cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
  • Hotel Laguna Park, Słoneczny Brzeg
1 / 32
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
16.09 - 19.09
już od 579 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
25.09 - 28.09
już od 579 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Laguna Park
  • Fitness/Siłownia
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Blisko centrum
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Laguna Park
star 4

Bułgaria: Słoneczny Brzeg
Ocena hotelu Laguna Park:
4.1 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 16 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 25 września 2019

Hotel Laguna Park w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 300 m od publicznej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 40 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • sala TV 
  • Wi-Fi: w recepcji/lobby, w cenie
  • kantor
  • bankomat
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • parking: w zależności od dostępności, niestrzeżony, za opłatą
  • fryzjer
  • lekarz
  • amfiteatr
  • sala konferencyjna 
  •  pralnia: za opłatą, płatność gotówką

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

365

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • hotel po remoncie w 2017 r.

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: płatność gotówką, ok. 5 €/noc, wymagana rezerwacja
  • basen dla dzieci: 4-11 lat, maj - wrzesień, w cenie
  • wózek dla dzieci: za opłatą, płatność gotówką
  • bufet dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat, maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 13:00 i 15:00 - 17:00, w cenie
  • animacje dla dzieci: 4-12 lat, maj - wrzesień, codziennie
  • pokój gier i zabaw: 4-11 lat
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 4-12 lat, czerwiec - wrzesień, codziennie 20:00 - 21:00, w cenie

Sport i wellness

W cenie
  • siatkówka plażowa
  • minigolf
  • tenis stołowy
Płatne
  • masaże 
  • siłownia
  • sauna fińska
  • łaźnia parowa
  • hammam

rozrywka

  • zajęcia sportowe (codziennie, w ciągu dnia, od 2019-06-01 do 2019-09-30)
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych (kilka razy w tygodniu, wieczorami, od 2019-06-01 do 2019-09-30)
  • przedstawienia (kilka razy w tygodniu, wieczorami)

Pokoje

Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 3 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • po częściowym remoncie w 2016 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • moskitiera
  • klimatyzacja: w cenie, maj - wrzesień, centralnie sterowana
  • sejf: płatność gotówką, ok. 4 €/dzień
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, płatność gotówką, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 25 €/tydzień
  • TV kab.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Studio STX1
  • 2-4 os.
  • ok. 42 m2
  • nowy budynek
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie lub oddzielone zasłoną
  • moskitiera
  • klimatyzacja: w cenie, maj - wrzesień, indywidualnie sterowana
  • sejf: płatność gotówką, ok. 4 €/dzień
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 25 €/tydzień
  • TV kab.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • w budynku głównym
  • po częściowym remoncie w 2016 r.
  • pokój dzienno-sypialny
  • moskitiera
  • klimatyzacja: w cenie, maj - wrzesień, centralnie sterowana
  • sejf: płatność gotówką, ok. 4 €/dzień
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą, płatność gotówką, napoje bezalkoholowe: za opłatą, woda: za opłatą, napoje alkoholowe: za opłatą, uzupełnianie minibaru: codziennie
  • telefon
  • Wi-Fi: płatność gotówką, ok. 25 €/tydzień
  • TV kab.
  • prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
  • obiad: codziennie 12:00 - 14:00, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 18:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne: raz w tygodniu 18:00 - 21:00
  • przekąski: codziennie 10:00 - 17:00, ciasto: codziennie 14:00 - 17:00, lody: codziennie 12:00 - 14:00 i 18:00 - 21:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:00 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracja „Main restaurant Laguna": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, regionalna, śródziemnomorska, orientalna, dania z grilla, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, maj - wrzesień, codziennie 07:00 - 10:00, 12:00 - 14:00 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, strefa dla palących
  • bary i inne: 4
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool bar Aqua Club Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 21:00, w cenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Pool bar Relax Pool Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • bar w lobby „Lobby bar Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 23:00
  • bar przekąskowy „Snack bar Laguna": maj - wrzesień, codziennie 10:00 - 17:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  • wymagane noszenie opasek all inclusive

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Otoczony zielenią, rodzinny kompleks płożony niedaleko centrum Słonecznego Brzegu i rozrywkowego aquaparku Action. Hotel słynie przede wszystkim z bogatego zaplecza sportowo-rekreacyjnego: fantazyjne baseny ze zjeżdżalnią i tarasem słonecznym, doskonale zorganizowany miniklub i animacje zachwycą nie tylko najmłodszych Gości. W hotelu są zarówno pokoje standardowe, jak i wygodne studia, które pomieszczą nawet 4-os. rodzinę. Blisko stąd również do ładnej, długiej plaży łagodnie opadającej do morza i wyróżnionej Błękitną Flagą.

    POŁOŻENIE:

    ok. 700 m od centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu sklepy i bary, ok. 2 km od aquaparku Action, ok. 6 km od Nessebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Varnie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1 BGN./centrum Słonecznego Brzegu, Nessebar; ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, długa i szeroka, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 200 m od hotelu, przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (leżak/ok. 8 BGN, parasol/ok. 8 BGN); sporty wodne (oferta zewnętrzna).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2001 r., odnowiony w 2013 r., 365 pokoi, 2 budynki, 7 pięter, 6 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja, restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, bar przy basenie, bar przy 2-gim basenie, snack-bar; punkt wymiany walut; sala konferencyjna dla 50 osób, ogród, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: punkt internetowy (ok. 5 BGN/godz.), room-service, sejf w recepcji (7 BGN/dzień), fryzjer, pralnia; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 25 m², zadbany, klimatyzowany (w terminie: 1.06-1.09), łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy ( 5 BGN/2 godz., 20 BGN/24 godz., 50 BGN/7 dni), minibar (płatny według konsumpcji), wypożyczenie żelazka (ok. 3 BGN/godz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

    studio:

    3-os. (możliwość 1 dostawki dla dziecka), ok. 48 m² wyposażenie jak w pokoju standardowym; studio na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 350 m² i ok. 240 m², gł. 1,4-1,6 m, hydromasaż, wydzielona część dla dzieci, basen dla dzieci, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 120 m², gł. 0,6 m, zjeżdżalnia, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki, materace i ręczniki; siatkówka, tenis stołowy, minigolf, rzutki, łucznictwo; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), amfiteatr, animacje dla dorosłych i dzieci (6 dni w tygodniu): zajęcia sportowe, wieczorne pokazy; za opłatą: siłownia, bilard (ok. 3 BGN/gra); centrum Spa: masaże, sauna, łaźnia turecka.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.00-14.00), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; 2 razy w tygodniu kolacja tematyczna; podwieczorek w barze w lobby (14.00-18.00); przekąski w snack-barze (10.00-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe w barze w lobby i barze przy basenie (10.00-23.00), w snack-barze i barze przy 2-gim basenie (10.00-18.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/55427078, www.lagunapark-bg.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia:

    2001 r. Odremontowany w 2011 r.

    Położenie:

    Słoneczny Brzeg, 25 km od lotniska w Burgas.

    Plaża :

    300 m od hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez ulicę.

    W Hotelu:

    2 restauracje, 3 bary, 2 baseny odkryte, winda.

    Pokoje :

    w w budynku głż;wnym 223 pokoi standardowych, superiorż;w, apartamentż;w (dwa pomieszczenia) ; klimatyzacja centralna, telefon, TV, suszarka, sejf (płatny), mini bar (pusty), prysznic, większość pokoi z balkonem.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    siłownia, animacje

    Płatne:

    sejf w recepcji, sauna, masaż

    Wyżywienie :

    All Inclusive

    Posiłki :

    śniadanie, obiad, kolacja.

    Napoje zawarte :

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    System nie zawiera :

    importowanych napojż;w alkoholowych, napoi serwowanych w puszkach i butelkach.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 4* Kategoria lokalna 4*

    Położenie

    - ok. 300 m od plaży - ok. 700 m od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 6 km od Nessebar - ok. 35 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta - leżaki, parasole (płatne)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 25 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon - mini bar i internet Wi-Fi (płatne) - łazienka (WC, prysznic, suszarka do włosów) - rozkładana pojedyncza sofa jako dostawka - balkon Pokój Superior - powierzchnia ok. 48 m2 - wydzielona część dzienna i sypialna - wyposażenie podobne jak w pokoju standardowym

    Sport, Relaks, Rozrywka

    - 2 baseny, aquapark Aqua Club Laguna (tylko dla gości hotelu) - leżaki i parasole przy basenie - gimnastyka wodna, siatkówka, lekcje tańca - tenis stołowy, rzutki, łucznictwo, mini golf - całodzienne programy animacyjne Płatne - bilard, gry elektroniczne - siłownia - salon spa: masaże, sauna, łaźnia turecka - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - plac zabaw, brodzik, statek piracki ze zjeżdżalniami - płatne centrum zabaw (trampolina, basen z kulkami, labirynt, dmuchane zjeżdżalnie, kula wodna) - mini klub, animacje - menu i wysokie krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, po południu podwieczorek. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00 w wybranych barach.

    Restauracje i bary

    - restauracja główna - bar w lobby - 2 bary przy basenach - snack bar

    Dodatkowe informacje

    - hotel wybudowany w 2001 roku, odnowiony w 2015 roku, dysponuje 365 pokojami - internet Wi-Fi w lobby (bezpłatny) - www.lagunapark-bg.com

    Cena

    Cena zawiera (PLN): bilet lotniczy, zakwaterowanie w hotelu (doba hotelowa zaczyna się w dniu przyjazdu od godz. 14:00, kończy o godz. 12:00), transfer lotnisko - hotel - lotnisko; opiekę polskojęzycznego rezydenta; wyżywienie wg opisu, podatek VAT, obowiązkowe ubezpieczenie (KL I NW, BAGAŻU, ubezpieczenia od chorób przewlekłych Europaische Reiseversicherung AG Europejskie), opłaty lotniskowe.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Sun&Fun

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    * Ok 300 m. od centrum Słonecznego Brzegu i głównej promenady, 3 km od Nessebaru, ok. 700 m od Aquaparku oraz 30 km od lotniska w Burgas.

    PLAŻA

    * Ok. 250 m od hotelu, piaszczysta, publiczna; dojście do plaży przez ulicę, serwis plażowy płatny.

    ZAKWATEROWANIE

    * Łącznie 365 pokoi rozmieszczonych w dwóch budynkach; * Typy pokoi: 284 standardowe (28 m2), 50 superior (42 m2, w budynku bocznym), 18 apartamentów (48 m2) i 12 pokoi typu Maisonette (56 m2, rodzinne pokoje piętrowe); * Wyposażenie: klimatyzacja, telewizor, telefon, suszarka do włosów, mini bar (płatny), Internet Wi-Fi (płatny) łazienka z prysznicem i WC, balkon.

    RESTAURACJE I BARY

    * Restauracja główna; * 4 bary: Lobby bar, 2 bary przy basenach, Snack bar.

    Wyżywienie

    * All inclusive: śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, przekąski w ciągu dnia w Snack barze, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00; dodatkowo płatne są importowane alkohole, butelkowane wino i piwo, świeżo wyciskane soki, espresso.

    SPORT I ROZRYWKA

    * 3 baseny zewnętrzne, jedna zjeżdżalnia; * Bezpłatnie: tenis stołowy, strzelanie z łuku, aerobik, mini golf, siatkówka plażowa; dzienne urozmaicone animacje oraz wieczorne przedstawienia; * Odpłatnie: masaże i zabiegi, sauna, łaźnia, jacuzzi, bilard, siłownia/centrum fitness.

    DLA DZIECI

    * Brodzik, basen ze zjeżdżalnią, mini klub (4-12 lat), 2 place zabaw, wysokie krzesełka oraz specjalne menu w restauracji, łóżeczka dla niemowląt są płatne na miejscu (ok 5 euro/dzień); ponadto w hotelu znajduje się duże centrum zabaw (m. in. zamek z piłeczkami, trampolina, tor przeszkód, dmuchane zjeżdżalnie), które jest płatne, ale Goście hotelu otrzymują duże zniżki na bilety wstępu.

    POZOSTAŁE UDOGODNIENIA

    * Centrum SPA, salon piękności, fryzjer, pralnia, centrum biznesowe, kafejka internetowa (płatna), bezpłatne Wi-Fi w lobby, usługi medyczne, amfiteatr, sklepy, punkt wymiany walut, wypożyczalnia samochodów, płatny parking (ok 5 euro/dzień).

    NASZYM ZDANIEM

    *    Bardzo atrakcyjna lokalizacja, blisko centrum Słonecznego Brzegu. Hotel idealnie nadaje się na rodzinny wypoczynek oferując dobry standard zakwaterowania, wspaniałe animacje dla osób w każdym wieku oraz wiele atrakcji dla najmłodszych Gości.

    STRONA INTERNETOWA

    * www.lagunapark-bg.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Słoneczny Brzeg

    Położenie

    centralne, ok. 300 m do plaży z delikatnym piaskiem. 

    Wyposażenie

    kompleks wypoczynkowy odnowiony w 2009 roku, 330 pokoi w budynkach 4-8 piętrowych i 3 budynkach bocznych. Hol powitalny z recepcją (sejfy za opłatą), windy, kącik internetowy, restauracja dla niepalących, 3 bary, sklepy. Na zewnątrz 2 baseny ze słodką wodą z tarasem słonecznym i barem przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie w cenie, na plaży za opłatą. Ręczniki kąpielowe przy basenie w cenie.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki

    Zakwaterowanie

    prysznic, WC, klimatyzacja, telefon, TV sat., suszarka, balkon. A1A/A2A/A3A: pokój 2-os. A2C: pokój 4-os. A2B/A3B: studio z podwójnym łóżkiem i rozkładaną kanapą.  

    Sport

    w cenie: strzelanie z łuku, rzutki, tenis stołowy. Za opłatą: bilard, siłownia.

    Wellness

    za opłatą: masaże, sauna, łaźnia turecka, fryzjer

    All Inclusive

    3 posiłki. W godz. 10-21:00 lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe oraz przekąski. 14-18:00 lody dla dzieci. Napoje w lobby barze do godz. 23:00. 

    Parkowanie

    w cenie (w miarę dostępności). 

    Dodatkowe informacje

    Zniżki- dzieci do 11 lat pobyt gratis. 


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Wygoda Travel

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Najważniejsze cechy hotelu

    Dla rodzin z dziećmi Baseny All Inclusive 

    Jednym zdaniem

    Czterogwiazdkowy obiekt w centrum kurortu z bogatą bazą rekreacyjno-sportową to doskonałe miejsce na urlop z dziećmi. 

    Opis miejscowości

    Słoneczny Brzeg to największa i najpopularniejsza miejscowość letniskowa Bułgarii, nazywana często Las Vegas Wschodniej Europy. Dyskoteki, kluby, aqua parki, restauracje, parki rozrywki i liczne hotele z basenami oświetlają po zmroku całe wybrzeże.

    Budynek

    Zadbany i komfortowy obiekt składający się z dwóch kilku piętrowych części, zlokalizowany w samym sercu Słonecznego Brzegu, niedaleko piaszczystej plaży oraz głównego deptaka. W pobliżu hotelu mieści się wiele sklepów, tawern i restauracji oraz centrum rozrywek z pubami i klubami. Nieopodal hotelu znajduje się przystanek kolejki kursującej uliczkami kurortu. Oficjalna kategoria lokalna ****.

    Pokoje

    Komfortowo urządzone, 2-osobowe z możliwością jednej lub dwóch dostawek, łazienka z prysznicem i WC, TV sat, klimatyzacja, telefon, balkon lub taras, Wi-Fi (odpłatnie 5BGN/2h), mini bar (odpłatnie).

    Do dyspozycji gości

    Restauracja, bary, 2 baseny zewnętrzne, brodzik dla dzieci, basen dla dzieci ze zjeżdżalnią, leżaki i parasole przy basenie, plac zabaw, mini club (dla dzieci 4-12lat), windy, Wi-Fi w lobby, rzutki, siatkówka, wymiana walut, recepcja. Odpłatnie: parking (10BGN/dzień), sejf w recepcji (7BGN/dzień), łóżeczko dla dziecka (10BGN/dzień), kącik internetowy (5BGN/1h), bilard, centrum wellness: masaże, sauna, łaźnia turecka, siłownia.

    Plaża

    Publiczna, piaszczysta plaża oddalona jest od hotelu ok. 250 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07:00-10:00), obiady (12:00-14:00), kolacje (18:00-21:00) w formie bufetu. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe: wino, piwo, woda, soki, napoje gazowane (10:00-23:00);  kawa, herbata, gorące napoje w godz. 10:00-18:00; przekąski, słodycze, kanapki serwowane w godzinach 14:00-18:00. Raz w tygodniu bufet tematyczny z kuchnią bułgarską lub śródziemnomorską. 

    Cena zawiera

    9 lub 7 noclegów (autokar/dojazd własny) * 10 lub 11 noclegów (samolot) * wyżywienie wg oferty * opiekę rezydenta * ubezpieczenie KL i NW + bagaż + choroby przewlekłe - Signal Iduna * podatek VAT * w opcji dojazdu autokarem - opieka pilota przewozowego * w opcji samolotowej -transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Dopłaty

    Obligatoryjne: taksa klimatyczna 7 /os. - płatna na miejscu.


    Wycieczka pochodzi z oferty Biura Podróży Wygoda Travel, które jest wiodącym w Polsce organizatorem wypoczynku zimowego . Posiada w sprzedaży wyjazdy narciarskie do Włoch, Austrii i na terenie Polski. Są to wycieczki autokarowe jak i samolotowe, możliwy jest także zakup wapartamentów i hoteli na dojazd własny. Wiele z tych programów cechuje indywidualne podejście do różnych grup turystów. Na lato Biuro Podróży Wygoda Travel oferuje wakacje w Bułgarii, Chorwacji i Włoszech, zarówno w popularnej formie all inclusive, jak i tradycyjne wycieczki objazdowe realizowane autokarem.

    Podczas wakacji turyści spędzający urlop z Wygoda Travel objęci są szczególną opieką pilotów i rezydentów. Wyjazdy zimowe umożliwiają także korzystanie z lekcji jazdy na nartach lub snowboardzie z instruktorem.

    Wysoki poziom wyjazdów narciarskich Wygody Travel nagrodzony został wieloma prestiżowym nagrodami. Touroperator został nagrodzony ODYSem 2014 w kategorii „najlepsza jakość usług w województwie małopolskim”, wielokrotnie był też nagradzany w konkursie Podróże Marzeń.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w miejscowości Słoneczny Brzeg, w centrum, 4 km od Nesebaru, 30 km od lotniska. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy, tawerny i restauracje oraz centrum rozrywek z pubami i dyskotekami.

    PLAŻA

    Do publicznej, piaszczystej i szerokiej plaży z łagodnym zejściem do morza ok. 250 m. Leżaki i parasole dodatkowo płatne. Plaża wyróżniona błekitną flagą.

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4* Rodzinny kompleks wakacyjny z Aquaparkiem i bogatym zapleczem dla najmłodszych naszych Klientów.  Dwuskrzydłowy, klimatyzowany kompleks składający się z części 4-piętrowej oraz części 7-piętrowej, otwarty na sezon 2004.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, przestronne lobby, kantor wymiany walut, windy, restauracja główna, lobby bar, bar przy basenie w strefie relaksacyjnej, bar przy basenie w strefie animacyjnej, snack bar, ogród i taras słoneczny, odpłatny parking. Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard.

    INTERNET

    WiFi w lobby bezpłatnie, w pokojach dodatkowo płatne. Punkt internetowy za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 2 baseny, leżaki i parasole, ręczniki plażowe, aquapark Aqua Club Laguna, mini golf, rzutki, tenis stołowy, hotelowy program animacyjny zapewniający atrakcje w ciągu dnia i wieczorami. Odpłatnie: bilard, siłownia, łaźnia turecka, sauna, centrum Spa z bogatym programem zabiegów i masaży, sporty wodne przy plaży.

    DLA DZIECI

    Brodzik o powierzchni 120m, basen ze zjeżdżalnią, Aquapark- basen ze statkiem pirackim, 2 place zabaw, hotelowy mini club dla dzieci w wieku 4-12, sala zabaw za opłatą (czynna od pn-so w wyznaczonych godzinach 14-22, ok. 5 leva/1h), wysokie krzesełka w restauracji, odpłatne łóżeczka na zamówienie przed wylotem koszt ok. 10,00 BGN za dzień.

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje standardowe dwuosobowe z możliwością jednej dostawki (rozkładany fotel lub sofa). Utrzymane w ciepłych, pastelowych kolorach, wyposażone w łazienki (prysznic, suszarka do włosów), klimatyzację, TV/SAT, telefon, odpłatny mini bar oraz balkon. Powierzchnia 28 m2 Pokoje typu superior dwuosobowe z możliwością dwóch dostawek (2+2 lub 3+1) składające się z jednego pomieszczenia z wydzieloną sypialnią i pokojem dziennym (rozkładana sofa) - nie ma drzwi między dwoma częściami, wyposażone jak pokoje standard.  W pokojach nie ma czajników i nie ma możliwości ich wypożyczenia.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia. Napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole w godzinach 10.00-23.00 w wyznaczonych barach.

    DODATKOWE INFORMACJE

    www.lagunapark-bg.com/en/

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Best Reisen

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    4- gwiazdkowy hotel cieszący się popularnością szczególnie wśród rodzin z dziećmi. Jest doskonale usytuowany (blisko plaży i centrum), otoczony zielenią. Ma nowoczesny styl, bogatą ofertę rekreacyjną, urozmaiconą kuchnię w ramach all inclusive, świetne baseny i aquapark. Nikt się tu nie nudzi!

    Położenie

    W centrum Słonecznego Brzegu, ok. 250m od piaszczystej plaży (serwis plażowy płatny ), ok. 4 km od Nessebaru, ok. 30km od lotniska w Burgas. W okolicy liczne bary, restauracjie i sklepy. 200 m od hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Recepcja z lobby barem, restauracja główna, 2 bary przy basenach, bar przekąskowy, Wi-Fi bezpłatne w lobby, odpłatna kafejka internetowa, parking (płatny), kantor wymiany walut, sala konferencyjna, pralnia. 

    Pokoje

    Przestronne i gustowne pokoje z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów) i balkonem. Wszystkie wyposażone są w klimatyzację, TV sat, telefon, minibar (płatny). Pokoje standardowe mają ok. 25 m kw. powierzchni, studia są większe (ok. 48 m kw), składają się z sypialni, pokoju dziennego, łazienki i balkonu lub tarasu.  

    Wyżywienie

    All Inclusive - śniadania, obiady i kolacje w formie bufetów,  w ciągu dnia w wyznaczonych godzinach przekąski, ciasta, kawa/herbata. Lokalne napoje alkoholowe i bezakloholowe serwowane są w godzinach 10:00-23:00.

    Sport i rozrywka

    2 baseny o fantazyjnym kształcie, zjeżdzalnie, rzutki, siatkówka, minigolf, tenis stołowy, animacje, program rozrywkowy, odpłatnie siłownia, bilard, centrum spa (masaże, sauna, łaźnia parowa, łaźnia turecka), sporty wodne przy plaży oferowane przez lokalne agencje. 

    Dla dzieci

    Basen dla dzieci, animacje, zjeżdzalnie, plac zabaw, sala zabaw, miniklub, wysokie krzesełka w restauracji, odpłatnie łóżeczko dla niemowląt.

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Mapa Hotelu Laguna Park
    Zdjęcia lokalizacji (Bułgaria / Słoneczny Brzeg)
    Wakacje w Słonecznym Brzegu, Bułgaria
    Plaża i promenada w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Szerokie, piaszczyste plaże w Słonecznym Brzegu w Bułgarii
    Nessebar, Bułgaria
    Wakacje w Bułgarii, Primorsko
    Wakacje w Sozopolu
    Wakacje w Sveti Vlas
    Wieczór Bułgarski, wakacje w Bułgarii
    Filmy hotelu Laguna Park:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Laguna Park!
    https://youtu.be/-AgfStHFdaQ
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Laguna Park

    4.1
    polecam

    Świetne położenie hotelu, i przy plaży i w centrum Słonecznego Brzegu! Pokoje ok, byłam z dzieciakami miesiąc temu w tym hotelu, jest dużo rozrywek dla dzieci, zjeżdżalnie, plac zabaw, mini klub. Wróciliśmy zadowoleni.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: polecam
    4.1
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      4.1
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.2
    • Atrakcje
      i sport
      4.4
    • Obsługa
      3.7
    HolidayCheck
    Ocena Laguna Park:
    4.5 / 6

    Laguna Park 2017-09-01
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Ekstra 2017-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    warto prxyjechac do tego hotelu cxysto jedxenie moxe byc obsluga ekstra drinki ok dxieci xadowolone ...
    więcej

    6.0
    Super 2017-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Hotel dostosowany do pobytu doroslych, jak rowniez rodzin. Mila obsluga, super animatorzy, swietny a...
    więcej

    6.0
    Hotel godny polecenia 2010-07-21
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Hhotel odnowiony zdecydowanie lepiej wyglada w rzeczywistosci niz na zamieszczonych zdjeciach. poloz...
    więcej

    5.2
    Bardzo dobry hotel 2010-07-27
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel dobry dla rodzin z dziećmi. Ciekawe animacje dla dorosłych i dla dzieci. Bardzo dobre jedzenie...
    więcej

    5.4
    Jestem dużym krytykiem, ale ten hotel polecam 2010-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    5.2
    Polecam. Super hotel 2010-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Laguna Park to jest to 2010-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.8

    Nasze pierwsze zagraniczne wakacje spędzilismy własnie w hotelu Laguna Park. Nie spodziewalismy się ...
    więcej

    5.9
    Super hotel godny polecenia 2010-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Hotel rewelacyjny! 2011-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Gorąco polecam 2012-06-22
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Udane wakacje 2012-06-23
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Godny polecenia hotel z pysznym jedzeniem 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.7
    Czerwiec 2012 rok Wiola 2012-07-30
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.0

    Byłam w tym hotelu na poczatku czerwca z dziećmi.Mogę polecic ten hotel , byłam zadowolona .Jedzenie...
    więcej

    4.9
    Fajny hotel, super jedzenie, obsługa ogólnie ok 2012-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      4.5

    Hotel godny polecenia w sumie to nie za bardzo jest do czego się przyczepić . Jednie do hałasu nocne...
    więcej

    5.1
    Bardzo fajny hotel! Polecam wszystkim! 2012-09-28
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Wrześniowy urlop był udany . Hotel mogę polecić wszystkim , jedzenie smaczne , pokoje czyste , napra...
    więcej

    5.6
    Ok 2016-06-02
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    barzo dobry hotel jedna wada brak internetu w hotelu jedzenie barzo dobre zblizone do Polskiego pogo...
    więcej

    6.0
    Hotel Laguna Park & Garden 2016-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    bardzo fajny hotel, czysto, milo, smaczne posilki. Nie ma duzych kolejek po posilki. Wszystko odbywa...
    więcej

    6.0
    Pierwszy mój raz w Bułgarii i rewelacja! 2016-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Pierwsze wakacje spędzone za granicą 2016-09-08
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.5

    Przemile spedzone wakacje w uroczym hotelu polorzonym w przemilym zakontku Slonecznego Brzegu w Bulg...
    więcej

    5.0
    Bardzo udane wakacje 2016-09-18
    Szczegóły oceny hotelu Laguna Park:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    hotel za ta cene jest boski, wszystko co dzieje sie w hotelu pozostawia mile wrazenia! polecamy kazd...
    więcej

    6.0

    Laguna Park - możliwości zakwaterowania:

    Standard DBL
    standard dbl
    Studio DBL
    superior dbl
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Pokój 2-osobowy
    Twin Standard Room (GardenView)
    Studio
    SingleUse Standard Room (GardenView)
    Standard Apartment
    Standard Penthouse (Park View)
    Standard Studio

    Laguna Park - Możliwości wyżywienia:


    Laguna Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Laguna Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00