cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
  • Hotel Monarque Fuengirola Park, Costa del Sol
1 / 26
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
14.12 - 17.12
już od 2059 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
12.02 - 15.02
już od 719 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Monarque Fuengirola Park
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Ułatwienia dla niepełnosprawnych
  • Bez paszportu

Hotel Monarque Fuengirola Park
star 4

Hiszpania: Costa del Sol
Ocena hotelu Monarque Fuengirola Park:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Monarque Fuengirola Park:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 14 grudnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 12 lutego 2019

Hotel Monarque Fuengirola Park w ofercie Biura podróży:

Ecco Holiday

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Hiszpania/Costa del Sol

Opis

Przyjemny, 7-piętrowy hotel z kolorową fasadą znajduje się w spokojnej dzielnicy turystycznego kurortu Fuengirola oraz niecałe 10 minut spacerem od pięknej plaży las Gaviotas. Do dyspozycji Gości są wygodne, gustownie urządzone pokoje oraz przestronna, elegancka restauracja. Popołudnia można spędzać w nowoczesnym centrum Spa, które oprócz masaży, oferuje zabiegi pielęgnacyjne i relaksacyjne. Hotel jest doskonałym miejscem wypoczynku dla osób ceniących sobie spokój i ciszę, z możliwością szybkiego dotarcia do licznych miejsc rozrywki. Dzięki częstym połączeniom komunikacyjnym można także dotrzeć do Malagi, Torremolinos czy Benalmadeny.

Lokalizacja

w Fuengirola, ok. 200 m od plaży, ok. 5 km od centrum, ok. 25 km od lotniska, główna ulica przy hotelu, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu.

Wyposażenie

liczba pokoi - 393, restauracje - 1, lobby bar, bar przy basenie, lobby, internet bezprzewodowy w pomieszczeniach ogólnodostępnych, kawiarnie, recepcja 24h, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, fryzjer, opieka lekarska (płatna), garaż (płatny), (na zapytanie), brak udogodnień dla osób o ograniczonej sprawności ruchowej.

Basen

basen odkryty, leżaki i parasole bezpłatne; basen kryty (podgrzewany) w centrum Spa - dodatkowo płatny; brodzik dla dzieci.

Pokoje

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny), ogrzewanie, telefon, telefon (płatny), taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, internet bezprzewodowy (płatny). Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób.

Plaża

publiczna, piaszczysta, długa, szeroka, przejście tunelem pod ulicą, zagospodarowana, parasole (płatne), leżaki (płatne).

Sport i fitness

tenis stołowy, masaże (płatne), SPA (płatne), sauna (płatna), bilard (płatny), łaźnia turecka (płatna), zabiegi pielęgnacyjne (płatne).

Rozrywka

salon gier video (płatny), animacje, sala TV.

Dla dzieci

łóżeczko dziecięce, animacje, pokój zabaw.

Wyżywienie

śniadania i obiadokolacje w formie bufetu, możliwość dopłaty do pełnego wyżywienia, możliwość dopłaty do pakietu All Inclusive.

Informacje dodatkowe

Niedaleko hotelu park wodny (www.aquamijas.com) oraz Fuengirola Zoo, Od 1.11.2016 do 30.04.2017 basen zewnętrzny będzie zamknięty, dla gości dostępny będzie basen kryty,

Cena zawiera

Bagaż podręczny, przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NNW, transfer lotnisko - hotel - lotnisko. Bagaż - Wyloty z Warszawy. 10 kg bagaż podręczny (max. wymiary - 55x40x23cm). Wyloty z Krakowa, Wrocławia i Warszawy Modlina. 10 kg bagaż podręczny (max. 55x40x20cm) + 1 mała torebka (max. wymiary - 35x20x20cm). Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

Cena nie zawiera

Opieki polskiego przedstawiciela. Bagażu głównego. Istnieje możliwość dopłaty do bagażu głównego - RYANAIR WYLOTY Z Krakowa, Wrocławia, Warszawy Modlina, Berlina - 20 kg - 400 zł/os/2 strony - wyloty przez cały rok Od 01.11.2018 - 2 bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm - 70zł/szt./2 strony WYLOTY Z Berlina - 20 kg - 360 zł/os/2 strony easyJet WYLOTY Z Warszawy - 20 kg - 400 zł/os/2 strony CENY W MOMENCIE REZERWACJI BILETU! Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi opłatami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

Obsługa na miejscu

Brak opieki. Tylko kontakt telefoniczny z anglojęzycznym przedstawicielem.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w miejscach ogólnodostępnych, płatne) 
  • recepcja
  • winda
  • ogród 
  • minimarket

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

393

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Sport i wellness

Płatne
  • boisko wielofunkcyjne 
  • strefa spa 
  • masaże 
  • sauna fińska

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • sejf (płatny)
  • TV
  • klimatyzacja
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie, obiad i kolacja (w formie bufetu)
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe
Dwa posiłki
  • śniadanie i kolacja (w formie bufetu)
Restauracje i bary
  • bar
  • kawiarnia
  • restauracja
  • W okolicy

    • w centrum Fuengirola
    • ok. 200 m od plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 25 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Rainbow

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotel położony ok. 200 m od pięknej, piaszczystej plaży Gaviotas oraz do promenady (do przejścia ulica, dojście na plażę przejściem podziemnym). Przy promenadzie sklepy, bary i restauracje. Ok. 150 m od hotelu znajduje się stacja kolejowa łącząca Fuengirolę z Malagą (przystanki także w Benalmadenie i Torremolinos). Do lotniska w Maladze ok. 25 km.
    Pokoje:
    W hotelu znajduje się 393 wygodnie urządzonych, klimatyzowanymi pokoi (dla max. 3 osób) z łazienką (suszarka do włosów), wszystkie z sejfem (płatny ok. 1 EUR/dzień + depozyt ok. 10 EUR), TV-sat, telefonem oraz balkonem (meble balkonowe). Wi-Fi w pokojach płatne ok. 5 EUR/dzień. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis (na potwierdzenie), przy czym należy pamiętać, iż dziecko wlicza się w maksymalne obłożenie pokoju.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja, lobby, windy, restauracja, kawiarnia, taras słoneczny z leżakami i parasolami, basen dla dorosłych, brodzik dla dzieci (w basenach słodka woda), sala gier, sala telewizyjna, sklep, fryzjer, wypożyczalnia samochodów, parking. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych gratis.
    Wyżywienie:
    śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do All Inclusive: śniadania, obiady, kolacje w postaci bufetu. Nielimitowana ilość lokalnych napoi alkoholowych i bezalkoholowych oraz przekąski serwowane w miejscach oraz godzinach wyznaczonych przez hotel.
    Program sportowy i animacyjny, SPA:
    Hotel zapewnia dzienne i wieczorne animacje. Kort tenisowy płatny ok. 10 EUR/godz., za oświetlenie ok. 3 EUR/godz. W hotelu strefa wellness (płatna ok. 15 EUR): sauna, łaźnia turecka, basen kryty. Zabiegi na twarz i ciało w hotelowym SPA płatne dodatkowo.
    Kategoria lokalna:
    ****
    Naszym zdaniem:
    Dedykowany przede wszystkim osobom, które cenią sobie spokojny wakacyjny wypoczynek w miłym otoczeniu. Duży plus za położenie - niedaleko bardzo ładnej plaży i kolejki, która umożliwa samodzielne podróżowanie po wybrzeżu.
    Inne:
    www.monarquehotels.com

    Program

    Dzień 1
    Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl/rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
    Uwaga!
    Klienci przylatujący do Malagi póżnym wieczorem nie będa mieli w tym dniu obiadokolacji.
    Dzień 2 - 7 (lub 14)
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
    Dzień 8 (lub 15)
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.

    świadczenia

    Cena podstawowa obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7lub10 lub11lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena podstawowa nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

    Inne

    COSTA DEL SOL, MARBELLA informacje ogólne
    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    Taki jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR.
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach. Elektryczność Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Costa del Sol
    Wybrzeże słońca, położone na południu Andaluzji jest jednym z miejsc, które obowiązkowo trzeba odwiedzić w Hiszpanii. Tradycyjne białe wioski, wspaniałe zabytki, potężne twierdze i meczety, które wiele mówią o burzliwej historii tego regionu. Do tego wyśmienita kuchnia, ciepłe morze i piękne plaże.
    Miejscowości wakacyjne na Costa del Sol
    Torremolinos
    Największa miejscowość turystyczna na Costa del Sol oferująca niezliczone atrakcje. Ulice handlowe, sklepy, restauracje, bary kawiarnie, międzynarodowa atmosfera, a do tego piękna plaża. Idealne miejsce dla osób lubiących gwarne kurorty.
    Benalmadena
    Miejscowość jest praktycznie częścią Torremolinos, nieco spokojniejszą i bardziej kameralną. Przystań jachtowa i uliczki miasta zachęcają do spacerów. To również świetnie miejsce dla osób aktywnie spędzających wakacje - port jachtowy, park rozrywki i olbrzymi wybór sportów wodnych.
    Fuengirola
    Oddalona od Torremolinos o 15 minut jazdy pociągiem, jest mniejszą i zdecydowanie spokojniejszą miejscowością turystyczną. Przyjeżdżają tu głównie rodziny i wczasowicze w średnim wieku. Ogromną, długą plażę podzielono na mniejsze odcinki, każdy z własną restauracją oraz wypożyczalnią leżaków i sprzętu wodnego.
    Estepona
    Prawdziwy kurort z piękną plażą i nadmorską promenadą z palmami oraz ładna architektura miasteczka i urocze stare miasto z brukowanymi uliczkami. Warto odwiedzić targ rybny w porcie, co dzień rybacy przypływają z połowu i sprzedają świeże ryby prosto z łodzi. W porcie trzeba być już o 6.00 rano, ale warto - okazuje się, że większość sprzedawanych specjałów widzimy pierwszy raz w życiu!
    Marbella / Puero Banus
    To kurorty bedące synonimem luksusu. Tu cumują najdroższe jachty i kupują posiadłości ludzie z pierwszych stron gazet. Nadmorska promenada to luksusowe sklepy i restauracje. Tu wszystko kosztuje więcej i stawia się wyłącznie na jakość. Ciekawostką jest, że Marbella ma najwyższy dochód na mieszkańca w Europie (!) i najwięcej zarejestrowanych rolls-royce'ów w Europie poza Londynem.
    Miejscowości wakacyjne na Costa Tropical
    Torrox
    Niewielki kurort położony ok. 50 km. na wschód od Malagi i należący do części Costa del Sol nazywanej Costa Tropical. Spokojna miejscowość z niewielkim centrum - miejsce idealne na rodzinne wakacje.
    Almunecar
    Kurort wakacyjny usytuowany ok. 75 km od Malagi i należący do części Costa del Sol nazywanej Costa Tropical. Choć Almunecar nie należy do dużych kurortów, to posiada wszystkie przymioty, które pozwolą spędzić naprawdę udane wakacje - bogatą historię, zabytki, piękne plaże, długą promenadę oraz niewielkie centrum z restauracjami oraz barami.
    Wyloty z:
    Warszawy, Katowic oraz Poznania. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisko Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl/rozklady.

    Wycieczki lokalne

    GRANADA
    - cena ok. 80 EUR (dopłata do lunchu ok. 15 EUR)
    Wycieczka autokarowa wiodąca przez malownicze krajobrazy Andaluzji wprost do najdłużej istniejącego królestwa arabskiego w Hiszpanii - Granady. Miasto rozsławiła m. in. Alhambra z przepięknie utrzymanymi ogrodami Generalife oraz mauretańskim zespołem pałacowym (wejściówka do Alhambry w cenie wycieczki). Dodatkowo dzielnica arabska Albaicin, spacer po centrum Granady, w trakcie którego będzie można obejrzeć katedrę oraz kaplicę królewską (nie wchodzimy do środka!).
    GIBRALTAR - cena ok. 50 EUR
    Wycieczka autokarowa na półwysep o długości zaledwie 6 km - malutką enklawę brytyjską na Płw. Iberyjskim. W programie: makaki - małpy, które zadomowiły się na Skale Gibraltarskiej, grota San Miguel, Main Street. Wspaniały widok na Afrykę oraz strefa wolnocłowa to kolejne atuty cypla.
    RONDA
    - cenaok. 55 EUR (dopłata do lunchu ok. 15 EUR)
    Wycieczka autokarowa przez tereny górskie do zawieszonego w chmurach białego miasteczka - Ronda, jednego z najbardziej interesujących miast Andaluzji, przedzielonego przepaścią El Tajo i połączonego mostem kultur (można zrobić spektakularne zdjęcia z ogrodów domu Don Juana de Bosco - także w programie). Kulminacyjnym punktem zwiedzania jest najstarsza na świecie arena walki byków.
    SEWILLA - cena ok. 80 EUR (dopłata do lunchu ok. 15 EUR)
    Wycieczka autokarowa do stolicy Andaluzji, w programie: śnieżnobiała dzielnica Santa Cruz, jedna z największych na świecie katedr (m.in. z grobowcem Kolumba), spacer po parku Marii Ludwiki (tam w 1929 roku odbyła się wystawa iberoamerykańska), Plac Ameryki i Plac Hiszpański.
    KORDOBA
    - cena ok. 75 EUR (dopłata do lunchu ok. 15 EUR)
    Wycieczka autokarowa do stolicy średniowiecznego państwa Maurów. W programie: La Juderia wraz z synagogą, katedra-meczet, Alkazar, czyli pałac z ogrodami (wejście wliczone w koszt wycieczki).
    MAROKO Ceuta/Tetuan
    -cena ok. 105 EUR
    Wycieczka promem do hiszpańskich enklaw w Afryce, w programie: zwiedzanie Tetuanu (spacer po medinie, rynek berberyjski, zaklinacze węży), czas wolny na zakupy marokańskich dywanów, dywaników, biżuterii oraz wyrobów ceramicznych. W drodze powrotnej chwila czasu wolnego w Ceucie (strefa wolnocłowa).
    Uwaga! Konieczny paszport!
    SIERRA NEVADA I ALPUJARRAS
    - cena ok.50EUR
    Najpiękniejsze wioski Andaluzji. Zapraszamy na wycieczkę do przepięknych górskich wiosek, krainy źródeł mineralnych i szynki jamon serrano. W programie wizyta w miasteczku Lanjaron, Trevelerez - najwyżej położonej wioski w Hiszpanii. Tam odwiedzimy suszarnię szynek, gdzie poznamy proces produkcji i zostaniemy poczęstowani doskonałym hiszpańskim winem. Na zakończenie dnia wizyta w wiosce Pampaneira, czas wolny na spacer urokliwymi, wąskimi uliczkami. Z punktów widokowych zobaczyć można Sierra Nevada - najwyższe szczyty Hiszpanii kontynentalnej, w tym Mulhacen.
    KADYKS I JEREZ DE LA FRONTERA - cena ok. 85EUR
    WJerez odwiedzimy znane na całym świecie bodegi Tio Pepe, gdzie poznamy produkcję doskonałego sherry oraz udamy się na pokaz tańca koni andaluzyjskich w słynnej Królewskiej Akademi Jazdy Konnej. Następnie panoramiczne zwiedzanie miasta i przejazd do Kadyksu, zwanego "małą Hawaną". Jest to tętniące życiem, dynamiczne miasto portowe. Uważane jest za kolebkę Flamenco.
    Wycieczki z Torrox i Almunecar mogą być nieco droższe.
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcjilokalnych z poszczególnych hoteli wraz z ich aktualnymi cenami będzie dostępny u naszych rezydentów.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Costa del Sol

    Informacje Ogólne

    Witamy Fuengirola Park w Fuengirola. Hotel położony jest 150 m od plaży piaszczysta. Miasto znajdujące się najbliżej hotelu to Torremolinos (13 km). Pozostałe miasta: Malaga (32 km), Marbella (34 km). Dla Państwa komfortu hotel posiada lobby, klimatyzację, salon, winda, recepcję, sklepy i salon fryzjerski. Dzieci mają własny program animacji oraz możliwość zabawy na placu zabaw. W 7-piętrowym hotelu personel mówi po hiszpańsku, francusku i angielsku. Goście, którzy chcą być mobilni również na urlopie, mogą wypożyczyć samochód. Do dyspozycji są 2 baseny ze słodką wodą oraz oddzielny brodzik. W barze przy basenie można delektować się ożeźwiającymi napojami. Bezpłatne parasole słoneczne i leżaki do opalania są dostępne na basenie. W pobliżu hotelu znajdują się bary/restauracje, informacja turystyczna, przystanek autobusowy, sklepy, dyskoteka, centrum miasta, postój taksówek i dworzec kolejowy. Odległość od hotelu: lotnisko AGP (24 km), Puerto Banus (41 km) i Fuengirola Zoo (4 km). Oferta rozrywkowa hotelu: sala telewizyjna. Hotel posiada parking dla samochodów.

    Udogodnienia

    Hotel oferuje usługi prasowania, pralnię, serwis pokojowy, kantor i sejfy. Dostęp do Internetu bezprzewodowego poprzez hotspot. Rodzinny hotel oferuje brodzik, aby zapewnić rodzicom i najmłodszym gościom przyjemny pobyt. Godziny pracy recepcji: 24h.

    Posiłki

    Śniadanie: bufet. Goście mogą zjeść posiłek w restauracji. Mały głód można zaspokoić w międzyczasie w barze szybkiej obsługi.

    Sport i Rozrywka

    W ramach aktywności hotel oferuje program zajęć animacyjnych i bilard. Goście, którzy również na urlopie chcą spędzać czas uprawiając sport, mają następujące możliwości: tenis. Miłośnicy golfa znajdą pole golfowe w odległości 4 km. Jeśli chodzi o wellness i zdrowie, hotel oferuje słoneczny taras, spa, saunę i łaźnię turecką. W zależności od pogody i sezonu jako formę rozrywki oferujemy przedstawienia wieczorne.

    Dodatkowe Informacje

    Akceptujemy następujące formy płatności: American Express, karta Visa i karta Eurocard/MasterCard. Za korzystanie z niektórych urządzeń, ofert i aktywności mogą być pobierane dodatkowe opłaty.

    Bagaż

    Warszawa Modlin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 15 kg - 190zł/osobę - 20 kg - 290zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie. Warszawa Chopin Cena zawiera bagaż podręczny 10 kg (55x40x20) oraz małą torebkę (35x20x20) Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze - 20 kg - 150zł/osobę Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena może ulec zmianie.

    Rodzaje wyżywienia

    BB - śniadania HB - śniadania i obiadokolacje, napoje płatne dodatkowo FB - śniadania, obiady, kolacje, napoje płatne dodatkowo ALL - śniadania, obiady, kolacje. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godzinach wyznaczonych przez hotel.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Atur

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kraj

    HISZPANIACS

    HOT DEAL

    - bagaż podręczny w cenie pakietu - bagaż rejestrowany opcjonalnie - płatny dodatkowo - rezydent z językiem polskim - transfery

    Hotel info

    jeden z najpopularniejszych obiektów w kurorcie Fuengirola. Przestronny, wakacyjny kompleks hotelowy polecany wszystkim, którzy poszukują wypoczynku w spokojnym i miłym otoczeniu. Zaledwie 250 metrów od hotelu znajduje się piaszczysta plaża Las Gaviotas, z której uroków korzystać można przez większość roku. W pobliżu hotelu promenada z licznymi restauracjami i barami serwującymi hiszpańskie wino i tapas. Dużym plusem jest również bliskość kolejki, którą w łatwy i szybki sposób dojechać można do Malagi oraz sąsiednich kurortów. Miłośnikom bardziej leniwych wakacji proponujemy wypoczynek przy basenie lub w hotelowym spa, które oferuje liczne zabiegi pielęgnacyjne i relaksacyjne. Kategoria lokalna 4****

    Lokalizacja

    Fuengirola, ok. 200m od promenady z licznymi barami, restauracjami i butikami. Ok. 150m przystanek kolejki do Torremolinos i Malagi. Lotnisko w Maladze ok. 25km

    Plaża

    ok. 250m od hotelu, piaszczysta, długa i szeroka. Publiczna, bezpłatna, w sezonie letnim leżaki i parasole za opłatą.

    Hotel

    393 pokoje, hol powitalny z lobby, recepcja 24h, winda, restauracja główna z show cooking, cafeteria i bar, sezonowy bar przy basenie, sala TV, wymiana walut, butik, płatne miejsca parkingowe.

    Pokój

    klimatyzacja (sezon letni), ogrzewanie (sezon zimowy), TV, telefon, płatny sejf, łazienka (prysznic lub wanna, suszarka do włosów), balkon. 2-osobowy, możliwość 1 dostawki. Pokój 1-osobowy na zamówienie (wyposażenie może odbiegać od opisanego).

    Sport i rozrywka

    basen zewnętrzny (sezon letni), taras słoneczny. Leżaki przy basenie bezpłatnie. Płatne: automaty do gier, kort tenisowy, centrum spa z bogatą ofertą zabiegów kosmetycznych i relaksacyjnych, sauna, łaźnia turecka, podgrzewany basen kryty. Cykliczne programy animacyjne lub wieczory z muzyką na żywo.

    Dzieci

    brodzik, kącik zabaw

    Opcje wyżywienia

    - śniadania i obiadokolacje - all inclusive soft - all inclusive

    All inclusive soft

    3 posiłki główne - śniadanie, lunch, kolacja / dania kuchni lokalnej i międzynarodowej / cykliczne menu tematyczne / limitowane wino i woda do obiadu i kolacji

    Uwagi

    hotel objęty telefoniczną obsługą rezydenta z językiem polskim. Telefon alarmowy 24h/7.

    Nasza opinia

    dobry standard wypoczynku w atrakcyjnej cenie. Propozycja dla osób ceniących spokojną lokalizację i jednocześnie łatwy dostęp to atrakcji kurortu. Bliskość przystanku kolejki i częste połączenia umożliwiają podróż do Malagi. 161228

    Przewóz bagażu

    limity bagażowe w zależności od linii lotniczej (nie dotyczy infantów) - Norwegian (kod lotu D8) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 25x33x20cm + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x23cm; opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg - Ryanair (kod lotu FR) - mały bagaż podręczny o max wymiarach 35x20x20cm + bagaż podręczny do 10kg i max wymiarach 55x40x20cm (zabierany do luku bagażowego); opcjonalnie za dopłatą bagaż rejestrowany do 20kg Cena dodatkowego, opcjonalnego bagażu rejestrowanego zg z systemem rezerwacyjnym.

    Cena zawiera

    - bilet lotniczy - przewóz bagażu podręcznego - transfery lotnisko-hotel-lotnisko - zakwaterowanie - wyżywienie zg z wybraną opcją - asysta rezydenta z językiem polskim - składka z tytułu TFG - pakiet ubezpieczeń KL, NW, bagaż

    Cena nie zawiera

    - opcjonalnie przewóz bagażu rejestrowanego - świadczeń dodatkowych


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Duży kompleks hotelowy, położony w najlepszej dzielnicy rezydencyjnej i turystycznej Fuenegirola. Oddalony 10 min. spacerem od pięknej plaży Las Gaviotas. Centrum miasta Fuengirola znajduje się w odległości ok. 5 km (przystanek autobusowy przy hotelu). Lotnisko w odległości 25 km.

    PLAŻA

    Piaszczysta, publiczna plaża ok. 150 m od hotelu (przejście tunelem). Leżaki i parasole za opłatą.

    HOTEL

    Wygodny, 7-pietrowy hotel usytuowany w spokojniejszej części miasta. Jest doskonałym miejscem wypoczynku dla wszystkich klientów szukających ciszy i spokoju, także dla rodzin z dziećmi. Dobrze skomunikowany z centrum miasta i pozostałymi miejscowościami turystycznymi.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, restauracja, bar, kawiarnia, ogród, mini market, taras słoneczny, wypożyczalnia samochodów, sala TV, fryzjer, pralnia, Spa, sauna, masaże, sala zabaw dla dzieci. Internet za opłatą. WiFi w lobby bezpłatnie.

    INTERNET

    WiFi w lobby bezpłatnie.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 2 baseny (od 1.11.2016 do 30.04.2017 basen zewnętrzny będzie zamknięty, dla gości dostępny będzie basen kryty), brodzik dla dzieci (leżaki i parasole bezpłatnie), program animacyjny. Odpłatnie: bilard, tenis stołowy, sauna, gry video, Spa, masaże, sporty wodne na plaży, jazda konna, żeglarstwo.

    DLA DZIECI

    Brodzik, pokój zabaw.

    ZAKWATEROWANIE

    Liczba pokoi:  393 pokój 2-osobowy: klimatyzacja, balkon lub taras, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, WC, TV SAT, telefon, sejf za opłatą.

    WYŻYWIENIE

    BB: śniadanie (25.12. i 31.12  w cenie zawarta lunch świąteczny i kolacja sylwestrowa) HB: śniadanie i obiadokolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo    (25.12. i 31.12  w cenie zawarta lunch świąteczny i kolacja sylwestrowa) FB: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu,  napoje płatne dodatkowo     (25.12. i 31.12  w cenie zawarta lunch świąteczny i kolacja sylwestrowa)

    INFORMACJE DODATKOWE

    www.hotelfuengirolapark.es/en  

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy; bagaż rejestrowany: czarter-23kg, Wizzair - 23kg (szerokość: 1,499m, wysokość: 1,194m, długość: 1,715m), Ryannair - 15kg; bagaż podręczny: czarter 5kg,  Wizzair - mały o wymiarach nieprzekraczających 42x32x25cm, Ryannair - 10kg o wymiarach 55x40x20cm oraz 1 małą torebkę o maksymalnych wymiarach 35x20x20cm; transfer lotnisko - hotel - lotnisko; zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (przy niskiej sprzedaży w okresie zimowym tj. od listopada do kwietnia alternatywnie możliwa opieka anglojęzyczna), ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.KAŻDY Z NASZYCH KLIENTÓW ZOBLIGOWANY JEST DO POTWIERDZENIA GODZIN NA 24h PRZED WYLOTEM (DOTYCZY TO WYLOTÓW Z POLSKI JAK I POWROTÓW DO POLSKI). Odprawa lotnicza rozpo­czyna się na 2 godziny przed planowanym lotem i kończy się na 40 minut przed. Każdy klient zobligowany jest do zgłoszenia się do od­prawy we właściwym czasie przed realizowanym lotem.

    DOBA HOTELOWA

    UWAGA!!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Ecco Holiday X

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Wyposażenie

    Hotel wzniesiony został w roku 1976. Serdecznie zapraszamy naszych gości do łącznie 391 pokoi. W obiekcie do dyspozycji gości jest czynna 24 godziny na dobę recepcja oraz 24-godzinny check-out-service. Na poszczególne piętra można się bezproblemowo dostać za pomocą windy bądź schodami. Na miejscu znajduje się sejf i kantor wymiany walut. Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych zapewnia stały dostęp do sieci. Do dyspozycji gości jest restauracja, kawiarnia i bar. Udane zakupy zrealizujecie Państwo w supermarkecie oraz w pozostałych placówkach handlowych. W obrębie obiektu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Do Państwa dyspozycji jest również sala telewizyjna i pokój zabaw dla dzieci. Auto pozostawić można w garażu oraz na parkingu. Do pozostałych oferowanych na miejscu usług należą: opieka nad dziećmi, opieka medyczna, serwis pokojowy, pralnia i usługi fryzjerskie. Podróżnych preferujących zapoznanie się z okolicą w sposób aktywny ucieszy z pewnością możliwość wypożyczenia rowerów.

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, centralne ogrzewanie i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. W pokoju znajduje się sejf. W skład standardowego wyposażenia wchodzi również minilodówka. Dopełnieniem wyposażenia jest internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki dysponują prysznicem i wanną. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Orzeźwienie i ochłodę znajdziecie Państwo w jednym z naszych basenów (krytym bądź otwartym). Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. O Państwa pełne odprężenie zadba kąpiel w jacuzzi. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak rower / rower górski, tenis ziemny, koszykówka, golf i strzelanie z łuku, czy też za dodatkową opłatą padel tenis urozmaicą Państwa pobyt w hotelu. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, bilard i kręgle. Zapraszamy Państwa do odwiedzin naszej Strefy Wellness. Polecamy spa, łaźnię turecką i solarium, jak również za dodatkową opłatą saunę, salon piękności i zabiegi masażu. Program animacyjny i miniklub to doskonały pomysł na zagospodarowanie Państwa czasu wolnego. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Dostępne warianty żywieniowe to wyżywienie częściowe, wyżywienie pełne i opcja all inclusive. W ofercie gastronomicznej znajdują się śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W obiekcie akceptowane są następujące karty kredytowe: Visa, Diners Club i MasterCard.


    Mapa Hotelu Monarque Fuengirola Park
    Zdjęcia lokalizacji (Hiszpania / Costa del Sol)
    Torremolinos na Costa del Sol w Hiszpanii
    Fuengirola - Hiszpania, Costa del Sol
    Gibraltar, Hiszpania, Costa del Sol
    Benalmadena, Costa del Sol, Hiszpania
    Mauretańskie Skarby w Granadzie, Hiszpania
    Miejscowość Ronda na Costa del Sol
    Sewilla, Hiszpania, Costa del Sol
    La Cala de Mijas - Hiszpania
    Filmy hotelu Monarque Fuengirola Park:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Fuengirola Park:
    https://www.youtube.com/watch?v=Oaj-Vvze4KQ

    Opinie o Hotelu Monarque Fuengirola Park

    Monarque Fuengirola Park - możliwości zakwaterowania:

    standard double standard
    standard singleuse standard
    Pokój jednoosobowy
    Pokój dwuosobowy z możliwością 1 dostawki
    Pokój 2-osobowy

    Monarque Fuengirola Park - Możliwości wyżywienia:


    Monarque Fuengirola Park - miasta wylotu:


    Monarque Fuengirola Park - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Monarque Fuengirola Park? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00