cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
  • Hotel Barcelo Bavaro Palace, Punta Cana
1 / 39
Ocena
hotelu:
4.9 / 5
Najbliższy termin
22.09 - 07.10
już od 12375 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
21.04 - 28.04
już od 4199 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Barcelo Bavaro Palace
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Golf
  • Nurkowanie
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Przy plaży
  • Dla rodzin z dziećmi

Hotel Barcelo Bavaro Palace
star 5

Dominikana: Punta Cana
Ocena hotelu Barcelo Bavaro Palace:
4.9 / 5
Średnia z 2 opinii
Szczegóły oceny hotelu Barcelo Bavaro Palace:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    5.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    5.0
  • Jakość
    do ceny
    4.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 22 września 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 21 kwietnia 2020

Hotel Barcelo Bavaro Palace w ofercie Biura podróży:

TUI

Szukasz wakacji na Dominikanę?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 45 min jazdy od Higuey La Altagracia
  • bezpośrednio przy plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • recepcja
  • winda
  • ogród
  • taras
  • taras na dachu
  • sala TV
  • Wi-Fi (w całym hotelu, płatne)
  • kafejka internetowa
  • kantor
  • sejf (w recepcji)
  • centrum biznesowe
  • sale konferencyjne
  • parking (niestrzeżony, płatny)
  • fryzjer
  • sklep z pamiątkami
  • sklepy
  • pralnia (płatna)
  • usługi konsjerża

karty

Visa, MasterCard, Maestro, American Express

Liczba pokojów

1402

Kategoria lokalna

5 gwiazdek

Dodatkowe informacje

  • ostatnia renowacja w 2011 r.

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • basen dla dzieci
  • miniklub
  • opieka nad dziećmi (płatna) 
  • animacje dla dzieci

Sport i wellness

W cenie
  • centrum fitness (15+)
  • aerobik 
  • pilates
  •  stretching 
  • joga
  • kajaki
  • rower wodny 
  • windsurfing (podstawy)
Płatne
  • centrum wellness 
  • łaźnia parowa 
  • hammam 
  • masaże
  • zabiegi kosmetyczne 
  • trening indywidualny 
  • siatkówka 
  • piłka nożna
  • siatkówka plażowa
  • 4 korty tenisowe
  • tenis stołowy 
  • minigolf
  • żeglarstwo (w ofercie firm zewnętrznych)
  • katamaran (w ofercie firm zewnętrznych) 
  • szkoła żeglarstwa (12+, w ofercie firm zewnętrznych) 
  • łódka typu banan (w ofercie firm zewnętrznych) 
  • szkoła nurkowania PADI (10+) 
  • nurkowanie powierzchniowe 
  • narty wodne 
  •  parasailing 
  • kitesurfing

rozrywka

  • kręgle
  • kasyno
  • zajęcia sportowe
  • międzynarodowe animacje dla dorosłych
  • międzynarodowy program animacyjny
  • przedstawienia
  • zajęcia taneczne
  • bilard
  • dyskoteka

Pokoje

Pokój 2-osobowy superior DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 36 m2
  • widok na ogród lub pole golfowe
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf
  • wentylator sufitowy
  • sofa
  • biurko
  • żelazko
  • deska do prasowania
  • minibar
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV kab.
  • radio
  • stacja dokująca do iPoda
  • room service: za opłatą
  • prysznic
  • deszczownica
  • oddzielne WC
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z miejscami do siedzenia
Suita junior z widokiem na morze JSM1
  • 1-4 os.
  • ok. 67 m2
  • widok na morze
  • w pierwszej linii od morza
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: centralnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • dozownik z napojami
  • sofa
  • biurko
  • żelazko
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, przekąski: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: w cenie
  • TV kab.
  • radio
  • room service: w cenie
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • szlafroki
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z jacuzzi
Suita junior JSX1
  • 1-4 os.
  • ok. 57 m2
  • pokój dzienno-sypialny
  • klimatyzacja: indywidualnie sterowana
  • sejf: w cenie
  • wentylator sufitowy
  • dozownik z napojami
  • sofa
  • biurko
  • żelazko
  • kuchenka mikrofalowa
  • zestaw do parzenia kawy/herbaty
  • minibar: w cenie, napoje bezalkoholowe: w cenie, woda: w cenie, napoje alkoholowe: w cenie, przekąski: w cenie
  • telefon
  • Wi-Fi: za opłatą
  • TV kab.
  • radio
  • room service: za opłatą
  • serwis sprzątający: za opłatą
  • wanna lub prysznic
  • oddzielne WC
  • szlafroki
  • łazienka oddzielona szklaną ścianą
  • suszarka do włosów
  • balkon lub taras: z jacuzzi, z miejscami do siedzenia

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: codziennie 06:30 - 11:00, w formie bufetu
  •  późne śniadanie
  •  obiad: codziennie 12:30 - 14:30, w formie bufetu
  •  kolacja: codziennie 18:30 - 23:00, w formie bufetu, a la carte
  •  przekąski: codziennie 24 h, w cenie
  •  wybrane napoje bezalkoholowe
  •  wybrane lokalne napoje alkoholowe
  •  wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe
  •  wybrane napoje do posiłków
  •  kawa/herbata po południu
Restauracje i bary
  •  restauracje: 7
  •  restauracja „KYOTO": rodzaje kuchni: japońska, a la carte
  •  restauracja „LA FUENTE": rodzaje kuchni: hiszpańska, a la carte
  •  restauracja „MEXICO LINDO": rodzaje kuchni: meksykańska, a la carte
  •  restauracja „DOLCE VITA": rodzaje kuchni: włoska, a la carte
  •  restauracja „SANTA FE": rodzaje kuchni: międzynarodowa, a la carte
  •  restauracja „CORAL": rodzaje kuchni: ryby/owoce morza, a la carte
  •  „LA COMEDIE": rodzaje kuchni: francuska, a la carte
  •  główna restauracja „MIRAMAR": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet
  •  restauracja „BOHIO DOMINICANO": bufet
  •  bary i inne: 10
  •  bar
  •  bar „TAINO"
  •  bar przy zewnętrznym basenie „COCO"
  •  bar w lobby „CAREY"
  •  bar przy zewnętrznym basenie „BAMBU"
  •  bar przy zewnętrznym basenie „CIELO": 18+
  •  bar „LAS OLAS"
  •  bar przekąskowy „SPORT BAR"
  •  kawiarnia „COFFE RUM AND CIGARS"
  •  bar „BLACK JACK"
  • Dodatkowe informacje
  •  kolacja przy świecach: na zapytanie, wymagana rezerwacja, płatna, stałe menu

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Itaka Gala

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / Punta Cana

    Opis oferty:

    Zjawiskowa karaibska plaża, w ścisłej czołówce światowego rankingu najpiękniejszych plaż i luksusowe suity to gwarancja fantastycznych wakacji, firmowanych przez popularną sieć hotelową Barcelo. Plaża Bavaro Beach to pudrowy, biały piasek, setki palm dających cień i hipnotyzujący turkus Oceanu. Walory hotelu idą w ślad za urodą plaży. Nowoczesne pokoje są bardzo eleganckie i trendy. Posiadają wszelkie wygody i wannę z hydromasażem na balkonie!

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Bavaro, w regionie PUNTA CANA, w pobliżu sklepy oraz bary, ok. 2 km od Manati Park, ok. 40 km od Higuey, ok. 200 km od Santo Domingo; ok. 75 km od portu lotniczego w La Romana, ok. 20 km od portu lotniczego w Punta Cana; wraz z sąsiednimi hotelami Barcelo zajmuje rozległy teren, gdzie kursuje bezpłatna minikolejka; przy Barcelo Palace, z zapleczem gastronomicznym i sportowym.

    PLAŻA:

    Bavaro Beach, delikatny, jasny piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny, zbudowany w 1986 r., gruntownie przebudowany i rozbudowany w latach 2009/2010 r., 1402 pokoje, 6 budynków, 4 piętra, 6 wind, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, szeroki wybór restauracji m.in.: La Comedie - kuchnia francuska (płatna), La Dolce Vita - kuchnia włoska, La Fuente - kuchnia hiszpańska, Kyoto - kuchnia japońska, Mexico Lindo - kuchnia meksykańska, Santa Fe - barbecue, El Coral - owoce morza, liczne bary w tym bar swim-up; kantor, sklepy: pamiątki, odzież, kosmetyki, biżuteria, tytoń, minimarket spożywczy, apteka, kasyno, parking; centrum konferencyjne dla 5000 osób, taras z widokiem na morze i tropikalny ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 10 USD/30 min), internet bezprzewodowy (ok. 15 USD/24 godz.), room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, fotograf, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - podwójne łóżko), ok. 57 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka, kapcie), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, radio-zegar, sejf, minibar; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 USD/24h); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras z jacuzzi (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    na terenie całego kompleksu baseny ze słodką wodą: ok. 750 m², gł. 0,2-2 m, wydzielony basen dla dzieci, ok. 300 m², gł. do 0,6 m, kaskada, jacuzzi, zjeżdżalnie, ok. 800 m², gł. 0,4-1,8 m, ok. 500 m², gł. 0,2-1,8 m, wydzielony brodzik, gł. do ok. 0,6 m, ok. 15 m², gł. do 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 7 kortów tenisowych, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, piłka nożna, piłka wodna, aerobic wodny, kajaki, windsurfing, siłownia, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, amfiteatr, dyskoteka, Barcelo Kids Club (4-12 lat), animacje, teatr, pokazy, zabawy; za opłatą: oświetlenie kortów (ok. 15 USD/godz.), aqua park (ok. 10 USD/os.), lekcje tańca, jazda konna, motorowe sporty wodne, nurkowanie głębinowe, żeglarstwo, wędkowanie, centrum Spa & Wellness: sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, peeling, hydroterapia, masaże, zabiegi kosmetyczne, manicure, pedicure; w pobliżu hotelu 18-dołkowe pole golfowe.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (6.30-11.00), obiad (12.30-17.00), kolacja (18.30-23.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski w wyznaczonym miejscu; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: wino, piwo, likiery, drinki w wyznaczonych barach (10.00-3.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0018/096865797; www.barcelo.com


    Itaka Gala R

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Dominikana / Punta Cana

    Opis oferty:

    Zjawiskowa karaibska plaża, w ścisłej czołówce światowego rankingu najpiękniejszych plaż i luksusowe suity to gwarancja fantastycznych wakacji, firmowanych przez popularną sieć hotelową Barceló. Plaża Bavaro Beach to pudrowy, biały piasek, setki palm dających cień i hipnotyzujący turkus Oceanu. Walory hotelu idą w ślad za urodą plaży. Nowoczesne pokoje są bardzo eleganckie i trendy. Posiadają wszelkie wygody i wannę z hydromasażem na balkonie!

    POŁOŻENIE:

    w dzielnicy hotelowej Bavaro, w regionie PUNTA CANA, w pobliżu sklepy oraz bary, ok. 2 km od Manati Park, ok. 40 km od Higuey, ok. 200 km od Santo Domingo; ok. 75 km od lotniska w La Romana, ok. 20 km od lotniska w Punta Cana; wraz z sąsiednimi hotelami Barcelo zajmuje rozległy teren, gdzie kursuje bezpłatna minikolejka; przy Barcelo Palace, z zapleczem gastronomicznym i sportowym.

    PLAŻA:

    Bavaro Beach, delikatny, jasny piasek, łagodne zejście do morza, bezpośrednio przy hotelu, bezpłatne leżaki i ręczniki.

    HOTEL:

    pięciogwiazdkowy, luksusowy i nowoczesny, zbudowany w 1986 r., gruntownie przebudowany i rozbudowany w latach 2009/2010 r., 1402 pokoje, 6 budynków, 4 piętra, 6 wind, przestronne, eleganckie lobby, całodobowa recepcja, szeroki wybór restauracji m.in.: La Comedie - kuchnia francuska (płatna), La Dolce Vita - kuchnia włoska, La Fuente - kuchnia hiszpańska, Kyoto - kuchnia japońska, Mexico Lindo - kuchnia meksykańska, Santa Fe - barbecue, steak house, El Coral - owoce morza, liczne bary w tym bar swim-up; kantor, sklepy: pamiątki, odzież, kosmetyki, biżuteria, tytoń, minimarket spożywczy, apteka, kasyno, parking; centrum konferencyjne dla 5000 osób, taras z widokiem na morze i tropikalny ogród; za opłatą: punkt internetowy (ok. 10 USD/30 min), internet bezprzewodowy (ok. 15 USD/24 godz.), room-service, opiekunka do dziecka, fryzjer, fotograf, lekarz na wezwanie, pralnia, wypożyczalnia samochodów; udogodnienia dla niepełnosprawnych; akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    junior suite:

    2-os. (możliwość 1 lub 2 dostawek dla dzieci - podwójne łóżko), ok. 57 m², elegancki i nowoczesny, indywidualnie sterowana klimatyzacja, łazienka (prysznic, wc; suszarka, kapcie), telewizja satelitarna, telefon, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania, radio-zegar, sejf, minibar; za opłatą: internet bezprzewodowy (ok. 15 USD/24h); bezpłatne łóżeczko dla dziecka do 2 lat na zamówienie przed przyjazdem; balkon lub taras z hydromasażem (stolik i krzesełka).

    SPORT I ROZRYWKA:

    na terenie całego kompleksu baseny ze słodką wodą: ok. 750 m², gł. 0,2-2 m, wydzielony basen dla dzieci, ok. 300 m², gł. do 0,6 m, kaskada, jacuzzi, zjeżdżalnie, ok. 800 m², gł. 0,4-1,8 m, ok. 500 m², gł. 0,2-1,8 m, wydzielony brodzik, gł. do ok. 0,6 m, ok. 15 m², gł. do 0,4 m, przy basenach bezpłatne parasole, leżaki i ręczniki; 7 kortów tenisowych, tenis stołowy, koszykówka, siatkówka plażowa, piłka nożna, piłka wodna, aerobic wodny, kajaki, windsurfing, siłownia, rzutki; plac i pokój zabaw dla dzieci, amfiteatr, dyskoteka, Barcelo Kids Club (4-12 lat), animacje, teatr, pokazy, zabawy; za opłatą: oświetlenie kortów (ok. 15 USD/godz.), aqua park (ok. 10 USD/os.), lekcje tańca, jazda konna, motorowe sporty wodne, nurkowanie głębinowe, żeglarstwo, wędkowanie, centrum Spa & Wellness: sauna, jacuzzi, łaźnia turecka, peeling, hydroterapia, masaże, zabiegi kosmetyczne, manicure, pedicure; w pobliżu hotelu 18-dołkowe pole golfowe.

    ALL INCLUSIVE:

    śniadanie (6.30-11.00), obiad (12.30-17.00), kolacja (18.30-23.00) w formie bufetu w wyznaczonych restauracjach; przekąski w wyznaczonym miejscu; napoje bezalkoholowe i lokalne napoje alkoholowe: wino, piwo, likiery, drinki w wyznaczonych barach (10.00-3.00); wymagane noszenie opasek all inclusive.

    KONTAKT:

    0018/096865797, www.barcelo.com

    GRATIS:

    serwis plażowy


    Coral Travel

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA

    5*

    REGION

    Punta Cana Hotel położony bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż Dominikany - Playa Bavaro oferuje malownicze widoki, turkusowe morze, bliskość raf koralowych oraz komfortowy i luksusowy wypoczynek. Dla amatorów wodnych wrażeń hotel przygotował kompleks basenów oraz dwa aquaparki. Osoby spragnione wypoczynku i relaksu spędzą magiczne chwile w hotelowym SPA a dziećmi spędzą wesoło czas w mini klubie uczestnicząc w ciekawych animacjach i zajęciach.

    kategoria hotelu

    5*

    kategoria lokalna hotelu

    BRAK

    Data otwarcia

    1993r., wyremontowany w 2010 r. Do dyspozycji Gości jest całodobowa recepcja z lobby, restauracje, 13 barów, room service (płatny), 6 basenów, 2 parki wodne (jeden płatny), taras z widokiem na morze i tropikalny ogród, kasyno, pralnia (płatna), wypożyczalnia rowerów i samochodów, parking, kantor wymiany walut, room service (płatny), centrum konferencyjne, centrum biznesowe (płatne), udogodnienia dla niepełnosprawnych.

    internet

    Wi-Fi w pokojach bezpłatne, Wi-Fi w hotelu bezpłatne

    plaża

    bezpośrednio przy jednej z najpiękniejszych plaż Dominikany - Playa Bavaro. Leżaki i parasole - bezpłatne.

    pokoje

    Wszystkie wyposażone są w klimatyzację, łazienki (prysznic, WC, suszarka do włosów), TV, telefon, budzik, port do MP3 i iPod'a, mini bar, zestaw do kawy/herbaty, żelazko i deska do prasowania. Pokoje z dopiskiem PLUS oferują dodatkowo bezpłatne Wi-Fi, wczesne zameldowanie, 10% rabatu na zakupy w wybranych sklepach na terenie kompleksu. Typy pokoi: na terenie hotelu znajdują się: pokoje deluxe (widok na pole golfowe) , pokoje rodzinne deluxe (2 sypialnie, mikrofalówka, widok na ogród lub pole golfowe, zakwaterowanie: minimum 3 os., max. 4+2 lub 3+3 os.) , pokoje rodzinne duplex (dwupoziomowy, sypialnia, 2 łazienki, widok na pole golfowe, zakwaterowanie: minimum 3 os., max 2+2 lub 3+1 os.) , junior suity deluxe (wanna z jacuzzi na balkonie, widok na ogród lub częściowy na morze, zakwaterowanie: minimum 3 os., max 4+2 lub 3+3 os.) , junior suite deluxe ocean front club premium , suite ocean front club premium , junior suite deluxe ocean front , suite ocean front palace

    Wyżywienie

    restauracje, 13 barów położonych w lobby, przy plaży, basenach, w aqua parkach, kasynie, dyskotece. Miramar lub Bohio Dominicano - restauracje serwujące dania główne w formie bufetu; El Coral - restauracja a la carte serwująca owoce morza, ryby; Santa Fe Steak Hause - restauracja a la carte serwująca różne specjały z mięsa; La Dolce Vita - restauracja a la carte włoska; Mexico Lindo - restauracja a la carte meksykańska ; Kyoto - japońska; La Comedie - restauracja a la carte francuska ; La Cava - winnica w której można zjeść kolację i degustować wspaniałe wina; Strikers - restauracja całodobowa, w stylu amerykańskim serwująca przekąski; Hoyo 19 - restauracja na polu golfowym serwująca przekąski i wieczorem kolacje. All Inclusive Formuła zawiera: śniadanie (06.30-11.00), obiad (12.30-16.30), kolacja (18.30-23.00)

    z myślą o dzieciach

    animacje i zajęcia w miniklubie Barcy dla dzieci w wieku 3-12 lat, klub dla nastolatków w wieku 13-17 lat, dzieci w wieku 1-3 lat mogą przebywać na terenie mini klubu tylko pod opieką rodzica/opiekuna, zajęcia sportowe, Barcy Water Park - park wodny ze zjeżdżalniami, Pirates Island Water Park - aqua park (dodatkowo płatny) brodzik, menu i krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna), klub nocny dla nastolatków

    w cenie

    animacje dzienne i wieczorne, muzyka na żywo 4 korty tenisowe, 2 multi boiska (koszykówka, siatkówka, piłka ręczna, piłka nożna), boisko do piłki nożnej, boisko do baseballu, mini pole golfowe, siatkówka plażowa, sala gimnastyczna, aerobik, tenis stołowy, kajaki, nurkowanie powierzchniowe, siłownia, piłka wodna

    płatne

    lekcje windsurfing'u, katamaran, nurkowanie, lekcje i kursy nurkowania, rejsy łodzią ze szklanym dnem, banan, narty wodne, nurkowanie w rafach, skok ze spadochronem, motorówka, sporty wodne zmotoryzowane centrum U-SPA, centrum fitness, salon fryzjerski Disco Vip Lounge, kasyno, chill out lounge, kręgle , klub nocny (dla dorosłych), pole golfowe, lekcje golfa

    dodatkowe informacje

    CLUB PREMIUM DELUXE:osobiste zakwaterowanie i wykwaterowanie, obsługa concierge'a, przekąski i międzynarodowa prasa w lounge'u, room service 24h, pillow menu, bezpłatne wifi w pokojach, mini bar dodatkowo wyposażony, bezpłatne wejście do Pirates Water Park, zniżka na zabiegi w centrum SPA, restauracje a'la carte bez limitu

    Aktualizacja opisu

    19.07.2017 17:24

    usługi dostępne w hotelu

    Niepełnosprawni Wi-Fi Przy plaży Aquapark SPA Disco Tenis Golf Mini Klub All Inclusive Serwis plażowy Zjeżdżalnie


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Prima Holiday

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    POŁOŻENIE

    Hotel położony w rejonie Punta Cana, w dzielnicy Bavaro. W pobliżu hotelu znajdują się liczne sklepy oraz bary. Międzynarodowe lotnisko w Punta Cana oddalone o ok. 20 km. 

    PLAŻA

    Bezpośrednio przy hotelu znajduje się popularna piękna, piaszczysta plaża Bavaro Beach z łagodnym zejście do morza. Leżaki i ręczniki bezpłatne.

    HOTEL

    Kategoria lokalna 5* Luksusowy, nowoczesny, jeden z najlepszych w rejonie 5-cio gwiazdkowy obiekt. Jest to idealne miejsce na relaks na najwyższym poziomie. Hotel wraz z sąsiednimi hotelami Barceló zajmuje rozległy teren, po którym kursuje bezpłatna minikolejka.

    DO DYSPOZYCJI GOŚCI

    Recepcja, lobby, 11 restauracji, 13 barów, windy, taras słoneczny, tropikalny ogrod, kasyno, kościół, lądowisko dla helikopterów, pralnia, informacja turystyczna, wypożyczalnia aut, bankomat, wymiana walut, centrum biznesowe, fryzjer, sklep z pamiątkami, lekarz na wezwanie. 

    INTERNET

    Płatne WiFi na terenie całego hotelu.

    SPORT, REKREACJA I ROZRYWKA

    Bezpłatnie: 4 baseny, brodzik, leżaki i parasole przy basenie, studio fitness, boisko do piłki nożnej, boisko do baseballa, water polo, siatkówka plażowa, aerobik, tenis stołowy, bilard, dzienne i nocne animacje, dyskoteka (18+), korty do tenisa, 2 boiska wielofunkcyjne, plac i pokój zabaw dla dzieci, Barcelo Kids Club, kajaki, rowery wodne, maski do nurkowania w basenie, windsurfing, żeglowanie, Barcy water park,  lekcje tańca, szachy, lekcje hiszpańskiego,  Odpłatnie: 18-dołkowe pole golfowe, aqua park, oświetlenie kortów kręgle, sporty wodne na plaży, jazda konna, centrum Spa & Wellness, salon gier, lekcje nurkowania, party boat, paralotnia, Pirates Island Water Park.

    ZAKWATEROWANIE

    Pokoje typu Superior dwuosobwe z możliwością dwóch dostawek (max 3+1) o powierzchni ok 41,5 m2. Wyposażenie: klimatyzacja, łazienka (prysznic, suszarka), Wi-Fi (płatne), TV LCD z USB, Radio z wejściem na iPoda/MP3, minibar, zestaw do parzenia kawy i herbaty, wiatrak, sejf, balkon/taras.

    WYŻYWIENIE

    All inclusive: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu, show cooking, przekąski, słodkości, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe dostępne całą dobę. Możliwość korzystania z retauracji a'la carte (4 razy na każde 7 dni pobytu, restauracje najlepiej rezerwowac w dniu przylotu (później może nie być miejsc))

    INFORMACJE DODATKOWE

    Inne *    Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. Akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej. *    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki. www.barcelo.com Akceptowane karty kredytowe: Visa, MasterCard, American Express.

    CENA

    Cena zawiera - oferta z przelotem: bilet lotniczy, bagaż rejestrowany (nie obejmuje połączeń na Air France gdzie w podstawowej taryfie wliczony jest tylko bagaż podreczny, bagaż rejestrowany płatny ok. 320pln / os),  transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta (za wyjątkiem hoteli, w których jest to wskazane w opisie), ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena zawiera - oferta z dojazdem własnym: zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie ERGO Reiseversicherung AG NNW, KL, bagaż (od momentu rozpoczęcia imprezy do jej zakończenia z wyłączeniem czasu trwania dojazdu własnego), OC organizatora, VAT. Transfer na zamówienie. Od 26.11.2016r wszystkie oferty zawierają w cenie składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny (TFC) 15PLN - za imprezy samolotowe czarterowe (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską) 13PLN - za imprezy nieczarterowe realizowane poza Europę 10PLN - za imprezy oparte o loty rejsowe oraz autokarowe i dojazd własny na terenie Europy (za wyjątkiem krajów mających granicę lądową z Polską)Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia kosztów rezygnacji i od chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych, BAGAŻU REJESTROWANEGO - tylko w przypadku linii Air France )płatny dodatkowo ok. 320pln/os)  Cena uzależniona jest od dostępności miejsc w samolocie w danej taryfie cenowej. Linie lotnicze podają ceny aktualne na chwile zapytania. W związku z powyższym ze względu na wyczerpanie się danych taryf, do momentu podpisania umowy cena może ulegać zmianom. W przypadku bagażu, który przekracza obowiązujący bezpłatny limit (ilość sztuk lub wymiary) pobierane będą opłaty za nadbagaż. Przekroczenie dozwolonego limitu bagażu podręcznego podlegać będzie dodatkowej opłacie zgodnie z przepisami dotyczącymi nadbagażu w samolocie.

    WARUNKI WJAZDOWE

        Od obywateli polskich wjeżdżających na terytorium Dominikany nie wymaga się wizy wjazdowej    Łącznie obywatel polski może przebywać na terenie Dominikany do 90 dni.    Paszport obywatela polskiego musi być ważny przy wjeździe oraz wyjeździe z Dominikany.     Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient jest odpowiedzialny za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatoraUwaga przeczytaj koniecznie! http://msz.gov.pl/pl/informacje_konsularne/profile_krajow/dominikana

    INFORMACJE DODATKOWE

       Banki są otwarte od 8.30 do 15.00 lub 18.00, w soboty i niedziele są zamknięte. Akceptowane są karty kredytowe: VISA, MasterCard, American Express i Diners Club. Bankomaty są dostępne właściwie w każdym miejscu, bezpieczne są tylko te w strefie turystycznej.    Można wymienić dolary lub euro w bankach, kantorach, hotelach. Wymiana pieniędzy na ulicy nie jest bezpieczna. Najlepiej płacić gotówką w dolarach amerykańskich. Pieniądze i karty kredytowe, a także paszporty i inne dokumenty osobiste najbezpieczniej pozostawiać w skrytkach hotelowych (dopuszczalne jest posługiwanie się fotokopią paszportu). Nie należy wychodzić z hotelu z większą ilością gotówki.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Neckermann

    Szukasz wakacji na Dominikanę?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    *****

    Region

    Punta Cana, Dominikana

    Położenie

    bezpośrednio przy polu golfowym "The Lakes". Transfer z lotniska w Punta Cana ok. 30 minut, z Santo Domingo ok. 3 godziny.

    Plaża

    piękna, piaszczysta plaża o długości ok. 2 km bezpośrednio przy hotelu. Leżaki i parasole na plaży bez opłaty.

    Wyposażenie

    hotel jest częścią kompleksu Barcelo Bavaro Beach Resort i dysponuje 1402 pokojami i suitami. Hol z recepcją, 2 restauracje serwujące posiłki w formie bufetu, 7 restauracji a la carte (w tym jedna francuska za opłatą), liczne bary, kilka sklepów i butików oraz jubiler. W tropikalnym ogrodzie kompleks basenowy z tarasami słonecznymi i barami przy basenie. Leżaki i parasole przy basenie bez opłaty. Po ośrodku kursuje bezpłatny shuttle bus. Goście mogą korzystać za opłatą z 3 dodatkowych restauracji tylko dla dorosłych w hotelu Barcelo Bavaro Beach. www.barcelo.com.

    All Inclusive

    3 posiłki w formie bufetu, możliwość spożywania kolacji także a la carte (konieczna wcześniejsza rezerwacja). Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe przez całą dobę. Przekąski. Napoje w dyskotece i kasynie.

    Internet

    WiFi za opłatą.

    Zakwaterowanie

    Pokoje superior (A1-3A): łóżko typu king size lub 2 oddzielne łóżka, sofa do spania; zestaw do przygotowywania kawy/herbaty, minibar, deska do prasowania, wentylator sufitowy, klimatyzacja, sejf, TV sat, internet za opłatą, telefon, łazienka z deszczownicą, WC, suszarka, płaszcze i pantofle kąpielowe, balkon lub taras. Junior suity (A1-3B): przestronniejsze, whirlpool na balkonie, widok na ogród. Junior suity ocean front Club Premium (A1-3C): dodatkowo przywileje Club Premium. Pokoje rodzinne (A2-4F): 2 oddzielne sypialnie (1 sypialnia z łóżkiem typu kingsize; 1 sypialnia z 2 łóżkami queensize), 2 TV sat, whirlpool na balkonie lub tarasie. Club Premium: prywatny check-in i check-out, room service przez całą dobę, 1 butelka rumu przy przyjeździe, wybór poduszek, terapia aromatyczna w pokoju, bezpłatny internet, ręczniki plażowe w pokoju i dostęp do Premium Lounge z bufetem śniadaniowym, przekąskami i importowanymi napojami alkoholowymi, wolny wstęp do parku wodnego i wydzielona strefa VIP w dyskotece.

    Sport

    aerobik, koszykówka, bilard, siłownia, kajaki, minigolf, spinning, 7 kortów tenisowych, tenis stołowy, siatkówka, niezmotoryzowane spoty wodne. Za opłatą bilard, pole golfowe "The Lakes" z 18 dołkami, jazda konno, nurkowanie i zmotoryzowane sporty wodne.

    Wellness

    za opłatą zabiegi w centrum spa.

    Dzieci

    brodzik, plac zabaw, miniklub (3-12 lat) i park wodny.

    Rozrywka

    program animacyjny, wieczorne programy rozrywkowe, kasyno, dyskoteka.

    Kategoria lokalna

    5 gwiazdek.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Mapa Hotelu Barcelo Bavaro Palace
    Zdjęcia lokalizacji (Dominikana / Punta Cana)
    Wyspa Sanoa to obowiązkowa wycieczka fakultatywna podczas wakacji na Dominikanie
    Punta Cana, wakacje all inclusive na Dominikanie
    Niesamowita zatoka na półwyspie Samana na Dominikanie
    Wakacje na Dominikanie, wycieczka do Santo Domingo
    Rejs na Cayo Paraiso, luksusowa wycieczka fakultatywna z Dominikany
    Kulinarne szaleństwo na Dominikanie
    Wodospady Damajagua to jedna z większych atrakcji Dominikany
    Wiktoriańska zabudowa Puerto Plata - Dominikana
    Opinie z Traveligo.pl

    Opinie o Hotelu Barcelo Bavaro Palace

    4.9
    zdecydowanie polecam

    Świetny hotel dla każdego. Idealne miejsce dla wymagających dobrego standardu, również rodziny z dziećmi będą się tu dobrze czuły. Z Barcelo Bavaro Palace wróciłam zachwycona. Hotel ma bardzo szeroką ofertą zajęć , sportów, poza tym jest świetnie położony - przy boskiej plaży, ogromna ilość zieleni. Nie byłam wczesniej na Dominikanie i nie wiedziałam czego się spodziewać po obsłudze, posiłkach - tu wszystko jednak był na jak najwyższym poziomie. polecam!!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, wymagającym klientom, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    4.9
    zdecydowanie polecam

    Dominikana to rzeczywiście raj na ziemi :) No było pięknie! Hotel Barcelo Bavaro Palace - bardzo dobry standard, jaki w całej sieci Barcelo. Pyszne jedzenie. Fajna atmosfera w hotelu, miła obsługa. Pozlecam.

    POLECAM:
    na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.9
    Opinie z HolidayCheck
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Bavaro Palace:
    • Lokalizacja
      5.1
    • Hotel
      4.4
    • Pokoje
      4.4
    • Wyżywienie
      4.1
    • Atrakcje
      i sport
      4.8
    • Obsługa
      4.3
    HolidayCheck
    Ocena Barcelo Bavaro Palace:
    4.6 / 6

    Rewelacyjny hotel 2010-12-03
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Bavaro Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    Hotel spełnił nasze oczekiwania pod kazdym wzgledem....wiele restauracji do wyboru-najbardziej polec...
    więcej

    6.0
    Polecam ...z małymi minusami 2013-01-03
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Bavaro Palace:
    • Lokalizacja
      4.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      3.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      4.0

    4.4
    Hotel rewelacyjny pod każdym względem 2013-02-03
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Bavaro Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Wakacje jak w bajce 2014-12-16
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Bavaro Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      6.0

    6.0
    Hotel cudowny a Dominikana raj na ziemi.... 2015-02-27
    Szczegóły oceny hotelu Barcelo Bavaro Palace:
    • Lokalizacja
      6.0
    • Pokoje
      6.0
    • Wyżywienie
      6.0
    • Atrakcje
      6.0
    • Obsługa
      4.0

    5.7

    Barcelo Bavaro Palace - możliwości zakwaterowania:

    family room family
    junior suite junior suite ocean front premium level
    junior suite deluxe ocean front club premium junior suite ocean front premium level
    Junior Suite DBL
    Junior Suite
    Pokój Superior
    Superior DBL
    PANORAMIC SUITE OCEAN FRONT PREMIUM LEVEL
    Superior dvoulůžkový pokoj + 1 př.
    Superior dvoulůžkový pokoj + 2 př.
    Superior dvoulůžkový pokoj
    Pokój 2-osobowy
    Junior suita z widokiem na morze
    Junior suita
    Juniorsuite
    Juniorsuite OF Prem Lvl
    SUPERIOR ROOM
    Fam. Juniors. Prem. Level
    Family Deluxe
    JUNIOR SUITE OCEAN FRONT PREMIUM LEVEL
    FAMILY JUNIOR SUITE OCEAN VIEW PREMIUM LEVEL
    JUNIOR SUITE SINGLE USE
    DZ/Superior
    Superior jednolůžkový pokoj
    SUITE OCEAN FRONT PREMIUM LEVEL
    Suite Ocean Front
    SUPERIOR ROOM SINGLE USE
    JUNIOR SUITE

    Barcelo Bavaro Palace - Możliwości wyżywienia:


    Barcelo Bavaro Palace - miasta wylotu:


    Masz pytania o Hotel Barcelo Bavaro Palace? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00