cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
01.05 - 04.05
już od 628 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.09 - 24.09
już od 518 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Laguna Park
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Laguna Park
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Laguna Park:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 01 maja 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 września 2021

Hotel Laguna Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 300 m od publicznej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

polozenie

  • ok. 300 m od publicznej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

plaza

  • ok. 300 m od plaży
  • publiczna
  • piaszczysta
  • leżaki za opłatą
  • parasole za opłatą
  • ręczniki w cenie

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV 
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • kantor
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • sala konferencyjna 
  •  pralnia: za opłatą, płatność gotówką

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

365

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • hotel po remoncie w 2017 r.
  • W rezerwowanym hotelu opieka rezydenta TUI oraz TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: +48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
    Czat: w aplikacji TUI

basen

  • baseny: 3
  • basen dla dzieci: 4-11 lat, maj - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia: maj - wrzesień, w cenie
  • basen „Relax swimming pool Laguna": maj - wrzesień, zewnętrzny, ze słodką wodą, wydzielona część basenu dla dzieci
  • basen „Aqua Park swimming pool Laguna": 12+, maj - wrzesień, w cenie, zewnętrzny, ze słodką wodą
  • leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • ręczniki: w cenie 

  • aquapark „Aqua Club Laguna": maj - wrzesień, zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia: maj - wrzesień, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • Dla dzieci

    • łóżeczka dla dzieci: płatność gotówką, ok. 5 €/noc, wymagana rezerwacja
    • basen dla dzieci: 4-11 lat, maj - wrzesień, w cenie
    • wózek dla dzieci: za opłatą, płatność gotówką
    • bufet dla dzieci
    • miniklub: 4-12 lat, maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 13:00 i 15:00 - 17:00, w cenie
    • animacje dla dzieci: 4-12 lat, maj - wrzesień, codziennie
    • pokój gier i zabaw: 4-11 lat
    • plac zabaw
    • minidyskoteka: 4-12 lat, czerwiec - wrzesień, codziennie 20:00 - 21:00, w cenie

    Sport i wellness

    W cenie
    • siatkówka plażowa
    • minigolf
    • tenis stołowy
    Płatne
    • masaże 
    • siłownia
    • sauna fińska
    • łaźnia parowa
    • hammam

    rozrywka

    • zajęcia sportowe (codziennie, w ciągu dnia, od 2019-06-01 do 2019-09-30)
    • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, wieczorami, od 2019-06-01 do 2019-09-30)
    • przedstawienia (kilka razy w tygodniu, wieczorami)

    Pokoje

    Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
    • 3 os.
    • ok. 28 m2
    • w budynku głównym
    • po częściowym remoncie w 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • moskitiera
    • klimatyzacja: w cenie, maj - wrzesień, centralnie sterowana
    • sejf: płatność gotówką, ok. 4 €/dzień
    • sofa
    • biurko
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, płatność gotówką, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 25 €/tydzień
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Studio STX1
    • 2-4 os.
    • ok. 42 m2
    • nowy budynek
    • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
    • moskitiera
    • klimatyzacja: w cenie, maj - wrzesień, indywidualnie sterowana
    • sejf: płatność gotówką, ok. 4 €/dzień
    • sofa
    • biurko
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 25 €/tydzień
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon
    Pokój 2-osobowy DZX1
    • 1-3 os.
    • ok. 28 m2
    • w budynku głównym
    • po częściowym remoncie w 2016 r.
    • pokój dzienno-sypialny
    • moskitiera
    • klimatyzacja: w cenie, maj - wrzesień, centralnie sterowana
    • sejf: płatność gotówką, ok. 4 €/dzień
    • sofa
    • biurko
    • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
    • telefon
    • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 25 €/tydzień
    • TV kab.
    • prysznic
    • WC
    • suszarka do włosów
    • balkon

    Wyżywienie

    All inclusive
    • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
    • obiad: codziennie 12:00 - 14:00, w formie bufetu
    • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: raz w tygodniu 18:00 - 21:00
    • przekąski: codziennie 10:00 - 17:00, ciasto: codziennie 14:00 - 17:00, lody: codziennie 12:00 - 14:00 i 18:00 - 21:00
    • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
    • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
    • kawa/herbata po południu
    Restauracje i bary
  • restauracja „Main restaurant Laguna": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, dania z grilla, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, maj - wrzesień, codziennie 07:00 - 10:00, 12:00 - 14:00 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, strefa dla palących
  • bary i inne: 4
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool bar Aqua Club Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 21:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool bar Relax Pool Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • bar w lobby „Lobby bar Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 23:00
  • bar przekąskowy „Snack bar Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Otoczony zielenią, rodzinny kompleks płożony niedaleko centrum Słonecznego Brzegu i rozrywkowego aquaparku Action. Hotel słynie przede wszystkim z bogatego zaplecza sportowo-rekreacyjnego: fantazyjne baseny ze zjeżdżalnią i tarasem słonecznym, doskonale zorganizowany miniklub i animacje zachwycą nie tylko najmłodszych Gości. W hotelu są zarówno pokoje standardowe, jak i wygodne studia, które pomieszczą nawet 4-os. rodzinę. Blisko stąd również do ładnej, długiej plaży łagodnie opadającej do morza i wyróżnionej Błękitną Flagą.

    POŁOŻENIE:

    ok. 700 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu sklepy i bary, ok. 2 km od aquaparku Action, ok. 6 km od Nessebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Varnie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1 BGN./centrum Słonecznego Brzegu, Nessebar; ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, długa i szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 200 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (leżak/ok. 8 BGN, parasol/ok. 8 BGN); sporty wodne (oferta zewnętrzna).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2001 r., odnowiony w 2013 r., 365 pokoi, 2 budynki, 7 pięter, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy 2-gim basenie, snack-bar; punkt wymiany walut; sala konferencyjna dla 50 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 5 BGN/godz.), room-service, sejf w recepcji (7 BGN/dzień), fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (w terminie: 1.06-1.09), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy ( 5 BGN/2 godz., 20 BGN/24 godz., 50 BGN/7 dni), minibar (płatny według konsumpcji), wypożyczenie żelazka (ok. 3 BGN/godz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

    studio:

    3-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 48 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym; studio na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 350 m² i ok. 240 m², gł. 1,4-1,6 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, basen dla dzieci, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 120 m², gł. 0,6 m, zjeżdżalnia, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka, tenis stołowy, minigolf, rzutki, łucznictwo; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci (6 dni w tygodniu): zajęcia sportowe, wieczorne pokazy; za opłatą: siłownia, bilard (ok. 3 BGN/gra); centrum Spa: masaże, sauna, łaźnia turecka.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; 2 razy w tygodniu kolacja tematyczna; podwieczorek w barze w lobby (14.00-18.00); przekąski w snack-barze (10.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby i barze przy basenie (10.00-23.00), w snack-barze i barze przy 2-gim basenie (10.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/55427078, www.lagunapark-bg.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2001 r. Odremontowany w 2011 r.

    Położenie:

    Słoneczny Brzeg, 25 km od lotniska w Burgas.

    Plaża :

    300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

    W Hotelu:

    2 restauracje, 3 bary, 2 baseny odkryte, winda.

    Pokoje :

    w w budynku głż;wnym 223 pokoi standardowych, superiorż;w, apartamentż;w (dwa pomieszczenia) ; klimatyzacja centralna, telefon, TV, suszarka, sejf (płatny), mini bar (pusty), prysznic, większość pokoi z balkonem.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    siłownia, animacje

    Płatne:

    sejf w recepcji, sauna, masaż

    Wyżywienie :

    All Inclusive

    Posiłki :

    śniadanie, obiad, kolacja.

    Napoje zawarte :

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    System nie zawiera :

    importowanych napojż;w alkoholowych, napoi serwowanych w puszkach i butelkach.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel (biuro wcześniej działające pod nazwą Wezyr Holidays), które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podróży Coral Travel oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna 4*

    Położenie

    - ok. 300 m od plaży - ok. 700 m od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 6 km od Nessebar - ok. 35 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta - leżaki, parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon - mini bar i internet Wi-Fi (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - rozkładana pojedyncza sofa jako dostawka - balkon Pokój Superior - powierzchnia ok. 48 m2 - wydzielona część dzienna i sypialna - wyposażenie podobne jak w pokoju standardowym

    Sport, Relaks, Rozrywka

    - 2 baseny, aquapark Aqua Club Laguna (tylko dla gości hotelu) - leżaki i parasole przy basenie - gimnastyka wodna, siatkówka, lekcje tańca - tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, mini golf - całodzienne programy animacyjne Płatne - bilard, gry elektroniczne - siłownia - salon spa: masaże, sauna, łaźnia turecka - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, brodzik, statek piracki ze zjeżdżalniami - płatne centrum zabaw (trampolina, basen z kulkami, labirynt, dmuchane zjeżdżalnie, kula wodna) - mini klub, animacje - menu i wysokie krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, po południu podwieczorek. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar w lobby - 2 bary przy basenach - snack bar

    Dodatkowe informacje

    - hotel wybudowany w 2001 roku, odnowiony w 2015 roku, dysponuje 365 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - www.lagunapark-bg.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    4- gwiazdkowy hotel cieszący się popularnością szczególnie wśród rodzin z dziećmi. Jest doskonale usytuowany (blisko plaży i centrum), otoczony zielenią. Ma nowoczesny styl, bogatą ofertę rekreacyjną, urozmaiconą kuchnię w ramach all inclusive, świetne baseny i aquapark. Nikt się tu nie nudzi!

    Położenie

    W centrum Słonecznego Brzegu, ok. 250m od piaszczystej plaży (serwis plażowy płatny ), ok. 4 km od Nessebaru, ok. 30km od lotniska w Burgas. W okolicy liczne bary, restauracjie i sklepy. 200 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Recepcja z lobby barem, restauracja główna, 2 bary przy basenach, bar przekąskowy, Wi-Fi bezpłatne w lobby, odpłatna kafejka internetowa, parking (płatny), kantor wymiany walut, sala konferencyjna, pralnia. 

    Pokoje

    Przestronne i gustowne pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów) i balkonem. Wszystkie wyposażone są w klimatyzację, TV sat, telefon, minibar (płatny). Pokoje standardowe mają ok. 25 m kw. powierzchni, studia są większe (ok. 48 m kw), składają się z sypialni, pokoju dziennego, łazienki i balkonu lub tarasu.  

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów,  w ciągu dnia w wyznaczonych godzinach przekąski, ciasta, kawa/herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezakloholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00.

    Sport i rozrywka

    2 baseny o fantazyjnym kształcie, zjeżdzalnie, rzutki, siatkówka, minigolf, tenis stołowy, animacje, program rozrywkowy, odpłatnie siłownia, bilard, centrum spa (masaże, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka), sporty wodne przy plaży oferowane przez lokalne agencje. 

    Dla dzieci

    Basen dla dzieci, animacje, zjeżdzalnie, plac zabaw, sala zabaw, miniklub, wysokie krzesełka w restauracji, odpłatnie łóżeczko dla niemowląt.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent (na telefon), ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.

    Aktualizacje Covid - 19

    Ze względu na bardzo dynamicznie zmieniającą się ogólnoświatową sytuację związaną z epidemią Covid-19, hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia obostrzeń i zmian dotyczących korzystania z infrastruktury hotelu oraz formuły wyżywienia zgodnej z wprowadzanymi wymogami i zasadami władz odwiedzanego kraju. Prosimy mieć na uwadze, że tego typu zamiany mogą być wprowadzone w trybie nagłym i bez wcześniejszego informowania organizatora. Różnice w opisie oferty wynikające z powyższej informacji nie stanowią podstawy reklamacyjnej.Dodatkowo, przed wyjazdem prosimy o zapoznanie się z komunikatem MSZ, przepisami wizowymi, paszportowymi dotyczącymi odwiedzanego kraju: https://polakzagranica.msz.gov.pl/ .Środki przeciwko Covid-19 na zalecenie i wymagania Ministerstwa Zdrowia Bułgarii- Codzienny pomiar temperatury personelu przed wejściem do pracy; - Badanie zdrowia personelu trzy razy w miesiącu; - Osobiste wyposażenie ochronne dla wszystkich pracowników różnych działów hotelu; - Szkolenie personelu w zakresie specjalnego postępowania i zachowania w pracy i po pracy.Zakwaterowanie Gości - Zapewnienie bezpiecznej odległości podczas rejestracji gości - nie więcej niż jedna lub dwie rodziny w dwóch przeciwnych częściach recepcji.POKOJE GOŚCINNE I WSPÓLNE OBSZARY: - Regularna dezynfekcja i czyszczenie konkretnych punktów w pokojach hotelowych - klamki, pilot, telefon, mini lodówka, przełączniki, uchwyty do szaf i szuflad, łazienka itd. - Częsta dezynfekcja i czyszczenie części wspólnych - Częste wietrzenie obszarów wspólnych; wietrzenie pokoi hotelowych podczas codziennego sprzątania pokoju; - Windy są wyposażone w lampy UV, które są antybakteryjne; - Częsta dezynfekcja korytarzy, toalet we wspólnych pomieszczeniach, przechowalni bagażu, klamek itp.; - Stacje dezynfekcyjne w miejscach wspólnych (lobby, restauracja i wejście do baru, baseny, plac zabaw dla dzieci na zewnątrz itp.).ŻYWNOŚĆ I NAPOJE: - Ochraniacze z PCV w restauracjach przed jedzeniem, który jest obsługiwany przez naszych pracowników, nie ma samoobsługi; - Specjalne rozmieszczenie stołów na bezpiecznej odległości zgodnie z wymogami Ministerstwa Zdrowia; - Dezynfekcja stołu po każdym gościu.MINI CLUB i SPORT: - Zachowanie dystansu społecznego podczas zorganizowanych zajęć z dorosłymi i dziećmi.BASENY I SŁONECZNY TARAS: - Specjalne ustawienie leżaków i parasoli na bezpiecznej odległości; - Regularna dezynfekcja i czyszczenie leżaków.Każdy ze środków opisanych powyżej może zostać odpowiednio zmieniony zgodnie z instrukcjami Ministerstwa Zdrowia i Ministerstwa Turystyki.

    Warunki wjazdu do kraju

    WJAZD DO BUŁGARII: W dniu 26 stycznia 2021 r. minister zdrowia Republiki Bułgarii wydał zarządzenie nr RD-01-50 dot. zakazu wjazdu do Bułgarii obcokrajowców w okresie od 29 stycznia do 30 kwietnia 2021 r. . Zakaz wjazdu do Bułgarii obcokrajowców nie obejmuje obywateli polskich oraz wszystkich obywateli państw członkowskich Unii Europejskiej i Schengen. Podczas przekraczania granicy państwowej Republiki Bułgarii wszystkie przybywające osoby mają obowiązek okazania nie starszego niż 72 godziny negatywnego wyniku testu PCR na SARS-CoV-2, licząc od daty wykonania badania figurującej w dokumencie.  Dokument musi zawierać: * imię i nazwiska osoby zgodnie z dokumentem tożsamość którym się legitymuje; * dane kontaktowe laboratorium, które przeprowadziło badanie; * datę dokonania testu; * metodę wykonania (PCR); * negatywny wynik  testu napisany alfabetem łacińskim (np. Negative) dozwalającym interpretację wyników.

    Informacje o lotach liniami Enter Air, LOT, Wizzair, Ryanair

    Lecąc z LOT każdy pasażer może wziąć ze sobą: Jeden bagaż podręczny - waga maksymalna 8 kg (wymiary 55x40x23cm). Bagaż rejestrowany za dopłatą:  - bagaż rejestrowany 23kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) - cena 250PLN/sztuka W przypadku rejsów z oznaczeniem c" (przykład LO8587c) bagaż rejestrowany 23 kg (wymiary jednej sztuki bagażu nie mogą przekroczyć 158 cm) wliczony jest w cenę przelotu. Podczas odprawy on-line miejsca w samolocie przydzielane automatycznie przez system. Nie możemy zagwarantować, że osoby z jednej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Istnieje jednak możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą, dzięki której klienci będą mieli gwarancję miejsc obok siebie. W przypadku przelotów liniami LOT wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Lecąc z WIZZ, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 30 x 20 cm, maks. 10 kg (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).    Bagaż rejestrowany za dopłatą z podziałem na porty wylotowe (podane ceny za bagaż w dwie strony) Katowice - 10 kg w cenie 320 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 440 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka Poznań - 10 kg w cenie 380 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 570 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 760 PLN/sztuka Warszawa - 10 kg w cenie 330 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 450 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 600 PLN/sztuka Wrocław - 10 kg w cenie 350 PLN/sztuka - 20 kg w cenie 530 PLN/sztuka - 32 kg w cenie 720 PLN/sztuka WIZZ Priority w cenie 120 PLN/osoba w dwie strony Jeśli wykupisz usługę WIZZ Priority (lub masz do niej prawo na podstawie pakietu WIZZ Privilege Pass, WIZZ GO lub WIZZ Plus), będziesz mieć prawo do wniesienia na pokład jednej sztuki bezpłatnego bagażu podręcznego (maks. wymiary: 40 x 30 x 20 cm) i dodatkowej sztuki bagażu podręcznego na kółkach (maks. wymiary: 55 x 40 x 23 cm). Gwarantujemy, że możesz zabrać obie sztuki bagażu ze sobą do kabiny, chyba że będzie to niemożliwe ze względu na ograniczenia operacyjne. Wybór miejsca (za opłatą) Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. W przypadku przelotów liniami Wizz Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Lecąc Ryanair, każdy pasażer może wziąć ze sobą: jedną sztukę bagażu podręcznego, nie większą niż 40 x 20 x 25 cm (umieszczany pod fotelem poprzedzającym).     Bagaż rejestrowany za (podane ceny za bagaż w dwie strony): - 10 kg (55x40x20cm) w cenie 160 PLN/sztuka - 20 kg (119x119x81cm) w cenie 270 PLN/sztuka Pierwszeństwo wejścia na pokład - 70zł/osoba Pasażerowie, którzy zakupią usługę mogą zabrać 1 dodatkową 10 kg torbę, która musi zmieścić się w koszu do mierzenia bagażu - nie przekraczająca 10 kg i o wymiarach 55x40x20 cm. Wybór miejsca (za opłatą) - wycena indywidualna Możesz wybrać miejsca za opłatą podczas rezerwacji. Jeśli nie chcesz rezerwować miejsca, przydzielimy Ci losowe miejsce podczas odprawy, na 48 godzin przed odlotem. W tym wypadku nie możemy zagwarantować, że osoby na tej samej rezerwacji będą siedziały obok siebie. Dodanie ww usług już po założeniu rezerwacji może wiązać się z wyższą cenami. W przypadku przelotów liniami Ryanair wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. /// Enter Air W przypadku przelotów liniami Enter Air wszelkie zmiany zgłoszone po potwierdzeniu rezerwacji i wystawieniu biletów są rozpatrywane indywidualnie. Odpowiedzialność za konsekwencje zmian i wszelkie koszty z tym związane ponosi klient. Przelot oparty jest o dynamiczne pakietowanie. Cena aktualizuje się przy założeniu rezerwacji. Rozkład lotów podany jest na "Zgłoszeniu rezerwacji". Aby cena mogła zostać ostatecznie potwierdzona, muszą być wprowadzone poprawnie dane uczestników: płeć "Pan/Pani", imię, nazwisko, data urodzenia (takie same jak w paszportach/dowodach ososbistych). Po założeniu rezerwacji wstępnej nie mamy możliwości edycji danych uczestników. Przy rezerwacjach założonych na wyloty do Bułgarii z przelotem liniami Enter Air , obowiązują warunki anulacji, zmiany danych uczestników zgodne z warunkami przewoźnika. Nie mają zastosowania warunki rezerwacji dla przelotów czarterowych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    * Ok 300 m. od centrum Słonecznego Brzegu i głównej promenady, 3 km od Nessebaru, ok. 700 m od Aquaparku oraz 30 km od lotniska w Burgas.

    PLAŻA

    * Ok. 250 m od hotelu, piaszczysta, publiczna; dojście do plaży przez ulicę, serwis plażowy płatny.

    ZAKWATEROWANIE

    * Łącznie 365 pokoi rozmieszczonych w dwóch budynkach; * Typy pokoi: 284 standardowe (28 m2), 50 superior (42 m2, w budynku bocznym), 18 apartamentów (48 m2) i 12 pokoi typu Maisonette (56 m2, rodzinne pokoje piętrowe); * Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, telefon, suszarka do włosów, mini bar (płatny), Internet Wi-Fi (płatny) łazienka z prysznicem i WC, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    * Restauracja główna; * 4 bary: Lobby bar, 2 bary przy basenach, Snack bar.

    Wyżywienie

    * All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia w Snack barze, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00; dodatkowo płatne są importowane alkohole, butelkowane wino i piwo, świeżo wyciskane soki, espresso.

    SPORT I ROZRYWKA

    * 3 baseny zewnętrzne, jedna zjeżdżalnia; * Bezpłatnie: tenis stołowy, strzelanie z łuku, aerobik, mini golf, siatkówka plażowa; dzienne urozmaicone animacje oraz wieczorne przedstawienia; * Odpłatnie: masaże i zabiegi, sauna, łaźnia, jacuzzi, bilard, siłownia/centrum fitness.

    DLA DZIECI

    * Brodzik, basen ze zjeżdżalnią, mini klub (4-12 lat), 2 place zabaw, wysokie krzesełka oraz specjalne menu w restauracji, łóżeczka dla niemowląt są płatne na miejscu (ok 5 euro/dzień); ponadto w hotelu znajduje się duże centrum zabaw (m. in. zamek z piłeczkami, trampolina, tor przeszkód, dmuchane zjeżdżalnie), które jest płatne, ale Goście hotelu otrzymują duże zniżki na bilety wstępu.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    * Centrum SPA, salon piękności, fryzjer, pralnia, centrum biznesowe, kafejka internetowa (płatna), bezpłatne Wi-Fi w lobby, usługi medyczne, amfiteatr, sklepy, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, płatny parking (ok 5 euro/dzień).

    NASZYM ZDANIEM

    *    Bardzo atrakcyjna lokalizacja, blisko centrum Słonecznego Brzegu. Hotel idealnie nadaje się na rodzinny wypoczynek oferując dobry standard zakwaterowania, wspaniałe animacje dla osób w każdym wieku oraz wiele atrakcji dla najmłodszych Gości.

    STRONA INTERNETOWA

    * www.lagunapark-bg.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Wygoda Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Najważniejsze cechy hotelu

    Dla rodzin z dziećmi Baseny All Inclusive 

    Jednym zdaniem

    Czterogwiazdkowy obiekt w centrum kurortu z bogatą bazą rekreacyjno-sportową to doskonałe miejsce na urlop z dziećmi. 

    Opis miejscowości

    Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

    Budynek

    Zadbany i komfortowy obiekt składający się z dwóch kilku piętrowych części, zlokalizowany w samym sercu Słonecznego Brzegu, niedaleko piaszczystej plaży oraz głównego deptaka. W pobliżu hotelu mieści się wiele sklepów, tawern i restauracji oraz centrum rozrywek z pubami i klubami. Nieopodal hotelu znajduje się przystanek kolejki kursującej uliczkami kurortu. Oficjalna kategoria lokalna ****.

    Pokoje

    Komfortowo urządzone, 2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek, łazienka z prysznicem i WC, TV sat, klimatyzacja, telefon, balkon lub taras, Wi-Fi (odpłatnie 5BGN/2h), mini bar (odpłatnie).

    Do dyspozycji gości

    Restauracja, bary, 2 baseny zewnętrzne, brodzik dla dzieci, basen dla dzieci ze zjeżdżalnią, leżaki i parasole przy basenie, plac zabaw, mini club (dla dzieci 4-12lat), windy, Wi-Fi w lobby, rzutki, siatkówka, wymiana walut, recepcja. Odpłatnie: parking (10BGN/dzień), sejf w recepcji (7BGN/dzień), łóżeczko dla dziecka (10BGN/dzień), kącik internetowy (5BGN/1h), bilard, centrum wellness: masaże, sauna, łaźnia turecka, siłownia.

    Plaża

    Publiczna, piaszczysta plaża oddalona jest od hotelu ok. 250 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:00-14:00), kolacje (18:00-21:00) w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe: wino, piwo, woda, soki, napoje gazowane (10:00-23:00);  kawa, herbata, gorące napoje w godz. 10:00-18:00; przekąski, słodycze, kanapki serwowane w godzinach 14:00-18:00. Raz w tygodniu bufet tematyczny z kuchnią bułgarską lub śródziemnomorską. 

    Cena zawiera

    9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Dopłaty

    Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


    OnHolidays

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4

    Region

    Słomeczny Brzeg

    OPIS

    Hotel Laguna Park zlokalizowany jest w samym centrum resortu Słoneczny Brzeg, w odległości 300 metrów od plaży i 35 kilometrów od lotniska w Burgas. Do dyspozycji gości jest m.in. restauracja, bar z przekąskami i bary basenowe. Hotel oferuje szeroką gamę możliwości wypełnienia czasu wolnego. Goście mogą skorzystać z jednego z basenów oraz bogatych programów animacyjnych i rozrywkowych, a także z centrum SPA, w którym znajdują się sauna, łaźnia turecka, łaźnia parowa i hydromasaże. Specjalna oferta dla najmłodszych obejmuje basen ze zjeżdżalnią, zajęcia animacyjne, mini-klub oraz dwa place zabaw. Od sezonu letniego 2016 Hotel "Laguna Park & ??Aqua Club" będzie oferować nowe atrakcje wodne dla gości.

    Nowo wybudowany park wodny "Aqua Laguna Klub" składa się z trzech basenów i nowych urządzeń wodnych

    * basen dla dzieci (333 m2, głębokość - 40 cm) z pirackim statkiem z czterema zjeżdżalniami, dwa pistolety wodne, grzybek wodny, sześć pierścieni wodnych. * atrakcje dla dorosłych (135m2; głębokość - 1,20 m), 3 zjeżdżalnie *główny basen dla dorosłych (200m2, głębokość - 1,20-1,50 m). Korzystanie z parku wodnego "Aqua Klub Laguna" dla gości hotelowych w cenie.

    POŁOŻENIE

    • W miejscowości Słoneczny Brzeg • Odległość do centrum miejscowości - ok. 500m • Odległość do plaży - ok. 300m • Odległość od lotniska - 35km

    HOTEL

    Liczba pokoi - 365 Do dyspozycji gości - Kantor, Główna restauracja, Basen odkryty, Brodzik dla dzieci jako część głównego basenu, Miniklub, Ogród, Animacje, Leżaki nad basenem, Parasole nad basenem, Ręczniki basenowe. Dodatkowo płatne - Sejf, Room service, Parking, Siłownia, SPA, Sauna, Fryzjer, Lekarz, Masaże, Pralnia, WI-FI, Możliwość wypożyczenia żelazka, Leżaki na plaży, Parasole na plaży.

    WYŻYWIENIE

    Dostępne opcje wyżywienia All inclusive Śniadanie - Bufet od 7.00 do 10.00, Napoje - W cenie Lunch - Bufet od 12.00 do 14.00, Napoje - W cenie Kolacja - Bufet od 18.00 do 21.00, Napoje - W cenie Przekąski - Bufet, Napoje - W cenie

    POKOJE

    2-osobowy (DBL 1 OV) - powierzchnia ok 38 m2, pokój z widokiem na ogród, basen lub ulicę. 2 łóżka 1-os., możliwość 2 dostawek. Maks. obłożenie - 4 Wyposażenie w cenie - Telefon, TV sat, Klimatyzacja, Balkon, Ogrzewanie, Suszarka. Za dopłatą - Minibar, WIFI. 2-osobowy superior (DBL 2 OV) - powierzchnia ok. 42 m2. Duży pokój dwuosobowy z widokiem na basen lub ulicę. 1 łóżko 2-os., możliwe dwie dostawki. Wyposażenie w cenie Telefon, TV sat, Klimatyzacja, Balkon, Ogrzewanie, Suszarka. Za dopłatą - Minibar, WIFI Maks. obłożenie - 4 *Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz ich formy a także funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w miejscowości Słoneczny Brzeg, w centrum, 4 km od Nesebaru, 30 km od lotniska. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, tawerny i restauracje oraz centrum rozrywek z pubami i dyskotekami.

    PLAŻA

    Do publicznej, piaszczystej i szerokiej plaży z łagodnym zejściem do morza ok. 250 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Plaża wyróżniona błekitną flagą.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Rodzinny kompleks wakacyjny z Aquaparkiem i bogatym zapleczem dla najmłodszych naszych Klientów.  Dwuskrzydłowy, klimatyzowany kompleks składający się z części 4-piętrowej oraz części 7-piętrowej, otwarty na sezon 2004.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, przestronne lobby, kantor wymiany walut, windy, restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie w strefie relaksacyjnej, bar przy basenie w strefie animacyjnej, snack bar, ogród i taras słoneczny, odpłatny parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard.

    INTERNET

    WiFi w lobby bezpłatnie, w pokojach dodatkowo płatne. Punkt internetowy za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 2 baseny, leżaki i parasole, ręczniki plażowe, aquapark Aqua Club Laguna, mini golf, rzutki, tenis stołowy, hotelowy program animacyjny zapewniający atrakcje w ciągu dnia i wieczorami. Odpłatnie: bilard, siłownia, łaźnia turecka, sauna, centrum Spa z bogatym programem zabiegów i masaży, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik o powierzchni 120m, basen ze zjeżdżalnią, Aquapark- basen ze statkiem pirackim, 2 place zabaw, hotelowy mini club dla dzieci w wieku 4-12, sala zabaw za opłatą (czynna od pn-so w wyznaczonych godzinach 14-22, ok. 5 leva/1h), wysokie krzesełka w restauracji, odpłatne łóżeczka na zamówienie przed wylotem koszt ok. 10,00 BGN za dzień.

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje standardowe dwuosobowe z możliwością jednej dostawki (rozkładany fotel lub sofa). Utrzymane w ciepłych, pastelowych kolorach, wyposażone w łazienki (prysznic, suszarka do włosów), klimatyzację, TV/SAT, telefon, odpłatny mini bar oraz balkon. Powierzchnia 28 m2 Pokoje typu superior dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek (2+2 lub 3+1) składające się z jednego pomieszczenia z wydzieloną sypialnią i pokojem dziennym (rozkładana sofa) - nie ma drzwi między dwoma częściami, wyposażone jak pokoje standard.  W pokojach nie ma czajników i nie ma możliwości ich wypożyczenia.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach.

    DODATKOWE INFORMACJE

    www.lagunapark-bg.com/en/

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Traveliada

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Słoneczny Brzeg

    Region

    Słoneczny Brzeg leży nad malowniczą, półokrągłą zatoką, osłoniętą od północy pasmem Gór Bałkańskich. Swoją nazwę zawdzięcza słoneczno-złotym piaskom, rozciągającym się na plażach o długości 8 km i szerokości ponad 100 m. W miasteczku roi się od kawiarni, restauracji, barów i sklepów. Słoneczny Brzeg to idealne miejsce na wypoczynek dla rodzin z dziećmi. W okolicy Słonecznego Brzegu znajduje się kilka historycznych miejsc wartych uwagi, m.in. przepiękna rzymska Świątynia Jupitera za Obzorem lub malownicze ruiny greckiej twierdzy Poleokastro. Warto wybrać się również do położonego nad rzeka Kamcziją rezerwatu leśnego "Łangoza", w którym ujrzeć można cudowną egzotyczną roślinność.

    Hotel

    Park Laguna jest ulubionym miejscem na rodzinne wakacje i dla dużych grup przyjaciół. Nadaje się również do turystyki konferencyjnej. Wielokrotnie nagradzany przez bułgarskie i bałkańskie Stowarzyszenie Hotelarskie jako najlepszy hotel wypoczynkowy.

    Lokalizacja

    Laguna Park to kompleks hotelowy położony w centrum Słonecznego Brzegu, nie więcej niż 250 m od plaży. Zieleń, która go otacza, nie pozwala turystycznemu zgiełkowi zakłócać spokoju naszych gości.

    Zakwaterowanie

    Pokój dwuosobowy- Podwójne łóżko lub podwójne łóżko, rozkładany fotel i jedno dodatkowe mobilne jest możliwe, klimatyzacja, wykładzina podłogowa, balkon, telewizor, łazienka z prysznicem, mini-bar, suszarka do włosów, Wi-Fi (za dodatkową opłatą). Studio- Sypialnia i pokój dzienny, nie połączone z drzwiami, podwójne łóżko, rozkładana sofa, klimatyzacja, wykładzina podłogowa, balkon, telewizor, łazienka z prysznicem, minibar, telefon, suszarka do włosów, Wi-Fi (za dodatkową opłatą). Apartament -Sypialnia i pokój dzienny, połączone z drzwiami, podwójne łóżko, rozkładana sofa, klimatyzacja, wykładzina podłogowa, balkon, telewizor, łazienka z prysznicem, mini-bar, telefon, suszarka do włosów, Wi-Fi (za dodatkową opłatą).

    Restauracje

    Restauracja, lobby bar, menu wegetariańskie, menu dla dzieci

    Wyżywienie

    All Inclusive oferuje - śniadania, obiady, kolacje, przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Udogodnienia

    Kantor wymiany walut, Wi-Fi we wspólnych pomieszczeniach, sejf w recepcji (za dodatkową opłatą), sala internetowa, parking (za dodatkową opłatą), łóżeczko dziecięce (za dodatkową opłatą), zwierzęta nie są akceptowane, pralnia / pranie chemiczne

    Sport i rekreacja

    Basen dla dzieci, park wodny, fitness, Mini klub, animacja, mini golf, tenis stołowy, bilard, scena / amfiteatr, aerobik, gimnastyka w wodzie, rzutki

    Zdrowie i uroda

    Spa i centrum odnowy biologicznej, sauna, łaźnia turecka, masaże, łaźnia parowa, fryzjer, salon piękności, lekarz

    Opłaty klimatyczne

    W Bułgarii obowiązuje opłata klimatyczna w wysokości 6 EUR/os. dorosła, 3 EUR/ dziecko do 12 lat - za cały pobyt (w niektórych hotelach odpowiednio 8 EUR i 4 EUR).

    Cena zawiera - dojazd własny

    Zakwaterowanie, wyżywienie wg opisu oferty, ubezpieczenie KL i NNW, obowišzkowš opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, atrakcje w hotelu wg oferty. Wysokość składek na TFG (doliczona na końcowym etapie rezerwacji) - dojazd własny - państwa graniczšce z Polską - 0zł/osoba, - dojazd własny do pozostałych destynacji - 10zł/osoba.

    Cena nie zawiera - dojazd własny

    Kosztu przejazdów, opłaty klimatycznej, opieki rezydenta, wycieczek fakultatywnych, wydatków własnych, ?wiadczeń niezawartych w ofercie.


    Rego- Bis

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    **** Bułgaria/Słoneczny brzeg

    ATUTY

    blisko centrum Słonecznego Brzegu wyżywienie All Inclusive Aquapark na terenie hotelu

    NASZYM ZDANIEM

    Hotel położony blisko ścisłego centrum Słonecznego Brzegu oraz zaledwie 300 metrów od piaszczystej, szerokiej plaży z łagodnym zejściem. Oprócz wyżywienia All Inclusive głównym atutem obiektu jest aquapark ze zjeżdżalniami zarówno dla dzieci, jak i dorosłych, co czyni go idealnym wyborem dla osób szukających zarówno zabawy, jak i odpoczynku. Dzięki swojemu położeniu hotel może stanowić również świetną bazę wypadową dla wycieczek po regionie Słonecznego Brzegu.

    POŁOŻENIE

    ok. 300 m do plaży ok. 500 m do centrum Słonecznego Brzegu ok. 6 km do Starego Miasta Nessebyru ok. 200 m do przystanku autobusowego ok. 30 km do lotniska w Burgas

    PLAŻA

    Publiczna, piaszczysta plaża, oddalona od obiektu o ok. 300m. Serwis plażowy dodatkowo płatny.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Bezpłatnie - wi-fi, basen zewnętrzny, basen dla dzieci, aquapark, mini club, plac zabaw, tenis stołowy, siatkówka, mini golf, aerobik, aqua gymnastic, lekcje tańca, rzutki, łucznictwo, animacje. Dodatkowo płatne - pralnia, lekarz na wezwanie, fryzjer, salon piękności, centrum spa, sauna, siłownia, łaźnia turecka i parowa, bilard, kantor, wypożyczalnia samochodów, parking.

    DLA DZIECI

    Basen dla dzieci, mini club, animacje, aquapark

    POKOJE

    Zakwaterowanie 14:00  Wykwaterowanie 12:00  Hotel posiada 365 pokoi. Pokoje standard (ok. 28m2) oraz studio (ok. 42m2) posiadają łazienkę z prysznicem i suszarką do włosów. Wyposażone są w klimatyzację, TV, bezpłatne wi-fi, telefon, minibar i sejf (dodatkowo płatne).

    UDOGODNIENIA

    Suszarka Winda Klimatyzacja TV Wi-fi bezpłatne Sejf w pokoju Parking Sauna Centrum SPA Odkryty basen Aquapark Mini golf

    WYŻYWIENIE

    All Inclusive Posiłki w formie bufetu. Śniadanie (7:00-10:00), obiad (12:00-14:00), kolacja (18:00-21:00). Przekąski serwowane w godzinach 10:00-17:00 w snack bar oraz w godzinach 14:00-18:00 w lobby podczas tea time. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w barze przy basenie (10:00-21:00 Aqua Club, 10:00-17:00 Relax Pool), w lobby (10:00-23:00) oraz w snack bar (10:00-17:00).

    DODATKOWE INFORMACJE

    Hotel nie akceptuje zwierząt.

    OBOWIĄZKOWE DOPŁATY

    Taksa klimatyczna + opłata meldunkowa 10 EUR/os. płatne obowiązkowo raz na pobyt.

    CENA ZAWIERA

    - Nocleg oraz wyżywienie zgodnie z wykupioną ofertą, - Transport do miejsca docelowego (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym). - Opiekę rezydenta podczas pobytu (nie dotyczy oferty z dojazdem własnym) - Opłatę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny, - Podatek Vat, - Ubezpieczenie (nie dotyczy ofert z dojazdem własnym) Oferta z przelotem: dla przelotów czarterowych: bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów) dla lotów na połączeniach rejsowych: LOT  bagaż podręczny 8 kg, Ryanair/Wizzair mały bagaż podręczny (40x30x20 cm) Nie dotyczy obozów młodzieżowych. Oferta sam przelot zawiera: - bagaż podręczny i bagaż rejestrowany (dopuszczalny limit dostępny w zakładce Rozkład Lotów) - opłaty lotniskowe

    ROZSZERZONE UBEZPIECZENIE Bezpieczne Wakacje, Spokojne Rezerwacje

    Ubezpieczenie rozszerzone obowiązuje przy zakupie oferty Lato 2021 do 01.03.2021 i zawiera: a. ubezpieczenie od zachorowania w następstwie epidemii b. KL do 30 000 EUR, NNW do 3 000 EUR c. ubezpieczenie od chorób przewlekłych Nie dotyczy samych przelotów.

    CENA NIE ZAWIERA

    - Opłat klimatyczno-meldunkowych, - Wycieczek fakultatywnych, - Świadczeń nieprzewidzianych w ofercie, - Transportu (dotyczy oferty z dojazdem własnym) - Ubezpieczenia (dotyczy oferty z dojazdem własnym - możliwość dokupienia w datach pobytu) Oferta z przelotem: dla lotów na połączeniach rejsowych: bagaż rejestrowany dodatkowo płatny LOT do 23kg (RT) 250 PLN/os Wizzair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os; do 32kg (RT) 490 pln/os Wizz Priority - pierwszeństwo wejścia na pokład + dodatkowa walizka do 10 kg (RT) 190 pln/os Ryanair do 10 kg (RT) 270 pln/os; do 20kg (RT) 350 pln/os Nie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    SKŁADKA NA TURYSTYCZNY FUNDUSZ POMOCOWY

    Turystyczny Fundusz Pomocowy (TFP) został utworzony na podstawie ustawy z dnia 2 marca 2020, o szczególnych rozwiązaniach związanych z zapobieganiem, przeciwdziałaniem i zwalczaniem COVID - 19, innych chorób zakaźnych oraz wywołanych nimi sytuacji kryzysowych (Dz. U. z 2020 r. poz 1842 z późn. zm.). - składka TFP  jest obowiązkowa - składka TFP jest naliczana od każdego podróżnego biorącego udział w imprezie turystycznej - składka TFP nie podlega zwrotowi Składka TFP dotyczy imprez samolotowych na czarterach i samolotach rejsowych/liniowych, imprez autokarowych, objazdów, obozów młodzieżowych, imprez z dojazdem własnym (z wyłączeniem imprez typu ekspress).

    REZERWACJE "DO POTWIERDZENIA"

    Oferty, w których pokoje oznaczone są kodem PKT, podlegają innym zasadom zakładania rezerwacji (szczegóły poniżej) zaliczkowania oraz nie są objętę aktualną promocją. Rezerwacje, w których przelot oparty jest na samolocie rejsowym/liniowym po założeniu muszą zostać potwierdzone przez Organizatora. Warunkiem potwierdzenia takiej rezerwacji jest wpłata zaliczki (29% wartości ceny imprezy) w momencie założenia rezerwacji. Cena ofert z przelotem samolotem rejsowym/liniowym uzależniona jest od AKTUALNEJ ceny przewoźnika, zatem może ulec zmianie w trakcie zakładania lub w momencie potwierdzania przez Organizatora rezerwacji. W sytuacji, gdy pojawią się wyżej opisane różnice w cenie, Organizator będzie się kontaktował z Klientem lub Agentem w celu potwierdzenia akceptacji nowej ceny. WAŻNE: prosimy o uważne sprawdzanie podawanych danych osobowych - wszelkie, nawet kosmetyczne zmiany danych Klienta w przypadku rezerwacji ofert opartych o samoloty rejsowe są płatne. Nie dotyczy obozów młodzieżowych i samych przelotów.

    POKOJE PROMOCYJNE

    Pokoje promocyjne, to pokoje standardowe w promocyjnej cenie.

    WAŻNE INFORMACJE

    Zawarte w Serwisie informacje dotyczące imprez turystycznych REGO-BIS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa nie stanowią oferty w rozumieniu art. 66 Kodeksu cywilnego, lecz są zaproszeniem do zawarcia umowy, o którym mowa w art. 71 Kodeksu cywilnego.

    INFORMACJA DLA PODRÓŻUJĄCYCH Z DZIEĆMI

    Informacja dla podróżujących z dziećmi do 18 lat - Pisemna zgoda na podróż osoby małoletniej jest potrzebna. Dokument taki powinien zawierać termin pobytu dziecka na terenie danego kraju, dane osobowe i numer paszportu dziecka oraz dane osobowe i numer paszportu osoby, pod której opieką znajduje się dziecko na wycieczce. Taki sam dokument powinien mieć ze sobą jeden z rodziców, jeżeli drugi rodzic nie bierze udziału w podróży. (Za polakzagranica.msz.gov.pl)

    BUŁGARIA

    To największy kraj Półwyspu Bałkańskiego i zarazem ulubione miejsce wypoczynku setek turystów. Na obszarze zaledwie 110 tys. km2. Spotyka się tam niezwykłą różnorodność krajobrazu. Ku wzgórzom Starej Płaniny wznosi się równina Naddunajska. Wzdłuż granicy z Grecją ciągnie się kotlina Rodopy, a Nizina Górnotracka zakończona jest malowniczym wybrzeżem Morza Czarnego. Bułgaria ponownie przezywa swoje najlepsze lata. Jest znacznie tańsza od innych krajów Europy, w nadmorskich miejscowościach powstają coraz to nowsze ośrodki turystyczne i rozrywkowe. Rozwija się baza noclegowa, króluje pyszna lokalna kuchnia, a miejscowa ludność jest niezwykle serdeczna. W całym kraju można spotkać miejsca o fascynującej i wielowiekowej historii. Będą w Bułgarii te miejsca koniecznie musisz zobaczyć: 1.Sofia- stolica kraju, będąca centrum kultury i rozrywki z ogromną ilością barów, restauracji i dyskotek, której historia sięga VI wieku p.n.e. Miłośnicy historii pogrążą się tutaj w zwiedzaniu licznych zabytków jak np. ruiny budowli rzymskich, fortyfikacji bizantyjskich, zabytki architektury tureckiej. 2. Riła - największe pasmo górskie w Bułgarii. Na najwyższym szczycie, jakim jest Musała (2925 m n.p.m.) śnieg może leżeć do 8 miesięcy. Właśnie tam znajduje się jedna z najciekawszych atrakcji kraju. Monastyr Rylski to kompleks klasztorny, idealnie wkomponowany w góry, które go otaczają. Obecnie przebywa tam ok. 60 mnichów, a cały kompleks wpisano na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO. 3. Podczas pobytu w Wielkim Tyrnowie miłośnikom wina poleca się wycieczkę do winiarni Maryan. Oferuje możliwość skosztowania wielu przeróżnych rodzajów win. Wycieczka obejmuje zwiedzanie piwnicy z winami, a nawet degustację win prosto z beczki. Wina produkowane klasycznymi technikami winiarskimi, w połączeniu z nowoczesną technologią, aby otrzymać produkt najlepszej jakości. 4. Miasto Płowdiw - drugie pod względem liczby mieszkańców miasto Bułgarii. Niegdyś znane jako Filippopolis, ponieważ podbił je Filip II Macedoński. Można tu dziś podziwiać zabytki z dawnych czasów, np. wciąż czynny teatr rzymski. Mieszcząc się na siedmiu wzgórzach nad rzeką Maritsa jest często nazywany właśnie Miastem Siedmiu Wzgórz". 5. Park Narodowy Pirin wznosi się niczym wielki bałkański wał nad granicami Macedonii i Grecji. Wpisany jest na listę UNESCO. Wysoko na górze zbierają się czapki mgły, a alpejskie doliny są zasypane lawinami leśno-zielonych drzew sosny i jodły. Park, który został okrzyknięty rajem dla miłośników pieszych wycieczek i sportów zimowych.

    POWODY, DLA KTÓRYCH WARTO JECHAĆ DO BUŁGARII

    1.Plaże - Linia brzegowa kraju rozciąga się na aż 400 km i jest bardzo urozmaicona. Właśnie w Bułgarii znajdują się jedne z najpiękniejszych nadmorskich kurortów i plaż. Najciekawsze bułgarskie wybrzeża - Słoneczny Brzeg czy Sozopol to miejsca najciekawsze, na których podczas letniego sezonu temperatury sięgają powyżej 30 stopni! 2. Zabytki, które są śladem zachowania się wielowiekowej historii i starożytnej kultury kraju. Tyle historii można znaleźć w jednym miejscu! Będąc na wakacjach należy koniecznie odwiedzić m.in. klasztor Rila lub niesamowity rzymski teatr w Płowdiwie, pochodząc z lat 98-117 p.n.e. Na uwagę zasłguje także muzealne miasto Koprivštitsa, które przeniesie Cię w czasie! 3. Piękne krajobrazy, na które składają się niezwykłe góry, parki i przyroda. Ponadto ogrom możliwości spędzania wolnego czasu. Można udać się na piesze wędrówki, spróbować wspinaczki, jazdy konnej, wędkarstwa, a nawet sprawdzić swoje siły w sportach wodnych! Sceneria jest niesamowita, a wybory są niemalże nieograniczone! 4. Pyszna lokalna kuchnia, która zachwyca rozmaitością świeżych warzyw oraz owocami morza. Pełne smaku papryki, pomidory, bakłażany, cukinie, sałatka szopska, ajvar, wyśmienite dania z grilla oraz ryby, krewetki czy kalmary. W rozsądnych cenach można skosztować smaków typowych dla krajów bałkańskich i zakochać się w tym regionie jeszcze bardziej! 5. Rose Damascena czyli dolina róż - jeden z symboli Bułgarii, położona na południe od gór bałkańskich. Piękna roślina Rose Damascena była przez wieki ubóstwiana przez bułgarski lud, używano jej do produkcji popularnego oleju różanego. Dziś Bułgaria to producent ponad 70% oleju różanego na świecie, co daje jej miano największego producenta tego cennego oleju. Jeśli przyjedziesz w maju lub czerwcu do Bułgarii, możesz wziąć udział w Festiwalu Róż w Karlowie czy Kazanlyku,. Zdecydowanie nie pożałujesz!


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Słoneczny Brzeg

    Położenie

    centralne, ok. 300 m do plaży z delikatnym piaskiem. 

    Wyposażenie

    kompleks wypoczynkowy odnowiony w 2009 roku, 330 pokoi w budynkach 4-8 piętrowych i 3 budynkach bocznych. Hol powitalny z recepcją (sejfy za opłatą), windy, kącik internetowy, restauracja dla niepalących, 3 bary, sklepy. Na zewnątrz 2 baseny ze słodką wodą z tarasem słonecznym i barem przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, na plaży za opłatą. Ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki

    Zakwaterowanie

    prysznic, WC, klimatyzacja, telefon, TV sat., suszarka, balkon. A1A/A2A/A3A: pokój 2-os. A2C: pokój 4-os. A2B/A3B: studio z podwójnym łóżkiem i rozkładaną kanapą.  

    Sport

    w cenie: strzelanie z łuku, rzutki, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, siłownia.

    Wellness

    za opłatą: masaże, sauna, łaźnia turecka, fryzjer

    All Inclusive

    3 posiłki. W godz. 10-21:00 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski. 14-18:00 lody dla dzieci. Napoje w lobby barze do godz. 23:00. 

    Parkowanie

    w cenie (w miarę dostępności). 

    Dodatkowe informacje

    Zniżki- dzieci do 11 lat pobyt gratis. 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Laguna Park
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Laguna Park:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Laguna Park!
    https://youtu.be/-AgfStHFdaQ

    Opinie o Hotelu Laguna Park

    4.1
    polecam

    Świetne położenie hotelu, i przy plaży i w centrum Słonecznego Brzegu! Pokoje ok, byłam z dzieciakami miesiąc temu w tym hotelu, jest dużo rozrywek dla dzieci, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub. Wróciliśmy zadowoleni.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1

    Laguna Park - możliwości zakwaterowania:

    Pokój 2-osobowy
    Studio
    apartament double standard cityview
    Pokój 2 os.
    Pokój typu Standard
    Pokój typu Standard PKT
    pokój typu studio studio
    Pokój typu Studio PKT
    Pokój 1 os.
    Standard DBL
    Studio DBL
    apartament 1 bedroom apartament
    studio studio
    standard dbl
    Double Standard City View
    Standard Apartment
    Standard Studio
    Single w. Child Standard City View
    Single w. Child Standard Garden View
    Single Use Standard City View
    Single Use Standard Garden View
    SingleUse Standard Room (GardenView)
    Single w.Child Standard Room (GardenView)
    Twin Standard Room (GardenView)
    Twin Standard Garden View
    studio double standard cityview
    studio standard
    Standard Penthouse (Park View)
    superior dbl
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room
    std studio
    std studio

    Laguna Park - Możliwości wyżywienia:


    Laguna Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Laguna Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00