cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
  • Hotel Iberostar Sunny Beach, Bułgaria
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
02.05 - 09.05
już od 1459 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
06.10 - 10.10
już od 1179 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Iberostar Sunny Beach
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Rozrywka i życie nocne
  • Bez paszportu

Hotel Iberostar Sunny Beach
star 4

Bułgaria
Ocena hotelu Iberostar Sunny Beach:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 02 maja 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 06 października 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
  • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

Hotel Iberostar Sunny Beach w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
  • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

Szukasz wakacji do Bułgarii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 5 km od centrum Nessebaru
  • ok. 200 m od centrum Słonecznego Brzegu
  • w pobliżu sklepów i restauracji
  • ok. 70 m od długiej, piaszczystej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 45 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • kantor
  • winda
  • bankomat
  • taras
  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • fryzjer
  • lekarz
  • pralnia: za opłatą
  • parking: w zależności od dostępności, strzeżony, za opłatą
  • sale konferencyjne: 2

karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

1000

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • hotel nie akceptuje zwierząt
  • ostatni, całkowity remont: 2018 r.

Dla dzieci

  • łóżeczka dla dzieci: w cenie, na zapytanie
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • wysokie krzesełka dla dzieci
  • bufet dla dzieci
  • miniklub: 4-12 lat, 10:00 - 12:00 i 15:00 - 17:00
  • pokój gier i zabaw
  • plac zabaw
  • minidyskoteka: 20:30 - 21:30
  • animacje dla nastolatków: 10:00 - 12:00 i 15:00 - 17:00

Sport i wellness

W cenie
  • siłownia
  • siatkówka 
  • minigolf
Płatne
  • strefa spa
  • masaże
  • łaźnia parowa
  • hammam
  • spa shower

rozrywka

  • zajęcia sportowe (codziennie, w ciągu dnia)
  • przedstawienia (codziennie, wieczorami)
  • boccia w cenie
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój ekonomiczny DZZ1
  • Pokoje ekonomiczne to dobry wybór dla osób, którym zależy na pobycie w hotelu w najniższej możliwej cenie. Pokoje mogą różnić się wielkością, lokalizacją lub wyposażeniem od tych znajdujących się w regularnej ofercie danego obiektu. Z reguły nie ma możliwości wymiany pokoju ekonomicznego na inny.
Pokój rodzinny FZX1
  • 3-4 os.
  • ok. 63 m2
  • widok na park
  • nowy budynek
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • WC
  • 2 łazienki
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój rodzinny FZX2
  • 3-4 os.
  • ok. 63 m2
  • widok na basen
  • nowy budynek
  • 2 pomieszczenia wydzielone optycznie przesuwanymi drzwiami
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • oddzielny prysznic
  • wanna
  • WC
  • 2 łazienki
  • suszarka do włosów
  • balkon
Suita junior JSX1
  • 3-5 os.
  • ok. 38 m2
  • widok na park
  • w budynku głównym
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój dla dorosłego z dzieckiem DSX1
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na park
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV sat.
  • wanna
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na park
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • TV sat.
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • boczny lub ograniczony widok na morze
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • TV sat.
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX3
  • 2-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na basen
  • w budynku głównym
  • klimatyzacja: w cenie, centralnie sterowana
  • ogrzewanie: centralnie sterowane
  • sejf: za opłatą
  • sofa
  • biurko
  • minibar: za opłatą
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • wanna
  • suszarka do włosów
  • balkon
  • TV sat.
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX4
  • 3 os.
  • wanna lub prysznic
  • TV sat.
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX5
  • 3 os.
  • wanna lub prysznic
  • TV sat.
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: 07:30 - 10:00, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 10:00 - 11:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: 18:00 - 21:00, w formie bufetu, kulinarne wieczory tematyczne
  • przekąski: 12:00 - 16:00, ciasto: 16:00 - 17:00
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja główna „Nessebar": rodzaje kuchni: międzynarodowa, regionalna, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, maj-październik, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja „Ravi": rodzaje kuchni: indyjska, bufet, show cooking, w cenie, czerwiec-wrzesień; w zależności od sezonu, pon.-pt. 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja główna „La Spiaggia del Sole": rodzaje kuchni: międzynarodowa, włoska, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, lipiec i sierpień; w zależności od sezonu, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci
  • restauracja główna „Estrellas Ibericas": rodzaje kuchni: międzynarodowa, hiszpańska, bufet dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, w cenie, lipiec i sierpień; w zależności od sezonu, 07:30 - 10:00, 12:30 - 14:30 i 18:00 - 21:00, z klimatyzacją, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 4
  • „Lobby bar": maj-październik, 10:00 - 00:00
  • bar przy zewnętrznym basenie „Snack bar": maj-październik, 10:00 - 00:00
  • cukiernia „Wiener cafe": czerwiec-wrzesień, 10:00 - 17:00
  • bar „Käfergarten": lipiec i sierpień, w zależności od sezonu, 12:00 - 16:00, w cenie
  • Dodatkowe informacje
  •  wymagane noszenie opasek all inclusive
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:00 - 00:00, za opłatą

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Wysoki standard hotelu należącego do światowej sieci Iberostar, doskonała jakość świadczonych usług, położenie zapewniające łatwy dostęp do wszelkich rozrywek wakacyjnego kurortu sprawiają, że pobyt w tym hotelu to świetny wybór dla wszystkich szukających komfortowego i aktywnego wypoczynku.

    POŁOŻENIE:

    w centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu sklepów, barów i restauracji, ok. 1,5 km od Action Aquapark, ok. 5 km od Nesebaru; ok. 35 km od portu lotniczego w Burgas, ok. 95 km od portu lotniczego w Warnie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1 BGN/Nesebar, ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 100 m od hotelu, dojście ulicą, parasole i leżaki płatne (8 BGN/leżak/dzień, 8 BGN/parasol/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, komfortowy i elegancki, wybudowany w 2005 r., odnowiony w 2013 r., 636 pokoi, 2 budynki, w każdym budynku: 8 pięter, 4 windy, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i bułgarska, showcooking, bufety tematyczne, restauracja Premium (dostępna tylko dla Gości all inclusive premium) - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i bułgarska, duży wybór międzynarodowych mocnych alkoholi, win i piw, świeżo wyciskane soki; w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, snack bar przy basenie, Premium Bar (dostępny tylko dla gości all inclusive premium), Wiener Cafe Amadeus; kantor; centrum konferencyjne dla 300 osób, taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i przy basenie; za opłatą: kącik internetowy, fryzjer, opiekunka do dziecka, salon piękności, parking, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje, podjazdy); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 37 m², klimatyzowany, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik, krzesełka; suszarka); boczny widok na morze za dopłatą;

    junior suite:

    3-os. (możliwość 1 dostawki, minimum 3 osoby dorosłe, pełnopłatne), ok. 46 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; junior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, każdy 306 m², gł. 1,5-1,7 m, 2 brodziki dla dzieci, nieregularny kształt, słodka woda, każdy 37 m², gł. 0,5 m, basen ze zjeżdżalnią, owalny kształt, słodka woda, 112 m², gł. 1 m, 1 zjeżdżalnia, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; basen kryty, słodka woda, 112 m², gł. 1,35-1,5 m; tenis stołowy, boccia, rzutki, siłownia, zajęcia sportowe: siatkówka, aqua aerobik, zumba, stretching, joga, aerobik; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, wieczorne zajęcia animacyjne; za opłatą: bilard, pokój gier; centrum spa: sauna, solarium, masaże; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-11.00) w restauracji głównej; przekąski (10.00-16.00) w snack barze przy basenie; podwieczorek (16.00-17.00) w barze w lobby; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00) w barze w lobby i w snack barze przy basenie; wykluczenia z all inclusive: butelkowane napoje bezalkoholowe, butelkowane piwo i wino; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    PREMIUM ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.30-11.00), obiad (12.30-14.30) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji Premium; późne śniadanie, przekąski, podwieczorek - jak w opcji all inclusive; dodatkowo: międzynarodowe alkohole, świeżo wyciskane soki, butelkowane piwo i wino w Premium Barze (14.00-23.00); espresso, cappuccino, napoje bezalkoholowe, ciasta, desery w Wiener Cafe Restaurant (14.00-23.00); minibar w pokoju (jedno wypełnienie na pobyt); inne świadczenia: zakwaterowanie w pokojach z najlepszą lokalizacją, bezpłatne korzystanie z punktu internetowego (30 minut dziennie), bezpłatny sejf w pokoju, bezpłatny parking; wymagane noszenie opasek all inclusive premium.

    KONTAKT:

    00359/55441060, www.iberostar.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Bułgaria / Słoneczny Brzeg

    Opis oferty:

    Wysoki standard hotelu należącego do światowej sieci Iberostar, doskonała jakość świadczonych usług, położenie zapewniające łatwy dostęp do wszelkich rozrywek wakacyjnego kurortu sprawiają, że pobyt w tym hotelu to świetny wybór dla wszystkich szukających komfortowego i aktywnego wypoczynku.

    POŁOŻENIE:

    w centrum SŁONECZNEGO BRZEGU, w pobliżu sklepów, barów i restauracji, ok. 1,5 km od Action Aquapark, ok. 5 km od Nesebaru; ok. 35 km od lotniska w Burgas, ok. 95 km od lotniska w Warnie; przystanek autobusowy ok. 200 m od hotelu (ok. 1 BGN/Nesebar, ok. 6 BGN/Burgas).

    PLAŻA:

    publiczna, piaszczysta, długa i szeroka, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 100 m od hotelu, dojście ulicą, parasole i leżaki płatne (8 BGN/leżak/dzień, 8 BGN/parasol/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, komfortowy i elegancki, wybudowany w 2005 r., odnowiony w 2014 r., 318 pokoi, 2 budynki, 8 pięter, 4 windy, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i bułgarska, showcooking, bufety tematyczne, restauracja Premium (dostępna tylko dla Gości all inclusive premium) - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i bułgarska, duży wybór międzynarodowych mocnych alkoholi, win i piw, świeżo wyciskane soki; w restauracjach dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bar w lobby, snack bar przy basenie, Premium Bar (dostępny tylko dla gości all inclusive premium), Wiener Cafe Amadeus; kantor; centrum konferencyjne dla 300 osób, taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby i przy basenie; za opłatą: kącik internetowy, fryzjer, opiekunka do dziecka, salon piękności, parking, pralnia; udogodnienia dla niepełnosprawnych (pokoje, podjazdy); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 37 m², klimatyzowany, łazienka (wanna z prysznicem, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: sejf, minibar (płatny wg konsumpcji); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat; balkon (stolik, krzesełka; suszarka); widok na basen i boczny widok na morze za dopłatą;

    junior suite:

    3-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 46 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; junior suite za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, słodka woda, każdy 306 m², gł. 1,5-1,7 m, 2 brodziki dla dzieci, nieregularny kształt, słodka woda, każdy 37 m², gł. 0,5 m, basen ze zjeżdżalnią, owalny kształt, słodka woda, 112 m², gł. 1 m, 1 zjeżdżalnia, przy basenach bezpłatne parasole i leżaki, ręczniki za kaucją; basen kryty, słodka woda, 112 m², gł. 1,35-1,5 m; tenis stołowy, boccia, rzutki, siłownia, zajęcia sportowe: siatkówka, aqua aerobik, zumba, stretching, joga, aerobik; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), minidisco, wieczorne zajęcia animacyjne; za opłatą: bilard, pokój gier; centrum spa: sauna, solarium, masaże; sporty wodne na plaży (płatne, oferta zewnętrzna).

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.30-14.30) i kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; późne śniadanie (10.00-11.00) w restauracji głównej; przekąski (10.00-16.00) w snack barze przy basenie; podwieczorek (16.00-17.00) w barze w lobby; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-24.00) w barze w lobby i w snack barze przy basenie; wykluczenia z all inclusive: butelkowane napoje bezalkoholowe, butelkowane piwo i wino; wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    00359/55441060,, www.iberostar.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Rainbow

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:

    Komfortowy i elegancki hotel położony w centrum Słonecznego Brzegu. Należy do znanej i cenionej w świecie hiszpańskiej sieci Iberostar. Z racji położenia i infrastruktury jest świetnym obiektem zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Tuż obok hotelu rozciąga się piękna nadmorska promenada, którą można dotrzeć do serca Słonecznego Brzegu. W odległości ok. 200 m. znajduje się przystanek autobusowy. Bo lotniska w Burgas jest ok. 35 km.
    Plaża:

    Hotel położony ok. 150 m od piaszczystej plaży. Serwis plażowy - płatny (ok. 8 leva - leżak + 8 leva - parasol).
    Do dyspozycji gości:

    Hotel został wybudowany w 2006 r., a odnowiony w 2013 r.
    Recepcja 24 - godz., z przestronnym lobby, windy. Ponadto 2 baseny z brodzikami dla dzieci, foteliki oraz menu dziecięce w restauracji, kantor wymiany walut, centrum konferencyjne, fryzjer, salon piękności, opiekunka do dziecka, parking, pralnia, udogodnienia dla niepełnosprawnych.
    Akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American.
    Pokoje:

    Hotel dysponuje przestronnymi i komfortowo wyposażonymi 636 pokojami położonymi w dwóch 8-piętrowych budynkach. Większość obiektu stanowią pokoje 2-osobowe (możliwość dostawki), o pow. ok. 37 m2, wyposażone w klimatyzację, TV, telefon, łazienkę (wc, wanna lub prysznic, suszarka do włosów), sejf (płatny dodatkowo), minibar (uzupełniany na życzenie, płatny dodatkowo).
    Możliwość wypożyczenia łóżeczka dziecięcego - bezpłatnie.
    Wyżywienie:

    All Inclusive: śniadania (7:30-10:00), obiady (12:30-14:30) i kolacje (18:00-21:00) w formie bufetu w restauracji głównej późne śniadanie (10:00-11:00) w restauracji głównej, przekąski (10:00-16:00) w snack-barze przy basenie, podwieczorek (16:00-17:00) w barze w lobby, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10:00-24:00) w barze w lobby i w snack-barze przy basenie.
    Program sportowy i animacyjny:

    Basen kryty, bogaty program animacyjny dla osób w każdym wieku (mini, maxi oraz teenie club). Animacje sportowe: tenis stołowy, boccia, rzutki, siłownia, zajęcia sportowe: siatkówka, aqua aerobic, zumba, stretching, joga, aerobik, a także wieczorne zajęcia animacyjne dla dzieci (minidisco) i dorosłych. Dodatkowo dla najmłodszych - pokój i plac zabaw. Za dodatkową opłatą: bilard, pokój gier, centrum spa: sauna, solarium, masaże.
    Internet:

    W hotelu kącik internetowy oraz dostęp do internetu Wi-Fi w całym hotelu bezpłatny.
    Kategoria lokalna:

    ****
    Strona www:

    Program

    Dzień Pierwszy
    Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na:
    Ĺšwiadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 4,7,10,11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych (w przypadku imprezy 11 - dniowej 10 rozpoczętych dób hotelowych w przypadku imprezy 12 lub 13 - dniowej 11 rozpoczętych dób hotelowych) , wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Wycieczki lokalne

    PRZYLĄDEK KALIAKRA ORAZ BALCZIK (1 dzień) - cena ok. 32 EUR ze Złotych Piasków, Albeny / ok. 47 EUR ze Słonecznego Brzegu
    Przylądek Kaliakra, to wąski, dwukilometrowy cypel, z którego rozpościera się zapierający dech w piersiach widok na morze. Dodatkową atrakcję stanowią znajdujące się na przylądku pozostałości po budowlach rzymskich, a także pojawiające się delfiny. Balczik nazywany jest "Białym Miastem Morza Czarnego" ze względu na wapienne skały, u podnóża których się znajduje. Główny punkt programu - zwiedzanie malowniczego, położonego na brzegu morza kompleksu pałacowo-ogrodowego królowej rumuńskiej Marii.
    PIRACKIE PARTY (1/2 dnia) - cena. ok. 38 EUR
    Ekscytujący rejs pirackim statkiem !Turystów wita ekipa animacyjna i personel, którzy są przebrani w stroje pirackie i wyglądają jak bohaterzy z filmu “Piraci z Karaibów". Statek ma trzy pokłady i zjeżdżalnię wodną. Podczas rejsu drobny poczęstunek, napoje, gry i zabawy.
    ISTAMBUŁ (1 dzień) - cena ok. 74 EUR (+wiza turecka ok. 18 EUR online, na granicy 25 EUR lub 30 USD)
    Wycieczka do położonego nad Bosforem Istambułu - orientalnego miasta o wielowiekowej historii. W programie: przejazd panoramiczny przez część europejską miasta (m.in. dworzec Orient Express'u, Targ Egipski, zatoka Złoty Róg, Pałac Dolmabahçe) ze zwiedzaniem Hipodromu, a następnie Błękitnego Meczetu, a także przejazd przez Most Bosforski do części azjatyckiej. W wolnym czasie możliwość wejścia do Hagia Sophia lub wizyta na tureckim bazarze. Dla chętnych rejs po Bosforze z wizytą na Targu Egipskim. UWAGA! Konieczny ważny paszport!
    Z dziećmi
    WODNE FIGLE W AQUAPARKU ACTION
    Najbardziej znany park wodny w Słonecznym Brzegu. Oferuje ponad 30 wodnych atrakcji dostosowanych do każdego wieku i gustu. Zabawy dostarczą rwące rzeki, fontanny, baseny, wodospady i zjeżdżalnie. Najwyższa zjeżdżalnia liczy 18 metrów, a najdłuższa 120 metrów. Czynny od końca maja do połowy września.
    Relaks
    SZALEJ OD ZMIERZCHU DO ŚWITU, IMPREZOWICZU!- cena ok. 10 EUR
    Słoneczny Brzeg jest enklawą dla wszystkich imprezowiczów. Zaszalej w Cacao Beach - okrzykniętym przez Internautów w 2011 roku najlepszym klubem w południowo-wschodniej Europie. Bilet wstępu kosztuje 20 lew (10 EUR). cacaobeach.bg/en
    BŁOGIE LENISTWO NA ZŁOCISTEJ PLAŻY
    Rozkoszuj się słonecznymi kąpielami na najpiękniejszej i najdłuższej plaży w Bułgarii. Największą atrakcją Słonecznego Brzegu jest 6-cio kilometrowa plaża, tworząca półksiężyc otoczony wydmami i hotelami. Miejscami szeroka na 60 metrów! Została oznaczona Błękitną Flagą, gdyż jest jedną z najczystszych w Europie. Morska bryza w dużym stopniu niweluje upał w ciągu dnia, a nocą orzeźwia.
    Dla aktywnych
    PORA RUSZAĆ W GÓRY
    Kilkudniowa wyprawa w góry Bałkan to doskonały sposób na urozmaicenie pobytu w kurortach Bułgarii. Ze Słonecznego Brzegu blisko jest do Bałkan Wschodnich. Pasmo Stara Płanina (Bałkan) rozciąga się od granicy z Serbią przez środkową Bułgarię, aż do Morza Czarnego.
    RAJ DLA AKTYWNYCH
    Słoneczny Brzeg to wymarzone miejsce dla amatorów sportów wodnych. Do wyboru masz pływanie, żeglugę, windsurfing, narty wodne, parasailing i nurkowanie .
    Zwiedzanie
    WIELKIE TYRNOWO- WZGÓRZE CAREWEC
    Rezerwat archeologiczny znajdujący się na wzgórzu skrywa w sobie zachowane do dziś fragmenty murów obronnych, pozostałości cerkwi i wież. Część budynków została odtworzona i zrekonstruowana. Najstarsze ślady ludzkości na wzgórzu są datowane na II wiek p.n.e.
    Kuchnia
    GJUWECZ"- BUŁGARSKI PRZYSMAK
    Gjuwecz, czyli gulasz bułgarski, to bogactwo smaku mięsa i warzyw połączonych aromatycznym sosem. Jest przyrządzany tradycyjnie w małych, glinianych naczyniach zwanych... "gjuwecz".
    WINA, WINA DAJCIE!
    Bułgarzy słyną z produkcji wielu gatunków wybornych win. Istnieje nawet święto o nazwie "Dzień Świętego Tryfona" poświęcone ludziom zajmującym się wyrobem wina.
    Uwaga! Zamieszczone tutaj opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.
    "
    Inne

    BUŁGARIA
    informacje ogólne

    Waluta
    LV - Bułgarska Lewa. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieją miejsca w których można wymienić dolary i euro.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Jest mile widziane również przez osoby sprzątające pokoje w hotelach.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Bułgarii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    + 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
    Orientacyjne ceny
    obiad od 10 LV woda 1.5 l - 1-2 LV piwo w barze od 1.5-3 LV kawa w kawiarni od 1 LV.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.35 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Telefony komórkowe działają w całej Bułgarii. Rozmowy lokalne są tanie. Od czerwca 2017r nie ma opłat roamingowych w UE.
    W regionie

    Albena
    Kurort idealny dla rodzin z dziećmi, położony na olbrzymim terenie otoczony lasem i zielenią. Funkcjonuje jako miasteczko turystyczne więc wszystkie atrakcje są dostępne niezależnie od tego w którym hotelu jest sie zakwaterowanym. Plaża piękna, szeroka i z białym drobnym piaskiem oferuje leżaki i parasole dla każdego klienta bezpłatnie. Jest ona na tyle duża, że nigdy nie bywa zatłoczona i posiada niebeską flagę świadczącą o czystości wody i plaży. Po całym terenie kursuje kolejka turystyczna dowożąca w każde miejsce. Znajduje się tu świetne zaplecze rekreacyjne i sportowe oraz wiele atrakcji dla najmłodszych. Teren tonie w zieleni, a hotele położone są w ogrodach w otoczeniu drzew lub na samej plaży. To idealne miejsce dla rodzin z dziećmi, najlepsze na Bułgarskiej Riwierze.
    Złote Piaski
    Wspaniała, piaszczysta plaża dająca nieograniczone możliwości spędzenia urlopu aktywnie, świetnie wyposażone centra, wypożyczalnie i obiekty sportowe. Hotele na każdą kieszeń i turyści z całej Europy. Życie nocne zadowoli wszystkich spragnionych tanecznych szaleństw i wakacyjnych rozrywek.
    Słoneczny Brzeg
    To najwieksza i najstarsza turystyczna miejscowość na bułgarskim wybrzeżu. Wzdłuż 6 km. plaży znajduje się bardzo wiele hoteli oraz wszelkich turystycznych atrakcji. Hotele specjalizują się w obsłudze rodzin z dziećmi więc wiele hoteli posiada liczne udogodnienia dla najmłodszych. Plaża łagodnie opada do morza i jest bezpieczna nawet dla tych którzy nie umieją pływać.
    Sozopol
    Jedna z najstarszych miejscowości nad Morzem Czarnym, uznawana za kulturalną stolicę wybrzeża. Ulubione miejsce artystów i fotografów, którzy uwieczniają malownicze zaułki, kręte uliczki i oryginalne drewniane domy z XVIII w. Stare miasto oczarowuje romantyczną atmosferą. Atrakcją dla turystów są oczywiście piękne, piaszczyste plaże.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic, Łodzi, Wrocławia, Gdańska, Poznania, Krakowa, Bydgoszczy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: :


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Data otwarcia: 

    2005 r.

     

    Położenie: 

    0,5 km od Słonecznego Brzegu, 23 km od lotniska w Burgas.

     

    Plaża: 

    100 metrów od hotelu, publiczna, piaszczysta, parasole, leżaki płatne. Przejście do plaży przez ulicę i promenadę.

     

    W Hotelu: 

    restauracja, 2 bary, sala konferencyjna, 2 baseny odkryte, basen kryty, windy.

     

    Pokoje:  

    w dwóch budynkach 318 pokoi standardowych oraz 20 typu junior suite (pokój dzienny z częścią wypoczynkową – jedno pomieszczenie), 18 pokoi rodzinnych (dwa połączone drzwiami), klimatyzacja centralna, telefon, TV, mini bar (pusty), sejf, prysznic lub wanna, suszarka do włosów, balkon.

     

    Rozrywki i usługi:  

    Bezpłatne: 

    siłownia, tenis stołowy, animacje.

    Płatne:  

    sejf w recepcji, sauna, solarium, masaż.

     

    Dla dzieci:  

    brodzik, plac zabaw, mini klub.

     

    Wyżywienie:

    All Inclusive

    Posiłki :

    śniadania,  obiady, przekąski, podwieczorek i kolacje.

    Napoje zawarte :

    wybrane napoje bezalkoholowe i alkoholowe

    System nie zawiera:

    napoi importowanych, soków ze świeżych owoców, napoi serwowanych w butelkach, napoi energetycznych.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4* Bułgaria/Słoneczny Brzeg

    Kategoryzacja hotelu

    Kategoria Exim Tours 4*+ Kategoria lokalna 4

    Położenie

    - ok. 100 m od plaży (przejście przez ulicę) - ok. 200 m od centrum Słonecznego Brzegu - ok. 6 km od Nessebar - ok. 35 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    - publiczna, piaszczysta - leżaki, parasole (płatne) - ręczniki plażowe (depozyt)

    Pokoje

    Pokój Standardowy - powierzchnia ok. 37 m2 - centralna klimatyzacja - LCD TV-Sat, telefon, internet Wi-Fi - mini bar i sejf (płatne) - łazienka (WC, wanna/prysznic, suszarka do włosów) - rozkładana pojedyncza sofa jako dostawka - balkon Pokój Familijny - powierzchnia ok. 51 m2 - wyposażenie podobne jak w pokoju standardowym  

    Sport, Relaks, Rozrywka

    - 2 baseny, basen kryty - leżaki i parasole przy basenie - siłownia, gimnastyka wodna, aerobik - tenis stołowy, rzutki, boccia, siatkówka - programy animacyjne, wieczorne przedstawienia, muzyka na żywo Płatne - bilard, gry elektroniczne - ścianka wspinaczkowa - salon spa - sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    - 2 brodziki, basen ze zjeżdżalnią - plac zabaw, sala zabaw (basen z kulkami, labirynty) - mini klub, animacje - menu i wysokie krzesełka w restauracji

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, przekąski w ciągu dnia, po południu podwieczorek. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane są w godzinach 10:00-24:00 w wybranych barach.

    Restauracje i bary

    - 2 restauracje główne - bar w lobby - snack bar przy basenie - kawiarnia

    Dodatkowe informacje

    - hotel wybudowany w 2005 roku, odnowiony na przełomie 2014/2015 roku, dysponuje 636 pokojami - udogodnienia dla osób niepełnosprawnych - internet Wi-Fi w lobby i przy basenie (bezpłatny) - kantor, fryzjer, salon piękności, sala konferencyjna, sklepiki - www.iberostar.com

    Dla Twojego komfortu

    Przy przelocie linią lotniczą Ryanair oraz Laudamotion miejsca w samolocie przydzielane są automatycznie w chwili odprawy. Zachęcamy do wykupienia usługi "miejsca obok siebie" w cenie od 30 PLN w dwie strony (w zależnosći od trasy i daty lotu). O szczegóły zapytaj sprzedawcę

    Bagaż

    - w przypadku przelotów samolotami czarterowymi cena zawiera bagaż podręczny 5 kg oraz bagaż główny 20 kg - w przypadku przelotów samolotami rejsowymi (linie lotnicze Ryanair); Kraków, Rzeszów, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 210 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Usytuowany w centrum Słonecznego Brzegu, oddalony jest ok. 1,5km od parku wodnego Action Aquapark i ok. 5km od Nessebaru; Międzynarodowe lotnisko w Burgas oddalone jest ok. 35km.

    PLAŻA

    Oddalona od hotelu ok. 200m, piaszczysta, długa i szeroka z łagodnym zejściem do morza. Leżaki, parasole i materace odpłatnie, ręczniki plażowe za kaucją.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 4* Należący do znanej sieci hotelowej Iberostar, wybudowany w 2006r. i odnowiony w 2013r. Wysoki standard i doskonała jakość świadczonych usług, łatwy dostęp do wszelkich rozrywek kurortu sprawiają, że jest to świetny wybór komfortowe i aktywne wakacje.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Ogólne i usługi: recepcja, lobby, taras słoneczny, windy, fryzjer, sklepiki, usługa pralni, parking (odpłatnie). Hotel akceptuje karty kredytowe Visa i MasterCard. Restauracje i bary: restauracja główna, restauracja Firenze, snack bar, lobby bar, Cafe Amadeus; Restauracja Premium  i Premium Bar dostępne tylko w opcji All inclusive Premium.

    KONFERENCJE/INCENTIVE

    Sala konferencyjna.

    INTERNET

    Punkt internetowy oraz Wi-Fi za opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: dwa baseny odkryte, kryty basen, zjeżdżalnia wodna, leżaki i parasole przy basenie, centrum fitness, tenis stołowy, siatkówka, program animacyjny. Odpłatnie: bilard, piłkarzyki, centrum SPA (sauna, masaże), sporty wodne na plaży.

    DLA DZIECI

    Cztery oddzielne baseny, zjeżdżalnie wodne, mini klub (4-12 lat, czynny w wyznaczonych godzinach), plac zabaw, mini dyskoteka, wysokie krzesła w restauracji, łóżeczko na życzenie.

    ZAKWATEROWANIE

    Hotel oferuje 318 eleganckich pokoi. Pokój typu Standard: ok. 37m, dwuosobowy z możliwością jednej dostawki (rozkładana sofa). Pokój typu Studio: ok. 46m, dwuosobowy z możliwością zakwaterowania dwóch osób dorosłych i dwójki dzieci (dostawka w formie rozkładanej sofy) Wyposażenie: łóżko małżeńskie lub dwa pojedyncze, sofa rozkladana, łazienka (wanna/prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, mini bar (za opłatą), sejf (za opłatą), balkon.

    WYZYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godzinach 10.00-00.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych, napojów energetycznych, importowanych i wysokojakościowych alkoholi, kawy typu espresso, cappuccino. All inclusive Premium: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski w ciągu dnia, lokalne napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe w godzinach 10.00-00.00 w wyznaczonych barach. Dodatkowo w opcji Premium: wysokojakościowe, importowane napoje alkoholowe oraz bezalkoholowe, soki ze świeżych owoców, butelkowane wino i piwo dostępne w Premium Barze (14.00-23.00); w Cafe Amadeus espresso, herbata, cappuccino, soft drinki, desery, ciasta i ciastka; nocna przekąska w restauracji głównej; mini bar uzupełniony raz na pobyt; late check-out do 16.00 bez opłaty; bezpłatny sejf; bezpłatny parking zakwaterowanie w pokoju typu superior lub suites.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.iberostar.com HolidayCheck: średnia ocen 5.2, rekomendacja 88%

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, opłaty lotniskowe i transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera: obowiązkowej opłaty klimatycznej 6 euro/os./pobyt (płatnej na miejscu), dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych. Uwaga! Przy przelotach Bułgaria Air waga bagażu łączonego nie może przekroczyć 23kg! W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Bułgarii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem. DOKUMENTY PODRÓŻY WYSYŁANE SĄ MAILEM NA 2 DZNI PRZED WYLOTEM PO GODZINIE 12:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA BUŁGARSKA

    ****

    KATEGORIA SUN&FUN HOLIDAYS

    SF4

    Położenie

    Hotel należący do renomowanej sieci Iberostar, położony jest w Słoneczny Brzegu , 6 km od Nessebaru, 35 km od portu lotniczego.

    Plaża

    100 m od piaszczystej, szerokiej plaży z łagodnym zejściem do morza; Serwis plażowy płatny, w czasie sezonu w godzinach 07.00-19.00 obecny jest ratownik.

    Zakwaterowanie

    630 pokoi; Typy pokoi: standardowe (ok. 37 m2), pokoje junior suite (ok. 46 m2 - 1 duże pomieszczenie z kącikiem wypoczynkowym), pokoje rodzinne (ok. 51m2 - bardzo dużo pomieszczenie z podziałem optycznym/małą ścianką); Wyposażenie: klimatyzacja, sejf (płatny), telefon, TV, suszarka do włosów, ekspres do kawy/herbaty, minibar (płatny), balkon, bezprzewodowy dostęp do internetu Wi-Fi.

    Restauracje i bary

    Restauracja główna, restauracja premium (dla gości all inclusive premium); 4 bary: 2 lobby bary, bar przy basenie, premium bar (dla gości all inclusive premium), kawiarnia (dla gości all inclusive premium);

    Wyżywienie

    Opcja All inclusive obejmuje: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji głównej, dodatkowo lody, przekąski w poszczególnych barach. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne są w hotelowych barach w godzinach 10.00-24.00; Opcja All inclusive premium obejmuje: śniadania, późne śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu w restauracji premium, dodatkowo lody przekąski w poszczególnych barach. Dodatkowo importowane alkohole, świeżo wyciskane soki, desery w kawiarni.

    Sport i rozrywka

    2 Baseny zewnętrzne; Bezpłatnie: siłownia, tenis stołowy, rzutki, siatkówka plażowa, aerobik, mini golf, animacje; Odpłatnie: centrum spa (masaże relaksujące, zabiegi odmładzające, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi),bilard, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    4 baseny w tym 1 ze zjeżdżalnią, animacje, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), minidisco, wysokie krzesełka w restauracji, darmowe łóżeczka dla niemowląt, możliwość odpłatnego wynajęcia opiekunki.

    Pozostałe udogodnienia

    Sklep, bankomat, biblioteka, centrum urody (fryzjer, manicure), wypożyczalnia samochodów, parking (ok. 5 euro/dzień), opieka lekarska, wymiana walut, bezprzewodowe połączenie z internetem na terenie całego hotelu.

    Naszym zdaniem

    Eksluzywny hotel wyremontowany w 2014 roku to świetna propozycja dla każdego Klienta, zarówno dla rodzin z dziećmi jak i młodzieży. Niewątpliwym atutem tego hotelu jest położenie, smaczne jedzenie, rozbudowana infrastruktura sportowo - rekreacyjna oraz bogaty program animacyjny.

    Strona internetowa

    http://www.iberostar.com/en


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Doskonały wybór dla rodzin z dziećmi. Sieciowy hotel oferuje wiele atrakcji rozrywkowo-rekreacyjnych dla dorosłych, a także ich pociech. Dużym atutem jest jego położenie blisko plaży oraz centrum kurortu.

    Położenie

    Hotel położony jest w Słonecznym Brzegu, blisko piaszczystej plaży. Oddalony o 5km od Nessebaru i 30 km od lotniska w Burgas.

    Wyposażenie

    recepcja, Wi-Fi, bankomat, kantor, przechowalnia bagażu, winda, fryjer, pralnia, spa, restauracja główna Nessebar (kuchnia międzynarodowa - bufet), Ravi (indyjska, bufet), La Spiaggia del Sole (włoska, międzynarodowa, bufet), Estrellas Ibericas (hiszpańska, międzynarodowa), 4 bary   

    Pokoje

    DBL Standard - (26m2) Wi-Fi, pokój dzienno-sypialny, łazienka z wanną, klimatyzacja, balkon z widokiem na miasto/park, sofa, minibar, telefon, tv sat, suszarka do włosów, sejf, biurko DBL Standard [Pool View] - (26m2) Wi-Fi, pokój dzienno-sypialny, łazienka z wanną, klimatyzacja, balkon z widokiem na basen, sofa, minibar, telefon, tv sat, suszarka do włosów, sejf, biurko Family Standard - (63m2) Wi-Fi, pokój dzienno-sypialny, 2 pomieszczenia wydzielone przesuwanymi drzwiami, balkon z widokiem na miasto/park lub basen, klimatyzacja, sejf, sofa, minibar, telefon, tv sat, biurko, suszarka do włosów, 

    Wyżywienie

    All Inclusive - Śniadania, obiady i kolacje Napoje w cenie do posiłków oraz w barach. 

    Sport i rozrywka

    basen, basen kryty, siłownia, siatkówka, Spa, minigolf, boccia, rzutki, bilard, animacje

    Dla dzieci

    basen dla dzieci, miniklub, plac zabaw, pokój gier i zabaw, dyskoteka, animacje 

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    pełen atrakcji kompleks wakacyjny, położony w centrum Słonecznego Brzegu składa się z dwóch 8-piętrowych budynków; do dyspozycji gości: 3 restauracje, 4 bary, 2 baseny zewnętrzne, basen z 1 zjeżdżalnią wodną, basen kryty

    Położenie

    ok. 200 m od centrum Słonecznego Brzegu, ok. 30 km od lotniska w Burgas

    Plaża

    piaszczysta plaża znajduje się ok. 70 m od hotelu; lezaki i prasole przy basenie – bezpłatne, na plaży – płatne; ręczniki plażowe – wymagany depozyt

    Zakwaterowanie

    dostępne są pokoje standardowe z widokiem na ląd, basen lub boczny widok na morze (z możliwością dostawki lub do pojedynczego wykorzystania), pokoje junior suite oraz pokoje rodzinne z widokiem na ląd i boczny widok na morze; wyposażenie: klimatyzacja, SAT TV, Wi-Fi (płatne), minibar (na zapytanie - płatny), sejf (płatny), łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka, żelazko (na zapytanie), balkon

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie (7.30-10.00), obiad (12.00-14.30), kolacja (18.00-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-24.00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    animacje, muzyka na żywo (okazjonalnie), siłownia, yoga, aerobik, mini golf, łaźnia turecka, sauna, tenis stołowy, siatkówka plażowa, bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    masaże, fryzjer, salon kosmetyczny, pralnia, mini-market, wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży, room service

    Dla dzieci

    animacje, mini kluby z podziałem na grupy wiekowe, mini disco, 3 brodziki, mini zjeżdżalnie, plac zabaw, menu dla dzieci, krzesełka w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekinka (płatna – na zapytanie)

    www

    www.iberostar.com ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności.


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Iberostar Sunny Beach to wysokiej klasy hotel usytuowany blisko pięknej, długiej i szerokiej piaszczystej plaży, w kurorcie Słoneczny Brzeg ze sklepami, barami i restauracjami. Polecamy miłośnikom plażowania, rozrywek i życia nocnego oraz rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i udogodnienia dla najmłodszych. Przynależność do sieci hotelowej Iberostar to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji w Bułgarii.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja blisko piaszczystej plaży z bezpłatnymi parasolami i leżakami, w kurorcie Słoneczny Brzeg
    • zaplecze sportowo rekreacyjne - 2 baseny (1 ze zjeżdżalnią), basen kryty, kort tenisowy, animacje, centrum SPA, mini klub, plac zabaw
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi w lobby bezpłatne

    Szukasz wakacji do Bułgarii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Słoneczny Brzeg, Bułgaria

    Położenie

    w centrum, sklepy, restauracje, bary oraz tawerny w pobliżu.

    Plaża

    oddalony o ok. 100 m od długiej i szerokiej oraz łagodnie opadającej do morza piaszczystej plaży Słonecznego Brzegu.Na  wydzielonej części plaży  leżaki i parasole bez opłat

    Wyposażenie

    klimatyzowany hotel oferuje 1100 pokoi na 8 piętrach w 3 budynkach (blok A, B, C). Każdy budynek posiada własną recepcję, restauracje, i lobby bar. Lobby z recepcją, windy, bar w lobby, 3 restauracje bufetowe z kuchnią (włoską, hiszpańską i bułgarską (z pokazami gotowania), restauracja à la carte (indyjska, otwarta 5 razy/tydzień), ogródek z piwem, cukiernia, bar z przekąskami. Na zewnątrz znajdują się 3 duże baseny ze słodką wodą, taras słoneczny oraz bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie gratis, ręczniki kąpielowe w cenie (ok. 10 EUR za zgubienie). www.iberostar.com

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu. Śniadanie dla "śpiochów" w godz. 10-11:00. Przekąski w godz. 12-16:00. Kawa, herbata i ciasto w godz. 16-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10-24:00.

    Internet

    WiFi w całym hotelu gratis. Kącik internetowy za opłatą.

    Zakwaterowanie

    bardzo gustownie i nowocześnie urządzone. Wszystkie typy pokoi mogą znajdować się w 3 budynkach. Pokoje dwuosobowe (1-3A): klimatyzacja, telefon, sejf (za opłatą), TV sat., mała lodówka (minibar na zapytanie i za opłatą), balkon. Wanna, WC, suszarka. Od strony morza (2-3B). Pokoje dwuosobowe (2-3P): z widokiem na basen. Pokoje – wariant ekonomiczny (2-3S). Pokoje Komfort Plus (2-3K): na najwyższych piętrach. Junior Suite (2-4C): większe z dwoma pojedynczymi łóżkami i 2 dostawkami, dodatkowo kącik wypoczynkowy, poza tym wyposażone jak pok. 2A.Junior Suite (2-4G): z bocznym widokiem na morze. Pokoje rodzinne (2-4H): duży pokój z łóżkiem dwuosobowym oraz 2 jednoosobowymi (optycznie oddzielone), kącik wypoczynkowym; poza tym wyposażone jak pok. 2A. Pokoje rodzinne (2-3E): od strony basenu, wyposażone jak pok. 2A.

    Sport

    w cenie: basen kryty, siłownia, tenis stołowy, siatkówka, aerobik, boccia, siłownia na powietrzu, ścianka wspinaczkowa.

    Wellness

    za opłatą centrum SPA: masaże, sauna.

    Dzieci

    FUN PARK plac zabaw dla dzieci, AQUAFUN basen z atrakcjami wodnymi dla dzieci, 4 baseniki dla dzieci, zjeżdżalnie, plac zabaw, miniklub (4-12 lat), minidisco. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat w cenie.

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Łóżeczko dla dziecka

    do 2 lat w cenie.

    Parkowanie

    ograniczona liczba miejsc.

    Zwierzę domowe

    nie.

    Zniżki FIRSTBOOK

    do 31.01.19 10% zniżki.

    Zniżki

    A2A/A2B/A2F/A2K/A2S: 2 dorosłych + 1 dziecko (2-13 lat): 100% na dostawce. A2C/A2D/A2E: 2 dorosłych + 2 dzieci (2-13 lat): 75%. A2G: 2 dorosłych + 2 dzieci (2-13 lat): 75%. A2F/A2G: brak zniżki w terminie 1.05-20.05, 12.09-15.10.

    Dla dzieci

    2-13 lat: pobyt gratis lub zniżka procentowa.

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).

    Polecamy

    W sercu Słonecznego Brzegu, jakość sieci IBEROSTAR.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Iberostar Sunny Beach
    Filmy hotelu Iberostar Sunny Beach:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Iberostar Sunny Beach!
    https://youtu.be/Mw3ZnWnWJYs
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Iberostar Sunny Beach

    4.7
    zdecydowanie polecam

    Zdecydowanie bardzo dobry standard obsługi, świetne przestronne pokoje, pyszne jedzenie (może nie za bardzo urozmaicone, jednak wybór był na tyle duży że codziennie można było jeść co innego), super animacje, położenie wśród najlepszych klubów regionu - idealny hotel jak dla mnie! Polecam każdemu!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.7
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      4.6
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.7
    • Obsługa
      4.8
    HolidayCheck
    Ocena Iberostar Sunny Beach:
    4.8 / 6

    Czysto,przyjaźnie- super 2007-09-02
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.7

    Hotel połozony blisko plazy, bezpieczne dojście przez raczej wąską ulicę, choć kursują po niej przer...
    więcej

    5.8
    Wspaniała atmosfera! 2008-06-09
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel wspaniały, oddany do użytku w 2006 roku. Hotel bardzo duży, pokoje nowocześnie urządzone. Najw...
    więcej

    5.7
    Marzenie dla urlopowiczów 2010-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.8
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Fantastyczny hotel, czysto, codzienne sprzątanie, nic nie ginie z pokoju nawet pozostawione rzeczy w...
    więcej

    5.9
    Polecam hotel 2010-10-31
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Super 2011-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.7
    • Obsługa
      6.0

    Pobyt w Hotelu i wczasy w Słonecznym Brzegu oceniamy jako bardzo udane. Minusem prawie wszystkich ho...
    więcej

    5.8
    Dobrz hotel 2011-11-03
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Dobry sieciowy hotel z dobrym wyżywieniem ,czystymi pokojami ,świetną obsługą .Jedyny minus to miejs...
    więcej

    5.9
    Hotel Iberostar to jest to! 2012-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Świetny hotel w centrum kurortu 2012-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel absolutnie bez zastrzeżeń. Pokoje dużę, czyste. Jedzenie doskonałe (choć brakowało mi ciast na...
    więcej

    6.0
    Nie polecam 2012-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      1.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      2.0

    2.3
    Najlepsze wakacje! Hotel godny polecenia 2012-09-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo udany urlop. Hotel nas zaskoczył bardzo pozytywnie: Bardzo dobra lokalizacja, świetni animato...
    więcej

    5.9
    Ucieczka od codzienności 2013-03-03
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Najbardziej udana ucieczka od codzienności! 2013-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Miłe zaskoczenie 2013-07-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel wybralismy w ofercie last minute i okazał się być strzałem w 10. Sieć Iberostar trzyma poziom ...
    więcej

    5.3
    Męczący moloch 2013-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.2
    Nie jest źle 2014-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Jestem zachwycony hotelem,obsługą ,jedzeniem , oraz jestem zainteresowany spędzaniem wakacji w tym ...
    więcej

    6.0
    Iberostar Sunny Beach w Bułgarii 2014-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    W bułgarskim hotelu w Słonecznym Brzegu byłem już 7 lat temu i ze względu na miłe wspomnienia postan...
    więcej

    5.0
    Słoneczne Piaski i Iberostar Sunny Beach 2014-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.0
    Iberostar Sunny Beach, Słoneczne Piaski 2014-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Bułgarski hotel jest świetnie położony, ok. 2 min. spacerem od promenady w Słonecznym Brzegu, która ...
    więcej

    5.0
    Naciągane 4 (roz)gwiazdki Iberostara 2015-07-29
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Polecam! 2015-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel dla rodzin z dziecmi. Polecam dla rodzin. Bardzo dobre jedzenie. Czyste pokoje i caly hotel. W...
    więcej

    5.5
    Super 2015-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    najlepszy zespol animacyjny super hotel dobre jedzenie obsluga hotelu bardzo dobra szcsegolnie marie...
    więcej

    6.0
    Super wczasy, 2015 2015-08-16
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    bardzo dobry hotel z super animacjami i jedzeniem. niczego nie brakowalo. spedzilismy rodzina fantas...
    więcej

    5.5
    Zawiedzeni 2015-09-13
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      3.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.3

    hotel przyjemny jednakze nieadekwatny do liczby gwiazdek. jedzenie mdle serwis kuchenny nie kelnersk...
    więcej

    4.6
    Bardzo dobry hotel! 2015-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Najlepszy hotel w jakim byliśmy 2016-07-04
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    Bardzo dobre różnorodne jedzenie, szeroki wybór alkoholi, bardzo mily personel oraz obsluga hotelu. ...
    więcej

    6.0
    Bardzo dobry wybór 2016-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Bardzo dobry hotel - z czystym sumieniem polecamy 2016-09-07
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    5.6
    Bułgarski Iberostar 2017-06-14
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.3

    Znam lepsze hotele tej sieci ale w innych zakątkach globu. Tu w Bułgarii było OK taki pół miejski h...
    więcej

    4.9
    Szału nie ma... 2017-08-01
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    Hotel ładny, w miarę czysty, niestety w sezonie dużo ludzi, tloczno. Plaża przepełniona...W pokojach...
    więcej

    4.6
    Polecam :) 2017-09-12
    Szczegóły oceny hotelu Iberostar Sunny Beach:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      6.0

    Hotel Iberostar Sunny Beach wybraliśmy z przyjaciółmi przede wszystkim ze względu na lokalizacje w s...
    więcej

    5.9

    Iberostar Sunny Beach - możliwości zakwaterowania:

    family room standard balcony
    family room standard poolview balcony or terrace
    junior suite standard park view
    Promotion Twin Standard Balcony or Terrace
    Single w. Child Standard Lateral Sea View
    Single w. Child Standard Park View
    Single w. Child Standard Pool View
    Single Use Standard Park View
    SingleUse Standard Room (Park View)
    Standard Pool View
    Twin Standard Lateral Sea View
    Twin Standard Park View
    Standard Room (PoolView)
    Standard JuniorSuite (Park View)
    Standard FamilyRoom (PoolView, Balcony or Terrace)
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou
    Dvoulůžkový pokoj
    Pokój 2-osobowy (1 osoba dorosła + dziecko)
    Dvoulůžkový pokoj s 1 přistýlkou s výhledem/bazén
    Dvoulůžkový pokoj s výhledem/bazén
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy w supercenie
    Twin Standard Room (Park View)
    Rodinný pokoj pro 2 osoby
    Rodinný pokoj pro 3 osoby
    Rodinný pokoj pro 4 osoby
    Pokój rodzinny
    fampool family room pool view
    fr family room
    Pokój rodzinny
    Pokój rodzinny
    Twin Standard Room (Balcony or Terrace, Promotion)
    Twin Standard Room (LateralSeaView)
    Junior suita
    Single w.Child Standard Room (PoolView)
    Single w.Child Standard Room (Park View)
    sr standard room
    sr standard room
    sr standard room
    srlsv standard room lsv
    srlsv standard room lsv
    srpv standard room pv
    srpv standard room pv
    Single w.Child Standard Room (LateralSeaView)
    Standard FamilyRoom (Balcony)

    Iberostar Sunny Beach - Możliwości wyżywienia:


    Iberostar Sunny Beach - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Iberostar Sunny Beach? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00