cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
  • Hotel Magna Graecia, Korfu
1 / 40
Ocena
hotelu:
4.8 / 5
Najbliższy termin
04.09 - 11.09
już od 1629 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.09 - 28.09
już od 1629 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Magna Graecia
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Bez paszportu

Hotel Magna Graecia
star 4

Grecja: Korfu
Ocena hotelu Magna Graecia:
4.8 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 04 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 września 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Magna Graecia to hotel położony w centrum miejscowości Dassia, gdzie znajdują się sklepy i restauracje, około 300 metrów od plaży. Ze względu na bogaty program All inclusive, bardzo dobre wyżywienie oraz animacje hotel polecamy zarówno rodzinom z dziećmi oraz osobom szukającym rozrywki. Dodatkowym atutem są pokoje wyremontowane w sezonie 2014, a także wysokie oceny Klientów w trakcie ostatnich sezonów.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Dassia, 12 km od centrum stolicy wyspy - miasta Korfu, całkowicie wyremontowany w 2014 roku
  • pokoje superior z widokiem na morze, duży basen, animacje
  • bogaty program All inclusive, smaczne wyżywienie

Hotel Magna Graecia w ofercie Biura podróży:

Itaka

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Magna Graecia to hotel położony w centrum miejscowości Dassia, gdzie znajdują się sklepy i restauracje, około 300 metrów od plaży. Ze względu na bogaty program All inclusive, bardzo dobre wyżywienie oraz animacje hotel polecamy zarówno rodzinom z dziećmi oraz osobom szukającym rozrywki. Dodatkowym atutem są pokoje wyremontowane w sezonie 2014, a także wysokie oceny Klientów w trakcie ostatnich sezonów.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Dassia, 12 km od centrum stolicy wyspy - miasta Korfu, całkowicie wyremontowany w 2014 roku
  • pokoje superior z widokiem na morze, duży basen, animacje
  • bogaty program All inclusive, smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Korfu

Opis oferty:

Położony wśród śródziemnomorskiej roślinności zapewnia komfort i wypoczynek na wysokim poziomie oraz pozwala w pełni poczuć klimat greckich wakacji. To doskonała baza wypadowa dla tych, którzy lubią zwiedzać okolicę we własnym rytmie. Do dyspozycji Gości duży basen, ciekawe animacje oraz smaczna kuchnia. Polecany zarówno na rodzinne wakacje, jak i wypad we dwoje.

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, w dzielnicy hotelowej, w miejscowości DASSIA, ok. 12 km od centrum Korfu, sklepy, restauracje i bary ok. 150 m od hotelu; ok. 12 km od lotniska na Korfu; przystanek autobusowy 50 m od hotelu (ok. 2 EUR/Korfu).

PLAŻA:

Dassia, publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, dojście chodnikiem i przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1975 r., zmodernizowany w 2014 r., 124 pokoje, 3 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack bar przy basenie; minimarket; mały ogród z roślinnością śródziemnomorską, taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia; w hotelu występują schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/3 dni, 10 EUR/tydz.), sejf (ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród, góry lub basen; pokój z 2 dostawkami za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko pojedyncze lub piętrowe), ok. 34 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy, tenis stołowy; plac i pokój zabaw dla dzieci, piano bar, animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: bilard (2 EUR), automaty do gier.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa i ciastko (10.30-12.30); przekąski w snack barze w ciągu dnia; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) w barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2661093053,

GRATIS:

Wi-Fi


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Itaka. Nowa Itaka sp. z o.o. jest jednym z naszych kluczowych partnerów i głównym kontrahentem, z którym od lat spełniamy turystyczne marzenia naszych wspólnych klientów. Wysoki standard obsługi, wykwalifikowani rezydenci i przewodnicy oraz szeroki wybór atrakcyjnych ofert na wakacje dopracowanych w każdym szczególe zapewniają wieloletni sukces jakim może poszczycić się to biuro.

W swojej ofercie Itaka posiada wiele sprawdzonych hoteli położonych w dogodnej lokalizacji, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami. Biuro posiada szeroki wachlarz destynacji turystycznych i może spełnić oczekiwania najbardziej wymagających klientów. Ponad to, do swojej oferty sukcesywnie wprowadza oryginalne kierunki takie jak Bośnia i Hercegowina, Albania, Madera czy kierunki egzotyczne - Wyspy Zielonego Przylądka, Zanzibar i wiele, wiele innych.

Itaka posiada bogatą ofertę wycieczek objazdowych, zarówno autokarowych jak i samolotowych. Ich programy są bardzo zróżnicowane i dostosowane do wymagań różnych klientów, dlatego każdy może znaleźć wyjazd zgodny z jego preferencjami. Biuro podrózy Itaka posiada także jeden z największych wyborów ofert w promocji last minute, co pozwala klientom z każdym budżetem na spełnienie swoich wakacyjnych marzeń.

Biuro Podróży Itaka w ciągu swojej dotychczasowej działalności otrzymała wiele prestiżowych nagród i wyróżnień, takich jak tytuł Superbrands i Created in Poland Superbrands 2014/15 przyznawany najsilniejszym markom na polskim rynku, Touroperator Roku 2014, Konsumencki Lider Jakości 2014, czy Wielka Perła Polskiej Gospodarki 2012.


Itaka R

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Magna Graecia to hotel położony w centrum miejscowości Dassia, gdzie znajdują się sklepy i restauracje, około 300 metrów od plaży. Ze względu na bogaty program All inclusive, bardzo dobre wyżywienie oraz animacje hotel polecamy zarówno rodzinom z dziećmi oraz osobom szukającym rozrywki. Dodatkowym atutem są pokoje wyremontowane w sezonie 2014, a także wysokie oceny Klientów w trakcie ostatnich sezonów.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Dassia, 12 km od centrum stolicy wyspy - miasta Korfu, całkowicie wyremontowany w 2014 roku
  • pokoje superior z widokiem na morze, duży basen, animacje
  • bogaty program All inclusive, smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja / Korfu

Opis oferty:

Położony wśród śródziemnomorskiej roślinności zapewnia komfort i wypoczynek na wysokim poziomie oraz pozwala w pełni poczuć klimat greckich wakacji. To doskonała baza wypadowa dla tych, którzy lubią zwiedzać okolicę we własnym rytmie. Do dyspozycji Gości duży basen, ciekawe animacje oraz smaczna kuchnia. Polecany zarówno na rodzinne wakacje, jak i wypad we dwoje.

POŁOŻENIE:

na wzniesieniu, w dzielnicy hotelowej, w miejscowości DASSIA, ok. 12 km od centrum Korfu, sklepy, restauracje i bary ok. 150 m od hotelu; ok. 12 km od lotniska na Korfu; przystanek autobusowy 50 m od hotelu (ok. 2 EUR/Korfu).

PLAŻA:

Dassia, publiczna, piaszczysto-żwirowa, łagodne zejście do morza, ok. 250 m od hotelu, dojście chodnikiem i przejście przez ulicę, parasole i leżaki płatne (ok. 8 EUR/2 leżaki i parasol/dzień).

HOTEL:

czterogwiazdkowy, zbudowany w 1975 r., zmodernizowany w 2014 r., 124 pokoje, 3 piętra, lobby, całodobowa recepcja, restauracja główna - dania w formie bufetu, dostępne foteliki dla dzieci, bar w lobby, snack bar przy basenie; minimarket; mały ogród z roślinnością śródziemnomorską, taras z widokiem na basen, bezpłatny internet bezprzewodowy w lobby; za opłatą: pralnia; w hotelu występują schody; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

standardowy:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - łóżko piętrowe), ok. 25 m², klimatyzowany, łazienka (wanna lub prysznic, wc; suszarka), telewizja satelitarna, polski program, telefon, lodówka; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 5 EUR/3 dni, 10 EUR/tydz.), sejf (ok. 15 EUR/tydz.); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras (stolik i krzesełka), widok na ogród, góry lub basen; pokój z 2 dostawkami za dopłatą;

rodzinny:

2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek - łóżko pojedyncze lub piętrowe), ok. 34 m², wyposażenie jak w pokoju standardowym; pokój rodzinny za dopłatą.

SPORT I ROZRYWKA:

basen, słodka woda, ok. 350 m², gł. 1,6 m, wydzielona część dla dzieci, przy basenie bezpłatne parasole i leżaki; kort tenisowy, tenis stołowy; plac i pokój zabaw dla dzieci, piano bar, animacje dla dorosłych i dla dzieci; za opłatą: bilard (2 EUR), automaty do gier.

ALL INCLUSIVE:

śniadanie (7.00-10.00), obiad (12.30-14.00), kolacja (18.30-21.00) w formie bufetu w restauracji głównej; kawa i ciastko (10.30-12.30); przekąski w snack barze w ciągu dnia; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe (10.30-23.00) w barach; wymagane noszenie opasek all inclusive.

KONTAKT:

0030/2661093053,

GRATIS:

Wi-Fi


Rainbow

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Magna Graecia to hotel położony w centrum miejscowości Dassia, gdzie znajdują się sklepy i restauracje, około 300 metrów od plaży. Ze względu na bogaty program All inclusive, bardzo dobre wyżywienie oraz animacje hotel polecamy zarówno rodzinom z dziećmi oraz osobom szukającym rozrywki. Dodatkowym atutem są pokoje wyremontowane w sezonie 2014, a także wysokie oceny Klientów w trakcie ostatnich sezonów.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Dassia, 12 km od centrum stolicy wyspy - miasta Korfu, całkowicie wyremontowany w 2014 roku
  • pokoje superior z widokiem na morze, duży basen, animacje
  • bogaty program All inclusive, smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Opis oferty

 

Położenie:
Hotel znajduje się w znanym i popularnym kurorcie Dassia (płn- wsch. część wyspy). W najbliższej okolicy znajdziemy liczne sklepy, restauracje, kluby, kawiarnie i tawerny oferujące rozrywkę i wyśmienite specjały kuchni greckiej. Do stolicy wyspy - miasta Korfu i jego historycznego centrum jest ok. 12 km. - dojazd autobusem miejskim, przystanek w pobliżu hotelu. Cena nie obejmuje greckiego podatku turystycznego, którego wprowadzenie zapowiedziano na I kwartał 2018 i którego wysokość szacuje się na 7-10 EUR za osobę za tydzień pobytu. Podatek płatny będzie obowiązkowo w recepcji przed zakwaterowaniem.
Plaża:
W odległości 350 m od hotelu znajduje się urocza, dość szeroka, piaszczysto - żwirowa plaża (przejście przez mało ruchliwą ulicę). Na plaży można wypożyczyć leżaki wraz z parasolem (ok 7 euro/dzień). Część leżaków stoi na ładnie wypielęgnowanej trawie.
Do dyspozycji gości:
Klimatyzowana restauracja główna, snack i lobby bar, sala telewizyjna, kącik internetowy (dodatkowo płatny), sklep z pamiątkami i biżuterią, pralnia, windy, wypożyczalnia samochodów, skuterów i rowerów. 2 baseny ze słodką wodą, dla aktywnych i relaksacyjny, wydzielony brodzik dla dzieci. Taras słoneczny z leżakami i parasolami przy basenie - bezpłatnie. Hotel akceptuje karty kredytowe.
Pokoje:
Do dyspozycji naszych Klientów, hotel oddaje bardzo ładne, odnowione w 2016 roku pokoje superior, znajdujące się w dwukondygnacyjnych budynkach typu willa (ok 100 m od głównego kompleksu). Pokoje dwuosobowe, z możliwością dwóch dostawek dla dzieci (w postaci łóżka piętrowego). Pokoje wyposażone są w łazienkę z prysznicem, indywidualnie sterowaną klimatyzację, TV-sat, balkon lub taras z meblami ogrodowymi, czajnik, lodówkę, sejf (dodatkowo płatny) oraz suszarkę.
Wyżywienie:
All inclusive. Śniadania, lunch, kolacje w formie urozmaiconego bufetu. W ciągu dnia przekąski, napoje oraz lody w snack-barze przy basenie. Lokalne alkohole oraz napoje bezalkoholowe (10.30-23.00) w barze przy basenie oraz w lobby barze. W restauracji dostępne wysokie krzesełka dla dzieci.
Program sportowy i animacyjny:
Animacje w ciągu dnia i wieczorem, tenis stołowy, siłownia, rzutki, bilard (za opłatą), automaty do gier (za opłatą), sauna (ok. 10 EUR/godz.), korty tenisowe (ok. 6 EUR/godz.). Wypożyczalnia sprzętu plażowego i wodnego na plaży (za opłatą). Do najbliższej dyskoteki ok. 1 km, park wodny w odległości ok. 9 km.
Internet:
WiFi w lobby bezpłatne, w pokojach płatne ok 10 eur/tydz.
Kategoria lokalna:
****
Strona www:
www.ionian-hotels.com
Naszym zdaniem:
Trzy główne zalety tego obiektu to świeżo wyremontowane pokoje typu superior, sprawdzona formuła all inclusive i doskonałe położenie, blisko plaży, w znanym kurorcie i w pobliżu przepięknej stolicy wyspy, miasta Corfu. Gorąco zachęcamy do skorzystania z oferty tego hotelu, szczególnie, że cena nie jest wygórowana.
Opinie klientów:
Klienci oceniają ten hotel na 4.9/6. Sprawdź opinie: http://r.pl/korfu-wczasy/magna-superior-villas

Program

Dzień 1
Wyloty z Polski. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Dni od drugiego do przedostatniego
Czas na wypoczynek, kąpiele morskie i słoneczne, udział w wycieczkach fakultatywnych itp.
Dzień ostatni
Wykwaterowanie z hotelu wraz z końcem ostatniej doby hotelowej, transfer na lotnisko, powrót do Polski.
Świadczenia
Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3 lub 4 rozpoczęte doby hotelowe (w zależności od terminu), wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.
Inne
KORFU informacje ogólne
Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 10 EUR woda 1l - 1 EUR piwo w barze od 2 EUR kawa w kawiarni od 2 EUR.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.77 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy zagraniczne są dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
KORFU
Jedna z najpiękniejszych greckich wysp, położona na turkusowych wodach Morza Jońskiego, nieopodal wybrzeża Albanii. Korfu zachwyca różnorodnością krajobrazu. Znajdziemy tu piękne zielone wzgórza porośnięte cyprysami i gajami oliwnymi, rozległe cytrusowe ogrody, winnice, góry, ale przede wszystkim piaszczyste plaże na wschodnim i północnym wybrzeżu wyspy oraz skaliste, wręcz dzikie wybrzeże w części zachodniej. Stolicą wyspy jest miasto Korfu, które zostało wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO.
Paleokastritsa
Najbardziej znany i malowniczy region wyspy położony na zachodnim wybrzeżu, przyciągający turystów bajkowymi widokami - krystalicznie czysta, turkusowa woda i górujące nad nią klify tworzą niepowtarzalny krajobraz. Miejsce godne polecenia również amatorom nurkowania. Paleokastritsa to najczęściej zwiedzane miejsce na Korfu, swego rodzaju wizytówka wyspy.
Sidari
Ta mała miejscowość na północy wyspy może poszczycić się pięknymi, piaszczystymi plażami, z których najbardziej znana to - Canal d'Amour. Plaża ta słynie ze wspaniałych formacji klifowych i skalnych o fantazyjnych kształtach. Jest to również popularny kurort turystyczny.
Dassia
Mała osada rybacka na wschodzie wyspy kusząca turystów greckimi tawernami, barami, kilkoma dyskotekami i piękną plażą, idealną dla rodzin z dziećmi. Ze względu na bliskość miasta Korfu, miejscowość Dassia jest również świetną bazą wypadową do zwiedzania stolicy wyspy.
Ermones
Maleńka miejscowość na zachodnim krańcu wyspy, z wysokim klifowym wybrzeżem i małą, ale uroczą zatokową plażą. Miejscowość godna polecenia wszystkim tym, którzy szukają ciszy i spokoju, a w trakcie swych wakacji pragną uciec od zgiełku typowego dla turystycznych kurortów.
Acharavi
Kurort turystyczny położony w północnej części Korfu, u stóp góry Pantocrator. Znajdziemy tam kurorty z wieloma restauracjami i tawernami oraz sklepami z pamiątkami oferującymi duży wybór wyrobów z drzewa oliwnego. Miejscowość tą chętnie odwiedzają rodziny z dziećmi.
Kontokali
Znany kurort turystyczny położony zaledwie kilka kilometrów od stolicy wyspy, miasta Korfu. Razem z pobliską miejscowością Gouvia tworzą szczególnie interesujące miejsce, przyciągające wielu turystów licznymi barami, tawernami, restauracjami, dyskotekami oraz niewielkim portem. Kontokali jest miejscem spokojnym, sprzyjającym relaksowi, a Gouvia oferuje bogate życie nocne. Dzięki często kursującym i tanim autobusom publicznym można łatwo dostać się do miasta Korfu.
Agios Spiridon
To maleńka miejscowość na północy wyspy, w której znaleźć można dwie piękne zatokowe, piaszczyste plaże ze wspaniałą panoramą na wybrzeże Albanii. W pobliżu znajduje się również niewielki klasztor Agia Ekaterini zbudowany w 1713 r. z pięknymi XVIII i XIX-wiecznymi freskami.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska ,Wrocławia i Krakowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.
Wycieczki lokalne
WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)
SIEDEM CUDÓW KORFU - cena ok. 43 EUR
Całodniowa wycieczka oprowadzająca po najpiękniejszych i najciekawszych miejscach Korfu, które dzięki swej niepowtarzalności stały się wizytówkami zielonej wyspy. Zobaczymy Pałac Achillion - dawną rezydencję cesarzowej Sissi, słynny punkt widokowy Kanoni, z którego rozpościera się widok na wschodnie wybrzeże i Mysią Wyspę, odwiedzimy stolicę wyspy - miasto Korfu i północno - zachodnie wybrzeże wyspy ze skalistym krajobrazem Paleokastritsy. Następnie udamy się do XIII-wiecznego bizantyjskiego klasztoru oraz wjedziemy na punkt widokowy Castelino, skąd roztacza się malownicza panorama na większą część wyspy.
ALBANIA - cena ok. 38 EUR + 10 EUR podatek portowy
Rejs wzdłuż wybrzeży Albanii do portu Ag. Saranda, spacer po zabytkowym mieście i czas wolny, bądź udział w wycieczce fakultatywnej do starożytnego Buryntu wpisanego na listę UNESCO. Odwiedzając to malownicze miasteczko przeniosą się Państwo w czasie od III w. n.e. aż po 2500 r. p.n.e. Będą Państwo mogli podziwiać m.in. rzymskie łaźnie, starożytną świątynię z przepiękną mozaiką oraz leżącą na wzgórzu XIV-wieczną twierdzę wenecką, skąd rozciąga się piękny widok na okolicę.
PAXOS- ANTIPAXOS - BLUE CAVES - cena ok. 42 EUR
Wypływając z portu w Korfu będziemy podziwiać piękny widok na stare miasto, jak również na panoramę południowo-wschodniego wybrzeża. Płynąc na południe, wzdłuż malowniczego zachodniego wybrzeża wyspy Paxos, zatrzymamy się w przybrzeżnej miejscowości Laka. Płynąc dalej dotrzemy do "błękitnych jaskiń". Dopływając do drugiej wyspy Antipaxos, mogą się Państwo zrelaksować nad bajeczną zatoczką porównywalną do karaibskich plaż. Wracając zatrzymamy się na Paxos, aby podczas czasu wolnego przespacerować się uroczymi, wąskimi uliczkami bądź zasmakować typowej greckiej kuchni.
PAXOS - PARGA - cena ok. 42 EUR
Płynąc na południe, wzdłuż malowniczego zachodniego wybrzeża wyspy Paxos zatrzymamy się w miejscowości Gaios. Na wyspie możemy zakupić oliwę z pierwszego tłoczenia na zimno - najlepszą jaka istnieje, oraz oliwkowe mydło. Następnie popłyniemy do Pargi - uroczego miejsca z wieloma tawernami oraz piękną grecką architekturą.
KALYPSO (GlLASS BOTTOM BOAT) - cena ok. 27 EUR
Godzinny rejs statkiem z przeszklonym dnem dookoła wyspy Vidos z możliwością podziwiania podwodnej flory oraz fauny. Podczas krótkiego postoju na wyspie zobaczą Państwo także pokaz z dwoma lwami morskimi. Następnie czas wolny w Kerkirze.
AQUALAND - cena ok. 39 EUR
Jeden z największych parków wodnych w Europie, z wieloma atrakcjami nie tylko dla dzieci.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach). Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.

Świadczenia

Cena obejmuje:
przelot samolotem, opłaty lotniskowe, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3 lub 4 rozpoczęte doby hotelowe (w zależności od terminu), wyżywienie wg opisu zakwaterowania, opiekę polskiego rezydenta, pakiet ubezpieczeniowy TU Europa (NNW, KL, CP, Assistance i bagaż).
Cena nie obejmuje:
wycieczek fakultatywnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia przy każdym z hoteli, napojów do posiłków jeśli w opisie hoteli nie podano inaczej oraz innych wydatków osobistych.

Inne

KORFU informacje ogólne
Waluta
EUR - Euro. Można płacić kartami kredytowymi i korzystać z bankomatów.
Napiwki
Przyjęte jest zostawianie drobnych sum jako napiwków. Szczególnie dotyczy to kierowców na wycieczkach lokalnych i kelnerów w restauracjach. Zdarza się, że napiwek zostaje doliczony do rachunku.
Wiza
Obywatele polscy mogą podróżować do Grecji na podstawie dowodu osobistego.
Czas
+ 1 godzinę w stosunku do czasu polskiego.
Orientacyjne ceny
Obiad w tawernie od 10 EUR woda 1l - 1 EUR piwo w barze od 2 EUR kawa w kawiarni od 2 EUR.
Poczta
Znaczek na kartkę pocztową kosztuje 0.77 EUR. W wielu miejscach stoją skrzynki pocztowe, często również w hotelach.
Elektryczność
Napięcie 220 V, 50 Hz. Urządzenia z polskimi wtyczkami działają bez problemów.
Telefony
Karty telefoniczne można kupić w sklepach i kioskach w pobliżu publicznych aparatów telefonicznych. Karty telefoniczne kosztują 6 EUR (100 jednostek). Telefony komórkowe działają w całej Grecji. Rozmowy zagraniczne są dość drogie. Koszty połączeń w roamingu polskich sieci komórkowych prosimy sprawdzać przed wyjazdem u operatora.
KORFU
Jedna z najpiękniejszych greckich wysp, położona na turkusowych wodach Morza Jońskiego, nieopodal wybrzeża Albanii. Korfu zachwyca różnorodnością krajobrazu. Znajdziemy tu piękne zielone wzgórza porośnięte cyprysami i gajami oliwnymi, rozległe cytrusowe ogrody, winnice, góry, ale przede wszystkim piaszczyste plaże na wschodnim i północnym wybrzeżu wyspy oraz skaliste, wręcz dzikie wybrzeże w części zachodniej. Stolicą wyspy jest miasto Korfu, które zostało wpisane na listę światowego dziedzictwa UNESCO.
Paleokastritsa
Najbardziej znany i malowniczy region wyspy położony na zachodnim wybrzeżu, przyciągający turystów bajkowymi widokami - krystalicznie czysta, turkusowa woda i górujące nad nią klify tworzą niepowtarzalny krajobraz. Miejsce godne polecenia również amatorom nurkowania. Paleokastritsa to najczęściej zwiedzane miejsce na Korfu, swego rodzaju wizytówka wyspy.
Sidari
Ta mała miejscowość na północy wyspy może poszczycić się pięknymi, piaszczystymi plażami, z których najbardziej znana to - Canal d'Amour. Plaża ta słynie ze wspaniałych formacji klifowych i skalnych o fantazyjnych kształtach. Jest to również popularny kurort turystyczny.
Dassia
Mała osada rybacka na wschodzie wyspy kusząca turystów greckimi tawernami, barami, kilkoma dyskotekami i piękną plażą, idealną dla rodzin z dziećmi. Ze względu na bliskość miasta Korfu, miejscowość Dassia jest również świetną bazą wypadową do zwiedzania stolicy wyspy.
Ermones
Maleńka miejscowość na zachodnim krańcu wyspy, z wysokim klifowym wybrzeżem i małą, ale uroczą zatokową plażą. Miejscowość godna polecenia wszystkim tym, którzy szukają ciszy i spokoju, a w trakcie swych wakacji pragną uciec od zgiełku typowego dla turystycznych kurortów.
Acharavi
Kurort turystyczny położony w północnej części Korfu, u stóp góry Pantocrator. Znajdziemy tam kurorty z wieloma restauracjami i tawernami oraz sklepami z pamiątkami oferującymi duży wybór wyrobów z drzewa oliwnego. Miejscowość tą chętnie odwiedzają rodziny z dziećmi.
Kontokali
Znany kurort turystyczny położony zaledwie kilka kilometrów od stolicy wyspy, miasta Korfu. Razem z pobliską miejscowością Gouvia tworzą szczególnie interesujące miejsce, przyciągające wielu turystów licznymi barami, tawernami, restauracjami, dyskotekami oraz niewielkim portem. Kontokali jest miejscem spokojnym, sprzyjającym relaksowi, a Gouvia oferuje bogate życie nocne. Dzięki często kursującym i tanim autobusom publicznym można łatwo dostać się do miasta Korfu.
Agios Spiridon
To maleńka miejscowość na północy wyspy, w której znaleźć można dwie piękne zatokowe, piaszczyste plaże ze wspaniałą panoramą na wybrzeże Albanii. W pobliżu znajduje się również niewielki klasztor Agia Ekaterini zbudowany w 1713 r. z pięknymi XVIII i XIX-wiecznymi freskami.
Wyloty z:
Warszawy, Katowic, Poznania, Gdańska ,Wrocławia i Krakowa. Zbiórka na 2 godz. przed planowanym wylotem przy stanowisku Rainbow Tours na lotnisku. Aktualne rozkłady lotów prosimy sprawdzać na: r.pl/rozklady.

Wycieczki lokalne

WYCIECZKI FAKULTATYWNE (ceny orientacyjne, bez biletów wstępu)
SIEDEM CUDÓW KORFU - cena ok. 43 EUR
Całodniowa wycieczka oprowadzająca po najpiękniejszych i najciekawszych miejscach Korfu, które dzięki swej niepowtarzalności stały się wizytówkami zielonej wyspy. Zobaczymy Pałac Achillion - dawną rezydencję cesarzowej Sissi, słynny punkt widokowy Kanoni, z którego rozpościera się widok na wschodnie wybrzeże i Mysią Wyspę, odwiedzimy stolicę wyspy - miasto Korfu i północno - zachodnie wybrzeże wyspy ze skalistym krajobrazem Paleokastritsy. Następnie udamy się do XIII-wiecznego bizantyjskiego klasztoru oraz wjedziemy na punkt widokowy Castelino, skąd roztacza się malownicza panorama na większą część wyspy.
ALBANIA - cena ok. 38 EUR + 10 EUR podatek portowy
Rejs wzdłuż wybrzeży Albanii do portu Ag. Saranda, spacer po zabytkowym mieście i czas wolny, bądź udział w wycieczce fakultatywnej do starożytnego Buryntu wpisanego na listę UNESCO. Odwiedzając to malownicze miasteczko przeniosą się Państwo w czasie od III w. n.e. aż po 2500 r. p.n.e. Będą Państwo mogli podziwiać m.in. rzymskie łaźnie, starożytną świątynię z przepiękną mozaiką oraz leżącą na wzgórzu XIV-wieczną twierdzę wenecką, skąd rozciąga się piękny widok na okolicę.
PAXOS- ANTIPAXOS - BLUE CAVES - cena ok. 42 EUR
Wypływając z portu w Korfu będziemy podziwiać piękny widok na stare miasto, jak również na panoramę południowo-wschodniego wybrzeża. Płynąc na południe, wzdłuż malowniczego zachodniego wybrzeża wyspy Paxos, zatrzymamy się w przybrzeżnej miejscowości Laka. Płynąc dalej dotrzemy do "błękitnych jaskiń". Dopływając do drugiej wyspy Antipaxos, mogą się Państwo zrelaksować nad bajeczną zatoczką porównywalną do karaibskich plaż. Wracając zatrzymamy się na Paxos, aby podczas czasu wolnego przespacerować się uroczymi, wąskimi uliczkami bądź zasmakować typowej greckiej kuchni.
PAXOS - PARGA - cena ok. 42 EUR
Płynąc na południe, wzdłuż malowniczego zachodniego wybrzeża wyspy Paxos zatrzymamy się w miejscowości Gaios. Na wyspie możemy zakupić oliwę z pierwszego tłoczenia na zimno - najlepszą jaka istnieje, oraz oliwkowe mydło. Następnie popłyniemy do Pargi - uroczego miejsca z wieloma tawernami oraz piękną grecką architekturą.
KALYPSO (GlLASS BOTTOM BOAT) - cena ok. 27 EUR
Godzinny rejs statkiem z przeszklonym dnem dookoła wyspy Vidos z możliwością podziwiania podwodnej flory oraz fauny. Podczas krótkiego postoju na wyspie zobaczą Państwo także pokaz z dwoma lwami morskimi. Następnie czas wolny w Kerkirze.
AQUALAND - cena ok. 39 EUR
Jeden z największych parków wodnych w Europie, z wieloma atrakcjami nie tylko dla dzieci.
Uwaga!
Zamieszczone powyżej opisy wycieczek lokalnych są podane wyłącznie informacyjnie i nie stanowią oferty handlowej. Nie gwarantujemy, że będą one wszystkie realizowane. Pełny wykaz atrakcji fakultatywnych wraz z ich aktualnymi cenami jest dostępny u naszych rezydentów. Wycieczki prowadzone są w języku polskim (przy min. 15 osobach). Ich organizatorem nie jest Rainbow, a lokalne biuro, które odpowiada za jakość serwisu. Ustala też ich program, ceny i terminy wyjazdów. Rezydent jest jedynie pośrednikiem w zapisie na imprezy lokalne. Nie ma możliwości płatności kartą kredytową.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Rainbow, które obecne jest na polskim rynku turystycznym od 1990 roku. To jeden z czołowych polskich touroperatorów oraz nasz bardzo ważny kontrahent, z którym prowadzimy wieloletnią współpracę. Jest członkiem Polskiej Izby Turystyki oraz uczestnikiem programu Rzetelna Firma.

Najmocniejszą stroną Biura Podróży Rainbow są jedni z najlepszych na rynku piloci i rezydenci – wyróżniający się nie tylko wiedzą i doświadczeniem płynącym z wieloletniej praktyki ale również pasją do podróżowania i chęcią pokazywania najpiękniejszych zakątków świata. Biuro Podróży Rainbow oferuje swoim klientom ogromną bazę atrakcyjnych wycieczek objazdowych w każdy zakątek świata, jak również posiada bogatą bazę wakacji pobytowych all inclusive w Europie i nie tylko. Aby zagwarantować najwyższą jakość świadczonych usług, Biuro Podróży Rainbow stale monitoruje i sprawdza swoją ofertę pod kątem zadowolenia klientów. Nowością na sezon 2017 są Polskie Strefy - przygotowane zarówno dla dzieci jak i dorosłych centra animacyjne, prężnie działające w popularnych miejscowościach turystycznych.

Starania biura zostały dostrzeżone przez wiele poważanych instytucji, a sukces poparty licznymi nagrodami, takimi jak: Brązowe Effie w kategorii Usługi w konkursie Effie Awards 2015, Diament Forbesa, czy Róża Kolumba 2014.


Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Magna Graecia to hotel położony w centrum miejscowości Dassia, gdzie znajdują się sklepy i restauracje, około 300 metrów od plaży. Ze względu na bogaty program All inclusive, bardzo dobre wyżywienie oraz animacje hotel polecamy zarówno rodzinom z dziećmi oraz osobom szukającym rozrywki. Dodatkowym atutem są pokoje wyremontowane w sezonie 2014, a także wysokie oceny Klientów w trakcie ostatnich sezonów.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Dassia, 12 km od centrum stolicy wyspy - miasta Korfu, całkowicie wyremontowany w 2014 roku
  • pokoje superior z widokiem na morze, duży basen, animacje
  • bogaty program All inclusive, smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA

4*

REGION

Korfu

OPIS

Położony na klifie, w otoczeniu śródziemnomorskiej zieleni niewielki Magna Graecia Hotel to wprost wymarzone doskonałe miejsce dla aktywnych Gości - okolica zachęcająca do spacerów po niewielkiej, malowniczej miejscowości Dassia, która z osady rybackiej przeobraziła się w miejscowość turystyczną oferującą turystom zadbaną, publiczną plażę oraz smaczną typowo grecką kuchnię w licznych tawernach oraz wiele sklepów i sklepików z pamiątkami.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

BRAK

Data otwarcia

1985 r. Odnowiony w 2013 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), pralnia (płatna), basen odkryty.

internet

Wi-Fi w pokojach płatne

plaża

350 m od hotelu.

pokoje

Zlokalizowane są w 2 budynkach:1 budynek główny (liczba wind: 1), 1 aneks (liczba wind: 0) Typy pokoi: Room Double MountainView dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Room Single MountainView dla max. 2 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Room Double SeaView dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Room Single SeaView dla max. 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Room Family Superior MountainView dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Room Family Superior SeaView dla max. 4 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon , Suite dla max. 5 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja centralna, sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (prysznic, WC), balkon

Wyżywienie

restauracja główna, bary (2) All Inclusive (10:30-23:00) śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) w restauracji głównej, przekąski (10:30-11:30) w barze przy basenie, lody, napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe, pakiety dla nowożeńców (na życzenie), pakiety urodzinowe (na życzenie)

z myślą o dzieciach

brodzik, animacje dla dzieci oraz miniklub dla dzieci w wieku 4-12 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie miniklubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, plac zabaw, krzesełka dla dzieci w restauracji, łóżeczko dla dziecka do 2 lat (na zamówienie przed przyjazdem) - bezpłatne

w cenie

kort do tenisa ziemnego, tenis stołowy, rzutki, koszykówka, piłka nożna, siatkówka plażowa, animacje soft, w nocy, w dzień

płatne

siatkówka, bilard, aerobik, centrum SPA, masaż, sauna, jacuzzi, salon piękności DODATKOWE INFORMACJE PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

28.05.2019 13:58

usługi dostępne w hotelu

SPA Tenis Mini Klub All Inclusive Pokoje 4 osobowe Pokoje 5 osobowe


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


Best Reisen

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Magna Graecia to hotel położony w centrum miejscowości Dassia, gdzie znajdują się sklepy i restauracje, około 300 metrów od plaży. Ze względu na bogaty program All inclusive, bardzo dobre wyżywienie oraz animacje hotel polecamy zarówno rodzinom z dziećmi oraz osobom szukającym rozrywki. Dodatkowym atutem są pokoje wyremontowane w sezonie 2014, a także wysokie oceny Klientów w trakcie ostatnich sezonów.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w miejscowości Dassia, 12 km od centrum stolicy wyspy - miasta Korfu, całkowicie wyremontowany w 2014 roku
  • pokoje superior z widokiem na morze, duży basen, animacje
  • bogaty program All inclusive, smaczne wyżywienie

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Dogodnie usytuowany hotel, poddany renowacji w 2014 r. Śródziemnomorska roślinność, malownicze pejzaże, komfortowe warunki.

Położenie

Na wzniesieniu, 250 m od piaszczysto-żwirowej plaży (przejście przez ulicę, leżaki i parasole płatne) w miejscowości  Dassia, 500 m od jej centrum, 12 km od miasta Korfu (25 minut jazdy autobusem, w pobliżu jest przystanek autobusowy). Niedaleko znajdują się tawerny, sklepy i bary.

Wyposażenie

Lobby z recepcją i salą TV, restauracja główna z tarasem, bar w lobby, koktajl bar w stylu łodzi, odpłatnie kącik internetowy i Wi-Fi, sklep z pamiątkami, punkt wymiany walut,  wypożyczalnia samochodów i skuterów, sala konferencyjna, pralnia.

Pokoje

Standardowe z łazienką (wanna lub prysznic, suszarka do włosów), klimatyzacją, TV sat, lodówką, telefonem, balkonem lub tarasem (widok na okolicę, ogród lub basen). Wi-Fi i sejf - odpłatnie. Istnieje możliwość rezerwacji zakwaterowania w apartamencie (salon, sypialnia, częściowy widok na morze).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.00-10.00), obiady (12.30-14.00), kolacje (18.00-21.00) w formie bufetów, przekąski przed południem, słodki podwieczorek, lody, filtrowana kawa, herbata, lokalne alkohole i napoje bezalkoholowe. (10.30-23.00).

Sport i rozrywka

Basen z tarasem, aerobik, tenis stołowy, tenis ziemny, rzutki, bilard, gry wideo, animacje, program rozrywkowy, sporty wodne przy plaży.

Dla dzieci

Brodzik, animacje, miniklub (4-12 lat) w sezonie, plac zabaw, łóżeczka niemowlęce, foteliki.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


Mapa Hotelu Magna Graecia
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Korfu)
Cape Drastis czyli Przylądek Drastis na wyspie Korfu w Grecji
Pięciopalczasta zatoka na Korfu to wizytówka tej greckiej wyspy
Mysia wyspa to jedno z częściej odwiedzanych miejsc na Korfu
Porto Timoni to jedna z najbardziej malowniczych zatok na Korfu w Grecji
Jedno z romantyczniejszych miejsc na Korfu czyli Canal d'Amour
Ekstremalne lotnisko na Korfu w Grecji
Stolica wyspy czyli miasto Korfu, Grecja
Korfu może poszczycić się wieloma pięknymi plażami, jednymi z ładniejszych w Grecji
Filmy hotelu Magna Graecia:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Magna Graecia
https://youtu.be/-qKX2KM4D6Y
Opinie z Traveligo.pl

Opinie o Hotelu Magna Graecia

5.0
zdecydowanie polecam

Zakochaliśmy się w Korfu i na pewno tam jeszcze nie raz wrócimy. Wyspa jest przepiękna i jest wiele rozrywek, ceny przystępne. Sam hotel jest elegancki i ma ładną architekturę. Blisko na plażę – ok. 5 min. i zaraz jest centrum ze sklepikami i klimatycznymi knajpkami. Greckie jedzenie bardzo smaczne, dlatego bez uczestniczenia w sportach, które organizują hotelowi animatorzy przytycie gwarantowane.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
5.0
4.9
polecam

Hotel położony w północnej części wyspy. Standard 4* co na greckie standardy nie jest zbyt wiele. Wybór jedzenia ok, w ilościach nie do przejedzenia. Oferta all inclusive dość różnorodna, na Korfu lubują się w drinkach z colą, i ouzo podane z wodą bądź ze spritem polane grenadiną - całkiem smaczne, coś nowego. Do wyboru whiskey, brandy, wodka, ouzo, rum. Całkiem nieźle jak przeciętny hotel. Co do jedzenia dużo włoskich wpływów, makarony itp. bardzo posmakowała mi słynna moussaka, pomidory nadziewane ryżem z czymś tam (nie wiem co to było) i podobnie zawijane w liście winogron - to samo nadzienie, albo podobne;) generalnie nie tylko same frytki, choć tych nie brakowało;) mięso takie sobie, raczej nie jadają kurcząt. Czasem jakaś rybka, natomiast dużo warzyw. Wyspa jest nie duża, sporo możliwości zwiedzania od wycieczek fakultatywnych po wypożyczalnie np. skuterów - taniocha, ok15 euro za dzień, komunikacja całkiem nieźle zorganizowana, bez problemu można poruszać się w ten sposób po wyspie. Generalnie nic dodać nic ująć.OK

POLECAM:
osobom ceniącym spokój, ekonomicznym klientom
Podsumowanie: polecam
4.9
4.7
polecam

jedyny minus - wymaga remontu, moze nie generalniego, ale odswiezenia. za to obsluga rewelacyjna - usmiechnieta i starajaca sie umilic kazdemu pobyt, opcja all bardzo dobra, rejon przyjemny i pod koniec maja wcale nam nie byla potrzeban klima - swietne warunki pogodowe. Korfu raczej nie jest wyspa imprezowa.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, ekonomicznym klientom
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.7
4.6
polecam

sympatycznie spedzone wakacje rodzinne. cora wyszlala sie w basenie, na plazy (buciki obowiazkowe, cieply piasek i zwirek). wszyscy dobrze wypoczelismy, przejechalismy Korfu w ciagu kilku dni (w sumie 2 tyg wakacje)cwynajetym autem, a pogoda sprzyjala ku temu. supermarket obok dosc dobrze zaopatrzony. duze pokoje, lazienki jeszcze wieksze. wszedzie panuje porzadek, duzo zadrzewionych, ocienionych miejsc. POLECAM

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, osobom ceniącym spokój
  • figure
  • figure
  • figure
Podsumowanie: polecam
4.6
Opinie z HolidayCheck
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.4
  • Hotel
    4.5
  • Pokoje
    4.6
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.3
  • Obsługa
    5.6
HolidayCheck
Ocena Magna Graecia:
4.5 / 6

ZDECYDOWANIE POLECAM 2017-07-28
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Bylam na wakacjach z mama. Hotel ładny, pokoje czyściutkie, personel przemiły. Jedzenie bardzo smacz...
więcej

5.6
Nie polecam! 2009-07-28
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    3.5

3.1
Miesiąc miodowy 2009-12-27
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.5
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.3

Wakacje spędzone w tym hotelu były fajnym przeżyciem ,jedyną osobą do ,której mamy zastżerzenia to m...
więcej

5.0
Magna Graecia ok 2010-10-18
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wrocilam we wrzesniu z tego hotelu (zamiana na miejscu z 3 na 4gwiazdek). pod wzgledem rozrywkowym -...
więcej

5.8
Polecam ok 2010-11-03
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Trafilam do tego hotelu na zasadzie zamiany na miejscu z tego wykupionego w Polsce. widac,ze hotel m...
więcej

5.8
Polecam Magna Graecia! 2010-11-07
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Fajny hotel, polozony w ogrodzie, blisko plazy (bardziej kamienista w niektorych miejscach niz zwirk...
więcej

5.9
Polecam zielone Korfu i ladna Magna Greacia 2010-11-18
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel super polozony - blisko miasteczka z centrum handlowym (co prawda zakupy mozna zrobic w superm...
więcej

6.0
Zielone Korfu, zielona Magna Graecia 2010-12-13
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    6.0

Hotel po zmianach (nowa obsluga, manager), z dobrym all, czysty, zadbany, ZIELONY (jak i cala wyspa)...
więcej

5.7
Magna Graecia i Korfu polecam 2010-12-27
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

5.6
Spokojny, relaksujacy wypoczynek 2011-01-27
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Nigdy w zyciu nie widzialam tak duzych lazienek hotelowych, a te marmury, wystroj.. w kazdym razie h...
więcej

6.0
Spokojnie, relaksacyjnie, milo 2011-02-18
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Ladny, czysty hotel, z dobra obsluga, dobrym jedzeniem w all (pyszna kuchnia)i napojami, takie 4 gwi...
więcej

5.9
Korfu - doskonale na wypoczynek z rodziną 2011-02-25
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Sympatycznie spedzone wakacje rodzinne. Cora wyszalala sie w basenie, na plazy (buciki obowiazkowe, ...
więcej

5.8
Korfu - doskonale na wypoczynek z rodzina 2011-02-25
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.2
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Sympatycznie spedzone wakacje rodzinne. cora wyszlala sie w basenie, na plazy (buciki obowiazkowe, c...
więcej

5.8
Korfu, Magna Graecia i sympatyczny urlop 2011-03-13
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Wrocilismy zadowoleni - spokojne wakacje, spedzone na blogim lenistwie w ladnym hotelu z dobrym all ...
więcej

5.8
Polecam Korfu i wakacje w Magna Graecia 2011-04-06
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Jedyny minus - wymaga remontu, moze nie generalniego, ale odswiezenia. za to obsluga rewelacyjna - u...
więcej

5.7
Nie byliśmy zadowoleni. 2011-06-15
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    2.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

3.8
Miasto fajne, hotel słaby 2011-07-03
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    2.0
  • Obsługa
    6.0

3.5
Boskie Korfu 2011-07-04
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

Byliśmy całe dwa tygodnie. Jesteśmy pozytywnie zaskoczeni, wybraliśmy Grecję właśnie dla jej urody, ...
więcej

6.0
Wczasy rodzinne 2011-07-04
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Bardzo fajny hotel. Plusem w naszym przypadku była opieka animatorów dla dzieci, mieliśmy więcej cza...
więcej

6.0
Miejscowość fajna, hotel nie na 4 gwiazdki 2011-07-10
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    3.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.0
Wczasy na Korfu 2011-07-12
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.5

Hotel ok. cena jak najbardziej adekwatna w stosunku do jakości. A korfu przepiekne, zielona wyspa ja...
więcej

5.7
Fajny hotel! 2011-07-23
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    5.0

5.7
Grecka Wyspa 2011-07-23
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Wrocilam niedawno z tego hotelu. Pod wzgledem rozrywkowym - miasteczko blisko, wiec spokojnie mozna ...
więcej

5.8
Fajny hotel 2011-07-25
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

Wczasy na Korfu bardzo mi się podobały. Hotel jest na europejskim poziomie, wart swoich gwiazdek. Je...
więcej

5.6
Jak najbardziej polecamy 2011-08-17
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

Hotel utrzymany w stylistyce lat dziewiędziesiatych, Widać, że najlepsze lata ma już za sobą. JEdnak...
więcej

5.4
Fajny hotel, fajni ludzie - polecam 2011-08-18
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Słaby hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki 2011-09-07
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    1.0
  • Wyżywienie
    1.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    2.0

2.5
"Hotel na piątkę z plusem" 2011-10-08
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Hotel średni, ale warty polecenia 2011-12-16
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    3.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

4.5
Polecam 2011-12-18
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony w północnej części wyspy. Standard 4 gwiazdkowy co na greckie standardy nie jest zbyt...
więcej

5.6
Doby odpoczynek za rozsądną cenę 2012-07-05
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    6.0

5.3
Wakacje ze Sky Clubem 2012-07-26
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.6
  • Pokoje
    4.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.0
  • Obsługa
    4.7

Dobry hotel za rosadne pieniadze. Mozna przyczepić się jedynie do leciwego wyposażenia i wystroju w...
więcej

5.0
Odpoczynek po objazdówce we Włoszech 2012-09-08
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.7
  • Obsługa
    5.7

Ogólnie można polecić hotel jednak powinien być odnowiony,pokój mieliśmy na poziomie -1 czuć było wi...
więcej

5.4
Hotel dla 40 latków z dziećmi starszymi. 2013-07-11
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    5.0

4.7
Dzisiaj wróciłam, polecam! 2013-07-31
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    4.0

5.2
Polecam! 2013-08-14
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.3
  • Pokoje
    4.3
  • Wyżywienie
    5.3
  • Atrakcje
  • Obsługa
    6.0

Hotel położony na wzgórzu w małej miejscowości Dassia, która znajduje się niedaleko stolicy Korfu (m...
więcej

5.0
Hotel z miłą obsługą w ciekawej lokalizacji. 2013-08-28
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

4.7
Tydzień na odpoczynek i zwiedzanie wyspy 2013-09-27
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    3.0
  • Obsługa
    6.0

4.3
Hotel Magna Gracia 2013-10-16
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    5.0

4.3
Hotel ok. Super animacje. 2014-07-25
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.3

Polecam ten Hotel,poczytalem opinie o tym Hotel i zgadzam sie z tymi pochlebnymi ,naprawde udane wak...
więcej

5.5
Warty polecenia, czysty, zadbany, miła obsługa. polecam 2015-06-14
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    6.0

Naprawde godny polecenia hotel.czysciutko,posciel zmieniana codziennie,piekne widoki,super jedzenie....
więcej

5.8
Idealny hotel dla smakoszy 2015-09-29
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.8
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Niedawno wróciłem z hotelu i muszę przyznać, że nigdy nie jadłem tak dobrego jedzenia w hotelu. Szcz...
więcej

5.1
Wymarzona podróż poślubna! 2015-10-04
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.8
  • Obsługa
    5.5

Hotel Magna Graecia położony w pięknej miejscowości Dassia, gdzie plaże zachwycają cieplutkim i czys...
więcej

5.7
Moc wrażeń w Magna Graecia i w Mistral 2015-10-25
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

5.5
Super hotel, polecam! 2015-10-29
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.6
  • Pokoje
    5.8
  • Wyżywienie
    5.5
  • Atrakcje
    5.3
  • Obsługa
    5.3

To był bardzo dobry wybór. Pyszne jedzenie, duży pokój z pięknym widokiem na może, basen z ciepłą (p...
więcej

5.2
Wspaniały wypoczynek 2015-11-04
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Pokoje
    5.3
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    4.5
  • Obsługa
    5.8

Swój urlop spędzałam z rodziną. Wyjazd był bardzo udany :) Hotel i obsługa wspaniała. Nam najbardzie...
więcej

5.0
Korfu - wczasy z Net Holiday - Hotel Magna Graecia 2016-08-06
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    6.0
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    6.0
  • Obsługa
    6.0

6.0
Ładny hotel z dużymi brakami 2016-09-04
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    3.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.0
  • Atrakcje
    1.0
  • Obsługa
    3.0

3.2
Dobry hotel, polecam 2016-09-16
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    5.4
  • Pokoje
    6.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    4.7
  • Obsługa
    5.3

Hotel warty polecenia, niemal wszystko zgadzało się z opisem zawartym w katalogu biura podróży (podr...
więcej

5.2
Spokojna, kameralna okolica. 2016-10-13
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    6.0
  • Atrakcje
    4.0
  • Obsługa
    6.0

5.0
Super Hotel 2017-07-01
Szczegóły oceny hotelu Magna Graecia:
  • Lokalizacja
    4.5
  • Pokoje
    5.5
  • Wyżywienie
    5.8
  • Atrakcje
    5.5
  • Obsługa
    6.0

Wspaniały hotel - adekwatny do ceny. Atmosfera rodzinna ,personel usmiechniety i bardzo przyjazny .J...
więcej

5.5

Magna Graecia - możliwości zakwaterowania:

Room Double SeaView
Room Single SeaView
Room Family Superior MountainView
Room Single MountainView
Suite
Pok. 2 os.+1 dost.
Pok. 2 os.+2 dost.
Pok. 2 os.
Room Family Superior SeaView
Šeimyninis 2 asmenims
Šeimyninis 3 asmenims
Šeimyninis 4 asmenims
Room Double MountainView

Magna Graecia - Możliwości wyżywienia:


Magna Graecia - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Magna Graecia? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00