cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
  • Hotel Cervantes, Costa del Sol
1 / 36
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Udogodnienia hotelu Cervantes
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Cervantes
star 4

Hiszpania: Costa del Sol
Ocena hotelu Cervantes:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Cervantes:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0

Hotel Cervantes w ofercie Biura podróży:

Exim Tours

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

4 Hiszpania/Costa del Sol

Informacje Ogólne

Witamy Blue Sea Cervantes w Torremolinos. Plaża piaszczysto-żwirowej znajduje się w odległości jedynie 500 m od hotelu, a miasto Torremolinos oddalone jest o 200 m. Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, salon fryzjerski, klimatyzację, recepcję i winda. W 8-piętrowym hotelu personel mówi po angielsku i hiszpańsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Hotel posiada basen ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W pobliżu hotelu znajdują się przystanek autobusowy, bary/restauracje, centrum miasta, informacja turystyczna, dworzec kolejowy i postój taksówek. W pobliżu hotelu z możliwością dojazdu: Puerto Marina (4 km), lotnisko AGP (7 km) i La Carihuela (2 km). Hotel zapewnia dostęp bez barier: winda przystosowana do przewozu wózków inwalidzkich i rampa/podnośnik. Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

Udogodnienia

Hotel oferuje serwis pokojowy, kantor, usługi opiekunki, pokojówki, sejfy, opiekę medyczną i pralnię. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik i klub dziecięcy, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Hotel posiada salę konferencyjną. Godziny pracy recepcji: 24h.

Posiłki

Śniadanie: bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji.

Sport i Rozrywka

Blue Sea Cervantes posiada solarium. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: fitness. W ramach aktywności hotel oferuje tenis stołowy. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy muzykę na żywo i przedstawienia wieczorne.

Dodatkowe Informacje

Akceptujemy następujące formy płatności: karta Visa, karta Eurocard/MasterCard, Diners Club i American Express. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

Bagaż

Warszawa Modlin, Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 15 kg - 150zł/osobę - 20 kg - 250zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

Rodzaje wyżywienia

OR - oferta bez wyżywienia BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo HB+ - śniadania, obiady, kolacje, napoje do posiłków w cenie ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


Prima Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

POŁOŻENIE

Usytuowany w centrum tętniącego życiem kurortu Torremolinos, przy głównej ulicy, w pobliżu znajdujmą się liczne bary i restauracje. Oddalony ok. 8km od portu lotniczego w Maladze.

PLAŻA

Publiczna, oddalona ok. 800m od hotelu. 9 km odcinek plaży został wyróżniony Błękitną Flagą. Serwis plażowy za opłatą.

HOTEL

Kategoria lokalna 4* Komfortowy hotel z doskonałą lokalizacją.

DO DYSPOZYCJI GOŚCI

Ogolne i uslugi: recepcja, windy, wypożyczalnia samochodów, punkt wymiany walut, usługa pralni, parking. Restauracje i bary: restauracja główna, bar, bar przy basenie.

INTERNET

Bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach hotelu.

SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

Basen odkryty, kryty basen (sezonowo pogrzewany), taras słoneczny, tenis stołowy, bilard, siłownia, spa.

DLA DZIECI

Brodzik, miniklub (czynny od 15/06-20/09), łóżeczko na zapytanie.

ZAKWATEROWANIE

Hotel oferuje 398 wygodnych pokoi. Pokój typu Standard: dwuosobowy z możliwością dwóch dostawek. Wyposażenie: podwójne lub dwa pojedyncze łóżka, łazienka (prysznic, suszarka do włosów, WC), klimatyzacja, TV, telefon, minibar (odpłatnie), sejf (odpłatnie), balkon lub taras.

WYŻYWIENIE

BB - śniadanie HB - śniadanie i kolacja. Napoje do kolacji dodatkowo płatne. All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, lekkie przekąski, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe 11.00-23.00 w wyznaczonych barach. All Inclusive nie zawiera importowanych i wysokojakościowych napojów alkoholowych, soków ze świeżych owoców, napojów butelkowanych i energetycznych.

INFORMACJE DODATKOWE

* Sala konferencyjna * Parking ok. 12 EUR za dzień, rezerwacja nie jest wymagana

KONTAKT

www.blueseahotels.com Adres: C/ Las Mercedes, s/n 29620 Torremolinos, Málaga Spain Tel. +34 952 384 033

CENA

Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-20kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta*(w wybranych hotelach na Costa Blanca/jak zaznaczone na umowie oraz w pozostałych regionach w przypadku niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

DOBA HOTELOWA

!!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

WARUNKI WJAZDOWE

dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Costa del Sol

Opis

Bardzo dobra lokalizacja w centrum miasta, Ładny basen z tarasem słonecznym oraz brodzikiem dla dzieci, Komfortowe, ładnie urządone pokoje, Duże, dobrze wyposażone centrum konferencyjne,

Lokalizacja

w Torremolinos, ok. 500 m od plaży, w centrum miasta, ok. 8 km od lotniska w Maladze, ok. 500 m od przystanku autobusowego.

Wyposażenie

liczba pokoi - 397, restauracje - 1, recepcja 24h, przechowalnia bagażu, centrum konferencyjne, bezpłatny internet bezprzewodowy w okolicy recepcji, bar przy basenie, pralnia/czyszczenie chemiczne (płatne), winda, concierge, kawiarnia, brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatnie; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, taras/balkon, mini bar, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, telewizja satelitarna, internet bezprzewodowy (płatny). Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 2 dorosłych i 2 dzieci.

Sport i fitness

siłownia, sauna.

Dla dzieci

łóżeczko dziecięce, opiekunka (płatna).

Wyżywienie

śniadania, możliwość dopłaty do obiadokolacji, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia (3 posiłki).

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Bagaż - Wyloty z Warszawy. 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary - 55x40x23cm). Wyloty z Krakowa, Wrocławia i Warszawy Modlina. mały bagaż podręczny (max. 40x20x25cm) Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Opieki polskiego przedstawiciela. Bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - RYANAIR WYLOTY z Poznania, Wrocławia, Krakowa, Warszawy-Modlin i Krakowa. - 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm + pierwszeństwo wejścia - dodatkowo płatne 90zł/szt./2 strony WIZZAIR WYLOTY z Warszawy, Poznania, Katowic i Gdańska. - 10 kg - 150 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok - 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 23 cm + pierwszeństwo wejścia - 90zł/szt./2 strony dodatkowo płatne NORWEGIAN WYLOTY z Warszawy - - 20 kg - 300 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok EASYJET WYLOTY Z Berlina. 20 kg - 360 zł/os/2 strony CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi opłatami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Brak opieki. Tylko kontakt telefoniczny z anglojęzycznym przedstawicielem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


Mapa Hotelu Cervantes
Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa del Sol)
Torremolinos na Costa del Sol w Hiszpanii
Fuengirola - Hiszpania, Costa del Sol
Gibraltar, Hiszpania, Costa del Sol
Benalmadena, Costa del Sol, Hiszpania
Mauretańskie Skarby w Granadzie, Hiszpania
Miejscowość Ronda na Costa del Sol
Sewilla, Hiszpania, Costa del Sol
La Cala de Mijas - Hiszpania
Filmy hotelu Cervantes:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Blue Sea Gran Cervantes:
https://www.youtube.com/watch?v=67mZuQpukxU
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Cervantes

Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Cervantes:
  • Lokalizacja
    5.1
  • Hotel
    4.7
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    4.7
  • Atrakcje
    i sport
    4.4
  • Obsługa
    5
HolidayCheck
Ocena Cervantes:
4.7 / 6

Bardzo fajnie 2008-10-14
Szczegóły oceny hotelu Cervantes:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    4.5

4.8
Dobre polożenie 2010-09-28
Szczegóły oceny hotelu Cervantes:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.8

Pokój z widokiem na morze ale za to z bocznej uliczki po północy i nad ranem dokuczliwe odgłosy wyrz...
więcej

5.1
Hotel w dogodnej lokalizacji, zadbany. 2014-06-04
Szczegóły oceny hotelu Cervantes:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.8
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

Hotel położony blisko kolejki (dojazd z Malagi). Znajduje się przy głównym placu w Torremolinos. Pok...
więcej

4.3
Gran Hotel Blue Sea Cervantes 2014-06-24
Szczegóły oceny hotelu Cervantes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    4.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony w linii prostej blisko plaży, jednak dojście utrudnione. Można dojechac windą za 0.5 ...
więcej

5.3
Dobre położenie 2016-01-11
Szczegóły oceny hotelu Cervantes:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    4.5
  • Wyżywienie
    4.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.8

Dobre polożenie główny deptak ( Calle San Miguel) . Pokoje schludne , śniadanie i kolacja bardzo u...
więcej

5.0

Cervantes - możliwości zakwaterowania:

standard double standard
standard double standard seaview
standard economy double standard
standard single w.child standard
standard single w.child standard balcony or terrace
standard singleuse standard
standard singleuse standard balcony or terrace
standard singleuse standard seaview
standard standard balcony or terrace
Doppelzimmer, Balkon/Terr
Doppelz,BkoT,obere Etage
Doppelzimmer,BkoT,Meerbl
Doppelz,Bk/Terr/Sparpreis
Doppelzimmer,Balkon/Terr
Einzelzimmer,Balkon/Terr
Einzelz,Balk/Ter,Meerbl

Cervantes - Możliwości wyżywienia:


Cervantes - miasta wylotu:


Cervantes - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Cervantes? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00