cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-19:00; sob.-nd. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
  • Hotel Golden Bahia Tossa, Costa Brava
1 / 21
Ocena
hotelu:
0.0 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 02.05
już od 2340 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
02.05 - 09.05
już od 2176 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Golden Bahia Tossa
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Golden Bahia Tossa
star 4

Hiszpania: Costa Brava
Ocena hotelu Golden Bahia Tossa:
0.0 / 5
Średnia z 0 opinii
Szczegóły oceny hotelu Golden Bahia Tossa:
  • Lokalizacja
    0
  • Hotel
    0
  • Pokoje
    0
  • Wyżywienie
    0
  • Atrakcje
    i sport
    0
  • Jakość
    do ceny
    0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2020
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 02 maja 2020

Hotel Golden Bahia Tossa w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji do Hiszpanii?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 300 m od centrum
  • ok. 200 m od przystanku autobusowego
  • ok. 800 m od piaszczysto-żwirowej plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 95 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi: w całym hotelu, w cenie
  • parking: za opłatą
  • sale konferencyjne: 6

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

380

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez 24-godzinny TUI Service Center.
    Telefon: +48 222043596
    SMS: + 48 799448800
    E-mail: servicePL@TUI.com
  • Na Costa Brava, Costa Dorada i Costa Barcelona pobierany jest podatek turystyczny. Zapłata podatku odbywa się podczas zakwaterowania, bezpośrednio w hotelu. Szczegółowe informacje oraz wykaz hoteli wraz z wysokością podatku są dostępne – tutaj.

Dla dzieci

  • basen dla dzieci ze statkiem pirackim i zjeżdżalniami
  • brodzik
  • miniklub
  • plac zabaw
  • łóżeczko dziecięce: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

Płatne
  • piłka nożna
  • koszykówka
  • siatkówka
  • tenis
  • badminton
  • strefa spa
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczno-pielęgnacyjne
  • siłownia

rozrywka

  • międzynarodowy program animacyjny

Pokoje

Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-4 os.
  • ok. 16 m2
  • wanna
  • klimatyzacja: 1.06-30.09
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • lodówka
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon
Pokój 2-osobowy DZX2
  • 1-4 os.
  • ok. 16 m2
  • widok na basen
  • wanna lub prysznic
  • klimatyzacja: 1.06-30.09
  • TV sat.
  • sejf: za opłatą
  • telefon
  • lodówka
  • zestaw do przyrządzania kawy/herbaty
  • WC
  • suszarka do włosów
  • balkon

Wyżywienie

All inclusive
  • śniadanie: w formie bufetu, 07:45-10:00
  • obiad: w formie bufetu, 13:00-14:30
  • kolacja: w formie bufetu, 19:00-22:00
  • przekąski
  • wybrane napoje bezalkoholowe i wybrane napoje alkoholowe
Pełne wyżywienie
  • śniadanie: w formie bufetu, 07:45-10:00
  • obiad: w formie bufetu, 13:00-14:30
  • kolacja: w formie bufetu, 19:00-22:00
  • Dwa posiłki
    • śniadanie: w formie bufetu, 07:45-10:00
    • kolacja: w formie bufetu, 19:00-22:00
    Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • restauracja: bufet
  • restauracja: a la carte
  • restauracja z przekąskami
  • restauracja: tapas

  • bary i inne: 5
  • bar w lobby
  • show bar
  • piano bar
  • bary przy basenie
  • tawerna

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Należący do znanej sieci Golden Hotels, położony na terenie ładnego, palmowego ogrodu, usytuowany niedaleko dwóch pięknych plaż wyróżnionych certyfikatem Błękitna Flaga. Do dyspozycji Gości znakomity kompleks basenowy, przestronne, gustownie urządzone pokoje i rozległy, słoneczny taras, z którego roztacza się wspaniały widok na morze. Goście mogą zrelaksować się w hotelowym centrum wellness oferującym różnorodne zabiegi kosmetyczne i masaże. Dużym uznaniem cieszy się też hotelowa kuchnia z tematycznymi wieczorami kulinarnymi.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 400 m od centrum TOSSA DE MAR, ok. 120 m od barów i sklepów, przy drodze lokalnej; ok. 40 km od portu lotniczego w Gironie; ok. 100 km od portu lotniczego w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Platja Gran, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, dojazd kolejką (ok. 6 EUR/os.), parasole, leżaki i materace płatne (ok. 5 EUR/szt.); Mar Menuda, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 1,2 km od hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 5 EUR/szt.).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy, zadbany, zbudowany w 2003 r., sezonowo odnawiany, 380 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy; przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i hiszpańska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, menu tematyczne, gala dinner (wieczory hiszpańskie i chińskie), restauracja á la carte - obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa i hiszpańska, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, Pergola Bar, Capri bar, Cafe del Port - dania w formie grilla (czynna sezonowo); sejf w recepcji, room-service; taras z widokiem na morze i góry, ogród palmowy, wydzielona strefa dla naturystów, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie hotelu (ograniczony zasięg); za opłatą: punkt internetowy, kantor, opiekunka do dziecka, pralnia, przechowalnia bagażu, wypożyczalnia rowerów; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m2, zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (wanna, wc; suszarka), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy i herbaty, sejf (płatny); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka);

    junior suite:

    2-os. (możliwość 2 dostawek - łóżko małżeńskie), ok. 50 m2, zadbany, dwupomieszczeniowy, pokój dzienny i sypialnia, wyposażenie jak w pokoju rodzinnym, dodatkowo: jacuzzi na tarasie; junior suite na zamówienie, za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 330 m2, gł. 1,4 m, hydromasaż, w basenie wydzielona część dla dzieci (3 strefy): ok. 10 m2, gł. 0,1-0,5 m; ok.15 m2, gł. 0,5 m; ok. 30 m2, gł. 1 m; basen sportowy, słodka woda, ok. 115 m2, gł. 1,0-1,6 m; basen kryty, słodka woda, ok. 175 m2, gł. do 1,2 m; przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/szt., wymiana ok. 1 EUR); za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, bilard, tenis stołowy, minigolf, boisko wielofunkcyjne, maszyny do gier; animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, piano-bar; plac i pokój zabaw dla dzieci; centrum wellness (płatne): masaże, zabiegi kosmetyczne, fryzjer.

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.45-10.00), późne śniadanie: kontynentalne, hot dogi, frytki, kanapki (10.00-12.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek: hamburgery, hot dogi, pizza w kawałkach, frytki, kanapki (16.00-18.00), przekąski: kanapki (22.00-23.00) w wybranych barach; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) w wybranych barach; wymagane noszenie opasek all incusive.

    KONTAKT:

    0034/972343130, www.goldenhotels.com


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

    W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

    Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

    Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


    Itaka R

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Hiszpania / Costa Brava

    Opis oferty:

    Należący do znanej sieci Golden Hotels, położony na terenie ładnego, palmowego ogrodu, usytuowany niedaleko dwóch pięknych plaż wyróżnionych certyfikatem Błękitna Flaga. Do dyspozycji Gości znakomity kompleks basenowy, przestronne, gustownie urządzone pokoje i rozległy, słoneczny taras, z którego roztacza się wspaniały widok na morze. Goście mogą zrelaksować się w hotelowym centrum wellness oferującym różnorodne zabiegi kosmetyczne i masaże. Dużym uznaniem cieszy się też hotelowa kuchnia z tematycznymi wieczorami kulinarnymi.

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej, ok. 400 m od centrum TOSSA DE MAR, ok. 120 m od barów i sklepów, przy drodze lokalnej; ok. 40 km od lotniska w Gironie; ok. 100 km od lotniska w Barcelonie; przystanek autobusowy ok. 250 m od hotelu.

    PLAŻA:

    Platja Gran, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 800 m od hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, dojazd kolejką (ok. 6 EUR/os.), parasole, leżaki i materace płatne (ok. 5 EUR/szt.); Mar Menuda, publiczna, piaszczysto-żwirkowa, łagodne zejście do morza, ok. 1,2 km od hotelu, wyróżniona certyfikatem Błękitna Flaga, parasole, leżaki i materace płatne (ok. 5 EUR/szt.).

    HOTEL:

    czterogwiazdkowy superior, zadbany, zbudowany w 2003 r., sezonowo odnawiany, 380 pokoi, 1 budynek, 4 piętra, 4 windy; przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja; restauracja - dania w formie bufetu, kuchnia międzynarodowa i hiszpańska, dostępne foteliki i menu dla dzieci, dania wegetariańskie, menu tematyczne, show cooking, gala dinner (wieczory hiszpańskie i chińskie), restauracja á la carte La Taverna - obsługa kelnerska, kuchnia międzynarodowa i hiszpańska, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, Pergola Bar przy basenie, Terraza & Lounge bar Capri, La Selva piano bar; sejf w recepcji, room-service, sala telewizyjna, czytelnia, przechowalnia bagażu; taras z widokiem na morze i góry, ogród palmowy, wydzielona strefa dla naturystów, bezpłatny internet bezprzewodowy na terenie hotelu; za opłatą: punkt internetowy, kantor, opiekunka do dziecka, pralnia, wypożyczalnia rowerów, parking; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    standardowy:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², zadbany, indywidualnie sterowana klimatyzacja (w terminie: 01.06 -30.09), łazienka (wanna, wc, kosmetyki; suszarka), internet bezprzewodowy, telewizja satelitarna (LED), telefon, lodówka, czajnik, sejf (płatny: ok. 3 EUR/dzień); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon (stolik i krzesełka); widok na miasto; widok na basen za dopłatą;

    superior:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek), ok. 25 m², zadbany, wyposażenie jak w pokoju standardowym, dodatkowo: zestaw nespresso na kapsułki codziennie uzupełniane, kapcie i szlafroki na życzenie, minibar raz na pobyt uzupełniany w wodę i słodkie napoje bezalkoholowe, bezpłatny sejf, raz na pobyt wstęp do centrum SPA; pokój superior za dopłatą.

    SPORT I ROZRYWKA:

    basen główny, nieregularny kształt, słodka woda, ok. 330 m², gł. 1,4 m, jacuzzi, w basenie wydzielona część dla dzieci (3 strefy): ok. 10 m², gł. 0,1-0,5 m; ok. 15 m², gł. 0,5 m; ok. 30 m², gł. 1 m; basen sportowy, słodka woda, ok. 115 m², gł. 1,0-1,6 m; przy basenach bezpłatne parasole i leżaki; ręczniki za kaucją (ok. 10 EUR/szt., wymiana płatna: ok. 1 EUR); wodny plac zabaw ze statkiem pirackim i ślizgawkami, boisko wielofunkcyjne, tenis stołowy; plac i pokój zabaw dla dzieci, miniklub (4-12 lat), animacje dla dorosłych i dzieci, dyskoteka, piano-bar, amfiteatr; za opłatą: kort tenisowy z wypożyczalnią sprzętu, bilard, minigolf, maszyny do gier; centrum spa: bezpłatnie: sala fitness, basen kryty, słodka woda, ok. 175 m², gł. do 1,2 m, jacuzzi, hydromasaż, za opłatą: masaże, zabiegi pielęgnacyjne, fryzjer.

    UDOGODNIENIA DLA NIEPEŁNOSPRAWNYCH:

    transfer lotnisko-hotel-lotnisko: pojazd przystosowany do transportu osób niepełnosprawnych (na zapytanie)osoba na wózku inwalidzkim może swobodnie poruszać się z pokoju do recepcji, restauracji, baru, basenuhotel przyjmuje zwierzęta - psy asystującepodjazdy dla wózków inwalidzkich: główne wejście do hotelu, lobby, restauracja, basen, windaPokój:11 pokoi (na zamówienie)szerokość drzwi wejściowych do pokoju 87 cmŁazienka:szerokość drzwi do łazienki: 83 cmprysznic: poręcz, siedziskoporęcz przy toalecie

    ALL INCLUSIVE (za dopłatą):

    śniadanie (7.45-10.00), późne śniadanie: kontynentalne, hot dogi, frytki, kanapki (10.00-12.00), obiad (13.00-14.30), kolacja (19.00-22.00) w formie bufetu w restauracji głównej; podwieczorek: hamburgery, hot dogi, pizza, frytki, kanapki (16.00-18.00), przekąski: kanapki (22.00-23.00) w wyznaczonych barach; lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe (10.00-23.00) w wyznaczonych barach; wymagane noszenie opasek all incusive.

    KONTAKT:

    0034/972343130,, www.goldenhotels.com

    GRATIS:

    świadczenia hotelowe: 1. dziecko do 13 lat Wi-Fi


    Rainbow

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Opis oferty

     

    Położenie:
    Hotel znajduje się w jednej z najpiękniejszych miejscowości Costa Brava - Tossa de Mar. Wybudowany w 2003 roku, położony jest ok. 800 m. od piaszczysto-żwirowej, zatokowej plaży i ok. 300 m. od centrum miejscowości. Do przystanku autobusowego jest ok. 200 m, do lotniska w Barcelonie ok. 110 km.
    Pokoje:
    Hotel posiada 380 elegancko i wygodnie urządzonych pokoi z łazienką (suszarka do włosów), klimatyzacją, telefonem, czajnikiem, TV-sat, sejfem (płatny ok. 2 EUR/dzień), balkonem lub tarasem (meble balkonowe). -W pokojach typu standard - możliwe zakwaterowanie 4 osób (w układzie 2+2, przy czym w pokoju będą znajdowały się tylko 2 łóżka małżeńskie). Łóżeczko dla dziecka do 2 lat bezpłatnie. -W pokojach rodzinnych - możliwe zakwaterowanie nawet do 5 osób (sypialnia z 2 łóżkami małżeńskimi, pokój dzienny z rozkładana sofą) - dostępność na potwierdzenie.
    Do dyspozycji gości:
    Recepcja z lobby, restauracja, restauracja a la carte, bar w lobby, bar przy basenie, winda, 4 baseny ze słodką wodą (basen główny, brodzik dla dzieci, basen sportowy, basen kryty), 2 jacuzzi, taras słoneczny w ogrodzie, leżaki i parasole przy basenach, sala konferencyjna, sklep z pamiątkami, wypożyczalnia rowerów, parking (płatny), Wi-Fi bezpłatne w pomieszczeniach ogólnodostępnych, płatne stanowiska internetowe, przechowalnia bagażu. Hotel posiada udogodnienia dla osób niepełnosprawnych. Hotel zapewnia ręczniki plażowe (depozyt ok. 10 EUR).
    Wyżywienie:
    Śniadania i obiadokolacje w formie bogatego bufetu. Istnieje możliwość dopłaty do obiadów.
    Program sportowy i animacyjny, SPA:
    Bezpłatnie: fitness, tenis stołowy, piłka nożna, siatkówka, plac zabaw dla dzieci. Za opłatą: SPA - masaże, zabiegi na twarz i ciało, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, basen z podgrzewaną wodą, siłownia, mini golf. Na najwyższym piętrze jacuzzi ze strefą dla nudystów.
    Kategoria lokalna:
    ****
    Naszym zdaniem:
    Jeden z najlepszych hoteli w Tossa de Mar, idealny dla rodzin z dziećmi, a także par chcących spędzić wakacje w najbardziej romantycznym kurorcie wybrzeża.
    Inne:
    www.goldenhotels.com

    Program

    Dzień 1
    Zbiórka przy stanowiskach odpraw Rainbow Tours na 2 godz. przed wylotem samolotu na poszczególnych lotniskach. Aktualne rozkłady prosimy sprawdzać na www.rainbowtours.pl\rozklady. Po przylocie spotkanie z rezydentem i transfer do hotelu.
    Dzień 2 - 7 (lub 14)
    Czas na wypoczynek, kąpiele słoneczne i morskie oraz wycieczki lokalne.
    Dzień 8 (lub 15)
    Wykwaterowanie z hotelu i transfer na lotnisko(dokładne godziny zbiórki poda rezydent Rainbow Tours na miejscu). Powrót do Polski.

    świadczenia

    Cena obejmuje:
    przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 7 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
    Cena nie obejmuje:
    wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
    Uwaga!
    W hotelach na terenie Katalonii konieczna opłata lokalnego podatku.

    Inne

    COSTA BRAVA
    informacje ogólne
    Waluta
    EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów. W miejscowościach turystycznych istnieje wiele miejsc w których można wymienić dolary USA.
    Napiwki
    Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdaża się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
    Wiza
    Obywatele polscy mogą podróżować do Hiszpanii na podstawie dowodu osobistego.
    Czas
    Taki jak w Polsce.
    Orientacyjne ceny
    Obiad w restauracji od 10 EUR woda 1l. - 1.5 EUR piwo w barze od 1.5 EUR kawa w kawiarni od 1 EUR
    Poczta
    Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.65 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
    Elektryczność
    Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
    Telefony
    Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6-12 EUR. Telefony komórkowe działają w całej Hiszpanii. Rozmowy lokalne są tanie, natomiast zagraniczne - dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
    Costa Brava
    Najbardziej znany i popularny nadmorski odcinek Katalonii, swoją nazwę zawdzięcza niezwykłej linii brzegowej - poszerpane skały, zatoczki z piaszczystymi plażami i morze w szmaragdowym kolorze. Turystów przyciąga również stolica Katalonii - Barcelona -piekne miasto pełne zabytków. To miasto, do którego chce się wracać, i w którym można się zakochać, bo oferuje wszystko - kulturę, rozrywkę, plaże, słońce, nadmorskie bulwary i zabytki architektury, których nie znajdziecie nigdzie indziej.
    Miejscowości wakacyjne na Costa Brava:
    Tossa de Mar
    Miasteczko nazywane błękitnym rajem, jest jednym z najpiękniejszych miejsc na Costa Brava. Kolorowe łodzie w porcie, średniowieczny zamek wznoszący się nad zatoką, skaliste wybrzeże i malownicze uliczki prowadzące na plażę.
    Lloret de Mar
    Jedna z największych miejscowości turystycznych na Costa Brava, oferująca niezliczone rozrywki dla osób w każdym wieku. Tu można bawić się o każdej porze dnia i nocy. Miejscowość jest mieszanką turystycznego przemysłu i kilkusetletniej historii, mieszają się tu hotele z eleganckimi rezydencjami, a uliczki starego miasta ze sklepami dla turystów.
    Malgrat de Mar
    Położona ok. 60 km od Barcelony, jest doskonałą bazą wypadową do zwiedzania. Świetna, długa plaża, nadbrzeżna promenada, przy której ulokowały się liczne sklepy, bary i restauracje, zachęcają do spędzenia dnia w słońcu. Wieczorem warto wybrać się na spacer po starej części miejscowości pochodzącej z XV w., gdzie zachowała się typowa, śródziemnomorska atmosfera. W pobliżu park atrakcji dla dzieci Marineland.
    Santa Susana
    Połączona w zasadzie z Malgrat de Mar jest świetnym miejscem do spędzenia wakacji dla ludzi aktywnych. Niezliczone możliwości sportów wodnych, świetne połączenie kolejowe z Barceloną, szerokie piaszczyste plaże, parki i skwery z kawiarniami i sklepami - to właśnie Santa Susana.
    Calella
    Kurort z pięknymstarym miastempełnym wąskich uliczek, ukwieconych balkonów, kafeterii,sklepów, restauracji i barów. Miejsce, drugie po Lloret, gdzie lubią sie bawić młodzi ludzie.
    Wylot
    Wyloty z Warszawy. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisko Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na http://www.rainbowtours.pl\rozklady.

    Wycieczki lokalne

    BARCELONA - FONTANNY - ok. 40 EUR/os. dorosła, 27 EUR/ dziecko
    Zapraszamy do miasta Antoniego Gaudiego, gdzie zobaczymy, miedzy innymi kościół Sagrada Familia (imponująca budowla sięgająca powyżej 100 metrów), dzielnicę Eixample, obejrzymy tereny wystawy światowej oraz obiekty olimpijskie na wzgórzu Montjuic (miejsce rozpoczęcia i zakończenia olimpiady w 1992). Zaprosimy również na spacer po słynnej ulicy Ramblas, będącej głównym deptakiem Barcelony,oraz zwiedzimy Stare Miasto (La Ciutat Vella) - z przepiękną dzielnicą gotycką - Barri Gotic, w sercu której mieści się wspaniała Katedra św. Eulalii.A takze coś dla miłośników piłki nożnej - wizyta na słynnym stadionie Barcelony Camp Nou - dodatkowo platna 20 Euro. Wieczorem pokaz słynnych "tańczących fontann" - powrót do hoteli ok północy.
    MONTSERRAT - ok. 42 EUR/os. dorosła, 26 EUR/dziecko
    To monumentalny i rozległy masyw górski o stromych ścianach i szczytach przypominających iglice i baszty. Stojąc u podnóża, trzeba mocno zadzierać głowę, by wśród pionowych ścian dostrzec położony na wąskiej półce skalnej (721m n. p. m.) słynny klasztor benedyktynów - główne sanktuarium Maryjne Katalonii. Przebywając w tym duchownym centrum Katalonii zwiedzimy Bazylikę z jej najcenniejszym obiektem adoracji: figurą La Moreneta - Czarnej Madonny z Montserrat. Posłuchamy również słynnego chóru chłopięcego Escolania, najstarszego w Europie (o ile nie będzie na wyjezdzie).
    ŚWIAT DALEGO -GIRONA - ok. 46 EUR/os. dorosła, 33 EUR/dziecko
    Podczas tej wycieczki będzie można podziwiać Muzeum Salvadora Dali w Figueres, rodzinnym mieście Daliego. Następnie pojedziemy do jednego z najpiękniejszych zakątków Catalonii - Girony.Wspaniale zachowane stare miasto pozwoli nam sie przenieść w czasie.
    RUPIT - BESALU - ok. 49 EUR/os. dorosła, 32 EUR/dziecko
    Przepiękna wycieczka do dwóch średniowiecznych katalońskich miasteczek. Besalu- kluczowe miejsce na szlaku romańskich zabytków Katalonii. Spacer po tej malowniczej miejscowości pozwala poznać uroki średniowiecznej osady. Po zwiedzeniu Besalu przewidziany jest obiad w restauracji położonej na wzgórzu skąd rozciąga się niesamowity widok na okoliczne góry. Kolejnym punktem programu jest zwiedzanie miasteczka Rupit. Charakterystyczne wąskie brukowane uliczki, domy z kamienia i place z podcieniami przenoszą nas w czasy średniowiecza.
    WATER WORLD (
    czynny od 15 maja)
    - ok. 30 EUR bilet normalny, 70 EUR bilet rodzinny, 18 EUR bilet dla dziecka
    Największe miasteczko wodne na Costa Brava , pełne torów wodnych i basenów. Sa tu równiez dwie największe atrakcje: Rafting River, niezwykle rwąca i bystra rzeka o długości 215 metrów i Water Mountain - 250 metrów różnicy wysokości! Cały dzień niezapomnianych wrażeń i świetnej zabawy.
    MARINALAND (
    czynny od 15 maja)
    - ok.27 EUR bilet normalny, ok. 65 EUR bilet rodzinny, ok.17,5 EUR bilet dladziecka.
    Delfinarium i park rozrywki o powierzchni 6,5 hektara. Największe atrakcje Marinelandu to znakomite pokazy tresury delfinów, lwów morskich, papug oraz ptaków drapieżnych. Park rozrywki wodnej to cały zespół basenów, torów wodnych i zjeżdżalni.
    REJS STATKIEM DO TOSSA DE MAR - ok.31 EUR
    Wspaniała wycieczka wzdłuż wybrzeza Costa Brava ,w czasie której możecie Państwo podziwiać niezapomniane widoki "dzikiego wybrzeża". Jak sama nazwa wskazuje przyroda stworzyła ten kawałek litoralu wyjątkowo pięknie i dziko.Skały opadające bezposrednio do morza i wciśnięte w nie zatoczki są doskonałym plenerem zdjęciowym.A Tossa de Mar to chyba najpiękniejsze miejsce na całym wybrzeżu!
    Uwaga!
    Zamieszczone powyżej opisy wycieczeklokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz dostępnych atrakcji lokalnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

    Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

    Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


    Coral Travel

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    4*Superior

    Położenie :

    Tossa de Mar, ok. 95 km od lotniska w Barcelonie. Turystyczne centrum miejscowości oddalone od hotelu ok. 300 m.

    Plaża :

    800 m od hotelu, leżaki i parasole płatne.

    W Hotelu:

    Restauracja głż;wna, snack bar, kawiarnia, SPA, 4 baseny (1 kryty), czytelnia, .

    Pokoje :

    pokoje standardowe; klimatyzacja, łazienka z suszarką, telefon, TV SAT, sejf i mini lodż;wka (za opłatą), balkon lub taras. Dostępne rż;wnież pokoje rodzinne składające się z pokoju dziennego oraz sypialni. Junior suity jak pokoje rodzinne dodatkowo wyposażone w jacuzzi na tarasie.

    Rozrywki i usługi :


    Bezpłatne:

    Animacje.

    Płatne:

    Tenis stołowy, fitness, bilard, mini golf, boisko sportowe, WI-FI w lobby, automaty do gry.

    Dla dzieci:

    Brodzik, łż;żeczko dla dzieci (na zamż;wienie).

    Wyżywienie :

    HB, FB

    Posiłki:
    HB - śniadanie, obiadokolacja.

    FB - śniadanie, obiad, kolacja.

    Napoje zawarte: wybrane napoje bezalkoholowe do śniadania.

    All Inclusive

    Posiłki: śniadanie, pż;źne śniadanie kontynentalne, obiad, przekąski między posiłkami, lody dla dzieci, kolacja.

    Napoje zawarte: do posiłkż;w - woda, piwo, lemoniady, wino stołowe białe lub czerwone, sangria. W barze napoje bezalkoholowe i lokalne alkoholowe, woda, kawa, herbata.

    Tel./Fax.:

    00 34/ 972 343 130

    Ważne: W Katalonii obowiązuje opłata turystyczna, ktż;rą Klienci wnoszą w recepcji hotelowej podczas kwaterowania. Wysokość tej opłaty kształtuje się nastepująco - 5* - 2,5 euro/osoba/doba, 4* - 1 euro/osoba/doba (Barcelona 1,25 euro/osoba/doba), 3*, 2*, apartamenty - 0,50 euro/osoba/doba (Barcelona 0,75 euro/osoba/doba).
    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położonyw jednej z najpiękniejszych miejscowości Costa Brava - Tossa de Mar, ok 300 m od centrum miejscowości. Do Barcelony ok 80 km. W pobliżu hotelu znajdują się liczne bary, restauracje, sklepy z pamiątkami. Lotnisko El Prat w Barcelonie oddalone o ok 116 k, w Gironie 40 km. 

    PLAŻA

    Publiczma, piaszczysto-żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do morza oddalona o ok 850 m od hotelu. Parasole i leżaki płatne. 

    HOTEL

    KATEGORIA LOKALNA 4*+ Wspaniały, czterogwiazdkowy obiekt, wybudowany w 2003 r. położony w otoczeniu zadbanego ogrodu, oferujący najwyższej jakości kuchnię, to doskonała porpozycja na wypoczynek rodzinny oraz dla par.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Całodobowa recepcja, restauracja, restauracja a la carte, lobby, klimatyzowane pomieszczenia ogólnodostępne, lobby bar,  bar przy basenie, sala konferencyjna, pokój spotkań, disco/pub, taras słoneczny z leżakami i parasolami, taras dla nudystów, biblioteczka z czytelnią, winda, wymiana walut, doktor na życzenie (płatny), usługi pralnicze (płatne), przechowalnia bagażu, sala TV, sklep z pamiątkami, parking.

    INTERNET

    Bezpłatne Wi-Fi w miejscach ogólnodostępnych, kącik internetowy za dodatkową opłatą.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 4 baseny (3 zewnętrzne, 1 wewnętrzny), leżaki i parasole przy basenie, fitness, ping-pong, wielofunkcyjne boisko (koszykówka, piłka nożna, siatkówka), program animacyjny,  Płatne: Wellness & Spa, sauna, jacuzzi, masaż, siłownia,  łucznictwo, kort tenisowy, wypożyczalnia rowerów, bilard, petanque,  gry video, mini golf.

    DLA DZIECI

    brodzik, plac zabaw, mini club, łóżeczko na zamówienie, animacje

    ZAKWATEROWANIA

    Dwuosobowe pokoje typu standard z możliwością 2 dostawek (Pokoje dla 4 osób posiadają 2 łóżka małżeńskie). Wszystkie pokoje klimatyzowane z balkonem lub tarasem, łazienka, suszarka, TV, telefon, sejf (płatny).

    WYŻYWIENIE

    HB śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje do obiadokolacji dodatkowo płatne. FB śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu Napoje do obiadów i kolacji dodatkowo płatne. All Inclusive śniadania, obiady i kolacje w formie bufetu. Przekąski oraz lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe w godzinach 10:00-01:00.

    INFORMACJE DODATKOWE

    http://www.goldenhotels.com/en/bahia-tossa-spa Udogodnienia dla niepełnosprawnych. Możliwość skorzystania z ogólnodostępnych pryszniców w dniu wylotu. Dieta bezglutenowa i wegetarianska Na miejscu w recepcji hotelu pobierana jest obligatoryjna opłata klimatyczna.

    CENA

    OFERTA Z PRZELOTEM: Cena zawiera: bilet lotniczy, bagaż podręczny, transfer lotnisko - hotel - lotnisko (shuttle bus), zakwaterowanie w hotelu, opiekę polskojęzycznego rezydenta w regionach: Costa Brava i Majorka, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. OFERTA CZARTEROWA ZAWIERA W CENIE BAGAŻ RESJESTROWANY 20KG DLA KAŻDEGO UCZESTNIKA POWYŻEJ 2 LAT.Cena nie zawiera: bagażu rejestrowanego przy ofercie realizowanej na połączeniach rejsowych, miejsc obok siebie w samolocie, dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). UWAGA! Do każdej rezerwacji istnieje także możliwość dokupienia bagażu rejestrowanego według cennika przewoźnika. Wtym celu należy podczas procesu zakładnia rezerwacji wybrać składnik opcjonalny lub po prostu wysłać wiadomość do rezerwacji w BlueVendo z prośbą o dodanie bagażu i informacją dla ilu osób bagaż ma zostać zakupiony. DOJAZD WŁASNY: Cena zawiera: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własengo), bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera: dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, podatku turystycznego* (dot. Costa Brava, Majorka). Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) *Podatek turystyczny w Katalonii (dotyczy ofert na COSTA BRAVA) oraz na Majorce (pobyty od 1 lipca 2016) nie jest wliczony w cenę. Klienci (powyżej 16 roku życia) zobligowani są do wniesienia należnej opłaty bezpośrednio po przyjeździe do hotelu: hotele 5* ok. 2,25-2,50 za dzień od osoby hotele 4* ok. 1,00-1,65 za dzień od osoby hotele 3 *ok. 0,50-1,10 za dzień od osoby pozostałe obiekty ok. 1 za dzień od osoby Dzieci 0-16 lat zwolnione są z podatku. Ponad to na Costa Brava opłata dotyczy tylko pierwszego tygodnia pobytu (max 7 dni), w dalszym okresie podatek nie obowiązuje.Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    BAGAŻ

    CENY DODATKOWEGO BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20 kg od 300 do 500 PLN (w zależności od kierunku i terminu) Ryanair: 20 kg ok 300 PLN Uwaga!! Ceny podane na moment zakładania rezerwacji. Po potwierdzeniu rezerwacji cena bagażu dodatkowego może ulec zmianie! LIMIT BAGAŻU REJESTROWANEGO: Wizzair: 20kg o wymiarach nie przekraczających 149,9 × 119,4 × 171,5 cm Ryanair: 20kg LIMIT BAGAŻU PODRĘCZNEGO: Wizzair: 10kg o wymiarach nie przekraczających 55×40×23cm Ryanair: 10kg, nieprzekraczający wymiarów 55 x 40 x 20 cm, oraz dodatkowo jeden mały bagaż, np. torebkę lub torbę na laptopa, nieprzekraczający wymiarów 35 x 20 x 20 cm. Pasażerowie, którzy wykupili opcję pierwszeństwa wejścia na pokład mogą wnieść na pokład jeden mały oraz jeden duży bagaż podręczny, chyba że ze względów operacyjnych konieczne jest umieszczenie dużego bagażu podręcznego w luku. Pasażerowie korzystający ze standardowej taryfy będą zobowiązani pozostawić swój duży bagaż podręczny przy bramce do wejścia na pokład w celu bezpłatnego umieszczenia go w luku jako bagaż rejestrowany. Obowiązuje Regulamin dotyczący bagażu rejestrowanego.

    DOBA HOTELOWA

    !!! UWAGA !!! DOBA HOTELOWA W REGIONIE COSTA BRAVA KOŃCZY SIĘ O GODZINIE 10:00, KWATEROWANIE OD GODZINY 14:00

    WARUNKI WJAZDOWE

    dokumentem podróży uprawniającym do wjazdu i pobytu (niezależnie od jego celu) na terytorium Hiszpanii jest ważny paszport lub dowód osobisty. Obywatele polscy korzystają z prawa do swobodnego przepływu osób w ramach Unii Europejskiej/Europejskiego Obszaru Gospodarczego. każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji do Hiszpanii?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Costa Brava, Hiszpania

    Opis hotelu

    800 m od plaży.

    Golden Bahia De Tossa to 4-ro gwiazdkowy hotel usytuowany tylko 800 m od plaży w Tossa de Mar oraz około 400 m od centrum resortu z wieloma restauracjami, barów oraz sklepów.

    Hotel posiada basen z tarasem słonecznym, restaurację, bufet śniadaniowy, bar, siłownię, saunę, Jacuzzi oraz parking.

    Wszystkoe pokoje wyposażone są łazienkę, mini bar, telefon, klimatyzację (01.06-30.09) oraz TV.

    W pokoju dla 4 osów znajdują się 2 podwójne łóżka, wszystkie osoby dzielą isniejące łóżka.

    ** Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień i usług mogą być nieczynne z powodu pogody/warunków sezonowych.

    Adres: Avda Puerto Rico 7, 17320 Tossa de Mar, Costa Brava, Hiszpania

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Golden Bahia Tossa
    Filmy hotelu Golden Bahia Tossa:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Golden Bahia de Tossa:
    https://www.youtube.com/watch?v=_xBWOYZg3vw
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Golden Bahia Tossa

    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Golden Bahia Tossa:
    • Lokalizacja
      4.3
    • Hotel
      4.6
    • Pokoje
      4.7
    • Wyżywienie
      4.7
    • Atrakcje
      i sport
      3.8
    • Obsługa
      4.9
    HolidayCheck
    Ocena Golden Bahia Tossa:
    4.6 / 6

    Moja opinia 2010-07-09
    Szczegóły oceny hotelu Golden Bahia Tossa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      4.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.0
    Fantastyczne wakacje w Golden Bahia de Tossa 2014-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Golden Bahia Tossa:
    • Lokalizacja
      5.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      5.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      5.3

    Nie pozostaje nam nic innego, jak przyznać, że hotel wart jest wszystkich gwiazdek. Niesamowicie prz...
    więcej

    5.0
    Już planuję kolejny przyjazd do Golden Bahia 2014-10-08
    Szczegóły oceny hotelu Golden Bahia Tossa:
    • Lokalizacja
      5.2
    • Pokoje
      4.8
    • Wyżywienie
      5.3
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      4.8

    Właśnie wróciliśmy z 12-dniowego pobytu w Golden Bahia de Tossa (nasz drugi raz) i znów spędziliśmy ...
    więcej

    5.0
    Idealny dla rodzin z dziećmi!!! 2015-12-06
    Szczegóły oceny hotelu Golden Bahia Tossa:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      5.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      5.0
    • Obsługa
      6.0

    5.3

    Golden Bahia Tossa - możliwości zakwaterowania:

    1 os. pokoj standardowy
    2 os. pokoj rodzinny-na potwierdzenie
    2 os. pokoj standardowy
    2 os. Pool View
    Pok. 2 os.+1 dost.
    Pok. 2 os.+2 dost.
    Pok. 2 os.
    Pok. superior 2 os.+1 dost.
    Pok. superior 2 os.+2 dost.
    Pok. superior 2 os.
    Doppelzimmer,Balkon
    Doppelz,Balk/Ter,Poolblic
    Doppelz,Balk/Ter,Poolblic
    Doppelzimmer,Balkon
    Pok. 2 os.+1 dost. w/basen
    Pok. 2 os.+2 dost. w/basen
    Pok. 2 os. w/basen
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    Einzelzimmer,Balkon
    Pok. 1 os.
    Pok. superior 1 os.
    4-Bett-Zim.,Balkon
    4-Bett-Zim.,Bk,Poolbl

    Golden Bahia Tossa - Możliwości wyżywienia:


    Golden Bahia Tossa - miasta wylotu:


    Golden Bahia Tossa - możliwa długość wypoczynku:


    Masz pytania o Hotel Golden Bahia Tossa? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00