cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
1 / 41
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 02.05
już od 2579 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.05 - 09.05
już od 2379 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mareblue Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mareblue Beach Resort
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Mareblue Beach Resort:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 maja 2020
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
  • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Mareblue Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
  • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 8 km od centrum Acharavi
  • ok. 100 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

Wyposażenie

  •  minimarket
  • Wi-Fi, w recepcji/lobby
  • pralnia: za opłatą
  • recepcja
  • ogród
  • parking, niezadaszony: w cenie
  • sala TV

karty

MasterCard, Visa, American Express, Maestro

Liczba pokojów

375

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: wydzielona część basenu dla dzieci
  • animacje 
  • plac zabaw
  • miniklub dla dzieci 4-14 lat
  • minidyskoteka
  • wysokie krzesełka
  • łóżeczko dziecięce: na zapytanie, w cenie
  • opiekunka do dziecka: za opłatą
 

Sport i wellness

W cenie
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: wymagana kaucja
Płatne
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1
  • 2-4 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • lodówka
  • TV sat.
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: za opłatą
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-3 os.
  • ok. 26 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • balkon lub taras
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • lodówka
  • TV sat.
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • sejf: za opłatą
  • Wi-Fi: za opłatą
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • wanna lub prysznic
  • suszarka
  • lodówka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą
  • zestaw do kawy i herbaty
  • Wi-Fi: za opłatą
  • szlafroki: w cenie
  • kapcie: w cenie
  • balkon lub taras
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • pokój odnowiony
  • prysznic
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: kontynentalne, amerykańskie, angielskie, w formie bufetu
  • późne śniadanie: codziennie, 10:00 - 10:30
  • obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  • kolacja: codziennie 19:00 - 21:30, w formie bufetu, a la carte, kulinarne wieczory tematyczne: kilka razy w tygodniu
  • lody
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:30 - 23:00
  • wybrane lokalne napoje alkoholowe: 10:30 - 23:00
  • wybrane napoje do posiłków
  • kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  • restauracje: 3
  • główna restauracja: rodzaje kuchni: międzynarodowa, śródziemnomorska, regionalna, potrawy bezglutenowe: na zapytanie, rezerwacja wymagana, menu dla dzieci, dania wegetariańskie, bufet, show cooking, z klimatyzacją, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Olives": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, pon.-pt., 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja specjalistyczna „Famiglia Roka Pizzeria": rodzaje kuchni: włoska, a la carte, wybór z menu, pon.-pt. 19:00 - 21:30, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 3
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • bar przy zewnętrznym basenie „Relax Pool Bar": raz w tygodniu 10:30 - 18:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Korfu

    Opis oferty:

    Jeżeli marzysz o radosnych, aktywnych i relaksujących wakacjach, tutaj spełnisz swoje marzenia, bo to jest hotel dla Ciebie! Świetnie wkomponowany w krajobraz, w ogromnym ogrodzie, z cudownym widokiem na morze i leżącą na przeciwległym brzegu Albanię. Nowoczesny i zadbany, oferuje wysoki poziom usług i urządzone ze smakiem pokoje, a wyśmienita kuchnia oraz bogaty program rozrywkowy są gwarancją udanego wypoczynku.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości AGIOS SPIRYDON, ok. 500 m od sklepów i tawern; ok. 6 km od Kassiopi, ok. 5 km od Acharavi, ok. 35 km od stolicy Korfu; ok. 36 km od lotniska na Korfu; bus hotelowy (ok. 5 EUR/Acharavi, Kassiopi, ok. 12 EUR/Korfu, ok. 8 EUR/Sidari).

    PLAŻA:

    Agios Spirydon, w 2 zatoczkach, publiczna, piaszczysta, ok. 80 m od hotelu, przejście przez drogę dojazdową (mały ruch); parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2018 r., 375 pokoi, 15 budynków, 1-2 piętra, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna i przy basenie - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte Olives przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt); Pizzeria Familia Roka - pizzeria przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt), bar w lobby, bar przy basenie; minimarket, taras z widokiem na zadbany ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 1 EUR/10 min), wypożyczalnia rowerów (7 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (płatny: ok. 28 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub morze;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 25 m², elegancki, nowocześnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, woda mieszana, ok. 1000 m², gł. 0,7-1,4 m, okrągły brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², gł. 0,6 m, basen dla dorosłych, nieregularny kształt, ok. 300 m², gł. 0,7-1,6 m, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe za kaucją (10 EUR/ręcznik); kort tenisowy (kaucja: 10 EUR/rakiety), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, małe boisko do piłki nożnej, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; zimne i ciepłe przekąski w barze przy basenie (14.30-16.00); lody (10.30-19.00); kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe (7.30-23.00), lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) we wszystkich barach; podczas kolacji obowiązuje strój formalny - panowie długie spodnie.

    KONTAKT:

    0030/2663098500, www.marebluebeachcorfu.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Korfu

    Opis oferty:

    Jeżeli marzysz o radosnych, aktywnych i relaksujących wakacjach, tutaj spełnisz swoje marzenia, bo to jest hotel dla Ciebie! Świetnie wkomponowany w krajobraz, w ogromnym ogrodzie, z cudownym widokiem na morze i leżącą na przeciwległym brzegu Albanię. Nowoczesny i zadbany, oferuje wysoki poziom usług i urządzone ze smakiem pokoje, a wyśmienita kuchnia oraz bogaty program rozrywkowy są gwarancją udanego wypoczynku. W 2019 r. hotel otrzymał ŻAGIEL ITAKI za najwyższą jakość świadczonych usług.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości AGIOS SPIRYDON, ok. 500 m od sklepów i tawern; ok. 8 km od Kassiopi, ok. 5 km od Acharavi, ok. 35 km od stolicy Korfu; ok. 36 km od lotniska na Korfu; bus hotelowy (ok. 5 EUR/Acharavi, Kassiopi, ok. 15 EUR/Korfu, ok. 8 EUR/Sidari).

    PLAŻA:

    Agios Spirydon, w 2 zatoczkach, publiczna, piaszczysta, ok. 80 m od hotelu, przejście przez drogę dojazdową (mały ruch); parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2019 r., 381 pokoi, 17 budynków, 1-2 piętra, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna i przy basenie - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte Olives przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt); Pizzeria Familia Roka - pizzeria przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt), bar w lobby, bar przy basenie; minimarket, taras z widokiem na zadbany ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 1 EUR/10 min), wypożyczalnia rowerów (ok. 8 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

    standardowy :

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (płatny: ok. 28 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub morze; ;

    deluxe:

    : 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², nowoczesny i elegancki (wyremontowany w 2018 r.), wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo szlafrok i kapcie;

    rodzinny :

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 25 m², elegancki, nowocześnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje deluxe i rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, woda mieszana, ok. 1000 m², gł. 0,7-1,4 m, okrągły brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², gł. 0,6 m, basen dla dorosłych, nieregularny kształt, ok. 300 m², gł. 0,7-1,6 m, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe za kaucją (10 EUR/ręcznik); kort tenisowy (kaucja: 10 EUR/rakiety), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, małe boisko do piłki nożnej, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; zimne i ciepłe przekąski w barze przy basenie (14.30-16.00); lody (10.30-19.00); kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe (7.30-23.00), lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) we wszystkich barach; podczas kolacji obowiązuje strój formalny - panowie długie spodnie.

    KONTAKT:

    0030/2663098500, www.marebluebeachcorfu.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4.5

    Region

    Grecja/Korfu/Agios Spyridon

    Opinia 7islands

    Nowoczesny hotel należący do sieci Mareblue, idealnie położony, z pięknym widokiem na morze oferuje wysoki standard usług. Dzięki animacjom panuje w nim wspaniała wakacyjna atmosfera a świetna kuchnia to dodatkowy atut hotelu. Polecany na rodzinne wakacje.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, miejscowości Agios Spirydon, ok. 5 km od miejscowości Acharavi oraz ok. 6 km od miejscowości Kassiopi, gdzie znajdują się liczne sklepy, bary i restauracje, ok. 43 km od miasta Korfu i od lotniska.

    Plaża

    Ok. 80 m od hotelu, piaszczysta, w 2 zatoczkach. Przejście do plaży przez drogę dojazdową. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Rozległy kompleks składa się z budynku głównego oraz kilkunastu dwupiętrowych budynków bocznych otoczonych zadbanym, zielonym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, windy, 2 restauracje (główna i przy basenie), 3 bary. Odpłatnie: restauracja ? la carte (śródziemnomorska), Internet Wi-Fi w lobby, kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 350 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, udogodnienia do parzenia kawy i herbaty, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Goście raz w trakcie pobytu mają możliwość skorzystania z kolacji w restauracji ? la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W godzinach 12:30-16:00 dostępne są przekąski a w godzinach 10:30-19:00 w barze przy basenie serwowane są lody. W godzinach 16:00-17:00 dostępna jest kawa, herbata i ciasta. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barze w godzinach 10:30-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy, koszykówka, piłka nożna, siłownia. Odpłatnie: kort tenisowy, bilard, masaże, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, pokój zabaw, wysokie krzesła w restauracji, specjalne menu dla dzieci, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Kontakt do hotelu

    www.marebluebeachcorfu.com / Tel.: 00 30 266 309 85 00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Korfu

    Opis

    Ten komfortowy hotel, należący do znanej sieci Mareblue, położony jest w spokojnej okolicy, w miejscowości Agios Spirydon na północny wyspy, z pięknymi widokami na przeciwległą Albanię. Kompleks składa się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów zlokalizowanych w pięknym, ogromnym ogrodzie, w którym znajduje się także spory basen o nieregularnym kształcie i brodzikiem dla dzieci. Wszystkie jasne oraz przestronne pokoje wyposażone są w cały szereg niezbędnych udogodnień, z lodówką, zestawem do parzenia kawy i herbaty oraz balkonem włącznie. Restauracja główna serwuje wyśmienicie przyrządzone dania kuchni greckiej oraz międzynarodowej, podobnie jak restauracja przy basenie oraz a la carte przy plaży. Dla najmłodszych Gości przygotowano plac zabaw, mini club oraz pokój gier. Hotel stanowi idealny wybór na wymarzone, rodzinne wakacje.

    Lokalizacja

    w Agios Spirydon, ok. 10 m od plaży, ok. 36 km od lotniska, ok. 500 m od centrum handlowego, ok. 300 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 350, restauracje - 2, restauracje a'la carte - 1, baseny odkryte - 1, lobby bar, bar przy basenie, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, opieka lekarska (płatna).

    Basen

    basen odkryty z wodą słodką, parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki kąpielowe za kaucją (ok. 10 EUR); brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych albo 2 osób doroslych i 1 dziecka dziecka RODZINNE - pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 2 dzieci ( dla dzieci lozko pietrowe w pokoju)

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport na plaży

    siatkówka, sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, koszykówka, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), bilard (płatny), siłownia.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna) na zapytanie, menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00 - 10.00), późne śniadanie (10.00 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30) i  obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu, w restauracji głównej; zimne i ciepłe przekąski w barze przy basenie (11.00 - 16.30); lody dla dzieci (10.30 - 17.30); kawa, herbata, ciastka (16.30 - 17.30); napoje bezalkoholowe (7.30-23.00), lokalne alkohole (10.30 - 23.00) we wszystkich barach; wymagane noszenie opasek all inclusive

    Informacje dodatkowe

    Hotel zbudowany w 2003 roku, całkowicie odnowiony w 2008 r. Parasole i leżaki na plaży płatne. Mini klub dla dzieci (4-12 lat). Tenis ziemny - depozyt 20 EUR /rakiety

    Cena zawiera

    przelot,, pobyt w hotelu,, opłaty lotniskowe i paliwowe,, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,, transfer lotnisko-hotel-lotnisko,, na lotach Ryanair - bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka., Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego - Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair - 300 zł/os/2 strony Bagaż podręczny do 10 kg Wizzair - 200 zł/os/2 strony Bagaż rejestrowany do 23 kg Wizzair - 396 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Korfu, Grecja

    Położenie

    w spokojnej okolicy, w miejscowości Agios Spirydon. Tawerny i sklepy w okolicy, ok. 500 m. Do Kassiopi ok. 7 km, do Acharavi ok. 5 km, przystanek autobusowy ok. 300 m. Do miasta Korfu ok. 36 km.

    Plaża

    do piaszczystej plaży (3 zatoki) przejście przez ulicę o małym natężeniu ruchu. Leżaki i parasole za opłatą (ok. 8,- Eur).

    Wyposażenie

    komfortowy, rodzinny hotel zarządzany przez sieć Mareblue zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2010 r., oferuje 350 pokoi w budynku głównym i kilkunastu bungalowach. Do dyspozycji Gości: eleganckie lobby, recepcja, windy, restauracje, bary, sklepik. Na terenie rozległego ogrodu znajduje się basen o nieregularnym kształcie o powierzchni ok. 1400 m2, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, ręczniki kąpielowe za kaucją (10,- Eur/ręcznik)). Bar na plaży za opłatą. www.marebluehotels.gr

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    komfortowe pokoje. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): nowocześnie urządzone, lodówka, klimatyzacja, tel., sejf (za opłatą), TV sat., balkon lub taras. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3D). Pokoje rodzinne (2B): 1 pokój mieszkalno-sypialny z podwójnym łóżkiem i łóżkiem piętrowym; dla 2 os. z 2 dzieci, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje wariant Ekonomiczny (2-3S). Pokoje de luxe (2-3F): widok na ogród lub na morze. Suity (2-4G): ok. 52 m2, pokój mieszkalno-sypialny i oddzielna sypialnia, zestaw do kawy i herbaty, wyposażenie jak w pok. 2A.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Dostęp do internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    mała siłownia, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, aqua aerobik.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Kuchnia grecka i międzynarodowa. Wieczory tematyczne, show cooking. Późniejsze śniadanie dla "śpiochów". Przekąski w godz. 11-16:30, lody dla dzieci w godz. 10:30-17:30. Po południu w godz. 6:30-17:30 kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00.

    Dla dzieci

    2-14 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • komfortowy hotel należący do znanej sieci Mareblue
    • spokojnie położony, z pięknym widokiem na morze
    • wysoki standard usług
    • bogaty program rozrywkowy
    • urozmaicone posiłki
    • basen relaksacyjny dla dorosłych z jaccuzi
    • dużo atrakcji dla dzieci
    • idealny hotel na rodzinne wakacje


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Korfu

    Położenie

    w spokojnej okolicy, w miejscowości Agios Spirydon. Tawerny i sklepy w okolicy, ok. 500 m. Do Kassiopi ok. 7 km, do Acharavi ok. 5 km, przystanek autobusowy ok. 300 m. Do miasta Korfu ok. 36 km.

    Plaża

    do piaszczystej plaży z 3 zatokami przejście przez ulicę o małym natężeniu ruchu. Leżaki i parasole za opłatą (ok. 8,- Eur).

    Wyposażenie

    komfortowy hotel zarządzany przez sieć Mareblue zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2010 r., oferuje 350 pokoi w budynku głównym i kilkunastu bungalowach. Do dyspozycji Gości: eleganckie lobby, recepcja, windy, restauracja, bary, sklepik. Na terenie rozległego ogrodu znajduje się basen o nieregularnym kształcie o powierzchni ok. 1400 m2, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, ręczniki kąpielowe za kaucją (10,- Eur/ ręcznik)). Bar na plaży za opłatą. www.marebluehotels.gr

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    komfortowe. Pokoje Dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): nowocześnie urządzone, lodówka, klimatyzacja, tel., sejf (za opłatą), TV sat., balkon lub taras. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje Dwuosobowe z widokiem na morze (2-3D). Pokoje Rodzinne (2B): 1 pokój mieszkalno-sypialny z podwójnym łóżkiem i łóżkiem piętrowym; dla 2 os. z 2 dzieci, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje Rodzinne (2-4C): 2 pokoje; wyposażone jak pok. 2A. Pokoje Wariant Ekonomiczny (2-3S). Pokoje De Luxe (2-3F): widok na ogród lub na morze. Pokoje Rodzinne (E2-3A): jeden standardowy pokój dla maks. 2 osób dorosłych i 1 dziecka. Wyposażenie: klimatyzacja, tel., sejf (za opłatą), TV, łazienka, balkon lub taras. Pokoje Rodzinne (E2B): jeden standardowy pokój dla maks. 2 osób dorosłych i 1-2 dzieci.

    Dostęp do internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Kuchnia grecka i międzynarodowa. Wieczory tematyczne, show cooking. Późniejsze śniadanie dla "śpiochów". Przekąski w godz. 11-16:30, lody dla dzieci w godz. 10:30-17:30. Po południu w godz. 6:30-17:30 kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00.

    Zabawa dla całej rodziny

    Klub z polskim animatorem dla dzieci 3-11 lat. Polski animator od 15 czerwca do 15 września. Więcej informacji w katalogu na str. 8.Dzieci: w klubie: gry, zabawy, konkursy, oddzielny brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji. łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie.Sport: mała siłownia, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, aqua aerobik. Za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.Rozrywka: animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Dodatkowe informacje

    Wcześniej = taniej- do 31.01.15 25% ZNIżKI, od 01.02.15-28.02.15 20% ZNIżKI, od 01.03.15-31.03.15 15% ZNIżKI, od 01.04.15-30.04.15 10% ZNIżKI (dot. 54064A). Zniżki- Dla dzieci 2-14 lat- pobyt gratis.

    Polecamy

    Nowoczesny hotel należący do znanej sieci Mareblue, spokojnie położony, z pięknym widokiem na morze oferuje wysoki standard usług. Bogaty program rozrywkowy i świetna kuchnia to dodatkowe atuty hotelu. Idealny hotel na rodzinne wakacje, gwarantowana doskonała zabawa z polskim animatorem!


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Mareblue Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
    Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
    Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
    Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
    Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
    Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
    Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
    Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
    Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
    Filmy hotelu Mareblue Beach Resort:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Blue Bay Escape Resort
    https://youtu.be/GJB106ZBsm0
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Mareblue Beach Resort

    4.3
    polecam

    Byliśmy z żoną w maju 2010r. (trzydziestolatkowie), na początku sezonu, hotel czysty, zadbany, obsługa miła, uczynna, hotel na uboczu, cisza, spokój, poniżej hotelu tania wypożyczalnia samochodów - rezydent dolicza sobie kilka dobrych euro, więc lepiej bezpośrednio, animacje głównie dla dzieci, warto pojeździć samemu i pozwiedzać zwłaszcza wzdłuż wybrzeża, stolicę wyspy, Pałac Sissi - nuda, Warto: canal d'amour i Sidari, góra pankrator, droga 25 serpentyn - warto się przejechać, wdrapać na zamek Angelo Castro, podziwiać zatoczki Paleokastritsa, na południu wyspy dobre knajpy przy wybrzeżu ze świeżą rybą, Peroudales - klify. Wyspa na tyle mała, że w tydzień wystarczy na jej zwiedzanie samochodem. Wycieczka u rezydenta Pakson i Antipaksos ok, choć drogo (ciekawe groty)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Hotel
      4.9
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      5.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.5
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Mareblue Beach Resort:
    4.9 / 6

    Polecamy 2009-05-15
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Tylko dla rodzin z dziećmi i emerytów 2009-07-08
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.5
    Polecam dla rodzin z małymi dziećmi 2010-06-25
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.7
    Blue Bay Escape Resort - 2 tygodnie na Korfu 2010-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Sanatorium 2010-08-15
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.4
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.5

    Gdyby nie nowi znajomi oraz bliskość wypożyczalni aut ,dzięki czemu można zwiedzić całą wyspę w cią...
    więcej

    4.9
    Wspaniałe wspomnienia z Korfu 2010-09-09
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Idealny na relax i wyciszenie 2010-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Całkiem sympatyczny urlop 2010-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7
    Hotel ekologiczny. Polecamy na odpoczynek z naturą 2011-01-19
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Bradzo fajny hotel 2011-01-20
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.8

    Bardzo fajny hotel, położony trochę na odludziu. Cisza, spokój, żadnego disco na całą okolicę. W oko...
    więcej

    4.6
    Przeciętny hotel, nie załugujący na 4 gwiazdki 2011-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.8
    • Atrakcje
      2.0
    • Obsługa
      4.0

    Nasz pokój był bardzo mały. Toalety przy basenie były brudne i ciasne. "Plac zabaw" dla dzieci to st...
    więcej

    3.2
    Spokojne miejsce na leniwy wypoczynek 2011-08-05
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Rewelacyjny hotel i miejsce! 2011-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    5.5
    Bardzo dobre wczasy 2011-09-22
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3
    Godny polecenia 2011-09-29
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Fajne wakacje 2012-02-06
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      4.3
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.3
    • Obsługa
      5.3

    Hotel dość przyjemny, podczas mojego podytu prawie wyłącznie obsługa polskojęzyczna ( Studenci na pr...
    więcej

    4.5
    Walka z komarami na zadupiu Korfu 2012-06-29
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      3.0

    3.3
    Udany pobyt 2012-08-24
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Hotel z pięknym widokiem 2012-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Patrz opis poniżej 2012-08-31
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      2.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Godny polecenia na spokojny wypoczynek 2012-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      2.0

    3.8
    Fajny hotel 2012-09-19
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Hotel ogólnie bardzo fajny. Spokojna okolica, hotel dla rodzin z dziećmi. Duże baseny. Obsługa miła,...
    więcej

    5.4
    Udany urlop w spokojnym miejscu 2012-09-21
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.2
    Mare blue Beach - 11.06.2013-18.06.2013 2013-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Pobyt z dzieckiem z Itaki. Hotel o dużej powierzchni, poza miastem. Więc należy wypożyczyć auto lu...
    więcej

    5.4
    Wakacje z Itaką 2013-07-12
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Wczasy rodzinne. Hotel w spokojnym miejscu wyspy Korfu. Do miasta kursują busy hotelowe, ewentualnie...
    więcej

    5.4
    Polecam! Animacje świetne! 2013-07-18
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.8
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    POLECAM !!!!!! Chyba najlepszy hotel w którym byłam świetni animatorzy naprawdę umieją zabawić. Był ...
    więcej

    5.6
    Doskonały wypoczynek 2013-08-07
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.8
    Hotel w gaju oliwnym z widokiem na morze i góry 2013-08-08
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    hotel super. Wyżywienie bardzo bogate,urozmaicone i smaczne.Położenie na lekkim wzgórzu.Dwa baseny -...
    więcej

    5.8
    Bardzo przyjemne miejsce 2013-08-10
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      3.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      5.0

    Plusy: genialne, urozmaicone jedzenie, dostępne od rana do wieczora w różnych miejscach i formach (m...
    więcej

    4.8
    Bardzo zadowoleni 2013-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    all inklusiw jedzenie bardzo urozmaicone dla karzdego cos dobrego bar przy basenie tak samo pizza fr...
    więcej

    5.7
    Wszystko było naprawdę super - gorąco polecam 2013-09-17
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.6
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.5

    kuchnia wyborna,smaczna,zróżnicowana,z mnóstwem warzyw i owoców do tego cudowne ciasta,wino również ...
    więcej

    5.7
    Przyzwoity hotel na pięknej wyspie. 2013-10-06
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.2
    Hotel godny polecenia! 2014-01-29
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Polecam wszystkim, świetny hotel 2014-07-03
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Rewelacja! 2014-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.8
    • Pokoje
      5.5
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.8
    • Obsługa
      4.5

    Hotel jest naprawdę rewelacyjny! Nic doadać nic ująć. Pokoje bardzo ładne, no może tylko balkon troc...
    więcej

    5.1
    Dobry hotel na rodzinne wakacje 2014-08-04
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.5
    Hotel ze wspaniałym widokiem na Albanię. 2014-08-14
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.8
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Porządny hotel w spokojnej urokliwej okolicy. Dobre posiłki i poprawne napoje.Cudowny widok na Alban...
    więcej

    5.6
    Polecam, ale umiarkowanie 2014-08-17
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.0
    Polecam 2014-08-25
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.6
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    super animacje. gimnastyka i zumba powadzona przez Ewelinę zasługuje na najwyższą ocenę. hotel bar...
    więcej

    5.2
    Odradzam 2014-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      2.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      3.0

    3.2
    Wspaniały hotel w spokojnej okolicy. 2014-09-30
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.5
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      4.3

    Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Wspaniałe animacje dla dzieci i dorosłych dzięki polskim animato...
    więcej

    5.3
    Polecam, ale... 2014-10-04
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Wakacje z rodziną 2015-07-02
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    5.3
    Udane wakacje w Mareblue 2015-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      5.0

    5.5
    Udane rodzinne wakacje, maj/czerwiec 2015-07-13
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    4.8
    Wymarzony urlop zepsuty przez kuchnię 2015-07-15
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      2.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    3.8
    Bardzo dobry, zadbany hotel, super atmosfera! 2015-08-20
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.3
    • Obsługa
      6.0

    Spędziłyśmy wraz z koleżankami tydzień w tym hotelu w czerwcu 2015 roku. Hotel zrobił na nas bardzo ...
    więcej

    5.7
    Dla lubiących opcować z mrówkami i komarami 2015-08-22
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      2.8
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      3.8

    Hotel na totalnym odludziu. Pokoje z czasów naszego PRL-U. Gościnnie mrówki w dużej ilości. Po trzec...
    więcej

    3.4
    Super Hotel 2015-08-30
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.4
    • Pokoje
      5.8
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Moim zdanie nie ma się czego doczepić. Każdy znajdzie coś dla siebie, dzieci jak i dorośli. NA teren...
    więcej

    5.8
    Udane Wakacje 2015-09-15
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.3
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.5
    • Obsługa
      6.0

    Witam uważam hotel zasługuje na swoje gwiazdki hotel rozległy wszędzie łatwo trafić duże ogrody zadb...
    więcej

    5.7
    Brudny, śmierdzący, średniak 2015-09-16
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.2
    • Pokoje
      2.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.8
    • Obsługa
      3.3

    Hotel jest ładnie położony, ale to nie jest trudne na tak pięknej wyspie jaką jest Korfu. Atutem hot...
    więcej

    3.6
    Dobre miejsce na udany wypoczynek 2016-08-23
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      2.6
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.5
    • Obsługa
      4.3

    Generalnie bardzo udane wakacje, Atmosfera przyjemna ludzie przyjaźni oprócz nadętej pani recepcjoni...
    więcej

    4.4
    Hotel godny polecenia, piękna i spokojna okolica 2016-09-10
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    5 2017-06-18
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      1.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Wakacje lipiec2017 pobyt udany .mozna super wypocz 2017-07-16
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
    • Wyżywienie
    • Atrakcje
    • Obsługa

    6.0
    Super wakacje w dobrej cenie 2017-07-17
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.7
    Miłe wakacje. 2017-08-27
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    5.2
    Hotel 4 ro gwiazdkowy tylko w ofercie 2017-09-11
    Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
    • Lokalizacja
      1.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    3.2

    Mareblue Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
    Pok. deluxe 2 os.
    Pok. rodzinny 2 os.
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.

    Mareblue Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Mareblue Beach Resort - miasta wylotu:


    Mareblue Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Mareblue Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00