cellphone

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob. 10:00-16:00; nd. 10-18

Wakacje Last Minute
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
1 / 119
Ocena
hotelu:
4.1 / 5
Najbliższy termin
23.06 - 24.06
już od 285 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
09.10 - 10.10
już od 184 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Stella Village
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Stella Village
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Stella Village:
4.1 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Stella Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 czerwca 2019
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 09 października 2019
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Hotel Stella Village w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

W okolicy

  • ok. 25 km od centrum Heraklionu
  • ok. 50 m od plaży
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min

Wyposażenie

  • Wi-Fi (miejscach ogólnodostępnych, w recepcji/lobby, w barze, przy basenie) 
  • terminal internetowy (w cenie) 
  •  recepcja
  • ogród
  • taras
  • sklep z pamiątkami
  • minimarket
  • amfiteatr
  • parking
  • sala konferencyjna
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard, American Express, Maestro

Liczba pokojów

266

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje

  • Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
    Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
    1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
    3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
    4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
    5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Dla dzieci

  • plac zabaw
  • łóżeczko dziecięce (w cenie) 
  • animacje dla dzieci (dla dzieci w wieku 4-12 lat)
  • miniklub (dla dzieci w wieku 4-12 lat)
  • basen dla dzieci: zewnętrzny, ze słodką wodą, zjeżdżalnia: w cenie, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
  • brodzik dla niemowląt: zewnętrzny, ze słodką wodą
  • wysokie krzesełka dla dzieci

Sport i wellness

Płatne
  • masaże
  • minipiłka nożna 
  • siatkówka plażowa 
  • minigolf 
  • tenis 
  • wypożyczalnia rakiet tenisowych
  • strefa spa „STELLA SPA": 08:00 - 19:00
  • sauna parowa
  • hammam
  • sala fitness/siłownia: od 16 lat, 08:00 - 19:00

rozrywka

  • zajęcia sportowe
  • przedstawienia
  • wieczory taneczne
  • karaoke
  • rzutki w cenie
  • bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1
  • 2-4 os.
  • ok. 35 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • lodówka: w cenie
  • sejf: za opłatą
Pokój 2-osobowy superior DZX2
  • 2 os.
  • ok. 25 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • lodówka
  • TV sat.
  • prysznic
  • suszarka do włosów
  • WC
  • sejf (płatny)
Pokój 2-osobowy DZX1
  • 1-3 os.
  • ok. 28 m2
  • widok na ogród
  • balkon lub taras
  • klimatyzacja
  • lodówka
  • TV sat.
  • wanna lub prysznic
  • WC
  • sejf (płatny)

Wyżywienie

All inclusive
  •  śniadanie: 07:30 - 09:30, kontynentalne, w formie bufetu
  • późne śniadanie: 09:30 - 10:00
  • obiad: 12:30 - 14:30, w formie bufetu, lunch box
  • kolacja: 19:30 - 21:30, w formie bufetu
  • wybrane napoje bezalkoholowe: 10:00 - 23:00
  • wybrane międzynarodowe napoje alkoholowe: 10:00 - 23:00
  • kawa/herbata po południu
  • wymagane noszenie opasek all inclusive
Restauracje i bary
  • restauracje: 4
  • główna restauracja „MAIN RESTAURANT": rodzaje kuchni: międzynarodowa, bufet, w cenie, 07:30 - 09:30, 12:30 - 14:30 i 19:00 - 21:30, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja „MEDITERRA ALL DAY-BAR RESTAURANT": rodzaje kuchni: śródziemnomorska, bufet, rezerwacja wymagane, w cenie, 08:30 - 10:30 i 12:30 - 14:30
  • restauracja gourmet „ELIA GOURMET (w hotelu Stella Palace)": rodzaje kuchni: grecka, śródziemnomorska, a la carte, wybór z menu, na zapytanie, rezerwacja wymagana, za opłatą, 19:00 - 21:30, z tarasem, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci, wymagany odpowiedni strój
  • restauracja gourmet „LA VERANDA (w hotelu Stella Palace)": rodzaje kuchni: azjatycka, a la carte, wybór z menu, na zapytanie wymagane, rezerwacja wymagane, za opłatą, 19:00 - 21:30, z tarasem, wysokie krzesełka dla dzieci

  • bary i inne: 2
  • bar przy krytym basenie „MEDITERRA ALL DAY BAR-RESTAURANT": 10:00 - 01:00
  • bar przy zewnętrznym basenie: 10:00 - 01:00

  • Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

    Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


    W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.



    Coral Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria lokalna:

    Data otwarcia:

    3*

    1988 r. Odnowiony w 2008 r.

    Położenie:

    700 m od Analipsi, 4 km od Hersonissos, 20 km od lotniska w Heraklionie. Hotel usytuowany na powierzchni 30.000 m².

    Plaża :

    20 m od hotelu, mała prywatna plaża piaszczysto-żwirowa, 200 m od hotelu piaszczysto-żwirowa plaża publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki - bezpłatne na plaży prywatnej, płatne na plaży publicznej. Brak ręcznikż;w plażowych.

    W Hotelu:

    2 restauracje (w tym 1 a'la carte), bar, 3 basen odkryte, sala konferencyjna.

    Pokoje :

    w 19 budynkach: 170 pokoi standardowych, 66 pokoi rodzinnych (1 pokż;j lub 2 pokoje podzielone drzwiami); klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), sejf (płatny ok. 15 EURO za tydzień), TV, telefon, lodż;wka (bezpłatna), suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

    Rozrywki i usługi:

    Bezpłatne:

    internet bezprzewodowy w recepcji, 2 korty tenisowe, 2 miniboiska do piłki nożnej, animacje, siłownia, rzutki, tenis stołowy, badminton, koszykż;wka, siatkż;wka.

    Płatne:

    kącik internetowy, masaże, bilard, gry elektroniczne.

    Dla dzieci:

    3 brodziki, animacje, miniklub, aquapark (7 zjeżdżalni), plac zabaw, łż;żeczka (na życzenie).

    Wyżywienie :

    All inclusive (10:00 - 23:00)

    Posiłki :

    Napoje zawarte:

    śniadanie, obiad, przekąski, lody, podwieczorek, kolacja.

    lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

    Tel./faks :

    0030 28970 / 23 200, 23 100


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

    Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.


    Neckermann

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Plaża

    piaszczysta, mała hotelowa plaża ok. 20 m od hotelu, leżaki i parasole bezpłatnie. Większa, piaszczysta plaża publiczna ok. 170 m od hotelu, parasole i leżaki płatne.

    Internet

    WiFi w całym hotelu gratis.

    Kategoria lokalna

    B.

    Ważne informacje

    Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

    Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

    Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.


    Ecco Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Grecja - Kreta

    Opis hotelu

    Rodzinny hotel znajduje się w spokojnej okolicy, kilkaset metrów od centrum miasteczka i kilka kilometrów od tętniącego życiem Hersonissos. Przy hotelu znajduje się mała, hotelowa plaża. Do większej, publicznej plaży jest około 400 metrów. Kompleks składa się z kilkunastu piętrowych budynków w otoczeniu ogrodów. Obok hotelu Stella Village znajduje się siostrzany hotel Stella Palace.



    Lokalizacja:

    w Analipsis, przy plaży, ok. 25 km od lotniska, ok. 700 m od centrum handlowego, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu, ok. 4 km od centrum rozrywki.



    Plaża:

    prywatna, piaszczysta, przejście przez ulicę, prysznic, zagospodarowana, parasole, leżaki.



    Sport i fitness:

    piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), aerobik, SPA (płatne), rzutki, bilard (płatny), golf (płatny), boule, waterpolo, szachy, boisko wielofunkcyjne.



    Sport na plaży:

    siatkówka, motorowe sporty wodne (płatne).



    Rozrywka:

    nauka tańca, karaoke, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.



    Dla dzieci:

    opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.



    Wyżywienie:

    pakiet All Inclusive.



    All inclusive zawiera:



    śniadanie (7.15 - 9.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, do posiłków dostępne są: woda, napoje bezalkoholowe oraz lokalne wino i piwo; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo, raki i brandy) między 10.00 a 23.00 w barze przy basenie; przekąski i lody (13.00 - 17.00).

    Płatne: napoje butelkowane i międzynarodowe marki alkoholi.





    Dodatkowe informacje:

    W niektórych pokojach internet bezprzewodowy (za opłatą).

    Hotel oddalony 4 km od Hersonissos i ok. 4 km od ośrodka sportów wodnych przy plaży.



    Cena zawiera:

    Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

    Obsługa:

    Opieka polskiego przedstawiciela.

    Kategoria oficjalna

    ***

    Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3+ Udogodnienia:3+

    liczba pokoi

    236, restauracje: 2, sejf (płatny), room service (płatny), snack bar, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, amfiteatr, opieka lekarska (płatna), tawerna, centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane.

    Opis pokoi

    klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny 15 EUR/tydzień), mini bar (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

    STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

    RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób.

    Strona www

    http://www.stellavillage.gr

    All inclusive

    TAK

    2 Dzieci

    TAK

    Standard

    ***


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

    Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

    W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

    Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.


    Prima Holiday

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Położenie

    Ok. 700 m o centrum miasteczka Analipsis,5 km od tętniącego życiem Hersosnissos oraz 25 km od lotniska w Heraklionie. Obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Plaża

    PLAŻA 20 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, prywatna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - bezpłatne. Ręczniki plażowe - depozyt.

    Hotel

    Kategoria lokalna 3* Klimatyczny resort hotelowy, składa się z budynku głównego i licznych budynków jednopiętrowych typu bungalow otoczonych pięknym ogrodem palmowym. Stella Village to rodzinny hotel z dobrą obsługą i wspaniałą roślinnością, zlokalizowany przy siostrzanym hotelu Stella Palace 5*.  

    Do dyspozycji gości

    Recepcja 24h na dobę, restauracja, tawerna, bar przy basenie, restauracja á la cartee, minimarket, sklep z pamiątkami, kącik TV, amfiteatr na 500 osób.

    Internet

    Wi-Fi w recepcji bezpłatnie, kafejka internetowa dodatkowo płatna.

    Konferencje/Incentive

    sala konferencyjna

    Sport i Rekreacja

    Dwa duże baseny, trzy baseny dla dzieci, 2 korty tenisowe, boisko do gry w siatkówkę i koszykówkę, niewielka sala fitness, rzutki, tenis stołowy, płatny bilard; co jakiś czas wieczory folklorystyczne, muzyka na żywo. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży gratis.

    Dla dzieci

    Basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, plac zabaw, mini klub.

    Zakwaterowanie

    Wszystkie pokoje standardowe posiadają łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, telefon, radio, telewizor, lodówkę, sejf (dodatkowo płatny), balkon lub taras.

    Wyżywienie

    ALL I(NCLUSIVE śniadanie kontynentalne,lunch i obiadokolację w restauracji głównej w formie bufetu, napoje i lokalne piwo lub wino  do posiłków; lokalne napoje bezalkoholowe (woda mineralna, soft drinki, soki, herbata, kawa itp.) oraz lokalne alkohole (wino, piwo, ouzo, raki, brandy,wódka, gin, koktajle na bazie alkoholi lokalnych)serwowane między 10:00-23:00 w wyznaczonych barach.

    Informacje dodatkowe

    www.stellavillage.gr

    Cena

    Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

    WIZA I PASZPORT

    Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

    Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

    Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.


    Sun&Fun

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    KATEGORIA GRECKA

    ***

    KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

    SF 3+

    Położenie

    *    Hotel położony jest 20 km na wschód od Heraklionu i 4 km od Hersonissos.  Do centrum Analipsis jest 700 m.

    Plaża

    *    Niewielka prywatna w odległości 10 m od hotelu oraz publiczna, duża i piaszczysta około 170 m od hotelu.

    Zakwaterowanie

    *    236 pokoi zlokalizowanych w kilku 2-pietrowych budynkach; *    Typy pokoi: standardowe, rodzinne; *    Wyposażenie: telewizor, lodówka, telefon, radio, sejf (płatny), suszarka do włosów, balkon lub taras.

    Restauracje i bary

    *    Restauracja główna z werandą, restauracja a'la carte (odpłatnie); *    Bar przy basenie.

    Wyżywienie

    *    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; podwieczorek i przekąski w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00-23:00.

    Sport i rozrywka

    *    3 baseny z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli; *    Bezpłatnie: 2 korty tenisowe, koszykówka, water polo, rzutki, tenis stołowy, dwa mini boiska do piłki nożnej, łucznictwo, program animacyjny; *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego.

    Dla dzieci

    *    Basen dla dzieci z małymi zjeżdżalniami, mini klub (4-12 lat), plac zabaw.

    Pozostałe udogodnienia

    *    Duża recepcja z lobby, kafejka internetowa (bezpłatna), Wi-Fi w lobby, przechowalna bagażu, pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, amfiteatr.

    Naszym zdaniem

    *    Hotel z miłą obsługą, położony w ładnym ogrodzie. Duża ilość basenów i atrakcji dla dzieci sprawia, że jest to idealna propozycja na niezapomniane rodzinne wakacje.

    Strona internetowa

    *    www.stellavillage.gr


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

    Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

    Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.


    Best Reisen

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Naszym zdaniem

    Przyjemny, lubiany hotel składający się z kilkunastu niskich budynków otoczonych ładnym ogrodem. Wraz ze Stella Palace tworzy urokliwy kompleks wakacyjny.

    Położenie

    W miejscowości Analipsi, 50 m od prywatnej, małej piaszczysto- żwirowej plaży (przejście przez ulicę, serwis plażowy bezpłatny, brak ręczników plażowych), ok. 200 m od większej plaży publicznej, 4 km od Hersonissos, 20 km od lotniska. Przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

    Wyposażenie

    Restauracja główna z werandą, restauracja a'la carte Elia, 2 bary przy basenie, Wi-Fi i kącik internetowy w budynku głównym, salon kosmetyczny i fryzjerski, minimarket, sklepik z pamiątkami.

    Pokoje

    Klasycznie wyposażone; łazienka z wanną lub kabiną prysznicową i suszarką, sejf (odpłatny, ok. 15 euro/tydzień), TV sat, klimatyzacja, mała lodówka (minibar na życzenie), balkon lub taras (widok na góry, basen lub morze).

    Wyżywienie

    All inclusive: śniadania (07.15-09.30), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.45- 21.30) w formie bufetów, przekąski (13.00-17.00), woda mineralna, kawa filtrowana, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe od godz. 10.00 do 23.00.

    Sport i rozrywka

    Basen, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, bilard, aerobik, siatkówka plażowa, koszykówka, małe boisko do piłki nożnej, siłownia, rzutki, pokój gier, masaże, animacje w dzień, okazjonalnie program rozrywkowy wieczorem. 5 km od hotelu znajduje się waterpark.

    Dla dzieci

    Brodziki, zjeżdżalnie wodne, sala zabaw, plac zabaw,  miniklub, animacje, łóżeczka niemowlęce.

    Uwagi

    .

    Cena zawiera

    Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

    Cena nie zawiera

    Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

    Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.


    7 islands

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    3.5

    Region

    Grecja/Kreta/Analipsis

    Opinia 7 islands

    Hotel składa się z kilkunastu budynków położonych w dużym, zadbanym ogrodzie. Panoramiczny widok na morze, piękna roślinność i przyjazna rodzinna atmosfera to niewątpliwe atuty hotelu. Polecany głównie rodzinom z dziećmi ze względu na pokoje rodzinne oraz brodziki ze zjeżdżalniami. Idealna baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

    Położenie

    Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Analipsis, ok. 500 m od centrum miejscowości, ok. 3 km od rozrywkowej miejscowości turystycznej Hersonissos, ok. 20 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

    Plaża

    Ok. 20 m od hotelu, mała, piaszczysta, miejscami występują skały. Leżaki i parasole bezpłatne (przejście przez mało uczęszczaną drogę wewnętrzną między hotelami). Ok. 150 m od hotelu znajduje się szeroka i piaszczysta plaża publiczna. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

    Hotel

    Kompleks składa się z kilku 2 piętrowych budynków otoczonych pięknym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, restauracja, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, restauracja ? la carte. Kategoria lokalna 4*.

    Pokoje

    Hotel dysponuje 200 przestronnymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

    Wyżywienie

    All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-21:00). Przekąski oraz lody dostępne w godzinach 14:30-17:00. W godzinach 11:00-23:00 w wybranych barach dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

    Sport i rozrywka

    Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), 2 korty tenisowe (oświetlenie dodatkowo płatne), tenis stołowy, animacje, koszykówka. Odpłatnie: bilard, pokój gier, centrum SPA, sporty wodne na plaży.

    Dla dzieci

    2 brodziki, plac zabaw, mini klub, program animacyjny, możliwość wynajęcia opiekunki (za dodatkową

    Kontakt do hotelu

    www.stellahotels.gr / tel.: 0030 289 702 32 00

    *

    Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


    Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

    Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

    Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

    Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.


    Mouzenidis Travel

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Region

    Kreta - Heraklion

    Opis

    * bezpłatne Wi-Fi

    * prywatna plaża

    * na rodzinne wakacje

    Opis

    Elegancki, rodzinny hotel w otoczeniu zieleni. Na gości czekają rozrywki dla dzieci i dorosłych, sport i wysoka jakość obsługi.

    • parking
    • 2 baseny ze słodką wodą
    • kryty podgrzewany basen
    • sklep z biżuterią
    • restauracja
    • bar
    • SPA (płatne, tylko dla dorosłych, kryty basen z podgrzewaną wodą, zabiegi na twarz i ciało)
    • bezpłatne Wi-Fi w lobby i głównym barze
    • recepcja 24h
    • pokoje i restauracja odnowione w 2016 r.

    Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

    Polozenie

    • wyspa Kreta
    • rejon Analipsis, 1 linia brzegowa
    • 5 km od Chersonissos
    • 20 km od lotniska w Heraklionie
    • 22 km od Heraklion

     

    Plaza

    • prywatna
    • przy hotelu
    • piaszczysta
    • leżaki i parasole bezpłatnie
    • ręczniki plażowe bezpłatnie

    Wyzywienie

    All Inclusive

    Pokoje

    266 pokoi: Singles & Doubles (~30 m2), Family 2-Bedrooms (~40 m2), Superior Rooms (~20 m2).

    W pokojach: klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf (płatny), mini lodówka, wanna/prysznic, suszarka do włosów, bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi, balkon/taras.

    Single & Double: odnowione w 2015 r., łóżko podwójne.

    Family 2-Bedrooms: odnowione w 2016 r., oddzielne salon i sypialnia.

    Double Superior: w pełni odnowione w 2018 r., łóżko podwójne, przy minimalnym tygodniowym pobycie - bezpłatna kolacja w tematycznych restauracjach: Mediterra All day br Restaurant, Gourmet Restaurant Elia (Stella Palace); La Veranda Asian Restaurant (Stella Palace. Obowiązkowa rezerwacja.
    Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

    Sport

    Sport i rozrywka:
    • animacje
    • aerobik
    • koszykówka
    • siatkówka plażowa
    • tenis
    • tenis stołowy
    • rzutki
    • bilard

    Dla dzieci:
    • 2 brodziki ze słodką wodą
    • zjeżdżalnie/mini park wodny
    • plac zabaw
    • mimi klub (4-12 lat)

    O wyzywieniu

    All Inclusive 2019

    Śniadanie:
    07:30-09:30, główna restauracja, bufet amerykański
    08:30-10:30, Mediterra, All Day Bar-Restaurant, bufet amerykański
    09:30-10:00, późne śniadanie kontynentalne w głównej restauracji

    Lunch:
    12:30-14:30, główna restauracja, międzynarodowy szwedzki stół
    12:30-14:30, Mediterra, All Day Bar-Restaurant, szwedzki stół, grill

    Kolacja:
    19:00-21:30, główna restauracja, międzynarodowy szwedzki stół
    10:00-21:30, Mediterra, All Day Bar-Restaurant, lokalna kuchnia - przy pobycie min. 1 tydzień - 1 kolacja bezpłatnie, po wcześniejszej rezerwacji.

    Podczas posiłku lokalne napoje: piwo z beczki i wino, lekkie drinki, woda stołowa, kawa filtrowana, herbata.

    Dress Code Casual Smart po 19:00

    Przekąski i kawa:

    13:00-17:00, bar przy basenie i Mediterra Bar, ciastka, lody
    15:30-17:30, Mediterra Bar, lekkie przekąski i owoce
    10:00-23:00, lokalne i międzynarodowe napoje, ouzo, raki, lokalna brandy, wina na kieliszki, piwo, napoje bezalkoholowe, kawa filtrowana, koktajle, kawa filtrowana, herbata.

    Informacje dodatkowe:

    Mini-klub 4-12 lat, programy dla dzieci, wieczór grecki, muzyka na żywo 2 razy w tygodniu, pokazy taneczne, sport, gry, fitness.

    Program może zmieniać się w zależności od warunków pogodowych.

    Napoje wydawane są po jednej sztuce na osobę.

    Niedozwolone jest wynoszenie żywności i napojów z barów i restauracji.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.

     

    All Inclusive 2018

    Śniadanie: 

    07:30-09:30, główna restauracja, amerykańskie w formie bufetu,

    08:30-10:30, bar-restauracja All Day, amerykańskie w formie bufetu,

    Późne śniadanie: 09:30-10:00, główna restauracja, kontynetalne.

    Lunch: 

    12:30-14:30, główna restauracja, międzynarodowy bufet,

    12:30-14:30, bar-restauracja All Day, bufet, grill.

    Kolacja: 

    19:00-21:30, główna restauracja, międzynarodowy bufet, 

    10:00-21:30, bar-restauracja All Day, kuchnia lokalna.

    Przy pobycie min. 1 tydzień - 1 kolacja za darmo, po wcześniejszej rezerwacji.

    Podczas posiłku lokalne napoje: piwo z beczki i wino, lekkie drinki, woda stołowa, kawa filtrowana, herbata.

    Dress Code Casual Smart po 19:00. 

    Przekąski i kawa:

    13:00-17:00, bar przy basenie i Mediterra Bar, ciastka, lody,

    15:30-17:30, Mediterra Bar, lekkie przekąski i owoce.

    Dress Code Casual Smart


    Napoje: 10:00-23:00, lokalne i międzynarodowe, ouzo, raki, lokalna brandy, wina na kieliszki, piwo, napoje bezalkoholowe, kawa filtrowana.

    Koktajle: wybór lokalnych napojów alkoholowych i bezalkoholowych.

    Gorące napoje: kawa filtrowana, herbata.

    Informacje dodatkowe:

    Mini-klub 4-12 lat, programy dla dzieci, wieczór grecki, muzyka na żywo, taniec, bezpłatne Wi-Fi w holu i w głównym barze.

    Program może zmieniać się w zależności od warunków pogodowych.

    Napoje wydawane są po jednej sztuce na osobę.

    Niedozwolone jest wynoszenie żywności i napojów z barów i restauracji.

    Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedzenia.


    Neckermann HIT

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Kategoria

    ****

    Region

    Kreta/Heraklion, Grecja

    Położenie

    w spokojnej okolicy, od plaży oddzielony ulicą o małym natężeniu ruchu, do centrum Analipsis ok. 700 m. Do Hersonissos ok. 5 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 20 km. Obok znajduje się siostrzany hotel Stella Palace.

    Plaża

    piaszczysta, mała hotelowa plaża ok. 20 m od hotelu, leżaki i parasole bezpłatnie. Większa, piaszczysta plaża publiczna ok. 170 m od hotelu, parasole i leżaki płatne.

    Wyposażenie

    popularny hotel z przyjemną atmosferą oferuje 240 pokoi rozmieszczonych w budynkach bocznych i budynku głównym. Lobby, recepcja, Wi-Fi i kącik Internetowy w lobby za opłatą, klimatyzowana restauracja z werandą, tawerna a la carte, bary. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bar przy basenie. Taras słoneczny, leżaki i parasole bezpłatnie. www.stellavillage.gr

    Kategoria lokalna

    B.

    Zakwaterowanie

    wygodne, funkcjonalnie wyposażone pokoje, odnowione w 2007 roku. Pokoje Dwuosobowe (B1-3A): klimatyzacja indywidualna, sejf (za opłatą 15 Eur/tydz.), telefon, lodówka, TV-sat., balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje Rodzinne (B2-4B): jeden przestronny pokój, łóżko francuskie i dwa łóżka pojedyncze, wyposażone jak pok. B2A.

    Dzieci

    3 oddzielne baseny, 3 małe zjeżdżalnie wodne, statek piracki ze zjeżdżalniami, plac zabaw, miniklub (4 -12 lat) prowadzony przez animatorów hotelowych, menu, łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis, krzesełka w restauracji.

    Rozrywka

    programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem. 

    Dostęp do internetu

    kącik Internetowy za opłatą.

    Sport

    2 korty tenisowe (sprzęt za kaucją, oświetlenie za opłatą), boisko do siatkówki, koszykówki, boisko do minifutbolu, tenis stołowy, fitness, rzutki.

    All Inclusive

    3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu (w godz. 14:30-17:00) przekąski, lody. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe i czerwone, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

    Polecamy

    • niezwykle przyjemny rodzinny ośrodek wypoczynkowy
    • położony w dużym, bardzo ładnym ogrodzie palmowym
    • w stylu greckiej wioski, blisko do plaży
    • mnóstwo atrakcji dla dzieci
    • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek


    Orex

    ok
    SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

    NASZYM ZDANIEM:

    Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

    GŁÓWNE ATUTY:

    • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
    • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
    • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

    Szukasz wakacji do Grecji?

    zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

    Opis

    hotel został otwarty w 1988 roku, ostatnio odnowiony w 2015, składa się z 2 budynków; do dyspozycji gości: 2 baseny zewnętrzne, basen kryty w spa (płatny), restauracja główna, 2 bary, sala konferencyjna

    Położenie

    ok. 500 m od miejscowości Analipsi, ok. 4 km od centrum Hersonissos, ok. 17 km od lotniska w Heraklionie

    Plaża

    prywatna, niewielka, piaszczysto-żwirowa plaża znajduje się ok. 100 m od hotelu (przejście przez ulicę); druga plaża – publiczna, znajduje się ok. 200 m od hotelu; serwis plażowy dodatkowo płatny

    Zakwaterowanie

    pokoje standardowe (z możliwością 1 dostawki), pokoje single, pokoje rodzinne (2 sypialnie), pokoje typu superior (z możliwością 1 dostawki); wyposażenie: klimatyzacja sterowana indywidualnie (bezpłatna tylko w ramach All Inclusive), łazienka z prysznicem, suszarka, TV SAT, Wi-Fi (bezpłatne), sejf (płatny ok. 15€/tydzień), mini lodówka, czajnik (na życzenie), balkon

    Wyżywienie

    All Inclusive – śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu w restauracji głównej (w godzinach wyznaczonych przez hotel); lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bezpłatne w godzinach 10.00-23:00; dodatkowo płatne: napoje importowane, wysokojakościowe, soki ze świeżo wyciskanych owoców, napoje butelkowane

    Sport i rozrywka

    animacje, aerobik, aqua-aerobik, mini piłka nożna, mini golf, rzutki, siatkówka plażowa, siłownia, muzyka na żywo (okazjonalnie), bezpłatne Wi-Fi w wyznaczonych strefach

    Dodatkowo płatne

    centrum Spa & Wellness (w hotelu Stella Palace - zabiegi na twarz i ciało, łaźnia turecka, sauna, jacuzzi,  basen kryty), bilard, kort tenisowy, sprzęt do tenisa, oświetlenie kortów, tenis stołowy (wymagany depozyt), jazda konna, mini-market, lekarz, pralnia, wypożyczalnia samochodów, wszystkie sporty wodne na plaży

    Dla dzieci

    2 baseny, statek piracki, 3 zjeżdżalnie, animacje, mini klub (4-12 lat), mini disco, krzesełka  w restauracji, łóżeczko (na życzenie), opiekunka (płatna)

    www

    www.stellavillage.gr ***Podane godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowania poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulec nieznacznym zmianom, ze względu na sezonowość, siły wyższe i inne okoliczności. Ważne informacje: Od dnia 01.01.2018 zgodnie z decyzją rządu greckiego będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek ma miejsce podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego jest uzależniona od lokalnej kategorii hotelu/obiektu. Dla obiektów:  1-2* podatek wynosi ok. 0.50€/pokój/noc 3* podatek wynosi ok. 1,5€/pokój/noc 4* podatek wynosi ok. 3€/pokój/noc 5* podatek wynosi ok. 4€/pokój/noc


    Hotel pochodzi z oferty Biuro Podróży Orex Travel, jednego z najnowszych biur podróży na rysnku polskim. Z powodzeniem jednak działa na rynku czeskim i słowackim, gdzie obsłużyło już tysiące zadowolonych klientów. Gwarancją udanych wakacji z Biurem Podróży Orex Travel jest przynależnosć do grupy Anex Tour, która na rynku tureckim istnieje od 18 lat, zatrudnia ponad dwa tysiące pracowników i może poszczycić się własną bazą hotelową w Turcji i Egipcie.

    Biuro Podróży Orex Travel ma w swojej ofercie szeroki wybór hoteli w każdej kategorii i w popularnej opcji all inclusive w Turcji i Egipcie. Dysponuje także ofertami wakacji na Krecie oraz na Cyprze Północnym. Każda oferta wzbogacona jest o dodatkowe atrakcje takie jak wycieczki do najbardziej znanych regionów tych krajów, czy zespół wykwalifikowanych animatorów w hotelach.


    Mapa Hotelu Stella Village
    Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
    Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
    Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
    Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
    Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
    Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
    Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
    Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
    Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
    Filmy hotelu Stella Village:
    Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Stella Village!
    https://youtu.be/Zs-QLUUtee4

    Opinie o Hotelu Stella Village

    3.0
    odradzam

    hotel na przyzwoitym poziomie, bylam tam 2 lata temu, byl wtedy zupelnie nowy, ale plaza dramatyczna, przerobiony stary port, z zamulonym dnem, woda nie ma naturalnej cyrkulacji

    POLECAM:
    Podsumowanie: odradzam
    3.0
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Piękny hotel, otoczony urokliwymi alejkami i zadbanym ogrodem. Pokoje moim zdaniem mają przeciętny standard, ale nam niczego nie brakowało. Jedzenie dobre, posiłki obfite.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.4
    zdecydowanie polecam

    Hotel na dobrym poziomie, są jednak pokoje o różnym standardzie. My prosiliśmy o zmianę i dostaliśmy lepszy pokój (większy i bardziej nowoczesny). Obsługa była życzliwie nastawiona i bardzo uprzejma. Duży plus za animacje - rewelacyjne (zwłaszcza dla dzieci)! Jedzenie niezłe, choć śniadania dość monotonne. Ogólnie pobyt zaliczamy do bardzo udanych, a hotel szczerze polecamy.

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.4
    4.6
    zdecydowanie polecam

    Fajny hotel z dobrym jedzeniem. Zaletą jest to, ze można korzystać także z udogodnień sąsiedniego hotelu 5-gwiazdkowego, Stella Palace (baseny, leżaki). Obsługa miła,bardzo dużo animacji dla małych dzieci przez cały dzień (odbywają się głównie po angielsku i niemiecku, ale dla maluchów zwykle jest rysowanie, przebieranki itp.). Plaża hotelowa jest niewielka, ale kawałek dalej mamy dwie piękne plaże publiczne (10 minut spacerem), które polecam. Ogólnie hotel jest czysty, zadbany, pokoje codziennie sprzątane. Na wyjazd z dziećmi bardzo polecam!

    POLECAM:
    rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
    Podsumowanie: zdecydowanie polecam
    4.6

    Stella Village - możliwości zakwaterowania:

    Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj superior prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Pokoj rodzinny (1 pomieszczenie) prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
    Room Family
    Double Room / _
    Double Superior / _
    Family 2 Brooms / _
    Single Room / _
    Pokój 2-osobowy
    Pokój 2-osobowy
    famr1 family room 1
    Room Double Balcony or Terrace
    Pokój rodzinny
    Room Superior Double
    Room SingleUse Balcony or Terrace
    sgl single room
    sr standard room
    supr superior room
    Family 2 Rooms

    Stella Village - Możliwości wyżywienia:


    Masz pytania o Hotel Stella Village? Zadzwoń lub napisz!

    Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00