cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
  • Hotel Mareblue Beach Resort, Korfu
1 / 117
Ocena
hotelu:
4.3 / 5
Najbliższy termin
15.04 - 16.04
już od 213 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
16.04 - 17.04
już od 213 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Mareblue Beach Resort
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Animacje dla dorosłych
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Mareblue Beach Resort
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Mareblue Beach Resort:
4.3 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Mareblue Beach Resort:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    3.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 15 kwietnia 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 16 kwietnia 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
  • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Hotel Mareblue Beach Resort w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
  • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
  • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Wyposażenie

  •  minimarket
  • Wi-Fi, w całym hotelu: za opłatą
  • pralnia: za opłatą
  • recepcja
  • ogród

karty

MasterCard, Visa, American Express, Maestro

Liczba pokojów

350

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Sport i wellness

W cenie
  • wypożyczalnia sprzętu do gry w tenisa: wymagana kaucja
Płatne
  • sala fitness/siłownia
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • minipiłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • tenis

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia

Pokoje

Pokój rodzinny z widokiem na ogród FZG1
  • 2-4 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • lodówka
  • TV sat.
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (płatne)
Pokój 2-osobowy z widokiem na ogród DZG1
  • 1-3 os.
  • ok. 24 m2
  • widok na ogród
  • klimatyzacja
  • balkon lub taras
  • wanna
  • WC
  • suszarka
  • telefon
  • lodówka
  • TV sat.
  • zestaw do przygotowywania kawy i herbaty
  • sejf (płatny)
  • Wi-Fi (płatne)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 2-3 os.
  • suszarka
  • lodówka
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf (płatny)
  • zestaw do kawy i herbaty
  • Wi-Fi (płatne)
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 2-3 os.
  • pokój odnowiony
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • prysznic
  • WC

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu
  • późne śniadanie
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole
Restauracje i bary
  • restauracje: 2
  • główna restauracja: bufet, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja: a la carte, wybór z menu, rezerwacja wymagana, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój

  • bary i inne: 2
  • bar w lobby
  • bar przy zewnętrznym basenie
  • W okolicy

    • ok. 8 km od centrum Acharavi
    • ok. 100 m od plaży
    • czas dojazdu z lotniska ok. 80 min

    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka R

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Korfu

    Opis oferty:

    Jeżeli marzysz o radosnych, aktywnych i relaksujących wakacjach, tutaj spełnisz swoje marzenia, bo to jest hotel dla Ciebie! Świetnie wkomponowany w krajobraz, w ogromnym ogrodzie, z cudownym widokiem na morze i leżącą na przeciwległym brzegu Albanię. Nowoczesny i zadbany, oferuje wysoki poziom usług i urządzone ze smakiem pokoje, a wyśmienita kuchnia oraz bogaty program rozrywkowy są gwarancją udanego wypoczynku.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości AGIOS SPIRYDON, ok. 500 m od sklepów i tawern; ok. 6 km od Kassiopi, ok. 5 km od Acharavi, ok. 35 km od stolicy Korfu; ok. 36 km od lotniska na Korfu; bus hotelowy (ok. 5 EUR/Acharavi, Kassiopi, ok. 12 EUR/Korfu, ok. 8 EUR/Sidari).

    PLAŻA:

    Agios Spirydon, w 2 zatoczkach, publiczna, piaszczysta, ok. 80 m od hotelu, przejście przez drogę dojazdową (mały ruch); parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2018 r., 375 pokoi, 15 budynków, 1-2 piętra, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna i przy basenie - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte Olives przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt); Pizzeria Familia Roka - pizzeria przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt), bar w lobby, bar przy basenie; minimarket, taras z widokiem na zadbany ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 1 EUR/10 min), wypożyczalnia rowerów (7 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

    POKÓJ:

     

    standardowy: 

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (płatny: ok. 28 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub morze; 

    deluxe

    : 2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 28 m², nowoczesny i elegancki (wyremontowany w 2018 r.), wyposażenie jak w pokoju standardowym; dodatkowo szlafrok i kapcie;

    rodzinny: 

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 25 m², elegancki, nowocześnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokoje deluxe i rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, woda mieszana, ok. 1000 m², gł. 0,7-1,4 m, okrągły brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², gł. 0,6 m, basen dla dorosłych, nieregularny kształt, ok. 300 m², gł. 0,7-1,6 m, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe za kaucją (10 EUR/ręcznik); kort tenisowy (kaucja: 10 EUR/rakiety), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, małe boisko do piłki nożnej, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; zimne i ciepłe przekąski w barze przy basenie (14.30-16.00); lody (10.30-19.00); kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe (7.30-23.00), lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) we wszystkich barach; podczas kolacji obowiązuje strój formalny - panowie długie spodnie.

    KONTAKT:

    0030/2663098500, www.marebluebeachcorfu.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Itaka

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja / Korfu

    Opis oferty:

    Jeżeli marzysz o radosnych, aktywnych i relaksujących wakacjach, tutaj spełnisz swoje marzenia, bo to jest hotel dla Ciebie! Świetnie wkomponowany w krajobraz, w ogromnym ogrodzie, z cudownym widokiem na morze i leżącą na przeciwległym brzegu Albanię. Nowoczesny i zadbany, oferuje wysoki poziom usług i urządzone ze smakiem pokoje, a wyśmienita kuchnia oraz bogaty program rozrywkowy są gwarancją udanego wypoczynku.

    POŁOŻENIE:

    w miejscowości AGIOS SPIRYDON, ok. 500 m od sklepów i tawern; ok. 6 km od Kassiopi, ok. 5 km od Acharavi, ok. 35 km od stolicy Korfu; ok. 36 km od lotniska na Korfu; bus hotelowy (ok. 5 EUR/Acharavi, Kassiopi, ok. 12 EUR/Korfu, ok. 8 EUR/Sidari).

    PLAŻA:

    Agios Spirydon, w 2 zatoczkach, publiczna, piaszczysta, ok. 80 m od hotelu, przejście przez drogę dojazdową (mały ruch); parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/dzień).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2018 r., 375 pokoi, 15 budynków, 1-2 piętra, przestronny i elegancki hol, całodobowa recepcja, 2 restauracje: główna i przy basenie - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, restauracja á la carte Olives przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt); Pizzeria Familia Roka - pizzeria przy basenie (bezpłatnie raz na pobyt), bar w lobby, bar przy basenie; minimarket, taras z widokiem na zadbany ogród; bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: kawiarenka internetowa (ok. 1 EUR/10 min), wypożyczalnia rowerów (7 EUR/dzień); akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, Maestro, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 dostawki), ok. 25 m², zadbany, nowocześnie urządzony, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, lodówka, zestaw do kawy i herbaty, sejf (płatny: ok. 28 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na basen, ogród lub morze;

    rodzinny:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 25 m², elegancki, nowocześnie urządzony, wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, nieregularny kształt, woda mieszana, ok. 1000 m², gł. 0,7-1,4 m, okrągły brodzik dla dzieci, słodka woda, ok. 15 m², gł. 0,6 m, basen dla dorosłych, nieregularny kształt, ok. 300 m², gł. 0,7-1,6 m, przy basenie bezpłatne leżaki i parasole, ręczniki kąpielowe za kaucją (10 EUR/ręcznik); kort tenisowy (kaucja: 10 EUR/rakiety), tenis stołowy, siatkówka plażowa, koszykówka, małe boisko do piłki nożnej, siłownia; plac zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci; za opłatą: bilard (ok. 2 EUR/gra), masaże.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (7.00-10.00), późne śniadanie kontynentalne (10.00-10.30), obiad (12.30-14.30), kolacja (19.00-21.30) w restauracji głównej; zimne i ciepłe przekąski w barze przy basenie (14.30-16.00); lody (10.30-19.00); kawa, herbata, ciastka (16.00-17.00); napoje bezalkoholowe (7.30-23.00), lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) we wszystkich barach; podczas kolacji obowiązuje strój formalny - panowie długie spodnie.

    KONTAKT:

    0030/2663098500, www.marebluebeachcorfu.com

    GRATIS:

    Wi-Fi


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Korfu, Grecja

    Położenie

    w spokojnej okolicy, w miejscowości Agios Spirydon. Tawerny i sklepy w okolicy, ok. 500 m. Do Kassiopi ok. 7 km, do Acharavi ok. 5 km, przystanek autobusowy ok. 300 m. Do miasta Korfu ok. 36 km.

    Plaża

    do piaszczystej plaży (3 zatoki) przejście przez ulicę o małym natężeniu ruchu. Leżaki i parasole za opłatą (ok. 8,- Eur).

    Wyposażenie

    komfortowy, rodzinny hotel zarządzany przez sieć Mareblue zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2010 r., oferuje 350 pokoi w budynku głównym i kilkunastu bungalowach. Do dyspozycji Gości: eleganckie lobby, recepcja, windy, restauracje, bary, sklepik. Na terenie rozległego ogrodu znajduje się basen o nieregularnym kształcie o powierzchni ok. 1400 m2, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, ręczniki kąpielowe za kaucją (10,- Eur/ręcznik)). Bar na plaży za opłatą. www.marebluehotels.gr

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    komfortowe pokoje. Pokoje dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): nowocześnie urządzone, lodówka, klimatyzacja, tel., sejf (za opłatą), TV sat., balkon lub taras. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje dwuosobowe z widokiem na morze (2-3D). Pokoje rodzinne (2B): 1 pokój mieszkalno-sypialny z podwójnym łóżkiem i łóżkiem piętrowym; dla 2 os. z 2 dzieci, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje wariant Ekonomiczny (2-3S). Pokoje de luxe (2-3F): widok na ogród lub na morze. Suity (2-4G): ok. 52 m2, pokój mieszkalno-sypialny i oddzielna sypialnia, zestaw do kawy i herbaty, wyposażenie jak w pok. 2A.

    Dzieci

    oddzielny brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji. Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie

    Rozrywka

    animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Dostęp do internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    mała siłownia, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, aqua aerobik.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Kuchnia grecka i międzynarodowa. Wieczory tematyczne, show cooking. Późniejsze śniadanie dla "śpiochów". Przekąski w godz. 11-16:30, lody dla dzieci w godz. 10:30-17:30. Po południu w godz. 6:30-17:30 kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00.

    Dla dzieci

    2-14 lat: pobyt gratis.

    Polecamy

    • komfortowy hotel należący do znanej sieci Mareblue
    • spokojnie położony, z pięknym widokiem na morze
    • wysoki standard usług
    • bogaty program rozrywkowy
    • urozmaicone posiłki
    • basen relaksacyjny dla dorosłych z jaccuzi
    • dużo atrakcji dla dzieci
    • idealny hotel na rodzinne wakacje


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****+

    Region

    Korfu

    Położenie

    w spokojnej okolicy, w miejscowości Agios Spirydon. Tawerny i sklepy w okolicy, ok. 500 m. Do Kassiopi ok. 7 km, do Acharavi ok. 5 km, przystanek autobusowy ok. 300 m. Do miasta Korfu ok. 36 km.

    Plaża

    do piaszczystej plaży z 3 zatokami przejście przez ulicę o małym natężeniu ruchu. Leżaki i parasole za opłatą (ok. 8,- Eur).

    Wyposażenie

    komfortowy hotel zarządzany przez sieć Mareblue zbudowany w 2003 r., odnowiony w 2010 r., oferuje 350 pokoi w budynku głównym i kilkunastu bungalowach. Do dyspozycji Gości: eleganckie lobby, recepcja, windy, restauracja, bary, sklepik. Na terenie rozległego ogrodu znajduje się basen o nieregularnym kształcie o powierzchni ok. 1400 m2, bar przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bezpłatnie, ręczniki kąpielowe za kaucją (10,- Eur/ ręcznik)). Bar na plaży za opłatą. www.marebluehotels.gr

    Kategoria lokalna

    4 gwiazdki.

    Zakwaterowanie

    komfortowe. Pokoje Dwuosobowe od strony ogrodu (1-3A): nowocześnie urządzone, lodówka, klimatyzacja, tel., sejf (za opłatą), TV sat., balkon lub taras. Wanna z prysznicem, WC, suszarka. Pokoje Dwuosobowe z widokiem na morze (2-3D). Pokoje Rodzinne (2B): 1 pokój mieszkalno-sypialny z podwójnym łóżkiem i łóżkiem piętrowym; dla 2 os. z 2 dzieci, wyposażone jak pok. 2A. Pokoje Rodzinne (2-4C): 2 pokoje; wyposażone jak pok. 2A. Pokoje Wariant Ekonomiczny (2-3S). Pokoje De Luxe (2-3F): widok na ogród lub na morze. Pokoje Rodzinne (E2-3A): jeden standardowy pokój dla maks. 2 osób dorosłych i 1 dziecka. Wyposażenie: klimatyzacja, tel., sejf (za opłatą), TV, łazienka, balkon lub taras. Pokoje Rodzinne (E2B): jeden standardowy pokój dla maks. 2 osób dorosłych i 1-2 dzieci.

    Dostęp do internetu

    WI-FI i kącik Internetowy za opłatą.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie urozmaiconego bufetu. Kuchnia grecka i międzynarodowa. Wieczory tematyczne, show cooking. Późniejsze śniadanie dla "śpiochów". Przekąski w godz. 11-16:30, lody dla dzieci w godz. 10:30-17:30. Po południu w godz. 6:30-17:30 kawa, herbata, ciasto. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe w godz. 10:30-23:00.

    Zabawa dla całej rodziny

    Klub z polskim animatorem dla dzieci 3-11 lat. Polski animator od 15 czerwca do 15 września. Więcej informacji w katalogu na str. 8.Dzieci: w klubie: gry, zabawy, konkursy, oddzielny brodzik, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), menu dla dzieci, wysokie krzesełka w restauracji. łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie.Sport: mała siłownia, tenis (oświetlenie za opłatą), tenis stołowy, siatkówka, aqua aerobik. Za opłatą: bilard, wypożyczalnia rowerów, sporty wodne na plaży oferowane przez lokalne agencje.Rozrywka: animacje w ciągu dnia i wieczorem.

    Dodatkowe informacje

    Wcześniej = taniej- do 31.01.15 25% ZNIżKI, od 01.02.15-28.02.15 20% ZNIżKI, od 01.03.15-31.03.15 15% ZNIżKI, od 01.04.15-30.04.15 10% ZNIżKI (dot. 54064A). Zniżki- Dla dzieci 2-14 lat- pobyt gratis.

    Polecamy

    Nowoczesny hotel należący do znanej sieci Mareblue, spokojnie położony, z pięknym widokiem na morze oferuje wysoki standard usług. Bogaty program rozrywkowy i świetna kuchnia to dodatkowe atuty hotelu. Idealny hotel na rodzinne wakacje, gwarantowana doskonała zabawa z polskim animatorem!


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    4.5

    Region

    Grecja/Korfu/Agios Spyridon

    Opinia 7islands

    Nowoczesny hotel należący do sieci Mareblue, idealnie położony, z pięknym widokiem na morze oferuje wysoki standard usług. Dzięki animacjom panuje w nim wspaniała wakacyjna atmosfera a świetna kuchnia to dodatkowy atut hotelu. Polecany na rodzinne wakacje.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, miejscowości Agios Spirydon, ok. 5 km od miejscowości Acharavi oraz ok. 6 km od miejscowości Kassiopi, gdzie znajdują się liczne sklepy, bary i restauracje, ok. 43 km od miasta Korfu i od lotniska.

    Plaża

    Ok. 80 m od hotelu, piaszczysta, w 2 zatoczkach. Przejście do plaży przez drogę dojazdową. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Rozległy kompleks składa się z budynku głównego oraz kilkunastu dwupiętrowych budynków bocznych otoczonych zadbanym, zielonym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, windy, 2 restauracje (główna i przy basenie), 3 bary. Odpłatnie: restauracja ? la carte (śródziemnomorska), Internet Wi-Fi w lobby, kącik internetowy, opieka medyczna (na zapytanie), wypożyczalnia samochodów. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 350 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w indywidualnie sterowaną klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, udogodnienia do parzenia kawy i herbaty, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe o podwyższonym standardzie z możliwością 1 dostawki.

    Wyżywienie

    All inclusive: 4 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), późne śniadania (10:00-10:30), obiady (12:30-14:30), kolacje (19:00-21:30). Goście raz w trakcie pobytu mają możliwość skorzystania z kolacji w restauracji ? la carte (wymagana wcześniejsza rezerwacja). W godzinach 12:30-16:00 dostępne są przekąski a w godzinach 10:30-19:00 w barze przy basenie serwowane są lody. W godzinach 16:00-17:00 dostępna jest kawa, herbata i ciasta. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe dostępne są w barze w godzinach 10:30-23:00. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, animacje, tenis stołowy, koszykówka, piłka nożna, siłownia. Odpłatnie: kort tenisowy, bilard, masaże, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    Brodzik, pokój zabaw, wysokie krzesła w restauracji, specjalne menu dla dzieci, łóżeczka do spania (dla dzieci do lat 2, na zapytanie), możliwość wynajęcia opiekunki za dodatkową opłatą.

    Kontakt do hotelu

    www.marebluebeachcorfu.com / Tel.: 00 30 266 309 85 00


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Grecja/Korfu

    Opis

    Ten komfortowy hotel, należący do znanej sieci Mareblue, położony jest w spokojnej okolicy, w miejscowości Agios Spirydon na północny wyspy, z pięknymi widokami na przeciwległą Albanię. Kompleks składa się z budynku głównego oraz kilkunastu bungalowów zlokalizowanych w pięknym, ogromnym ogrodzie, w którym znajduje się także spory basen o nieregularnym kształcie i brodzikiem dla dzieci. Wszystkie jasne oraz przestronne pokoje wyposażone są w cały szereg niezbędnych udogodnień, z lodówką, zestawem do parzenia kawy i herbaty oraz balkonem włącznie. Restauracja główna serwuje wyśmienicie przyrządzone dania kuchni greckiej oraz międzynarodowej, podobnie jak restauracja przy basenie oraz a la carte przy plaży. Dla najmłodszych Gości przygotowano plac zabaw, mini club oraz pokój gier. Hotel stanowi idealny wybór na wymarzone, rodzinne wakacje.

    Lokalizacja

    w Agios Spirydon, ok. 10 m od plaży, ok. 36 km od lotniska, ok. 500 m od centrum handlowego, ok. 300 m od przystanku komunikacji publicznej.

    Wyposażenie

    liczba pokoi - 350, restauracje - 2, restauracje a'la carte - 1, baseny odkryte - 1, lobby bar, bar przy basenie, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, taras słoneczny, ogród, mini market, wymiana walut, przechowalnia bagażu, opieka lekarska (płatna).

    Basen

    basen odkryty z wodą słodką, parasole i leżaki bezpłatne, ręczniki kąpielowe za kaucją (ok. 10 EUR); brodzik dla dzieci.

    Pokoje

    klimatyzacja indywidualnie sterowana, telewizja satelitarna, sejf (płatny), lodówka, telefon, taras/balkon, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem, zestaw do parzenia kawy/herbaty. Typ pokoju - STANDARD - pokoje dla max. 3 osób dorosłych albo 2 osób doroslych i 1 dziecka dziecka RODZINNE - pokoje dla max. 2 osób dorosłych i 2 dzieci ( dla dzieci lozko pietrowe w pokoju)

    Plaża

    publiczna, piaszczysta, przejście przez ulicę, parasole (płatne), leżaki (płatne).

    Sport na plaży

    siatkówka, sporty wodne (płatne).

    Sport i fitness

    piłka nożna, koszykówka, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), bilard (płatny), siłownia.

    Dla dzieci

    opiekunka (płatna) na zapytanie, menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.

    Wyżywienie

    pakiet All Inclusive.

    All Inclusive

    śniadanie (7.00 - 10.00), późne śniadanie (10.00 - 10.30), lunch (12.30 - 14.30) i  obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu, w restauracji głównej; zimne i ciepłe przekąski w barze przy basenie (11.00 - 16.30); lody dla dzieci (10.30 - 17.30); kawa, herbata, ciastka (16.30 - 17.30); napoje bezalkoholowe (7.30-23.00), lokalne alkohole (10.30 - 23.00) we wszystkich barach; wymagane noszenie opasek all inclusive

    Informacje dodatkowe

    Hotel zbudowany w 2003 roku, całkowicie odnowiony w 2008 r. Parasole i leżaki na plaży płatne. Mini klub dla dzieci (4-12 lat). Tenis ziemny - depozyt 20 EUR /rakiety

    Cena zawiera

    przelot,, pobyt w hotelu,, opłaty lotniskowe i paliwowe,, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,, transfer lotnisko-hotel-lotnisko,, na lotach Ryanair - bagaż podręczny - 10 kg (max. wymiary 55cmx40cmx20cm) + mała torebka., Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.

    Cena nie zawiera

    Przy przelocie tanimi liniami bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego - Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair - 300 zł/os/2 strony Bagaż podręczny do 10 kg Wizzair - 200 zł/os/2 strony Bagaż rejestrowany do 23 kg Wizzair - 396 zł/os/2 strony CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU. Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami. opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.

    Obsługa na miejscu

    Opieka anglojęzycznego przedstawiciela (kontakt telefoniczny).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Ecco Holiday X

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Mareblue Beach Resort to bardzo dobrej klasy nowoczesny hotel, usytuowany w zadbanym i pięknym ogrodzie, bardzo blisko plaży. Polecamy miłośnikom plażowania, osobom pragnącym wypocząć w ciszy i spokoju, a także rodzinom z dziećmi ze względu na atrakcje i animacje dla najmłodszych i smaczne wyżywienie. Pobyt w hotelu Mareblue Beach to gwarancja wysokiej jakości świadczonych usług i udanych wakacji na Korfu.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w przepięknym ogrodzie, blisko plaży w 2 zatoczkach, w miejscowości Agios Spirydon, 5 km od kurortu Acharavi
    • malownicze widoki na morze i Albanię, komfortowe pokoje, 2 baseny, animacje
    • smaczne i urozmaicone wyżywienie w opcji All Inclusive

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Wyposażenie

    Goście mogą rozgościć się w jednym z 350 przytulnych pokoi. Do dyspozycji gości jest lobby oraz recepcja. Większość pięter osiągalna jest za pomocą windy. W skład wyposażenia wchodzą restauracja, jadalnia, bar, sala telewizyjna, babysitting i opieka nad dziećmi. Dostęp do internetu w pomieszczeniach ogólnodostępnych (odpłatnie) umożliwia pozostanie online. W artykuły codziennego użytku możecie Państwo zaopatrzyć się w supermarkecie. W obrębie hotelu znajduje się malowniczy ogród i plac zabaw. Przejażdżki rowerowe są doskonałym sposobem na poznanie okolicy. Zapraszamy do skorzystania ze znajdującej się na miejscu wypożyczalni rowerów (odpłatnie).

    Pokoje

    Pokoje wyposażone są w klimatyzację, pomieszczenie mieszkalne i łazienkę. Większość pokoi posiada balkon z widokiem na okolicę. Do atutów poszczególnych kwater należy urzekający widok na morze. Wygodnie i przyjemnie spędzicie Państwo noc na łóżku podwójnym. Kolejnym udogodnieniem jest możliwość rezerwacji oddzielnych sypialni. W pokoju znajduje się sejf. Dostępne są również lodówka, minilodówka i ekspres do kawy / herbaty. Elementami podwyższającymi komfort pobytu są internet, telefon, telewizor i Wi-Fi (odpłatnie). Łazienki wyposażone są w prysznic i wannę. W łazience goście znajdą suszarkę do włosów. Rodziny z dziećmi zamieszkać mogą w przygotowanych specjalnie z myślą o nich pokojach rodzinnych.

    Oferta sportowo-rozrywkowa

    Obiekt oferuje basen i brodzik dla dzieci. Położone w cieniu parasoli leżaki idealnie nadają się na chwilę relaksu. Na miejscu dostępny jest ponadto bar z przekąskami. Różnorodne atrakcje, jak tenis ziemny, siatkówka plażowa i koszykówka, czy też za dodatkową opłatą rower / rower górski urozmaicą Państwa pobyt w obiekcie. Na miejscu oczekuje Państwa zróżnicowana oferta sportowa, w tym sporty wodne jak rower wodny, kanadyjki i aqua fitness oraz za dodatkową opłatą nurkowanie. Bogata oferta sportowa wewnątrz obiektu obejmuje studio fitness, tenisa stołowego, darta i aerobik, jak również za dodatkową opłatą bilard. Program animacyjny, miniklub i minidisco zapewnią Państwu doskonałą zabawę w czasie wolnym. Copyright GIATA 2004 - 2018. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126413

    Wyżywienie

    Istnieje możliwość wykupienia opcji all inclusive. Podawane na miejscu posiłki to śniadanie, obiad i kolacja. Polecamy również przekąski. Specjalną atrakcję stanowi pokaz show-cookingu. Dostępne są napoje bezalkoholowe i napoje alkoholowe.

    Karty kredytowe

    W hotelu akceptowane są następujące karty kredytowe: American Express, Visa i MasterCard.

    Cena nie zawiera

    Przy przelocie tanimi liniami cena nie zawiera bagażu głównego rejestrowanego. Dopłaty do bagażu głównego:
    Bagaż rejestrowany do 20 kg Ryanair: 300 zł/os/2 strony.
    Wyloty od 01.11.2018 - Drugi bagaż podręczny do 10kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm jest dodatkowo płatny - 70zł/szt./2 strony.
    CENY OBOWIĄZUJĄ W MOMENCIE REZERWACJI BILETU.Dodanie bagażu po potwierdzeniu rezerwacji wiąże się z wyższymi kosztami.
    Cena nie zawiera opłaty za wybrane miejsca w samolocie. Podczas odprawy on-line przydzielane są one automatycznie przez system. Oznacza to, że osoby z jednej rezerwacji mogą zajmować różne miejsca w samolocie. Dotyczy to także dzieci powyżej 12 roku życia. Istnieje możliwość rezerwacji konkretnych miejsc za dodatkową opłatą. Zapytaj sprzedawcę o szczegóły.
    Cena nie zawiera podatku pobytowego (płatne na miejscu) w wysokości:
    Hotele 1-2 gwiazdki = 0,5 EUR za pokój za dzień
    Hotele 3 gwiazdki = 1,5 EUR za pokój za dzień
    Hotele 4 gwiazdki = 3 EUR za pokój za dzień
    Hotele 5 gwiazdek = 4 EUR za pokój za dzień

    Cena zawiera

    przelot,
    pobyt w hotelu,
    opłaty lotniskowe i paliwowe,
    obowiązkowe ubezpieczenia KL NW,
    transfer lotnisko-hotel-lotnisko,
    na lotach Ryanair - limit bagażu: 1 mała torebka (max. wymiary: 40 x 20 x 25 cm)
    Rezerwacja na potwierdzenie w ciągu 48 godzin.
    Wyloty od 1 listopada 2018 roku - w cenie 1 sztuka bagażu podręcznego o wymiarach 40 x 20 x 25 cm, dopłata do drugiego bagażu podręcznego do 10 kg o wymiarach 55 cm x 40 cm x 20 cm 70zł/szt./2 strony;


    Mapa Hotelu Mareblue Beach Resort
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
    Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
    Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
    Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
    Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
    Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
    Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
    Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
    Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
    Filmy hotelu Mareblue Beach Resort:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Blue Bay Escape Resort
    https://youtu.be/GJB106ZBsm0

    Opinie o Hotelu Mareblue Beach Resort

    4.3
    polecam

    Byliśmy z żoną w maju 2010r. (trzydziestolatkowie), na początku sezonu, hotel czysty, zadbany, obsługa miła, uczynna, hotel na uboczu, cisza, spokój, poniżej hotelu tania wypożyczalnia samochodów - rezydent dolicza sobie kilka dobrych euro, więc lepiej bezpośrednio, animacje głównie dla dzieci, warto pojeździć samemu i pozwiedzać zwłaszcza wzdłuż wybrzeża, stolicę wyspy, Pałac Sissi - nuda, Warto: canal d'amour i Sidari, góra pankrator, droga 25 serpentyn - warto się przejechać, wdrapać na zamek Angelo Castro, podziwiać zatoczki Paleokastritsa, na południu wyspy dobre knajpy przy wybrzeżu ze świeżą rybą, Peroudales - klify. Wyspa na tyle mała, że w tydzień wystarczy na jej zwiedzanie samochodem. Wycieczka u rezydenta Pakson i Antipaksos ok, choć drogo (ciekawe groty)

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: polecam
    4.3

    Mareblue Beach Resort - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras od strony ogrodu
    Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj Deluxe prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras widok na morze
    Pok. dwuosobowy superior wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pok. dwuosobowy widok na morze wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na morze Telewizor Telefon
    Pokoj dwuosobowy z widokiem na ogrod wanna lub prysznic WC klimatyzacja widok na ogrod Telewizor Telefon
    Pokoj wariant ekonomiczny lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
    wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Suita wanna lub prysznic WC klimatyzacja Telewizor Telefon
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. deluxe 2 os.+1 dost.
    Pok. deluxe 2 os.
    Pokój 2-osobowy od ogrodu
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Pok. rodzinny 3 os.
    Pok. rodzinny 4 os.
    Pokój rodzinny od ogrodu

    Mareblue Beach Resort - Możliwości wyżywienia:


    Mareblue Beach Resort - miasta wylotu:


    Mareblue Beach Resort - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Mareblue Beach Resort? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00