Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-20:00; sob.-nd. 10:00-16:00;

Lato 2018 - First minute
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
  • Hotel Stella Village, Kreta
1 / 119
Udogodnienia hotelu Stella Village
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Stella Village
star 3

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Stella Village:
4.1 / 5
Średnia z 4 opinii
Szczegóły oceny hotelu Stella Village:
  • Lokalizacja
    4.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    4.0
  • Wyżywienie
    4.3
  • Atrakcje
    i sport
    4.5
  • Jakość
    do ceny
    3.8
Ocena hotelu:
4.1 / 5
Średnia z 4 opinii
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 23 kwietnia 2018
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 27 kwietnia 2018

Hotel Stella Village w ofercie Biura podróży:

Neckermann
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

UWAGA!

Do zapłaty na miejscu podatek turystyczny.

Położenie

w spokojnej okolicy, od plaży oddzielony ulicą o małym natężeniu ruchu, do centrum Analipsis ok. 700 m. Do Hersonissos ok. 5 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 20 km. Obok znajduje się siostrzany hotel Stella Palace.

Plaża

piaszczysta, mała hotelowa plaża ok. 20 m od hotelu, leżaki i parasole bezpłatnie. Większa, piaszczysta plaża publiczna ok. 170 m od hotelu, parasole i leżaki płatne.

Wyposażenie

bardzo popularny, rodzinny hotel z przyjemną atmosferą oferuje 240 pokoi rozmieszczonych w budynkach bocznych i budynku głównym. Lobby, recepcja, WiFi i kącik Internetowy w lobby za opłatą, klimatyzowana restauracja z werandą, tawerna à la carte, bary. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bar przy basenie. Taras słoneczny, leżaki i parasole bezpłatnie. www.stellavillage.gr

Dostęp do internetu

WiFi płatne.

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

wygodne, funkcjonalnie wyposażone pokoje, odnowione w latach 2014-2016. Maksymalna liczba osób w pokoju nie może być przekrocznona o Infanta. Pokoje dwuosobowe (B1–3A/E2–3A): klimatyzacja indywidualna, sejf (za opłatą 15 EUR/tydz.), telefon, lodówka, TV-sat., balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje rodzinne (B2–4B/E2–4B): ok. 37 m2, klimatyzacja indywidualna, pokój mieszkalno-sypialny i sypialnia (połączone drzwiami), dla 2 os. z 2 dzieci, 3 os. z 1 dzieckiem lub 4 osób. Pokoje superior (A2–3C/E2-G): w oddzielnym budynku – aneksie, goście rezerwujący pokoje superior korzystają z wyżywienia i napojów All Inclusive oraz całej infrastruktury w sąsiednim hotelu wyższej kategorii Stella Palace (kat. 5* 53473). Infrastruktura w Stella Palace dostępna tylko dla Gości, którzy zarezerwowali pokoje superior.

Sport

2 baseny, 2 korty tenisowe (sprzęt za kaucją, oświetlenie za opłatą), boisko do siatkówki, koszykówki, boisko do mini futbolu, tenis stołowy, fitness, rzutki.

Dzieci

3 baseny, 3 małe zjeżdżalnie wodne, statek piracki ze zjeżdżalniami, plac zabaw, miniklub (4 -12 lat) prowadzony przez animatorów hotelowych, menu, łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis, krzesełka w restauracji.Polski animator w klubie Lollo & Bernie kids club dla dzieci 3-11 lat w terminie od 15 czerwca do 15 września w sąsiednim hotelu Stella Palace – kat. 5*, 53473 (dla gości rezerwacyjnych wszystkie typy pokoi). 

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu (w godz. 14:30–17:00) przekąski, lody. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe i czerwone, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w godz. 10:00–23:00.

Wcześniej = taniej

do 31.01.18 20% zniżki, od 01.02-28.02.18 15 zniżki, 01.03.18-31.03.18 10% zniżki.

Dla dzieci

2–13 lat: pobyt gratis.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Ecco Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Grecja - Kreta

Opis hotelu

Rodzinny hotel znajduje się w spokojnej okolicy, kilkaset metrów od centrum miasteczka i kilka kilometrów od tętniącego życiem Hersonissos. Przy hotelu znajduje się mała, hotelowa plaża. Do większej, publicznej plaży jest około 400 metrów. Kompleks składa się z kilkunastu piętrowych budynków w otoczeniu ogrodów. Obok hotelu Stella Village znajduje się siostrzany hotel Stella Palace.



Lokalizacja:

w Analipsis, przy plaży, ok. 25 km od lotniska, ok. 700 m od centrum handlowego, przystanek komunikacji publicznej przy hotelu, ok. 4 km od centrum rozrywki.



Plaża:

prywatna, piaszczysta, przejście przez ulicę, prysznic, zagospodarowana, parasole, leżaki.



Sport i fitness:

piłka nożna, siatkówka, wodny aerobik, tenis ziemny, tenis stołowy, masaże (płatne), aerobik, SPA (płatne), rzutki, bilard (płatny), golf (płatny), boule, waterpolo, szachy, boisko wielofunkcyjne.



Sport na plaży:

siatkówka, motorowe sporty wodne (płatne).



Rozrywka:

nauka tańca, karaoke, salon gier video (płatny), dyskoteka, program artystyczny.



Dla dzieci:

opiekunka (płatna) , menu, mini klub, plac zabaw, łóżeczko dziecięce, krzesełka w restauracji, animacje.



Wyżywienie:

pakiet All Inclusive.



All inclusive zawiera:



śniadanie (7.15 - 9.30), lunch (12.30 - 14.30) i obiadokolację (19.00 - 21.30) w formie bufetu w restauracji głównej, do posiłków dostępne są: woda, napoje bezalkoholowe oraz lokalne wino i piwo; napoje bezalkoholowe i lokalne alkohole (piwo, wino, ouzo, raki i brandy) między 10.00 a 23.00 w barze przy basenie; przekąski i lody (13.00 - 17.00).

Płatne: napoje butelkowane i międzynarodowe marki alkoholi.





Dodatkowe informacje:

W niektórych pokojach internet bezprzewodowy (za opłatą).

Hotel oddalony 4 km od Hersonissos i ok. 4 km od ośrodka sportów wodnych przy plaży.



Cena zawiera:

Przelot, hotel, opłaty lotniskowe i paliwowe, obowiązkowe ubezpieczenia KL NW, transfer lotnisko-hotel-lotnisko.

Obsługa:

Opieka polskiego przedstawiciela.

Kategoria oficjalna

***

Kategoria Ecco Holiday: Pokoje:3+ Udogodnienia:3+

liczba pokoi

236, restauracje: 2, sejf (płatny), room service (płatny), snack bar, lobby, internet bezprzewodowy (płatny), recepcja 24h, sklep z pamiątkami, taras słoneczny, parking, ogród, mini market, przechowalnia bagażu, fryzjer, skrzynka pocztowa, amfiteatr, opieka lekarska (płatna), tawerna, centrum konferencyjne, wnętrza klimatyzowane.

Opis pokoi

klimatyzacja, telewizja satelitarna, sejf (płatny 15 EUR/tydzień), mini bar (płatny), lodówka, ogrzewanie, telefon, taras/balkon, muzyka, suszarka do włosów, łazienka z wanną lub prysznicem.

STANDARD: pokoje dla max. 3 osób.

RODZINNE: pokoje dla max. 4 osób.

Strona www

http://www.stellavillage.gr

All inclusive

TAK

2 Dzieci

TAK

Standard

***


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Ecco Holiday, firmy prężnie działającej na polskim rynku od roku 2002. Początkowo Biuro zajmowało się organizacją pobytowych wycieczek czarterowych w regionach północnej Afryki i południowej Europy. Dynamiczny rozwój firmy, zadowolenie klientów i silna pozycja na rynku pozwoliła na powstanie bliźniaczej firmy Ecco Travel, która wyspecjalizowała się w organizowaniu wyjazdów do krajów egzotycznych.

Biuro Podróży Ecco Holiday to zespół młodych ludzi, dla których praca jest jednocześnie spełnieniem marzeń o podróżowaniu. Dzięki temu posiadają praktyczną wiedzę w zakresie organizacji wakacji pobytowych i wyjazdów objazdowych. Misją Ecco Holiday jest spełnianie marzeń swoich klientów o niezapomnianych podrózach,

W ofercie Biura Podrózy Ecco Holiday można znaleźć wakacje last minute i all inclusive na Malcie i na Cyprze, w Hiszpanii, Bułgarii, Portugalii, Grecji oraz Egipcie. Wszystkie starannie wyselekcjonowane hotele mają spełniać wszelkie oczekiwania gości.

Dzięki wysokiej jakości świadczonych usług i zaangażowanemu zespołowi pracowników, Ecco Holiday jest wielokrotnym laureatem prestiżowych nagród.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Prima Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Położenie

Ok. 700 m o centrum miasteczka Analipsis,5 km od tętniącego życiem Hersosnissos oraz 25 km od lotniska w Heraklionie. Obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Plaża

PLAŻA 20 m od hotelu, piaszczysto-żwirowa, prywatna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole i leżaki - bezpłatne. Ręczniki plażowe - depozyt.

Hotel

Kategoria lokalna 3* Klimatyczny resort hotelowy, składa się z budynku głównego i licznych budynków jednopiętrowych typu bungalow otoczonych pięknym ogrodem palmowym. Stella Village to rodzinny hotel z dobrą obsługą i wspaniałą roślinnością, zlokalizowany przy siostrzanym hotelu Stella Palace 5*.  

Do dyspozycji gości

Recepcja 24h na dobę, restauracja, tawerna, bar przy basenie, restauracja á la cartee, minimarket, sklep z pamiątkami, kącik TV, amfiteatr na 500 osób.

Internet

Wi-Fi w recepcji bezpłatnie, kafejka internetowa dodatkowo płatna.

Konferencje/Incentive

sala konferencyjna

Sport i Rekreacja

Dwa duże baseny, trzy baseny dla dzieci, 2 korty tenisowe, boisko do gry w siatkówkę i koszykówkę, niewielka sala fitness, rzutki, tenis stołowy, płatny bilard; co jakiś czas wieczory folklorystyczne, muzyka na żywo. Leżaki i parasole przy basenie i na plaży gratis.

Dla dzieci

Basen dla dzieci ze zjeżdżalniami, plac zabaw, mini klub.

Zakwaterowanie

Wszystkie pokoje standardowe posiadają łazienkę z suszarką do włosów, klimatyzację, telefon, radio, telewizor, lodówkę, sejf (dodatkowo płatny), balkon lub taras.

Wyżywienie

ALL I(NCLUSIVE śniadanie kontynentalne,lunch i obiadokolację w restauracji głównej w formie bufetu, napoje i lokalne piwo lub wino  do posiłków; lokalne napoje bezalkoholowe (woda mineralna, soft drinki, soki, herbata, kawa itp.) oraz lokalne alkohole (wino, piwo, ouzo, raki, brandy,wódka, gin, koktajle na bazie alkoholi lokalnych)serwowane między 10:00-23:00 w wyznaczonych barach.

Informacje dodatkowe

www.stellavillage.gr

Cena

Cena PLN zawiera - bilet lotniczy, transfer lotnisko - hotel - lotnisko, zakwaterowanie w hotelu, wyżywienie wg oferty, opłaty lotniskowe, opiekę polskojęzycznego rezydenta, ubezpieczenie Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG) NNW, KL, bagaż, OC organizatora, VAT. Cena nie zawiera - dodatkowego ubezpieczenia od kosztów rezygnacji i chorób przewlekłych, wycieczek fakultatywnych.   

WIZA I PASZPORT

Każdy uczestnik imprezy zobowiązany jest do przestrzegania paszportowych, celnych, zdrowotnych i innych przepisów kraju, do którego podróżuje. Klient odpowiedzialny jest za dotrzymanie wszelkich przepisów niezbędnych do przeprowadzenia imprezy turystycznej, o których został poinformowany przez organizatora.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Prima Holiday, którego dewizą jest profesjonalizm, wysoka jakość świadczonych usług, solidność i wiarygodność. Organizowanie wakacji i wycieczek tylko do kilku wybranych destynacji sprawia, że Biuro Podróży Prima Holiday jest ekspertem w swojej kategorii..

Proponowane przez Biuro Podróży Prima Holiday hotele to obiekty rekomendowane na opiniotwórczych portalach turystycznych, posiadające przeważającą ilość pozytywnych opinii. Szeroki wybór wycieczek zapewnia dopasowanie do gustów, potrzeb i możliwości klienta. W swojej ofercie Biuro Podróży Prima Holiday posiada bardzo zróżnicowane produkty od rodzinnych wakacji all inclusive w hotelach z aquaparkami, poprzez propozycje komfortowe, budżetowe wczasy last minute po najbardziej luksusowe oferty. Nowością są wycieczki objazdowe do Izraela, Emiratów Arabskich oraz Tajlandii realizowane w kameralnych grupach wraz z wykwalifikowanym przewodnikiem.

Prima Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową przyznaną przez wiodącego ubezpieczyciela w Europie ERV – Europäische Reiseversicherung AG Oddział w Polsce.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Wezyr
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria lokalna:

Data otwarcia:

3*

1988 r. Odnowiony w 2008 r.

Położenie:

700 m od Analipsi, 4 km od Hersonissos, 20 km od lotniska w Heraklionie. Hotel usytuowany na powierzchni 30.000 m².

Plaża :

20 m od hotelu, mała prywatna plaża piaszczysto-żwirowa, 200 m od hotelu piaszczysto-żwirowa plaża publiczna. Przejście do plaży przez ulicę. Parasole, leżaki - bezpłatne na plaży prywatnej, płatne na plaży publicznej. Brak ręcznikż;w plażowych.

W Hotelu:

2 restauracje (w tym 1 a'la carte), bar, 3 basen odkryte, sala konferencyjna.

Pokoje :

w 19 budynkach: 170 pokoi standardowych, 66 pokoi rodzinnych (1 pokż;j lub 2 pokoje podzielone drzwiami); klimatyzacja indywidualna (bezpłatna), sejf (płatny ok. 15 EURO za tydzień), TV, telefon, lodż;wka (bezpłatna), suszarka, wanna lub prysznic, balkon lub taras.

Rozrywki i usługi:

Bezpłatne:

internet bezprzewodowy w recepcji, 2 korty tenisowe, 2 miniboiska do piłki nożnej, animacje, siłownia, rzutki, tenis stołowy, badminton, koszykż;wka, siatkż;wka.

Płatne:

kącik internetowy, masaże, bilard, gry elektroniczne.

Dla dzieci:

3 brodziki, animacje, miniklub, aquapark (7 zjeżdżalni), plac zabaw, łż;żeczka (na życzenie).

Wyżywienie :

All inclusive (10:00 - 23:00)

Posiłki :

Napoje zawarte:

śniadanie, obiad, przekąski, lody, podwieczorek, kolacja.

lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe.

Tel./faks :

0030 28970 / 23 200, 23 100


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Sun&Fun
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

KATEGORIA GRECKA

***

KATEGORIA SUN & FUN HOLIDAYS

SF 3+

Położenie

*    Hotel położony jest 20 km na wschód od Heraklionu i 4 km od Hersonissos.  Do centrum Analipsis jest 700 m.

Plaża

*    Niewielka prywatna w odległości 10 m od hotelu oraz publiczna, duża i piaszczysta około 170 m od hotelu.

Zakwaterowanie

*    236 pokoi zlokalizowanych w kilku 2-pietrowych budynkach; *    Typy pokoi: standardowe, rodzinne; *    Wyposażenie: telewizor, lodówka, telefon, radio, sejf (płatny), suszarka do włosów, balkon lub taras.

Restauracje i bary

*    Restauracja główna z werandą, restauracja a'la carte (odpłatnie); *    Bar przy basenie.

Wyżywienie

*    All inclusive: śniadania, obiady, kolacje w formie bufetu; podwieczorek i przekąski w określonych godzinach; napoje bezalkoholowe i alkoholowe lokalnej produkcji dostępne w hotelowych barach w godzinach 10:00-23:00.

Sport i rozrywka

*    3 baseny z bezpłatnym dostępem do leżaków i parasoli; *    Bezpłatnie: 2 korty tenisowe, koszykówka, water polo, rzutki, tenis stołowy, dwa mini boiska do piłki nożnej, łucznictwo, program animacyjny; *    Odpłatnie: oświetlenie kortu tenisowego.

Dla dzieci

*    Basen dla dzieci z małymi zjeżdżalniami, mini klub (4-12 lat), plac zabaw.

Pozostałe udogodnienia

*    Duża recepcja z lobby, kafejka internetowa (bezpłatna), Wi-Fi w lobby, przechowalna bagażu, pokój telewizyjny, sklep z pamiątkami, amfiteatr.

Naszym zdaniem

*    Hotel z miłą obsługą, położony w ładnym ogrodzie. Duża ilość basenów i atrakcji dla dzieci sprawia, że jest to idealna propozycja na niezapomniane rodzinne wakacje.

Strona internetowa

*    www.stellavillage.gr


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Sun & Fun działającego od 2004 roku na rynku turystycznym, które sukces i wysoki poziom świadczonych usług zapewnia współpracy ze stałymi i sprawdzonymi kontrahentami. W 2017 roku biuro zmieniło właściciela, rozpoczynająć okres rozwoju pod opieką jednego z największych czeskich touroperatorów - Blue Style.

Biuro posiada bogate, wieloletnie doświadczenie w organizowaniu wakacji all inclusive do krajów takich jak Egipt, Tunezja czy Turcja. Oferuje także szeroki wybór wycieczek do Grecji, Hiszpanii i Bułgarii. Poprzez zapewnienie klientom obsługi na najwyższym poziomie oraz organizacji interesujących i profesjonalnie prowadzonych wycieczek fakultatywnych, Biuro Podróży Sun & Fun pokazuje swoim klientom w szczególny sposób piękno i bogactwo kulturowe odwiedzanych miejsc.

Każdego roku wszystkie obiekty znajdujące się w ofercie Sun & Fun kontrolowane są pod względem bezpieczeństwa i jakości usług. Kompetencje i wysoki standard obsługi Biura Podróży Sun & Fun potwierdzają liczne certyfikaty i nagrody, będące jednocześnie gwarantem bezpieczeństwa i satysfakcji klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Best Reisen
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Naszym zdaniem

Przyjemny, lubiany hotel składający się z kilkunastu niskich budynków otoczonych ładnym ogrodem. Wraz ze Stella Palace tworzy urokliwy kompleks wakacyjny.

Położenie

W miejscowości Analipsi, 50 m od prywatnej, małej piaszczysto- żwirowej plaży (przejście przez ulicę, serwis plażowy bezpłatny, brak ręczników plażowych), ok. 200 m od większej plaży publicznej, 4 km od Hersonissos, 20 km od lotniska. Przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy.

Wyposażenie

Restauracja główna z werandą, restauracja a'la carte Elia, 2 bary przy basenie, Wi-Fi i kącik internetowy w budynku głównym, salon kosmetyczny i fryzjerski, minimarket, sklepik z pamiątkami.

Pokoje

Klasycznie wyposażone; łazienka z wanną lub kabiną prysznicową i suszarką, sejf (odpłatny, ok. 15 euro/tydzień), TV sat, klimatyzacja, mała lodówka (minibar na życzenie), balkon lub taras (widok na góry, basen lub morze).

Wyżywienie

All inclusive: śniadania (07.15-09.30), obiady (12.30-14.30), kolacje (18.45- 21.30) w formie bufetów, przekąski (13.00-17.00), woda mineralna, kawa filtrowana, herbata, lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe od godz. 10.00 do 23.00.

Sport i rozrywka

Basen, 2 korty tenisowe, tenis stołowy, bilard, aerobik, siatkówka plażowa, koszykówka, małe boisko do piłki nożnej, siłownia, rzutki, pokój gier, masaże, animacje w dzień, okazjonalnie program rozrywkowy wieczorem. 5 km od hotelu znajduje się waterpark.

Dla dzieci

Brodziki, zjeżdżalnie wodne, sala zabaw, plac zabaw,  miniklub, animacje, łóżeczka niemowlęce.

Uwagi

.

Cena zawiera

Bilet lotniczy z opłatami lotniskowymi, transfer lotnisko-hotel-lotnisko, zakwaterowanie wg oferty, wyżywienie wg oferty, polskojęzyczny rezydent, ubezpieczenie od KL, NNW, bagażu i chorób przewlekłych, VAT.

Cena nie zawiera

Wycieczek fakultatywnych, napiwków, wydatków własnych, dodatkowych ubezpieczeń od kosztów rezygnacji i pakiet SPORT.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Best Reisen działającego w Polsce już od 22 lat. Biuro zdobyło uznanie znacznej grupy klientów i agencji turystycznych, z którymi ma przyjemność współpracować. Jest członkiem międzynarodowej grupy Flash Tours, która prężnie działa w zakresie promocji i rozwoju turystyki. Biuro Podróży Best Reisen może poszczycić się certyfikatem rzetelna firma, oraz tytułem BIURO PODRÓŻY 2012 przyznanym przez Centralne Biuro Certyfikacji Krajowej

Dzięki wsparciu w działaniach i wieloletniemu doświadczeniu, Best Reisen oferuje wyjazdy na wysokim poziomie i dostosowane do oczekiwań swoich klientów. Specjalizuje się w organizacji wakacji w Egipcie, Tunezji i Zjednoczonych Emiratach Arabskich, choć stale poszerza swoją ofertę o doskonałe hotele w Grecji czy Bułgarii. Biuro Podróży Best Reisen jest także ekspertem w organizacji luksusowych wyjazdów egzotycznych - ich wakacje na Malediwach, Seszelach, Sri Lance czy w Tajlandii to gwarancja najwyższej jakości wypoczynku.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


7 islands
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

3.5

Region

Grecja/Kreta/Analipsis

Opinia 7 islands

Hotel składa się z kilkunastu budynków położonych w dużym, zadbanym ogrodzie. Panoramiczny widok na morze, piękna roślinność i przyjazna rodzinna atmosfera to niewątpliwe atuty hotelu. Polecany głównie rodzinom z dziećmi ze względu na pokoje rodzinne oraz brodziki ze zjeżdżalniami. Idealna baza wypadowa do zwiedzania wyspy.

Położenie

Na północno-wschodnim wybrzeżu, w miejscowości Analipsis, ok. 500 m od centrum miejscowości, ok. 3 km od rozrywkowej miejscowości turystycznej Hersonissos, ok. 20 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się w pobliżu hotelu.

Plaża

Ok. 20 m od hotelu, mała, piaszczysta, miejscami występują skały. Leżaki i parasole bezpłatne (przejście przez mało uczęszczaną drogę wewnętrzną między hotelami). Ok. 150 m od hotelu znajduje się szeroka i piaszczysta plaża publiczna. Leżaki i parasole dodatkowo płatne.

Hotel

Kompleks składa się z kilku 2 piętrowych budynków otoczonych pięknym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się przestronne lobby z całodobową recepcją, restauracja, 2 bary (w tym 1 przy basenie). Odpłatnie: Internet Wi-Fi, kącik internetowy, restauracja ? la carte. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 200 przestronnymi pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w klimatyzację, telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf. Rodzaje pokoi: dwuosobowe z możliwością 1 dostawki, rodzinne jednopokojowe z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00-10:00), obiady (13:00-15:00), kolacje (19:00-21:00). Przekąski oraz lody dostępne w godzinach 14:30-17:00. W godzinach 11:00-23:00 w wybranych barach dostępne są napoje bezalkoholowe oraz lokalne alkohole. Markowe i importowane napoje alkoholowe oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 są dodatkowo płatne.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 2 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), 2 korty tenisowe (oświetlenie dodatkowo płatne), tenis stołowy, animacje, koszykówka. Odpłatnie: bilard, pokój gier, centrum SPA, sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki, plac zabaw, mini klub, program animacyjny, możliwość wynajęcia opiekunki (za dodatkową

Kontakt do hotelu

www.stellahotels.gr / tel.: 0030 289 702 32 00

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Mouzenidis Travel
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Region

Kreta - Heraklion

Opis

* darmowe Wi-Fi* prywatna plaża* na rodzinne wakacje

Opis

Elegancki, rodzinny hotel w otoczeniu zieleni. Na gości czekają rozrywki dla dzieci i dorosłych, sport i wysoka jakość obsługi.• 2 baseny ze słodką wodą• kryty podgrzewany basen• sklep z biżuterią• restauracja• bar• SPA• darmowe Wi-Fi w lobby i głównym barze• recepcja 24h• pokoje i restauracja odnowione w 2016 r.Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

• wyspa Kreta• rejon Analipsis• 5 km od Chersonissos• 17 km od lotniska w Heraklionie• 25 km od HeraklionCHERSONISSOSJedna z najbardziej znanych miejscowości turystycznych Krety. Prawdziwy raj odnajdą tutaj osoby nastawione na rozrywkę. Miejscowość kipi setkami barów, tawern, klubów i dyskotek. Bardzo dobrze rozwinięta jest baza sportów wodnych. Rodziny wybrać się mogą do aquaparku oraz aquarium. Chersonissos to idealne miejsce na aktywny wypoczynek połączony z zabawą.

Plaza

• prywatna• przy hotelu• piaszczysta• leżaki i parasole bezpłatnie• ręczniki plażowe pod zastaw

Wyzywienie

All Inclusive

Pokoje

266 pokoi: 141 Singles & Doubles (~30 m2), 77 Family 2-Bedrooms (~40 m2), 48 Doubles Superior (~30 m2).W pokojach: klimatyzacja, TV SAT, telefon, sejf (płatny), mini lodówka, wanna/prysznic, suszarka do włosów, bezpłatny dostęp do Internetu Wi-Fi, balkon/taras.Single & Double: odnowione w 2015 r., łóżko podwójne.Family 2-Bedrooms: odnowione w 2016 r., oddzielne salon i sypialnia.Double Superior: wybudowane w 2008 r., łazienka z wanną, goście mogą korzystać z usług all inclusive w hotelu Stella Palace.Codzienne sprzątanie, zmiana pościeli 3 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:• animacje• aerobik• koszykówka• siatkówka plażowa• tenis• tenis stołowy• rzutki• bilardDla dzieci:• 2 brodziki ze słodką wodą• zjeżdżalnie/mini park wodny• plac zabaw• mimi klub (4-12 lat)

O wyzywieniu

All Inclusive 2018Śniadanie: 07:30-09:30, główna restauracja, amerykańskie w formie bufetu.Późne śniadanie: 09:30-10:00, w restauracji głównej, kontynetalne.Lunch: 12:30-14:30, główna restauracja, międzynarodowy bufet.Kolacja: 19:00-21:30, główna restauracja, międzynarodowy bufet, Dress Code Casual Smart. Przerwa kawowa: 13:00-17:00, przekąski, kawa, ciastka, lody.Kanapki: 14:30-17:00.Napoje: 10:00-23:00, lokalne i międzynarodowe, ouzo, raki, lokalna brandy, wina na kieliszki, piwo, napoje bezalkoholowe, kawa przelewowa.Koktajle: wybór lokalnych napojów alkoholowych i bezalkoholowych.Gorące napoje: kawa przelewowa, herbata.Informacje dodatkowe:Program i działanie infrasrtuktury może różnić się w zależności od warunków pogodowych.Napoje wydawane są po jednej sztuce na osobę.Niedozwolone jest wynoszenie żywności i napojów z barów i restauracji.Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzenia pewnych zmian w programie bez uprzedzenia.

Odleglosc od morza

0 m

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Neckermann HIT
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Położenie

w spokojnej okolicy, od plaży oddzielony ulicą o małym natężeniu ruchu, do centrum Analipsis ok. 700 m. Do Hersonissos ok. 5 km. Do lotniska w Heraklionie ok. 20 km. Obok znajduje się siostrzany hotel Stella Palace.

Plaża

piaszczysta, mała hotelowa plaża ok. 20 m od hotelu, leżaki i parasole bezpłatnie. Większa, piaszczysta plaża publiczna ok. 170 m od hotelu, parasole i leżaki płatne.

Wyposażenie

popularny hotel z przyjemną atmosferą oferuje 240 pokoi rozmieszczonych w budynkach bocznych i budynku głównym. Lobby, recepcja, Wi-Fi i kącik Internetowy w lobby za opłatą, klimatyzowana restauracja z werandą, tawerna a la carte, bary. Na zewnątrz znajdują się 2 baseny ze słodką wodą, bar przy basenie. Taras słoneczny, leżaki i parasole bezpłatnie. www.stellavillage.gr

Kategoria lokalna

B.

Zakwaterowanie

wygodne, funkcjonalnie wyposażone pokoje, odnowione w 2007 roku. Pokoje Dwuosobowe (B1-3A): klimatyzacja indywidualna, sejf (za opłatą 15 Eur/tydz.), telefon, lodówka, TV-sat., balkon lub taras. Prysznic, WC, suszarka. Pokoje Rodzinne (B2-4B): jeden przestronny pokój, łóżko francuskie i dwa łóżka pojedyncze, wyposażone jak pok. B2A.

Dzieci

3 oddzielne baseny, 3 małe zjeżdżalnie wodne, statek piracki ze zjeżdżalniami, plac zabaw, miniklub (4 -12 lat) prowadzony przez animatorów hotelowych, menu, łóżeczko dla dziecka do 2 lat gratis, krzesełka w restauracji.

Rozrywka

programy animacyjne w ciągu dnia i wieczorem. 

Dostęp do internetu

kącik Internetowy za opłatą.

Sport

2 korty tenisowe (sprzęt za kaucją, oświetlenie za opłatą), boisko do siatkówki, koszykówki, boisko do minifutbolu, tenis stołowy, fitness, rzutki.

All Inclusive

3 posiłki: śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Po południu (w godz. 14:30-17:00) przekąski, lody. Lokalne napoje alkoholowe (piwo, wino białe i czerwone, alkohole wysokoprocentowe, drinki na bazie alkoholi lokalnych) oraz napoje bezalkoholowe w godz. 10:00-23:00.

Polecamy

  • niezwykle przyjemny rodzinny ośrodek wypoczynkowy
  • położony w dużym, bardzo ładnym ogrodzie palmowym
  • w stylu greckiej wioski, blisko do plaży
  • mnóstwo atrakcji dla dzieci
  • idealne miejsce na rodzinny wypoczynek

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Net Holiday
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Kategoria

****

Region

Grecja/Kreta

Strefa

Family, Active

Dzieci

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot

Lokalizacja

Analipsi - ok. 700 m od centrum, klimatyczna miejscowość z białymi domkami, tawernami, pubami oraz sklepami Hersonissos - ok. 5 km do centrum, najbardziej rozrywkowy kurort wyspy z licznymi barami i dyskotekami Heraklion - ok. 23 km, stolica wyspy z drugim co do wielkości muzeum archeologicznym na terenie Grecji lotnisko - ok. 17 km

Plaża

ok. 50 m od hotelu, prywatna, niewielka, piaszczysto - żwirkowa z łagodnym zejściem do morza, przejście przez ulicę, bezpłatne leżaki i parasole lub 200 m od hotelu publiczna, piaszczysto - żwirkowac z pałatnym serwisem plażowym

Hotel

czterogwiazdkowy, elegancki, zaprojektowany w greckim stylu, odnowiony w 2016 roku, składa się z 2 budynków, posiada 266 funkcjonalnie urządzonych pokoi, położony na terenie pięknego, egzotycznego ogrodu

Udogodnienia

całodobowa recepcja z miejscami do wypoczynku, możliwość wynajęcia samochodu, mini market, przechowalnia bagaży, pralnia

Internet

bezpłatne WiFi w pokojach oraz pomieszczeniach ogólnodostępnych

Pokoje

2 os. z możliwością 1 dostawki lub dla 3 os. dorosłych, o pow. ok. 30 m2, łazienka z wanną lub prysznicem, suszarka do włosów, klimatyzacja sterowana indywidualnie, TV SAT, bezpłatne WiFi, telefon, bezpłatna lodówka, sejf płatny (ok. 15 EUR/tydz.), możliwość wypożyczenia czajnika, balkon lub taras

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej restauracja a la carte - kuchnia azjatycka - dodatkowo płatna (wymagana rezerwacja) restauracja a la carte Gourmet - dodatkowo płatna (wymagana rezerwacja) bar przy basenie Stella / pool bar bar przy basenie Mediterra / pool bar/disco

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

3 baseny, aerobik, aqua aerobik, animacje dla dzieci i dorosłych, kort tenisowy, tenis stołowy, boisko do koszykówki, piłki nożnej, mini golf, rzutki, pokój z grami, siatkówka plażowa, amfiteatr, muzyka na żywo

Płatne

sauna, jacuzzi, masaże, kryty basen, bilard, siłownia, salon kosmetyczny

Dla dzieci

2 brodziki, zjeżdżalnie - mini aqua park, plac zabaw, mini klub (4-12 lat), mini disco, animacje, wysokie krzesełka w restauracji, możliwość bezpłatnego wypożyczenia łóżeczka dla dzieci do 2 lat, opiekunka dla dzieci (płatne)

Program All Inclusive

07.30-09.30 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa, herbata, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych) 9.30-10.00 późne śniadanie w restauracji głównej 12.30-14.30 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe np. piwo, wino białe i czerwone 19.00-21.30 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni międzynarodowej i greckiej, lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), kawa, herbata, lokalne napoje alkoholowe np. piwo, wino białe i czerwone 13.00-17.00 przekąski na ciepło, zimno np. ciasta, ciasteczka lub lody serwowane w poszczególnych barach w godzinach ich funkcjonowania 21.30 późne przekąski serwowane w barze przy basenie 10.00-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, cola light, fanta, sprite, soki owocowe (za wyjątkiem świeżo wyciskanych i butelkowanych), filtrowana kawa, herbata, lokalne alkohole np. piwo, wino białe i czerwone, raki, ouzo, brandy lub drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w poszczególnych barach w godzinach ich funkcjonowania - leżaki i parasole przy basenie - bezpłatne leżaki i parasole na prywatnej plaży hotelowej - mini klub dla dzieci 4-12 lat Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard, American Express

Strona www hotelu

www.stellavillage.gr

Nasza ocena

Pokój **** Położenie ****+ Wyżywienie **** Sport \ rozrywka *****

Atuty

- prywatna plaża z bezpłatnym serwisem plażowym - bardzo dobre oceny na portalach opiniotwórczych - elegancki, ciekawie zaprojektowany hotel otoczony palmami - kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci - mini Aqua Park - bezpłatne WiFi w pokojach oraz pomieszczeniach ogólnodostępnych

Wąwóz Samaria

Piesza wyprawa najdłuższym w Europie wąwozem Samaria, który położony jest w masywie Gór Białych (LefkaOri), liczy 18 km długości i zaliczany jest do europejskich cudów natury. Dzięki specyficznemu klimatowi wąwozu, który przypomina cieplarnie występuje tu 450 gatunków roślin i wiele gatunków zwierząt. Wędrówka rozpoczyna się w miejscu zwanym Ksyloskala "drewniane schody" - od pokonania kamiennych stopni wykutych w zboczu porośniętym cyprysami. Wąwóz miejscami staje się kanionem, gdyż ściany wznoszą się na wysokość 300-600 m, a przejście ma szerokość ok. 3 metrów. Jest to tzw. Żelazna Brama. Szlak kończy się w Agia Roumeli. Wycieczkę kończy rejs statkiem do Choro Sfakion i przejazd autobusem do hotelu. Cena ok. 78 EUR/os.

Knossos

Wizyta w największym i najwspanialszym pałacu w Knossos, który okazał się centrum cywilizacji minojskiej. To tutaj mieszkał król Minos, który nakazał zbudować dla swojego syna Minataura (pół byka, pół człowieka) labirynt. Przewodnik nakreśli wygląd budowli sprzed tysiąca lat, opowie o tym jak żyli jej mieszkańcy oraz jakie mieli zwyczaje. Następnym etapem będzie przejazd do Heraklionu i czas wolny lub zwiedzanie muzeum archeologicznego, z największą na świecie kolekcją eksponatów z czasów minojskich. Cena ok. 58 EUR/os.

Rejs na Santorini

Symbolem Santorini jest czarny piasek oraz białe domy i kościoły z niebieskimi dachami. Stoją one na czarnych, stromych klifach sprawiając wrażenie jakby miały zaraz zsunąć się w turkusowe wody morza, rozbijające się o skały. Wyspa ta to jedno z najbardziej magicznych miejsc w Grecji. W programie zwiedzanie stolicy wyspy - Firy, która dzięki położeniu na skraju wulkanu słynie z niesamowitych widoków oraz miasteczka Oia - jednego z najbardziej romantycznych miejsc na świecie. Znajduje się tu wiele lokalnych sklepików, barów i tawern, gdzie przy aromatycznym, słodkim winie, z którego słynie wyspa można podziwiać zapierający dech w piersiach widok na kalderę - niezwykły, zatopiony krater wulkanu. Cena ok. 138 EUR/os.

Spinalonga

Wycieczka statkiem na wyspę Spinalonga, gdzie centrum miasteczka stanowią ruiny weneckiej fortecy. Na początku XX w. były tu zsyłane osoby cierpiące na trąd stąd też nosi ona również nazwę "Wyspa Trędowatych". W drodze powrotnej statek przycumuje w zatoczce przy małej, dzikiej plaży, gdzie będzie czas na kąpiel w morzu i opalanie. Po powrocie na ląd spacer po uroczym, portowym miasteczku Agios Nikolaosi podziwianie widoku na jezioro Voulismeni, które połączone jest z morzem kanałem. Cena ok. 58 EUR/os.

Wieczór kreteński

Doskonała okazja do spotkania z autentycznym folklorem greckim. Podczas kolacji w jednej z kreteńskich wiosek można skosztować specjałów miejscowej kuchni oraz rozsmakować się w winie i ouzo. Zespół tancerzy w strojach ludowych zaprezentuje tradycyjne tańce z Krety i innych części Grecji przy akompaniamencie buzuki i liry. Cena ok. 58 EUR/os.

Jeep Safari

Wyprawa samochodami terenowymi przez dzikie, górskie bezdroża. Idealna okazja do poznania nieznanego oblicza wyspy - zapomnianych wiosek żyjących własnym rytmem, gajów oliwnych i górskich przełęczy. Przerwa na lunch w greckiej tawernie. Cena ok. 80 EUR/os. Net Holiday Sp. z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp. z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


TUI
  • Standard
    star
  • Lokalizacja

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.

GŁÓWNE ATUTY:

  • lokalizacja w palmowym ogrodzie, przy prywatnej plaży z łagodnym zejściem do morza, z bezpłatnymi parasolami i leżakami, 700 metrów od klimatycznej miejscowości Analipsi, 5 km od kurortu Hersonissos
  • elegancki wystrój, kompleks basenów i brodzików ze zjeżdżalniami dla dzieci, animacje, grecka atmosfera
  • wyżywienie w opcji All Inclusive, wi fi gratis

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.

Do dyspozycji gości

  • recepcja 24h
  • ogród
  • taras słoneczny
  • basen (zewnętrzny, ze słodką wodą)
  • restauracja główna (z tarasem)
  • restauracja a la carte 
  • 2 bary
  • sala telewizyjna

Wyposażenie

  • Wi-Fi (w całym hotelu, w cenie) 
  • terminal internetowy (w cenie) 
  • ręczniki (w cenie)

Dodatkowe udogodnienia

  • minimarket
  • parking (płatny)
  • sklep z pamiątkami 
  • fryzjer 
  • pralnia (płatna)

karty

Visa, MasterCard, American Express

Liczba pokojów

151-200

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Sport i wellness

Płatne
  • masaże 
  • centrum fitness 
  • mini piłka nożna 
  • siatkówka plażowa 
  • minigolf 
  • tenis 
  • wypożyczalnia rakiet tenisowych 
  • szkoła nurkowania PADI

W okolicy

  • ok. 50 m od piaszczystej plaży
  • ok. 4 km od centrum miejscowości Chersonissos
  • ok. 25 km od centrum Heraklionu
  • czas dojazdu z lotniska ok. 30 min
ok
Hotel SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

Stella Village to dobrej klasy hotel, otoczony palmami, usytuowany przy plaży, w spacerowej odległości od centrum miasteczka Analispi ze sklepami i tawernami oraz 5 km od tętniącego życiem Hersonissos z klubami i dyskotekami. Polecamy miłośnikom plażowania, a przede wszystkim rodzinom z dziećmi ze względu na ogromna ilość atrakcji, w tym mini aqupark ze zjeżdżalniami, basen statek, bogatą ofertę animacji i sportów. Jest to także idealne miejsce wypadowe do zwiedzania, szczególnie wschodniej części Krety.


Mapa Hotelu Stella Village
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Stella Village:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Stella Village!
https://youtu.be/Zs-QLUUtee4

Opinie o Hotelu Stella Village

hotel na przyzwoitym poziomie, bylam tam 2 lata temu, byl wtedy zupelnie nowy, ale plaza dramatyczna, przerobiony stary port, z zamulonym dnem, woda nie ma naturalnej cyrkulacji

POLECAM:
Podsumowanie: odradzam
3.0

Piękny hotel, otoczony urokliwymi alejkami i zadbanym ogrodem. Pokoje moim zdaniem mają przeciętny standard, ale nam niczego nie brakowało. Jedzenie dobre, posiłki obfite.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Hotel na dobrym poziomie, są jednak pokoje o różnym standardzie. My prosiliśmy o zmianę i dostaliśmy lepszy pokój (większy i bardziej nowoczesny). Obsługa była życzliwie nastawiona i bardzo uprzejma. Duży plus za animacje - rewelacyjne (zwłaszcza dla dzieci)! Jedzenie niezłe, choć śniadania dość monotonne. Ogólnie pobyt zaliczamy do bardzo udanych, a hotel szczerze polecamy.

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, na romantyczne wakacje, dla aktywnych wczasowiczów
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.4

Fajny hotel z dobrym jedzeniem. Zaletą jest to, ze można korzystać także z udogodnień sąsiedniego hotelu 5-gwiazdkowego, Stella Palace (baseny, leżaki). Obsługa miła,bardzo dużo animacji dla małych dzieci przez cały dzień (odbywają się głównie po angielsku i niemiecku, ale dla maluchów zwykle jest rysowanie, przebieranki itp.). Plaża hotelowa jest niewielka, ale kawałek dalej mamy dwie piękne plaże publiczne (10 minut spacerem), które polecam. Ogólnie hotel jest czysty, zadbany, pokoje codziennie sprzątane. Na wyjazd z dziećmi bardzo polecam!

POLECAM:
rodzinom z dziećmi, dla aktywnych wczasowiczów, ceniącym rozrywkę
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.6

Stella Village - możliwości zakwaterowania:

Pokoj dwuosobowy dla jednej osoby wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
DOUBLE ROOM 2PAX
Pokoj dwuosobowy wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
DOUBLE ROOM 3PAX
FAMILY ROOM SEPARATE BEDROOM 3PAX
Pokoj dwuosobowy dla 3 osob wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
Pokoj superior lazienka WC klimatyzacja balkon lub taras
DOUBLE ROOM
Pokoj rodzinny (2 pomieszczenia) wanna lub prysznic WC klimatyzacja balkon lub taras
FAMILY ROOM SEPARATE BEDROOM 2PAX
DOUBLE ROOM 1PAX
DOUBLE SUPERIOR ROOM 1PAX
DOUBLE SUPERIOR ROOM 3PAX
Double Room / _
Double Superior / _
Family 2 Brooms / _
Single Room / _
FAMILY ROOM SEPARATE BEDROOM 4PAX
Pokój 2-osobowy
Pokój 2-osobowy
DOUBLE SUPERIOR ROOM 2PAX
FAMILY ROOM SEPARATE BEDROOM 1PAX
Pokój rodzinny
FAMILY SEPARATE BEDROOM
SINGLE ROOM
POKÓJ SUPERIOR

Stella Village - Możliwości wyżywienia:


Masz pytania o Hotel Stella Village? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00