cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
  • Hotel Gran Garbi, Costa Brava
1 / 45
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 02.05
już od 2131 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
30.05 - 03.06
już od 1641 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Gran Garbi
  • Nurkowanie
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Gran Garbi
star 3

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Gran Garbi:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 30 maja 2020

Hotel Gran Garbi w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 200 m od centrum Lloret de Mar
  • ok. 200 m od przystanku autobusowego
  • ok. 300 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

karty

Visa, MasterCard

Liczba pokojów

326

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci: w aquaparku, ze zjeżdżalniami
  • miniklub dla dzieci: 3-12 lat, w zależności od sezonu

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny (kilka razy w tygodniu, wieczorami, w ciągu dnia)

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • taras
  • klimatyzacja
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV sat.
  • telefon
  • sejf: za opłatą
  • minilodówka
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • suszarka do włosów

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane napoje alkoholowe
Pełne wyżywienie
  • śniadanie
  • obiad
  • kolacja
  • Dwa posiłki
    • śniadanie
    • kolacja
    Restauracje i bary
  • restauracja: bufet

  • bar

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Świetne położenie blisko dwóch plaż wyróżnionych certyfikatem Błękitna Flaga oraz pełnego sklepów i restauracji centrum Lloret de Mar to główne atuty hotelu. Wygodne pokoje, restauracja serwująca smaczne posiłki i zadbane baseny oraz aquapark gwarantują udany wypoczynek. W sezonie prowadzone są animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorami można się zrelaksować przy muzyce na żywo.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum LLORET DE MAR, przy hotelu sklepy, restauracje, ok. 31 km od portu lotniczego w Gironie, ok. 71 km od portu lotniczego w Barcelonie.

    PLAŻA:

    Lloret Beach, publiczna, piaszczysta, o długości ok. 1,6 km, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 350 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne; Fenals, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 750 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1984 r., odnowiony w 2013 r., 326 pokoi, 3 budynki (jeden budynek oddzielony ulicą), 6 pięter, 7 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary, w tym snack bar przy basenie; za opłatą: internet bezprzewodowy, punkt internetowy, room-service, sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda: ok. 350 m², gł. 1-1,4 m i ok. 150 m², gł. 1,2-1,4 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; aquapark Aquasplash Garbi (bezpłatny wstęp, czynny: 10.00-18.00, wymagane noszenie opasek); kryty basen, podgrzewany (październik-kwiecień), kwadratowy kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,2 m, kaskada; tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (lipiec-sierpień), miniklub dla dzieci (lipiec-sierpień), wieczorne show, muzyka na żywo, pokazy flamenco; za opłatą: bilard, konsola do gier, automaty do gier.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (8.00­-10.00), obiad (12.45-14.45), kolacja (18.45­-20.45) w formie bufetu w restauracji, do obiadu i kolacji woda, napoje bezalkoholowe, wino, piwo; przekąski (11.00­-13.30, 15.30­-18.30); lody dla dzieci (11.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkohole w wyznaczonym barze (11.00­-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/972368931, www.hotelesgarbi.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Świetne położenie blisko dwóch plaż wyróżnionych certyfikatem Błękitna Flaga oraz pełnego sklepów i restauracji centrum Lloret de Mar to główne atuty hotelu. Wygodne pokoje, restauracja serwująca smaczne posiłki i zadbane baseny oraz aquapark gwarantują udany wypoczynek. W sezonie prowadzone są animacje dla dorosłych i dzieci, wieczorami można się zrelaksować przy muzyce na żywo.

    POŁOŻENIE:

    ok. 500 m od centrum LLORET DE MAR, przy hotelu sklepy, restauracje, ok. 31 km od lotniska w Gironie, ok. 71 km od lotniska w Barcelonie.

    PLAŻA:

    Lloret Beach, publiczna, piaszczysta, o długości ok. 1,6 km, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 350 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne; Fenals, publiczna, piaszczysta, łagodne zejście do morza, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, ok. 750 m od hotelu, dojście chodnikiem, parasole, leżaki i materace płatne.

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zbudowany w 1984 r., odnowiony w 2013 r., 326 pokoi, 3 budynki (jeden budynek oddzielony ulicą), 6 pięter, 7 wind, przestronne lobby, całodobowa recepcja; restauracja z tarasem - dania w formie bufetu, kuchnia hiszpańska i międzynarodowa, dostępne foteliki i menu dla dzieci, 2 bary, w tym snack bar przy basenie; za opłatą: internet bezprzewodowy, punkt internetowy, room-service, sejf w recepcji; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci), ok. 26 m², indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon; za opłatą: internet bezprzewodowy, sejf, lodówka; bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    2 baseny, słodka woda: ok. 350 m², gł. 1-1,4 m i ok. 150 m², gł. 1,2-1,4 m, wydzielona część dla dzieci, ok. 50 m², gł. 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i materace; aquapark Aquasplash Garbi (bezpłatny wstęp, czynny: 10.00-18.00, wymagane noszenie opasek); kryty basen, podgrzewany (październik-kwiecień), kwadratowy kształt, słodka woda, ok. 50 m², gł. 1,2 m, kaskada; tenis stołowy; pokój i plac zabaw dla dzieci, animacje dla dorosłych i dzieci (lipiec-sierpień), miniklub dla dzieci (lipiec-sierpień), wieczorne show, muzyka na żywo, pokazy flamenco; za opłatą: bilard, konsola do gier, automaty do gier.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (8.00­-10.00), obiad (12.45-14.45), kolacja (18.45­-20.45) w formie bufetu w restauracji, do obiadu i kolacji woda, napoje bezalkoholowe, wino, piwo; przekąski (11.00­-13.30, 15.30­-18.30); lody dla dzieci (11.00­-18.00); napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkohole w wyznaczonym barze (11.00­-23.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0034/972368931, www.hotelesgarbi.com

    GRATIS:

    wstęp do aquaparku


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    4*

    REGION

    Costa Brava

    OPIS

    Hotel położony niedaleko piaszczystej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi oraz tętniącego życiem centrum Lloret de Mar. Goście mogą korzystać z aquaparku znajdującego się w hotelu Gran Garbi Mar, położonego w odległości ok. 50 m od hotelu Gran Garbi. W sezonie hotel oferuje program animacyjny dla dorosłych i polskie animacje dla dzieci w miniklubie a wieczory uatrakcyjni muzyka na żywo. Ośrodek znajduje się w jednej z najbardziej urokliwych części hiszpańskiego wybrzeża.

    kategoria organizatora

    4*

    kategoria lokalna

    4*

    Data otwarcia

    1984 r. Odnowiony w 2018 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), basen kryty, baseny odkryte (2). Hotel przystosowany dla osób niepełnosprawnych. Goście mogą korzystać z aquaparku (4 zjeżdżalnie dla dorosłych i kompleks zjeżdżalni dla dzieci, czynny w okresie 30.05-13.09.2020) znajdującego się w hotelu Gran Garbi Mar, położonego w odległości ok. 50 m od hotelu Gran Garbi. Polskojęzyczny animator dla dzieci w miniklubie.

    rabaty i zniżki

    1. dziecko do 13 lat pobyt w hotelu gratis

    internet

    Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    350 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 500 m długości, dojście do plaży ulicą. Plaża wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi. Leżaki, parasole - płatne. Dojście do plaży ulicą.

    pokoje

    Zlokalizowane są w 2 budynkach:2 budynki (liczba pięter: 6, liczba wind: 2) Typy pokoi: pokoje standardowe dla max. 4 os.: klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC) , pokoje standardowe z balkonem dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon

    Wyżywienie

    restauracja główna, bary (2)

    śniadanie i obiadokolacja

    śniadanie (08:00-10:00), obiadokolacja (18:45-20:45), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania

    śniadanie, obiad i kolacja

    śniadanie (08:00-10:00), obiad (12:45-14:45), kolacja (18:45-20:45), wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (11:00-23:00) śniadanie (08:00-10:00), obiad (12:45-14:45), kolacja (18:45-20:45), przekąski (11:00-12:30), przekąski (15:30-18:30), lody, wybrane lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe

    z myślą o dzieciach

    polskojęzyczny animator dla dzieci od 20.06 do 12.09.2020, zajęcia w miniklubie dla dzieci w wieku 4-12 lat, m.in.: zajęcia plastyczne, gry planszowe,teatrzyk, zawody sportowe (miniklub czynny w okresie 15.06-15.09), dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, miniklub jest wspólny dla kompleksu Garbi Hotels plac zabaw, brodzik, brodzik z kompleksem zjeżdżalni dla najmłodszych w hotelu Gran Garbi Mar, menu i krzesełka dla dzieci w restauracji głównej, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem)

    w cenie

    tenis stołowy, siłownia , animacje

    płatne

    bilard DODATKOWE INFORMACJE OPŁATA TURYSTYCZNA W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, którą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się następująco ok. 5* - 2,25 €/os/doba (Barcelona ok. 2,25€/os.), 4* - ok. 0,90€/os/doba (Barcelona ok. 1,10€/os/doba), 3*, 2*, apartamenty - ok. 0,45€/os/doba (Barcelona ok. 0,65€/os/doba). Do powyższych cen należy doliczyć 10% podatku. Opłata turystyczna naliczana jest od ukończonego 16 roku życia i tylko za pierwsze 7 dni pobytu.

    Aktualizacja opisu

    07.10.2019 10:40

    usługi dostępne w hotelu

    Hotel rodzinny Niepełnosprawni Wi-Fi Siłownia Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Pokoje 4 osobowe


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Exim Tours

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    4 Hiszpania/Costa Brava/Costa Dorada

    Kategoryzacja hotelu

    - kat. Eximtours 4* - kat. lokalna 4*

    Położenie

    - Lloret de Mar - w pobliżu hotelu znajdują się sklepy, bary/restauracje, centrum miasta, supermarket, dyskoteka - ok 18 km pole golfowe - ok 30 km od lotniska w Gironie - ok 90 km od Barcelony  

    Plaża

    - plaża piaszczysta ok 200 m - parasole słoneczne i leżaki (płatne)  

    Pokoje

    Pokój Standard - balkon/taras - klimatyzacja/ ogrzewanie - TV-SAT - telefon - łazienka (wanna/prysznic, WC, suszarka) - Internet Wi fi (płatny) - sejf (płatny)

    Sport, Relaks, Rozrywka

    - basen ze słodką wodą - kryty basen - taras słoneczny z bezpłatnymi leżakami  i parasolami słonecznymi - ogród - muzyka na żywo - animacje - przedstawienia wieczorne - Park wodny Aquasplash (otwarty od 1 czerwca do 16 września) - pokój gier - tenis stołowy - bilard (płatny)

    Dla dzieci

    - brodzik - animacje dla dzieci - plac zabaw - mini club

    Wyżywienie

    HalfBoard (HB) - śniadanie i kolacja w formie bufetu. Napoje do kolacji płatne. Full Board (FB) - śniadanie, obiad, kolacja w formie bufetu. Napoje do obiadu i kolacji płatne.  

    Restauracje i bary

    - restauracja bufetowa - snack bar - bar przy basenie  

    Dodatkowe informacje

    - hotel 6 piętrowy - 248 pokoi - winda - całodobowa recepcja - internet Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych (bezpłatny) - przechowalnia bagażu - sala telewizyjna - kantor - sejf (płatny) - wypożyczalnia samochodów, rowerów (płatna) - www.hotelesgarbi.com  

    Bagaż

    Gdańsk, Kraków, Poznań, Wrocław, Warszawa Modlin (RyanAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x20x25) Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż podręczny o wadze 10 kg (55x40x20) - Usługa EXBAG - 120zł/osobę, Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 220 PLN (od 16.03 - 31.05 i od 01.10-31.10)/ 305 PLN (od 01.06-30.09) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Katowice (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 130 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 270 PLN (wyloty do 05.05)/ 230 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 280 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 370 PLN (wyloty do 05.05)/ 320 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 385 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Gdańsk (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 152 zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa. Warszawa (WizzAir); Cena zawiera bagaż podręczny (40x30x20); Klienci mogą dokupić dodatkowy bagaż o wadze 10 kg (55x40x23) - Usługa EXBAG - 170zł/osobę Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 20 kg - 340 PLN (wyloty do 05.05)/ 260 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 350 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) - 32 kg - 450 PLN (wyloty do 05.05)/ 410 PLN (wyloty od 06.05 - 31.05 i od 02.10 - 31.10)/ 500 PLN (wyloty od 01.06 - 01.10) Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.Warszawa (LOT) Cena zawiera bagaż podręczny 8 kg (55x40x23) oraz małą torebkę (40x35x12), Do każdej rezerwacji istnieje możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego o wadze; - 23 kg - 220 PLN Uwaga! Jeżeli bagaż zostanie dodany już po potwierdzeniu rezerwacji jego cena będzie wyższa.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Exim Tours, które działa na rynku turystycznym od 1993 roku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, wykwalifikowanym pracownikom i pasji do podróży, zajmuje jedno z czołowych miejsc wśród polskich touroperatorów. Długa obecność na rynku zagwarantowały stworzenie oferty dostosowanej do potrzeb i zainteresowań każdego polskiego turysty.

    Wśród proponowanych przez Exim Tours kierunków znajdziemy zarówno te najchętniej wybierane przez polskich turystów, takie jak Egipt, Grecja, Turcja, Tunezja, czy Hiszpania, jak i dalsze destynacje: Indie, Wenezuelę, Sri Lankę, czy Mauritius. Całkowitą nowością są propozycje hoteli all inclusive i apartamentów na dojazd własny w Austrii, Włoszech, Chorwacji oraz Grecji.

    Turyści mogą wybierać spośród setek wycieczek samolotowych oraz coraz popularniejszego w ostatnich latach dojazdu własnego. Szeroka jest również oferta wycieczek objazdowych a wśród nich najchętniej wybierany "Rejs po Nilu".

    Wysoka jakość oferowanych usług, atrakcyjne ceny wakacji last minute, posiadający dużą wiedzę rezydenci i piloci oraz dobre relacje z zagranicznymi kontrahentami Exim Tours, zapewniają udany wypoczynek wszystkim turystom.


    Mapa Hotelu Gran Garbi
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Gran Garbi

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      5
    • Hotel
      4.7
    • Pokoje
      4.2
    • Wyżywienie
      4.8
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      5
    HolidayCheck
    Ocena Gran Garbi:
    4.6 / 6

    Wielkie rozczarowanie 2017-10-02
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      3.0
    • Pokoje
      3.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.0

    3.0
    Dobrze zorganizowany 2008-01-03
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      2.5
    • Pokoje
      2.5
    • Wyżywienie
      2.5
    • Atrakcje
      1.0
    • Obsługa
      3.0

    2.4
    Dobry, ale posiada znaki czasu 2008-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      4.6
    • Pokoje
      3.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.5
    • Obsługa
      4.0

    Niby wszystko Ok, ale łazienki i hotelowa restauracja powinny byc juz dawno odnowione. To samo tyczy...
    więcej

    3.9
    Ząb czasu już widać, ale dobre połozenie 2009-04-26
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      4.5
    • Atrakcje
      3.0
    • Obsługa
      5.3

    Byłam w tym hotelu w tamtym roku , muszę powiedzieć ,że za cenę jaką zapłaciłam za wyjazd był bardzo...
    więcej

    4.7
    Super 2 tygodnie 2009-12-19
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      5.7
    • Pokoje
      5.3
    • Wyżywienie
      5.5
    • Atrakcje
      4.8
    • Obsługa
      5.5

    14 dni spędzone w sympatycznej atmosferze, obsługa bardzo dobra, bardzo sympatyczne panie sprzątaczk...
    więcej

    5.2
    Niedrogi hotel emerytów 2011-03-08
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      4.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      6.0

    4.5
    Bardzo fajnie 2014-07-28
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.0

    Pokoje niby małe, ale mi odpowiadały. Jedzenie bardzo fajne, urozmaicone, kawa niezbyt smaczna ale d...
    więcej

    5.2
    Super wakacje 2017-07-24
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      5.0

    5.8
    Niezły hotel w świetnym miejscu. Udane wakacje. 2017-08-28
    Szczegóły oceny hotelu Gran Garbi:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      4.0
    • Obsługa
      5.0

    4.7

    Gran Garbi - możliwości zakwaterowania:

    Room Single Balcony
    Room Single Balcony
    Doppelz,Balkon/Terrasse
    Doppel,Balk/Ter,Sparpreis
    DZ,Balk/Ter,Single+ Kind
    Doppel,Balk/Ter,Economy
    Einzelz,Balkon/Terrasse
    Room Double Balcony
    Room Double Balcony
    Room Double Balcony
    Room Single Balcony

    Gran Garbi - Możliwości wyżywienia:


    Gran Garbi - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Gran Garbi? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00