cellphone225171600

Z nami zaplanujesz udane wakacje!Blisko 240 000 zadowolonych klientów od 2004 roku!

  • Jesteśmy Członkiem Polskiego Związku Touroperatorów
  • money
  • PIT

Infolinia i rezerwacja pon.-pt. 8:30-18:00; sob. 10:00-16:00

Wakacje Last Minute
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
  • Hotel Sissi Bay, Kreta
1 / 29
Ocena
hotelu:
4.7 / 5
Najbliższy termin
25.04 - 02.05
już od 1723 zł / os
Sprawdź
Najtańszy termin
23.05 - 26.05
już od 1502 zł / os
Sprawdź
Udogodnienia hotelu Sissi Bay
  • Windsurfing
  • Fitness/Siłownia
  • Tenis
  • Zjeżdżalnie wodne
  • Basen kryty
  • Basen odkryty
  • Polska animacja
  • Klimatyzacja
  • Dostęp do Internetu
  • Dla rodzin z dziećmi
  • Bez paszportu

Hotel Sissi Bay
star 4

Grecja: Kreta
Ocena hotelu Sissi Bay:
4.7 / 5
Średnia z 1 opinii
Szczegóły oceny hotelu Sissi Bay:
  • Lokalizacja
    5.0
  • Hotel
    4.0
  • Pokoje
    5.0
  • Wyżywienie
    5.0
  • Atrakcje
    i sport
    4.0
  • Jakość
    do ceny
    5.0
Najbliższy termin
  • Termin:
  • 25 kwietnia 2021
Najtańszy termin
  • Termin:
  • 23 maja 2021
ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Sissi Bay to przepięknie położony hotel blisko plaży, w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko urokliwego Aghios Nikolaos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Bardzo polecamy klientom ceniącym ciszę i spokój, kameralną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • położony w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko klimatycznego Aghios Nikolaos, blisko plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • komfortowe pokoje, 3 strefy wypoczynku
  • smaczne wyżywienie w formie All Inclusive, nowy bar All Inclusive nad samym morzem, bezpłatne wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Hotel Sissi Bay w ofercie Biura podróży:

TUI

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Sissi Bay to przepięknie położony hotel blisko plaży, w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko urokliwego Aghios Nikolaos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Bardzo polecamy klientom ceniącym ciszę i spokój, kameralną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • położony w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko klimatycznego Aghios Nikolaos, blisko plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • komfortowe pokoje, 3 strefy wypoczynku
  • smaczne wyżywienie w formie All Inclusive, nowy bar All Inclusive nad samym morzem, bezpłatne wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Kategoria

****

Region

KRETA/GRECJA

Polozenie


• ok. 150 m od centrum miasta


• ok. 300 m od plaży


• czas dojazdu z lotniska ok. 90 min

Plaza


• ok. 300 m od plaży


• publiczna


• piaszczysta


• żwirowa


• hotel oddzielony od plaży ulicą


• zalecane obuwie kąpielowe


• leżaki za opłatą


• parasole za opłatą


• ręczniki za opłatą

Wyposażenie


• recepcja
• kantor
• sejf: za opłatą
• sala TV
• ogród
• taras
• lekarz
• Wi-Fi, w recepcji/lobby: w cenie, w barze: w cenie, przy basenie: w cenie
• parking, niezadaszony: w cenie
• sala konferencyjna

Karty

Visa, MasterCard, Maestro

Liczba pokojów

90 

Kategoria lokalna

4 gwiazdki

Dodatkowe informacje


• W rezerwowanym hotelu opieka wyłącznie poprzez TUI Service Center 24/7: mailowo, telefonicznie, SMS i za pośrednictwem czatu w aplikacji TUI w serwisie myTUI. W aplikacji TUI znajdą Państwo mnóstwo przydatnych informacji dotyczących przebiegu podróży i miejsca wypoczynku. Za jej pośrednictwem można rezerwować również wycieczki fakultatywne. Niezależnie od tego, czy szukają Państwo pomysłów na spędzanie czasu w okolicy, czy potrzebują Państwo naszej pomocy w rozwiązaniu problemu, jesteśmy do Państwa dyspozycji.
Telefon: +48 222043596
SMS: + 48 799448800
E-mail: servicePL@TUI.com
Czat: w aplikacji TUI


• Podatek turystyczny: od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania.
Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Dla obiektów:
1- i 2-gwiazdkowych - ok. 0,50 EURO za pokój/noc
3-gwiazdkowych - ok. 1,50 EURO za pokój/noc
4-gwiazdkowych - ok. 3 EURO za pokój/noc
5-gwiazdkowych - ok. 4 EURO za pokój/noc

Basen


• baseny: 5
• basen "Blue Lagoon Pool": zewnętrzny, z wodą morską, zjeżdżalnia, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
• basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, z wodą morską
• basen "Sea Front Pool": zewnętrzny, z wodą morską
• basen "Indoor Pool": od 15 lat, za opłatą, płatność gotówką, kryty, ze słodką wodą, w strefie spa, leżaki
• baseny tylko dla dorosłych "Relax Pool": zewnętrzny, z wodą morską, leżaki: w cenie, parasole: w cenie
• jacuzzi: w cenie, zewnętrzne
• ręczniki: za opłatą, płatność gotówką

Dla dzieci


• basen dla dzieci: w cenie, zewnętrzny, z wodą morską
• wysokie krzesełka dla dzieci
• miniklub: 4 - 10 lat, lipiec i sierpień; w zależności od sezonu, pt. - śr., w cenie
• plac zabaw
• minidyskoteka: lipiec i sierpień; w zależności od sezonu, pt. - śr., w cenie
• łóżeczka dla dzieci/niemowląt: w cenie, na zapytanie

Sport i wellness

W cenie
• tenis stołowy: wymagana kaucja
• siatkówka plażowa

Płatne
• strefa spa: płatność gotówką
• łaźnia parowa
• hammam
• masaże: płatność gotówką
• sala fitness/siłownia

Rozrywka


• zajęcia sportowe (sezonowo, kilka razy w tygodniu)


• bilard za opłatą

Pokoje

Pokój rodzinny FZX1

• 2-4 os. • ok. 33 m2 • widok na dziedziniec/widok na ląd • sypialnia • klimatyzacja: płatność gotówką, za tydzień ok. 56 €, indywidualnie sterowana • sejf: płatność gotówką, za tydzień ok. 24 € • lodówka: w cenie • zestaw do parzenia kawy/herbaty • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy z widokiem na morze DZM1

• 2-3 os. • ok. 14 m2 • widok na morze • sypialnia • klimatyzacja: płatność gotówką, za tydzień ok. 56 €, indywidualnie sterowana • sejf: płatność gotówką, za tydzień ok. 24 € • lodówka • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Pokój 2-osobowy DZX1

• 2-3 os. • ok. 14 m2 • widok na ląd • sypialnia • klimatyzacja: płatność gotówką, za tydzień ok. 56 €, indywidualnie sterowana • sejf: płatność gotówką, za tydzień ok. 24 € • lodówka: w cenie • TV sat. • wanna lub prysznic • WC • suszarka do włosów • balkon lub taras

Wyżywienie

All inclusive
• śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• obiad: codziennie 12:30 - 14:00, w formie bufetu
• kolacja: pt. - śr. 18:30 - 21:00, czw. 18:00 - 20:00, w formie bufetu
• przekąski: codziennie 10:30 - 12:00
• ciasto: 16:00 - 17:30
• wybrane napoje bezalkoholowe: codziennie, 10:30 - 23:00
• wybrane lokalne napoje alkoholowe: codziennie 10:30 - 23:00
• kawa/herbata po południu
• wymagane noszenie opasek all inclusive

Dwa posiłki
• śniadanie: codziennie 07:00 - 10:00, w formie bufetu
• kolacja: pt. - śr. 18:30 - 21:00, czw. 18:00 - 20:00, w formie bufetu

Restauracje i bary
• główna restauracja "Blue": rodzaje kuchni: grecka, międzynarodowa, bufet, show cooking, przy basenie, wysokie krzesełka dla dzieci

• bary i inne: 2
• bar przekąskowy "Mare Blue": czerwiec - wrzesień, codziennie
• bar przekąskowy "Tropical Bar": codziennie


Opis hotelu Sissi Bay według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Sissi Bay, Sissi Lassithiou, 72400 Sissi, Kreta, Grecja 
Telefon: 0030 284 107 1327 
Fax: 0030 284 107 1284


Witryna hotelu: www.sissibay.gr

Dane GPS hotelu Sissi Bay:

N 35º 18' 32.7636"
E 25º 31' 26.7564"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży TUI Polska. TUI Polska jest jednym z największych biur podróży nie tylko w kraju, ale i na świecie, o ugruntowanej pozycji na rynku, wielu latach doświadczenia i bogatej ofercie wyjazdów do każdego miejsca na świecie. To jeden z naszych kluczowych partnerów, który umożliwia nam spełnianie turystycznych marzeń naszych klientów.

Podstawowym przesłaniem koncepcji Biura Podróży TUI Polska jest uzmysłowienie klientom, że koncern towarzyszy im na wszystkich etapach podróży – od momentu wyboru oferty, poprzez odprawę na lotnisku i przelot, aż do pobytu i opieki w miejscu wypoczynku. Międzynarodowy koncern TUI jest właścicielem linii lotniczek TUI Fly (Akrefly), kilku sieci hotelowych, m.in. Splashworld, Robinson, Iberotel, RIU i wiele innych. Dzięki temu na każdym etapie podróży turysta może być obsługiwany tylko przez pracowników jednej grupy!


W swojej ofercie TUI posiada wiele sprawdzonych hoteli w najróżniejszych europejskich i egzotycznych destynacjach. Poczynając od najbardziej popularnych – czyli w Grecji, Hiszpanii, Turcji, Tunezji, Bułgarii czy Egipcie – poprzez mniej znane jak na przykład Lazurowe Wybrzeże we Francji, po dalekie kierunki jak Jamajka, Dominikana, Meksyk i inne – klienci mogą zwiedzić z TUI cały świat! Wszędzie znaleźć można bogatą ofertę hoteli o najróżniejszym standardzie, z wysokiej klasy obsługą i kompleksowo wyposażonymi pokojami.


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Coral Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Sissi Bay to przepięknie położony hotel blisko plaży, w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko urokliwego Aghios Nikolaos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Bardzo polecamy klientom ceniącym ciszę i spokój, kameralną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • położony w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko klimatycznego Aghios Nikolaos, blisko plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • komfortowe pokoje, 3 strefy wypoczynku
  • smaczne wyżywienie w formie All Inclusive, nowy bar All Inclusive nad samym morzem, bezpłatne wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


KATEGORIA

4*

REGION

Kreta

OPIS

Obiekt jest hotelem rodzinnym, znanym ze swojej greckiej gościnności i przyjaznej atmosfery. Leży blisko plaży Boufosi oraz pięknego, malowniczego portu, a także restauracji, barów, sklepów i innych atrakcji. Dobre miejsce, aby spędzić udane wakacje na Krecie.

lokalizacja

7 km od miejscowości Malia, 42 km od lotniska w Heraklionie-HER. Hotel usytuowany na powierzchni: 14000 m2.

kategoria organizatora

4*

kategoria lokalna

4*

Data otwarcia

1995 r. Odnowiony w 2015 r. Na terenie hotelu: restauracja, bary (2), sejf w recepcji (płatny), sala konferencyjna, basen kryty, 3 baseny odkryte.

internet

- Wi-Fi w lobby bezpłatne

plaża

300 m od hotelu, publiczna, piaszczysto-żwirowa, 200 m długości, dojście do plaży ulicą. Do plaży kursuje bezpłatny bus hotelowy. Płatne: parasole, leżaki, ręczniki plażowe.

pokoje

Zlokalizowane są w 10 budynkach (liczba pięter: 2, liczba wind: 0). Typy pokoi: - suity junior dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), taras - pokoje rodzinne dla max. 4 os.: 2 sypialnie, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), zestaw do parzenia kawy/herbaty (bezpłatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje double sea/garden/land view dla max. 3 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras - pokoje double single dla 1 os.: 1 sypialnia, klimatyzacja indywidualna (płatna, ), sejf (płatny), TV, telefon, łazienka (wanna lub prysznic, WC), balkon lub taras

Wyżywienie

- restauracja główna "Blue", bary (2)

śniadanie i obiadokolacja

- śniadanie (07:00-10:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej - wybrane lokalne napoje bezalkoholowe do śniadania All Inclusive (10:30-23:00) - śniadanie (07:00-10:00), obiad (12:30-14:00), kolacja (18:30-21:00) serwowane w restauracji głównej - napoje bezalkoholowe, lokalne napoje alkoholowe

z myślą o dzieciach

- brodzik - plac zabaw - krzesełka dla dzieci w restauracji - łóżeczko dla dziecka do 2 lat (bezpłatne, na zamówienie przed przyjazdem)

w cenie

- tenis stołowy - rzutki - koszykówka - siatkówka plażowa - animacje

płatne

- cymbergaj, bilard - minigolf - siłownia - centrum SPA - masaż, sauna, jacuzzi - łaźnia turecka DODATKOWE INFORMACJE OPIS NA LATO 2020. PODATEK TURYSTYCZNY W Grecji od dnia 01.01.2018, zgodnie z decyzją rządu greckiego, będzie pobierany podatek turystyczny. Zapłata za podatek odbywa się podczas zakwaterowania. Wysokość podatku turystycznego zależy od kategorii lokalnej hotelu/kwatery. Opłaty kształtują się następująco: a) Hotel 5-gwiazdkowy - 4,00 EUR za pokój / doba, b) Hotel 4-gwiazdkowy - 3,00 EUR za pokój / doba, c) Hotel 3-gwiazdkowy - 1,50 EUR za pokój / doba, d) Hotel 1- i 2-gwiazdkowy - 0,50 EUR za pokój / doba, e) Apartament 4 Klucze - 1,00 EUR za pokój / doba, f) Apartament 3 Klucze - 0,50 EUR za pokój / doba, g) Apartament 1 i 2 Klucze - 0,25 EUR za pokój / doba.

Aktualizacja opisu

04.11.2019 09:44

usługi dostępne w hotelu

Wi-Fi SPA All Inclusive Serwis plażowy

Sale konferencyjne

Pokoje 4 osobowe


Opis hotelu Sissi Bay według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Sissi Bay, Sissi Lassithiou, 72400 Sissi, Kreta, Grecja 
Telefon: 0030 284 107 1327 
Fax: 0030 284 107 1284


Witryna hotelu: www.sissibay.gr

Dane GPS hotelu Sissi Bay:

N 35º 18' 32.7636"
E 25º 31' 26.7564"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Coral Travel Wezyr Holidays, które działa na polskim rynku od roku 1999. W tym czasie zdobyło grono stałych i zadowolonych klientów. Biuro Podróży Coral Travel Wezyr Holidays specjalizuje się w wyjazdach do Turcji, jednak z roku na rok wzbogaca swoją ofertę o nowe kierunki. Jedną z najchętniej wybieranych przez klientów destynacji jest Grecja. Dodatkowo możemy wybrać ofertę spośród takich krajów jak Hiszpania, Bułgaria czy Egipt. Ciągły rozwój biura i pozycja jednego z największych touroperatorów w Europie zaowocował stale poszerzającą się ofertą egzotycznych wakacji, hitem są takie kierunki jak Dominikana, Kuba, Meksyk, Tajlandia, Mauritius czy Zjednoczone Emiraty Arabskie. Biuro podrózy Coral Travel Wezyr Holidays oferuje także atrakcyjne wakacje dla rodzin - w swoich najlepszych hotelach uruchomili bowiem polskojęzyczne animacje. Wybierać można spoód wielu ofert last minute i all inclusive.

Biuro Podróży Coral Travel Wezyr to gwarancja udanych wakacji. Jako jeden z nielicznych touroperatorów na polskim rynku wdrożył system zarządzania jakością i posiada certyfikat na zgodność z normą ISO 9001:2008. Jest laureatem nagród Fair Play Turystyki Polskiej 2012, Jakość Roku 2009 i 2010, a także szczególnego wyróżnienia Jakość Roku Srebro.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Net Holiday

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Sissi Bay to przepięknie położony hotel blisko plaży, w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko urokliwego Aghios Nikolaos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Bardzo polecamy klientom ceniącym ciszę i spokój, kameralną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • położony w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko klimatycznego Aghios Nikolaos, blisko plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • komfortowe pokoje, 3 strefy wypoczynku
  • smaczne wyżywienie w formie All Inclusive, nowy bar All Inclusive nad samym morzem, bezpłatne wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

****

Region

Grecja/Kreta

Strefa

Family, Prestige

Dzieci pobyt GRATIS

- 1 dziecko do 12 lat - opłata tylko za przelot Dotyczy dzieci przy dwóch osobach pełnopłatnych.

Lokalizacja

Sissi - klimatyczna grecka miejscowość z tawernami, kawiarniami, sklepami z dala od hałaśliwych barów i dyskotek centrum - ok. 300 m Agios Nikolaos - jedno z najbardziej uroczych miast na wyspie z licznymi tawernami i barami - ok. 20 km Heraklion stolica wyspy - ok. 45 km Malia - pałac z czasów minojskich wraz z całym systemem urbanistycznym rozplanowanym wokół pałacu - ok. 6 km lotnisko - ok. 42 km

Atuty

- bar All Inclusive z widokiem na morze - nowoczesne Spa and wellness - tradycyjna i klimatyczna miejscowość grecka - plaża odznaczona Błękitną Flagą - hotel z 3 strefami wypoczynku dla Klientów - w zależności od potrzeb i upodobań - krótki lot ok. 3 h

Plaża

publiczna, piaszczysta, wejście kamienisto - żwirkowe, 300 m od hotelu, oznaczona certyfikatem Błękitnej Flagi przyznawanym wyjątkowym plażom za czystość i ekologię, szeroka i zadbana, jedna z najsłynniejszych na Krecie, leżaki i parasole płatne ok. 6 EUR/dzień/komplet - 2 leżaki oraz parasol, dla wygodnych bezpłatny bus hotelowy kilka razy dziennie

Hotel

czterogwiazdkowy, częściowo odnowiony w 2016 roku, oferuje 90 pokoi rozmieszczonych w dziewięciu 1 i 2-piętrowych budynkach, otoczony górzystymi terenami, z zadbanym zielonym ogrodem i karaibskimi parasolami

Udogodnienia

całodobowa recepcja, punkt wymiany walut, sala TV, żelazko (depozyt 10 EUR), wypożyczalnia samochodów, skuterów i quadów, parking, opieka medyczna (dodatkowo płatna), ręczniki płatne ok. 5 EUR/tydzień (kaucja ok. 5 EUR), czajnik bezprzewodowy, parasol plażowy (ok. 2 EUR/dzień)

Internet

bezpłatne Wi-Fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych, bezpłatny kącik internetowy

Pokoje

standardowe - 2 os. z możliwością 1 dostawki, łazienka z prysznicem lub wanną, suszarka do włosów, indywidualnie sterowana klimatyzacja, telefon, TV SAT, sejf (płatny ok. 24 EUR/tydzień), lodówka, balkon lub taras rodzinne - 2 os. z możliwością 2 dostawek, z wydzieloną optycznie sypialnią lub 2-pomieszczeniowe, wyposażone jak pokoje standard

Restauracje i bary

restauracja główna - dania kuchni międzynarodowej i greckiej lobby bar / main bar bar z przekąskami / snack bar Tropical bar z widokiem na morze / Mare Bar

Wyżywienie

All Inclusive

Rozrywka

3 strefy wypoczynku z 3 basenami ze słoną wodą, pierwsza przy morzu - dla aktywnych, druga z wodospadem - przeznaczona wyłącznie dla dorosłych, bez muzyki, trzecia - rodzinna z mini splash parkiem oraz zewnętrznym jacuzzi

Płatne

centrum Spa and Wellness, bilard (ok. 2 EUR/gra), basen kryty (z masażami i salą fitness), centrum sportów wodnych na plaży, klub golfowy (ok. 22 km od hotelu), wieczór kreteński organizowany raz w tygodniu (ok. 10 EUR), tenis stołowy (ok 2 EUR/gra), hammam

Dzieci

brodzik dla dzieci, mini klub (4-12 lat), dostępne łóżeczka dla dzieci do lat 2, program animacyjny

Program All Inclusive

07.00-10.00 śniadanie w formie bufetu w restauracji głównej, kawa amerykańska, herbata, woda, soki owocowe (za wyjątkiem butelkowych i świeżo wyciskanych) 12.30-14.00 obiad w formie bufetu w restauracji głównej, wybór przystawek, deserów i owoców, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa amerykańska, herbata, woda, soki owocowe (za wyjątkiem butelkowych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe np. piwo, wino białe i czerwone 18.30-21.00 kolacja w formie bufetu w restauracji głównej, dania kuchni greckiej i międzynarodowej, szeroki wybór przystawek, deserów i owoców, napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa amerykańska, herbata, woda, soki owocowe (za wyjątkiem butelkowych i świeżo wyciskanych), lokalne napoje alkoholowe np. piwo, wino białe i czerwone 10.30-12.30 przekąski np. kanapki, frytki lub inne dostępne w barze Tropical 16.00-17.30 podwieczorek typu ciasta, ciastka, kawa, herbata serwowane w barze Tropical 10.30-23.00 lokalne napoje bezalkoholowe typu cola, fanta, sprite, kawa amerykańska, herbata, woda, soki owocowe (za wyjątkiem butelkowych i świeżo wyciskanych) oraz lokalne napoje alkoholowe np. piwo, wino białe, czerwone i różowe, ouzo, brandy, raki, gin, wódka, likiery, rum lub drinki na bazie lokalnych alkoholi serwowane w barze przy basenie / pool bar, barze z przekąskami / snack bar, barze głównym / lobby bar oraz w barze nad morzem / Mare Bar w godzinach funkcjonowania poszczególnych barów - leżaki i parasole przy basenie oraz w ogrodzie z widokiem na morze - mini klub dla dzieci 4-12 lat Szczegółowe informacje dot. programu All Inclusive Klienci otrzymują w hotelu.

Oficjalna kategoria

4 gwiazdki

Karty kredytowe

Visa, MasterCard

Strona www hotelu

www.sissibay.gr

Nasza ocena

Pokój **** Położenie **** Wyżywienie **** Sport \ rozrywka ****

Cena obejmuje

opiekę polskiego rezydenta, przelot samolotem z opłatą lotniskową, bagaż główny oraz podręczny, transfery lotnisko - hotel - lotnisko, 3, 4, 7, 10, 11 lub 14 rozpoczętych dób hotelowych, wyżywienie wg opisu, pakiet ubezpieczeniowy Europaische Reiseversicherung AG (NNW, KL i bagaż) oraz składkę na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny

Cena nie obejmuje

wycieczek lokalnych, posiłków innych niż wymienione w opisie wyżywienia, napojów do posiłków jeśli w opisie hotelu nie podano inaczej oraz lokalnych opłat klimatycznych i podatków turystycznych płatnych na miejscu przy zakwaterowaniu, a także innych wydatków osobistych

Knossos

Wizyta w największym i najwspanialszym pałacu w Knossos, który okazał się centrum cywilizacji minojskiej. To tutaj mieszkał król Minos, który nakazał zbudować dla swojego syna Minataura (pół byka, pół człowieka) labirynt. Przewodnik nakreśli wygląd budowli sprzed tysiąca lat, opowie o tym jak żyli jej mieszkańcy oraz jakie mieli zwyczaje. Następnym etapem będzie przejazd do Heraklionu i czas wolny lub zwiedzanie Muzeum Archeologicznego, z największą na świecie kolekcją eksponatów z czasów minojskich. Cena ok. 45 EUR/os.

Rejs na Santorini

Symbolem Santorini jest czarny piasek oraz białe domy i kościoły z niebieskimi dachami. Stoją one na czarnych, stromych klifach sprawiając wrażenie jakby miały zaraz zsunąć się w turkusowe wody morza, rozbijające się o skały. Wyspa ta to jedno z najbardziej magicznych miejsc w Grecji. W programie zwiedzanie stolicy wyspy - Firy, która dzięki położeniu na skraju wulkanu słynie z niesamowitych widoków oraz miasteczka Oia - jednego z najbardziej romantycznych miejsc na świecie. Znajduje się tu wiele lokalnych sklepików, barów i tawern, gdzie przy aromatycznym, słodkim winie, z którego słynie wyspa można podziwiać zapierający dech w piersiach widok na kalderę - niezwykły, zatopiony krater wulkanu. Cena ok. 160 EUR/os.

Spinalonga

Wycieczka statkiem na wyspę Spinalonga, gdzie centrum miasteczka stanowią ruiny weneckiej fortecy. Na początku XX w. były tu zsyłane osoby cierpiące na trąd, stąd też nosi ona również nazwę "Wyspa Trędowatych". W drodze powrotnej statek przycumuje w zatoczce przy małej, dzikiej plaży, gdzie będzie czas na kąpiel w morzu i opalanie. Na statku przewidziane jest barbeque. Po powrocie na ląd spacer po uroczym, portowym miasteczku Agios Nikolaos podziwianie widoku na Jezioro Voulismeni, które połączone jest z morzem kanałem. Cena ok. 58 EUR/os.

Wieczór kreteński

Doskonała okazja do spotkania z autentycznym folklorem greckim. Podczas kolacji w jednej z kreteńskich wiosek można skosztować specjałów miejscowej kuchni oraz rozsmakować się w winie i ouzo. Zespół tancerzy w strojach ludowych zaprezentuje tradycyjne tańce z Krety i innych części Grecji przy akompaniamencie buzuki i liry. Cena ok. 45 EUR/os.

Land Rover Safari

Wyprawa samochodami terenowymi przez dzikie, górskie bezdroża. Idealna okazja do poznania nieznanego oblicza wyspy - zapomnianych wiosek żyjących własnym rytmem, gajów oliwnych i górskich przełęczy. W programie m.in. wizyta w gospodarstwie, w którym wytwarza się kozi ser (degustacja), zwiedzanie Jaskini Dikte, gdzie według mitologii urodził i wychował się Zeus. Przerwa na lunch w greckiej tawernie. Cena ok. 80 EUR/os.

Wyspa Chrissi

Rejs statkiem na niewielką, niezamieszkałą wyspę położoną na Morzu Libijskim u południowego wybrzeża Krety. Wycieczka dla tych, którzy pragną zażyć kąpieli morskich i słonecznych w egotycznym, subtropikalnym klimacie. Turkusowe morze, piaszczyste plaże o złotej barwie oraz niesamowite drzewa cedrowe - tak można opisać "złotą" wyspę. Chrissi została objęta ochroną programu Natura 2000. Cena ok. 55 EURO/os. Net Holiday Sp z o.o nie jest organizatorem wycieczek fakultatywnych. Wycieczki są realizowane przez lokalnych kontrahentów na warunkach przez nich określonych z którymi Net Holiday Sp z o.o. nie nawiązał stosunków prawnych i którzy nie są jego podwykonawcami. Wycieczki fakultatywne nie stanowią oferty Net Holiday Sp z o.o., a udział w nich jest dobrowolny.


Opis hotelu Sissi Bay według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Sissi Bay, Sissi Lassithiou, 72400 Sissi, Kreta, Grecja 
Telefon: 0030 284 107 1327 
Fax: 0030 284 107 1284


Witryna hotelu: www.sissibay.gr

Dane GPS hotelu Sissi Bay:

N 35º 18' 32.7636"
E 25º 31' 26.7564"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Net Holiday, pierwszego internetowego touroperatora na rynku polskim, który przez kilka lat swojej działalności wypracował świetną jakość świadcoznych usług wciąż docenianą przez klientów.

Pracownicy Biura Podrózy Net Holiday to zespół profesjonalistów z dużym doświadczeniem zawodowym, dla których najważniejszym priorytetem jest zadowolenie klientów i jakość oferowanych usług. Pragnąc zagwarantować wysoki standard wypoczynku, pracownicy Net Holiday osobiście odwiedzają wszystkie miejsca stanowiące cel podróży, monitorują hotele i prowadzone przez nie usługi. Nad komfrotowym wypoczynkiem turystów czuwa wyszkolony sztab rezydentów i pilotów. Szeroka oferta wczasów all inclusive i nie tylko obejmuje wypoczynek w 20 najpopularniejszych destynacjach turystycznych wśród polskich klientów.

Biuro Podróży Net Holiday posiada gwarancję ubezpieczeniową wystawioną przez Europäische Reiseversicherung AG (ERV AG), który specjalizuje się w ubezpieczeniach podróży. Firma zarejestrowana jest również w Centralnej Ewidencji Organizatorów Turystyki i Pośredników Turystycznych, należy do Polskiego Związku Organizatorów Turystyki oraz uczestniczy w Programie Firma Wiarygodna Finansowo.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

7 islands

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Sissi Bay to przepięknie położony hotel blisko plaży, w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko urokliwego Aghios Nikolaos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Bardzo polecamy klientom ceniącym ciszę i spokój, kameralną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • położony w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko klimatycznego Aghios Nikolaos, blisko plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • komfortowe pokoje, 3 strefy wypoczynku
  • smaczne wyżywienie w formie All Inclusive, nowy bar All Inclusive nad samym morzem, bezpłatne wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

4

Region

Grecja/Kreta/Sissi

Opinia 7islands

Prowadzony przez grecką rodzinę, położony blisko centrum małej turystycznej miejscowości, słynącej z urokliwych zakątków i tawern serwujących lokalne specjały. Znany z kompleksu basenów oraz rozrywek dla dzieci: 2 brodzików z fontanną w kształcie clowna, małej zjeżdżalni, placu i pokoju zabaw czy mini klubu, zachwyci Gości w każdym wieku. Bliskość plaży, świetny serwis i otoczenie pięknego ogrodu zapewnią niezapomniane wakacje.

Położenie

Ok. 200 m od centrum rybackiego miasteczka Sissi, ok. 5 km od miejscowości Malia, ok. 20 km od Hersonissos, ok. 25 km od Agios Nikolaos i ok. 40 km od lotniska w Heraklionie. Przystanek autobusowy znajduje się ok.500 m od hotelu.

Plaża

Ok. 300 m od hotelu, piaszczysto-kamienista. Leżaki i parasole płatne dodatkowo.

Hotel

Kompleks hotelowy składający się budynku głównego oraz bungalowów, otoczonych zadbanym ogrodem. Na terenie hotelu znajduje się lobby z całodobową recepcją, kącik telewizyjny, restauracja główna, 2 bary, Internet Wi-Fi (w barach przy basenie), parking. Odpłatnie: kącik internetowy, kantor, sala konferencyjna. Kategoria lokalna 4*.

Pokoje

Hotel dysponuje 90 pokojami z łazienką i toaletą oraz balkonem lub tarasem. Wszystkie pokoje wyposażone są w telewizję satelitarną, lodówkę, suszarkę do włosów. Odpłatnie: sejf, klimatyzacja. Rodzaje pokoi: dwuosobowe możliwością 1 dostawki, dwuosobowe z widokiem na morze z możliwością 1 dostawki, dwuosobowe duże z możliwością 2 dostawek, junior suite z możliwością 1 dostawki, rodzinne z możliwością 2 dostawek.

Wyżywienie

2 posiłki: śniadania i obiadokolacje w formie bufetu. Napoje dodatkowo płatne. Możliwość dopłaty do all inclusive. All inclusive: 3 posiłki dziennie w formie bufetu: śniadania (07:00 - 10:00), obiady (12:30 - 14:00), kolacje (18:30 - 21:00). Przekąski podawane są w barze przy basenie w godzinach 10:30-12:30 natomiast herbata, kawa, ciastka i lody dla dzieci w godzinach 16:00-17:00. Lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe serwowane w wybranych barach w godzinach 10:30-23:00. Markowe i importowane alkohole oraz wszystkie zamówienia składane po godzinie 23:00 wydawane są odpłatnie.

Sport i rozrywka

Bezpłatnie: 3 baseny (leżaki i parasole bezpłatne), tarasy słoneczne, jacuzzi w jednym z basenów, animacje, szachy plenerowe, boisko do siatkówki. Odpłatnie: Centrum Spa (sauna, siłownia, masaże, hamam, basen wewnętrzny), sporty wodne na plaży.

Dla dzieci

2 brodziki z wodą słoną, zjeżdżalnia wodna, plac zabaw, mini klub, łóżeczka dla dzieci (do lat 2, na zapytanie, dodatkowo płatne ok. 5 euro/dzień), wysokie krzesełka w restauracji.

Kontakt do hotelu

www.sissibay.gr / Tel.: 00 30 284 107 12 98

*

Podane w ofercie godziny serwowania posiłków oraz funkcjonowanie poszczególnych elementów infrastruktury hotelowej mogą ulegać nieznacznym zmianom ze względu na sezonowość, warunki pogodowe, prośby Gości lub siły wyższe, na które hotelarz nie będzie miał wpływu.


Opis hotelu Sissi Bay według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Sissi Bay, Sissi Lassithiou, 72400 Sissi, Kreta, Grecja 
Telefon: 0030 284 107 1327 
Fax: 0030 284 107 1284


Witryna hotelu: www.sissibay.gr

Dane GPS hotelu Sissi Bay:

N 35º 18' 32.7636"
E 25º 31' 26.7564"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży 7islands. Jest ono nowoczesnym i dynamicznie rozwijającym organizatorem wakacji działającym na polskim rynku od 2008 roku. Oferuje bardzo bogatą bazę hotelową w najpopularniejszych miejscach wakacyjnego wypoczynku - na wyspach w Grecji: Krecie, Rodos, Kos i Zakynhos oraz na hiszpańskiej Majorce. Dzięki temu klienci mają gwarancję znalezienia oferty spełniającej ich wszystkie oczekiwania.

Pracownicy Biuro Podróży 7islands dokładają wszelkich starań aby oferowane usługi były na najwyższym poziomie, a współpraca z zagranicznymi kontrahentami przebiegała pomyślnie i z korzyścią dla wspólnych klientów.

Z myślą o dzieciach, Biuro Podróży 7islands, stworzyło sieć klubów animacyjnych 7friends, gdzie pod opieką wykwalifikowanych, polskojęzycznych animatorów, najmłodsi turyści mogą spędzić wymarzone wakacje. Wybór hotelu z klubem animacyjnym 7friends, to doskonały pomysł na udany rodzinne wakacje all inclusive.

Od początku swojej działalności Biuro Podróży 7islands jest członkiem Polskiej Izby Turystyki i z roku na rok zdobywa coraz większe zaufanie klientów.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mouzenidis Travel

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Sissi Bay to przepięknie położony hotel blisko plaży, w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko urokliwego Aghios Nikolaos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Bardzo polecamy klientom ceniącym ciszę i spokój, kameralną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • położony w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko klimatycznego Aghios Nikolaos, blisko plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • komfortowe pokoje, 3 strefy wypoczynku
  • smaczne wyżywienie w formie All Inclusive, nowy bar All Inclusive nad samym morzem, bezpłatne wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Region

Kreta - Lassithi

Opis

Zadbany teren, plaża przy hotelu, szeroki wybór komfortowych pokoi, restauracja, bary, baseny, jacuzzi, usługi dla dzieci, sport i rozrywka, obsługa na wysokim poziomie. Idealny wybór na niezapomniane rodzinne wakacje.

• parking

• 2 baseny z mieszaną wodą, basen relaksacyjny bez muzyki tylko dla dorosłych, kryty basen w centrum spa

• darmowe Wi-Fi w miejscach publicznych

• Spa (za opłatą, basen kryty, jacuzzi, łaźnia turecka, sauna, sztuczny wodospad, masaż, centrum fitness i inne usługi)

• restuaracja i bary

Hotel zastrzega sobie prawo do zmiany cen usług dodatkowo płatnych.

Polozenie

Miasteczko uzdrowiskowe Sissi, 7 km od miejscowości Malia, 20 km od Agios Nikolaos, 42 km od Międzynarodowego Portu Lotniczego w Heraklionie im. Nikosa Kazantzakisa.

Plaza

• parasole i leżaki płatne

• piaszczysto-żworowa

• 300 m od hotelu

• ręczniki plażowe za dopłatą i za depozytem

Wyzywienie

All Inclusive, Half Board

Pokoje

150 pokoi: Doubles LV/SV (około 16-22 m2), Junior Suites GV (~28-30 m2), Family Rooms 1-Bedroom GV & Family Rooms 1-Bedroom 5 pax GV (około 33-45 m2), Junior Suites Aqua Private Pool (około 28-30 m2), Suites Family Aqua Private Pool (około 40 m2).   

W pokojach: klimatyzacja (za dodatkową opłatą), telefon, wanna/prysznic, suszarka do włosów, TV SAT, sejf (płatny), mini lodówka, balkon/taras. Balkony z wysoką balustradą.

Family Room 1-Bedroom: oddzielna sypialnia i salon. Łóżko dwuosobowe i 2 łóżka jednoosobowe.

Family Room 1-Bedroom 5 pax: oddzielna sypialnia i salon. Łóżko dwuosobowe i 3 łóżka jednoosobowe. Możliwe zakwaterowanie 5 osób.

Junior Suite: przestronny pokój z zestawem do parzenia kawy i herbaty, podwójnym łóżkiem i 2 łóżkami pojedynczymi.

Junior Suites Aqua Private Pool: przestronny pokój, zestaw do parzenia kawy i herbaty, łóżko podwójne i 2 łóżka pojedyncze, mały prywatny basen.

Suites Family Aqua Private Pool: oddzielna sypialnia, pokój dzienny, zestaw do parzenia kawy i herbaty, podwójne łóżko i 2 pojedyncze łóżka, mały prywatny basen.


Pokoje sprzątane są 6 razy w tygodniu, ręczniki zmieniane są 3 razy w tygodniu, pościel zmieniana jest 2 razy w tygodniu.

Sport

Sport i rozrywka:

• gigantyczne szachy

• mini-golf (w odległości 100 m)

• siatkówka

• sporty wodne na plaży, przy hotelu Kalimera Kriti (płatne)

• wieczory folklorystyczne (raz w tygodniu)

• bilard (płatny)

Dla dzieci:
• plac zabaw

• 2 brodziki z częściowo morską wodą

• klub dla dzieci (4-12 lat, (15/06-15/09)

• opieka nad dziećmi (na życzenie, płatna)

O wyzywieniu

„All Inclusive”

Program All Inclusive obowiązuje codziennie od 07:00 do 23:00.
Wyżywienie
Śniadanie: restauracja 07:00 - 10:00 (bufet)
Przekąski: Tropical Bar 10:30 - 12:30 (kanapki, frytki)
Obiad: restauracja 12:30 - 14:00 (bufet)
Herbata - kawa: Tropical Bar 16:00 - 17:30 (herbata, kawa i ciastka).
Kolacja: restauracja 18:30-21:00 (bufet). W czwartki kolacja od 18.00 do 20.00.
Napoje
Restauracja 18:30-21:00
Tropical Bar: 10:30-23:00 (ostatnie zamówienie o 22,50)
Mare Blue Bar: 11:00-23:00 (ostatnie zamówienie o 22.50)
Lokalne napoje: ouzo, raki, brandy, wino z beczki (wytrawne, białe i różowe), dżin, wódka, rum, alkohol, piwo z beczki, lekkie napoje z beczki, herbata, kawa filtrowana.
Za dodatkową opłatą
Wino butelkowe, piwo, woda, napoje alkoholowe; soki, kawa, lody
Bilety na wieczory folklorystyczne (wieczór kreteński).
Sejf, klimatyzacja, Day use
Bezpłatnie
Leżaki i parasole przy basenach.
Istnieje możliwość wypożyczenia parasoli na plażę.
Uwagi
Goście, którzy byli na kolacji w dniu przyjazdu, mogą korzystać z usług all inclusive w dniu wyjazdu tylko do godziny 12:00.
Goście przylatujący późnym lotem (którzy nie zdążyli na obiad) mają prawo na obiad lub kolacje w dniu wylotu.

! Hotel zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w programie bez uprzedniego powiadomienia.


Opis hotelu Sissi Bay według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Sissi Bay, Sissi Lassithiou, 72400 Sissi, Kreta, Grecja 
Telefon: 0030 284 107 1327 
Fax: 0030 284 107 1284


Witryna hotelu: www.sissibay.gr

Dane GPS hotelu Sissi Bay:

N 35º 18' 32.7636"
E 25º 31' 26.7564"



Firma Mouzenidis powstała w roku 1995 i ma już ponad 25 lat doświadczenia w organizacji wypoczynku. Organizator posiada własną linię lotniczą Ellinair, sieć hoteli Bomo Hotels, specjalizują się również w wyjazdach incentive Avitive Mice oraz w organizacji ślubów. Główna siedziba Mouzenidis Travel znajduje się w Grecji, w mieście Saloniki, ale również posiada 14 filii w największych greckich kurortach, filie biura działają  w Atenach, Riwierze Olimpu, na Chalkidiki, Peloponezie i na wielu greckich wyspach.  Regionalna sieć firmy stale zwiększa liczbę oddziałów i na dzień dzisiejszy jest ich ponad 80 w różnych krajach i ta liczba nadal rośnie. W sezonie 2020 realizowano loty do najpopularniejszych greckich kurortów takich jak: Chalkidiki, Riwiera Olimpu, Kreta, Zakynthos a dodatkowo w ofercie jest "dojazd własny" na Cypr, do Gruzji, a zimą na  narty w Bułgarii.

Mouzenidis jest właścicielem  floty ponad 100 nowoczesnych autokarów klasy A.

Mouzenis travel oferuje możliwość skorzystania z szerokiego zakresu usług VIP dla klientów ceniących sobie komfort na lotnisku oraz luksus podczas podróży na lotniskach w Salonikach i Heraklionie. 

 

 


Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Neckermann

ok
SPRAWDZONY PRZEZ TRAVELIGO

NASZYM ZDANIEM:

Hotel Sissi Bay to przepięknie położony hotel blisko plaży, w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko urokliwego Aghios Nikolaos ze sklepami, barami i klimatycznymi tawernami. Bardzo polecamy klientom ceniącym ciszę i spokój, kameralną atmosferę i wysoki standard świadczonych usług.

GŁÓWNE ATUTY:

  • położony w małej greckiej miejscowości Sissi, niedaleko klimatycznego Aghios Nikolaos, blisko plaży odznaczonej certyfikatem Błękitnej Flagi
  • komfortowe pokoje, 3 strefy wypoczynku
  • smaczne wyżywienie w formie All Inclusive, nowy bar All Inclusive nad samym morzem, bezpłatne wi fi w pomieszczeniach ogólnodostępnych

Szukasz wakacji do Grecji?

zostaw numer, oddzwonimy do Ciebie.


Kategoria

***

Region

Kreta/Heraklion, Grecja

Opis hotelu

Sissi Bay, która jest zbudowana bezpośrednio nad brzegiem morza, jest najbliższym hotelem w pobliżu plaży Boufos i dwie minuty spacerem od centrum wioski i pięknego malowniczego portu, gdzie goście znajdą tawerny wzniesione wysoko na molo, butiki, biżuterię, bary i pamiątki. Położony w centrum Sissi, 300 m od plaży Boufos Rocky Beach, 6,5 km od stanowiska archeologicznego, 19,5 km od zoo, 22,5 km od parku wodnego i 40,5 km od międzynarodowego lotniska w Heraklionie.

Wyposażenie i usługi obejmują bezprzewodowy dostęp do Internetu w miejscach publicznych, całodobową recepcję, baseny, zjeżdżalnię wodną, ​​bar, restaurację, jacuzzi, plac zabaw, bilard (płatny), tenis stołowy, parking, pokój spotkań, basen dla dzieci, miniklub ( sezonowo), siłownia (za dodatkową opłatą), sauna (płatna), łaźnia turecka (dodatkowa opłata), kryty basen (płatny) i zabiegi spa (płatne).

Pokoje wyposażone są w klimatyzację (za dodatkową opłatą), telewizor, telefon, lodówkę, balkon / taras, sejf (płatny), suszarkę do włosów i łazienkę.

Należy pamiętać, że niektóre z powyższych udogodnień mogą zostać zamknięte z powodu warunków pogodowych / sezonowych.

W przypadku wyboru opcji "all inclusive":

Koncepcja All Inclusive obejmuje wszystkie posiłki (śniadanie, lunch, obiad i przekąski) oraz napoje do posiłków, takie jak napoje bezalkoholowe, piwo, wino, woda i napoje alkoholowe, wszystkie lokalne marki.

Napoje serwowane są od rana do późnego wieczora (do 23.00).

Godziny otwarcia różnią się w zależności od hoteli.

W niektórych hotelach uwzględniono również program zajęć

Adres: ulica Papatheodorou, Sissi, 72400 Malia, Grecja.

Ważne informacje

Prosimy o zwrócenie uwagi na rodzaj zarezerwowanego przelotu. W zależności od linii lotniczej limity bagażu głównego mogą wynosić od 30 kg do 0 kg/osoba. (standardowo przy przelotach czarterowych wynoszą 20 kg/osoba).


Opis hotelu Sissi Bay według Traveligo.pl

Prezentowany poniżej opis nie jest integralną częścią oferty Touroperatora i nie stanowi oferty w rozumieniu przepisów kodeksu cywilnego. Jest to jedynie dodatkowa, pomocnicza informacja dla klientów Traveligo.pl

Dane teleadresowe:

Hotel Sissi Bay, Sissi Lassithiou, 72400 Sissi, Kreta, Grecja 
Telefon: 0030 284 107 1327 
Fax: 0030 284 107 1284


Witryna hotelu: www.sissibay.gr

Dane GPS hotelu Sissi Bay:

N 35º 18' 32.7636"
E 25º 31' 26.7564"



Hotel pochodzi z oferty Biura Podróży Neckermann, należącego do najstarszego i jednego z największych koncernów turystycznych w Europie – Thomas Cook Group, szczycącego się ponad 172-letnią tradycją. Na rynku polskim Neckermann zadebiutował 20 lat temu i od samego początku zajmuje stanowisko jednego z liderów wśród organizatorów zagranicznej turystyki wyjazdowej.

Głównymi założeniami biura przy tworzeniu ofert jest innowacyjność i oferowanie usług wysokiej jakości, spełniających oczekiwania najbardziej wymagających klientów na polskim rynku. Letnia oferta Biura Podróży Neckermann obejmuje głównie kraje z regionu Basenu Morza Śródziemnego: Grecję, Hiszpanię, Turcję, Bułgarię, Włochy i Chorwację. Dostępna jest także bardzo bogata baza hoteli i apartamentów na dojazd własny praktycznie w każdym zakątku świata, także w Polsce. Zimowa oferta jest równie bogata - klienci mają do wyboru wiele atrakcyjnych alpejskich regionów narciarskich z dojazdem własnym, a oprócz tego mogą udać się na wakacje samolotem w najbardziej egzotyczne miejsca świata - Kuba, DOminikana, Meksyk, Jamajka, karaiby i wiele, wiele innych.

Wśród zróżnicowanej oferty biura warto zwrócić uwagę na aquamanię (grupę hoteli z parkami wodnymi), hotele z polskimi animacjami dla dzieci, parki rozrywki, rejsy statkami oraz ofertę fly & drive.

Blog Traveligo - Wszystko o podróżach

Mapa Hotelu Sissi Bay
Zdjęcia lokalizacji (Grecja / Kreta)
Malownicze miasteczko Agios Nicolaos nad zatoką Mirabello na wyspie Kreta
Niepowtarzalna, różowa plaża Elafonisi na greckiej wyspie Kreta
Hersonissos to jedna z bardziej popularnych i rozrywkowych miejscowości na Krecie
Pałac minojski Knossos na Krecie w którym mieszkał Minotaur
Wyspa Gramvousa, dawna twierdza piratów i urzekająca, dziewicza laguna Balos
Kreta, Rejs na Spinalonga, dawną wenecką fortecę zamienioną na wyspę trędowatych
Vai Palm Beach, przepiękna karaibska plaża na Krecie
Najdłuższy w Europie Wąwóz Samaria znajduje się na wyspie Kreta i liczy ponad 18 km
Filmy hotelu Sissi Bay:
Zapraszamy do zapoznania się z filmem z hotelu Sissy Bay!
https://youtu.be/ENuGjvuX8rw

Opinie o Hotelu Sissi Bay

4.7
zdecydowanie polecam

W hotelu Sissi Bay byłem w czerwcu 2016. Sam hotel spokojny, kameralny, choć część gości to byli Włosi, którzy wiadomo... są dosyć głośni i lubią się śmiać:) Animatorzy to tez Włosi. Jedzenie dobre, pokoje bardzo ładne, obsługa w porządku. Wieczorem warto wybrać się do miasteczka Aghios Nikoloas, gdzie jest mnóstwo knajp i tawern. Hotel polecam.

POLECAM:
na romantyczne wakacje, osobom ceniącym spokój, wymagającym klientom
Podsumowanie: zdecydowanie polecam
4.7

Sissi Bay - możliwości zakwaterowania:

Room Family 1 Bedroom
Room Double SeaView
Room Double lv Balcony or Terrace
Suite Junior gv
Double Room / Sea View
Junior Suite / Garden View
Double Room / Land View
Family Room 1 Broom / Garden View
Family Room 1 Broom 5 pax / Garden View

Sissi Bay - Możliwości wyżywienia:


Sissi Bay - możliwa długość wypoczynku:


Masz pytania o Hotel Sissi Bay? Zadzwoń lub napisz!

Pn-pt 8:30-20:00 sob 10:00-16:00 nd 10:00-18:00