, przystanek ok. 400 m od hotelu. Sklepy, restauracje, kawiarenki i puby w pobliżu.

Plaża

spacerem ok 150 metrów wzdłuż morza do zatoczki i plaży. Leżaki, parasole słoneczne i ręczniki kąpielowe na plaży w cenie.

Wyposażenie

popularny rodzinny hotel oferuje 210 pokoi na 4 piętrach. Recepcja, windy, lobby bar z przepięknym tarasem i panoramą na Morze Czarne, restauracja bufetowa. Na zewnątrz basen, bar przy basenie. Leżaki, parasole i ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie. www.grandhotelvarna.com

Dostęp do internetu

WiFi w lobby, przy basenie oraz na plaży gratis.

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie (A)

klimatyzacja, sejf, tel., TV sat., balkon, prysznic/wanna, WC, suszarka. A1A/A2A/A3A/A2R: pokoje 2-os. (ok. 30 m kw) z widokiem na morze. A2S: pokoje 2-os. wariant ekonomiczny. A2B/A3B/A4B: pokoje rodzinne z widokiem na morze, 2 pokoje 2-os. połączone drzwiami. A2C/A3C: pokój rodzinny z widokiem na morze, 1 pomieszczenie.

Sport

aerobik, gimnastyka w wodzie, bilard, piłka wodna, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, siłownia na powietrzu. Zajęcia sportowe, turnieje, gry i zabawy prowadzone przez polskiego animatora wspólnie z animatorami hotelowymi. Za opłatą w hotelu Grand Hotel Varna: nowoczesna i duża siłownia, boisko do piłki nożnej oraz tenis ziemny (4 korty).

Wellness

za opłatą w hotelu Grand Hotel Varna.

Dzieci

brodzik ze zjeżdżalniami, duży plac zabaw, minidisco, polski animator w miniklubie 4-12 lat, menu dla dzieci, łóżeczko dla dziecka do lat 2 w cenie.

Rozrywka

program animacyjny.

Parkowanie

w cenie.

Zwierzę domowe

nie.

All Inclusive

Premium: 3 posiłki w formie bufetu w restauracji głównej. Obiad możliwy w restauracji tematycznej: włoskiej Dolce Vita, Grand Hot Barbecue, azjatyckiej Susam lub na plaży South Beach. Kolacja możliwa w restauracji włoskiej i barbecue (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Bary z hot dogami, hamburgerami, makaronem oraz lodami i owocami w godz. 14:30-16:30. Przekąska o północy w Grand Hotel Varna. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (produkty bułgarskie z automatów, nie butelkowe), kawa, herbata do głównych posiłków oraz w lobby barze 24 h, w barze na plaży i przy basenie w godz. 10-18:00.

Wcześniej = taniej (A)

25% zniżki przy rez. do 31.01, 20% do 29.02, 15% do 30.04.

Dni gratis (A)

7 = 5, 14 = 10: 19.05-11.06; 14.09-20.09.

Zniżki (A)

A3A: 2 dorosłych + 1-2 dzieci, 3 dorosłych + 1 dziecko, A3C: 2 dorosłych + 1-2 dzieci, 3 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100% na dostawce. A2A: 1 dorosły + 1-2 dzieci (2-13 lat): 1. dziecko 50%, 2. dziecko na dostawce 100%. A4B: 2 dorosłych + 2-4 dzieci. 3 dorosłych + 1-3 dzieci, 4 dorosłych + 1-2 dzieci (2-13 lat): 100% na dostawce.

Polecamy

  • przebój lata 2014
  • idealne zaplecze animacyjne
  • dużo atrakcji
  • wizyta rezydenta w hotelu


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Sun&Fun

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA BUłGARSKA

****

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF4

Położenie

Hotel położony 400 m od centrum uzdrowiska Św. Konstantyn i Elena, 8 km od Warny oraz 18 km od portu lotniczego.

PLAżA

Piaszczysta, w odległości 150 m od hotelu; na jeden pokój przysługują bezpłatnie dwa leżaki i parasol na plaży South Beach.

ZAKWATEROWANIE

215 pokoi rozmieszczonych w budynku głównym na 5 piętrach; Typy pokoi: standardowe (30 m) oraz studio (45 m); wszystkie pokoje z widokiem na morze; Wyposażenie: telefon, telewizja satelitarna, klimatyzacja, bezpłatny dostęp do łącza Wi-Fi, sejf (bezpłatnie), łazienka z wanną, suszarka do włosów, taras ze stołem i krzesłami; możliwość wypożyczenia lodówki.

RESTAURACJE I BARY

Restauracja główna, 4 restauracje a'la carte na terenie kompleksu: włoska, azjatycka, śródziemnomorska, grillowa; Goście mogą jeść kolacje bez limitu w restauracjach tematycznych a'la carte, ale wymagana jest wcześniejsza rezerwacja; kolacja jednego dnia w restauracji głównej i restauracji a'la carte jest dodatkowo płatna; Bar w lobby, Noodle bar, Hot Dog bar, bar z owocami, 3 bary na plaży, pawilon z burgerami na plaży, kawiarnia.

Wyżywienie

All inclusive 24h: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu, ponadto przekąski, specjalne menu dla dzieci, wieczorny bufet, desery, słodycze, lody dostępne w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne przez całą dobę w jednym z barów oraz w innych barach w godzinach ich otwarcia.

SPORT I ROZRYWKA

Basen zewnętrzny; na jeden pokój przysługują dwa leżaki i parasol, ręczniki plażowe za depozytem; Bezpłatnie: bilard, tenis stołowy, gimnastyka, aerobik, boccia, rzutki, siatkówka plażowa, dzienne animacje oraz wieczorne show dla dorosłych; Odpłatnie: masaże w centrum Wellness.

DLA DZIECI

Mini klub (3-12 lat, w sąsiednim hotelu Dolphin), małe zjeżdżalnie, park rozrywki, plac zabaw, specjalne animacje, mini disco; dostępne łóżeczka dla niemowląt oraz wysokie krzesełka w restauracji.

POZOSTAłE UDOGODNIENIA

Pralnia, bezpłatny parking, bezpłatny dostęp do łącza internetowego Wi-Fi w całym hotelu; Goście mogą korzystać z sauny, centrum wellness oraz centrum fitness (odpłatnie) w sąsiednim hotelu Grand Hotel Varna.

NASZYM ZDANIEM

Hotel należący do kompleksu Grand Hotel Varna Resort & SPA polecany zwłaszcza na rodzinne wakacje. Bogata opcja All inclusive, możliwość korzystania z atrakcji na terenie całego kompleksu oraz piękny widok na morze to główne atuty tego hotelu.

STRONA INTERNETOWA

www.grandhotelvarna.com


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


Net Holiday

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****+

Region

Bułgaria/ZłotePiaski

Strefa

Family, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 13 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

- kompleks hotelowy Grand Varna składający się z 5 hoteli położny bezpośrednio przy plaży - centrum Święty Konstantyn I Elena - ok.400 m, położony wśród zieleni Bułgarski kurort, leczniczy mikroklimat, romantyczne skałki i zatoczki stworzone do długich spacerów, - nocne życie i bogata oferta kulinarna - Złote Piaski - ok.10 km, liczne bary , sklepy, restauracje i bogata infrastruktura rozrywkowa - Warna - ok. 9km,delfinarium, nadmorska promenada z klubami nocnymi, w centrum miasta liczne sklepy, restauracje - lotnisko w Warnie- ok. 17 km

Plaża

50 m od hotelu, prywatna, hotelowa należąca do całego kompleksu Grand Varna, piaszczysta z łagodnym zejściem do wody, bardzo dobrze zagospodarowana i zadbana, bezpłatne parasole oraz leżaki, bar All Inclusive na plaży

Hotel

czterogwiazdkowy, położony w drugiej linii brzegowej, należy do rozległego kompleksu hoteli Grand Varna otoczonego rozległym parkiem i ogrodem na terenie którego znajdują się bary i restauracje All Inclusive, Adventure Park dla dzieci, boiska sportowe , hotel oferuje 200pokoi zlokalizowanych w 4-piętrowym, kameralnym budynku

Udogodnienia

całodobowa recepcja oraz lobby z miejscami do wypoczynku, punkt wymiany walut oraz sale konferencyjne w hotelu Grand Varna, pralnia, windy, ręczniki plażowe bezpłatne, bezpłatny parking

Internet

Wi-Fi w lobby bezpłatne

Pokoje

standardowy - 2os.z możliwością 1 dostawki,ok.28 m2, łazienka z prysznicem, suszarka do włosów, bezpłatny sejf, TV SAT, klimatyzacja centralna, telefon, lodówka (możliwość wypożyczenia ok. 26 EUR/pobyt),balkon lub taras z widokiem na ogród lub tereny rekreacyjne hotelu pokój z antresolą - duże łóżko 2-osobowe na antresoli + dwuosobowa sofa w pokoju dziennym , możliwość zakwaterowania 2 osób dorosłych i dwójki dzieci, pozostałe wyposażenie jak w pokoju standardowym

Restauracje i bary

- restauracja główna- kuchnia międzynarodowa i bułgarska - 3restauracjena terenie kompleksu - włoska, azjatycka , barbecue serwujące posiłki podczas obiadu lub kolacji w formie bufetu lub a la carte - restauracja na plaży -South Beach - lobby bar / main bar - 3bary All Inclusive dostępne na terenie kompleksu - barna plaży / beach bar

Wyżywienie

All Inclusive Premium 24 h

Rozrywka

2baseny z leżakami i parasolami, basen przy plaży, animacje dzienne, gimnastyka, aqua aerobic, siatkówka plażowa, piłka wodna, boccia, rzutki, tenis stołowy, szachy gigant, taras słoneczny, siłownia na wolnym powietrzu, wieczorne animacje i pokazy, boisko do piłki nożnej na terenie kompleksu

Płatne

centrum Spa, basen wewnętrzny, siłownia, bilard oraz korty tenisowe zlokalizowane w siostrzanym hotelu Grand Varna, taksa klimatyczna płatna obligatoryjnie na miejscu w wyokosci 0,5 € dorosły/dzień, dziecko w wieku 2-11,99 w wysokosci 0,25 €/dzień

Dla dzieci

brodzik, mini, plac zabaw na plaży, mini klub (3-12 lat) funkcjonujący od czerwca do sierpnia, mini disco, międzynarodowy zespół animacyjny organizujący liczne zabawy, gry i konkursy, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do lat 2, podczas kolacji specjalne dziecięce menu w restauracji głównej i restauracjach a la carte, na terenie kompleksu Grand Varna -mini aqua park i rozbudowany plac zabaw pełen przygód

Program All Inclusive Premium 24 h

07.30-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 12.00-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej oraz w restauracji na plaży złożony z dań kuchni międzynarodowej i lokalnej, przystawki, przekąski, sałatki, ciasteczka, owoce, desery 18.00-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej z elementami kuchni bułgarskiej, wybór dań głównych, przystawek, sałatek, deserów i owoców, wieczory tematyczne 3 razy w tygodniu, podczas kolacji od Panów wymagane długie spodnie oraz zakryte buty 10.00-18.00 lekkie przekąski,makarony, pizza, hot dogi, burgery, kanapki, owoce, ciastka, słodycze, lody podawane w barach na terenie komplesku w godzinach ich funkcjonowania 24.00-01.00 późne nocne przekąski serwowane w barze w hotelu Grand Varna 10.00-18.00 lokalne napoje orzeźwiające, kawa herbata, woda, lokalne alkohole, piwo, wino oraz koktajle na bazie alkoholi lokalnych serwowane w barze na plaży/beach bar 24 godziny na dobę lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz napoje lokalne alkoholowe typu wino białe, wino czerwone, piwo, wódka, brandy, gin, whisky, rum oraz drinki na bazie alkoholi lokalnych serwowane wlobby baroraz w innych barach w godzinach ich funkcjonowania do obiadu i kolacji podawane są lokalne napoje bezalkoholowe typu soki owocowe (z wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), cola, fanta, sprite, woda mineralna oraz lokalne alkohole typu piwo, wino białe, wino czerwone - nielimitowana możliwość obiadów i kolacji w 3 restauracjach na terenie kompleksu - włoskiej, azjatyckiej i barbeque/ wymagana wcześniejsza rezerwacja - leżaki, parasole oraz ręczniki przy basenie oraz na plaży - mini klub dla dzieci w wieku 3 - 12 lat, mini aqua park - animacje dzienne i wieczorne

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Strona www hotelu

www.grandhotelvarna.com

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****+

Atuty

- All Inclusive dostępne przez 24h - bezpłatne leżaki i parasole na ładnej, piaszczystej plaży oraz bar All Inclusive - 5 restauracji i 5 barów w ramach All Inclusive - dostępne duże pokoje rodzinne z antresolą - duży kompleks otoczony pięknym parkiem z wieloma atrakcjami dla dzieci i dorosłych

Balczik i Kaliakra

Balczik to malownicze, stare miasteczko z rezydencją Królowej Rumunii. Koło rezydencji znajduje się piękny ogród botaniczny, drugi co do wielkości w Europie. Labirynt krzewów, drzew, mostków, wodospady i liczne zaułki sprawiają, iż można się poczuć jak Alicja w krainie Czarów. W drodze do Balcziku można będzie zobaczyć pracownię garncarską gdzie zapoznamy się z tradycyjnymi metodami wyrobu bułgarskiej ceramiki. Kaliakra to 2-kilometrowy cypel z wspaniałym widokiem utworzonym przez naturę. W cenie bilety do pałacu i ogrodu botanicznego. Cena ok. 27 EUR/os.

Istambuł - 1 dzień

Całodzienna wycieczka do miasta położonego na dwóch kontynentach, dawnej stolicy wielkich mocarstw - Bizantyjskiego i Osmańskiego, a obecnie największej metropolii tureckiej. Bez wątpienia jednym z symboli tego miasta jest Błękitny Meczet. Został wybudowany na polecenie sułtana Ahmeda I, który tym monumentalnym projektem chciał przyćmić piękną, bizantyjską świątynię - Hagia Sofia, ufundowaną w VI wieku przez cesarza Justyniana I Wielkiego. W programie również zwiedzanie Hipodromu oraz przejazd przez Most Bosforski do azjatyckiej części. Następnie powrót do części europejskiej, zwiedzanie i zakupy w fabryce skór. Popołudniem obiad i czas wolny. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 75 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Istambuł - 2 dni

Możliwy jest także wyjazd do Istambułu na 2 dni. Dzięki temu można zapoznać się również z nocnym życiem tego wspaniałego miasta, wybrać się na wieczór turecki (płatne dodatkowo ok. 30 EUR/os.), spróbować rejsu cieśniną Bosfor (płatne dodatkowo ok. 25 EUR/os.) czy zwiedzić słynny Pałac Topkapi (bilet wstępu ok. 20 EUR/os.). Pozostały program zwiedzania taki jak przy zakupie wycieczki jednodniowej. Należy posiadać paszport ważny min. 6 miesięcy od daty planowanej wycieczki Cena ok. 102 EUR/os. + 25 EUR/os. opłata obowiązkowa za wizę wnoszona indywidualnie na granicy bułgarsko - tureckiej.

Nessebar

To niezwykle urokliwe miasteczko jest wizytówką bułgarskiego wybrzeża. Jest to jedno z najstarszych miast europejskich, które zostało wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. Historia przeplata się tutaj ze współczesnością. Stare, średniowieczne cerkwie, wąskie, brukowane uliczki i domy z czasów bułgarskiego odrodzenia tworzą niezapomnianą atmosferę. Na miejscu czas wolny, który można przeznaczyć na samodzielne zwiedzanie miasta i delektowanie się jego magią. W cenie przewodnik oraz lunch. Cena ok. 36 EUR/os.

Warna, delfinarium

Całodzienna wycieczka, podczas której odwiedzimy delfinarium znajdującego się w Warnie. Występy tresowanych delfinów, które przez ok. pół godziny wykonują skomplikowane akrobacje, a nawet tańczą w rytm muzyki to zawsze wspaniały widok, który sprawia wiele radości zarówno dzieciom jak i dorosłym. W Warnie będzie czas wolny na zwiedzanie oraz zakupy. Wstęp do delfinarium jest wliczony w cenę. Cena ok. 29 EUR/os.

Piknik na jachcie

Kilkugodzinna wprawa morska jachtem z z portu w Primorsku. Przyjemna podróż, która pozwala cieszyć się słońcem oraz morską bryzą na falach morza, an następnie rozkoszować się relaksem na odludnej plaży w malowniczej zatoce, gdzie będzie zorganizowany piknik. W zestawie smaczny posiłek, brandy, lokalne wino, szampan i napoje orzeźwiające. Dla aktywnych będzie możliwość spróbowania nurkowania w masce i płatwach oraz (1)wędkowania. Idealny pomysł na relaks z dala od zgiełku kurortu. Cena ok. 38 EUR/os.

Dyskoteka w pianie

Ogromna dmuchana arena, z której wylewa się piana to szansa na świetną zabawę z przyjaciółmi i to na pięknej plaży Złotych Piasków! Międzynarodowy zespół animatorów podgrzewa wesoła atmosferę różnymi grami i konkursami. W godzinach 16.00 - 17.00 dostępny jest bezpłatny bar, który serwuje bułgarskie napoje lokalne wino i piwo. Każdy uczestnik po imprezie otrzyma pamiątkową koszulkę na pamiątkę. Cena ok. 18 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp. z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.


Ambit Tour

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Bułgaria / Złote Piaski

Kurort

Św. Konstantyn i Elena - najstarszy bułgarski nadmorski kompleks turystyczno-uzdrowiskowy położony ok. 9 km od Varny i ok. 7 km od Złotych Piasków. Specyficzny mikroklimat oraz lecznicze źródła mineralne rozsławiły kurort daleko poza granicami kraju. Piaszczysta plaża, luksusowe hotele, restauracje oraz kompleksy balneologiczne, malowniczo położone wśród starego lipowego parku, cyprysów, drzew figowych i kolorowych kwietników tworzą niepowtarzalną atmosferę tej miejscowości. Kurort oferuje bogate możliwości skorzystania z rozrywek wodnych (np. banan, motorówka, skuter, narty). Profesjonalne centrum biznesu pozwala na łączenie wypoczynku z obowiązkami zawodowymi. Liczne restauracje, tawerny, bary, kasyno... Wszystko to gwarantuje wspaniały wypoczynek i szaloną zabawę do białego rana. Tutaj bawią się dobrze zarówno dorośli, jak i dzieci.

Położenie

Hotel usytuowany przy plaży. Odległość od lotniska w Varnie ok. 15 km.

Plaża

Piaszczysta. W cenie - 1 parasol i 2 leżaki na pokój, tematyczna restauracja "South Beach", hamburgery w pawilonie "Grand Burger", bary z napojami (w tym alkoholami miejscowymi).

Hotel

Dysponuje 183 pokojami z widokiem na morze. Do dyspozycji gości - recepcja, lobby, winda, plac zabaw, basen, internet, parking, łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat, animacje. Bary i restauracje - restauracja główna, lobby bar, bary przy plaży, 5 restauracji a ‘la carte, NOODLE bar, SATAY bar, HOT DOG bar oraz bar z owocami.

Internet

Wi-Fi w całym hotelu bezpłatnie (również w pokojach).

Zakwaterowanie

Pokoje 2-os. z możliwością 1 lub 2 dostawek (I dostawka - fotel rozkładany, II dostawka - łóżko polowe z materacem). Wyposażenie - łazienka (WC, wanna, umywalka, suszarka), klimatyzacja, sejf, balkon, telewizor, telefon. Wszystkie pokoje z widokiem na morze.

Sport i rozrywka

Animacje 7 dni w tygodniu. Siłownia zewnętrzna, gimnastyka wodna, aerobik, tenis stołowy, bilard, boccia, szachy, siatkówka plażowa. Wieczorne pokazy show.

Dla dzieci

park rozrywki, Zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub, specjalny bufet w restauracji głównej, dziecięce menu we wszystkich restauracjach tematycznych, bezpłatne łóżeczko dla dziecka od 0-2 lat (wymagana wcześniejsza rezerwacja), animacje.

Basen

Duży 3-częściowy (każda część ma inną głębokość), z wydzieloną sekcją dla dzieci. Bezpłatne leżaki i parasole oraz ręczniki.

All Inclusive Premium

Kuchnia bułgarska i międzynarodowa. Śniadanie (07:30-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:30-21:00), bufet nocny w hotelu Grand Hotel Varna (23:00-01:00). Wieczory tematyczne ze specjałami kuchni azjatyckiej, bułgarskiej, rosyjskiej i śródziemnomorskiej (3 razy w tygodniu w restauracji głównej). 5 restauracji a ‘la carte - śródziemnomorska "Grand Albatross", włoska "Dolce Vita", grill "Grand hot Barbeque", azjatycka "Susam", przy plaży "South Beach" (wizyty bez limitów na obiad i kolację, przy czym na kolację wymagana wcześniejsza rezerwacja). Uwaga: korzystanie w tym samym dniu z kolacji w restauracji hotelowej oraz w restauracji a -la - carte podlega opłacie. Kolacja do wyboru w jednej z restauracji - wówczas jest ona bezpłatna. Do dyspozycji gości również - NOODLE bar (specjalność makarony), SATAY bar (kuchnia indonezyjska),HOT DOG bar ( hot dogi ), FRUIT bar ( bar z owocami ),COOL BREEZE (lodziarnia ), lobby bar - przekąski, słodycze, kanapki. Napoje bezalkoholowe, kawa, herbata oraz alkohole lokalne (24H) w lobby barze oraz w pozostałych barach w godzinach ich otwarcia (uzależnione od warunków pogodowych).

Cena zawiera

Zakwaterowanie, taksę klimatyczną, wyżywienie w/g oferty, opiekę rezydenta, ubezpieczenie NNW, KL, bagaż w TU Europa, przelot samolotem charterowym w 2 strony, opłaty lotniskowe, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, serwis plażowy (1 parasol i 2 leżaki na pokój), gwarancję niezmienności ceny.

Dodatkowo płatne

Wycieczki fakultatywne, ubezpieczenie od rezygnacji, chorób przewlekłych.


Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Ambit Tour, które specjalizuje się w organizowaniu wakacji w Bułgarii. Jest biurem podróży z długą, dwudziestopięcioletnią tradycją – tysiące zadowolonych klientów są potwierdzeniem wysokiej jakości usług i oferty dopasowanej do oczekiwań turystów.

Świetna, wieloletnia znajomość bułgarskiego rynku turystycznego, dobre relacje z kontrahentami, doświadczenie i wysokie kwalifikacje personelu umożliwiają utrzymanie oferty na bardzo wysokim poziomie, zarówno dla klientów indywidualnych jak i dla grup zorganizowanych. W ofercie Biura Podróży Ambit Tour znajdują się znane, lubiane i sprawdzone hotele w opcji all inclusive, idealne na rodzinny wypoczynek czy wakacje we dwoje. Dostępne są także nietypowe długości pobytów - nawet 20 dni wakacji!

Biuro jest członkiem Krakowskiej Izby Turystyki i Izby Turystyki Rzeczypospolitej Polskiej. Ambit Tour został wpisany do Rejestru Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych Marszałka Województwa Małopolskiego pod numerem Z/3/2016. Posiada Gwarancję Ubezpieczeniową dla Touroperatorów w AXA Towarzystwo Ubezpieczeń i Reasekuracji S.A.


Mapa Hotelu Dolphin Marina

Opinie o Hotelu Dolphin Marina

Hotel jak na Bułgarię bardzo fajny. Dobry all i to przez całą dobę, do morza blisko, leżaki bezpłatne. Na terenie hotelu też się nie nudziliśmy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: polecam
4.0

Masz pytania o Hotel Dolphin Marina? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00