cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
  • Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido), Majorka
1 / 37
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
16.06 - 20.06
już od 2604 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
19.10 - 22.10
już od 1087 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido)
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Bez paszportu

Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido)
star 4

Hiszpania: Majorka
Ocena hotelu Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido):
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido):
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 czerwca 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 19 października 2021

Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido) w ofercie Biura podróży:

Rainbow

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

*****

Opis oferty

 

Położenie

Hotel całkowicie wyremontowany w 2016 roku. Położony w miejscowości El Arenal, ok. 12 km od centrum Palma de Mallorca, do którego można dojechać autobusem (przystanek ok. 50 m od hotelu). Do lotniska ok. 3 km.
UWAGA! Cena nie obejmuje lokalnego podatku turystycznego w wysokości 4,40 EUR/osobę/noc. Podatek jest obligatoryjny i płatny bezpośrednio w recepcji, przed zakwaterowaniem Klientów w hotelu.

Plaża

Plaża Playa de Plama znajduje się przy hotelu - piaszczysta, szeroka z łagodnym zejściem do morza. Wyróżniona Błękitną Flagą. Na plaży leżaki i parasole - płatne (16 EUR za komplet 2 leżaki i parasol). Hotel zapewnia ręczniki plażowe (za depozyt).

Do dyspozycji gości

Recepcja z lobby, windy, restauracje (bufetowa i z wyborem dań z karty) oraz 2 bary (Mar Blau i bar przy basenie), taras z widokiem na morze, basen, leżaki i parasole przy basenach, kryty basen, opiekunka dla dzieci (dodatkowo płatna), wypożyczalnia samochodów i rowerów (płatne).

Wyżywienie

Śniadania w formie bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do obiadokolacji lub do All inclusive: śniadania, późne śniadania, lunch, obiadokolacja, podwieczorek, nielimitowane lokalne napoje bezalkoholowe i limitowane napoje alkoholowe (09:30-24:00). Menu bezglutenowe.

Program sportowy i animacyjny

Dzienne i wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych. Bezpłatnie: siłownia, boisko do piłki nożnej (dostępne w siostrzanym hotelu IBEROSTAR Cristina). Płatne: korty tenisowe, sauna, masaże. W pobliżu obiektu dostępnych jest 8 pól golfowych - za opłatą.

Internet

Bezpłatny internet Wi-Fi dostępny na terenie całego hotelu.

Kategoria lokalna

*****

Naszym zdaniem

Nowoczesny i odnowiony hotel znanej sieci Iberostar, gwarantującej najwyższą jakość usług. Doskonałe położenie tuż nad brzegiem morza i przy promenadzie zachęca do wieczornych spacerów.

Strona www


Program

Dzień pierwszy

Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
Dni od drugiego do przedostatniego

Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki fakultatywne.
Dzień ostatni

Wykwaterowanie z hotelu, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
"

Świadczenia

Cena podstawowa obejmuje:
przelot samolotem,opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, Assistance i bagaż).


Cena podstawowa nie obejmuje:
lokalnego podatku turystycznego płatnego przy zakwaterowaniu, wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Ze względu na COVID-19 niektóre udogodnienia/atrakcje/serwis hotelu mogą działać w ograniczonym czasie i/lub mogą być wyłączone z oferowania

Wycieczki lokalne

OBJAZD WYSPY VUELTA A LA ISLA" - cena ok. 80 EUR
Trasa wycieczki prowadzi przez rolnicze wioski i miasta gór Sierra de Tramuntana. Po drodze zatrzymamy się w mieście Inca słynącego z wyrobów skórzanych. Następnie wśród plantacji oliwek dojedziemy do Sanktuarium Maryjnego w LLuc. Po około 40-min. przerwie przejazd wzdłuż kanionu rzeki Torrent de Pareis do portu rybackiego Sa Calobra. Po przerwie rejs statkiem wzdłuż klifowego wybrzeża Majorki do Puerto de Soller czyli “złotej doliny". Następnie wyprawa starą, drewnianą kolejką do miasta Soller gdzie przesiądziemy się na pociąg wybudowany w 1912 roku, który przez góry i doliny, 13 tunelami zawiezie nas na obrzeża Palmy.
JASKINIE SMOCZE - cena ok. 44 EUR
Wycieczka do jaskiń będzie prowadziła przez Manacor - słynącego z przemysłu meblowego i produkcji sztucznych pereł. Zwiedzimy największą jaskinię na Majorce, która stanowi arcydzieło natury, charakteryzujące się cudownymi formami naciekowymi. Podczas zwiedzania wysłuchamy krótkiego koncertu muzyki poważnej z efektami świetlnymi.
ALCUDIA I FORMENTOR - cena ok. 52 EUR

Wycieczka na północne wybrzeże Majorki. Przed południem wizyta na tradycyjnym targu majorkańskim w najstarszym mieście na wyspie- Alcudia. Po zakupach przejazd do Pollensa gdzie przewidziany jest czas wolny na plaży, a następnie przepłyniemy statkiem do zatoki Formentor. Na samym końcu autokarem wjedziemy na przylądek Formentor, najdalej wysunięty cypel na Majorce, skąd rozciąga się jeden z najładniejszych widoków Morza Śródziemnego.
PALMA I VALLDEMOSA - cena ok. 54 EUR

Zwiedzanie stolicy rozpoczniemy od Parc del Marc. Później, ogrodami królewskimi dojdziemy do Katedry. Podczas spaceru po gotyckiej starówce Palmy zobaczymy budynek Urzędu Miasta, piękne patia, Stary Rynek i kościół Świętego Michała. Po południu uciekniemy od zgiełku miasta do baśniowej miejscowości Valldemosa malowniczo położonej w dolinie gór Sierra de Traumontana. Zwiedzimy zakon Kartuzów, cele w których mieszkał Chopin oraz wysłuchamy 15 minutowego koncertu w Pałacu Sancho. Później podczas minimum godzinnego czasu wolnego można za darmo spróbować typowych majorkańskich likierów. Wycieczka skierowana do klientów hoteli położonych na wschodzie i północy wyspy.
MARINELAND - cena ok. 43,50 EUR

Całodzienna wycieczka do delfinarium Marineland. Nowy spektakl delfinów i lwów morskich, zaskakujące show papug i innych wielobarwnych ptaków.
AQUARIUM PALMA - cena ok. 43,50 EUR

Wycieczka skierowana do klientów ze wschodu wyspy. Bez przewodnika w języku polskim. Bilet obejmuje wizytę w największym oceanarium w Hiszpanii oraz opcjonalnie czas wolny w stolicy.
AQUARIUM - cena ok. 25 EUR

BILET WSTĘPU DO do najwiekszego oceanarium w Europie. Ponad 55 akwariow z calego swiata. Dodatkowe atrakcje dla najmlodszych.

Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek fakultatywnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
"

Inne

HISZPANIA - MAJORKA informacje ogólne

Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się że napiwek zostaje doliczony do rachunku.

Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.

Czas
Taki jak w Polsce.

Orientacyjne ceny
Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.

Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.

Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.

Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karttelefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
Majorka
Najbardziej znana wakacyjna wyspa Hiszpanii co roku przyciąga miliony ludzi z całej Europy. Łagodny klimat, niezliczone plaże i zatoki oraz górskie wioski i nadmorskie porty jachtowe - krajobraz wyspy jest tak zróżnicowany, że nie sposób się tu nudzić. Południe wyspy z centralnie położoną stolicą wyspy Palma de Mallorca to centrum kulturalne i rozrywkowe. Północne wybrzeże od Puerto de Alcudia na południe to raj dla rodzin z dziećmi.
Miejscowości wakacyjne na Majorce:


Playa de Palma / El Arenal
Dwa kurorty położone wzdłuż wielokilometrowej plaży z nadmorską promenadą i licznymi kawiarniami, sklepami i restauracjami. Idealne miejsce dla ludzi młodych i spragnionych rozrywek. Plaża w ciągu dnia, a wieczorem niezliczone bary i dyskoteki. Do tego blisko do pięknej stolicy wyspy - Palma de Mallorca. Miasto zachwyca starówką i niezwykłą katedrą położoną nad morzem, przy porcie jachtowym.

Magaluf
Mekka młodych ludzi, nieco zdominowana przez Brytyjczyków szukających słońca i rozrywek. Piękna zatokowa plaża z białym piaskiem i intensywne życie nocne to cechy charakterystyczne miejscowości. Nasze hotele położone są na uboczu i pozwalają na spokojny wypoczynek, ale jednocześnie dają możliwość korzystania z atrakcji kurortu.

Santa Ponsa
Miescowość położona ok. 25 km od stolicy wyspy w pięknej zatoce zachowała lokalny klimat. Dla mieszkańców wyspy jest weekendowym kurortem i wielu z nich ma tu swoje mieszkania i domy. Jest tu niewiele hoteli i piekna zatokowa plaża nigdy nie jest zatłoczona. Miasteczko oferuje również wiele możliwości spacerów wśród zieleni, a lokalna komunikacja zapewnia szybki dojazd do stolicy.

Alcudia / Zatoka Alkudyjska
Położona na północnej stronie wyspy Alcudia to idealne miejsce na wypoczynek z rodziną. Zatoka Alkudyjska to kilkanaście kilometrów pięknej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Wzdłuż wybrzeża wybudowano wiele hoteli różnego standardu nastawionych na rodzinny wypoczynek. Hotele po tej stronie wyspy maja niższą zabudowę, są położone na większym terenie, w ogrodach pełnych zieleni. Miejscowości wzdłuż zatoki oferują oczywiście wszystkie turystyczne atrakcje - sklepy, kawiarnie promenady spacerowe, a także aqua park i inne atrakcje dla dzieci.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska, Wrocławia i Krakowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: stronie operatora.
"

Wizy

Od 7 czerwca obywatele UE, w tym Polski, którzy są w pełni zaszczepieni (jedną ze szczepionek zatwierdzonych przez EMA lub WHO) na co najmniej 14 dni przed wylotem lub z zaświadczeniem przebycia choroby COVID-19, będą mogli wjechać do Hiszpanii bez konieczności wykonania testu RT-PCR. Niezaszczepione osoby małoletnie mogą wjechać do Hiszpanii tylko z negatywnym wynikiem testu RT- PCR (dzieci poniżej 6 roku życia są z testu zwolnione).
Akceptowane będą świadectwa szczepień w formie papierowej wydane w języku hiszpańskim lub angielskim, jeśli podana szczepionka jest jedną z tych, które zostały zatwierdzone przez Europejską Agencję Leków (EMA) lub znajdują się na liście WHO do stosowania w nagłych wypadkach. Akceptacja zaszczepionych obywateli z krajów spoza UE bez dodatkowych wymagań sanitarnych może zostać cofnięta w przypadku pogorszenia się sytuacji epidemiologicznej w kraju pochodzenia lub rozpowszechnienia wariantów koronawirusa. Kiedy zacznie obowiązywać europejski certyfikat cyfrowy, czyli po 1 lipca, zaświadczenia te będą również akceptowane w formacie cyfrowym.
Hiszpania dołącza do cyfrowego certyfikatu COVID-19 od 1 lipca. Główne cechy tego certyfikatu to jego prostota, jednolitość, dostępność, bezkosztowość i operacyjność we wszystkich krajach Unii Europejskiej. Kod QR zawarty w tzw. Unijnym Certyfikacie Cyfrowym dostarczy informacji, czy podróżująca osoba jest zaszczepiona, przechorowała lub ma negatywny wynik PCR.
Szczegóły dotyczące nowych zasad wjazdu do Hiszpanii zostaną zawarte w rozporządzeniu po zatwierdzeniu ich przez hiszpański MSZ. Jak tylko poznamy jego treść poinformujemy Państwa w kolejnej nocie prasowej.
Jako dodatkowe źródło wiedzy na temat wymogów wjazdowych do Hiszpanii polecamy również stronę
Jednocześnie przypominamy, że przy przylotach do Hiszpanii do 06.06.21 włącznie obowiązują poniższe zasady:
1.Wymagane jest przedstawienie negatywnego wyniku testu RT-PCR na COVID-19. Oznacza to, że podczas odprawy w Polsce Klienci zostaną poproszeni o okazanie negatywnego testu PCR na COVID-19. Wymóg ten dotyczy wszystkich Klientów, również tych którzy zakupili sam przelot. Z obowiązku posiadania negatywnego testu zwolnione są dzieci poniżej 6-go roku życia. Test należy wykonać nie wcześniej niż 72h (lub mniej) przed godziną lądowania samolotu w Hiszpanii.
2.Zaświadczenie z negatywnym wynikiem testu musi być wystawione w j. angielskim lub j. hiszpańskim przez oficjalnie uznawane laboratorium w formie papierowej lub elektronicznej. Zaświadczenie musi zawierać: dane osoby testowanej (imię, nazwisko, numer dokumentu, z którym będzie przekraczać granicę kraju), datę i godzinę wykonania testu, nazwę laboratorium odpowiedzialnego za wykonanie badania, jednoznaczną informację o negatywnym wyniku.
3.Najwcześniej na 48 godzin przed wylotem i najpóźniej przed rozpoczęciem podróży należy zarejestrować się na stronie i wypełnić formularz. Formularz musi zostać wypełniony osobno dla każdego uczestnika wyjazdu, także dla dzieci poniżej 2 roku życia. Po wypełnieniu formularza generowany jest kod QR. Pamiętaj także, by przed podróżą przygotować kod QR i mieć go przy sobie na urządzeniu elektronicznym lub w wersji papierowej.
Przed podróżą należy także wydrukować i wypełnić formularz PLF.
Instrukcja wypełniania formularza.
4.Wszystkie aktualne wytyczne można sprawdzać na stronie
"

Sezonowość

Zwykle wysoki sezon turystyczny w Hiszpanii trwa od 01.07 do 31.08.

Wizy - informacje dla sprzedawców

Od 7 czerwca obywatele UE, w tym Polski, którzy są w pełni zaszczepieni (jedną ze szczepionek zatwierdzonych przez EMA lub WHO) na co najmniej 14 dni przed wylotem lub z zaświadczeniem przebycia choroby COVID-19, będą mogli wjechać do Hiszpanii bez konieczności wykonania testu RT-PCR. Niezaszczepione osoby małoletnie mogą wjechać do Hiszpanii tylko z negatywnym wynikiem testu RT- PCR (dzieci poniżej 6 roku życia są z testu zwolnione).
Akceptowane będą świadectwa szczepień w formie papierowej wydane w języku hiszpańskim lub angielskim, jeśli podana szczepionka jest jedną z tych, które zostały zatwierdzone przez Europejską Agencję Leków (EMA) lub znajdują się na liście WHO do stosowania w nagłych wypadkach. Akceptacja zaszczepionych obywateli z krajów spoza UE bez dodatkowych wymagań sanitarnych może zostać cofnięta w przypadku pogorszenia się sytuacji epidemiologicznej w kraju pochodzenia lub rozpowszechnienia wariantów koronawirusa. Kiedy zacznie obowiązywać europejski certyfikat cyfrowy, czyli po 1 lipca, zaświadczenia te będą również akceptowane w formacie cyfrowym.
Hiszpania dołącza do cyfrowego certyfikatu COVID-19 od 1 lipca. Główne cechy tego certyfikatu to jego prostota, jednolitość, dostępność, bezkosztowość i operacyjność we wszystkich krajach Unii Europejskiej. Kod QR zawarty w tzw. Unijnym Certyfikacie Cyfrowym dostarczy informacji, czy podróżująca osoba jest zaszczepiona, przechorowała lub ma negatywny wynik PCR.
Szczegóły dotyczące nowych zasad wjazdu do Hiszpanii zostaną zawarte w rozporządzeniu po zatwierdzeniu ich przez hiszpański MSZ. Jak tylko poznamy jego treść poinformujemy Państwa w kolejnej nocie prasowej.
Jako dodatkowe źródło wiedzy na temat wymogów wjazdowych do Hiszpanii polecamy również stronę
Jednocześnie przypominamy, że przy przylotach do Hiszpanii do 06.06.21 włącznie obowiązują poniższe zasady:
1.Wymagane jest przedstawienie negatywnego wyniku testu RT-PCR na COVID-19. Oznacza to, że podczas odprawy w Polsce Klienci zostaną poproszeni o okazanie negatywnego testu PCR na COVID-19. Wymóg ten dotyczy wszystkich Klientów, również tych którzy zakupili sam przelot. Z obowiązku posiadania negatywnego testu zwolnione są dzieci poniżej 6-go roku życia. Test należy wykonać nie wcześniej niż 72h (lub mniej) przed godziną lądowania samolotu w Hiszpanii.
2.Zaświadczenie z negatywnym wynikiem testu musi być wystawione w j. angielskim lub j. hiszpańskim przez oficjalnie uznawane laboratorium w formie papierowej lub elektronicznej. Zaświadczenie musi zawierać: dane osoby testowanej (imię, nazwisko, numer dokumentu, z którym będzie przekraczać granicę kraju), datę i godzinę wykonania testu, nazwę laboratorium odpowiedzialnego za wykonanie badania, jednoznaczną informację o negatywnym wyniku.
3.Najwcześniej na 48 godzin przed wylotem i najpóźniej przed rozpoczęciem podróży należy zarejestrować się na stronie i wypełnić formularz. Formularz musi zostać wypełniony osobno dla każdego uczestnika wyjazdu, także dla dzieci poniżej 2 roku życia. Po wypełnieniu formularza generowany jest kod QR. Pamiętaj także, by przed podróżą przygotować kod QR i mieć go przy sobie na urządzeniu elektronicznym lub w wersji papierowej.
Przed podróżą należy także wydrukować i wypełnić formularz PLF.
Instrukcja wypełniania formularza.
4.Wszystkie aktualne wytyczne można sprawdzać na stronie
"


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Majorka

Kategoryzacja hotelu

Kat. EximTours 4* Kat. lokalna 4*

Położenie

- Playa de Palma - w pobliżu sklepy, restauracje, bary - ok. 50 m od plaży - ok. 1 km od oceanarium Palma Aquarium - ok. 6 km od lotniska - ok. 7 km od El Arenal - ok. 8 km od parku wodnego Aqualand

Plaża

- piaszczysta, publiczna - leżaki i parasole (płatne)

Pokoje

Pokoje Standard Balcony - ok. 19 m2 - klimatyzacja - TV-SAT, telefon - internet Wifi, sejf, minibar (płatny wg. spożycia) - łazienka (wanna/prysznic, WC,  suszarka do włosów) - balkon/taras - pokoje z bocznym widokiem lub frontalnym widokiem na morze za opłatą Pokoje Double Superior SeaView Balcony or Terrace - ok. 24 m2 - widok na morze - wyposażone podobnie jak pokoje standard

Sport, Relaks, Rozrywka

Bezpłatnie: - basen zewnętrzny, - leżaki i parasole przy basenie, ręczniki (wymagany depozyt) - sala fitness/siłownia - animacje Płatne: - Centrum Spa/Wellness - zabieg i masaże

Dla dzieci

- hotel przeznaczony dla osób 16+

Wyżywienie

Bed&Brekfast (BB) - śniadanie w formie bufetu   Half Board (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive (AI) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu, w ciągu dnia przekąski, kawa, herbata. Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe dostępne bezpłatnie w godzinach  wyznaczonych przez hotel.   Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Balearów dotyczącego ograniczenia spożywania alkoholu w hotelach zlokalizowanych w Magaluf, Playa de Palma oraz Arenal bezpłatne napoje alkoholowe wydawane są jedynie podczas obiadu i kolacji w limicie 3 szt na os., pomiędzy posiłkami napoje alkoholowe są płatne.

Restauracje i bary

- restauracja główna, dania w formie bufetu, kuchnia lokalna i międzynarodowa. - restauracja a'la carte (płatna), kuchnia śródziemnomorska - 2 bary 

Dodatkowe informacje

- odnowiony w 2017 r. - 217 pokoi - 1 budynek - 7 pięter - windy - recepcja - pralnia (płatna) - Internet Wi-Fi - przechowalnia bagażu - wypożyczalnia samochodów - akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, - https://www.iberostar.com/en/hotels/majorca/iberostar-bahia-de-palma/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=NA_IBSVOLEMEA_MYBUSINESS_ORGANIC_ORG_WW_EN_NA&utm_term=CUP#  

Bagaż

- w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 155zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  360 PLN - 32 kg -  490 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 105 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg -  425 PLN - 32 kg -  580 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Warszawa Modlin, Wrocław, Kraków (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Brandenburg (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (do 31.05 i od 01.10 - 31.10)/370 PLN (od 01.06 - 30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż lub dodatkowe usługi zostaną dodane już po potwierdzeniu rezerwacji ich cena będzie wyższa Berlin Brandenburg (EasyJet) Cena zawiera bagaż podręczny (45x36x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 360 PLN - 23 kg - 405 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. W rezerwacjach dokonanych do 30.11.2020 klientom przysługuje jeden bezpłatny bagaż podręczny o wadze 10 kg (56x45x25) Warszawa, Katowice, Poznań (LOT - samolot rejsowy) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 250 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Poznań Enter Air) Cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż rejestrowany 20 kg;

UWAGA

W związku ze zmianą przepisów dotyczących przekraczania granicy oraz przepisów sanitarnych w poszczególnych krajach, sprawdź warunki w zakładce Bezpieczne Wakacje w kraju, do którego się udajesz na https://eximtours.pl/nasze-kierunki Informujemy, że dostępność infrastruktury hotelowej i zakres świadczeń może ulec zmianie. Zmiany dotyczą głównie lobby, restauracji, barów, basenów, spa, placy zabaw i klubów dla dzieci. Przepisy wydawane są przez lokalne władze i Organizator nie ma na nie wpływu. Więcej o możliwych utrudnieniach na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje W przypadku wyjazdu do krajow, w których obowiązkowe są testy na COVID19, EximTours przygotował specjalne zniżki na wykonanie testów. Więcej informacji znajdą Państwo na https://eximtours.pl/lp/bezpieczne_wakacje


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Dertour Polska

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Nazwa obiektu

Iberostar Bahia de Palma

Kategoria

****+

Miejscowość

Playa de Palma

Region

Majorka

Kod

PMI14297 FH

Liczba pokoi

217

Zalety

Tylko nadbrzeżna promenada oddziela hotel od przepięknej plaży. Taras na dachu ze Sky-Barem i pływającym basenem Bezpłatny WLAN premium na terenie całego obiektu Strefa spa z relaksującymi i różnorodnymi zabiegami. Nowoczesny, elegancki Design.Hotel tylko dla gości dorosłych.

Położenie

Centralne położenie. Łagodnie opadająca, publiczna, piaszczysta plaża oddzielona od kompleksu promenadą, bar plażowy ogólnodostępny, parasole i leżaki (za opłatą). Na lotnisko ok. 3 km.

Opis

Nowoczesny i komfortowy hotel lokalnej kat. 4 gwiazdki. 1 budynek 6-piętrowy. Ostatni remont w 2017 r. Salon powitalny / recepcja (24- godzinna, zameldowanie od godz. 14, wymeldowanie do 12). Lobby, winda, klimatyzacja, przechowalnia bagażu, usługa budzenia. Sklep z pamiątkami. 1 restauracja a la carte Sea Soul, z tarasem, na plaży, serwująca dania kuchni śródziemnomorskiej. 1 klimatyzowana restauracja bufetowa Formentor, kuchnia tradycyjna, kuchnia międzynarodowa, stacja gotowania na żywo. 2 bary. Taras słoneczny, taras na dachu. 1 basen z wodą słodką, parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe (bezpłatnie). 1 basen bez krawędzi na tarasie na dachu, parasole, leżaki i ręczniki kąpielowe (bezpłatnie). Publiczny terminal internetowy, za opłatą. Bezpłatny WLAN na terenie całego obiektu.

Wyżywienie

Śniadanie = bufet. 2 posiłki dziennie (H) = śniadanie (bufet), obiadokolacja (bufet). All inclusive (I) = śniadanie (bufet), obiad (bufet), kolacja (bufet), darmowe napoje (napoje bezalkoholowe, woda mineralna, piwo, soki, wino domowe, koktajle, lokalne alkohole 10.30 - 0.00), przekąski (10.30-13.30).

Pokój typ 1

Pokój dwuosobowy (DR / D1) = ok. 16-20 m kw., podwójne łóżko, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, balkon (umeblowany).

Pokój typ 2

Pokój dwuosobowy z bocznym widokiem na morze (DZZ / EZZ / D1Z / E1Z) = ok. 16-20 m kw., boczny widok na morze, podwójne łóżko, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, balkon (umeblowany).Również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 3

Pokój dwuosobowy z bezpośrednim widokiem na morze (DZM / EZM / D1M / E1M) = ok. 16-20 m kw., bezpośredni widok na morze, podwójne łóżko, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko,1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, balkon (umeblowany).Również do samodzielnego wykorzystania.

Pokój typ 4

Pokój dwuosobowy z tarasem (DZ2 / D2) = ok. 16-20 m kw., podwójne łóżko, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, taras (umeblowany).

Pokój typ 5

Pokój dwuosobowy w uprzywilejowanej lokalizacji (DZ4 / D4) = ok. 16-20 m kw., podwójne łóżko, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, balkon (umeblowany), w uprzywilejowanej, spokojnej lokalizacji.

Pokój typ 6

Pokój Superior (DZ3 / D3) = ok. 21-25 m kw., Superior, podwójne łóżko, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, balkon (umeblowany).

Pokój typ 7

Pokój Superior w uprzywilejowanej lokalizacji (DZ5 / D5) = ok. 21-25 m kw., Superior, podwójne łóżko, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, balkon (umeblowany), w uprzywilejowanej, spokojnej lokalizacji.

Pokój typ 8

Junior Suita Superior z widokiem na morze (KZM / K1M) = ok. 36-40 m kw., widok na morze, łóżko king-size, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar za opłatą, sejf (z kosztami), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, ekspres do kawy, balkon (umeblowany).

Pokój typ 9

Junior Suita z widokiem na morze w uprzywilejowanej lokalizacji (K2M / KZ2 / E2M / EZ2) = ok. 31-35 m kw., górne piętro, widok na morze, łóżko king size, 1 łazienka, prysznic, suszarka do włosów, klimatyzacja, ogrzewanie, minibar (za opłatą), sejf (płatny), deska do prasowania, żelazko, 1 TV-Sat, tel., bezpłatny WLAN, ekspres do kawy, balkon (umeblowany), w uprzywilejowanej lokalizacji.Również do samodzielnego wykorzystania.

Sport, rozrywka, wellness

W cenie = siłownia, kilka razy w tygodniu wieczorna rozrywka. Za opłatą = SPA Sensations o pow. ok. 400 m kw., prysznice wrażeń, jacuzzi, sauna, pokój relaksacyjny, masaże, zabiegi kosmetyczne, pole golfowe (Green Fee ze zniżką), wypożyczalnia rowerów. Część usług oferowana jest przez dostawców zewn.

Warto wiedzieć

UWAGA - Hotel dla gości od 16 lat. Obiadokolacja - obowiązuje sportowa elegancja.

Pies

Niedozwolony.

Taxa klimatyczna

Lokalny podatek noclegowy (bedtax) do zapłaty na miejscu.

Uwaga

Zakres i opis świadczeń mogą się zmieniać w zależności od sezonu. Wiążący opis znajduje się na oryginalnym potwierdzeniu podróży organizatora.

Ref.

RP219102


DERTOUR Polska jest głównym agentem sprzedaży DER Touristik w Polsce, posiada swoją siedzibę Warszawie. Marka Dertour to jedna z firm córek koncernu turystycznego Der Touristik, który jest jednym z większych w Europie, z ponad 100-letnią tradycją w działalności turystycznej. Koncert ma swoją siedzibę w Kolonii. Poza Dertour skupia również takie firmy jak Meier’s Weltreisen, Adac Reisen, Its, Jahn Reisen i Travelix.. Koncern jest liderem w organizacji wyjazdów modułowych, które tworzone są na potrzeby klientów, zgodnie z ich oczekiwaniami i wymaganiami, począwszy od środka transportu, np. samolotem lub koleją, przez wybór właściwego obiektu noclegowego praktycznie w każdym możliwym standardzie, poprzez rejsy, oferty weekendowe ze spa. Najważniejsze są życzenia klientów, dlatego też organizator starając się je spełnić, jest w stanie zaoferować wyjątkowy produkt w każdej części świata. Najważniejszymi dalekimi kierunkami są Wyspy Oceanu Indyjskiego, Azja, Karaiby. Dużą popularnością cieszą się pobyty w krajach Orientu, również jako stopover podczas dalszej podróży. Oferta Dertour dotyczy również obiektów na terenie Polski. Propozycje są odpowiednio wybrane, tak by gwarantować wysoki poziom obsługi. W ofercie znajdują się również wyjazdy do najpiękniejszych rejonów Europy. Popularne i chętnie wybierane kierunki na południu, jak: Chorwacja, Włochy, Hiszpania i Grecja jak również inne ciekawe kierunki: Irlandię i Wielką Brytanię, Skandynawię (latem i zimą), kraje nadbałtyckie, Rosję i Ukrainę. Zapraszamy także na wakacje w najbliższej okolicy: poza obiektami w kraju w ofercie są też inne rejony Europy centralnej i wschodniej oraz do krajów alpejskich, z bogatym wyborem hoteli i apartamentów.

Best Reisen

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Elegancki, dobrej klasy hotel tylko dla dorosłych. Przy piaszczystej plaży, blisko pełnej atrakcji stolicy wyspy - Palma De Mallorca z urokliwą starówką, sklepami, restauracjami. Spokojna atmosfera sprzyjająca relaksowi, miła obsługa i wyśmienite wyżywienie. Idealny na romantyczny wyjazd we dwoje.

Położenie

Przy piaszczystej plaży (leżaki i parasole płatne), 10 km od stolicy wyspy - Palma De Mallorca, ok. 7 km od lotniska. Obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Lobby z recepcją, restauracja główna Formentor (kuchnia międzynarodowa), restauracja i bar Sea Soul, bar Sky Lounge, bar z przekąskami Cosmopolitan, bezpłatne Wi-Fi na terenie hotelu i w pokojach, kantor wymiany walut, kącik czytelniczy. Płatne: wypożyczalnia samochodów, pralnia, opieka lekarska.

Pokoje

Hotel posiada 217 komfortowych i gustownie urządzonych pokoi. Na wyposażeniu: balkon lub taras, klimatyzacja, łazienka (prysznic, suszarka do włosów), zestaw do parzenia herbaty (na życzenie), telewizja satelitarna, Wi-Fi, minibar (płatny), żelazko i deska do prasowania, sejf (płatny). Rodzaje pokoi: Double Standard with balcony - standardowe z balkonem, ok. 19 m kw. powierzchni, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób. Double Side Sea View with balcony - standardowe z balkonem i bocznym widokiem na morze, ok. 20 m kw. powierzchni, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób. Double Sea View with balcony -standardowe z balkonem i widokiem na morze, ok. 20 m kw. powierzchni, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób. Superior Double with balcony - superior, ok. 24 m kw. powierzchni, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób. Double with Terrace - standardowe z tarasem, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób. Junior Suite Sea View Priority Location - z najlepszą lokalizacją, z widokiem na morze, ok 32 m kw. powierzchni, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób. Double Priority Location - standardowe z najlepszą lokalizacją, ok. 20 m kw. powierzchni, możliwość zakwaterowania maksymalnie 2 osób.

Wyżywienie

BB - śniadania w formie bufetu. HB - śniadania i kolacje w formie bufetu. Napoje płatne. FB - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Napoje płatne. All Inclusive Premium - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w wyznaczonych godzinach. Napoje i posiłki w restauracji Sea Soul płatne.

Sport i rozrywka

Basen, fitness, aerobik i aqua aerobik, yoga/pilates, nordic walking. Płatne: sporty wodne na plaży, zabiegi i masaże w Centrum Spa. Niedaleko hotelu znajduje się kilka pól golfowych.

Dla dzieci

Brak udogodnień dla dzieci. Hotel tylko dla gości powyżej 16 roku życia.

Uwagi

Oferta jest oparta o tzw. dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. W przypadku przelotów rejsowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Jeśli uczestnik wyjazdu nie jest obywatelem polskim (nie posiada paszportu polskiego) - powinien nas o tym fakcie bezzwłocznie powiadomić, ponieważ ceny naszych ofert są skalkulowane dla klientów legitymujących się polskimi paszportami. Dodatkowo osoby nieposiadające obywatelstwa polskiego zobowiązane są we własnym zakresie zrealizować kwestie wizowe. Biuro nie ponosi odpowiedzialności w sytuacji, gdy klient nie wyleci do kraju docelowego, zostanie zawrócony lub w jakikolwiek inny sposób sprawy paszportowo-wizowe wpłyną na jego wylot i pobyt. Obywateli polskich nie obowiązują wizy. Należy mieć paszport (ważny minimum 6 miesięcy od daty powrotu) lub dowód osobisty. Dokument tożsamości muszą posiadać także dzieci.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, anglojęzyczną obsługę telefoniczną, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

podatku turystycznego pobieranego przy zakwaterowaniu (dot. osób powyżej 16 lat): hotele 5* i 4* superior: ok. 4,5 EUR/os./dzień, hotele 4* i 3* superior: ok. 3,5 EUR/os./dzień, hotele 3*, 2* i 1*: ok. 2 EUR/os./dzień; wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

Aktualizacje COVID-19

Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://www.gov.pl/web/dyplomacja/informacje-dla-podrozujacych

KOD QR -formularz sanitarny

Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.   W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego.

Informacje o lotach liniami LOT,Wizzair, Ryanair, EasyJet, Enter Air

Oferta oparta jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. W przypadku przelotów rejsowych i low costowych wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. W przypadku braku możliwości rezerwacji biletów lotniczych w przyjętych taryfach cena ostateczna imprezy może ulec zmianie. Ewentualna dopłata podlega akceptacji klienta. // Lecąc LOT Polish Airlines każdy pasażer może wziąć ze sobą: jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). Bagaż rejestrowany za dopłatą: - bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 300PLN/sztuka UWAGA! W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8553c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. Warunki przewozu linii lotniczych LOT Polish Airlines: https://www.lot.com/pl/pl/conditions-of-carriage /// Lecąc WizzAir, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).   Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony) Warszawa - 10 kg w cenie 300 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 570 PLN/sztuka - WIZZ Priority* w cenie 120 PLN/osoba w dwie strony Katowice - 10 kg w cenie 250 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 360 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 460 PLN/sztuka - WIZZ Priority* w cenie 140 PLN/osoba w dwie strony *Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. /// Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą: - jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą (podane ceny za bagaż w dwie strony): Kraków, Warszawa-Modlin, Wrocław -10 kg (55x40x20cm) w cenie 220 PLN/sztuka - 20 kg (119x119x81cm) w cenie 370 PLN/sztuka - Pierwszeństwo wejścia na pokład** - 120zł/osoba **Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm. Wybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualna Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Warunki przewozu linii Ryanair: https://www.ryanair.com/pl/pl/Przydatne-informacje/centrum-pomocy/Czesto-zadawane-pytania/ogolne-warunki-przewozu/ogolne-warunki-przewozu /// EasyJet Lecąc Easy Jet (BER-PMI), każdy pasażer może wziąć ze sobą: - jedną sztukę bagażu podręcznego o wymiarach max 45cm x 36cm x 20cm, który musi zostać umieszczony pod poprzedzającym fotelem. Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony): - bagaż rejestrowany 15kg - cena 370PLN/sztuka - bagaż rejestrowany 23kg - cena 420 PLN/sztuka Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Warunki przewozu linii Easy Jet: https://www.easyjet.com/pl/ogolne-warunki /// Enter Air Oferty oparte są o dynamiczne pakietowanie. W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Cena aktualizuje się sama po założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych).Zawarte bagaże w cenie - 20 kg bagaż rejestrowany + 5 kg bagaż podręczny Warunki przewozu linii lotniczych Enter Air: https://www.enterair.pl/pl/ogolne-warunki-przewozu Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Turcji z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.

Warunki wjazdowe do kraju

       Aktualizacja z dnia 08.06.2021 Od 7 czerwca 2021 roku, podróżujący do Hiszpanii z państw ujętych na liście regionów ryzyka (w tym z Polski), zobowiązani będą do przedstawienia wraz z wypełnionym formularzem sanitarnym jednego z poniższych dokumentów: 1. Zaświadczenia potwierdzającego przyjęcie pełnej szczepionki przeciwko COVID-19 - uznawane będą zaświadczenia, zgodnie z którymi upłynęło 14 dni od przyjęcia pełnego szczepienia preparatem zatwierdzonym przez Europejską Agencję Leków lub wskazanych jako szczepionki do użycia kryzysowego przez Światową Organizację Zdrowia; zaświadczenie musi zawierać następujące informacje: imię i nazwisko osoby zaszczepionej, datę szczepienia ze wskazaniem przyjęcia ostatniej dawki, rodzaj przyjętej szczepionki, liczbę przyjętych dawek/wskazanie przyjęcia pełnego szczepienia, kraj, w którym dokonano szczepienia oraz wskazanie instytucji wydającej zaświadczenie, 2. Zaświadczenia o negatywnym wyniku testu na obecność SARS-CoV-2 - uznawane będą zaświadczenia wydane w czasie 48 godzin przed przylotem do Hiszpanii; uznawane będą rodzaje testów wykonywanych techniką NAAT wykrywające RNA koronawirusa (np. RT-PCR) lub testy antygenowe (uwzględnione na wspólnym wykazie szybkich testów antygenowych publikowanym przez Komisję Europejską na podstawie Zalecenia Rady 2021/C 24/01); zaświadczenie musi zawierać następujące informacje: imię i nazwisko podróżującego, datę przeprowadzenia testu, wskazanie rodzaju przeprowadzonego testu, wskazanie kraju, którym przeprowadzono test, 3. Zaświadczenia o przebyciu COVID-19 - uznawane będą zaświadczenia wydane przynajmniej 11 dni od uzyskania pierwszego pozytywnego wyniku testu wykonanego techniką NAAT; zaświadczenia tracą ważność po 180 dniach od uzyskania pierwszego pozytywnego wyniku testu wykonanego techniką NAAT; zaświadczenie musi zawierać następujące informacje: imię i nazwisko podróżującego, datę przeprowadzenia pierwszego testu z wynikiem pozytywnym, wskazanie rodzaju przeprowadzonego testu NAAT oraz wskazanie kraju, którym przeprowadzono test. Pełna lista regionów ryzyka (w j. hiszpańskim) znajduje się na stronie internetowej hiszpańskiego Ministerstwa Zdrowia (lista obowiązująca w dniach 24.05-06.06.2021 r., lista obowiązująca w dniach 7-20.06.2021) Zaświadczenia należy przedstawić w języku hiszpańskim, angielskim, francuskim lub niemieckim. W przypadku braku możliwości uzyskania dokumentu w jednej w powyższych wersji językowych, oryginalne zaświadczenie należy przedstawić z tłumaczeniem przysięgłym na język hiszpański. Dzieci poniżej 6 roku życia nie muszą przedstawiać żadnego z powyższych zaświadczeń. UWAGA! Od 23 listopada 2020 roku, wszyscy pasażerowie, którzy podróżują do Hiszpanii z państw ujętych na liście regionów ryzyka (w tym z Polski), zobowiązani będą do posiadania negatywnego wyniku testu na obecność SARS-CoV-2. Pełna lista regionów ryzyka (w j. hiszpańskim) znajduje się na stronie internetowej hiszpańskiego Ministerstwa Zdrowia lista obowiązująca w dniach 29.03-11.04.2021 r., lista obowiązująca w dniach 12-25.04.2021 r.) Osoby podróżujące na Baleary z zagranicy podlegają obowiązkowi realizacji testu PCR lub TMA na zasadach krajowych. Test musi być zrealizowany w czasie 72 godzin przed terminem przyjazdu. Zaświadczenie w formie papierowej lub cyfrowej (w języku hiszpańskim i/lub angielskim, francuskim, niemieckim lub z tłumaczeniem przysięgłym na język hiszpański) musi zawierać: datę badania, dane osobowe pacjenta oraz numer dokumentu (wskazany w formularzu sanitarnym), oznaczenie i dane kontaktowe do ośrodka medycznego wykonującego test oraz wskazanie negatywnego wyniku. W wyjątkowych sytuacjach, w razie braku możliwości wypełnienia formularza sanitarnego w wersji on-line, podróżujący będą mogli wypełnić go w formie papierowej przed wejściem na pokład. Uwaga, konieczne będzie wtedy dołączenie do formularza oryginału zaświadczenia o wykonaniu testu PCR. Dzieci poniżej 6 roku życia nie muszą przedstawiać wyniku testu. Wszyscy pasażerowie są  zobowiązani do wypełnienia formularza sanitarnego (dostępny na stronie www.spth.gob.es lub poprzez bezpłatną aplikację SPAIN TRAVEL HEALTH-SpTH). Formularz generuje kod QR, który należy okazać na granicy. Uwaga! Od 1 lipca wszyscy podróżni przybywający do Hiszpanii drogą powietrzną lub morską będą musieli poddać się kontroli zdrowotnej, która może obejmować mierzenie temperatury, sprawdzanie dokumentów oraz ocenę ogólną (wizualną) stanu zdrowia. Mierzenie temperatury będzie się odbywało w sposób rutynowy, poprzez kamery termowizyjne lub termometry bezkontaktowe. Za gorączkę będzie uznawana temperatura 37,5 °C oraz wyższa.  W przypadku stwierdzenia gorączki lub podejrzeń o wykazywanie objawów COVID-19, pasażer zostanie poddany kolejnej kontroli (powtórne mierzenie temperatury, badanie lekarskie). Jeśli podejrzenia okażą się uzasadnione zostanie uruchomiony alert sanitarny (wg protokołów przygotowanych wspólnie przez władze centralne i regionalne), a pasażer zostanie skierowany do odpowiedniego centrum medycznego. Aktualne informacje na temat obostrzeń na Majorce znajdują się na stronie FAQ COVID TOURISM - Balearic Islands (illesbalears.travel) Światowa Organizacja Zdrowia uznała epidemię wywołaną wirusem SARS-CoV-2 za pandemię. Podejmując decyzję o wyjeździe należy liczyć się z możliwymi trudnościami w powrocie do kraju, ograniczeniami w ruchu lotniczym, obowiązkiem poddania się kwarantannie lub samoizolacji, a także przeprowadzenia dodatkowych badań lekarskich na zlecenie władz miejscowych. Zachęcamy do śledzenie bieżących doniesień nt. zagrożenia epidemiologicznego koronawirusem przed wyjazdem za granicę. Aktualne komunikaty oraz wytyczne można znaleźć na stronach Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Światowej Organizacji Zdrowia oraz Europejskiego Centrum ds. Zapobiegania i Kontroli Chorób


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Neckermann

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Majorka, Hiszpania

Położenie

przy porośniętej palmami promenadzie plażowej. Dogodne połączenie autobusem z Palma de Mallorca. Connected service w języku polskim.

Plaża

do piaszczystej, łagodnie opadającej do morza plaży ok. 20 m. Leżaki i parasole za opłatą.

Wyposażenie

hotel z nowoczesnym, unikalnym designem oferuje 169 pokoi, 6 pięter, windy. Lobby z recepcją, restauracja z tarasem, restauracja Sea Soul, lounge i koktajlbar z tarasem z widokiem na morze (leżaki na tarasie za opłatą), przechowalnia rowerów. Na przestronnym tarasie słonecznym basen ze słodką wodą, bar przy basenie. Kompleks basenowy graniczy z centrum handlowym i ma bezpośrednie przejście na promenadę. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty, ręczniki kąpielowe za kaucją. www.iberostar.com

Kategoria lokalna

4 gwiazdki.

Zakwaterowanie

nowocześnie urządzone Pokoje dwuosobowe z bocznym widokiem na morze (B1-2E): telefon, sejf (za opłatą), minibar, klimatyzacja, TV sat., balkon. Wanna, prysznic, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe do pojedynczego wykorzystania. Z widokiem na morze (B1-2A). Pokoje dwuosobowe Komfort Plus z widokiem na morze (B1-2K): na dwóch ostatnich piętrach. Pokoje Superior z widokiem na morze (B1-2C): większe. Na wyższych piętrach (B2W). Junior Suite z widokiem na morze (B2B): pokój dzienny z optycznie wydzieloną sypialnią, łazienka z wanną, płaszcz kąpielowy.Hotel dla dorosłych: możliwa rezerwacja dla osób od 16 lat.

Dostęp do internetu

WiFi na terenie całego hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

Sport

w hotelu IBEROSTAR Royal Cristina: siłownia oraz odpłatnie korty tenisowe.

Wellness

w dwupoziomowym, nowocześnie zaprojektowanym centrum Spa Sensations Thai Zen (440 m kw. pow. wewnętrznej oraz 325 m kw. pow. zewnętrznej, zielonej) odpłatnie: sala wyciszająca, łaźnia parowa, sauna fińska, bicze wodne, różnorodne masaże, wanny z masażami, galeria z leżakami z widokiem na kompleks kąpielowy.

Wyżywienie

Bez wyżywienia. Ze śniadaniem lub dwoma posiłkami: bufet śniadaniowy i kolacyjny. Show cooking.

All Inclusive

3 posiłki w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00 z karty AI. Przekąski między głównymi posiłkami. Kawa i ciasto w godz. 15:30-18:00. Restauracja Seasoul z barem chill out oraz kawiarnia przy plaży nie są wliczone w ofertę All inclusive.

Wcześniej = taniej

do 30.11.15 15% zniżki, 1.12.15-31.01.16 10% zniżki dla pobytów w terminach: 18.03-15.07.16 i 1.09-31.10.16. Do 31.01.16 5% zniżki dla pobytów w terminach 16.07-31.08.16. 1.02-29.02.16 5% zniżki dla wszystkich terminów pobytu.

Polecamy

Całkowicie wyremontowany hotel w nowoczesnym stylu. Idealny dla par i singli.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


Mapa Hotelu Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido)
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Majorka)
Popularny kurort na północy wyspy Majorka w Hiszpanii
Stolica wyspy Majorka i całego archipelagu Balearów czyli Palma de Mallorca
Es Trenc to królowa plaż na Majorce, długa na 4 kilometry piaszczysta plaża
Cala Ratjada na Majorce w Hiszpanii
Deia to oaza ciszy i spokoju na Majorce w Hiszpanii
Cap de Formentor Mallorca
Malownicza Cala D'Or na Majorce w Hiszpanii
Kurort Paguera z ładną plażą i licznymi sklepami, barami na Majorce
Rozrywkowy kurort na Majorce - Magaluf
Malowniczy Port Du Soller na zachodzie wyspy Majorka w Hiszpanii
Port Sa Calobra na Majorce w Hiszpanii
Górska miejscowość Valldemossa w której mieszkał Chopin, Majorka
Miejscowość wypoczynkowa Can Picafort na Majorce w Hiszpanii
El Arenal i Playa de Palma na Majorce
Smocze Jaskinie na wyspie Majorka
Pasmo górskie Sierra de Tramuntana na wyspie Majorka

Opinie o Hotelu Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido)

Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido) - możliwości zakwaterowania:

.double sea view single use.
.double sea view.
.double side sea view single use.
.double side sea view.
.double standard.
.superior double.
DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI STANDARD
DWUOSOBOWY DO POJEDYNCZEGO WYKORZYSTANIA Z BOCZNYM WIDOKIEM NA MORZE
DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI Z BOCZNYM WIDOKIEM NA MORZE
DWUOSOBOWY DO POJEDYNCZEGO WYKORZYSTANIA Z WIDOKIEM NA MORZE
DWUOSOBOWY Z JEDNYM LUB DWOMA ŁÓŻKAMI Z WIDOKIEM NA MORZE
double standard priority location room .double/twin priority location.
double standard room with terrace .double/twin with terrace.
junior suite sea view .junior suite sea view priority location single use.
junior suite sea view .junior suite sea view priority location.
Double Standard Lateral Sea View Balcony or Terrace
Double Standard Sea View Balcony or Terrace
Single Use Standard Lateral Sea View Balcony or Terrace
Standard Balcony
Doppelzimmer
Doppelzimmer,Meerblick
Doppelzimmer,seitl.Meerbl
Doppelzimmer,Terrasse
Doppelzimmer,Superior
Doppelzimmer,Priority Loc
DZ Sup besondere Lage
Doppelzimmer,Terrasse
Doppelzimmer,Superior
Doppelzimmer,Priority Loc
DZ,Sup.Priority Location
Doppelzimmer
Doppelzimmer,Meerblick
Doppelzimmer,seitl.Meerbl
Einzelzimmer,Meerblick
Einzelzimmer,seitl.Meerbl
Juniorsuite,Prio Loc.,MB
Juniorsuite,Prio Loc.,MB
Einzelzimmer,Meerblick
Einzelzimmer,seitl.Meerbl
Juniorsuite,Superior,Meer
Juniorsuite,Prio Loc.,MB
Juniorsuite,Prio Loc.,MB
Juniorsuite,Superior,Meer

Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido) - Możliwości wyżywienia:


Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido) - miasta wylotu:


Masz pytania o Hotel Iberostar Bahia de Palma (ex.Royal Cupido)? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00